En het dag på skolgården!!!

Eftersom jag skulle vara med SVT idag visste jag att det skulle bli en het dag, minst sagt. HETT var det !!!!!!! Filminspelning på en skolgård i stekheta solen kan ju kanske inte vara att rekommendera, men i och för sig. Jag har inte klagat en sekund, mer njutit av att det faktiskt är sommar. Men det var länge sedan jag kände sådan hetta... Passade på att jobba på brännan emellan åt också ;)

Nu sitter jag däremot hemma, nyduschad (jäklar vad skönt det var med en dusch) i soffan med naturgodis och ett glas med kall cola. Mamma och pappa gör mig sällskap också.

OBS !!!! Nu är väskan packad för resan mot sundsvall och fyra veckor semester. YEAH :)




/ M A R I


Inspiration - Klänning !!!



www.bonprix.se
Men hur fin var inte denna klänning ??!

/ M A R I


Mamma och pappa på besök !!


Här befann vi oss igår. Fågelöudde !!!

Idag blir det inget besök till någon strand dock, på grund av för lite personal. Men vi myser på i någon lekpark i närheten istället, eller kanske springandes i vattenspridaren här på skolgården. Bra blir det säkert =). Stänger bygget gör jag idag, så jag slutar 17.30 (om jag har otur). Men jag håller tummarna för att jag kan gå tidigare, så jag hinner umgås med mamma och pappa som har kommit ner idag. Dom åker ner för att hämta hem mig, är det inte för snälla så säg :).  Hörs senare idag..

/ M A R I


Lite mer shopping, från H&M !



Två linnen från H&M

/ M A R I


Hot Hot Hot !!!!!!


Sådär lagomt ofräsch efter en dag på stranden. En dusch och lite piff så är jag nog på banan igen =)

Ännu en dag på stranden med min kära kollega Susanne och några barn är avverkad. Men nu tar vi semester från stranden resten av veckan, men jag förmodar att solen kommer gassa på oss ändå. Inomhus lär vi ju inte vara. Jag bara njuter, jag lovar att jag inte skulle klaga en sekund om det var sådant här väder lite oftare under åren.

Det blev lite shopping idag med, några fina linnen inhandlades. Ni får se dom imorgon.

Nu ska jag ta en dusch och sedan krypa upp i soffan och kolla tv.

/ M A R I
 


Semestern är nära !!



Nu är det nära !!!!! Ynka två dagar kvar (om man inte räknar med idag), och jag ska säga er, - det känns förbannat bra. Jag kan med gott samvete sitta här och säga att jag är värd fyra lugna semesterveckor. Vad planerna är låter jag vara oskrivna. Jag tänker göra som förra året, - ta dagarna som dom kommer. INGA måsten kommer infinna sig.

Vad ska ni göra på eran semester ??


/ M A R I


Sommarshopping !!



Stannade till i Lidingö Centrum igår och shoppade lite. Tyckte allt att jag var värd lite sommarprylar :)
Militärgröna shorts - Lindex
Randig(t) linne/klänning - H&M
Hårspray - Lindex (Schwarzkopf)
Armband - H&M
Nagellacksremover - Mavala
Solkräm - Hawaiian Tropic

Jag är nöjd :)


/ M A R I


Fågelöudde på Lidingö !!!

Förmiddagen var lugn, det blev lite spel inomhus och lite städning på kontoret. Efter lunchen drog jag och Susanne iväg med några barn, till samma ställe som igår. - Fågelöudde !!! Här ute på Lidingö.... Idag blev det massa bad, så även för mig. Sååå skönt.

Ikväll blir det löpning, tvättning och Allsång På Skansen. Sommaren är igång :)




Det är så varmt..så jag springer runt med bikinin fortfarande...Men nu: Byta om och sedan ut och springa.

/ M A R I





Kärlek vid första ögonkastet !!


FOTO: Jag

Ibland när man fångar vissa saker på bild blir det kärlek vid första ögonkastet. Denna bilden är en sådan. Jag blir alldeles varm inombords. Två fyraåringar packar korgen med småsaker och en tidning, tar trampbilen och beger sig ut på vägen för att efter bara några meter slå sig ned vid vägkanten. Dom breder ut en filt, slår sig ned tätt intill varandra, småpratar och bara njuter av livet.

Jag önskar att jag fick vara fyra år igen. ♥

/ M A R I


En lat dag på stranden !!

Förmiddagen och en stund efter lunch var det SVT som gällde, sedan tog jag och Susanne dom äldsta kidsen och åkte till Fågelöudde här ute på Lidingö. Solen gassade så bad var verkligen ett måste idag. Fyra timmar senare var vi nöjda och glada, vilket underbart jobb jag har...Eller hur ?? :).

Nu är jag hemma, nyduschad och redo att åka till Mahsa och Rickard för en grillkväll. Ett trevligt måndagsnöje måste jag säga :). Någon som ska med ??




