Ha en trevlig helg.

*Pustar ut. Nu är jag äntligen hemma igen efter dagens alla sysslor, vi hann nästan med allt på "listan", det  blev ingen outfit för morgdagens Halloweenfest, men allt annat gjorde vi. Shit, jag vet verkligen inte vad jag ska klä ut mig till. Men det problemet tar vi i morgon, nu ska jag sysselsätta mig med min nya tidning och mysa i soffan heeeela kvällen :).

Vi hörs i morgon gott folk. 

Ännu en underbar låt   Declan Galbraith.



Declan Galbraiht

Jag blir nästan tårögd när jag hör den här låten.
Så ung och bär på en sådan fantastisk röst.
Declan Galbraith - An Angel.



Tjoho =)

.. Precis kommit hem efter att jag och mamma utfört dagens uppdrag, hm iallafall nästan. Vi har drygt halva listan kvar men den fortsätter vi med när pappa kommer hem :).  

- Morgonpromenad.
- Rensa och piffa till lite i hallen.
- Storhandla
- Shoppa lite nya inredningsprylar till hallen.
- Inhandla alkohol till lördagens fest.
- Tända ljus på mormor/morfars grav.
- Hämta upp pappa på jobbet.  (vi slapp hämta honom)
- Tända ljus på farmor/farfars grav.
- Hyra min outfit för lördagens fest. 

Åh, jag har helt klart stans gulligaste granne.  Det knackade nyss på dörren, jag öppnade och min granne, en 78-årig dam stod utanför. Hon är så tacksam för att Vi finns så hon hade bakat bröd till oss. Är inte det huuuur gulligt som hellst ?? :)

Ikväll blir det en mysig hemmakväll, Elise och Alvin skulle på Halloweenfest till grannarnas barn så vi har passat på att bjudit hit Madde, Fredrik och Ida på lite ostbricka, vin och trevligt sällskap :).  Låter väl mysigt va ?? :)
Vad ska Ni göra ??


Ett bra tips nu när du känner dig blek !!

Madde (min syster) visade mig idag något hon köpt på Apoteket, jag var inte sen att testa och jag blev smått överraskad att produkten faktiskt var riktigt bra.  Jag brukar nämligen inte gilla produkter som efterliknar BUS, men den här var riiiktigt bra. Lätt att applicera och gav faktiskt inte några fläckar..

Eftersom den mer liknar en hudlotion går den att tvätta bort och man kan åter igen applicera den dagen efter utan att vara rädd att man ska få fläckar/ränder osv.  Perfekt när man vill vara osminkad en dag men ändå vill ha lite "färg" i ansiktet.
Observera att man måste akta kläderna, iallafall just efter att du applicerat den.  

Ett bra tips från mig nu när du känner dig blek.





"ACO FACE Bronze gel är en färgad fettfri

gel som ger huden en naturlig, fräsch

solbrun ton. Innehåller fuktbindande

Glycerin och skyddande Vitamin E."


Jag tror dock det finns en likadan som det står "Lotion" på också.
Men jag fann den inte på hemsidan.
www.apoteket.se

Ingen kommentar...

.. Precis vad jag inte tänker göra, kommentera matchen mellan Timrå - Modo med andra ord... Ni som är intresserad av Hockey vet säkert redan vad resultatet blev. PINSAMT !!!!!!!!!!


Min dag har annars varit riktigt bra, så himla skönt när man får massa vettiga saker gjorda. Eller vad tycker ni ? :) 
 I morgon blir det också full fart från morgon till kväll.  Jag och mamma har styrt upp dagen i detalj för att hinna med allt :).
- Morgonpromenad.
- Rensa och piffa till lite i hallen.
- Storhandla
- Shoppa lite nya inredningsprylar till hallen.
- Inhandla alkohol till lördagens fest.
- Tända ljus på mormor/morfars grav.
- Hämta upp pappa på jobbet.
- Tända ljus på farmor/farfars grav.
- Hyra min outfit för lördagens fest.

Sedan direkt hem och festa till det lite med pizza/sallad,  det är ju Idol klockan 20.00 och det får jag inte missa :). Vi har det vi gör i morgon märker ni .. Weeeei :).


The Kelly Family



Det var år sedan jag lyssnade på den här låten, men idag hittade jag den igen av en slump på www.youtube.com
Den är så bra. Lyssna och njut :)
The Kelly Family - I fell in love with an alian


Vinkla ögonen hitåt :)

...... J*klar vad jag har varit effektiv idag.   Började som sagt med en morgonpromenad, sedan har jag tvättat, dammsugit hela lägenheten, rengjort allt från golv till tak i badrummet,  bäddat rent i sängen, bytt gardiner i vardagsrummet, dammtorkat i alla rum, städat köket.. Ja mer därtill :). + att jag har varit hos Madde i två timmar.   Nu har jag precis tänt ljus i hela lägenheten,  börjat med middagen som idag består utav klyckling och ris,  inväntar mor och far också som snart kommer hem :).  Shit, nu ser det riktigt bra ut här hemma :)... 

De resterande punkterna på "Listan" fortsätter jag med i morgon, tyckte städningen var allt för rolig idag för att göra något annat :).  

Ikväll ska jag och pappa åka till Jennie och Markus för att glo på matchen mellan Timrå - Modo,  mamma får stanna hemma :).  


Sååå härligt..

.... med en morgonpromenad. Vaknade vid 08-tiden, klev upp och läste tidningen, pratade lite med Madde på telefon, satt igång tvättmaskinen, bäddade rent i sängen och begav mig därefter ut på en promenad. Gissa om det var härligt ? Kylan biter sig verkligen fast i kinderna och det är så fint när marken är vit, Jag bara myyyyser :)  (kom inte så mkt snö igår dock, men tillräckligt för att jag ska tycka det är mysigt). Nu ska jag göra iordning en god frukost, gröt (med russin, kanel och linfrön på),  smörgås, ägg, äppelbitar och ett stort glas jucie :). Det låter ganska smarrigt va ? :)

Snacka om att det svänger från en dag till en annan, igår kände jag mig verkligen inte pigg. Lade mig med feber och tänkte, - Jaha, det är så lagomt att bli sjuk just nu.......... Men idag känner jag mig hur pigg som hellst. - Konstigt.

Jag har gjort en lista med saker jag ska hinna med idag :)
- Promenad
- Bädda rent i sängen
- Fota och lägga ut lite grejer på blocket
- Tvätta
- Fixa naglarna
- Städa badrummet
- Sola ( om jag hinner)

Listan är påbärjad och jag kör vidare nu, Hejdå :).




En mysig bild från min promenad.

Ikväll kom första snön =)

...Ljusparty sa jag, men haha det var inte ens i närheten av ljusparty. Undra vilket öra jag lyssnade med när mamma frågade om jag ville följa med :).  Hudvårdsprodukter, hushållsvaror, kosttillskott, vitaminer ja you name it. Allt detta kunde man handla, men detta var egentligen inte huvudämnet i kvällens träff, utan om att starta ett företag på internet som för många ändrat deras liv,  kvinnan och hennes man som var där och föreläste hade bestämt sig för att testa detta endast för att i framtiden kanske få mer tid över till deras barn, göra saker som dom i vanliga fall inte kunnat göra eftersom deras jobb tagit för mycket tid osv, nu 15 år efter att ha startet detta företag på internet har dom all tid i världen för deras barn,fritidsintressen m.m. detta genom att dom har kunnat gått ner i arbetstid på deras "vanliga" arbete . Att starta ett företag på internet, marknadsföra detta till andra osv osv har tydligen förändrat deras liv enormt.  LIte spännande faktiskt.

Ja det var mycket mer som berättades ikväll men jag orkar inte skriva mer nu, ni får fråga istället om ni vill veta. Lättare att förklara då :)


Kom ni ihåg vad jag skrev i morse??
Jo att jag önskade att snön kom, haha ja gissa vad det har gjort ikväll. Jo SNÖAT :).. Weeeeeeeiiii :)


I morgon var det tänkt att jag skulle äta Lunch med Maria, men känner mig inte alls pigg så jag fick tyvärr skjuta upp våran date. :(.   Tråååkigt. 



Såhär glad blev Mimmi när hon såg snön :P.



Ljusparty.

Mamma blev jätteglad för paraplystället, vilken tur jag hade :).
Nu har jag precis fått i mig lite käk, idag blev det Torsk och Potatis med citronsås vilket smakade väldigt bra.

Har lovat att jag ska följa med mamma till en av hennes arbetskamrater ikväll,hm det var något "ljusparty" på gång om jag inte är helt ute och cyklar. Ja det kan ju vara trevligt att kolla iallafall, men jag hade hellre legat under en filt i soffan och gjort så lite som möjligt, känner mig nämligen lite krasslig,  men vad gör man inte för sin kära mor. =)

Detta är nedprintat i min agenda.
Torsdag. Lunch med Maria. Hockey.
Fredag. Jobb. 07.00-14.00
               Shoppa inredning till hallen med mamma.
               Hyra outfit för lördagens Halloweenfest.
               Tända ljus på mormor/morfar, farmor/farfars gravar.
               Idolkväll hemma hos mig =).
Lördag. Halloweenfest.
Söndag. Sova !!!!!!!! 

Uppdaterar er med mer från agendan en annan gång.
Hej svejs.
              


Shopping.

Om man går själv på stan och vet vad man ska inhandla och kolla efter går allt i hundra knyck, kom precis hem och jag gjorde alla mina ärenden på mindre än en timme :). Bra gjort va ? :)  Klockan är inlämnad och jag får tillbaka den om ca en vecka, då 500 kr fattiagare. sjukt dyrt att laga något men jag kan inte vara utan den.
 Parfymen jag ville ha hittade jag, mums vad jag luktar gott nu :).
Bomusrondeller, underkläder (bh och tre par trosor), hudlotion och deoderant fick jag med mig hem också.  Känner mig riktigt nöjd och nu ska mitt kort få vila ett par dagar (hellst ett par veckor egentligen. haha.) 

Ska byta om och ta en promenad med Anna nu. Hörs sen :)



(blixten ställde till det lite, men jag orkar inte ändra)

Bomusrondeller - Kicks
Vitamin E Hudlotion - Body Shop
Palmolive Deoderant - Kicks
Parfym från märket Chanel - Kicks
Paul Mitchell serum - Sax och Kam (inhandlat igår)
Underkläderna behåller jag för mig själv :P.


Oj, jag glömde en sak.
 Jag köpte ett paraplyställ åt mamma också som ska få stå i den nyrenoverade hallen.
Nu blir hon säkert glad :)




Köpt på Åhlens
Nå ?? =)

Thank you

haha,  hörde den här låten på radion nyss och kom och tänka på min gympasnutt jag gjorde på Lillsved med den här låten. Den var med på en del fester också, och dansen blev en hit..haha  Eller hur Christine ?? ;). ( om du nu läser detta.)   




Om ni har tur får ni se dansen live någongång, men bara för viss utvalda människor :).

Minusgrader och väntan på snön är stooor :)

Nyvaken och några tusen kronor fattigare, haha. Hur man nu lyckas med det kl. 09.00 på en onsdagmorgon. !?! :).
(Lätt hänt när man måste betala räkningar)

Idag inväntar en sväng på stan, detta ska hinnas:
- Lämna in min klocka.
- Köpa en parfym.
- Hitta någon outfit till Halloweenfesten på lördag.
- Köpa hudlotion.
- Försöka hitta joggingskor.

Lycka till Mari :).

Vad händer hos er idag ?!

Förresten,  jag sitter och inväntar snön som mer än gärna får komma nu. Utan snö vid den här tiden på året funkar inte, det blir juh så himla mörkt om kvällarna. Visst är det mysigt, man kan tända ljus, mysa i soffan och känna lugnet.
Men lite snö nu vore inte fel, den får gärna ligga kvar också för jag vill ha en vit jul i år. 



