Tråååååk !!!

Då har ännu en lördagskväll sprungit förbi, och nu undrar ni kanske vad jag har pysslat med ?! Svar: Jag har inte gjort ett SKIT !!!!! Galet tråkigt har jag haft det faktist. Men en ny dag väntas i morgon,  och om jag har tur bjuder den kanske på lite skojiga händelser. Den som lever får se.. Filmen Så som i himmelen har jag i och för sig sett, jag glodde en sväng på Körslaget också (meeen vilket tråkigt program). Hoppas ni har gjort något roligare !?




Är det någon fler än jag som Älskar den här filmen? Att kunna leverera ett budskap så jäkla bra som denna film har lyckats med, är banne mig galet svårt. Jag vet faktiskt inte om det finns någon annan film som lyckats med detta. I alla fall inte med det "temat" som den här filmen bjuder på. Enligt mig är det en underbart "fin" film !!!! Och självklart grät jag en skvätt, fast jag har sett filmen mijontals gånger redan... ♥

Nu ska jag kleta in mig i brun utan sol och slänga mig i sängen, och vet ni !!! Den är NYBÄDDAD :)

Sov gott !!!

Så här vill jag bo :)


         


Så sjuukt snyggt...


Om någon skulle fråga mig hur jag skulle vilja bo i framtiden skulle jag visa dessa bilder..


Nu ska jag se Körslaget....


Deeeesign !!!!!

   
   
   
   

Jag vill ha..........


Jag har hamnat i någon designbubbla, och jag älskar det !!!
Dessa coola, underbara och stilrena grejer kan du/ni hitta på  www.designonline.se.


Mina lördagsplaner gick åt pipsvängen...

   

   

      

Då var dagen på Birsta City avklarad, och vi hade det jättetrevligt !! Eller hur Elin? :) Som ni ser fick jag med mig en blå tröja från Gina Tricot.(149:-) En perfekt vardagströja. Jag fick också med mig en liten väska (eller vad jag ska kalla den för) från Indiska. (19,50:-) Där kommer digitalkameran få bo. Godispåsen låg i brevlådan när jag kom hem, och jag antar eller rättare sagt jag vet att grannen har lämnat den där. Gullig granne jag har, som köper lördagsgodis till mig ;).  

En tråkig nyhet är att jag inte behöver jobba inatt !! Okej, det är jätteskönt !!! Då får jag en helledig helg. Men jag blir samtidigt vansinnig, jag har ett liv bredvid jobbet också. Och säg mig, vem har inte planer för en lördagskväll i vanliga fall?! Jag brukar ha det i alla fall, och detsamma denna helg. Men eftersom jag skulle jobba så strök jag ett streck över min då planerade lördagskväll. Men NU går allt åt pipsvängen !!!!!!!!!!!!!!!! Vad ska jag nu hitta på???


Dagens...





Linne - Gina Tricot
Kofta - Zara
Stuprörsjeans - JC
Dolce&Gabbana klocka - KENT
Chanelglasögon - Ögat

Nu kör vi en shoppingrunda.... 

En till lista :)

Det är säkert dööötråkigt för er att läsa mina listor jag gör stup i kvarten, men ni får leva med det. Jag gillar det i alla fall :)

1. Är du nöjd med namnet dina föräldrar gav dig?

Jag vet inte hur det är att heta något annat, så Ja det är klart att jag är !!!!!

2. Fick du IG i något ämne i gymansiebetyget?
Historia B. Galet tråkigt ämne om du frågar mig, men jag gjorde så gott jag kunde. Tror betyget uteblev eftersom mina inlämningsuppgifter uteblev..Rätt ofta.. Fy dig, Mari !!!

3. Skulle du skönhetsoperera dig om du erbjöds gratis ingrepp?
Allt som har med skönhetsoperationer att göra säger jag ett stort NEJ till !!!

4. När blev du rädd senast?
När Jerry bokstavligen skrämde ihjäl mig på Lillsved.. Jag grät till och med ha ha.

5. Vilken maträtt bjuder du på om du vill imponera på någon?
Jag hymlar inte med att jag inte är någon mästerkock, men kyckling av något slag funkar alltid. I Love It !!! 

6. Vilken del av ditt utseende lägger du ner mest tid på?
När håret och sminket känns bra, då är jag i toppform. Annars kan jag lika bra stanna hemma !!!

7. Om du kunnat bo varsomhelst i hela vida världen, familj, vänner, jobb, allt hade följt med, vart skulle det då varit?
Hm !!! Cypern, där min svågers föräldrar bor. Då skulle alla vara på plats. Me like :)

8. Vilket ämne i skolan var för dig det värsta?
Historia och Matte.

9. Svär du ofta?
Jag har blivit bättre på det genom åren, men visst slinker en svordom med i mina meningar ibland.

10. Är du allergisk mot något?
Jordgubbar, Cocos och så är jag Laktoskänslig.

11. Vilken hushållssyssla skjuter du upp så länge som möjligt?
Rensa avloppet. Annars Älskar jag att städa !!!

12. Vilken sport/idrott har du hållt på med som längst?
Fotboll, men Innebandy och Bandyn kommer inte långt därefter.

13. Tror du att pengar kan köpa lycka?
Njae, eller jo !! I världen vi lever i idag funkar det nog. Till en viss del. Blää !!!!

14. Tar du några vitaminer/kosttilskott?
Kalciumtabletter, då jag inte dricker mjölk osv.

15. Vilken hårfärg föredrar du på det motsatta könet?
Brunt. Såå snyggt :).

16. Hur spenderas en födelsedag allra bäst?
Med familj och vänner, och en fest som inte är utav dess like :).

17. Brukar du handla på kredit?
Nej. Eller jo mobilen, om avbetalning räknas !?!?!

18. Har du någongång handlat på Gekås i Ullared?
Jag har aldrig varit i Ullared.

19. Vad är det mest onödiga du har köpt?
Med all säkerhet är det något klädesplagg, finns några i garderoben som prislappen till och med hänger kvar på.

20. Vad tänker du göra nu när frågorna är slut?
Sminka mig.

Godmorgon !!

Hej på er alla :). Här är man uppe med tuppen, och för en gång skull så känns det faktiskt riktigt skönt !!!! Dagen blir såå mycket bättre om man vaknar i tid.. Jag hatar verkligen när jag sover fööör länge..Gör inte ni det ?! (säger som Christine, - jag känner mig som en pansionär ha ha).  Dagens planer är shopping med Elin och jobb ikväll. (19:00-07:00). Dagen kommer nog bli mycket bra,  jag känner det i lilltån. Mitt humör är på top...igen... :)


The Gift of love



Med denna låt säger jag God Natt !!
Förövrigt en underbar låt.....

Lockar !!!

När jag ändå är inne på ämnet "Hår" så kan jag ju meddela er att jag försöker spara ut mitt hår, och det går sagta men säkert framåt :). Idag när jag var på stan kollade jag runt efter en locktång. Men jag är ingen expert på det området,  så jag avvaktar lite med det inköpet. Många säger att det enklaste alternativet egentligen är att använda plattången, men jag har ännu inte förstått mig på det...Jag vet helt enkelt inte hur man gör.... Därför tänker jag gå på det säkra kortet, att köpa mig en locktång. Men då är frågan !!!! Vilken ska jag köpa ?? Är det någon av er som kan tipsa mig om en BRA locktång??  Jag vill ha en NU !!!!!!!!


Galet snyggt !!!!


Recension av Rostedt

Jag har nu använt mitt nyinköpta Rostedt Shampoo/Balsam ett par tvättar,  och så här i efterhand kan jag utan tvekan säga, - jag ångrar mig inte en sekund att jag nästan lade ut 500 kr på dessa produkter. På något konstigt sätt känns det, att produkterna är Ekologiska. Håret blir rent, på RIKTIGT !!!!  Produkterna lämnar också ett bokstavligen glänsande resultat, och den underbara doften är bara ett STORT plus. Jag rekommenderar verkligen detta...





Let´s Dance !!

Jaha då var veckans avsnitt av Let´s Dance över. Enligt mig börjar dessa underhållningsprogram bli rätt uttjatade, Idol också för den delen. Men som många andra sitter jag bänkad på fredagarna och kollar. Varför?!  För två veckor sedan kommenterade jag dansarna, men denna vecka låter jag bli. Eller förresten, Morgan och Laila bööör nämnas, grymma dansare !!!  Vilka/vilken tycker ni är bäst ?! 


Angående min godispåse som jag inhandlade förut, är det någon som vet om man kan reklamera godis?!  Som ni kanske anar smakade godiset skiiiiiiiit, såå icke färskt !!!!. Påsen fick åka i soporna :(  (jag har lärt mig en sak, jag ska aaaldrig mer handla godis på Pressbyrån.)

Alone !!

Just precis vad jag är ikväll !!! Och om jag ska vara ärlig, så ska det bli förbannat skönt !!! . Nu dem senaste veckorna/helgerna har det varit någonting på schemat heeela tiden, och det märks lite på mitt humör. Så en ensam hemmakväll, med en tidning och en godispåse är just precis jag vad behöver :). 

Känner inte Ni att ni måste få vara ensam ibland ??




Nu ska jag se Let´s Dance....

Fredag

F*an vad jag älskar mitt jobb !!! Det är alltid lika roligt att komma tillbaka, och speciellt nu, eftersom jag nästan varit borta från arbetet i två veckor. (pga sjukdom). Jag blir alltid lika väl bemött, både av kollegorna, barnen själva och deras föräldrar. Alla älskar mig !!!!  Och tro det eller ej, jag är galet pigg idag också. Trodde att jag skulle vara helt slutkörd efter dagens arbete, men tvärtom. Det är så Niiice att jag äntligen är frisk !! (i alla fall bättre).  Att det är Fredag gör ju allt mycket bättre också, jag har dock inga som hellst planer för helgen. Eller jo visstja, i morgon ska jag och Elin åka ut en sväng till Birsta City. Jag är såååå shoppingsugen !!  Sedan jobbar jag natt också. (vilken tur att jag har koll). Ha Ha.. Men helgen blir nog riiiktigt bra ändå :). 

För var dag som går så ökar läsarantalet på min blogg, men frågan är !!!! Vilka är Ni ??? Och hur kom ni i kontakt med just Min blogg ???  Svar önskas....

Jag önskar er Alla en fortsatt trevlig fredag ♥


Geee mig :)

   
   


Grymt snygga kläder :)
www.monkigirl.se


Svar !!!!!

Tur att det finns vissa som förstår sig på det där med Frågestunder :). Dock var alla frågor rätt lika varandra, men jag klandrar ingen för det. Och som sagt, "Ni frågar och jag svarar"  Så, här kommer svaren;

Fin blogg !!
Hur länge har du haft den ?
- Jag har haft min blogg sedan Augusti förra året.  Jag vet egentligen inte varför jag började blogga, men förmodligen beror det på att jag ÄLSKAR att skriva, och dela med mig av saker och ting. Så varför inte dela med mig till er :).

Hej, Allt bra ?! - Förutom min förkylning som vägrar släppa så är allt underbart, faktiskt.

