Grissjukan??

Blev beordrad att gå hem från jobbet, och jag tvekade faktiskt inte en sekund. Jag såg nämligen min sköna säng framför mig...mys....Jag kunde ju tydligen bära på grissjukan..haha..Jag trodde hon skämtade med mig, men tydligen menade hon allvar..haha..jag dör..Vilket jävla ståhej det kan bli för en helt vanlig förkylning. Lugna ner er ett hekto tack !! Visst, jag skulle nog redan i morse ha valt att stanna hemma, eftersom att jag är tokförkyld..Men mer än så är det inte, jag bär inte på någon jäkla grissjuka..haha..jag kan verkligen inte sluta skratta åt det här !! Men jag får försöka se det goda i det hela, för om jag inte hade besökt vårdcentralen i morse hade jag inte kunnat ligga i sängen hela dagen :). Men jag ska säga er en sak, hon som undersökte mig var inte alls road över att ta hand om en person som var förkyld..haha..Aja, nu pratar vi om något roligare i stället.. Om Anna Anka kanske ??? Haha, ne nu ger jag upp.. Hej på er !!







Vill du ha en kopp te?

Det är nog bara vi från Lillsved som förstår min rubrik idag, det är nämligen ett grymt internskämt som föddes på Lillsved :). haha. Men nog om det.... Jag har ont i halsen, det var det jag skulle komma fram till. Så idag har det blivit te för hela slanten. Usch och blä egentligen, men sååå behövligt för min hals. Antar att jag håller på att bli sjuk, just för stunden sitter jag fullt påklädd under en filt. Men ändå fryser jag som fan... usch.. Jag som inte har tid att vara sjuk !! Grissjukan kanske ??? (skulle icke tror det i och för sig). Får se hur det blir i morgon, det kanske får bli en dag i sängen..



Efter jobbet idag kilade jag iväg och hämtade Elise på skolan, sedan hem med henne och vidare till Cicci och Martin. Det var inte igår jag träffade dom kan jag säga.. Men ack så trevligt det var att se dom igen :). Vi drack kaffe och åt bullar, medan vi skvallrade lite. Vi hade ju en del att uppdatera varandra om :). Nisse, deras lilla kattunge..Jusses vilken sötnos det var !!!




(bild lånad från Cicci)



Hej hopp på er..

Downhill !

Hela Åre kryllade av människor som cyklade runt leriga på sina häftiga mountainbikes, och skojar ni om jag blev sugen på att testa. Jag vill också vara lerig och se tuff ut på en mountainbike :).  I år hinner jag nog inte, men nästa år ska jag banne mig hyra en cykel och testa. Någon som hakar på? Det skulle ju vara en trygghet att ha med mig någon faktiskt :).





Sweet Home Alabama !

Hemma i Sundsvall igen ! Rätt skönt faktiskt, om jag ska vara ärlig. Men jag har i alla fall en toppenmysig helg att blicka tillbaka på :). Väskan är uppackad, jag är nyduschad och räkningarna är betalda. Det där sistnämnda skulla jag vilja spy på i och för sig, ve och fasa...usch..och..bläääää..Den här månaden kommer inte bli rolig för fem öre, det blir till att stanna inne och hålla hårt i slantarna som blev över efter dom betalda räkningarna. Men men, vad att göra ?!?!..Veckan som inleds i morgon ser ut som vilken vecka som hellst, bara massa jobb. Jag ska i och för sig (kanske) träffa Cicci i morgon plus att jag ska åka och hälsa på Maria, Christoffer och Elias någon dag. Vi får la se vad som händer och sker :). Jag känner fortfarande av halsen litegrann, så nu ska jag göra mig en kopp te och mysa ner mig i soffan...




Typ sådär såg jag ut för några minuter sedan....


Kiss - New York Groove !

God Morgon på er ! Men för mig är det inte morgon längre, jag har varit vaken sedan 07:30, så snart är det dags för lunch. Här går det undan :). Var nyss ut och pussade på Elsa och Edvin, innan dom åkte till Holiday Club för en dag på äventyrsbadet. Vi andra (jag, mor och far) har bestämt att vi ska åka hem, känns som att det inte finns så mycket mer att göra nu. Plus att det spöregnar och blåser ute, en riktig höstdag. Rätt mysigt faktiskt ! Men det kan vara skönt att komma hem också, packa upp och ladda för morgondagens arbetsdag. Men något som redan står skrivet i agendan är en ny trip till Åre, jag kommer aldrig få nog av det här stället :)  Aja, det får blir ett kort inlägg nu, för jag ska övergå till att packa ihop mina saker och göra mig själv iordning. Men vi ses senare, då lite mer söderut. Hej / M




När Elsa och Edvin kom in hit förut önskade dom att få höra på en låt, jag förväntade mig Pippi Långstrump eller något liknande. Men icke !! Deras önskelåt var denna;



Det är tydligen deras morgonlåt som dom poppar i bilen, på väg till dagis.


Åre By !!