 

4 minusgrader, blå himmel, vindstilla och banne mig förj*vligt härligt :)
Nu ska jag klä mig varmt och ta en promenad. Myyyys =)





 


Timrå vann =)

.. Efter sudden death vann Timrå med 3-4.  Halva matchen var Skellefteås och andra halvan var Timrås,  och enligt mig var Timrå de värdiga vinnarna. Tenkrat, Hynning och Moe visade framfötter även idag och det resulterade i dagens vinst.  På torsdag har vi Modo på hemmaplan och jag hoppas även då på en vinst. Lycka till !!!

Haha, jag skulle juh till Jennie och Markus och hålla dom sällskap under matchen. Sällskap kan jag inte kalla det jag fick, efter bara några minuter in i matchen sov båda i varsitt soffhörn. Fin syster och svåger man har :). 
Nu är jag hemma iallafall och ska snart bege mig till sängen,  det kommer ju en dag i morgon också =).






Sov gott !!!

Måste jag köpa ny klocka ?!

Nu har jag och Anna varit på Birsta tillsammans,  inhandlade inget annat än Paul Mitchell´s serum och lite choklad. Tappade nämligen mitt shoppingsug som jag pratade om förut efter att jag tagit sönder min "bästa vän", min Dolce&Gabbana klocka med andra ord. (Det började med att den stannade, sedan pillade jag lite och då gick ja ni vet den man vrider om visarna med sönder )..  ..snyft.. Det första jag ska göra i morgon är att löpa ner till "KENT" och tvinga honom att laga den. Annars får jag helt enkelt köpa en ny, för en klocka måste jag ha. Känner mig "naken" annars.  Så chokladen kom väl till pass, för nu tröstäter jag..haha  Vilka bekymmer :).


Pratade nyss med Jennie, jag ska strax åka dit och hälsa på. Timrå spelar mot skellefteå ikväll, så förhoppninsgvis får jag glo lite på matchen också :).    Hela familjen Högbom ska hänga med till Åre fick jag nyss reda på , så nu blir det livat i Åre om två veckor :).


Min fina klocka :(



Här kommer mina nya stövlar. :)


Nu blir det Åre igen =)

Då var stövlarna inhandlade =). ...Här går det undan... (ni får en bild sedan)
Har precis fått i mig en köttfärspaj med min kära mor, nu håller jag på att göra mig iordning och hoppas att Anna hör av sig snart för det kliar och sticks i mina shoppingnerver :). 



Haha, jag kan inget annat än att skratta åt min mor.  Under lunchen började hon prata om Åre, -Åh det är så mysigt, jag vill åka dit snart igen, så frisk och härlig luft, jag blir helt tossig, jag vill dit igen.. Haha, ja något i den stilen lät det.
..och gissa vad hon gör, jo hon lyfter luren och ringer pappa - Jag och Mari vill åka till Åre igen, så kan inte du kolla om stugan är ledig?  (haha, nu fick jag vara med på ett hörn också).  När dom lagt på luren dröjer det inte mer än ca 5 min innan pappa ringer upp igen, - Nu är stugan bokad och betald.  Här går det banne mig undan hurrni :)
Så,  6-9:e Nov är jag i Åre :).

Förresten, när vi ändå pratar om Åre så kan jag meddela er att det har snöat här i sundsvall idag :).



Gasar i väg till Birsta en snabbis..

..Just precis,  jag har tvingat mamma att skjutsa mig till Birsta fram och tillbaka. Måste inhandla ett par stövlar, bootsen funkar kalas men stövlar är ett måste i höst/vinter, och just nu behöver jag ett par :)    Senare idag ska jag träffa Anna för en heldag tillsammans, vi börjar med en vändastan, kanske lurar i henne lite lunch också ;).,ikväll blir det en långpromenad också har jag lovat henne massageTrevligt va ? :)   Nu ska jag byta om och hoppa ut till bilen,vi hörs snart igen :).  

Vad säger reklamen dig ?!

Visst påverkas alla i dagens samhälle av reklamen vi varje dag bombas utav.  Vi påverkas, vi vill gärna leva upp till alla dessa ideal och krav som vissa reklamer "lurar" oss till. Men är det verkligen "sanning" att leva ett sådant här liv !?
Jag ljuger om jag säger att jag inte har påverkats, frågan är bara, går detta att komma ifrån i dagens samhälle?!


Jag läste något riktigt bra i tidningen idag och delar gärna med mig till er, han som skrivit insändaren skriver något i den här stilen.  

" Det flesta lever ett "som om liv
Många vet att vi lever i ett samhälle där det ofta signaleras om att "du duger aldrig".  Det handlar om de flesta områden i våra sköra liv. Enligt reklamen och framgångscoacher är vi för tjocka, smala, har livlöst hår, har sex för sällan, föräldraskapet brister. Våra muskler är för små, rumpan inte fast nog, vi borde äte mer och rätt vitaminer, vi kunde ha mindre ont och vi borde nog dricka lite finare viner, helst oftare.  Förutom detta skall våra hem renoveras, bilarna blänka, barnen vara lyckade och hunden lydig och vältrimmad medan vi ser oss om efter ett nytt utvecklande välbetalt arbete.  Det är som om vi lever ett "som om liv". Vi luras att skämmas över vilka vi är, vad vi tycker om, vad som kanske är viktigt i våra liv och hur vi mår.  Det verkar "som om" alla andra är så lyckade, fantastiska och hinner allt man "skall".   Ett "som om" liv är inte på riktigt.  Ta exempelvis utveckligen i köksbranchen. Vi köper dyrare och flottare kök än någonsin, men vi har aldrig ägnat så lite tid åt att laga mat och äta tillsammans som nu!  Är inte detta väldigt konstigt?  Vi kan inte bestämma hur vi ska klä oss, vilken färg vi passar i, hur vi skall se ut, vad vi ska tycka och vi äter det som är inne, gott eller ej.     Önskar att vi orkar stanna upp och fundera lite.  Fundera över att de flesta av oss går på den allmänna "som om" trenden. Förnöjsamhet är ett fult ord i dessa tider. Kom ut ur skamvrån och våga lev ett liv där du gör egna val, tror på ditt eget värde, att du kan göra egna val och inse att grannen är lika trött som du."


Visst "målar" han upp en grov bild utav detta, men det kanske är nödvändigt för att ALLA ska förstå. 
När jag läste detta insåg jag verkligen, ja det är såhär man lever !!!!! Åter till frågan, kommer man någonsin komma ifrån detta !?!  Det är säkert många som anser att dom inte lever efter denna "trend", men fundera en andra gång, jag är säker på att ni snart håller med honom.




Lååång dag.

Jag gick och lade mig igår vid 22.30 tiden och såg verkligen fram imot dagens sovmorgon, men idag gick jag också på en nit. Mobilen ringde vid 07.15, det var min chef som ville att jag skulle jobba. Mari hoppade då duktigt upp ur sängen och gjorde sig iordning för en lååång dag,  08.00-19.00 var dagens tid.  - Pust och stön -

Men jag lyckades med bravur att pallra mig igenom dessa timmar, kom nyss hem och har precis landat i soffan där jag tänker spendera de resterande timmarna av denna dag =).   


Förresten, kom gärna med förslag på vad jag kan klä ut mig till på Halloweenfesten till helgen :)


Riktigt bra lördagkväll.

En av dom bättre kvällarna sprang förbi igår och jag kan inte mer säga än att vi hade det riktigt trevligt =)
Elin, Maria och Carro.. Tack !!! :)   Vi började vår kväll med en utsökt middag på Oscar, Jag åt - Dubbelmarinerad fläskfilé, pommes stripes, bearnaisésås och ett glas rött till det.  Alla fyra var eniga om den dubbelmarinerade fläskfilén och pommes stripsen men drycken hade vi delade meningar om, rött vin, cider och ramlösa beställde damerna in.

Efter middagen gick vi vidare till Marias ena arbetskamrat som stod för förfesten under kvällen, (måste bara säga, shiiit vilken fin lägenhet han hade).  Vi spelade lite spel, drack, lyssnade på musik och socialiserade oss med varandra. Mycket trevligt om jag själv får säga det =).

Vid 23.30 tiden skulle vi bege oss ned mot stan för att besöka någon krog, haha det där besöket vet jag sjutton inte hur det gick med för någon krog blev banne mig inte, eller ja några öl med Grabbarna GrusBishops blev det iofs. (stannade där till ca 02-tiden)   Men vi hade ju bestämt oss för Aveny eller Oscar, men köerna var obehagligt låååånga så vi skippade krogen faktiskt. Efter besöket på Bishops begav jag mig hemåt, klockan var nog runt 03.30-tiden när jag landade hemma och sa God Natt !!!!

För att kort summera kvällen: Den bästa kvällen på länge !!!

Idag har jag inte gjort mycket mer än att legat i horisontalläge i soffan och latat mig. Det tycker jag att jag var värd ;).
Hur har er helg varit ?? =)




Dubbelmarinerad Fläskfilé, Mumma =)


Elin inväntar middagen


Anlänt till förfesten och glaset är fyllt ;)


Förfest,har tyvärr glömt namnen på killarna.haha


Alla är samlade runt bordet, förfesten är igång på allvar =)


Vad är en förfest utan karra :P


Hahahahahahaha, ja fråga inte, men leken var banne mig livsfarlig.
Maria, du är juh vig iaf :P.


Into the wild

.. jag såg inte Idol igår kväll som jag alltid brukar, det blev att vi hyrde film istället.  Trevligt det också, men inte likt mig :P. Vi hyrde tre filmer men den vi såg igår var " Into The Wild".

Alex levde ett liv som många andra har som sin dröm, massa pengar, familj, stor villa, bra betyg i skolan..Ja ni vet.. men det nästan inge visste var att han hatade detta "liv".  Han ville leva i frihet, utan pengar, utan alla krav från sina föräldrar osv, så efter examen bestämde han sig, Alex bokstavligen brände alla sina besparingar och lämnade allt som en gång varit hans "liv".   Hans mål var att på egen hand, utan hjälp ta sig till Alaska....................
- Se filmen så får ni se hur det gick för Alex!!   En mycket bra film enligt mig och det som gör filmen extra sevärd är att filmen är basserad på en sann historia. 



Lördag, skogen,middag och fest =)

Hej hopp på er alla mina läsare, jag är nyss hemkommen från en dag i skogen med mina systrar och syskonbarn. Vi har verkligen haft jättemysigt, mumsat på matsäcken vi hade med oss, lekt med kottar, "fiskat" i bäcken, letat troll och plockat pinnar.. Ja bättre kan det inte bli :)  

Nu har jag duschat och slagit mig ner på sängen, tänkte vila en stund innan det är dax att göra sig i ordning.. För ni kommer väl ihåg, Ikväll är det FEST :)  Jag, Elin, Maria och Carro ska börja kvällen med en middag på Oscar sedan vidare på förfest, kvällen kommer troligast fortsätta på Oscar efter förfesten.   Ses i dimman gott folk.