Favoritbloggar??
Vad är roligast med att blogga??
Drömresemål??
- (Favoritbloggar) - Jag har ingen direkt favoritblogg, men mina närmaste vänners bloggar läser jag dagligen (dessa bloggar finns det länkar till).  Bloggarna på Pause.se är också några jag läser dagligen, och där är Oksana´s blogg min favorit.  Jag ska ju inte sticka under stolen med att jag läser Blondinbella, Kenza och Stina-Lee´s bloggar också.  Jag läser det som faller mig i smaken helt enkelt..... (Vad är roligast med att blogga) - Jag bloggar nog mest för min egen skull skulle jag tro, mest för att jag älskar att skriva samt också för att kunna använda bloggen som ett slags arkiv. Det är väldigt behändigt att kunna kolla vad man gjorde för några månader sedan..osv.. Men utan er läsare hade jag nog inte tyckt att det var lika roligt att blogga, som jag tycker det är idag.... (Drömresemål) - Mitt drömresemål går nog just nu till Thailand.. (förhoppninsgvis blir det en resa inom kort)

Jag fick två frågor till, angånde mina Favoritbloggar. Jag hänvisar er därmed till svaret här ovan !!!!

Roligt att svara på lite frågor, nog för att dem var få. Nästa gång vill jag att frågorna ska hagla över mig :). Tack !!!

Ändringar i schemat !!

Precis när jag gick ut genom dörren förut ringde min ena systerson, Edvin och frågade om jag inte ville komma dit och leka en stund. Så, istället för att åka till stugan med mina föräldrar tog jag en sväng till syster istället.  Jag busade och kramades med barnen mest hela tiden (åh vad jag har saknat dem.), så syster och svåger fick klara sig utan mitt sällskap..Men jag tror dem överlevde ändå.. Hi Hi.. :)

Nu har jag precis lagt mig i sängen, efter att ha duschat och packat "jobbväskan" inför morgondagen. Jag ska nämligen återgå till arbetet i morgon.. ÄNTLIGEN !!!!!!!!.. Jag är såå less på dessa väggar som jag stirrat in i dem senaste dagarna. Byta miljö och träffa mina underbara kollegor ska bli sååå härligt. ♥

Tack så mycket för era fina kommentarer :)


Kom igen nu !!!

Jag och mina föräldrar ska åka till stugan, så jag blir borta någon timme. Därför tänkte jag köra en......



Måndagsbarn



♥ Den här låten går varm hemma hos mig på dagarna ♥


Känslor...

     
    
   

Stirra er inte blinda på just inredningsprylarna, utan koncentrera er på känslan ni får när ni kollar på dessa bilder. Denna känslan ni får kommer ni uppleva, när ni kliver in i mitt nyrenoverade rum. 

Basen kommer vara vit, och därefter kommer jag inreda med ljusa och mysiga färger. Såsom ljusblått, ljusrosa och vissa silverdetaljer kommer ni också skymta.  Romantik är ordet !!!! 

(dessa fantastiska bilder har jag hittat på SIA´s hemsida)

Henrik Zetterberg !!

Jag rensar och jag rensar,  och vet ni, det börjar redan ge resultat.. Jag är riktigt nöjd :). Min brudkista, där jag lägger mina "sparsaker" fick sig nyss en omgång, och vet ni vad jag hittade......



..... massa tidningsurklipp, på Henrik Zetterberg. Han var min stooora Idol när jag var yngre, mina väggar var täckta med tidningsurklipp på honom, och jag minns att jag blev helt till mig när jag såg honom på stan.ha ha. Det är lite gulligt när jag tänker efter..(men ändå väldigt patetiskt ha ha)  Ni som känner mig, ni kanske kommer ihåg??  Men nu, några år efter så inser jag att dessa bilder inte kommer göra någon större förändring, så dem åkte i soporna. Hejdå med dem :)   Hade ni någon stor Idol som ni bara älskade, sådär galet mycket ?!

Förresten, Henrik är ju född och uppvuxen i Sundsvall (för er som inte visste det.) Så lite koll på honom har jag fortfarande faktiskt,  just nu lirar han i Detroit Red Wings. Och i dagens tidning kan man läsa om hans nya miljonkontrakt. Kontraktet är skrivet på 12 år, och hans lön för dessa tolv år kommer nästan nå 600 MILJONER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Det är en helt sjuk summa, jag då ??????????

090129

Jag börjar bli riktigt trött på detta,  jag blir juh aldrig frisk. Nu har jag tappat rösten också. Kära vänner, det är ingen idé att ni ringer mig idag.. ha ha. :(   I mån om ork har jag tänkt börja rensa ut lite grejer från mitt rum idag, så renoveringen snart kan påbörjas. Byrån ska rensas på kläder, cd/dvd-skivor ska ut till vardagsrummet, "sparsaker" som jag inte kommer ha någon användning för ska uuuuut, sänggaveln ska ut, sängbordet ska ut.. Typ allt ska ut, för in ska bara nya grejer komma :)  Me Like !!!   Jag återkommer senare, och berättar hur det går/gått....


Liiiiiista

Denna lista går ut på att bara svara med ETT ord, det är lite klurigt faktiskt :).

Tack för Lånet :)

1. Var är din mobiltelefon? Golvet
2. Var är du? Hemma
3. Ditt hår? Tjockt
4. Din mamma? Fantastisk
5. Din pappa? Bäst
6. Det bästa du vet? Kärlek
7. Din dröm inatt? hm
8. Din dröm/ditt mål? Framgångsrik
9. Rummet du är i? Sovrummet
10. Din hobby? Träna
11. Din skräck? Bränder
12. Var vill du vara om 6 år? Slott
13. Var var du igår kväll? Hemma
14. Vad du inte är? Dum
15. En sak du önskar dig? Fred
16. Var växte du upp? Sundsvall
17. Hur var/är du i skolan? Cool
18. Vad du en tuff eller tönt i skolan? Tuff
19. Det sista du gjorde? Sov
20. Dina kläder? Soft
21. Din TV? Lagom
22. Ditt/dina husdjur? Himlen
23. Din dator? Grym
24. Ditt humör? Sjuk
25. Saknar någon? Ja
26. Din bil? Vinröd
27. Något du inte har på dig? Glasögonen
28. Favoritaffär? Zara
29. Din sommar? Kalasbra
30. Gillar någon? Måånga
31. Favoritfärg? Röd
32. När skrattade du senast? Igår
33. När grät du senast? Idag

Dagens låt !!



Keith Urban - Good Morning Beautiful

Fördelar med att vara sjuk..

Allt tyder på att jag börjar bli riktig less på att vara sjuk, för nu har jag till och med börjat räkna upp de få fördelar det finns, med att vara sjuk.. Jag vill bli friiiiisk !!!!!!   Fördelarna jag ser med att vara sjuk är; du får gå runt och se ut preciiiis hur du vill, ligga och sova hur länge du vill, kräva att någon pysslar om dig ( tex. be någon köpa ditt favoritgodis, eller varför inte kräva att någon lagar din favoritmat osv.) den sistnämnda fördelen gillar jag SKARPT !!!!  :)  Och idag krävde jag detta.....


       

...... Min favoritmat;  Kyckling, Ris, Grönsaker, Sweetchilisås, Gele och en liten Toast med Cremé Bonjour-smör (vitlök/örter) på... Samt en ask med Noblesse.. Hur bra som hellst  juh :)

Har Ni några fördelar att bjuda på ?! :)


Idéer om inredning...

Hela förmiddagen har gått åt att planera mitt rum som ska renoveras under den kommande veckan, mina tankar har svävat åt många olika håll kan jag lova. Men jag tror att jag har en lösning. Och det kommer bli supersnyggt :). Jag kommer visa er när allt blir klart..Jag lovar !!! 

Men när jag väl var igång med inredningsplaner, kikade jag runt lite på internet på olika saker. Och jag hittade detta.....




....hur COOLT vore det inte att ha denna målade kvinnan på hallväggen. I mitt fall skulle hon få målas helsvart, och på kvinnans kropp skulle snygga krokar skruvas fast. Och vips, så har vi en grymt COOL klädhängare. Nå, något som skulle fungera ?? :)   Jag tycker det coolt i alla fall......

Nike Zoom trainer essential

Jag har glott på dessa skor ett X antal gånger nu, både i butik och på internet. Men jag har inte fått fingrarna ur....för att orka köpa dom. Så, nu kanske det är dags att ta tag i saken,  att köpa dem med andra ord.  Riktigt snygga enligt mig, och grymt sköna !!!  Vad säger ni ?!  :) 


800 kr på Stadium....

Byråer

Mitt rum ska renoveras, men jag har svårt att bestämma mig. Vilken av dessa två byråer ska jag köpa ?!

Hemnes. 1 595kr. (finns även med 8 lådor)



Malm. 699kr. (finns även med 4 lådor)




Tråkigare kan man ju ha det.....

Jag är;  22 år och heter Mari (trååk)
Jag gör den här listan för att:  Jag hittade den på Ciccis blogg, och i brist på annat att göra så fyller jag i den :)
Jag sover; Ensam i min säng.
Jag blir glad av; att vara frisk, mina vänner/familj, kärlek.....
Vem kramade du senast?; P
Vad sa du senast? Jag haaatar att vara sjuk !!!!!!!!
Gröna eller röda äpplen; Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Beror lite på, men antingen en nära vän eller systrarna.
Vad skulle du behöva nu? Massa pengar !!!!!
Har du snygga skor? Klart som f*n att jag har ;)
Vilken tid gick du upp idag? 08:00, då var det dags för nässpray igen =(
Vad var det första du sa imorse? Gaaah, jag kan inte andas..
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja
Har någon annan sovit i din säng inatt? Nej !!!!
Vad såg du senast på tv? Nyheterna..
Kan du spela fotboll? Jag har spelat fotboll i sammanlagt 14 år, så nog kan jag behärska en boll..
Senaste personen du skickade sms till; Nina
Senaste personen du fick sms av/vad står det? "Förlåt att jag inte svarat, men.." (Nina)
Senaste personen som ringde dig; Peter
Senaste personen som fick dig att skratta; Pappa
Senaste personen du pussade; Peter
Senaste personen du hörde sjunga; Mig själv..
Senaste personen som trampade på din fot; Öhh, ingen aning faktisk !!!!
Senaste filmen du såg; Vi barn i bullerbyn..
Senaste låten du lyssnade på; Tracy Chapman - Fast Car
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?; Inte just nu direkt, men det är klart vi pratar..Öh?!
Har du sett din bästa vän gråta? Ja
Vad åt du senast? Gröt
Har du fått någon komplimang idag? Inte idag..
Vilka språk pratar din mamma? Svenska
Vilka länder har du bott i? Bara Sverige
Minns du dina/din musiklärares namn? Yes, Sven-David !!
Hur bra är din syn? Med glasögon på ser jag Allt, men ser rätt bra utan också =)
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? Inget jag direkt går runt och tänker på, men om jag var skyddad och hade någon kunnig med mig, ja kanske !!!
Vad skulle du säga om någon sa att den var kär i din bror? Jag har ingen bror, och mina systrar har familj osv.
Har du varit utomlands och isåfall var? Ja !! Grekland (2ggr), Norge, Finland, Spanien, Bulgarien och Turkiet.
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? Det skulle och har aldrig hänt, men nog skulle dom allt bli väldigt förvånade.
Var är dina syskon just nu? En är hemma (mammaledig) och den andra är på jobbet.
Vad var den senaste drömmen som du minns? Att jag blev jagad, av vem vet jag inte. Men jävlar vad jag sprang!!!
Vad ska du göra i helgen? Om jag är frisk ska jag åka ut till stugan, umgås med familjen och bara mysa.
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Hej. Jo, allt är bara bra med mig tack. Hur står det till själv?"
När var du riktigt sjuk senast? Jag är sjuk nu !!!
Vad finns i din bakficka? Det är tomt..
Har du färglinser? Ja, men jag får inte in dem..ha ha.
Vad gjorde du klockan 2 inatt? Jag sov får jag hoppas..
Vad är det första du gör på morgonen? Dricker ett glas vatten, och går sedan på toaletten.
Vad ska du göra efter det här? Ta en dos nässpray och lägga mig och sova en stund. Jag måste bli frisk !!!!