Om jag fick välja ett ställe norrut, som jag skulle bosätta mig i så skulle det med all säkerhet bli Åre. Nu är inte chansen så stor att jag kommer bosätta mig mer norrut än vad jag redan bor, men om jag hade varit tvungen så hade det blivit ett enkelt val. Det är verkligen helt underbart att vara här uppe ! Idag blev det också en tur på byn, syster med familj ville också göra alla butiker. För mig blev det ett par skor, ett par sneakers.. Vi käkade lunch på Holiday Club och sedan vidare mot barnens önskemål - Chokladfabriken !!  Vid 14-tiden begav vi oss hem till Tegefjäll igen, sedan dess har vi varit på en långpromenad, busat med barnen, ätit/druckit gott och bara slappat framför tv:n.  Nu har jag kilat ner till mig, ska faktiskt lägga mig snart då jag har känningar av halsont och en lättare huvudvärk. Så lite sömn borde bota det hela, förhoppningsvis.. !!!



Bilder från dagen:







Haha, Ja vad säger man !?! Söta är dom i alla fall :)







Något är väldigt roligt i alla fall, vad vet jag inte riktigt?!?!



I morgon blir det bad för kidsen, men jag avstår nog eftersom jag har ont i halsen. Får la se vad jag hittar på i stället :). Annars är det nog hemfärden som står i fokus men jag har ingen aning om när den blir av..



Folk är verkligen helt insnöade på svininfluensan. Varför förstår jag inte, det är ju bara en vanlig förkylning i princip. (enligt mig i alla fall, jag vet inte vad ni tycker!?). Men idag när vi var inne på chokladfabriken kliver en tant fram till kassan och häver ur sig, på en för mig väldigt spydig ton. " Jag skulle allt vilja tipsa er om att ställa fram handsprit vid skålarna med godis (där man man får provsmaka), eftersom smittorisken är så hög just nu. Det är helt oacceptabelt att det inte finns tillgång till handsprit på en sådant här ställe.".  Men kära lilla tant, ge fan i att provsmaka då om du nu är så rädd för att bli smittad, eller ännu bättre - stanna hemma för guds skull !!!



GodNatt !!!





Bilder från Åre !


Bild tagen från balkongen.






En nybadad Edvin redo för att kolla på favoritprgrammet, Idol :).



En sockersöt Elsa, med massa godsaker runt/i munnen :).






Edvin, Jennie, Mamma och Markus.



Ikväll har vi bara slappat, ätit och druckit gott. Vi har haft en väldigt mysig kväll med andra ord. I morgon blir det bad på Holiday Club, för barnen och pappa Markus i alla fall. Jag och Jennie funderar på om vi ska umgås själva några timmar.  Vi får se hur morgondagen artar sig helt enkelt... Nu ska jag sova... Godnatt !!


Aldrig mer igen !!

Dimman ligger som ett täcke över Åre, vilket har resulterat i att jag inte kunnat knåpa ihop några bra bilder från dagen. Men det hoppas jag ni har överseende med :). Förövrigt så har jag nog provat alla Åre´s skidkläder idag, och då skojar jag verkligen inte...Jag hittade en skiddress som var perfekt, exakt en sådan som jag har varit ute efter. Men något undermedvetet sa att jag skulle vänta med att köpa den, så jag får se.. Jag har ju morgondagen på mig också. Antar att det kommer komma in fler skidkläder, så jag kanske helt enkelt ska avvakta. Annars har vi sprungit runt i alla butiker här i Åre, käkat lunch på Café och jag lyckades även bokstavligt talat traska rakt in i Hans Fahlen..oopps.. Han hejade glatt och försvann lika snabbt som han dök upp. Bara så att ni vet tänkte jag :). Efter all shopping, som mamma gjorde flitigast idag åkte vi upp till Copperhill för att kika lite.. Aldrig att jag åker upp dit igen säger jag bara !!! 4 km rakt uppför ett berg, på slingrande vägar är inte vad mitt psyke klarar av..usch.. Men visst, jag ska hålla med om att det var ett jäkla hotell, ett miljardbygge som heter duga. Men hotellet ligger på helt fel plats, om ni frågar mig :). Aja.. Vi har haft en väldigt mysig dag i alla fall. Nu ska jag ta en powernap innan Jennie m. familj dyker upp, skulle gissa på att dom är här om en timme. Hoppas ni har haft en bra dag ?!

 


Hittade ingen bra bild på Hotellet, men så här ser bygget ut. Utsikten
är helt galen.. Men som sagt, det är inget ställe för mig att vara på..







Konsten att läsa tankar !!

• Se när någon ljuger!

• Förstå hur andra känner!

• Upptäck hur man flirtar!

• Påverka andras tankar!

• Imponera på dina vänner!



Konsten Att Läsa Tankar innehåller allt du behöver veta för att bli expert på att avläsa dina medmänniskor. Med färdigheter inom ickeverbal kommunikation, kroppsspråk och psykologisk påverkan kan vi avslöja vad en människa tänker och känner - och i nästa steg påverka den personens tankar och åsikter åt det håll vi vill.