Lite bilder från skogen;










Ida och Elise stannade hemma på grund utav sjukdom. :(

Åh, klänningen är min :)

Då var det helg igen då, veckorna går banne mig i 200 knyck , hinner knappt svänga eller växla..Tihi ;). Men men rätt skönt när fredagarna infinner sig  .. Eller hur ?? :)  Jobbet är slut för idag, jag har hunnit hem och duschat, städat och beundrat min nya klänning som hänger fint i mitt rum ;).  Tanken var att jag skulle åka ner på stan direkt efter jobbet och köpa den, men när jag kommer hem, gissa vad som hänger på en galge i mitt rum ??????    Jo, klänningen.  Pappa hade varit ner och köpt den åt mig..Var inte det huuuur snällt som hellst !? :)  (tror dock mamma hade bett honom snällt att åka ner och köpa den, ja ni vet vad killar tycker om våra klädinköp Hihi.)
- Love you.. -

Nu ska jag slå mig ned vid köksbordet och njuta av en god middag, Tacos :). Ikväll blir det Idol som alltid annars på fredagar, kanske festar till det med en öl eller två också.. För det är jag väl värd !? :)


I morgon lördag ska jag, systrarna och barnen till skogen och leka, plocka lite mossa, grilla och leta efter troll (som Elsa 4 år sa.) Blir nog huuur mysigt som hellst. (hoppas vädret tillåter detta)   På kvällen kommer jag glänsa på någon av stans krogar,  dricka goda drinkar och dansa heela natten lååång... Just dance, ja ni vet :P 


Vi hörs senare..



"Over Size" Klänning - Zara
Skärp - Köpt på MQ för sisådär 2 år sedan.
Vad tycks gott folk ?? :)





 


Äntligen en vinst =)

Som sagt, jag var hos syster och kollade Timrå Vs Brynäs.  Efter allt för många förluster vann äntligen Timrå ikväll, på hemmaplan. Känns riktigt skönt att vinna en sådan match när Brynäs är laget som ligger i topp och som spelat riktigt bra hela säsongen. Jag hoppas Timrås självförtroende höjdes en aning efter kvällens riktigt bra spelade match. För om dom nu inte ska falla ner ännu mer i tabellen krävs det att dom spelar som ikväll och börjar vinna matcherna. Bra gubbar :)  Slutresultat 3-1 :)


Morgondagen ser ut som följer, Jobb 08.30-16.30 sedan hem och käka Tacos, glöm inte att klänningen från Zara blir min i morgon också :) Senare på kvällen får jag se vad som händer, har kaaanske något inplanerat ..Hemlis ;).


Josefine, det är dax att komma hem nu :).

Jag gick på en nit....

Blev en lång och fullspäckad dag. Hade hoppats på att få komma hem till "tysnaden"som blir efter att jag lämnar Förskolan bakom mig, men där gick jag på en nit kan jag lova er.. för när jag kom hem hade mamma fått för sig att bjuda båda systrarna och deras familjer på middag, ja med andra ord var huset fullt och maten flög fram och tillbaka över bordet under middagen.(ungefär som på jobbet.haha). Pannkaka stod på menyn,  inget jag äter i massor så jag åt snabbt och lämnade bordet i tysnad (skööönt)..haha.. jag lovar att ingen ens märkte att jag var borta :P.  Fin familj man har :).   

Nu har jag förflyttat mig från Granloholm till Bergsåker, (det går undan här)   hem till Jennie och Markus med andra ord ;)   Tänkte att jag skulle se Timrå Vs Brynäs, kan tänka mig att Timrå åker på en förlust (igen), men matchen är helt klart värd att se ändå :) Tror jag ska traska ner på kiosken innan matchen och köpa lite karra, det är jag väl värd ?? :P 
 Vad ska ni göra ??


Hörs sen..


Känner mig...

...Hänging.. Uscha jag har inte tid att bli sjuk nu!!!  Huvudet bankar, kroppen värker och jag är trött. 

Kvällen har jag spenderat i soffan under en filt och jag ska snart fortsätta med den sysslan, men först ska jag göra lite te och ta en Ipren. Så bloggandet för idag får avslutas här, men hoppas ni haft en bra dag :)


Nu har jag gjort stan också.

..som om jag inte gjort det förut..haha.  Kors i taket men mamma hittade det hon ville ha faktiskt, så besöket på stan gick smärtfritt :). Hon fick med sig en tunika, ett linne och en kofta. Undra vem som är nöjd nu :)..    Lilla jag la undan en "over size" klänning från Zara, har tittat på den varje gång jag varit på stan dom senast gångerna och nu fick jag medhåll från min kära mor att den borde bli MIN... Den är såå snygg :). Den inhandlas på fredag, så lördagens outfit är med andra ord fixad :P KUNG !!!!!   

Nu ska jag ta min nyinköpta skvallerblaska och lägga mig i soffan och läsa :).
Vi hör sen..


Mari och Paula, funderar på nästa utlandsresa :)

Jag låg i sängen och funderade lite när mobilen plötsligt ringer, av någon konstig anledning så visade sig bara numret men jag vågade svara ändå..Hihi, vilken tur för det var min kära vän Paula, gissa om jag blev glad :).  Var allt för länge sedan vi pratade med varandra nu så det var väldigt lämpligt att hon ringde just idag ;).  Vi uppdaterade varandra om saker och ting som hänt, pratade gamla minnen från Lillsved och sist men inte minst så började vi klura på vår nästa utlandsresa.  Vi har nämligen bestämt att det ska bli en tradition :)  Undra var den tar oss denna gång ?! :)  (sist var det Alanya.)
Miss you !!!!!



Idag står ett besök på stan på schemat, inväntar bara att mamma ska komma hem från jobbet :)
Vet redan hur det kommer sluta, mamma kommer flyga igenom alla butiker och rota runt i alla kläder och till sist inse att hon inte hittar något som duger, så då åker vi hem och sedan blir det kaos haha. Värre än mig faktiskt :P 

Nu ska jag fixa fram lite frukost och sedan göra mig iordning,  solen skiner idag så jag ser fram imot att komma ut :)
Bye bye.


Jag och Paula i Turkiet :)











 

Halloweenfest, vad ska man klä ut sig till?

En vän bjöd med mig på Halloweenfest den 1:a november.  Riktigt länge sedan man var på en "riktig" Halloweenfest faktiskt, så det ska bli riktigt roligt. Ska bli roligt att spöka ut sig för en gång skull också :P. Frågan är vad man ska klä ut sig till!!!   En fråga till er,  måste man klä ut sig till något läskigt när det är Halloween eller kan man välja något helt annat tema ?!
Ska själv klura på den frågan och försöka hitta på något riktigt bra :).





Kaffe Latte =)

Mmm så gott :). Kom nyss hem från en fika på Barista.  Nu har jag tänt mina underbara doftljus, släkt lamporna och satt mig till rätta i sängen med den bärbara i knät. Myyys :). Skönt att koppla av lite innan man ska sova, i morgon är det onsdag och det innebär Jobb, sedan har mamma övertalat mig att jag ska följa med på stan, hon ska ut och äta med några väninnor i morgon kväll nämligen och en ny outfit var hon tydligen tvungen att inhandla, shit hon börjar bli som mig :P. Men självklart ställer man upp.    




En lugn och skön tisdag..

Nyss sagt hejdå åt Madde och barnen som var här och hälsade på en liten stund, innan dess påbörjade jag målningen i trappen, så nu kan pappa fortsätta ikväll.. Snäll jag är va ? :P Nu ska jag göra mig iordning för en fika nere på stan, först ska jag slänga i mig middag också :). Sprödbakade torskfiléer med potatis och citron sås serveras här idag :) MUMS !!!! 

Veckans att-göra-lista :)
Tisdag. Ledig. Målat. Fika.
Onsdag. Jobb. 08.00-16.00.
Torsdag. Jobb. 07.30-16.00.
Fredag. Jobb. 8.30-16.30. Hemmakväll :).
Lördag. Besök till skogen med syskonen och barnen.Party.
Söndag. LEDIG :).

Fler aktiviteter kommer säkert att tillkomma :).

Morgonrunda.

Shit, nu är jag svettigare än svettigast. Roligt att veta va ? ;). Tog en morgonrunda i "Ryggisspåret", så himla skönt att kliva upp och byta om till träningskläder och bege sig ut, det var endast jag i spåret idag så jag kunde löpa på bäst jag ville ;). Nu blir det en dusch, lite stretching och sedan frukost :).  Planerna för dagen är inte bestämda ännu, men efter frukosten tror jag att jag ska greppa tag i penseln och måla lite. Hallen börjar ta form faktiskt, och det blir såå fint :)
Ni får se "före" och "efter"-bilder när det är  blir klart. :)      Tjao folket, jag återkommer senare !!!!  


Lek, middag och barnpassning

Gick ju som sagt bort till Madde och hälsade på förut, där var det som vanligt full fart och jag blev genast en del av leken, så ikväll har jag både lekt mamma, pappa och barn, byggt med lego och  varit ett dagisbarn..haha, det gäller att ha barnasinnet kvar när man har 5 syskonbarn :). När Alvin skulle på Bamsegympa åkte jag bort till Jennie en stund, som jag berättat förut så är jag barnvakt där 2 timmar varje måndag (eftersom jennie är gympaledare.). Jag och Edvin sysselsatte oss med att bygga pussel och bygga en tågbana efter att vi fått i oss lite middag.  -Love-


Nu har jag precis bäddat rent i sängen och tagit en lång dusch. Det ska bli en tidig kväll idag för jag har nämligen tänkt gå upp med tuppen i morgon och ta en löprunda, ska bli såå skönt :) Någon som ska med ??




Fick ett fint kort av Alvin och Ida ikväll också :)



Baugetterian :)

Just precis, där blev det lunch med Cicci idag, det blev kycklingsallad och en Loka Päron och som alla andra gånger var det super gott :)    Cicci fick med sig en jättefin jacka från Zara plus lite barnkläder till Emmas lilla Freja :), själv höll jag i kortet hårt idag. Bäst så nu innan lönen kommer :).  Vad pysslar ni med idag ?!

Nu ska jag ta en promenad bort till äldsta syrran och hälsa på, sedan blir det middag hos andra syrran. :)
Ett himla spring mellan gårdarna för Mari.. Men det uppskattas ska ni veta ;)




Stadsplanering....Kallas det, om ingen visste !!!!

Öppnar Sundsvalls Tidning och får se rubriken "Bygge Som Upprör" !!!
Ja, Vad sjutton trodde ni?? 
När man bygger ett stort hus, som ja numer ser ut som ett parkeringshus i hamnen får ni helt enkelt skylla er själv när ni får dessa kommentarer både på hemsidan och i sundsvalls tidning, detta är inget vi i sundsvall önskat oss.  "Tänk om man istället för ett stort (fult) hus skulle tänka sig en miljö med sjöbodar, där hantverkare, utställningar, caféer, restauranger med mysiga utemiljöer och en upplyst strandpromenad fick ta plats"  Tack för att det är fler än jag som tänker så !!!!

Jag blir riktigt upprörd, har juh berättat detta för er innan och nu måste jag få fortsätta. Hamnträdgården som en gång alla talade om har gått i kras. Inkörsporten till Sundsvall har blivit igenbyggd av ett stor FULT hus som Bolagsverket får till sin fördel, men "Vi" andra då???   "Finns det ingen klok chef eller beslutsfattare som kan stoppa detta?" 
Jag håller självklart med denna skribent och också många andra. Detta är helt sjukt !!!!!  Tror att det är fler än jag i sundsvall som börjar lessna på alla snedsteg Kommunen gör/gjort, men när ska detta få ett stopp?!

Gå in på http://www.st.nu/ och få en helhetsbild av detta.Jag är alltför upprörd för att fortsätta detta inlägg.
Hejdå !!!!!


Det finns en låt skriven till just detta misstag, gå in och lyssna.
Helt klart den bäst skrivna låten på väldigt länge.
http://www.st.nu/nyheter/lokalt.php?action=visa_artikel&id=769981

Helgen gick i jobbets och shoppingens tecken ;).