Återkommer !!!

I morgon ska jag göra ett försök att blogga om något mer intressant,  det känns som jag bara har klagat i dem senaste inläggen. Men jag ska lägga mig nu, och ladda för att ge er något av värde i morgon :).  Sov Gott !!

Hurrni, Kom ihåg frågestunden :)


Veckans blogg (?)

Jaha, då har man varit vaken ett tag. Jippi !!!! Jag har inte annat än sovit idag, känns som om jag varit med om sju svåra år. Och dessvärre, det ser ut som det också. Tur att ni inte ser mig :).  Jag är galet less på detta nu !!!!!! 

Jag har chansen att bli "Veckans Blogg", så gå in på
www.sandravanilj.blogg.se och rösta på mig :). Tack !!


Clarion Hotel, Sign stockholm !!!

Här kommer bilderna från helgen, det blev inte många dock. Kamerabatteriet dog som sagt....
Men det får ni leva med :)








 

 







090127

Förlåt för dålig uppdatering i går, men jag är rädd att mina inlägg kommer vara få denna vecka. Jag ligger helt utslagen här i sängen, med öron som värker, med bihålor som värker och med en febertermometer som visade 39,8 i morse..Blää :(

Men hurrni,  vi kör en frågestund !!  Fråga vad som hellst, och jag svarar när jag känner mig piggare ?! :)


Sjuuk !!!

Gaaaaahh. Jag vill inte vara sjuk !!! Trodde att jag skulle slippa att bli sjuk (igen),  jag låg juh i feber och hade världens värk i halsen förra veckan. Det räckte tycker jag, men icke !!!!  Nu efter två timmars sömn i soffan känner jag mig liiite bättre, men febern har hittat tillbaka och näsan är täpt. Så det är bara att inse fakta, jag är sjuk...igen.... :( Några bra tips på hur man snabbt blir frisk ?!

Hemma !!

God Morgon !!! Hur mår ni ?! Efter en sådan här helg kan jag inte annat säga, jag mår som en prinsessa. he he. Förutom förkylningen som har hittat mig. Men den är oviktig !!!!  Idag kommer inte mycket att hända, jag ska krypa ned i sängen igen och ta död på förkylningen. Jag ska ju jobba i morgon, och då måste jag vara pigg !! Vad har ni gjort i helgen?!

Det blev tyvärr inte så många bilder tagna i helgen, mitt kamerabatteri dog (och laddaren låg hemma). Men några bilder på hotellrummet fick jag,  så någongång under dagen ska jag lägga upp dom, håll utkik :).

Väder;
 1 meter snö (det har snöat hela helgen tydligen), några minusgrader men annars är det ganska grått och trisst idag. Jag hoppas på sol i morgon :).


Min helg i stockholm :)

Nu har ni varit nyfikna tillräckligt tycker jag ;). Så här kommer summeringen av min "överraskningshelg",  som jag fick i Stockholm !!!!

Fredag !!
Vid 12-tiden satt vi oss i bilen och började resan ned till stockholm. I Gävle blev jag bjuden på en stoor salladslunch, och sedan begav vi oss till destinationen. Jag visste ingenting förrän vi anlände på Hotellet. Som i helgen var Clarion Hotel, Sign Stockholm. Mitt i centrala Stockholm, Östra Järnvägsgatan.  http://www.clarionsign.se/ . När vi parkerat bilen och checkat in blev det lite gott att dricka samt en liten vila på hotellrummet. Vid 17-tiden mötte vi upp P´s bror och hans flickvänn på en restaurang, Andalucia. (en tapasrestaurang). Efter en trerätters middag, god dryck och trevligt sällskap promenerade vi över till Norra Brunn.  Där blev det underhållning. Underhållning som är i Stand Up Comedy !!!!  David Batra, Adde Malmberg och Johan Rheborg fick oss att dö av skratt i några timmar. Helt galet roligt !!! När detta var slut begav vi oss tillbaka till hotellet, för att sova. Lördagen och dess överraskningar väntade........

Lördag !!
Vid 08 blev jag väckt. Då var det dags för dagens enoooormt stora frukostbuffé. ( synd att jag inte orkar käka så mycket på morgonen, men jag blev bara mätt av att se allt som fanns.) Vid 09:30 när frukosten var uppäten blev jag tilldelad en morgonrock och ett par bekväma tofflor. Det var dags för SPA !!!!   Hot Stone Massage: Avkopplande massagade med varma vulkanstenar och aromatiska dofter i 1 timme.  Väldigt annorlunda, men sååå skönt !!!! ( kolla gärna in hotellets hemsida, där ni kan läsa allt om spa-anläggningen.) Efter behandlingen blev det ett dopp i utomhuspoolen, som vätte ut mot stockholms stad. Underbart !!!  När detta var avklarat gjorde vi oss iordning, packa ihop våra grejer och begav oss ut. En shoppingrunda på stan väntade oss :). Skor, smink, en present, teknikprylar, köksinredning m.m fick följa med oss hem.   På kvällen var vi bjuden på middag, hemma hos P´s bror. En trerätters middag, som bestod av Thailändsk (hemmagjord) mat. ( Förrätt; färska vårrullar. Varmrätt: Wookade grönskaker/nudlar med en ugnsbakad lax vid sidan. Efterrätt: Ananas och vaniljglass. Såååå gott !!!   Senare på kvällen blev det singstar, ost, kex och vin.. Vid 01-tiden var det GodNatt !! 

Söndag !! 
Frukosten var serverad vid 10-tiden, och därefter blev det en sväng på en Motormässa. ( P skulle checka in sina konkurrenter). Dock en ointressant mässa för min egen del, men jag kom levade därifrån :). Sedan tog vi en Taxi ut till Kungens Kurva, där vi mötte upp Pär och Jenny ( P´s bror och hans flickvänn). Där blev det shopping. Innan jag och P packade in oss i bilen för att åka hem till Norrland igen, blev vi bjuden på middag. Även denna kväll, Thailandinspirerad mat....

Min helg har varit den bästa på väldigt länge. Tack !!!!! 


Information om hotellet; 
"Clarion Hotel Sign är beläget mitt i centrala Stockholm intill kommunikationer, shopping, restauranger och nöjen. Här finner du ett unikt, tidlöst och förstklassigt hotell, med Skandinavien i fokus. Slå dig ner i skandinaviska möbelklassiker och vandra runt bland fantastisk fotokonst. Besök ett nytt slags spa på Selma CitySpa+ med utsikt över stockholm och ta del av pulsen från Manhattan på Aquavit Grill & Raw Bar. Upplev det bästa av Skandinavien, mitt i stockholm".
 
Lyx till förbannelse :)


Stockholm i morgon !!

Efter ett hemma-spa, med peeling, nagellacksmålning, färgning av håret, brun utan sol och en nybäddad säng är jag redo för att bege mig till Stockholm i morgon :). (jag har hunnit packa väskan också)  Kvällen har varit riktigt lugn !!!!

Stockholm var det ja, och jag har fått två nya ledtrådar :). Men jag har fortfarande ingen aning om vad som komma skall... (i alla fall inte under lördagen). Antingen är det jättesvåra ledtrådar, eller är det jag som är dum i huvudet som fattar nada...ha ha.. Vad tror ni ?? :P    Ledtråd 1; " På lördag ska vi göra något du (jag) har pratat om ett par gånger, som du hemskt gärna skulle vilja göra".... - Jag försöker så gott det går att komma på vad jag har sagt att jag vill göra, men kommer inte på något..Hm.!?   Ledtråd 2; " Underhållning kan vara medräknat i helgens planer".   (dessa två ledtrådar gäller lördagen). I morgon VET jag dock att vi ska träffa P´s bror och hans flickvän, för att gå ut och äta tillsammans. Men Vart middag blir har jag inte heller någon aning om.. Shit, jag hatar överraskningar !!!!!!!!!!!!!!!! Jag blir juh så nyfiken.....

Efter helgen ska jag berätta, Allt :)

Nu ska jag lägga mig, men jag hoppar in en snabbis i morgonbitti, innan jag åker :). Hej svejs !!!


Mina ärenden på stan !!!



Goldwell. Hårfärg, 175:-
Rostedt. Ekologiskt schampoo/Balsam, 275:-/st.
(med tillhörande pumpar)
Depend. Lösnaglar, 80:-
IsaDora. Foundation, 120:-
Twilfit. Strumpbyxor, 129:-

De Ekologiska Shampoo/Balsamet kan du läsa mer om, i några inlägg längre ned.




Kort dag, men vilken bussresa !!!

Vid 13-tiden tog jag mina långa ben och gick hem, efter en kort och väldigt lugn dag på jobbet. Det är många barn som är sjuka,  så nu förgylls dagarna med lugna lekar, pyssel, film, spel och lite pulkåkning. Skönt att ha några lugna dagar !!!!   När jag kom hem bytte jag om, och gasade direkt därefter ned på stan. Mina ärenden som jag egentligen skulle ha gjort igår, fick bli dagens eftermiddags-syssla.  Och det gick kalasbra :) !!!!

Jag har med andra ord haft en väldigt lugn och trevlig dag :)



Tänk om alla vi människor skulle vara lika varandra !!! Banne mig vad mina bussresor skulle bli tråkiga då :).
  När jag var klar på stan satt jag mig på bussen, för att åka hem. Bredvid mig satt sig en äldre man, som under heeeela bussresan glodde på mig. (måste ha sett underligt ut, med tanke på att vi satt bredvid varandra). Efter några hållplatser, kliver en kille på. Han sätter sig mitt emot mig, knappar på sin mobil som han håller med en armlängds avstånd ifrån sig, med sitt pekfinger. Han ser så där galet "Viktig" ut.  Medan gungar han sin överkropp fram och tillbaka och sjunger högt på någon konstig låt. ha ha. (förlåt, men jag kunde knappt hålla mig för skratt). Vid nästa hållplats kliver en FJORTIS (sorry) på, hon sätter sig bredvid den "gungande" killen. Hon pratar i telefon (redan när hon kliver på). Nyfiken som jag är försöker jag lyssna på samtalet, men jag fattade faktiskt ingenting. Det lät ungefär såhär; "Asså ja o Emma va på världens fest igår asså, och vet du, han va bah så jäkla snyyyyyyyyyygg. Men jag bah dissade honom, man måste ju spela svår juh"  HA HA !!!!!!!!!!!!  Men en fråga, varför måste denna kategori av människor alltid låta som en hel skock människor??  Oj jag glömde, redan när jag satt mig på bussen satt det en gubbe längre bak i bussen. Han drack öl. Vid några tillfällen under bussresan, bjuder han oss andra på en redig RAAAP. Fräscht !!!!!!!!! 