Här har jag varit hela eftermiddagen....bad, lek, glass och massa sol bjöd dagen på.

/ M A R I


Sista veckan innan semestern !


Jag på midsommarafton


Nu har jag påbörjat på min sista vecka innan semestern, och det känns otroligt skönt ska ni veta. Denna veckan kan få innehålla blod, svett och tårar för det gör mig ingenting. Fyra veckor semester väntar och jag njuter av bara tanken :).


Hur länge och när har ni semester ?


Inspelningen med SVT fortsätter och jag börjar tycka det är väldigt roligt, fast jag inte gör så jättemycket egentligen. Kanske att jag ska byta bransch ?? =) Måste fortsätta..Hörs sen.

/ M A R I



Bilder från Norrland !!








Foto: Jag

Norrland är bra vackert när man tänker efter.

Kärlek

/ M A R I



Tillbaka till huvudstaden !!

En vecka kvar på jobbet innan semestern börjar, sedan blir det Norrland i fyra veckor. Semester kallas det. Jag provsmakade detta i helgen, tog en spontan resa upp och överraskade familjen. Gissa om dom blev glada, tårar och massa leenden. ♥ Jag har haft en avslappnad helg med både familj, vänner och släkt. Helt underrbart.

Nu sitter jag däremot på en buss mellan Sundsvall och Hudiksvall, en sista arbetsvecka väntar som sagt. Veckan kommer bjuda på massa träning också, har peppat igång mig rejält nu efter en liten svacka. Så nu jäklar.

Hur går det för er ?

Kameran ligger tyvärr i bagaget under mig, så jag får vänta med att visa er bilder.




Fem underbara barn öppnade en stenbutik igår. Utanför stugan. 87 kr är intjänade =)

/ M A R I



Frihet i norrland !!


Utsikt från vår ena stuga... 

FRIHET är helgens ledord  


Svensk sommar !!!

Regnet smattrade på taket mestadels hela dagen, men oj så trevligt vi hade ändå. 19 härliga personer gjorde min dag underbar. ♥  Dans runt midsommarstången, fiskedamm, fika, lek, snapsvisor, mat, god dryck, mygg, sång, fotboll (en tradition på stranden) och mycket mer. En riktig midsommarafton. Tack !!!

Idag är det kyligt likt hösten, så en filt och massa mys inomhus blir bra för min del.

Hur firade ni midsommar ? 






/ M A R I



En midsommar på centralen !!




Kylväskorna var packade, skjortorna strukna, sommarklänningarna fladdrade med vinden och alla leenden smittade av sig. Det enda som fattades var en midsommarstång, för att redan då få en väldigt bra midsommarfest. På centralen i vår fina huvudstad.

Men nu är det som så, att jag har packat min väska och åkt upp till Sundsvall. För att överraska familjen. Så mitt midsommarfirande kommer som tur är inte firas på centralen, utan i norrländska skogarna med allt vad det innebär. Kärlek.

Ha nu en fantastisk dag, det är ni värda.



/ M A R I



Igår blev en fixarkväll !!!


Jag tog en välförtjänt paus...efter en städ och fixarkväll..Men kul var det =)


Igår blev en jäkla fixarkväll, det ena efter det andra dök upp. Så jag höll på att dona enda in på småtimmarna. Fint blev det iaf =).


När ni läser detta gör jag något helt annat än att sitta vid datorn, vad kan jag inte berätta. Får ta det senare idag :). Vad gör ni, plockar nio sorters blommor kanske ??


Jag ville bara önska er en trevlig Midsommar ♥


/ M A R I






Det ekar tomt !!

Det ekar tomt efter att Carolina packade sina saker och begav sig ut på äventyr, hon den jäkeln har ju 10 veckors sommarlov...så henne lär man ju inte se röken av hehe =). Jodå, nästa helg i Sundsvall.. Men i alla fall, man vänjer sig snabbt att ha någon hemma hos sig varje dag.

Regnet har vräkt ner konstant hela dagen, så film och massa spel har varit vår sysselsättning på jobbet idag. Vilket också är roligt men man blir snabbt uttråkad. Att jag visste att jag skulle stänga idag gjorde ju inte så allt gick snabbare direkt....men men. NU är jag hemma :)

Här hemma städar och pysslar jag på lite, allt måste ju vara fint när Midsommar ska firas :). Hur firar ni ?

Hade en bild till inlägget också, men det går inte att publicera för tillfället.


/ M A R I






Inspiration - Film !!

Änglagård 3
Har du sett dom andra två filmerna så kan du lika gärna se denna också, eller rättare sagt, du måste ha sett dom andra filmerna. Annars förstår du ingenting.

Helt okej film som jag är glad över att jag inte såg på bio. Det är en riktig sitta-hemma-i-soffan-slötittar-film. Jag somnade sista 30 minuterna exempelvis. Men det gjorde ingenting. 