Det blev inget besök på Barista för mig och Anna vi begav oss till Birsta istället, Birsta City, Ikea, Ica Maxi och City Gross fick fin fint besök av oss istället. Vi hann med en Kaffe Latte Charm också, sedan fortsatte vi vår runda.
Från Ikea fick Anna med sig, ljus, (i massor), kastruller, tillbringare och några ljuslyktor. ( Jag förbjöd henne att köpa mer ljus när jag insåg att korgen var fylld.) Men i dessa tider behöver man massor med ljus iofs. Jag var inte sämre, köpte en ljusstake och doftljus. (röd/svartvinbär) Luktar såååååå gott !!!!!  Har precis omorganiserat i mitt rum så mina kära doftljus (dock inte alla 36 på en gång..haha.) och den fina ljusstaken fick plats. Blev riktigt bra :).

I morgon är min lediga dag och den ska spenderas med Cicci, får se vad vi hittar på :).
Skulle vara mysigt att fixa ett litet Hemma-Spa, ska höra vad hon tycker om det annars tror jag det blir en fika på stan eller något i den stilen. Blir nog trevligt vilket som iofs :P.



Glömde en sak, jag köpte en borste på Kicks också :P.


Fin va ?? :)

I Väntan löser jag korsord och dricker smothie :)

Nu är jag redo för en tur till Barista, men Anna är seeeeg :). Vet inte om hon också jobbade natt, därför vågar jag inte ringa ifall hon sover. Men jag vill komma ut snart så jag får andas lite frisk luft och beblandas med lite människor, blivit lite sådant nu när man jobbat 7 dagar i rad.  I väntan på att hon ska ringa löser jag lite korsord och dricker en smothie, min blender är med andra ord invigd och den funkade fin fint :)





Banan, Kiwi, vindruvor och jordgubbar
Mums :)

Observera, jag löser Vi i Femman..Haha :)

Uppdaterat och rensat min sminkväska :)

Natten är avklarad och jag har sovit ett par timmar här hemma nu, vaknade nyss. :). Bäddade ner mig vid 02-tiden inatt i soffan på jobbet, sedan ringde alarmet på mobilen vid 05-tiden. Då landade första barnet med andra ord så det var bara att hoppa upp, min prinsessömn fick snällt vänta. Har precis duschat och fräschat till mig, en god frukost har jag mumsat i mig också :)    Nu väntar jag på att Anna ska höra av sig så vi kan ta en fika tillsammans, tror det blir en sväng till Barista faktiskt :).


Som jag berättade igår inhandlade jag lite nya fräscha make-up produkter, så nu har jag rensat, gjort ren några grejer och slängt en hel del gammalt som jag inte alls använder. Riktigt  härligt när allt är fräscht och nytt.
( man samlar på sig en hel del måste jag säga, eller hur?) :).




 

Elin, Maria och Carro. Gör er redo för nästa helg :)



 


Sundsvall, shopping,syster och jobb.

När rastlösheten var som värst i morse tog jag mig i kragen och åkte ner till stan, behövde se lite folk.
Det var full rörelse nere på stan, solen hade hittat dit även så alla människor. Trots att lönen kommer nästa vecka var stan full av glada människor som trängdes i butikerna ..Me like :).  Jag fräschade upp min make-up väska med lite nya produkter, så nu längtar jag tills jag får användning av detta. Kanske redan nästa helg, för det var väl då du skulle komma hem, (västerås) Carro  ? :).  Puderborste, bronzing-puder, foundation, foundation-svampar, sminkväska,hårmousse och en mörklila ögonskugga fick bli dagens inköp.. NÖJD !!! ;)

Nu har jag, mamma och pappa nyss landat hos Jennie och Markus, middagen serveras nämligen här så vi skyndade oss hit :). Om jag gissar rätt blir det, Lax och Potatis, Mums !!! :).  Sedan blir det direkt till jobbet, känns dock väldigt segt att behöva jobba på min "heliga" dag men vad gör man inte för lite klirr i kassan :P.

I morgon
är en fika med Anna B inbokad och kanske ett bio-besök, annars ska min söndag förbli vääääldigt lugn.
Vad har ni pysslat med i helgen ??? *Nyfiken

Jaha, vad händer idag då?!

07.00 öppnade jag mina ögon och kollade på klockan, SUCK, jag ville ju sova uuuuut !!!!! Klev upp och läste tidningen sedan föll jag pladask i sängen igen, somnade om och vaknade för drygt en timme sedan. Skönt hurrni :)
Dagens planer ser ut som som följer     ..................................................................................................................  Ja det är tomt med andra ord och jag blir galen. Solen skiner, mitt humör är på topp och jag vill göra något roligt innan jag börjar jobba ikväll, men vad ska göra min dag rolig ???!!!!
Någon som kan hjälpa mig ?? :)











Killar, kolla hit. Mari beskriver en välklädd kille :).

Någon fler än jag som gillar att kolla på kläder, skor osv till killar !?! :) ( Jag vet en iaf, Märtha ) :P
Finns såå mycket snyggt till killar. Jag och Märtha pratar ofta om att köpa ett par snygga boots (som båda vi är svaga för, ja hur nu man kan vara svaga för ett par skor haha) och ställa i bokhyllan. Lovar att jag skulle vårda dom ömt :). (sjukt). haha. 

När jag väl är igång så kan jag väl ge er några smakprov på vad Jag tycker är snyggt.

Eftersom det är höst/vinter nu så får ni några smakprov på vad jag tycker passar in i dessa tider :).


Skor !! Det får mer än gärna vara boots under höst/vintern, (resår på sidorna och en "flärp" där bak är nästan ett måste om man nu ska investera i ett par boots.)
           ( Går tyvärr inte att lägga upp det andra paret)



Ytterplagg !!  Rock går före mycket den här tiden på året. Mannligt och ger än känsla av attityd.
( En snygg dunjacka kan absolut också fungera.)
                 
 

Cardigan !!! För att hålla värmen i vinterkylan kan en stilren cardigan vara riktigt snygg att bära.
                        
             



Jeans !! Något som passar året om och som alltid kommer vara ett modeplagg. Vem gillar inte jeans liksom?
Byxorna ska sitta lagomt tight över stjärt/ben. Tvättningen på jeans har längre nästan ingen betydelse, helfärgade eller en snygg tvättning kan göra jeansen lika snygga. Beror kanske också vem som bär dom :)


                                   





Skjorta!! Sist men absolut inte minst, en skjorta kan bäras både till vardags och till fest. Också ett modeplagg forever, en figursydd skjorta sitter oftast alltid snyggast. Skjortor  kan användas både enfärgade och rutiga/randiga och lämna ett riktigt snyggt resultat. (välj randigt/rutigt med måtta.)


                
           





Nu får det vara bra tror jag, har visat lite enkla baskläder som alltid kommer finnas och alltid kommer göra de mannliga könet till en välklädd människa, enligt mig iaf och ni får tycka vad ni vill :).


Hojta till om du behöver tips och råd, jag hjälper gärna till :).
Sov gott mina herrar !!!

Kläderna/skorna fann jag på, www.skorett.com www.zoovillage.com www.hm.com


Time Out !!!

Just precis vad det är på Idol just nu :).
Kvällens tema är 90-tal, shit det finns många godingare från den tiden..Men Idolerna har nog inte övat tillräckligt i veckan tror jag, ingen var riktigt 100 enligt mig men det hoppas jag det blir ändring på.. Alice, Lars och Kevin är tre jag gillar mer och mer för varje fredagsfinal och än så länge har dom gjort bra ifrån sig :)  Vilken är din favorit ?? :) 
 Men min allra största favorit är ;



Som jag skulle säga, Vilken Man :).


 


Fredag=Hemmakväll och Tacos :)

Min dag har varit fullspäckad och det medför dåligt bloggande av mig, men ibland är det verkligen skönt att slippa datorn och allt som hör den till.   Jag är ju som många andra, Beroende ;).  
Dagen på jobbet var riktigt bra, "ute-dag" stod på schemat och vädret tillät oss till det hela dagen faktiskt vilket var riktigt skönt.  All personal och alla barn hjälptes åt att städa och förbereda gården för vintern :). Lunchen serverades också ute, vid 12-tiden satt hela Polstjärnan uppradade runt brasan och mumsade på den goda "Pytt i pannan" sedan fortsatte allt "fixande" tills gården var klar.
 Såå mysigt :).

Efter jobbet åkte jag direkt till Birsta för att kolla lite, mamma och pappa hängde också med. Hör och häpna men det blev lite shopping för oss alla faktiskt, mamma inhandlade ett Läppstift, hårprodukter samt en halsduk. Pappa, jeans och en skjorta och Lilla jag inhandlade en Mascara från Lancomé och ett par trosor. 
Ikväll blir det som alla andra fredagar, Hemmakväll :). Har dukat upp med Chips, Ahlgrens Bilar och lite Marianne, Idol börjar ju klockan 20.00 och jag sitter redo i soffan  :). 
Kom ihåg vad jag sa, på fredagar MÅSTE man unna sig själv något gott :P.


I morgon
har jag tänkt ta en rejäl sovmorgon och sedan hjälpa till att måla i Hallen innan Nattpasset påbörjas klockan 20.00.    Renoveringen har med andra ord börjat och jag måste säga att det blir RIKTIGT bra, längtar tills målningen är klar så jag och mamma kan börja inreda. :)   Aldrig en lugn stund här hemma !!!

HEJDÅ, måste koncentrera mig på Idol nu :P.




Jag blir alldeles matt..

Jag skulle ju som sagt jobba natt i helgen Fre, 19.00-08.30 Lör, 20.00-08.30. Jag har med andra ord laddat för detta hela veckan, inte planerat in något utan låtit den här helgen får ägnas åt jobb. Men IDAG får jag reda på att jag slipper jobba i morgon natt (lördag ser ut som vanligt dock.), men får då order om att jobba dag i morgon istället, 07.30-16.00. Jag blir alldeles matt !!!  Det har sett ut såhär förut och jag gillar inte när schemat ändras från en dag till en annan, men jag får ju en fredagskväll hemma istället och det innebär att jag kan se Idol, men framförhållning är något som saknas hos vissa och det gillar jag inte..


När jag kom hem från jobbet idag möttes jag i dörren av charmtrollet, Edvin.   Jennie, Markus och Elsa skulle till Birsta en stund men Edvin ville hellre hälsa på Ommo, Offa och Mimmi hade han sagt så han fick sin vilja igenom :). Vi har nyss bytt om till pyjamas och inväntar nu Bolibompa i soffan.
Jag ska snart avvika dock, ska iväg och se film. Så han får mysa med Ommo och Offa istället ;).

Edvin 2 år.


Söt kille va ??? :)

Varför inte satsa mer på barnomsorg och vård?!

Tittade nyss på de Lokala Nyheterna 4:an. Det är budgetkris i Sundsvalls kommun och kommunen måste spara in 107 miljoner kronor på två år, för att dom ska lyckas med det måste 400 tjänster inom kommunen bort och verksamheter som inte är lagstadgade, exempel Öppna Förskolor, Kulturskolan och social omsorg kan falla offer för detta. .  -Detta är enligt mig jätteviktiga exempel, som inte alls bör offras. 
Jag jobbar på en av Sundsvalls tre dygnet-runt-förskolor och Karlavagnens Förskola (där jag jobbar) är en av förskolorna som kan tänkas offras, med detta innebär det att föräldrarna kommer att måsta säga upp sig från sina jobb
, för många har inte möjlighet till annan barnpassning helt enkelt. - Och hur skulle detta se ut ??