Hojta till så kan ni också få åka med, jag lovar !!! Man har ALLTID skitroligt på mina bussresor. :) Dock på andras bekostnader, men vad att göra :).

Pictures !!!!!!!!!



    



   
Skenet bedrar........ :)

Naturliga ingredienser, ekologiskt odlat rättvist producerat..

Jag har fått en eko-noja. Jag köper allt ekologiskt nuför tiden, i alla fall allt som jag kommer över !! Idag har jag till och med gått över till ekologiskt Schampoo och Balsam. Vilken tjej jag är :)

"Bättre produkter än så här går inte att få tag på idag, enligt oss på sax och kam! Dom lever både upp till våra miljökrav, samtidigt som dom vårdar och bygger upp håret på ett helt magiskt sätt"  // Personalen på Sax och Kam. 


Lifeparticles complex
Det unika med Rostedt är bl.a. att man har lyckats att på ett naturligt sätt skapa en ingrediens som är så nära hårets naturliga byggstenar som det bara är möjligt. Dom tränger djupare in i hårstrået än vad som tidigare varit möjligt, och återskapar trasigt hår så att det blir som nytt igen. Och du märker skillnaden efter en enda gångs användning!

Lifeparticle Complex lägger sig dessutom som en skyddande hinna över hårstrået och skyddar det på så sätt mot all yttre skadlig påverkan, såsom värme, solljus, föroreningar osv.

 
AROMACHOLOGY
Produkterna doftar ljuvligt. Dom doftar Thailand. Men ingen doft finns där av en slump. Man använder sig av den uråldriga kunskapen om dofters påverkan på det mänskliga sinnelaget och humöret. Dofter påverkar vår hjärna omedelbart, och kan verka lugnande, uppiggande, energigivande osv.
chromachology
Även färgernas påverkan på männsikan är känd sedan länge. De gamla egyptierna låg under färgade glasskivor för att få energier från solen. Vi är medvetna om att olika typer av färger verkar lugnande, skapar värme osv. Dessa kunskaper ligger till grund för de vackra färgerna på Rostedts alla produkter.

Infortmationen är lånad från Sax och Kam´s hemsida. www.saxokam.nu

Nu är det upp till bevis !! Jag återkommer med en recension...

Chiuaua

Efter kvällens besök hos Ronja, som förövrigt var supertrevligt, har jag bestämt mig !!!! Jag måste ha en hund..(igen)....Jag är kär !!!!! Kolla här nedan, Ronja har för några veckor sedan köpt en Chiuaua. Stella heter hon :)

Det finns inga ord för hur söt hon är !!!!!!!!!!!!!








Ronja rövardotter !!

Onsdag och arbetsdagen är precis avslutad !!!! Men jag hinner inte mycket mer än att skriva klart detta inlägg, byta om och slänga i mig lite käk innan jag ska iväg igen. Jag ska göra några viktiga ärenden på stan, sedan ska jag, för ovanlighetens skull åka och hälsa på, Ronja !!!!!  Om jag tänker efter, det var nog år sedan vi umgicks senast. Så vi tyckte helt enkelt, att det var på tiden nu  :). Vi får se vad vi hittar på !!!!   Hejdå !!!!!




Pictures !!!!








Galet vackra bilder vet jag inte om jag kan säga att jag fick till, men jag skyller på att det var mörkt och att jag inte riktigt hade tiiiiiid !!! :). Ok???   Men det viktigaste av allt var, att visa er hur myyyycket snö det har kommit !!!!

Snöööööö


Hm, hur vore det om man såg var man körde någonstans?????
I morgon ska jag försöka hinna att fota några fina vinterbilder..
Det är helt fantastiskt vackert !!!!!



Vid 21:00 stod min privatchaufför utanför Stationen och väntade :).

Det är dags för Mari att säga GodNatt nu !!!!

Home sweet home....

...nog för att jag skulle kunnat stanna ett par dagar till, men jobbet kallar, så vad gör man  !!!!

Nyss hemkommen, och jag har återigen haft tre sagolika dagar. Vi har inte gjort speciellt mycket, eftersom P jobbat på dagarna. Men ja, vad ska jag säga, Fantastiskt !!!!!!!!!!!!!  Ibland känns det för bra, för att det skulle kunna vara sant....

Angående min stockholmsresa till helgen, jag har fått eeen ledtråd !!! (jag kommer få några till under veckan) :). "Avslappnande".  Kan det vara en dag på ett SPA kanske ????..Vad tror ni ????



Idag började det snöa igen, och det vill säga inte lite heller !! Det har med all säkerhet kommit drygt 3 dm under dagen, dessvärre är det blötsnö. Som med andra ord är blääää... det blir så blött och svårskottat. Men en sak är säker, det är ett vackert vinterlandskap som breder ut sig utanför dörren....


Onsdag. Jobb, 07:30-16:30. Färga håret (?)
Torsdag. Jobb, 07:30-14:00. Tvätta och packa.
Fredag. Åker ned till Hudik vid 09-tiden, för att sedan åka vidare till sthlm.



Frisyren är inbakad...HA HA HA !!!!





Kan tyckas att min är humor är väldigt låg, men jag tycker det här är galet roligt :).

Måsten !!!

  
  

♥ Färga håret.
♥ Jackan blir snart min. (den kommer passa fint i Åre)
♥ Läppglans ( går inte att vara utan)
♥ Klippa håret.

Fyra måsten, som kommer shoppas/hända inom kort :).

Wake up....

Gårdagen blev som jag hade hoppats på, väldigt lugn :). Det blev en lunch på stan när jag kom fram till Hudik. Sedan vidare, på affären för att handla tillbehör till middagen. Som igår blev, Tacos :). Hur gott som hellst juh !!  Annars gjorde vi inte alls mycket, försökte hålla mig vaken för att se filmen " National Treasure", men det gick inge vidare befarar jag. För jag vaknade vid 08-tiden.. Med tv:n påslagen :). hehe.  

Idag har vi inte alls mycket till planer. P jobbar och jag roar mig själv här hemma,  men några ärenden ska göras inne på stan, så vid 14-tiden gasar vi dit.... Vad hittar ni på ?!



en gammal bild

Idag händer följande...

Vid 12-tiden ska jag åka till ned till Hudik, igen :).  Vet inte alls vad vi ska hitta på, men om jag får bestämma blir det något väldigt lugnt.  Jag blir där i några dagar, sedan hem för att jobba onsdag, torsdag och fredag. Därför blir det nog sisådär med mina inlägg, men håll till godo. Jag är snart tillbaka :). Vad ska ni gör idag ?! .

Vet ni, till helgen ska jag få en överraskning !!!! Jag vet att jag/vi ska till stockholm, men annars har jag ingen som hellst aning om vad jag/vi ska göra.. Hur spännande är inte detta ??? =) Jag döööör av nyfikenhet....

Nu ska jag dricka en kopp te, sedan bär det av.....







Jäkla rubrik...

..Börjar verkligen få problem att hitta på rubriker till mina inlägg !!!! Någon som kan hjälpa ?!

Natten har varit sisådär, halsen värker så jag knappt kan sova. (dags att besöka en läkare kanske??) Samt att jag har haft årets värsta mardröm !! Tänk er att bli instängd på ett mentalsjukhus, emot din vilja och helt utan anledning. Just precis detta hände, i drömmen alltså :). Jag vårdades på ett sjukhus i en liten by, där överläkaren konstaterade att jag var sjuk. Jag hade en obotlig sjukdom, tydligen!!  Men varken min familj som hela tiden fanns vid min sida, eller den övriga sjukhuspersonalen ansåg att jag var sjuk. Men ingen kunde göra något, och Alla lyssnade till vad överläkaren hade att säga !!! Så emot min vilja, och med våld blev jag instängd på ett mentalsjukhus.. Jag kunde verkligen inte göra någonting !!!!   - Vid 08-tiden vaknade kallsvettig, och hade ingen aning om vart jag var... Men vilken tur jag hade,  jag låg ju i min egen säng och inte på ett galet mentalsjukhus. :).




Lördagens...




1. Det nya året -  Året 2009 känns helt rätt. Allt har verkligen börjat fantastiskt. Och jag har mycket att se fram emot. Efter mina studier vid Lillsved, fram till slutet av 2008 fick jag chansen att i lugn och ro "lyssna" på mig själv,  smida mina planer för framtiden och ladda för det kommande året, som nu är år 2009. Allt känns galet bra, och jag hoppas det fortsätter i denna riktning.
2. Mina vänner -  Denna punkt skulle kunna göras lång, men jag ska försöka fatta mig kort. Mina närmaste vänner, som jag vet ALLTID kommer vara mina vänner är helt sagolika. Utan er skulle jag inte vara den jag är idag, och det är jag evigt tacksam för. Just nu har alla fullt upp med sitt, studier, jobb, kärlek, resor och mer därtill. Men jag vet, vad som än händer kommer vi alltid finnas till för varandra och det är jag så glad över. Jag väljer att inte nämna några namn, men jag är helt säker på att Ni vet vilka jag talar om. Jag älskar er.
3. Åre - Tänk er !! Nypistade backar, solsken, sisådär 5 minusgrader, galet mycket folk, skön stämmning, after ski, sena kvällar, grym shopping, offpiståkning...Ja, You name it !!! Åre är och kommer förbli en speciell plats för mig, ett ställe där jag kan koppla av och bara njuta. Två resor dit i vår är redan inplanderade, och jag kan inte annat än lääängta.







1. Tv program - För att låta väldigt negativ, men allt som sänds nu är verkligen skit !! Alla värdelösa sopor som redan visats miljontals gånger, ut med skiten och in med något nytt och fräscht i stället. Underhållningsprogrammen, såsom Let´s Dance, Körslaget, Dobido och vad nu allt heter börjar snart stå mig över huvudet. Samma gamla koncept som vanligt, och vi tittare ska rösta fram en värdig vinnare. Men jag anser inte att dem som vunnit/gått vidare varit värd detta. Nog om detta !!!
2. Våld - Som jag skrev i ett tidigare inlägg, när ska allt detta få ett slut ?! Jag vågar snart inte öppna tidningarna på mornarna, för jag vet vad som väntar mig. Endast massa rubriker som handlar om misshandel, våldtäkter, mord osv. Det är inte sådant jag vill läsa om. Jag vet egentligen inte varför jag tog med den här punkten, för jag som ensam individ, som nu sitter och skriver en hopplös "utelista" på en sketen blogg kan f*n inte göra någonting. Och det avskyr jag.
3. Halsfluss - Jaha, nu var det dags igen. Som om att jag inte haft halsfluss förr, jo typ sådär miljarders gånger. Penicilin dit och penicilin hit, jag hatar verkligen att ha ont i halsen......


oj, utelistan blev lite hård. men det får ni leva med.








Lykke Li....

Detta kallar jag musik......
Ruskigt bra......








Det vore roligt om ni tipsade om någon bra musik ?! :)

Parfym..

Efter vissa enstaka förfrågningar så visar jag er här och nu vilken parfym jag använder;

Den kan tyckas vara dyr, då 50ml kostar lite över 600:-. Men det är de värt =)









Kycklingsallad, brun utan sol och mys i soffan =)

Efter många om och men ( eftersom jag knappt kan svälja) har jag äntligen fått i mig lite mat, idag blev det en kycklingsallad.........