Inte mycket positivt faktiskt. Tyvärr !!



Har ni sett den ??










/ M A R I


Inspiration - Färger !!!




Älskar hennes val av färger. Så fräscht.


Inspiration - Film !!!

Love And Other Drugs
Har man ork och lust att se en sexrelaterad film, med massa humor och känslor så ska man definitivt se denna filmen.

Detta är ingen film jag egentligen hade valt såhär i efterhand, men jag tror att en del av den känslomässiga handlingen som filmen faktiskt bjuder på räddade mig.

Att se Jake Gyllenhaal halvnaken hela filmen gjorde inte så mycket heller ;)



Har ni sett den ??













/ M A R I


Trötthet - SVT !!!

Nu har jag nog insett varför jag EGENTLIGEN är så trött. Jag intar MASSA nya intryck nu dessa dagar, även nästa vecka kommer vara fulltecknad. Jobb och vad allt det innebär vet jag ju redan hur man gör, i alla fall på mitt jobb. Men eftersom jag nu gör något helt annat, ja faktiskt, spelar in med SVT så haglar dom nya intrycken över mig stup i minuten. Gud så mycket som ska funka för att en enda scen ska göras, lite höger, gå inte så snabbt, vinkla kameran åt det hållet istället, titta inte in i kameran, prata lite tydligare, ta om den scenen, spring åt det andra hållet istället, vi tar om den scenen men i en annan vinkel....osv osv.... Vilket jobb !!!!

Tro nu inte att jag har värsta största rollen, då har ni fel. Men jag kommer med all säkerhet synas !!! Kul är det i alla fall :).


Nu ska jag fixa en hemlis och sedan hämta tvätten. Hörs på ett tag !




Just lika trött som Edvin är jag också.


/ M A R I




Mitt liv, min tisdag, min gårdag !

Luften har mer eller mindre gått ur mig. Semestern är nära och barnen har sommarlov. Allt känns sådär lagomt tröttsamt, men inte på ett tråkigt sätt. Jag är bara väldigt avslappnad och kör på halvfart. Det var okej att känna så sa Carolina igår...hehe...Känns skönt att veta =)

Jag släppte allt igår, eller jag orkade helt enkelt inte göra mer än att jobba. Träna var tanken och kanske till och med städa lite, men jag och Carolina hyrde tre filmer (recensioner kommer) och åt godis istället. Jättesunt, jag vet. Men ack så skönt.

Idag filmas det igen, SVT är på gång. Jag är med, trodde jag inte skulle behöva vara med på nästan varje scen, men jodå. Nu måste jag kila....





Jag igår

/ M A R I





Inspiration - Känsla !!



Min känsla just nu. Jag bara älskar allt just nu.

/ M A R I



Inspiration - Livet !!



Ut med er, upplev saker. Gör något galet.

/ M A R I


Tack För Musiken - Annika Norlin !!

Tack För Musiken är en stor satsning från SVT som kommer sändas i höst. Därav varför jag var på tv-inspelning igår kväll. Dom behövde publik så jag, Carolina, Helena och Anna var inte sena med att haka på. Eller ja, Carolina hade fixat biljetter. Så det var bara att gå in. Nice. Niklas Strömstedt leder programmet, där han intervjuar och analyserar artistens (det är olika artister varje avsnitt) musik. Ikväll var Annika Norlin gäst. En tjej jag fått upp ögonen för på sista tiden, en norrlänning med bra smak helt enkelt.

- Får jag
- Är du fortfarande arg?
- Allt som är ditt
- Dansa, fastän

Dessa är fyra låtar jag gillar. Lyssna vetja :)


Annika Norlin

/ M A R I



Inspiration - Paraply !



Varför inte gå runt och stråla med ett fint paraply när det regnar. Det livar ju upp allt litegrann :)
(tror det ska finnas liknande på topshop)

/ M A R I


Tystnad tagning !!

SVT har nu börjat använda våra lokaler, efter att ha filmat utomhus i två veckor. Så idag var det till att smyga sig fram och lyssna efter "tystnad tagning". Men vi skötte oss :). Fritids har varit stängt idag eftersom vi personal har haft planeringsdag, vilket har resulterat i massa stillasittande sysslor. BLÄ, sådant passar inte mig. Gissa om jag har spring i benen?!?!

Inte nog med det, ikväll ska jag, Carolina, Helena och Anna vara med på en tv-inspelning på Maximteatern inne i stan. Vilket också kommer innebära massa stillasittande sysslor. En lång löptur imorgon kanske??????






/ M A R I



Inspiration - Blommor !



Fredagens skolavslutning resulterade i en kasse full med presenter och blommor, dessa är några av dom jag fick. Oj så glad man blir av lite levande växter i sin närhet. Mer sådant.