Henrik Fexeus, bokens författare lanserar här en ny praktisk innebörd av ordet tankeläsning. Och du har nytta av det i din vardag: på anställningsintervjun, på första dejten, när du vill sälja in förslag till chefen - i alla sammanhang där du vill få igenom idéer och kunna påverka. Hållning, tonfall, tempo, blickar och handrörelser berättar alltid något om vad en människa känner. Inte sällan går det tvärtemot det budskap som uttrycks i ord.

I denna bok ger Henrik oss verktygen som vi alla kan använda, för att avkoda dolda budskap.


Allt detta och mycket mer har jag lärt mig och fått mer förståelse för, efter att ha läst boken. Men mycket av det som står i boken, eller ja, rättare sagt allt hade jag omedvetet redan upplevt. Men aldrig riktigt tänkt på...Ja, allt har skett omedvetet alltså.. Och det är just det Henrik berättar i boken, att mycket av det vi gör har en stor betydelse för hur vi "ser" och avkodar andra människor. Men vi gör det omedvetet, vi tänker inte alls på det med andra ord!


Jag ska absolut ta vara på Henrik´s tips och idéer, för jag själv anser att man kan komma långt på det här. Så nu mina nära och kära, och framför allt alla ni andra, som jag inte känner. - Nu ska jag koda av er :).


Om ni är intresserad av sådant här så tycker jag absolut att ni ska läsa boken, om inte så kan ni lika bra strunta i det. Jag vill nämligen påstå att det måste finnas ett intresse från läsaren. Men jag kan ändå tycka att alla borde läsa boken.. För kom ihåg, detta kan ni komma långt på.. Och vem vill inte komma långt här i livet ?! - Nä, jag trodde väl det...








Om det är någon som har tips på liknande böcker, så säg gärna till !!




Vilken säng ska jag välja ?

Hej på er igen !! 


Nu sitter jag uppe hos mor och far, i deras lägenhet och blickar ut mot fjälltopparna som sakta försvinner bort i mörkret, som snart ligger tät över hela Åre. Jag har tänt massa ljus, satt mig till rätta i soffan och serverat mig själv ett glas vin (dom andra ville dricka kaffe först). Vi kom fram för drygt 1 timme sedan, så jag har hunnit installerat mig i "min" lägenhet. Satt på värmen, bäddat sängen och packat upp lite grejer.. Det svåraste av allt var nog att välja säng hehe (hur svårt nu det kan vara), men jag har nämligen 5 sängar nere hos mig...men dubbelsängen fick bli min tillslut... Men jag kanske ångrar mig i morgon, vem vet :). Hjärtat som jag väljer att kalla honom för skulle egentligen följa med upp, men han fick förhinder. Det är sådant som händer ibland, men huset här i Åre står kvar, och jag tänkte inte försvinna för den delen heller.. Så vi kan åka upp en annan helg. Svårare än så är det inte :).  Nu ska jag ställa ifrån mig datorn och ladda för Idol.. Det börjar bli spännande nu ! Vem är er favorit?







Längst ner till vänster, där huserar jag. Mor och far håller till längst upp
till höger..


I morgon får vi se vad dagen har att erbjuda, det blir säkerligen en trip på byn och kanske någon längre promenad i området också...Vi tar dagen som den kommer helt enkelt !  Jennie m. familj kommer upp i morgon eftermiddag också, så i morgon blir det fullt hus :).


090924

Sådär, då var jag äntligen hemma. Jag är nyduschad och laddad för att sitta i en bil, i ett par timmar. Det sistnämnda kanske inte är så roande. Men jag kan alltid sova en stund, det blev ju inte så mycket med det inatt..men men.. Kameran är nerpackad och datorn får också följa med, så ni kan räkna med massa bilder i helgen. Det kan ju tyckas vara på tiden :)..


Jag gillar grannar som kommer med nybakta bullar, i mängder dessutom :).





Det blir bara massa tok när jag är trött......



Hej på er !!

Trött !

Ja, och vad kan det bero på ??. - Jo, Mari kunde inte sova inatt. Jag somnade nog vid 23-tiden, och då somnade jag som ett ovaggat barn. Men vid 02 öppnade jag mina gröna och var då klarvaken. Hur omänskligt det än låter, men jag var verkligen riktigt pigg. Med andra ord, det var helt omöjligt att somna om igen. Efter att jag hade vridit och vänt på mig sisådär femtielva gånger, för att såhär i efterhand förjäves försöka somna om klev jag upp och bestämde mig för att börja packa klart väskan, som ska med upp till Åre. Packningen var över på en grisblink, och jag var fortfarande klarvaken. Vad skulle jag då hitta på? Nu ska ni höra gott folk, jag slet ut ena garderoben och började rensa kläder. Och jag är frisk?? Vid 04-tiden la jag mig igen, och somnade väl om efter en stund. Men vid 07 var jag uppe igen !! Gäsp, ja jag börjar bli riktigt trött...


Återkommer....


Åre i morgon !!

Tur att den här dagen snart är slut, för idag har inte heller varit en rolig dag. Eller ja, det var inte lika mycket kaos idag som det var igår men all min energi som jag laddat mig själv med för den här veckan tog slut igår. Jag har med andra ord varit aptrött idag...allt har gått i snigelfart...Så jag hoppas nattens sömn kan gottgöra allt.. Jag menar, jag brukar ju alltid vara pigg och glad. Ikväll har jag varit och storhandlat käk, samt packat lite. Vi bestämde nämligen för en stund sedan att vi åker till Åre i morgon, i stället för på fredag... Nu sitter jag nyduschad och inväntar Idol, som numer är vardagens höjdpunkt :).