.......Gott !!! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kleta in mig med lite Brun Utan Sol.  Kvällen kommer jag spendera i soffan, under en filt, med en stooor kopp te och massa halstabletter. Halsen tar snart död på mig !!!!

Hoppas ni får en trevlig kväll !!
See ya......


En underlig fråga....

När jag för en stund sedan var på affären för att "finhandla" lite fick jag en lustig fråga, eller komplimang, eller hur nu man ska tolka det som ?! 

Jag stod och skulle precis plocka ned en tandkräm i korgen, när en äldre dam kommer fram och frågar. " Vad använder du för tvätt/skjöljmedel, du luktar så oootroligt gott ?!"    Öööhhh?? Okeeeej !!!!  (anar att det var min parfym hon kände), men trevlig som jag är svarade jag på hennes fråga =)   "Tack, vad snällt. Jag använder, Softlan-outdoors" . Den äldre damen tackade och gick iväg.. Ha Ha..  Och vad tror ni, självklart är sköljmedlet med i hennes varukorg, när jag senare ser henne vid kassan :).  Hennes tvätt kommer lukta ljuvligt hädanefter ;).

..Och vilken tur att jag luktar gott, fasst det nog var min parfym och inte skjöljmedlet hon kände :).






Ego!!!

Dagen till ära och sjuk som jag är, klädde jag mig vaaarmt :).



   


Jag älskar att shoppa !!

Hej bloggen !!!

Nu är jag tillbaka, efter att ha flanerat runt på stan, samt fikat med två underbara vänner. Elin och Gabriella !!!  Innan Gabriella kom ned på stan strosade jag och Elin runt i några butiker, i hopp om att kunna shoppa lite :). Jag hittade en mysig "vardagskofta",  som jag vet att jag kommer få mycket användning för. En BUS följde med mig hem också, jag är verkligen LIKblek.  Och sola solarium har jag tänkt att försöka sluta med, då det sliter så fruktansvärt på huden. Detta kommer bli niice :) 

Gabriella, ha det så bra i Uppsala nu !! Jag kommer snart och hälsar på... ♥

Jag vet något som ni inte vet,  och jag är såååå glad för deras skull... ♥




Mörkgrön lång kofta. 249:-, Zara.

Brun utan sol. 110:-, Åhlens.
Har aldrig testat denna, men Gabriella rekomenderade den :).
Någon utav er som testat den ?!




 


Jag älskar lördagar !!

Jag hade visst lovat Elsa, att när vi vaknade idag skulle vi leka frisör !! Och tro inte att hon hade glömt bort det, för vid 07.30 knackade det på dörren.  - " Mimmi (som mina syskonbarn kallar mig för), nu ska vi leka frisör. Du lovade det igår !!!.   Älskad moster som jag är, hoppade jag upp och öppnade Elsas och Maris frisörsalong :). Hade dock varit väldigt skönt att sovit en stund till..

Nu är klockan slagen 10.40 och vi har hunnit med det ena och det andra redan, men nu blir det egen-tid !!! Ska ner på stan och ta en fika med Elin och Gabriella, så jag måste göra mig iordning.


Min morgon i bilder;

 
 
 


.....fast och andra sidan,  sova kan man göra en annan gång. Speciellt när man har dem här charmtrollen på besök !!!

"Ni ser ut som två Mums Mums!...

....helt klart kvällens bästa citat !!!  Men hallå, vem fasiken är det som väljer kläderna inför fredagsfinalerna på Let´s Dance ?!  Väldigt smaklöst !!! (det finns vissa undantag dock).  Mari, varför bryr du dig egentligen ?!







Morgan is the shit !!!
Laila, grymt vacker !!!
Magnus, förvånad över att han kan röra sig !!!
Elisabet, du ser ut som en mums mums !!!
Isabella, ingen kommentar !!!
Kitty, en som du borde alla känna !!!
Magdalena, behåll kläderna på för fan !!!
Niclas, det går juh inte att tycka illa om den här mysiga killen !!!
Linda, fortsätt att springa !!!
George, charmör !!!
Hasse,  ha ha !!! (förlåt)
Carl-Jan, ta några danssteg vettja !!!

(ingen inbördes ordning)

Påminn mig,  jag ska lära mig att knäppa med fingrarna till nästa vecka !!!!! :)

Nu niger Mari, och tackar för denna gång !!!






Whisky !!

Eftersom att jag har så förbannat ont i halsen tänkte jag gurgla lite Whisky, för att döda bacillerna !! Men det gillade inte min kära far :)

P - Vad göööööör du ?!
M - Jag gurglar Whisky, så att bacillerna ska dö.  (jag spottade dock ut Whiskyn efteråt)
P - Men att spotta ut sååå dyra droppar var det dummaste jag sett !! Whisky ska man svälja.

Ojdå !! Dumt gjort, Mari :)

Det här med rubriker är ett mysterium !!!

Efter middagen var det dags för pyjamas och fredagsmys i soffan... 



Chips och ett spännande barnprogram, vad kan bli bättre ? :)

Hm, vad ska jag välja ?!  Ikväll får det bli lite ostkrokar, inget annat som
tilltalar mig faktiskt.......

Nu har jag precit lagt barnen,  och dem somnade redan efter första Godnattsången !!!!   Jag har nu satt mig i soffan,  för att ladda inför Let´s Dance !!! Enligt mig ett dötrisst underhållningsprogram,  men vad att göra när dem vägrar sända något roligare...................... Vilka tror ni vinner ?


Utmärkelse !!



Jag har fått en Bloggutmärkelse, och vad mer än Tack kan jag säga :).

Så här stod det, plus att en länk till min blogg fanns med;

''Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet.
 Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!''

Beatrice gav mig den fina utmärkelsen...


 

Celebert besök, igen =)

Jennie och Markus ska på Oscar och svänga sina lurviga ikväll,  så Elsa och Edvin ska sova här. Mysigt !!!  En myskväll med, chips, godis och saft är inplanerad.  Filmen; " Mer om oss barn i Bullerbyn" ska vi också se. Det blir en kväll i barnens tecken med andra ord =).  Innan godsakerna åker fram blir det middag ( kom ihåg, inget godis innan maten ), som idag består utav; Potatisgratäng, Fläskfilé och en stor sallad !!!!!  Hur gott som hellst juh !!!!


 
Edvin sträcker sig över bordet för att ge mommo en puss.. :)

 
Syskonen Högbom, ute på resande fot =)


När ska världen lugna ner sig !!

Allt jag möter i tidningen nuför tiden är bara, sjukt tragiska saker !! När ska saker och ting lugna ner sig, eller rättare sagt, när ska alla idioter till människor som det finns sluta misshandla, mobba, mörda, stjäla osv. osv. ?!  Det finns nog ingen själ som kan svara på det, men jag tycker det har gått för långt nu....

Vi har både Sundsvalls Tidning och Dagbladet här hemma, och detta är bara några få saker jag mötte i tidningarna i morse;  ( jag ger er bara rubrikerna )

"Sålde heroin - slipper straff"
"Sundsvallskvinna slog busschaufför i ansiktet"
"Erkände svindleri på över en miljon"
"Två anhållna för inbrott"
"Kvinna utsatt för hot och rasism"
"Rektor anmälde misshandel"
"Hotade tända eld på lägenhet"
"Våldsam 46-åring åtalas för misshandel"
"Tjuvar förstörde barnens favoritlek"
"En man och en kvinna är anhållna för inbrott"

Dessa rubriker finner man i Sundsvalls Tidning och i Dagbladet, och alla rubrikerna är från dagens tidningar. Är det inte helt sjukt ?!  Allt detta har med andra ord hänt under dem senaste dygnen, i SUNDSVALL !!!  Jag vill inte ens tänka tanken på vad som har hänt under dem senaste dygnen i exempelvis Huvudstaden, eller någon annan stor stad. När ska allt sådant här få ett slut ????  

Kommentera gärna !!!


Vintern är tillbaka !!

Har för mig att jag skrev för någon dag sedan att all snö höll på att tina bort, ha ha. Trodde jag på det själv eller ?!  Nu i två dagar har det  från och till snöat hela dagarna. Helt klart jättemysigt.... Men nu är det så där kallt igen, termometern visar - 14,9 grader idag.. Tur att jag har en anledning till att få stanna inne.. jag mår fortfarande dåligt..Febern har dock lagt sig, och jag orkar sitta upprätt, men huvudet väger fortfarande bly och halsen värker. =( 

Har ni några bra tips på hur man blir av med värken i halsen ?!
 


 

 




Te, Direkt från Kina !!

Jag har egentligen aldrig varit en riktig "tedrickare", men nu under dem senaste åren har jag förbrukat hur mycket som hellst. Krypa ned under en filt, dricka en kopp te och se en bra film. Huur mysigt som hellst juh !!!!  För några veckor sedan fick jag testa en tesort,  som jag varken har sett eller smaket tidigare..Konstigt Mari,  tesorten finns bara i Kina.  Jag fick med mig en burk hem i alla fall,  och banne mig vad gott det var !!!  Burken är snart slut.....



Burken....Ursprunglig form....Efter att ha legat i vatten....Färdig att dricka....

 
Den sk. blomman, efter att ha legat i vattnet....


Håll med mig, visst ser det ut som en giftig alg ?!  Jag var lite skeptisk första gången, men nu kan jag inte vara utan.  Vad teet smakar har jag faktiskt svårt att svara på,  den tillfredställer många smaklökar.  Men om jag måste, den har en söt och väldigt annorlunda smak. Men ack så god !!!  
Är det någon utav er som testat detta te ?!







Orka rubrik !!




Dagens

dagens låt:  Lars Winnerbäck - Timglas
dagens klädsel: Raggsockor, tofflor, mysbyxor och två tröjor
dagens skor: Tofflor
dagens frisyr: Kaos
dagens mat: Yougurt
dagens planer: Att bli frisk
dagens vill ha: En puss
dagens saknad: Det ni ;)
dagens tråkigaste: Att jag är sjuk
dagens köp: Inget !!!!!!!!!!!!!
dagens godis: Halstabletter, räknas det ??
dagens mående: Förjävligt
dagens äckligaste: Smörgåsen med mögel på
dagens sötaste: Elsa som gav mig en stoor krya-på-dig-kram
dagens komplimang: Kommentaren Caroline och Gabbi gav mig på Facebook =)
dagens kärlek: Ett sött sms
dagens dryck: Kinathe
dagens telefonsamtal: Imorse när jag sjukanmälde mig

Jag är helt utslagen !!

Någon har sagt till mig att det är bra att sova när man är sjuk ( det stämmer ),  och det är just de jag har fördrivit min tid med idag. Sovit alltså !!   Jag har dock pendlat i en icke skönsovande dvala och en skön djupsömn,  feberfrossan spelar mig ett spratt. Jag har vaknat om vartannat och trott jag varit på väg att frysa ihjäl.  Raggsockor, tofflor, mysbyxor, två tröjor och ett duntäcke hjälpte med andra ord inte....Jag har nyss vaknat till liv, tog mig faktiskt i kragen och hängde tvätten som fint låg och väntade i maskinen...Men...Shit, i efterhand känns det som om jag har sprungit en mil. Tvätten tog musten ur mig, så nu måste jag vila en stund till.   Jag vet, för er kanske det är dötrisst att höra mig klaga. Men jag måste få beklaga mig lite, jag är ju sjuk plus att alla andra inlägg som jag skriver är så föbannat Glada =)


Exakt detta har hållt mig vid liv idag !!!