/ M A R I
 


En resume av min lördag !

1. Jag började med en väldigt trevlig middag hos min faster och farbror. Där också mina kusiner och kusinbarn var, såå kul att träffa alla. Vi skålade in deras nya terrass med champagne, sedan blev det massa plockmat, vin och en god dessert. Självklart massa skratt och annat skoj också. Vid 20-tiden fick jag skjuts till Märtha.

2. Hos Märtha blev det drinkar efter drinkar efter drinkar, jösses. Att jag ens är vaken idag är en stor bedrift. Vi som var där hade en väldigt trevlig kväll, Marie och Melina anlände vid 02-tiden. Lite sent sådär. Men kvällen slutade vid 05-tiden :). Somnade innan jag kom hem.

3. Idag vaknade vi vid 12-tiden, kollade på varandra och slängde ur oss någon bitter kommentar på engelska. Melina är här från Nya Zeeland, så engelska har varit helgens språk. Marie och Melina åkte vidare mot Uppsala vid 16-tiden, därefter har jag handlat, duschat och legat i soffan. Skön dag/kväll.

4. Kvällen kommer bestå av soffhäng, sushi och friidrott.




Några fler bilder lyckades jag inte ta. Hade fullt upp med alla drinkar nämligen :)

/ M A R I






Inspiration - Kvällens outfit/make !



Kvällens make och klädsel kommer inspireras av dessa färger.

/ M A R I



Min lördag !

Godmorgon på er !! Hur mår ni ?! Jag är utvilad och redo att bestiga dagen..så ja, jag mår bra :)... Idag blir det lite av varje, ska på middag hos min faster och farbror och innan ska jag ha lämnat över nyckeln till Marie och hennes vän från Nya Zeeland, så dom kommer in här. Efter middagen ska jag möta upp dom två igen, för att ta oss till Märtha på fest. Flänga runt vet jag hur man gör hehe :). Men det blir nog bra i slutet ska ni se...

Vad ska ni göra idag ?!

Men nu ska jag kila bort till centrum och inhandla en flaska vin. Hörs !




När vi gick i land här på Lidingö

/ M A R I






Inspiration - Bronzing Powder !



Jag är helt säker på att jag inte är ensam om att använda detta underbara puder. Eller har jag fel ?? :) Helt klart en favorit i sminkväskan och ett säkert kort under gråa och bleka dagar.

/ M A R I



En kvalitetsskola !!

Fast regnet smattrade på fönstrena har min dag varit så fin !!!! Barnen sjöng så vackert på avslutningen, några tårar föll, tårta serverades, kramar delades ut här och där, presenter öppnades och vi alla gick runt med ett leende på läpparna. Så fantastiskt !!! ♥

Att vår rektor meddelade oss personal, barn, föräldrar, släkt och vänner under sitt tal att vi nu efter en lång granskning blivit en kvalitetsskola gjorde inte dagen sämre. Vi tilldelades toppbetyg och äran att få vara den första skolan på Lidingö att ta emot detta. Jippi säger jag !!! Så kul att höra och se att vi alla gör ett underbart jobb...

NU blir det soffhäng och laddning för imorgon. Marie och en vän från Nya Zeeland kommer och hälsar på, jag ska också hinna med en middag hos faster och farbror för att sedan festa till det med Marie, Märtha och massa fler. Det blir skoj :). Vad gör ni ikväll/helgen?



Kärlek

/ M A R I


Idag vajar flaggan i vinden !!


Foto: Jag

Idag sjunger vi in sommarlovet ♥
Jag, Helena och Carolina ska snart gå ut med klass 1 till vår fina scen på skolgården, sjunga vår sommarsång och få njuta av andra skönsjungande klasser. Kansken att vi får se ett och annat uppträdande också.

/ M A R I


En bra torsdag men nu är jag utslagen !!

Ska fatta mig kort !!!! För jag måste upp innan tuppen, en lång dag väntar och jag är en utslagen hjälte för tillfället. Så jag MÅSTE sova. Skolavslutning och massa andra roliga aktiviteter väntar.

Vad har ni gjort idag ?! Själv har jag inte gjort så mycket tycker jag, jobbat eller ja, suttit i möte och snackat mest bara. Munnen gick i ett i en timme ungefär. Men jag fick kollegorna med mig, SAMT skollagen. YEAH !!!!!!!!!!! Annars har jag och kollegorna varit hemma hos chefen på middag, vilket var väldigt trevligt. Kallskuret, champagne, ost, kex, tårta och kaffe serverades. En bra kväll helt enkelt....

Återkommer imorgon.... ♥





Just såhär känner jag mig...som en utslagen hjälte !! Fast på bilden ligger det tre hjältar :)
(Ida, Elise och Alvin när dom var här och hälsade på)

/ M A R I


Torsdag och middag med chefen !