Åre !









Det spelar ingen roll vilken årstid det är, Åre är alltid lika underbart.


Efter denna dag skulle detta vara det mest ultimata..


Från topp till tå behandling !!
"Ryggmassage, insmörjning av väldoftande aromaoljor över hela kroppen. Oljorna får verka i värmefiltsinpackning. Under tiden får du en avstressande behandling i ansiktet, rengöring, peeling, dränerande massage med aromaoljor, vårdande mask och avslutningsvis en närande dagkräm".









Nu vet ni hur ni kan göra mig riktigt glad ;).


Den här dagen tänker jag inte ens kommentera, det har varit ett ända stort kaos. Men jag bet ihop, och jag lever fortfarande. Tror jag !?!?... Nu ska jag stänga av allt som har med teknikens värld att göra och bara slappa i soffan. Har ingen ork till något annat...Hej på er !!



21 September !!

Jag har hur mycket som helst att uppdatera er om, men jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Först och främst kan jag säga att jag hade en riktigt bra helg nere i Stockholm, det blir bara bättre och bättre :). Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får ett jobb snart, så att jag kan flytta. Skulle egentligen kunna skriva sååå mycket mer om besöket där nere, men det får komma lite senare. Annars har jag jobbat idag, som alltid annars på vardagarna. Slet arslet av mig på förmiddagen, pga tre sjuka kollegor. Men men...... När jag slutade 14.00 gick jag och hämtade Elise på Fritids, därefter åkte vi ner på stan för att inhandla en födelsedagspresent till henne. Hon fyller nämligen 7 år idag och jag tyckte att hon skulle få välja present själv, och så blev det. En barbiedocka och en stooor pyssellåda valde hon, så Elise var mer än nöjd när vi styrde våra fötter mot Ida´s förskola. Jag hämtade nämligen henne också, på väg hem från stan.. Sedan blev det middag och tårta hemma hos Elise... Nu är jag i alla fall hemma och ska nog snart sova, en lång dag väntar i morgon...



Annars i veckan har jag inte så mycket planerat, ska träffa Cicci över en middag någon dag samt försöka planera in ett besök hos Maria. Måste ju hälsa på den lille gossen Elias, nu när dom äntligen har fått komma hem från sjukhuset.  För att inte glömma, på fredag åker jag till Åre :).



Jag sätter punkt med några bilder och en låt som säger mer än tusen ord!












Jag Elise och Alvin började på ett evighetsprojekt, men roligt var det :)








 

GodNatt !!


Känslan är underbar!!

Mötet på Lidingö (Högsätra) gick jättbra igår, tror jag. Men det kändes som så i alla fall, så nu är det bara att vänta och se :). Sedan var jag som sagt hos Jenny och fixade håret, och resultatet blev fabulous. De resterande timmarna av eftermiddagen spenderade jag, Jenny och Märtha på stan innan vi släpade våra trötta kroppar hemåt. Vi hade en toppenbra dag..

Imorse var jag uppe med tuppen igen, men jag ångrar att jag inte sov någon timme till. Jag börjar nämligen bli trött igen, men men. Ikväll får jag se vad som hittas på, men jag blir inte kvar hos Märtha i alla fall... mer än så får ni inte veta.. :). Nu ska jag hjälpa Märtha att duka fram frukosten, vi hörs later....Vad gör ni idag då??


Stockholm !!

Kärlek !!

Godmorgon på er, hoppas ni alla mår bra idag? Själv mår jag som en prinsessa faktiskt :).... Kom ner till Stockholm vid 21.30 igår kväll, och satt mina fötter innanför Märthas väggar strax efter 22-tiden. Efter lite fika och massa prat gick vi och la oss... Idag var vi uppe med tuppen, ni vet, morgonpigga Mari har landat i storstan :). En god frukost och en uppfriskande dusch har jag hunnit med, nu blir det slapp i soffan en stund innan det för mig är dags att bege sig mot Lidingö.. Håll en tumme för mig nu :). Efter besöket på Lidingö blir det raka vägen till Jenny, på MM Larson..där jag ska färga håret.. Eftermiddagen/kvällen är inte riktigt planerad, men Josefine ska jag hinna träffa också.. aja.. Dagen kommer med all säkerhet blir toppenbra :). Nu ska jag vara lite social med tjejen vid min vänstra sida, så ni får ha en bra dag.. / M


Gummisnoddar runt benen !!




Jag kan bara skratta åt det !!!!


När jag klev ut från ICA Maxi tidigare ikväll så såg jag ett par killar som hade massa snoddar runt benen, jag var tvungen att vända mig om och kolla en extra gång, för att verkligen se att jag såg rätt. Jag trodde verkligen inte mina ögon, men jag såg tydligen rätt. Har jag missat något, går verkligen folk runt såhär ???????. Det var absolut det fulaste jag sett på vääääldigt länge...usch...