Kalla kommer till Sundsvall, vilken ära =)

Vid månadsskiftet januari/februari går startskottet för Skid-SM på Södra Berget, här i Sundsvall !!  Och nu är det definitivt klart att Charlotte Kalla finns med i spåren.. Hur grymt är inte det ?!..  Ni minns väl rycket hon gjorde uppför slalombacken i Tour the ski ?!  Helt enastående, och inget man glömmer i första taget  !!!!

...Jag ska med all säkerhet ta mig upp på Södra Berget, för att kolla på tävlingen!!










Idag är det synd om mig !!

Jag vaknade till inatt med världens värk i halsen, " Jaha, nu är det min tur"  tänkte jag och somnade om. Vid 07 ringde jag till jobbet och sjukanmälde mig,  sedan har jag inte gjort många knop. Halsen värker, febern stiger och kroppen känns blytung... suck...  Så nu blir det till att vila !!!  =(


Edvins operation gick väldigt bra, och han är redan uppe på benen !!  ♥


Dokumentär om Lars Winnerbäck !!

Som jag sa, " detta får jag inte missa !!  Och det gjorde jag självklart inte...  Denna dokumentär var den bästa jag sett, på väldigt länge.. Jag har redan kollat in när reprisen går,  för jag måste se den en gång till..  Allt Lasse gör och säger är så bra. Han är fan den bästa !!!!   Såg ni dokumentären ?!    Och vet ni, dom inleder allt med min favoritlåt " Kom Änglar". Hur bra kan det börja egentligen =).. Haha, vad jag babblar.. Lasse är grym i alla fall !!!!


Ikväll har jag inte gjort mycket alls, känner mig som sagt hängig !!! Det är något på gång, jag känner det. Men jag vääägrar att bli sjuk,  så shopping på apoteket blir morgondagens viktigaste grej. Men först jobb !!!    Jag höll på att glömma, vi har celebert sovbesök här hos oss inatt. =) Elsa är här !! Edvin ska opereras tidigt i morgonbitti, och både Jennie och Markus ska följa med honom till sjukhuset. Elsa får därför vara med mormor hela dagen.  Vi har haft en toppenmysig kväll tillsammans !!!  =) ( hon var dock en svårsomnad tös, men Mari fixar allt )  =)


Nu ska jag förbereda morgondagen, och sedan lägga mig !! Ni får ha en bra dag i morgon, vi hörs =)


// Eriksson

Missa inte Lars Winnerbäck !!!

Alla ni som Älskar LARS WINNERBÄCK, se hitåt !!    Ikväll klockan 21.00, på Svt1 sänder dom en dokumentär om honom. Observera !!! Detta är första gången Lars träder fram i media, och berättar om hans relation till musiken och hans fan...  

Detta får jag inte missa !!!  





Trött !!

8 timmar på jobbet är avverkade,  och all barnpassning fortsatte när jag kom hem. Systrarna är här med barnen, middagen serverades här idag, så dom var inte sen att komma hit =) . Fina systrar man har !!!!  Jag är dock sjukt trött, så jag har stängt in mig på rummet för att vila en stund..... Vad gör ni idag ?! 

Det finns dåligt med fantasi för ett inlägg just nu, så jag tänkte att vi skulle köra en frågestund, Ni frågar VAD som hellst, och Jag svarar i den mån det går =)...

Kom igen nu !!!



Lilla Elevträffen !!

Här kommer alla andra bilder, dessa är från dagen på Lillsved =)















































Om jag skulle kommentera varje bild skulle jag få skriva flera sidor, för det finns såå mycket att säga.  Så jag har bestämt att dessa bilder får tala för sig själv helt enkelt. För mig betyder dem väldigt mycket, och som jag sa i ett tidigare inlägg, man måste ha upplevt året på Lillsved för att förstå vad jag menar !!!!   Kärlek till er alla...


Fortsättning i morgon !!

Resterande bilder tog vansinnigt lång tid att ladda upp, och jag måste sova. Jobbet kallar i morgon, men jag lovar att jag laddar upp alla andra bilder i morgon, så fort jag kommer hem.   Håll ut gott folk ;)

Tågresan hem till Sundsvall gick i alla fall bra =)..
Sov Gott !!!

Dag 1, i bilder !!

Lovade er massa bilder, här kommer dem =)



Kocken Cicci,   tacosen var såå god =)

Mums =)

Ciccis vänner/syskon =)

Ciccis syster, hm. Har hon något i näsan ?? ;)

Supersöta Cicci ser alltid lika glad ut =)


Dessa bilder är från fredagen,  kvällen hos Cicci och Carsten med andra ord =)
Tack för sovplatsen !!!!


Wanted !!!

Igår blev det film igen, denna gången blev det filmen "Wanted".  Med skådespelare som exemplevis Angelina Jolie och Morgan Freeman.

" Wesley Gibson är en hypokondrisk kontorslav, med en chef som förudmjukar honom och flickvännen som är otrogen. Hans liv är hopplöst. Men när Wes upptäcker att hans försvunne far blivit brutalt mördad, tvingas han in i en hemlig organisation av lönnmördare som kallar sig Brödraskapet. Under den rutinerade mentorn Foxs ( Angelina Jolie) ledning, utvecklar han snart blixtsnabba reflexer och övermänskliga förmågor. Men under sitt första uppdrag upptäcker Wes att det enda som är svårare än att ta någon annans liv, är att samla mod och ta kontrollen över sitt eget ! " 


Filmen innehöll för mycket pang pang och blod för att falla mig rätt i smaken, men handlingen och skådespelarna var helt okej..  Helt klart en sevärd film, för er som gillar pang pang och massa blod.......




Min vecka !!

Tisdag den 13 januari.  Vad snabbt tiden går, snart är det februari !!!!   Idag skiner solen, det blåser, all snö är nästan borta och det är ca 5 + grader.  Vårväder !!!


Veckan är påbörjad, och den ser fortsättningsvis väldigt lugn ut;

Tisdag:  Åker hem till sundsvall.
Onsdag: Jobb, 08-16.30.
Torsdag: Jobb, 08-16.  Hälsa på Edvin, på sjukhuset !!!
Fredag; Jobb, 09-17. 

Jag ska också hinna med att träffa Marie och Gabriella, innan dom återvänder till sina studier i Uppsala =)

NU; Frukost !!!!


Stockholm dag 3

Efter 3,5 timmes sömn var det dags att kliva upp.  Packa väskan, göra sig iordning och säga Hejdå till alla...igen.... =(. Vid 11-tiden åkte vi in mot stan,  därefter flanerade jag runt på stan en stund.. Eller rättare sagt, i 3 timmar...  Mitt tåg gick inte förrän vid 14.30.  Vill lova att det var seeega ben som gick runt med mig på stan !! Ha ha.... men det var de värt

Tågresan gick bättre den här gången,  inga förseningar och jag somnade innan Arlanda !!!!!  =)

Tack än en gång, ni alla är guld värda !!!!!


..... När jag kommer hem idag slänger jag upp alla bilder.


Stockholm dag 2

Vid 06.00 väcktes jag av någon som ringt fel (suck igen),  så då var det kört att somna om.  Jag klev upp, gjorde mig iordning och laddade för en dag på, Lillsved... Vid 08:30 begav vi oss mot slussen, där vi tog bussen ut mot Lillsved.. Nostalgi på hög nivå vill jag lova att det var,  men den känslan var helt uuunderbar....

När vi anlänt fick vi våra rum/hus som vi skulle få bo i ( helt nyrenoverade, helkaklade badrum, golvvärme och toppfräscht) Hur niiice som hellst =).   Sedan spatserade vi upp mot Idrottshallen, där dem nya eleverna tog emot oss. Dem berättade vad dagen skulle bjuda på osv....  När det var klart blev det KRAMKALAS,   det går inte att beskriva hur roligt det var att träffa alla igen. Året 07/08 på Lillsved måste man ha upplevt för att förstå vad jag menar =). Eller vad säger ni ?!.  Lunch, sportaktiviteter, fika, underhållning, skvaller, kramkalas, skratt, frågesport, middag, kramkalas och FEST var bara några få grejer vi gjorde under dagen...   Helt galet skoj !!!   

Vid 05-tiden hoppade jag i säng... Tack alla Lillsvedare för en galet rolig helg tillsammans med er !!!!! 

Stockholm dag 1

Vid 14:11-tiden i fredags slog jag mig ned i en utav tågets sköna stolar,  och tänkte: " Åh vad skönt det ska bli att komma iväg en stund"  ...Men....efter bara 5 minuter stannade vi...en djup suck hördes i vagnen.. - En person sprang runt på spåret, självmordsbenägen?? hm.. Detta medförde att vi stod stilla i drygt 45 minuter. Men hallå, vi hade ju inte ens kommit utanför sundsvall.. Men efter de 45 låååånga minuterna släppte polisen fram oss igen.. skönt.. Men resan blev inte lugnare för det,   en kille frågade om jag ville se på film med honom,  jag avböjde dock vänligt. Men Envis, det var bara förnamnet för vad han var.. "Maaaaarriiii" skriker han över hela vagnen.( han hade kommit fram och presenterat sig innan, därför visste han mitt namn )  " Kom då, nu har jag slagit på en film jag vill se med dig "   haha.. Jag skyllde på något viktigt jag var tvungen att göra, så filmen fick han fint se själv =). ( från sundsvall till strax utanför söderhamn tjatade han )

När jag kom fram till stockholm tog jag pendeln ut till Hässelby, där Cicci och en vän till henne mötte upp mig. Vi gasade in på ICA och inhandlade Tacostillbehör.. Tacos och Let´s Dance var kvällens planer =). Och sååå trevligt det blev, eller hur Cicci ?! =).  När klockan närmade sig midnatt sa vi GodNatt,  en låång dag väntade oss.....


Måndag

Helgen i stockholm var helt fantastisk !!  Att återigen få träffa alla jag umgåtts och levt ihop med under ett år var helt underbart,   jag saknar er redan !!!!   Jag ska skriva och visa er bilder om/från helgen, men jag hinner tyvärr inte just nu !!  Tack alla kära vänner från Lillsved,  för en fantastisk helg med er.......


Nu är jag åter på hemmaplan, i Norrland med andra ord =). dock inte i sundsvall    Idag tog jag en lååång sovmorgon, så jag har för inte så länge sedan vaknat...Shit, hela dagen är ju passerad,  men sömn var något jag verkligen behövde.  Det blir en lugn dag, men en vända på stan för att uträtta lite ärenden ska hinnas med. Får se när jag orkar pallra mig iväg =).  Nu ska jag byta om och fixa något att äta...


Tack än en gång !!!!

Stockholm here i come !!

Då var det dags,  ett besök på affären för att köpa lite färdkost ska jag hinna med först =) Sedan är jag redo för en helg i huvudstaden.....Ha en fortsatt bra dag, jag återkommer när jag landar hemma hos Cicci och Carsten !!!






Det går segt !!