God eftermiddag på er !! Här sitter jag nedslagen, på jobbet och med en stooor kaffe i handen. Lever livet liksom. Nejdå (eller jo egentligen), men jag inväntar att alla ska anlända till mötet som börjar alldeles strax. Jag har två rätt stora punkter att ta upp, så jag ska om någon sekund när detta inlägget är klart förbereda mig lite. Slå upp en paragraf i skollagen till exempel. Nu jäklar hörrni hehe :P.

Idag blir det bara en arbetsdag på cirka 4,5 timme. Vi stänger fritids tidigt idag, för ett APT-möte och sommarmiddag med chefen. Det kan bli riktigt bra.




Waxholm

/ M A R I





Inspiration - Nr.171




Igår åkte detta på naglarna. Riktigt snyggt resultat.

/ M A R I


Alla är vi olika !!




Alla är vi olika men hur olika vi än är så är vi alla värda en kram då och då.



/ M A R I





Onsdagen den 15:e Juni !!

Två dagar kvar innan barnen får sommarlov. Gissa om dom är uppspelta och fyllda med en längtan. Gaaah, jag blir som tokig på allihopa..haha. Men snart kan jag själv pusta ut också. Bara 11 arbetsdagar kvar nu, sedan går jag på semester. En liten parantes bara.

Idag har halva dagen spenderats i skogen, barnen har fått leka fritt och passat på att njuta av solen. För den höll oss trogna enda in på eftermiddagen. YEAH :). Så ja, eftermiddagen spenderades mestadels inomhus eftersom regnet dränkte oss. Jösses så mycket det kan regna på bara några minuter.

Men nu strålar solen igen :)

Jag har städat och plockat undan här sedan jag kom hem, ska nog unna mig en skön löprunda innan jag sätter mig till rätta i soffan och njuter av lugnet. Carolina är nämligen på dejt :). (får nog hålla mig vaken till hon kommer hem, är såååååååå nyfiken hehe). Aja, springa var det. HEJ !!!!




Hm...???

/ M A R I






Inspiration - Body Splush !!



Det är sjukt kul att tipsa om saker som man gillar. Denna produkt är det bästa jag haft i mina ägor tror jag. Den luktar så gott så jag skulle nästan kunnan dricka upp den. Kanske inte riktigt, men gott luktar den i alla fall. Perfekt nu till sommaren då den inte lämnar efter sig några fläckar. KÖP DEN !!! (finns på Make UP Store)

/ M A R I



Möte med SVT !!!

Sådär !!!!! Då hade jag avklarat ännu en dag på jobbet, fick dessutom sovmorgon idag igen. Carolina är en hygglo person ;). Har annars haft en mestadels solig men väldigt varm dag idag, känns som åskan och regnet landar innan kvällen är över dock. Kanske behövs. Vad vet jag ?! Dagen har i allmänhet varit rätt slapp, bara suttit på möten och gjort lite pappersarbete. Var på möte med SVT, satt en bra stund och pratade om uppläggning och hur dom kommer andvända våra lokaler osv.....vilket jobb dom gör. Jag blir trött bara av att tänka på det. Men ja, SVT ska spela in ett barnprogram på vår skola nu i någon månad framöver. Detta kommer visas under 8 veckor till våren. På inte mindre än Bolibompa ;).

Aja nog talat om det. Nu ska jag iväg och träna !!!!!




Luggen blev kapad igår...Såå skönt..



Inspiration - Angelstar !!




Då vi utsätter kroppen för massa sol nu på sommaren, behöver den extra mycket ompyssling. Vad är då skönare än att smörja in sig i en fräscht doftande lotion, som svalkar kroppen efter en hel dag på stranden. Testa denna, den är underbar.


/ M A R I


Inspiration - Nagellack !




Tänk att ett lack kan göra så mycket. Superfräscht när man fått en solkysst hud också.
Mina favoriter kommer för tillfället från Mavala. Lacket som sitter på mina naglar nu heter 19 Hong Kong.
Kolla in det, helt klart favoriten just nu.




Har ni några favoriter ??


/ M A R I



Sicken måndag !!

Min lilla sovmorgon som Carolina gav mig imorse fick nog mig att klara hela dagen. OJ så trött jag var igår när jag gick och la mig !!!! Jag fick sova 30 minuter längre imorse eftersom Carolina erbjöd sig att åka tidigare till jobbet och med andra ord, ge mig skjuts. Tack !!!!

Annars har dagen varit solig och varm. Så jag tänkte faktiskt ta och springa lite, det kan behövas efter denna helgen. Så hej på ett tag :)





/ M A R I










Söndagen den 12:e juni !!