Jag är packad !!

Den här dagen har verkligen varit fulltecknad, från morgon till kväll. Men nu är jag hemma, så jag ska ta igen mig en stund nu. Efter jobbet blev det storhandling på ICA Maxi, sedan hem för att slänga i mig en sen middag. Nu är tågbiljetten bokad, så i morgon vid 18.11 rullar jag mot Stockholm..igen.. Väskan är packad och jag är redo för ännu ett besök i vår fina huvudstad. Det ska bli underbart !! Hoppas på fint väder bara, för om vädret ska vara som det har varit här idag så får jag nog packa om.. Idag hade det nämligen varit bra att ha haft med sig mössa och vantar till jobbet, för det har verkligen varit jättekallt. Så solen får gärna titta fram i helgen !  Ja visst ja, efter helgen kommer ni att få se Mari i en annan hårfärg, eller ja, nästan samma men kanske liiiite mörkare.. Spännande :). Nu ska jag ladda för Idol, så hej svejs på er....



Höst/vinter-stövlar är inköpta !!

Jusses vad dagarna gå snabbt, tyckte det nyss var morgon..men men..Så är icke fallet !!  Jag har hunnit med en hel del idag faktiskt. Jobbat, varit hos tandläkaren köpt ett par höst/vinter-stövlar (skönt att vara ute i god tid) samt köpt en födelsedagspresent åt Elise. Här går det undan hurrni :). Tandläkarbesöket gick som alla andra tandläkarbesök, - Hur bra som hellst. Jag skötte mina tänder exemplariskt sa hon. Kul !! Stövlarna blev ett impulsköp, men jag kunde inte motstå. Bäst att passa på tyckte jag, när jag väl hittade ett par jag tyckte om.. Till Elise blev det ett par jeansleggings och en söt tunika från butiken Name It.. Så, nu är alla veckans måsten gjorda.. skönt... Nu kan jag slappna av och se fram emot min vistelse i Stockholm i stället.. Ikväll är bara Idol inplanerat, annars har jag inga planer.. Vilket jag tycker är skönt !! Hej svejs på er..






Roots Skinnstövel, 1495:-


H&M, bekvämt ska det va !!








Kom hem med lite anständiga myskläder, så nu kan jag mysa i soffan med stil.
Jacka, 249:- H&M
Byxor, 199:- H&M



Ha en bra dag i morgon !!!


Måndag !!

Då var denna arbetsdag över. Tack för det televerket säger jag bara !!! Kastrullen kokade över i förmiddags vill jag lova, och när den gör det vill ingen vara i närheten av Mari. Men nu är jag lugn igen :). Annars har dagen varit helt okej.. Kom precis hem.. Eller ja, jag hann med en snabbis på stan efter jobbet också. Ikväll blir det tydligen en sväng på Birsta, med både dom små och dom stora tjejerna i familjen. Elise hade nämligen önskat att ha en tjejkväll.. Så ja, varför inte. Jag klagar inte :).  Ne nu måste jag inta föda, annars svimmar jag snart.. Slänger in en veckas to do också..



Måndag
Jobb. Tjejkväll som det så fint kallades för.

Tisdag
Jobb. Tandläkarbesök.

Onsdag
Jobb. Fira Elise, jag kan tyvärr inte fira henne i helgen då hon ska ha kalas.

Torsdag
Jobb. Åker till Stockholm efter jobbet.

Fredag
Intervju i Stockholm. Besök hos frisören. Något bus med tjejerna på kvällen kanske.?!





Recension av - I Stormens Öga !!





Som sagt, jag och mina systrar var på den nya Beckfilmen igår - I Stormens Öga !! Jag hade bara hört bra om filmen innan, men valde att gå dit med inga förväntingar alls, eftersom jag ville skapa en egen bild. Vi alla tycker olika, det är ett som är säkert. För jag kan inte påstå att filmen var jättebra. Den var som alla andra Beckfilmer, men snäppet sämre faktiskt. Jag väntade och väntade på att spänningen skulle komma, den spänning som man förväntar sig att få av Beckfilmerna. Men den kom aldrig. I stället var filmen sorglig rakt igenom, vilket jag inte tycker stämmer in på en "riktig" Beckfilm. Men det kanske bara är jag som tycker så.. Ni får se och bedömma själva... / M



I Stormens Öga !!

Då var snart söndagen över, och snart landar måndagen då man ska upp och jobba igen. Det ser jag faktiskt fram emot... Idag har inte speciellt mycket hänt, jag har bäddat rent, tvättat och dammsugit. Några typiska söndagssysslor med andra ord. Nu håller jag på att göra mig i ordning, jag och mina systrar ska nämligen gå och se den nya Beckfilmen - I Stormens Öga !! Jag har bara hört gott om den filmen, men jag vill skapa en egen bild av filmen så jag går dit med inga förväntningar alls... Tror att det var fler än vi som ville gå på bio ikväll faktiskt, yngsta systerdottern Ida (2 år) ringde nyss och sa " Mimmi, me osså bio"  - Men Ida, det är ingen barnfilm så vi får gå på bio en annan dag, du och jag. Det trodde jag tydligen att hon skulle acceptera men icke, för då höjer hon rösten och säger " Meeee ossså BIIIO".  Hon är bra söt den där lilla tösen...Hej på er, jag återkommer med en recension.. Vi hörs !!!