Det som gör mig mest upprörd är att Kommunen satsar på helt fel saker, exempelvis spånas det om att bygga ett Idrottshus nere i hamnen  ( Varför detta när dom för något år sedan renoverade om hockeyarenan i Timrå för flera miljoner!?Den drar tills sig många människor och funkar perfekt..) Ett stort Äventyrsbad nere i stan har nyss börjat byggas också, - Enligt oss som bor i staden är inte ett Äventyrsbad just precis vad vi behöver i den här staden, så varför ett Äventyrsbad?!  Allt verkar ska vara så flott och nytänkande men befolkningen i den här staden är ute efter helt andra saker. Så ni bör kanske tänka om??
Lägg pengarna på barnomsorgen och vården istället, det är där pengarna behöver satsas.


Tack för mig.


Sms-meningar.

Hittade den här på en tjejs Blogg, så jag ska inte vara sämre än att själv också testa :).



Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Har varit och tränat och nu tänkte jag se en film jag nyss hyrt.
 
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?

Oki, vad skönt..jag bjöd min mamma på hockey igår så jag var hemma ganska sent.

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?

Sötnos går det bra på jobbet idag ? ( haha)

4. Vilket sms blev du mest berörd av? 
Hej! Är lite trött bara annars är allt bra.

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Hej :). det är bara bra. börjar bli riktigt varmt och skönt ute nu.

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

Hej:) Har dessvärre jobbat inomhus idag, så dagen hade kunnat varit bättre.

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Hej gumman. hehe, vilken dålig tajming du har.

8. Vad vill du höra mest av allt?
Hej Darling !!!

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?

Det nybyggda husen vid metropol.

10. Din romantiska replik?
Äntligen har man kommit hem och landat i soffan :).

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Godmorgon tjejenm, hur är det idag ?


Sjuka svar, prova ni också :).

Inställd fika..

Kladdkakan blev väldigt populär bland kollegorna, den tog slut innan jag ens hann fota den så tyvärr får ni ingen bild :(.
Kom nyss hem,jag har haft en bra dag på jobbet faktiskt. Idag var det Fotografering på schemat och det gick helt okej, men det var ett jäkla ståhej innan alla barn hade på sig det dom skulle vid fotograferingen, jag är inte anställd för att styla och göra barnen fina, det är något föräldrarna får göra hemma. Om föräldrarna nu vill ha ett så fint och "perfekt" kort som möjligt (som de flesta föräldrar vill ha) så tycker jag dom kan sköta fotograferingen privat. Nog om detta, min dag har varit bättre en gårdagens iallafall och det är mycket positivt :).


Skulle egentligen träffa Cicci nu direkt efter jobbet men hon fick förhinder, så nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på !?!
Jag är riktigt sugen på att shoppa, det var länge sedan nu så jag kanske ska passa på att åka till Birsta och kolla lite. (haha, kom ni ihåg hur det lät sist jag var på Birsta och skulle shoppa.!?!)  Men om jag har tur så har det kommit in lite trevliga Nyheter !!! :)  Ska slå en signal till en Hemlig vän och fråga om hon är sugen på att hänga med, vi hörs sen :).

Såhär Glad är jag idag :)





Kladdkaka och en Blender.

Nu har jag precis slängt ihop smeten som ska bli en god Kladdkaka :). Blir ni avundsjuka  ?? Lyxade till kakan lite extra idag faktiskt, lade i krossade Marianne-godisar. Ser verkligen fram imot fikarasten med kollegorna i morgon :).

Var på ICA MAXI i Birsta nyss med mina kära föräldrar, handlade som sagt lite nödvändigheter till kylskåpet men jag kan säga att det blev lite annat också :). Deoderant, duschcreme, strumpbyxor, ja ni vet sådant man behöver ibland. Mamma köpte en Blender till mig också, så nu blir det till att dricka Smothies. Me Like :)

I morgon är det onsdag och en ny dag anländer med nya möjligheter, jag är dock rädd att dagens händelser kommer "spegla" tillbaka på morgondagen men jag måste lägga det där bakom mig nu och springa vidare, för jag måste ju sköta mitt jobb..  I morgon kväll ska jag träffa Cecilia för en fika, var väldigt länge sedan vi träffades nu så det ska bli riktigt trevligt. Saknat dig gumman !!!  Ska träffa Anna vid 20.30 tiden också för att ta en promenad. Visst är vi duktiga ? :)



Min nya bästis..:)


Före....

Ni får se resultatet i morgon, för den gräddas för fullt i ugnen nu.





Måste ut och rensa tankarna..Bye bye !! - Uppdatering.

Nyss vaknat efter en tupplur, men jag kokar fortfarande av ilska och jag vet inte var jag ska ta vägen. Önskar jag kunde berätta för er vad som hände, men jag får inte. Ska klä på mig nu och ta en promenad, måste rensa tankarna lite, annars klarar jag nog inte av att gå tillbaka till jobbet i morgon. Hejdå !!!!

Uppdatering. 18:56.
Promenaden gjorde verkligen mycket, fick prata av mig med Anna lite samt andas in ny och frisk luft. Nödvändigt !!!
Nu ska jag ta en dusch och sedan åka och handla lite nödvändigheter till kylskåpet. :).
Tror jag ska baka en kladdkaka när jag kommer hem som jag kan ta med mig till mina kollegor i morgon, det är dom värda för utan dom hade jag brytit ihop totalt idag.


Delade meningar om dagen som varit..

Förmiddagen var fantastisk!!!  Solen värmde och alla var på strålande humör,  vi bestämde oss för att ta med alla barnen till skogen för att  hälsa på trollet Sixten, han var inte hemma dock så barnen lekte vid bäcken, plockade mossa (som vi ska lägga i blomkorgen utanför dörren), mumsade på frukten vi hade med oss..m.m. Vid 12-tiden begav vi oss tillbaka till förskolan där lunchen var serverad, Mums :).
Eftermiddagen var bedrövlig !!
  Mindre roliga saker hände som fick mig att bli riktigt arg och samtidigt väldigt ledsen, ja det kokade helt enkelt över och ilskan sitter fortfarande kvar. Det är när sådant här händer som jag börjar fundera, , vad gör jag på en Förskola egentligen, varför är jag inte högsta chef inom de sociala istället !?  Jag är samtidigt glad att jag får vara med om sådana här saker, Ni som inte arbetar med Barn/Ungdomar ser inte saker som jag ser och det kan jag tycka är synd ibland för jag tror många fler skulle vilja "sträcka ut en hand" och försöka göra något åt saker och ting om man såg det med sina egna ögon istället för att få höra det ifrån andra.. Det är ju trots allt Barnen som växer upp i dagens samhälle som är våran framtid. Kom Ihåg Det !!!!! 

Ska ta en Ipren och lägga mig en stund nu, jag är helt färdig..
Hörs senare..

Två mysiga bilder från Trollskogen :)




Höstpromenad.

Träffade en bardomsvän ute på krogen i lördags, vi bestämde oss för att börja promenera tillsammans på eftermiddagarna/kvällarna, så vi tog första rundan idag :).
Sjukt länge sedan jag umgicks med henne men allt kändes som förut faktiskt, och det gillade jag =).
Vi ses i morgon Anna, för då blir det andra rundan :).

Tog en härlig höstbild längst promenaden runt Sticksjön. Såå fint, eller hur ?? :)  



Tror ni på spöken?

Shit, blir riktigt nyfiken samtidigt som jag skrämmer upp mig själv.
En nära vän till mig hade blivit meddragen till ett Hotell här i stan av en kompis, tro det eller ej men han blev medlurad på en Spökrunda på hotellet. Det handlade om tredje våningen,  tredje våningen där nattpersonalen vägrade vistas efter stängning. Utan vetskap eller förvarningar fick han följa med upp på tredje våningen och redan utanför dörren som visade att våningen var stängd kände han en konstig känsla, liksom ett obehag eller något liknande, han kunde inte riktigt beskriva känslan men Kom ihåg, han visste ingenting innan han gick upp.  (andra som besökt våningen har också fått en känsla av obehag.) 

Jag blir riktigt fascinerande av sådant här,  jag brukar egentligen inte tror på saker som detta om jag inte själv varit med om det men jag kan inte annat än att bli nyfiken på den där "tredje våningen" och den här gången tror jag faktiskt på det, jag har nämligen fått bildbevis.
Men det är inget ni får se. :)..

Har ni några spökhistorier att dela med er ??


Dödstrött

Fy fasen vad jag har varit seg idag, jag har inte gjort många knop på jobbet idag vill jag lova, har mest försökt få barnen att sitta och pyssla med något så också jag kunnat få sitta..haha, fin fröken :). Men jag var helt enkelt tvungen, helgens äventyr tog knäcken på mig :P. ( man börjar bli gammal.)   Nu ska jag lägga mig och vila en stund, ska nämligen iväg och jobba två timmar ikväll också, fy sjutton vad jag flänger och far Men snäll som man är så ställer man upp på allt :).


I Veckan Händer Följande;
Måndag. Jobb, 08.00-15.00. Jobb, 19.00-21.00
Tisdag. Jobb, 08.00-15.00. Massera Husse.
Onsdag. Jobb, 08.00-15.00.
Torsdag. Jobb, 08.00-15.00
Fredag. Jobb, 19.00-07.00
Lördag. Jobb, 19.00-07.00.
Söndag. SOVA !!!!!!!

Veckan består som ni ser mest utav jobb men jag har bestämt träff med Elin och Maria också, får se vilken dag som passar damerna bäst :).

Hoppas ni haft en bra dag !?!





Britney Spears - Radar



Brittan är ingen jag lyssnar på dagligen precis, men gav den här låten en chans och gillar den faktiskt.

Lista =)


BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
När ingen ser
Titta på dig själv i spegeln: Klarar mig inte utan speglar
Gnälla: Ja, kan låta som en riktig tonåring ibland.
Skrika: Nej.
Sova: Jo, "normala" människor gör det.
Ha ångest: Ja, vem har inte det.
Skada dig själv med flit: Dumheter.
Ta mediciner du inte borde ta: Nej
Vilja dö: Nej, jag ska leva minst 70 år till.
Drömma mardrömmar: Ja, drömmer ibland att jag är en seriemördare.haha
Drömma sexdrömmar: Självklart.
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: Det underlättar att vara lite annorlunda..
Klä dig i svart: Ja! Grym basfärg.
Gå till kyrkan: Inte mer än nödvändigt, dop, bröllopp, osv.
Gå i skolan: Sist var det på Lillsved.
Röka: Feströker ibland, men nu var det länge sedan.
 Ha sex: Jag är ju singel, så nej inte just nu.
Ljuga: Sällan.
Hata folk: Vissa människor gillar man mindre än andra, men hat är ett starkt ord.
Lita på folk: Tillit är jätteviktigt, en relation eller liknande fungerar inte så bra annars.


VEM:
Saknar du:
Morfar.
Vill du döda: Varför skulle jag vilja döda någon ?
Rörde dig sist: Mamma.
Vill du slå: Människor som förstör samhället,
Kysste dig sist: Det ni ;)
Vill du kittla: Har ingen lust att kittla någon just nu.
Kramade du sist: Mamma.
Vill du prata med: Mina kära vänner från Lillsved.
Skrek du på sist: Jag sa ju det, jag skriker inte :).
Vill du vara som: Mig själv, låter kanske lite tråkigt men det blir lättast så.
Sårade dig sist: En viss herre, nämner inga namn.
Vill du bli galet full med: Mina vänner.
Gjorde dig riktigt glad senast: Gårdagens fest, gills det ?? =)
Fick du sms från senast: Anna B
Ringde dig senast: Märtha.
Är snyggast på jorden: Johnny Depp och Henrik Zetterberg.