Oj oj !!!! Jag var inte världens kaxigaste tjej igår direkt, fy så seg jag var. Men jag höll mig vaken och på benen hela dagen. Vilket nog var solens förtjänst. Jag och Carolina hängde hela dagen, gjorde hemmagjord pizza, skrattade, tokade oss, storhandlade på Willys och tvättade. Vi är en superduo :)

Idag är jag däremot piggare, känns som det i alla fall. Jobbet är igång och detta är sista veckan innan barnen får sommarlov. Vilket till och med jag jublar över, fast att jag jobbar någon vecka till. Börja räkna ner till semestern kan jag med andra ord göra !!! Sååå gött....

Vad gör ni idag ??




Lite suddigt, men den smakade väldigt bra :)

/ M A R I


Lidingö - Södra Grinda !!


Waxholm



En riktigt skön svensk sommar



Grinda Världshus



Gåshaga (här på lidingö)

Jag på färjan ut till skärgården


En underbar dag på Södra Grinda avverkades i lördags.

-Kärlek-

/ M A R I




Bilder från Miss Universe !!


Fina Elin



Elin från Lifestyle intervjuar. "Om jag skulle vinna skulle jag starta ett barnhem" haha



Tjejerna



Ronnia när hon precis blivit korad..



Mange Schmidt och Tomas Rusiak

Bilderna lånade jag från Elin Fagerberg
www.gazet.se


:)

/ M A R I


Miss Universum på Berns !!

Shit !!!!!!! Lördagen den 11:e Juni 2011 är nog rankad till en av mina bästa dagar i mitt liv. En sjukt härlig dag blev det. Jag, Carolina, Anna och Anna tog Waxholmsbåten ut till Södra Grinda (ligger ute i Stockholms skärgård) vid 09-tiden på morgonen, vilket tar cirka 2 timmar. Så vid 11-tiden ungefär brädde vi ut våra filtar på klipporna och började lapa massa sol, det blev ett par svalkande dopp i havet också. Vilket var iskallt egentligen, men det behövdes. Efter mycket sol, god lunch, skratt, glass, bad och andra tokigheter tog vi båten hem igen..

Väl hemma var det bara att duscha, dra på långklänning och ladda för miss universum på Berns. Jag, Jenny och Elin hade nämligen blivit inbjudna som vip-gäster på detta evenemanget. En galen kväll med massa champagne och rosé blev det. Mer behöver jag nog inte säga =).

Mötte senare upp Carolina för att dela på en taxi hem. Så då var det slut på den dagen, men det blev en dag jag aldrig kommer glömma. ♥





(lånad bild)



Mange Schmidt
Dionna
Thomas Rusiak
Sir Duke

Dessa stod på scenen under kvällen. 




(lånad bild)
Ronnia Fornsteadt korades till Miss Universe Sweden 2011

 
/ M A R I





Bikini !




En sådan (svart/vit-randig) blev det, med tillhörande trosor. Sitter som en smäck :)


/ M A R I



Hett !!

Oj så bra jag har haft det idag :). Jobbat mellan 09-17.30 och sedan varit och inhandlat en bikini och lite mat. Solen har strålat och värmen har varit ett faktum, temperaturen har snittat på runt 27 grader i skuggan hela dagen. Barnen har sprungit i vattenspridaren, musiken kom ut, studenterna sprang ut och jag traskade runt med ett leende på läpparna hela dagen. Love It ♥

Carolina (kollegan som bor hos mig ett tag) är på AW med några vänner men jag valde att stanna hemma, lite egentid och städning behövdes kände jag. Imorgon blir det full fart igen. Jag, Carolina och Anna ska ta Waxholmsbåten ut till Södra Grinda och bada/sola....ÄNTLIGEN !!!!!!!! Såå skönt det ska bli. Lite picknick och något svalkande att dricka åker med. Hur låter inte detta hörrni ?? Sedan fortsätter dagen/kvällen inne i stan, på någon trevlig uteservering med Jenny och Elin.  Gött :)


Båten lägger till på Grinda


/ M A R I


Inspiration - Paris !!!!



Två av alla bilder jag tog när jag var i Paris.


Satt och pratade om resor på lunchen med en kollega. Shit vad sugen jag blev att ta en weekend någonstans. Kanske Paris ?? Dit åker jag gärna igen...

/ M A R I


Strålande !!!!!!!!

Uscha vad jag är dålig på att uppdatera känner jag!!! Men just nu är det väldigt mycket, bara att solen strålar varje dag är en orsak. JAG NJUUUUTER !!!!!!!!!!!!!! Igårkväll var jag och kollegorna ut och käkade vilket var riktigt trevligt, jag, Hampus, Stefan och Carolina drog vidare lite senare dock. Så kvällen blev lång, men det var gött :).

Idag är jag sådär lagomt trött men solen får mig på STRÅLANDE humör. Spritter det inte i era kroppar ??





Här satt vi igår...

/ M A R I



Inspiration - Dröm !!



Önskar mig en heldag på stranden snart. Bara koppla av och må gott.