 


Morgonstund har guld i mun !!

Jag vet att det finns fler än jag som är morgonpigga där ute, i vårat avlånga land. Visst finns det nackdelar med att vara morgonpigg, men dom kan jag nog räkna på en hand. Däremot finns det massvis med fördelar...Som idag till exempel, jag vaknade vid 08-tiden och var oförskämt pigg. Jag gick ute på balkongen och möttes av solsken och en underbar tystnad som man bara kan uppleva på mornarna. Bestämde mig direkt för att ta en promenad... Visst, man kan ta en morgonpromenad om man vaknar vid 12-tiden också, men det är inte samma sak. Ni förstår nog vad jag menar... Men i alla fall, jag bytte om satt på mig ett par bekväma skor och gav mig iväg. Förbaskat vad skönt det var.... Den sjö som jag gick runt låg spegelblank, änderna sjöng sin morgonsång och jag gick och trallade på musiken som spelades från Ipoden. Jag mötte några enstaka människor som jag hejade glatt på, det var fler än jag som ville njuta av den underbara morgonen med andra ord... Nu har jag precis ätit gröt och läst tidningen, ute på balkongen.. En bättre start på dagen kan man inte få.. ♥  Så ni morgonpigga själar där ute, ut på en morgonpromenad. Ni kommer aldrig att ångra er...


 



Skor är en mycket viktig del !! Jag använder mig av dom ovan, (fast i andra färger) och jag är mer än nöjd då jag aldrig får ont i fötterna. Och glöm inte, för er som vill att promenaden ska bli en motionsrunda, höj tempot och gå ett varv extra i spåret.


Vitlök.

Jag har nyss kommit hem efter en middag på stan. Det blev Oxfilé Alá Cheese (Oxfilé, gorgonzolaostsås, glaserade morrötter och sparris med pommes frites till) på Viktoria.. Det lät inte så illa va ?!. Vi fick vitlöksbröd till maten, och jusses amalia vad det var vitlök. Så håll er undan, jag skulle kunna döda flera stycken med min andedräkt nu.haha. Annars blev det en cykeltur till syster äldst förut, för att gå med Elise till ett kalas hon skulle på. Efter att jag hade lämnat av henne trampade jag hem igen, och kastade mig in i duschen. På den vägen är det, nu ska jag lägga mig i soffan och glo på tv. Hoppas att det visas något av värde..!?!?!...




Mammas vrålåk, ångrar dock att jag inte tog min egen cykel.





Ombytt och redo för middag.


090912 - Ni behöver inte ens läsa....

Jag är nog stans mest understimulernade människa för tillfället, jag har verkligen ingenting att göra. Så roligt var det med det. Hade tänkt ta en löprunda runt stan, andas in frisk luft och samtidigt få lite motion. Men den chansen brändes på en sekund, för nu spöregnar det. Kul, jättekul. Jag längtar tametusan tills på måndag, då jag får gå till jobbet igen. Roligt liv sundsvall bjuder på. Tro vad ni vill, men jag är inte bitter.. inte alls.. hm... Ni behöver inte ens läsa denna goja jag skriver, jag skriver bara för att fördriva lite tid. Jag vill inte påstå att man alltid måste ha något att göra, jag vet att det är och kan vara ruskigt skönt att sitta hemma en hel dag och göra ingenting. Men nu är det så gott folk, att alla helger här i stan ser ut som denna helg. Ett stort jävla svart hål. Usch nu kanske jag tog i, men jag känner faktiskt nästan så och det är skittråkigt. Tror mycket bottnar i att jag inte vill bo här, jag vill flytta helt enkelt och jag är faktiskt på väg. En god bit på väg, en pusselbit till ska läggas på plats sedan sticker jag. Just nu är det bara så oerhört jobbigt att vänta.. Jag har inget tålamod till sådant här.. Vet ni, nu skulle jag kunna radera allt detta och skita fullständigt i att publicera något inlägg idag, för detta är bara massa ordbajs som ingen av er eller jag vill läsa egentligen. Men jag tänker publicera detta ändå..

Tänk att ett samtal från en väldigt speciell person kan betyda och kännas så oerhört mycket i hjärtat. Nu är jag inte lika bitter längre, det var jag inte från början heller i och för sig men jag fick genast en behagligare känsla i kroppen. ♥

Nogbabblat från min sida, jag hoppas i alla fall att ni får en trevlig lördagskväll. Vad ni än hittar på !!

 

Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut


Kent - utan dina andetag




Min kväll går i musikens tecken.


Walking in memphis




Jag behöver inte säga något...


Bombhot !!