HAR DU:

För många vänner: Tror knappast att man kan ha för många vänner.
Förföljelsemani: Nej
Tvångstankar: Vägrar gå på A-brunnar.haha
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Någon fysisk sjukdom: Nej.
Någon skada: Haha, vem har inte det ?? :)
Färgat håret: Ett antal gånger, sist i torsdags.
Brutit några ben: Bröt min arm i 3:an, skulle balansera på en fotboll.
Några piercings: Hål i öronen.
Egen dator: Delar den bärbara med mor och far just nu.
Bra självförtroende: Ja.
Kysst någon: Ett par stycken.
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ingen idag, sist sa jag det till mina syskonbarn,
Bjudit ut någon: Ja.
Varit kär: Ja en gång, svävade på moln då.
Dumpat någon: Ehm, ja.
Stulit någonting: Att stjäla är dumma saker.
Lämnat landet: Ja, senast till Turkiet med Paula.Grymt =)
Tuttat eld på nått: Ja en papperskorg, blev beordrad. hade brandövningar på skolan.
Gjort något olagligt: Inte vad jag kan komma på.


HUR:

Går du: Med näsan i vädret
Svarar du i telefonen: Hej, det är Mari.
Fördriver du tiden: Träna, jobb, vänner, datorn.
Mycket pengar har du: Tillräckligt för att överleva iaf, men en vinst på lotto skulle jag inte tacka nej till.
Tjänar du pengar: Ja inte jobbar jag gratis inte.
Ofta diskar du: Är glad att det finns diskmaskiner, kom inte ens ihåg sist jag diskade för hand.
Ofta städar du: Varje dag.
Många stör du dig på: Ödslar inte tid på människor jag stör mig på.
Ofta träffar du din familj: Mor och far träffar jag varje dag, syskonen någon gång i veckan.

TROR DU:

Att du kommer bli något: Jag kommer bli en framgångsrik hälsocoach.
På gud: Nix.
På rymdvarelser: Ehm, nja.
Att folk tycker om dig: Säg mig, vem kan motså charmören Mari ? :P
På ett liv efter detta: Ja.
Att fiskar kan tänka: Hm, nja. Men kanske, de är ju också levande varelser.
Att du kommer leva länge: Som sagt, ska leva minst 70 år till.


Klockren lösning.

Måste bara visa vad jag hittade i Expressen idag. Helt klart den märkligaste lösningen på en skiljsmässa.

Efter 40 år bestämde paret sig att skiljas men ingen ville lämna huset, så dom tog till en såg och bokstavligen delade på huset.  Klockren lösning !!!!



Text och bild finner du på www.expressen.se

Jag är tydligen osäker på min sexuella läggning (?)

En fråga, Vad sjutton gör jag vaken nu??? Vaken är kanske fel ord, mina gröna är öppna iallafall och jag sitter upprätt och det är en stor bragd för att vara söndagen efter en fest-kväll.  Kom hem vid 03.30 tiden, (tror jag.), bokstavligen slängde av mig kläderna och ramlade ner i sängen när jag kom hem, hann byta några ord med Märtha i mobilen innan jag somnade och sedan var blev det svart.(observera att jag hade 17 missade samtal och 6 sms när jag vaknade idag, så svart var det ).haha.. Kvällen började med förfest hos Husse, efter vin och två öl spatserade vi nedåt stan, Oscar fick bli nästa hållplats och väl där inne blev det en drink och umgänge med mina kära vänner. Folk strömmade in, jag minglade runt och blev allt mer ostadigare ju längre kvällen gick.haha.
 
Märtha fick besök vid sin sida i soffan av en gubbe (50+), han älskade tjejer som Märtha och jag var tydligen osäker på min sexuella läggning, m.m (haha skönt att äntligen få veta, jag har länge funderat.) hahaha. han fortsatte "mala" på men vi jagade  iväg honom så snabbt det bara gick. (det finns verkligen skumma människor.)
 Kvällen var grym faktiskt, riktigt "bra" människor ute och jag var på tophumör. Eller vad säger du Märtha ??

Nu ska jag städa upp efter nattens klädkrig,måste också städa badrummet - det såg bedrövligt ut enligt pappa haha :).

Här kommer några bilder från gårdagen, blev inte så många men ni får banne mig nöja er med det :).



 



 



 



Slut.

Dagen kommer innehålla sånt här;
Jill, blir du sugen ??????? :P



Haha.. Min kära mor ringde nyss från jobbet;
Mamma - God morgon, lever du ?
Jag - Ja, jag har varit vaken en timme. Vadårå?
Mamma - haha.
Mamma - Varför sover du med mobilen i handen och lamporna tända??
Jag - haha, jag vet inte. Var väl trött eller så ;).

Haha jag hade ju iallafall roligt igår, är inte det huvudsaken ??? :P


Då var jag igång, laddar med bra musik :)

Har hunnit lägga make-up och valt kläder, tog en paus nu med en kall i min högra hand :). Ska glänsa i kväll, är på såå bra humör..:)..






Ha en bra kväll gott folk..

Barnkalas

Nyss hemkommen från Elsas barnkalas.Elsa såg man knappt röken av, det var ett evigt springande fram och tillbaka med de andra barnen. Ja ni vet hur barnkalas kan vara :) Hon fick jättefina presenter och såg mycket nöjd ut och det är ju huvusaken, min lilla plutt :). Vi vuxna satt mest och pratade, drack kaffe, styrde upp barnens lekar och drack lite mer kaffe..Typiskt "vuxen-göra". 

Nu har jag precis duschat, måste ju fräscha till håret inför kvällen. Är riktigt festsugen och ser verkligen fram emot kvällen, som jag sa till Märtha, - Jag ska leva rövare ikväll, så passa er !!!!! men outfiten har jag inte riktigt bestämt ännu men jag har accepterat att jag inte hittade något på stan igår iallafall och det är ju positivt..haha... 
-Hoppas det är mycket folk ute ikväll !!!


Bilder från kalaset !!!!


Ida blir helt tossig när det är dax för fiskedamm ..haha :)



Alvin har redan huggit in på dagens fångst i dammen.


Fiskedamm på gång, gillar verkligen den sk. dammen :P haha


På rad i soffan satt dom och mumsade i sig karrat :)


Ida fick också en påse, innehållet var ett russinpaket.
(hon har inte börjat äta godis ännu med andra ord.)



Vad är ett kalas utan hemmagjorda bullar...


...och utan chokladbollar.


Tårta, Jennie hon kan hon ;)
(provsmakade aldrig, men den var säkert god.)




Lördag, så var det ja !!!

Nyvaken, frukosten är avklarad, tänderna är borstade och nu återstår det bara att göra sig iordning för barnkalaset sedan är jag redo att brottas med dagens äventyr :). Vad förgyller er lördag ?   Mitt enda problem är fortfarande VAD ska jag ha på mig ikväll, !?!   Jag vill känna "yes, det här kommer bli supersnyggt" men just nu är den känslan far away för garderoben skriiiiker "TOMT". (jag får rota lite i systers garderob kanske.)      Nu ska jag göra mig iordning, men jag återkommer med bilder från kalaset och "outfit-information" lite senare :).





Vad blir min outfit i morgon???

Var ju ner på stan en sväng för att inhandla en present till Elsa samt för att försöka hitta en outfit för morgondagens fest.Hur tror ni det gick ?? En present var det inget problem att hitta eftersom jag redan visste vad jag skulle köpa men  värre blev det med min outfit, hittade verkligen ingenting som föll mig i smaken och detta resulterar med andra ord i att jag inte har något att stätta på mig i morgon.Hittade iofs en "over size" klänning på Zara, men eftersom ingen i personalen hjälpte mig med smakråd så fick de vara. Hur ska detta gå?? Eftersom jag ska på kalas i morgon så hinner jag inte ner på stan heller, så jag får väl rota fram någon gammal trasa. haha. (shit, jag låter verkligen desperat.haha).

Min dag har annars varit bra, haft en jättebra dag på jobbet. Mina kollegor är verkligen grymma :).
Ska ordna fram något gott nu och ladda för Idol. Hörs kanske senare.



Elsas present. (hon har önskat sig detta, så självklart ska hennes önskan gå i uppfyllelse.) :)



Gulligt va ?? :)

Fredag=Hemmakväll

Fredag innebär att du ska koppla av hemma efter en lång arbetsvecka, äta en god middag och du firar kanske till och med helgen med ett glas vin också. Fortsätt kvällen i ett lugnt tempo, kryp ner i soffhörnet, tänd massa ljus och slappna av jag lovar att du inte ångrar dig i morgon när du är utvilad och redo att brottas med lördagen. Jag hoppas du unnar dig något riktigt gott också, kanske den där chokladkakan du trånat efter sedan i måndags. Blir ni sugen?  Min "hemmakväll" kommer se ut som ovan och jag kommer ha det sååå mysigt, jag ser fram emot morgondagen då jag är utvilad och redo för både kalas och senare på kvällen, fest. Hoppas ni också får en trevlig kväll :)  




Righteous Kill

Var ju på bio med Josefine och Märtha ikväll, vi kom överrens om att se "Righteous Kill", popcorn och en fanta blev det också. Mums :). ( jag och Märtha möttes upp lite tidigare för att äta lite kinamat också, riktigt länge sedan men ack så gott.)   Filmen var helt okej, en typisk "seriemördar-film" dock. Handlingen var aningen seg men enligt mig en helt okej film.


Fredag, jag ska jobba först sedan blir det  en sväng på stan jag måste nämligen inhandla en outfit till festen på lördag samt en födelsedags-present åt Elsa som fyller 4 år i morgon. Kvällen kommer jag tillbringa i soffan, IDOL kl. 20.00 så det får jag ju inte missa. Någon fler trogen tittare här ?? :P

Nu ska jag bädda ner mig, en ny dag med nya möjligheter landar snart.
Tjo flöjt.










Färgresultat plus hårprodukter..

Jag avslutade förra inlägget med att jag skulle hoppa in i duschen och duscha ur hårfärgen, utväxten skulle puts väck med andra ord och resultatet blev strålande. Enligt mig iaf :). Om man ska vara fräsch i håret så bör riktigt bra produkter användas också, så ni ska få några smakprov på vilka produkter jag använder mig utav.



Hårfärg från Goldwell.
Ger ett skimrande resultat och den luktar supergott.



Bra schampoo och balsam, från märket Paul Mitchell.
Volymemousse från Shockwaves.
Serum från märket Paul Mitchell.
Vax från märket L´anza.



Såhär blev resultatet;


Jobb,övertid,middag,färgning och bio.

Jaha då var torsdagen förbi, några timmar till att döda innan man kan välkomna fredagen dock men min dag har varit, hm ja helt okej får jag väl säga. Jobbade över 1,5 timme, så jag kom hem för inte så länge sedan och har nu fått i mig lite middag, mamma har även hunnit smetat in färgen i håret så nu försvinner äntligen den osexiga utväxten. Hinner med ett kort inlägg iaf, innan jag ska duscha ur färgen och sedan göra mig iordning för ett bio-besök med Josefine och Märtha.
Hoppas ni haft en bra dag iaf ?!

Måste in i duschen, återkommer med bilder senare :)
Tjing tjing..


Min dag..

Mellan 08-14.30 var det jobb, haft en helt okej dag faktiskt. Solen har varit här så vi har varit ute hela dagen, det är så himla skönt med frisk "höstluft". Eller hur?? Efter jobbet snabbade jag mig hem för att putsa till fjädrarna lite,  en träff med Josefine och Märtha väntade nämligen, och i deras sällskap måste man ju se anständig ut :P.
 Vi startade våran runda på stan med en smothie/kaffe på Barista sedan rotade vi runt i några butiker i hopp om att hitta något.. Josefine fick med sig ett par påsar hem, Märtha ville förgylla morgondagen också så hennes fynd blev undanhängda och JAG då, jag åkte hem tomhänt. (börjar snart tycka synd om mig själv.). haha....  Nu ikväll har jag bara varit hemma, alltid skönt att få varva ner i soffan innan man lägger sig och laddar för en ny arbetsdag.  Morgondagen innehåller jobb och ett bio-besök med Märtha och Josefine.  Tipsa oss gärna om en bra film!?!