Jag blev hemma från jobbet idag !!!.   Vila och hoppas på att jag skulle må bättre inför resan var det tänkt,  men redan vid 08-tiden var det någon som tyckte att jag skulle kliva upp.. En snubbe från KEAB, som skulle laga tvättmaskinen..suck... När han gick vid 09:30 tiden klampade Madelene, Alvin och Ida in i stället.. Men hallå, jag vill sooova !! Ha ha.. Nu är klockan 12.10 och jag har fortfarande inte vilat något,  jag får ta det på tåget i stället.. Jag är strax klar och väskan är snart packad, men det går riktigt segt..huvudvärk och ont i kroppen är ingen bra kombination inför en resa.. Men jag SKA åka !!!!!!



Nu ska jag hoppa i några andra kläder och sedan styra upp allt här hemma !!!


Trollmor !!

Det är dags för sängen !!!!!

Trollmors Vaggvisa.. 
Någon fler än jag som fick höra den när man var liten ?! =)







Sov Gott !!!


Kalas !!

Pappa fyller 62 år idag, så hela familjen har firat honom ikväll. Presenter som han fick ;  Takräcken till nya bilen(som jag tror var den bästa presenten..hur nu takräcken kan göra en så glad.ha..ha..), presentkort på massage och av mig fick han en skjorta.... + ett X antal teckningar från barnen !!!!!

Här kommer några bilder från kalaset;  =)








Bus, mat, fika, pyssel, legobygge och massa annat har förgyllt min eftermiddag/kväll. Och jag får väl så här i efterhand säga, kvällen har varit helt okej !!!  Förutom min huvudvärk, som jag förövrigt tror håller på att spränga mitt huvud i bitar........

Meen hallå !!!!!!!!!!!

Har inte ni glömt en sak (?), ni skulle ju påminna mig om att boka tågbiljetter. Skärpning !!!! =)  Jag hade dock minnet med mig idag,  så biljetterna är bokade/betalda.   Tur för er hurrni ;)

I morgon klockan 14:11 går tåget,  så då hoppas jag att väskan är packad och att jag är laddad för en trevlig helg.  Just nu dunkar huvudet och jag känner mig inte alls i form, men som sagt, jag hoppas att det känns bättre i morgon. För den här helgen ser jag verkligen fram emot......I morgon när jag anländer blir det med all säkerhet en snabbis på stan, sedan ska jag få äran att sova hos Cicci och Carsten...Hur snällt är inte det ?!? =) Tack !!!!  På lördag åker vi ut till Lillsved, där vi sover över tills på söndag...   Återkommer med mer information =)



Full fart !!

Jag har nyss kommit hem, efter en lagomt lugn dag på jobbet. Förmiddagen spenderade vi utomhus,  med pulk/madrassåkning och självklart lite bus i snön =).  På eftermiddagen har vi bara myst inomhus,  playdoo, klossar och bollar har varit eftermiddagens syssla.....

Nu har jag precis pussat och kramat lite på mina "egna" barn,  systrarna är ju här. Och då är ju självklart syskonbarnen med =).  Pappa fyller år, så middag och fika med familjen väntar oss. Nu har jag tänkt vara lite social med familjen, men vi hörs senare !!!!


Fixat en tårta !!

En tidig kväll var det ja,  hur det gick med det kan jag tyvärr inte svara på. Tiden räcker banne mig inte till..  När jag skrev sist satt jag avslappnad i soffan och tänkte "Åh vad skönt med en lugn kväll"  men tji fick jag. Att tvätten var igång i tvättstugan hade jag helt glömt bort, så för inte så länge sedan sprang jag ut och hämtade den. Shit vad kallt det är ute...Hänga tvätten var jag ju också tvungen att göra, efter det byggde jag ihop en tårta från scratch (stavas det så?) ..pappa fyller år i morgon.. När den var klar (det tog typ 1,5 timme, då tårtbottnen var tvungen att svalna först) slängde jag mig i duschen, och vips så var klockan 22.50 och jag har ännu inte lagt mig.  LÄGG DIG MARI !!!!!!!  

I morgon vankas det jobb, och sedan födelsedagskalas. Systrarna med respektive liga kommer hit och äter middag,  + min fantastiska tårta :)  bäst för dem att dem tycker att den är god   Tågbiljetter till Stockholm måste bokas också, kan ni påminna mig om det ?! För ni kommer väl ihåg, på fredag drar jag iväg igen. Stockholm, Lillsved och återträtt med alla vännerna från skolan.  Det ska bli sååå roligt att träffa alla igen !!  Jag har svårt att förstå att det nästan är ett år sedan vi gick där,  tiden går alldeles för snabbt.   (ett PRIO-kort på SJ kanske vore något att köpa för min del ) 

Jag måste berätta en till rolig sak. Josefine kommer hem på måndag,  gissa vem som längtar ??? =)

Nu ska jag dyka ned i sängen. Sov Gott !!!

Idag åker julen ut....

Efter en lättare middag och en liten tupplur i soffan har jag nu slängt ut allt som hade med Julen att göra i mitt rum,  nu är det slut på det mysiga, och vardagen med ljusare tider har anlänt..  Enligt mig är det, riktigt skönt faktiskt !!! 
Vad tycker ni ?!




Hej svejs med er, vi ses nästa år =)(tomten fick jag av min morfar när jag var 7 år)


Kvällens sysselsättning blir.........



.... att vila benen på fotpallen. Jag är helt slut !!! Men vet ni vad jag måste göra först, jo, gå till tvättstugan och ladda maskinen med tvätt. Våran tvättmaskin har nämligen kraschat :(    Det är någon som tvättar flitigt i familjen Eriksson tror jag ;)


Vi hörs sen !!!!

Onsdag !!

Full fart på jobbet och tre ordinarie personal borta (pga sjukdom). Det kan bara sluta i, kaos. Och det känns, jag är helt slut..Men.. jag har faktiskt haft en bra dag ändå.  Som sagt, jag var såå laddad för att jobba igen =).   

Anna frågade om jag ville följa med ut och ta en eller kaanske två öl ikväll, men jag tror faktiskt att jag hoppar det. En tidig och lugn kväll är nog det bästa för mig just nu. Det ska bli såå skönt !!! Vad har ni gjort idag ?!

Grannen kom nyss hit med en påse hembakade vaniljbullar..ha ha... Undra vad hon tackade oss för denna gång =)



Godnatt !!

Väskan är uppackad, jag har fått i mig en kvällsmacka, uppdaterat mina föräldrar om vad som hänt under de senaste dagarna, och om vad som komma skall,  "jobbväskan" är packad och jag är iklädd myskläder och laddar för att hoppa i säng.. Allt känns verkligen toppen just nu, jag är såååå glad och jag är faktiskt laddad till tusen för att börja jobba i morgon, nog för att två veckors ledighet har varit gryyyymt skönt..Men.. vardagen och alla dessa rutiner som hör därtill har jag faktiskt saknat, så nu kör vi =)  !!! Börjar ni också jobba (på allvar) i morgon ?!    

Sov gott och ha en bra dag i morgon, vi hörs =)

Bilder !!

Här kommer lite bilder.....
( blev inga bilder tagna på min minresa, men i helgen, efter återträffen på skolan looovar jag er maaaassa bilder)




Marie tittar igenom sina shoppingpåsar..Fick du med dig allt ?? ;)


Två hungriga tjejer vräkte i sig sina smörgåsar =)



En glad Mari,  vad annars liksom =)




 




 

Hemma !!

Jaha, då var min miniresa slutförd.  Jag har haft tre väääldigt trevliga dagar, på min hemliga destination =)

Idag har jag kört fyrhjuling hela dagen, och jag lovar, det var sjuuukt roligt  =) !!!  En leksak som jag inte alls skulle tveka att köpa... Som sagt, vi har varit ute hela dagen.. Lagomt kallt, trevligt sällskap, solen tittade fram då och då och kinderna blev härligt röda =) Med andra ord, min dag har helt klart varit fantastisk !!! 


Tillbakalutad i köket...

Nyss hemkommen från ett kort besök på stan. Det blev två tv-spel till PS3, (Ett Legospel till barnen och ett NHL-spel till oss vuxna ), så ikväll ska jag lira NHL så det sjunger om det =). Annars har inte så mycket hänt, sitter just nu tillbakalutad i en skön köksstol och glor in i plattskärmen som så fint hänger på väggen, lyxigt värre att ha dataskärmen hängades på väggen..och i köket dessutom =)  ( får dock anstränga mig för att se så jag stavar rätt )..

Ska avsluta detta inlägg nu, och återgå till matlagningen som idag består utav Entrecoté och klyftpotatis..
 Hur gott låter inte det ?? =)   Ha en fortsatt trevlig dag/kväll....




Veckans planer !

Det är första veckan i Januari, och den är fullspäckad....

Måndag; Dagen till ära befinner jag mig i..men..det får ni klura på en stund =) Men en sväng på stan och filmkväll står på schemat.
Tisdag; Skoteråkning och middag.. Sedan hemfärd !!!
Onsdag; Jobb, 07.00-16.00 
Torsdag; Jobb, 08.00-17.00. Fira pappa som fyller år. Packa väskan för nästa resa !!
Fredag; Jobb, 08.00-16.00.  Åker till Stockholm (vet dock ingen tid), en helg på Lillsved med alla underbara vänner från skolan väntar =)

Lördagen och söndagen kommer spenderas på Lillsved, men saker och ting som komma skall där ute får bli en, överraskning =)    Min vecka kommer bli grym !!!!


Sommarklädd

Det är en meter snö, 10 minusgrader och vintern har verkligen hittat hit. Men jag sitter och drömmer mig bort, till sommaren. Ingenting går upp emot en varm sommardag,  man har legat på stranden hela dagen, huden är solkysst och man kan inget annat än att, njuuuta..

Vad vore bättre än en sen sommarkväll med sina bästa vänner, och att man får gå klädd så här;






Klänningen och skorna är från H&M !!!!

Mari och Marie

Som jag berättade för er igår,  jag skulle träffa Marie på stan. Och så här i efterhand kan jag säga, det var sååå trevligt =)  Vid 12-tiden möttes vi upp på stan, och jag vill lova att både Marie och jag var riktigt shoppingsugna. Shoppingen var igång redan efter första butiksbesöket..   Marie tog täten,  och jag kom ikapp efter sisådär tre butiker..  Efter att vi besökt nästan alla butiker slog vi oss ned på, Barista. Där avnjöt vi varsin smörgås (kycklingbaugett resp. laxsmörgås), med tillhörade Kaffe Latte..Mums !!!!   (Maries shopping; skinnstövlar(Wedins), kofta(Gina Tricot), och en tunika(Indiska). Min shopping; Bodyscrub, hudlotion(Body Shop), klänning(Åhlens), mysiga knästrumpor(Indiska) och en scarf(Åhlens).)  Vi båda blev, supernöjda =).  Ska fota och visa er vad jag köpte, men det får bli vid ett senare tillfälle.... 