 

Shit, den här dagen har ju gått till historien. På ett väldigt positivt sätt faktiskt, fast jag ligger hemma och har feber. Det började på Expert, då jag skulle hämta ut min kamera som har varit på lagning. Killen i kassan korade (som han så fint sa det) mig till dagens trevligaste kund. Hm...Varför vet jag inte ?!?...Fast det i och för sig, det är ju mig vi talar om ;). Men det är bara att gå in med ett brett leende och vara trevlig, så ska ni se att ni också kan bli korade till dagens kund.haha. Sedan fick jag ett väldigt lovande samtal, som kanske kan bli lösningen på min framtid. Så nu får ni hålla tummarna igen :). Detta lilla gjorde min dag hurrni, så nu är det inte alls lika tråkigt att ligga hemma med feber. Tror faktiskt att jag i fortsättningen alltid vill ha feber på fredagar..i alla fall om dagarna blir såhär bra :). Svaret på min rubrik idag är att jag har bombat Stockholm med mitt CV, allvarligare än så var det inte med andra ord. Nu ska jag ta en match med kökskniven, grönsaker och annat ska hackas inför middagen som idag heter Tacos.  So long...


090910

Känner mig lite småhängig faktiskt, fryser och är trött. Men jag hoppas att en dusch kan leda allt till rätta igen, för jag har varken tid eller lust att bli sjuk..peppar peppar.. Min dag har varit väldigt bra annars, jobbat hela dagen och efter jobbet åkte jag en sväng till stugan, för att klippa gräsmattan. Vilket evighetsprojekt det var, men det blev gjort i alla fall. Allt för att ställa upp för pappa. Nu ska jag hoppa in i duschen, och sedan får det bli mys i soffan med en kopp te....






Rätt nice att bara sitta där och filosofera...






Kärlek


Kan någon bjuda mig....

....på fest, bröllop, något evenemang.. ja whatever... Jag har hittat den ultimata klänning, som skulle passa till något sådant.. Så gott folk, styr upp något nu :)




Jon. Idol 2009 !!



En makalös kille, helt klart en förhandsfavorit...




090909

Men jusses vilken jobbig dag, men den har ändå varit så himla bra...hm...hur det nu kan kännas så, när jag anser att den ändå varit väldigt jobbig. blaa blaa.. Arbetsdagen gick la bra, en fullsatt avdelning och brist på personal..det är alltid lika roligt.. men jag och mina två kära kompanjoner har skojat till det en hel del, så skrattat är bara förnamnet för vad vi har gjort. Våra roliga stunder tillsammans är något jag vekligen kommer sakna, när jag flyttar.. men men...När jag slutade gick jag raka vägen hem, till ännu ett fullsatt ställe. Mamma fyller år idag, så hela familjen var på plats när jag anlände.. Efter god mat, tårta och utelek med kidsen ligger jag nu helt utslagen i soffan. Jag ska strax byta soffan mot sängen och kika på Idol, innan det är dags att sova.





Nu fattas bara en sak, sedan är alla livets pusselbitar på plats :).
♥ 


090908

Jag är rätt dålig på att uppdatera, men jag har faktiskt inte känt för det, eller haft något att blogga om. Ska försöka skärpa mig, annars lägger jag nog ner detta. Veckan som nyss har börjat ser ut som en helt vanlig vecka, bara massa jobb med andra ord. Så roligt det låter ! Idag har jag i och för sig haft fullt upp efter jobbet, slutade 14.00 och då gick jag och hämtade Alvin och Ida på förskolan och sedan till skolan för att slutligen hämta Elise. Sedan promenerade vi hem och käkade mellis, men nu har jag lämnat över ansvaret till mormor och morfar så nu hade jag tänkt att vila en stund, för att sedan åka iväg och inhandla en present till mamma som fyller år i morgon. Det blir en sådan här, fast en vit;











Trallat på den här hela eftermiddagen, arbetsskada kallas det för :).






Några bilder !!

Jag är verkligen superduktig måste jag säga..hm..fick i alla fall ihop tre bilder efter vistelsen i Stockholm. Hurra :).




Josefine och Jenny.




Tror närmare bestämt att det är jag på bilden :).





Jenny och Sara

Trevligt hade vi i alla fall :).


Sverige - Ungern



2 sekunder kvar och Zlatan gör mål. Ja, vad säger man ??


Måndag !

Hej på er !!

Ni har saknat mig förstår jag ;). Kom hem vid 20-tiden igår, efter en helt underbar helg i Stockholm. Ta mig tillbaka !! Passar på att slänga in ett kort inlägg nu när jag har en liten rast, men jag lär återkomma senare ikväll när jag har mer tid. Vad gör ni en dag som denna ?! Här skiner solen i alla fall, det är inte ett moln på himmelen och jag har väldigt svårt att tro att vi faktiskt är inne i September månad. Det är ju sommar ute :).

Ska göra lite nytta nu.. Hörs senare !!


Stockholm !!

Hej på er !! ♥

Sitter för tillfället hemma hos Josefine och Rikard, i Hammarby Sjöstad. Jag, Josefine, Jenny och Sara ska ut ikväll är det tänkt, och vi alla är laddade. Annars under min vistelse här i Stockholm har jag sprungit runt på stan med tjejerna, eller så har jag spenderat min tid med en viss person. Helt underbart !! Om vi ska koncentrera oss på kvällens planer så är East först ut på listan, sedan får vi se vart vi hamnar..... Ska fortsätta vara social med tjejerna nu, men jag hör av mig när jag är hemma igen.