Nu ska jag dricka en kopp te och mysa lite i soffan, sedan blir det sängen men vi hörs i morgon.



Mari in action.
(på väg ut med barnen.)


Jag har gjort ett fantastiskt fynd..

Just precis, i mammas garderob faktiskt. Det verkar löna sig att rota ibland :)
Hittade ett par riktigt fina skor som hon förvånandsvärt aldrig använder, men sicken tur för då kan jag ta dom :P.
Tror faktiskt att jag ska inviga dom vid lördagens utgång,  outfiten för kvällen får med andra ord bli nästa uppgift att ordna. Men VART ska jag hitta något ?!? Någon som kan hjälpa mig?




Vad tycks ??
(dom är bruna)

Fotvård..

Det är mot min natur att prata om fötter egentligen för jag har nämligen en fruktansvärd fotfobi, men jag måste bara tipsa er om en jättebra fotlotion. Den kyler fötterna riktigt härligt, har en doft av pepparmint och lämnar fötterna silkeslena.( bör användas regelbundet.)  Jag brukar varje kväll innan jag lägger mig smörja in fötterna med denna lotion och sedan sätta på mig ett par strumpor, riktigt bra "fotinpackning". Testa ni med :).




Finns att köpa på Body Shop.
Pepparmint
Cooling Foot lotion.


PANG, Det kom från ingenstans..

Jaha, "Birsta City"- besöket var ju helt bortkastad tid.. Det finns verkligen INGENTING  av värde på de där stället, bara massa trasor.  ( med andra ord, jag hittade ingenting.)..... Jag var redan på dåligt humör när jag åkte dit och värre blev det kan jag säga, haha. Känner mig som en grinig tonåring som klagar på allt just nu. Det kom från ingenstans och jag hann aldrig riktigt "fånga" det, så det sa helt enkelt bara "pang". Det är väl normalt att få utbrott ibland, eller ?? :) Haha.

Nu ska jag ta en Ipren och lägga mig, min energi tog slut efter "smällen".(haha.)
Återkommer i morgon, förhoppningsvis med lite trevligare inlägg.
Sov gott.




Pang sa det !!!


En riktig höstdag..

Kors i taket men idag har det inte regnat, solen har istället varit framme och det har varit riktigt behagligt så vi har haft en ute-dag på jobbet faktiskt. (förutom under lunchen.). Riktigt härligt !!!!
Kom hem från jobbet för drygt en timme sedan och har sedan dess socialiserat mig med mamma och pappa, vi har tillsammans också fått i oss Mammas super-goda tonfisksallad :).*Mums*.  Nu blir det en dusch och sedan ska jag, mamma och Madde iväg till Birsta City (shoppingcenter.) och rota runt lite i butikerna, förhoppningsvis får jag med mig något hem också :). Var länge sedan jag shoppade något nu, så det är dax  tycker jag ;). Vad hittar ni på ?



Vi hörs sen gott folk, visar kanske mina inköp också :).

Josefine, jag kommer sakna dig när du är borta !!!

Toppform, jag har missat något riktigt bra.

Jag slog av en slump över till ettan för en stund sedan och där rullade Toppform för fullt, jag har inte riktigt 100% koll på vad det handlar om men det såg riktigt intressant ut och jag kommer helt klart fortsätta följa det..
Hälsonörd som man blev på Lillsved !!! Ett bra program som verkligen "passar in i tiden" och bör egentligen testat på alla skolor runt om i landet. Eller vad säger ni, Toppforms-tittare ?? :)

När jag ändå är igång, Tror nog ingen har missat reklamen "One Week" . Eller ?
Blir riktigt irriterad faktiskt,  Reklamen säger att om man använder "One Week" kommer man snabbt gå ner i vikt osv, ja ni vet hur det brukar låta när det handlar om sådana piller eller drycker m.m. Men det fulaste med hela reklamen är att dom också säger " Med bra kost, motion och "One Week" kommer ni mycket snabbt tappa vikt"...Men HALLÅ, Jag upprepar "Med bra KOST, MOTION och "One Week" kommer ni mycket snabbt tappa vikt.  Sedan när har inte bra kost och motion varit det bästa alterntivet för viktnedgång???????????  Gott folk, lyd mina råd; Köp ALDRIG sådana produkter. Som sagt, bra kost och motion kommer forever vara det BÄSTA alternativet. ( detta gäller alla liknande produkter .)

Någon som har något att tillägga ????
God Natt !!!

Upp med tuppen !!!

Kl. 06.15 ringer dom från jobbet och vill att jag ska komma och jobba, på min lediga dag också *morr* men det var bara att gnugga ögonen, klä på sig, slänga i sig lite frukost och kila iväg för 07.00 skulle jag börja. Slutade vid 16.30 efter en lång och naturrik dag då vi varit i skogen nästan hela dagen. Me Like :) och sedan åkte jag direkt till Jennie och Markus på middag, kom hem för en dryg timme sedan och har nu legat raklång i soffan sedan dess och vägrat röra på mig :).. Galet jobbigt att bli väckt den tiden och behöva skynda sig upp. Tur att jag VET att jag ska jobba i morgon !!!!
Vad har ni gjort idag ?!

Veckans att-göra lista;
Måndag. Jobb, 07.00-16.30.Middag hos syster.
Tisdag. Jobb, 08.00-15.30. Powerwalk.
Onsdag. Heldag med Märtha. Jobb. 19.00-07.00
Torsdag. LEDIG !!!!
Fredag. Jobb. 08.00-16.00
Lördag. FEST!! (Ingenting kommer stoppa mig.)
Söndag. Ja ni vet hur man brukar må ;).


Höstrensning i väskan !!!!

Pinsamt, men jag måste bara visa och berätta för att vara säker att jag inte är ensam.
Jag skulle leta min internetdosa i väskan men det var inte det lättaste kan jag säga,  Hur sjutton lyckas man när man har halva väskan fylld med kvitton och annat skrot ?? Haha..Jag tog genast tag i en höstrensning, och nu kan jag säga att man hittar ALLT utan problem. * Nöjd *. ( undrar dock hur länge det dröjer till nästa rensning.)
Väskan brukar ofta fyllas med nödvändiga grejer man vet ju aldrig när man har användning för saker och ting men hundratals kvitton. Jag menar, till vilken nytta liksom ?? Haha..
Hur ser innehållet i eran väska ut ??



Observera !!!
 
Den vita högen till höger är BARA kvitton och annat skrot som tog upp drygt 50% av all plats i väskan.
Mari, SKÄRPNING !!!!
Snälla säg att jag inte är ensam om detta ??

Spendera söndagen som den SKA spenderas.

Idag har jag spenderat söndagen och kommer fortsätta spendera dagen som man SKA spendera den, i soffan under en filt, med något bra på tv:n, valfri take away-mat, hårt makeup-förbjud, slitna myskläder och gärna ( om man vill vara riktigt ofräsch) en dusch-fri dag. ( har redan hunnit duschat dock.)
Någon som spenderar sin söndag som mig?
Till vardags måste man anstränga sig, man ska se fräsch ut när man går till jobbet, hela och rena kläder, en naturligt fin makeup, fräsch frisyr och ja allt ni redan vet man ska tänka på så varför kan man då inte spendera söndagen, den ända helt lediga dagen för många helt utan ansträngningar.!?!?!. Detta ska jag faktiskt införa som en tradition :)

Tyvärr har min mor och far redan sumpat min idé :(.
Mamma springer runt och slänger kläder runt omkring sig, hon har tydligen inte något att sätta på sig ikväll och frisyren går tydligen inte heller att få som hon vill .haha. Tror jag måste ingripa innan det blir kaos på hög nivå !!!!
Pappa sitter redan färdig i soffan och väntar, uppklädd till tänderna och luktar gott gör han också. ( och det tack vare hans yngsta dotter.) :)..Pappa ska bjuda mamma på Maria Möllers Show ikväll, middagssupé och vin serveras tydligen..
Snäll pappa man har :).
Ha så trevligt, men nästa söndag blir det skärpning !!!! :).



Idag stod det kycklingsallad på menyn, Me like :).

Vilken lätt match.

Jobbade ju som sagt inatt, började 21.00 och barnen sov redan när jag kom så jag placerade mig direkt i soffan med en kopp te och Margit som sällskap, Stjärnor på is visades och första gången måste man ju ge det en chans, tror dock det inte är något jag kommer följa men helt klart ett tidsfördriv när tv:n på jobbet inte bjuder på mer än fyra kanaler. Vid 01-tiden bäddade vi ner oss i varsin soffa och sov ett par timmar, jag fick sova ända tills jag skulle gå hem..haha.Vilken lyx, Tack Margit  :). Det blev en lätt match igår med andra ord och lättförtjänta pengar ..Me Like :).  Sov ett par timmar när jag kom hem också så jag har för inte så länge sedan vaknat, äntligen en sovmorgon. Men vad mer kan man göra än att sova en dag som denna, det regnar fortfarande nämligen !!!!!!!!!!!!!

Idag vet jag inte vad som hittas på men jag tror att en film och lite mys i soffan passar perfekt, för ut går jag inte gärna.
Någon som har några filmtips??


Kanske syns dåligt, men det regnar och ALLT är verkligen blött.
Vattenpölarna syns väl iaf ?? :)







 


Hemkommen och nu kallar strax jobbet.

Kom precis hem efter en jättetrevlig dag/kväll med familjen. Dagen har bestått av lek med barnen, tre-rätters middag och underbart sällskap men nu kallar jobbet så det var bara att åka hem. Känner mig inte alls laddad för att jobba inatt :(.


Förrätt;
Rostat bröd med ägg, keso och anjovis röra
(riktigt gott)

Varmrätt;
Filégryta, gele, sallad och klyftpotatis.
( Mammas specialare, såå gott.)

Efterätt;
Blåbärspaj, vaniljsås eller glass.
(shit, jag är proppis idag också.)

Mamma hon kan ;).


Bilder från kvällen;




Alvin, söt kille :P


Barnens bord, förrätt pankaka med sylt.


Ida laddar för middag :)


Edvin är redo för både sängen och efterrätt.


Ida smaskar på glass.


Markus (svåger) leker med mobilen.



Efter en tre-rätters middag skulle barnen ha kvällsfika också.
Hur orkar dom?
Men rutiner är väl till för att följas?? :)


Elsa ville också ha kvällsfika, kräm och mjölk.


Edvin ville ha en till portion kräm, men där var det stopp.
Huvudet på sne och "surmunnen" åkte fram.haha
Sötare unge får man ju leta efter :)


Jag fick vara med på ett hörn också :)
Nu måste jag skynda mig iväg, men god natt på er.
Vi hörs i morgon.

Tvättning, Middag, jobb !!!

Det sista jag sa till Märtha igår när hon släppte av mig här hemma var, - Åh vad skönt det ska bli med sovmorgon !!
Tji fick jag, för vid 09-tiden ringer någon och frågar efter mamma. Jaha, tanken att somna om var omöjlig så det var bara att hoppa upp. Började dagen med att ta en lång dusch, slå på tvättmaskinen och sedan få i mig en god frukost och nu sitter jag här. Vid 13-tiden hämtar Jennie (syster) med familj upp mig, det vankas som sagt middag i stugan. 3-rätters om jag inte hört fel :).Hur ska det här gå? Jag som fortfarande är mätt sedan igår, hm men mammas mat är alltid bäst så det går nog ner ska ni se :P. Håller ni inte med mig ?
 Trevligt att få samlas hela familjen också, trisst att jag inte är så pigg dock men familjen får pyssla om mig :P
 Tar lite bilder under dagen/kvällen som ni får se sedan.