/ M A R I




Torsdag 9 Juni !


Svettig och precis kommen över mållinjen.


Idag är det sovmorgon som gäller, så jag är fortfarande hemma faktiskt. Har dock legat och läst sedan Carolina stack till jobbet vid 07.30-tiden. Ha vad nöjd jag var att jag kunde ligga kvar :P.

Idag blir det jobb och sedan middag ute med kollegorna. Blå Porten på Djurgården blir det. Det blir nice :).

/ M A R I


Jag gick i mål !!!!!

Jag gick levande över mållinjen. YEAH :). Vann över kollegorna som det var tänkt också..hehe. Har jag bestämt mig så har jag :). Nu är jag däremot slut som artist, tog i rejält ikväll kan jag säga. Men det var kul !!! Närmare 10.000 var med och sprang, sååååå underbart. Djurgården var helt klart stället man skulle vara på ikväll :).

Nu ska jag sova. 


 




/ M A R I



Jag ska springa Blodomloppet idag !




Fram med hejaramsorna och plakaten nu. Gör mig inte besviken ;).
Start vid Djurgårdsbrunn. Så kom och heja vetja.

/ M A R I


Svettig ?????

Kommer aldrig glömma hur svettig jag var under/efter intensivpasset igår. Jösses !!!!! Samtalsämnet i omklädningsrummet var till och med om svett, haha. En varm lokal eller ?????? Men kul som sjutton var det :).

Idag är det också full fart, jobb och sedan förberedning inför loppet. Låter som jag ska springa flera mil vilket jag inte ska, men jag måste tagga till. Har ju sagt att jag ska vinna över kollegorna :). Vad gör ni en dag som denna ??



Utsikt mot Skeppsholmen, från Gröna Lund.


/ M A R I




Viktigt att dricka vatten !!!

Idag gick jag igenom med mina 1:or varför det är så viktigt att dricka vatten, speciellt sådana här dagar då kroppen behöver extra mycket. Så vad sjutton, jag kör samma här :)



Du är vad du dricker !!
- Hjärnan består av 85% vatten
- Blodet består av 82% vatten
- Lungorna består nästan av 90% vatten
- Skelettet består av 22% vatten-
- Musklerna består av 75% vatten
- En vuxen kropp är 75% vatten
- Ett barns kropp är 65-75% vatten

Indikation på uttorkning !!
- Huvudvärk utan vettig anledning. Koncentrationssvårigheter
- Mörka ringar under ögonen
- Torr munn, beläggning på tungan, dålig andedräkt
- Humörsvängningar, ilska
- Förstoppning, trög mage, mörkt urin (urinet ska vara klart)

Vad som händer vid vätskebrist !!
- 0-1% Du är törstig
- 2-5% Torr munn, huvudvärk, nedsatt prestationsförmåga
- 6% Kroppstemperaturen ökar, svårt att andas, ökad puls
- 8% Yrsel och andningssvårigheter
- 10% Muskelkramper, uppsvullen tunga
- 11% Dålig blodcirkulation och sviktande njurar 


GLÖM FÖR SJUTTON INTE ATT DRICKA VATTEN !!!!!!!!!!!! 





/ M A R I 




 


Liljor !!!!!



Jag älskar mina liljor ♥

Nu ska jag packa ihop och dra mig ut med barnen, känns på något sätt väldigt skönt att vara tillbaka här. På jobbet alltså. Jag älskar ju detta. Kärlek till alla.

/ M A R I


Min shopping !!


Sjukt billiga och bra fynd från Gina Tricot och H&M
(Två linnen, ett par chinos och ett par shorts)
Tidningarna stod Jenny för, tackar och bockar :)



Ett oversize-linne från H&M. Älskar brottarryggen på den.



En ring och ett par örhängen från Oasis.


Har hunnit med lite shopping under min ledighet också. Sådant kan man ju inte missa :)

/ M A R I


En dag i Kungsträdgården !

Jag, Jenny och Matilda har haft en supertrevlig dag inne i stan. Vi började med lite fönstershopping, eller ja....ett linne fick jag med mig hem ;). Sedan blev det glass och massa sol i Kungsträdgården, där vi förövrigt inte var ensamma.. Åh så undebrart det var !!!! Älskar verkligen solen och alla SNYGGA killar :).

Nu inväntar jag Carolina, hon anländer om en liten stund. Vi ska hänga och snacka massa skit, hon ska ju förresten bo här i någon vecka. Niiice. Galna saker kommer med all säkerhet hända, vi två kan :).



Såhär såg jag och Kungsan ut idag... Niiiiice är ordet =).

/ M A R I



Sveriges Nationaldag !



Jag och tjejerna drar ut på stan och kikar in vad Stockholm har att erbjuda en dag som denna.

Grattis Sverige !!



/ M A R I


En dag på stan !