Pusselbitarna är på plats, och jag är överlycklig !!!


Stockholm nästa !!

Jag hinner nog slänga in ett inlägg innan jag beger mig ner till tågstationen, men det får bli en kort historia. Slutade 16:30 idag, så jag har precis kommit hem. Har hunnit byta om och packa ner det sista, här går det undan ska ni veta.. Jag kommer fram till Stockholm vid 21.30-tiden ikväll, så jag hoppas att ni står och vinkar glatt när jag stiger av tåget ;). Skämt och sido, det ska i alla fall bli helt underbart att få åka ner.. Hoppas ni får en bra helg var ni än befinner er, för jag antar att jag inte kommer få tillfälle eller möjlighet att blogga där nere. Måste kila ut nu, min privatchaufför står och väntar ;). Sköt om er.... ♥


Mitt i veckan !!

Vilken färgglad dag jag har haft det. Jag har i princip suttit i målarateljén hela dagen, så just nu känner jag mig som en färgklick, för gissa om jag har färg överallt..Måste nog hoppa in i duschen och skrubba mig ren. Men förutom all färg på armar/händer så har jag haft en väldigt bra dag... Samtidigt som jag nu bloggar, tvättar och plockar undan lite här så försöker jag att packa också, men jag lyckas då alltid få till det så det ser ut som om jag ska flytta..Varför??..Får se om jag lyckas lösa den frågan.. Jag kanske inte har nämnt det, men jag åker till Stockholm i morgon efter jobbet.. Detta gillar vi :). Ska nog fortsätta med allt jag håller på med nu, annars lär jag aldrig hamna i säng ikväll. Men vi hörs när jag är färdig..





Tjejen som är nominerad till Norrlands coolaste dagisfröken ;).


Melissa Horn !!

http://www.youtube.com/watch?v=jl9IQFCtt5c
Melissa Horn - Sen en tid tillbaka



http://www.youtube.com/watch?v=oMRYGK5-a4M
Melissa Horn - Till Hiva



http://www.youtube.com/watch?v=VJ8x1K4N8K8
Melissa Horn - En famn för mig



http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE
Melissa Horn - Som jag hade dig förut








En ny stjärna i mitt liv.


Inredning !!

Jag har perioder, och jag tror jag är i en sådan nu...En inredningsperiod...Jag skulle kunna kasta ut allt här hemma och börja om från början. Men nu är det lite svårt eftersom det inte är mitt egna hem, men ge mig ett hus/lägenhet så ska jag ge den en omgång. Jag skulle älska det !! Hm.. Jag kanske skulle ta och bli en inredningsarkitekt ??? :). Jag har sedan jag kom hem klickat runt på massa olika inredningssidor, och skojar ni att det kliar i mina fingrar. Här får ni några exempel;

Jag har klickat runt på Google, på massa olika stilar..




"Fräsch inredning". Helt klart väldigt snyggt, men jag själv skulle vilja få in lite mer färg.




"Färgglad inredning". Rätt sött, men alltför mycket olika färger om ni frågar mig.




"Minimalistisk inrednig". Riktigt snyggt, men den gröna färgen skulle jag kunna byta ut.




"Modern inredning". Vitt och fräscht, men för stelt för min smak.





"Romantisk inredning". Detta gillar jag skarpt, men även här skulle jag vilja få in lite mer färg.





"Stilren inredning".  Väldigt ljust och snyggt, men jag skulle nog bli less på den "kala" känslan efter ett tag.



Jag kan egentligen inte peka ut någon stil som är riktigt Jag, men om jag måste välja någon utav dessa så blir det "Stilren inredning" eller "Fräsch inredning". Men jag tycker att man ska sätta en egen prägel på inredningen, för det är väl ändå tänkt att man själv ska trivas.

Vilken stil föredrar ni ??



Paketöppning :)


Detta låg i paketet :).

Tack Cecilia !!!
www.catj.blogg.se


Tisdag !!

Jag som trodde det var höst, men där gick jag på en nit. För efter dagens väder är jag tveksam om sommaren verkligen har lämnat Sundsvall. Det har varit strålande sol, cirka 27 grader varmt och helt underbart. En heldag på en strand hade inte alls varit fel. Men som många andra har jag ett jobb att sköta, och jag ska egentligen inte klaga. För jag har nog det absolut bästa jobbet när det kommer till väder och vind, speciellt sådana här dagar för jag får ju vara ute :). Kom precis hem, efter en väldigt bra dag på jobbet. Tror att alla påverkades av det fina vädret, för vi alla har nämligen varit på strålande humör. Minst sagt jag :). När jag kom hem låg det ett paket och väntade på mig i brevlådan, och gissa vad det var ?!. - Jo, det söta armbandet som www.catj.blogg.se  har gjort. Armbandet var helt klart mycket finare i verkligheten, så jag är nöjd !!! (visar det lite senare). Nu ska jag ta en match med min inte så roliga mobilräkning, men jag ska säga er en sak, det var det värt. Sedan blir det en långpromenad och lite fix och trix här hemma. Vi hörs senare..




Det var länge sedan....


RSS 2.0