21.00 börjar jag jobba, så det blir en lång kväll/natt på jobbet. Hoppas det visas något bra på tv iaf, Någon som vet ??
Går av i morgon vid 08-tiden, sedan blir det nog en lugn söndag innan nästa pass börjar.



När jag kom hem igår efter jobbet låg den här fina teckningen/kollaget i brevlådan.  Dock utan namn eller avsändare, men tror jag vet vem boven är :P ( helt klart någon av mina underbara syskonbarn.) 


Gulligt va ??


Djurens och kanelbullens dag

Glöm ej att frossa i kanelbullar idag !!!!
Kanelbullens dag firas för nionde året i rad, 1999 bestämde hembakningsrådet sig för att fira 40-årsjubileum genom att utse den 4:e oktober till kanelbullens dag. TT beräknar att ca tre miljoner bullar kommer säljas under dagen. Mums :)
Djurens dag är betydligt en äldre högtid, 1228 helgonförklarades Franciskus av Assissi som betraktas som djurens skyddshelgon.  Dock är den här dagen ganska okänd för allmänheten men bör lyftas fram enligt mig.
Så jag råder er till att frossa i bullar och ta extra väl hand om ditt djur idag !!!! :)


Jag har ju under det senaste dagarna skrivit att regnet öst ner här i sundsvall, idag är det 4:e dagen det regnar och det blir allt mer översvämmningar här i stan, gångtunnlar som stängs av, källare som blir vattenfyllda, vägar förstörda och en hel del till..  Ni får här nedan se några bilder som bevisar vattenmassorna.




Under natten mot torsdag kom det ca 60ml..

Tack för en trevlig kväll..

Som sagt jag och Märtha skulle träffas för att äta en bit mat, det blev inte kinamat som jag skrev tidigare utan vi stannade till på en av stans nya resturanger, Cave som serverar Libanesisk mat.. Jag har aldrig ätit sådant förut men prova måste man ju, och jag lovar att det inte var sista gången för maten var såå god..Vi beställde in 10 olika små rätter,  började testa oss fram vad dom smakade bra och allt slank ner faktiskt men lyssna på det här, när vi ätit upp detta kom "varmrätten" in som dom sa..3 olika grillspätt var med tillhörande klyftpotatis och sallad.  Jag och Märtha kollade på varandra och skrattade, - Vad hade vi gett oss in på?? vi var ju redan mätta. Allt kött fick dock inte plats i magen, så det fick lämnas kvar. *pust och stön* ( jag är fortfarande mätt.)

Sedan bar det iväg till Lilja, en nära vän till Märtha. Där bjöds det på lite alkohol innan dom gasade vidare på krogen, jag däremot åkte hem till min säng. Vill gärna vara frisk till veckan !!!!

Nu ska jag stänga igen för idag, återkommer i morgon.
Hoppas ni haft en trevlig kväll !!??



Varmrätten som den kallades.
3 olika grillspätt, klyftpotatis och sallad.


Kycklinggrillspätt, mums.


Blev så tagen av all mat så jag missade att fota de resterande 10 skålarna.
Libanesisk mat, helt klart något jag tipsar om.

sov gott.

Huvudet sprängs snart.

18.00 klev jag in igenom dörren här hemma, jag pallrade mig till jobbet ändå fast jag varit hängig. Saknades personal även idag så dom bönade och bad när jag ringde och förklarade att jag inte mådde så bra, jaha det var bara att offra sig och skynda sig iväg till jobbet fast halsen värkte och huvudet dunkade.. slutade med att jag fick stänga förskolan idag också,något jag inte alls hade räknat med. men aja, jag är hemma nu iaf och det tackar jag för..
 När jag kom hem stod det ett litet "förkylningskit" på sängen och väntade. ( Kan Jang, halstabletter, Ipren, en tidning samt en hundralapp om jag ville köpa lite gotta till kvällen.) Min mamma är bra snäll :).

Men hemma ensam kan jag inte sitta, kroppen säger iofs "ligg still i soffan och ta det lugnt" men jag är för rastlös för det så jag har bestämt träff med Märtha, det blir kinamat och kanske en film ikväll. :). Trevligt !!!!

Vad ska ni göra i helgen ?!




(hundralappen har jag redan gömt i plånboken :) )



Ha en trevlig kväll, vi hörs..


Ont i halsen, hängig och kanske feber (?)

Godmorgon alla kära läsare.
Nyss vaknat efter min välbehövliga prinsessömn, men det var inge vidare att vakna idag faktisk. Jag har jätte ont i halsen, känner mig riktigt hängig och kan nog tänkas ha lite feber. Kanske smart att sjukanmäla sig, eller ??.  Jag ska hoppa upp ur sängen först, få i mig lite frukost och ta en dusch, vem vet det kanske känns bättre om en stund och då kan jag pallra mig till jobbet och sedan gå ut och ha roligt ikväll annars får det helt enkelt bli en dag hemma i sängen.
Vad tycker ni ?





En nybäddad säng, vad är bättre ?!

Kom hem från syster för någon timme sedan efter en kortvarig barnpassning, nog för att mina syskonbarn är värd mer än guld var det verkligen skönt att få komma hem. Nyss bäddat rent i sängen, tagit en lång dusch, mumsat på lite fika och fått lite kläder tvättade. Nu återstår det bara att hoppa ner i sängen och får lite sömn, det är något jag verkligen ser fram emot. . Får inte glömma IDOL, hann bara se slutet ikväll iofs men jag missade nog ingenting.. Eller ??:)
Vilken tycker ni mest om?


I morgon är det fredag och helgen tar vid, men inte för mig. Jobbar som sagt natt i helgen, bara lördag och söndag iofs, men vore skönt med en ledig helg. Men imorgon efter jobbet ska jag passa på att festa till det lite faktiskt.:): Weeei !!! En utgång med Märtha väntar och jag hoppas på en trevlig kväll. Någon som ska haka på??

Lördag; middag med familjen i stugan. Säsongsavslutningsmiddag som mamma så fint döpte det till :) haha.
( med andra ord stänger mor och far stugdörren för säsongen.) Vid 21-tiden går jag på nattarbetet och slutar vid 08-tiden.
Söndag; Börjar med att sova ett par timmar, sedan tänkte jag försöka göra något vettigt ( vad nu det kan vara ) innan jag börjar jobba igen vid 20-tiden.


Lite bilder från kvällen.

Elise 6 år, myser i "myshörnet"

 

Ida 1 år, mosters linslus.


Alvin 4 år och moster.




Kom ihåg mottot:

Dom få gångerna jag satt mig ned idag var när jag gick på toaletten, haha och kolla vad jag hittade :).
( Verkar finnas mycket intressant texter på förskolornas toaletter här i Granloholm.)


Haha, klockrent.


Jag är...

..helt slutkörd. Ja och det är bara förnamnet.  Vilken dag, 4 ordinarie personal som är sjuk och jag fick hoppa in på småbarnsavdelningen där jag knappt känner barnen och det började ju mindre bra, eftersom barn i åldrarna 1-2 ofta är väldigt blyga och har svårt att acceptera nya människor blev det mycket grin och skrik till en början,  Men jag är inte den som är den så jag la till min allra bästa sida idag och dagen rullade på och barnen blev mer och mer bekväm i min roll som "fröken". Men det blev ett evigt springande fram och tillbaka, leta kläder, byta blöjor, trösta barn, duka, duka av efter maten, läsa sagor, lägga barn inför vilan.. plus en hel del till. Jag känner inte till avdelningen så bra heller så dessa moment blev bara oerhört jobbiga. Regnet gör ju inte saken bättre heller, det öser fortfarande ner ( verkar som det inte finns något stopp) och vi bestämde redan i morse att vi skulle ha en "inne-dag" och 8 timmar inne på en och samma avdelningen med 9 barn får en att bli tokig. Dom sista två timmarna var jag måttligt less och irriterad vill jag lova.. haha, fy sjutton.Hoppas inte morgondagen blir som denna !!!!

Det är inte nog med det, när jag kommer innanför dörren här hemma ringer Madde (min äldsta syster) och frågar om jag kan vara barnvakt några timmar när Fredrik och hon skulle åka iväg. Vad tror ni hon fick till svar??
Jag skickade dit pappa helt enkelt, men han ska iväg vid 19-tiden så ja jag måste pallra mig dit ändå !!!!


Någon som kan uppmuntra mig med något roligt ??



Massage

Kom precis hem efter en kväll med Märtha och Husse,  ett möte med min första massage-kund också.(haha det där lät faktiskt riktigt seriöst.) Husse har anlitat mig som massör en gång i veckan ett tag framöver. Roligt att kunna få användning av kunskaperna man fick med sig från Lillsved plus att det blir en slant extra i plånboken, och det gillar vi :).
Måste  inhandla en massagebänk också, funkar inte att ha kunden liggandes på golvet. (varken bekvämt för kunden eller för mig.)  Någon som har en bänk Till Salu  för en billig peng?? 



Någon mer än jag som är less på regnet ?!?
Regnet har verkligen vräkt ner hela dagen, vattenpölarna är större än jag med ord kan beskriva plus att det blåser som f*n. Jag blir så less !!!   Ingenting är roligt när det regnar, kläderna blir fuktiga och äckliga, frisyren brakar åt skogen och allt är grått och trisst. När tänkte solen komma tillbaka ???
PS. Observera att Märtha körde lagligt idag också, och det pga regnet. Ja då förstår ni vilket väder vi har.DS. Haha.


I morgon ska jag jobba, 08.00-14.30. Helt klart en godkänd tid och sedan blir det Body Pump Helex samt en sedvanlig hockeykväll hos syster. Timrå Vs Modo.  Nu ska jag bädda ner mig och få min välbehövliga vila, men vi hörs i morgon. God Natt !!!


Får inte missa att tacka Maria för min nya design på bloggen.










Can´t Have You.




Nu har ni något att lyssna på medan jag är borta.
Tillbaka senare ikväll.
Tjing.

1 Oktober, Visste ni att....

Månaderna flyger bara förbi och jag hinner knappt med.
Förstår ni, om 85 dagar är det julafton. Vart tog året 2008 vägen egentligen?!
När tycker ni det är läge att börja köpa julklappar?!


Visste ni att...
Oktober innehåller årets 274:e - 304:e dag. ( 275:e-305:e dag under skottår.)
Oktober alltid börjar på samma veckodag som januari. ( dock inte när det är skottår.)
4:e oktober är kanelbullens dag, ( så på lördag kan ni med gott samvete smälla i er bullar.)
Kanada firar thanksgiving andra måndagen i oktober.


aja, jag ska sluta tråka ut er. Men nu har ni fått lite oktober-kunskap iaf. haha.


Tur att jag har min söta almanacka med syskobarnen Hammarström.

( på bilden syns Ida.)

Regnet det bara öser ner !!!!

Bloggen har inte fungerat  idag så jag lät skrivandet vänta tills jag kom hem från jobbet.
Min dag har varit riktigt blöt för regnet har öst ner hela dagen, och ja ni vet på förskolor trottsar man vädret och går ut ändå :).(något jag dock tycker är helt rätt.)  Dagen har bortsett från regnet  varit helt okej förutom att jag fick ont i huvudet nu på eftermiddagen,  och huvudvärk och livliga barn är ingen bra kombination enligt mig så nu får det bli en Ipren och en powernap.
Låter väll ganska skönt va ?! :)

Kvällen ska få bli riktigt lugn, eftersom regnet fortfarande öser ner ska jag hoppa upp i soffhörnet med en filt och en kopp te och bara myyysa. Ska iofs iväg vid 21.00-tiden och massera en kund, men jag hinner ju mysa i soffhörnet många timmar innan dess :).





RSS 2.0