Jag tog med mig själv in till stan för att köpa en bikini, men det var lättare sagt än gjort hörrni !! Vart finns dom snygga ?? Jag kom däremot hem med massa annat, fyndade rejält idag. Niiiiiice :). Ni får se lite senare.

Ikväll blir det en lugn kväll hemma, med mig och tvättstugan som sällskap. MÅSTE verkligen tvätta !!!!! Vad gör ni ikväll ???

Det som känns bäst just nu är att jag är ledig imorgon !!!!!!!!!!! Ni med ??






/ M A R I



Inspiration - Njut av livet !




Kärlek
Njut av varje minut



/ M A R I



Bildbomb !!



Dom här tre sötnosarna var och hälsade på moster..♥
( Elise, Alvin och Ida)




På torsdagen var vi hos min ena kusin och hälsade på, fika och massa andra trevligheter bjöd dom på..



..vi hann till exempel med att spela fotboll och njuta av solen.. En riktigt bra dag !! (Alvin och min kusin)



På fredagen var vi på Gröna Lund hela dagen




Jag har haft ett par underbara dagar tillsammans med min äldsta syster och hennes familj



/ M A R I




Inspiration - Audrey Hepburn !



Såhär ska jag sitta i sommar ♥


/ M A R I


Jag är tillbaka !!!!!!

Jag är tillbaka !!!! Några dagar ledigt från teknikens värld behöver man ibland, och när solen strålar och steker så skönt så kan man bara inte sitta inomhus. Jag har dessutom haft fullt upp, igår var vi på Gröna Lund hela dagen och då menar jag verkligen hela. Vid 11-tiden kom vi dit och vid 21-tiden åkte vi därifrån, ha ha.. September och Petter satte i alla fall punkt för en sjukt härlig dag.

Idag fick syster med familj åka ut på äventyr utan mig, jag valde nämligen att stanna hemma. Städa, handla, sola och fixa lite inför ikväll behövdes göras, så jag behövde lite egentid med andra ord.

Jag och gänget har haft tre underbara dagar tillsammans i alla fall. Bilder kommer !!!





Såhär såg det ut imorse..


/ M A R I





En bra dag och imorgon blir det Gröna Lund !!!

Vilken otroligt bra dag jag har haft, helt underbar. Men det känns i kroppen nu ska jag säga er, oj så trött jag är och det är de fler än jag som är ser jag..:). Vi började med en vända inne på stan, vi promenerade mest bara runt och njöt av vädret. Åt en lunch för att sedan åka vidare till vår ena kusin, där det blev bullkalas och saft med sugrör och senare en väldigt god middag. Vi hann med lek i Mulle Mecks lekpark, sol, fotboll, basket och en god efterätt också :). Tack !!

Nu ska jag ladda med massa sömn, för imorgon blir det Gröna Lund !!!!

Vad har ni gjort idag?!
 




/ M A R I


Nu är jag ledig i fem dagar !!

Är det någon fler än jag som är det ???? Skrik JAAAAAAAAAAAAAAAA i kör med mig i sådana fall. Jösses vad skönt det ska bli !!! Nog för att det kommer bli fullt upp ändå, med besök osv....men bara vetskapen av att jag är ledig gör mig GLAD. Jag lovar att dom närmaste dagarna tillsammans med syster och hennes familj kommer bli underbara också. Så nu ska jag njuta !!!! Ska ni ???

Jag har hunnit handlat och köra en sväng med dammsugaren sedan jag kom hem, men jag ska strax bege mig in till stan. Ska möta upp en vän för lite äventyr, vad det blir vet jag inte ännu. Men en STOR glass har jag beställt i alla fall. ♥







/ M A R I





Sol !!!

Jag njuter av solen. Återkommer senare.





/ M A R I



Idag är det juni men igår var det maj !!

Men oj så trött jag var när jag kom hem igår, hade med mig Helena och Carolina hem en sväng också. Eller ja, Carolina skulle bara lämna saker här (eftersom hon ska bo här i två veckor), men det resulterade i att dom hamnade i soffan och jag i sängen....i typ en timme....haha...Trötta tjejer helt enkelt !! Men vi hade en superrolig kväll på jobbet igår, med både barn, kollegor, föräldrar och släktingar. En kväll vi alla brukar minnas ♥


Idag går barnen halvdag men vi på fritids är laddade och har fixat med massa roliga aktiviteter. Får se vad dom tycker om det =). Sedan är det ledigt fram till på tisdag nästa vecka. Gissa om det ska bli skönt ?? Ikväll, eller inatt kommer syster Madelene med familj ner vilket ska bli jätteroligt. Jag håller tummarna för fint väder, så en heldag på Gröna Lund blir av. Jag är nämligen lika sugen som barnen :). Nu måste jag kila..

Take care !!!




En bild tagen på min fest i Sundsvall.


/ M A R I







RSS 2.0