Vid 16-tiden slog jag mig ned på tåget, som skulle ta mig ut på min miniresa =). Efter en dryg timme var jag framme.. Men på den korta resan han allt hända... Kallt (18 minusgrader) var bara förnamnet för vad det var, jag höll på att förfrysa mina fingrar.(kunde knappt röra på dem, så det var bara att sitta still och försöka värma sig).  Till råga på allt satt det två barn vid min sida, båda var åksjuka. Så vad tro ni, jo, dem satt och spydde hela resan.. (och ni som känner mig vet att jag inte klara av sådant) haha. Men det var bara att bita ihop och tänka på något annat...men fy fan vad det luktade.  Deras kära mor hade nog inte pratat med någon på, ja jag vet inte hur länge, för det ända hon gjorde var att praaaaaaata. Sjukt högt !!!!!     Men nu är jag Glad igen =)

Dags för lunch nu, vi ses sedan =)

Vackert !!

Solen skiner, klarblå himmel, ca 10 minusgrader och allt är så magiskt vackert..  En dag utomhus, vad sägs om det ?!  Varm choklad, trevligt sällskap, promenader, vaarma mysiga kläder... Helt enkelt, underbart !!!!

Jag har precis gjort mig klar för dagens äventyr, vad det blir får vi se senare.. Jag måste invänta sällskapet först =). Vad gör ni idag ?!


Musik !!

Dessa tre låtar spelas flitigt hemma hos mig just nu.. Sååå bra !!!! =)




Leona Lewis - Forgive me


Britney Spears - Womanizer

No stress

Tre grymma partylåtar som man blir pepp till =)
Hej Svejs, nu ska jag på stan !!!


Svinkallt !!!

Godmorgon !! Hoppas ni mår bra idag ?! Jag har varit vaken sedan klockan 08.00, så här hemma har jag hunnit med det ena och det andra.. Riktigt skönt !!!   Vädret Sundsvall har att bjuda på idag lyder;  20,5 minusgrader, klarblå himmel, vindstilla och solen går strax upp över bergen.... En underbar morgon helt enkelt, men svinkallt !!

Idag ska jag möta upp Marie på stan,  förhoppningsvis för en liten shoppingrunda. Jag måste göra av med mina presentkort som ligger och väntar !! =).  Det är inte helt omöjligt att vi hinner med en fika också...  I eftermiddag ska jag packa min lilla väska och dra iväg på en liten miniresa =)..Annars är inget mer inplanerat..... jäklar vad jag flyger och far.   Vad ska ni hitta på denna söndag ?!

Min shopping !





Vita pärlörhängen - Glitter, 89 kr.
Svarta strumpor - Åhlens, 3 par för 100 kr.
Mascara - Estée Lauder (Kicks), 140 kr.
Ljusrosa nagellack - O.P.I  (Kicks), 250 kr.



Sångstund...

Middagen är uppäten, och alla är mätta och belåtna. Ni ska dock inte tro att det blev något avancerat..haha.. Det är min svåger Markus vi pratar om =).  Pizza eller Sallad stod på menyn idag... Salladen smakade bra och jag är absolut mätt och väldigt nöjd....  Vad serverades hemma hos er idag ?!

Elsa och Edvin har nyss haft sång/spelstund för oss vuxna, helt sjukt vad gulliga dem är. Riktigt musikaliska är dem också, fast dom bara är 4 resp 2 år.   Se här nedan;



Edvin och Elsa. Handfattningen Elsa har är ju klockren =). 


Gitarrsolo utfört av den enormt begåvade Gitarristen, Edvin =)

Roy och Roger !!

Hur grymt är inte detta !?  I morgon söndag, släpper Aftonbladet en samlings-dvd med alla sex avsnitt i den underbart roliga serien, "Macken" från 1986.  

Jag ska med all säkerhet ta mig till den närmaste butiken och inhandla Aftonbladet i morgon, den här dvd:n måste man bara ha i filmhyllan.   Klockrent helt enkelt !!!!









Shoppingrunda.

I morse bestämde jag och syster Jennie,  att vi skulle åka en sväng ut till Birsta City. Väl där ute gasade vi igenom alla butiker,  men vi var inte ensam vill jag lova.. Halva Sundsvall hade letat sig dit idag.. Helt sjukt mycket folk !! Så att kolla och prova kläder var ett dåligt alternativ,  vi avklarade våra viktigaste ärenden (som för min del var, att köpa Mascara, deo, örhängen, underkläder och strumpor) sedan begav vi oss in på IKEA. Där kikade vi runt på möbler och diverse inredningsprylar, dock utan resultat.   Så, vi åkte hem !! =) 

(visar er senare vad jag shoppade)

Nu har jag och Edvin precis byggt ett superduperstort Legoslott.. Riktigt bra blev det !! Markus (svåger) ska bjuda mig, mamma och pappa på middag idag. Vad han ska bjuda på får bli en, överraskning =)  Nu ska jag hoppa ner i soffan och glo på Hockey....  Hej Svejs =)

Följ ditt hjärta...

När en viss sak känns väääldigt bra brukar det alltid dyka upp något annat, vid sidan av. Vem vet, just detta kanske är något mer spännande..!?...Men... Vad är Rätt ? Vad är Fel ? Hur ska Jag göra ? Vad blir till min fördel ? Vad känns Bäst ? Hur borde jag tänka ? Vad vill Jag ? Vad kommer ske i framtiden om jag väljer det ena ? Kanske att det andra alternativet ändå är, bättre !?  

Ni förstår säkert inte alls vad jag pratar om, och jag tror att jag faktiskt inte förstår själv. Allt börjar bli galet snurrigt !!! Men detta tynger mitt huvud just nu, och jag blir bara mer och mer förvirrad.   En vis dam sa till mig engång " Du Ska Alltid Följa Ditt Hjärta, Huvudsaken Är Att, Det Känns Rätt För Just Dig"..  Men nu vet jag inte alls vad som skulle vara Bäst, för just Mig.  Jag tror tyvärr inte att någon annan vet det heller... 

Nog om detta, nu ska jag lägga mig och grubbla över dessa frågor. Och vem vet, i morgon kanske jag har funnit svaren ?!

GodNatt !!

// Eriksson


2008

2009 har anlänt och nu väntar mig helt nya möjligheter !!!  Jag hoppas att även detta år ska bli lika bra som det gångna året har varit. 2008 är och kommer förbli ett år jag sent kommer att glömma.....



Det började faktiskt redan på sensommaren, 2007. En varm sensommardag, 27 augusti om jag ska vara exakt.  Främmande människor omringade mig, ett år av studier väntade och då, den varma sensommardagen hade jag ingen aning om att jag idag skulle sitta och skriva dessa meningar. Och inte heller visste jag, att livet på Lillsved skulle bli så underbart som det faktiskt var.   Nu, ett år efter och med Idrottsledarutbildning, Spinninginstruktörsutbildning, Skidinstruktörsutbildning, Massageutbildning, Trampettutbildning i bagaget inser jag att valet jag gjorde, när jag sökte in på skolan var ett utav dem bästa valen jag gjort i mitt liv.  Men för att inte glömma, dessa utbildningar och detta år på Lillsved skulle aldrig blivit så bra som det nu blev, utan mina kära vänner på skolan. Det går inte med ord att beskriva hur roligt vi hade det.. Men....Kärlek, vänskap, sorg, minnen, sjuka upptåg, skratt,  fester, studier, bråk, träning..etc etc är bara några få saker som vi delade med varandra... Och om det inte hade varit för er, mina kära vänner hade jag inte varit den Mari, som jag är Idag.  Tack för att jag fick dela detta med er,  ni ALLA är helt underbara !!!!

Efter året på Lillsved ( i Maj) packade jag ihop mina saker och begav mig hemåt, till Norrland. Där ni fortfarande kan hitta mig. Men nu när 2009 har anlänt, och som jag sa, med nya möjligheter ska jag försöka leta mig bort från Sundsvall. Vart? När? Hur? vet jag inte ännu, året 2009 får visa mig vägen.

Jag vill också tacka mina vänner som står mig närmast (ni vet vilka ni är) och självklart min familj. Utan er hade jag inte heller varit den jag är idag, och året 2008 hade inte varit lika fantastiskt som det varit, om jag inte hade er.
Ni betyder ALLT !!!







Min dag !!

Jag jobbade natten som var,  så idag har jag mer eller mindre varit halvdöd. Det blev inte mycket sömn på jobbet med andra ord, och inte här hemma heller. Madelene ringde och väckte mig vid 10-tiden. Sedan var det kört !!!   Jag har bara varit hemma och pysslat på,  instruerat mor och far i deras nya mobiltelefoner,  inrett vardagsrummet med en ny snygg (svart) ryamatta och massa väldoftande ljus,  tvättat, lagt en ansiktsmask, peelat hela mig, målat naglarna och nu har klockan precis slagit 17.00. En god middag har jag hunnit avnjuta också, Fläskfilé med potatisgratäng =).  Trött är bara förnamnet för vad jag är nu... Men sova redan, hm. Njaa !!?!!  ( vore dock riiktigt skönt ). 


Helt sjuuukt bra låt..
Tracy Chapman - Talkin bout a revolution


Filmtips =)

Här kommer tre filmer jag varmt rekommenderar =)






 
AUSTRALIA.
"Det storslagna australiensiska landskapet utgör bakgrunden till denna historia om brittiska aristokraten Lady Sarah Ashley (Nicole Kidman) som kommer till Australien i slutet av 30-talet för att leta efter sin man som åkt dit för att sälja deras ranch. När hon kommer fram finner hon maken död och att hennes enda tillgång är en boskapsranch lika stor som Belgien.
För att rädda sin egendom måste hon tillsammans med en råbarkad boskapsfösare (Hugh Jackman) driva boskapen genom det oändliga, karga landskapet. Det blir en svindlande resa och tillsammans upplever de en kärleksaffär, hur andra världskriget drabbar Australien i och med Japanernas bombningar av Darwin och ställs inför val som kommer att förändra deras liv".


En kärlekshistoria, en västern, en krigsfilm, en alldeles fantastisk äventyrsfilm. Som ALLA borde se. En av dem bättre filmerna jag någonsin sett. ( Grät mig igenom slutet, vekling som jag är )




ARN - Riket Vid Vägens Slut. 
"Arn återvänder hem för att skapa enighet och fred i sitt eget land och äntligen gifta sig med Cecilia. Väl hemma upptäcker han att det fortfarande finns de som vill hålla honom och hans älskade Cecilia ifrån varandra, men tack vare drottning Blankas slughet kan de äntligen gifta sig. De bygger ett hem på Forsvik och får ett barn till. Men Arn vet att kriget hotar, det är bara en tidsfråga innan sverkrarna kommer attförsöka återta kronan med hjälp av sina danska fränder. Med sin kännedom om utländska stridstekniker och strategi bygger Arn en armé på Forsvik".

År 2008´s mest sedda film. Jag förstår varför !!. Har man sett första filmen måste man se den andra,  en helt underbar film.  Dock vill jag påstå att den första filmen var aningen bättre, men det har ingen betydelse. Historien om Arn kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta. 




WALL.E
  "700 år har gått  sedan människorna lämnade jorden - full av skräp, utan växter, obeboelig. Men de glömde stänga av den lilla roboten Wall-E.I sju sekler har han komprimerat sopor, samlat på sig små fina saker och tittat på 60-talsfilmen "Hello Dolly".Plötsligt får han besök av EVE, en modern och glänsande    maskin på jakt efter liv och kärleken slår till. Människorna på lyxrymdskeppet Axiom har blivit feta, försoffade och fullkomligt debila av det sorglösa livet, men när EVE återvänder med en växt och Wall-E i bagaget börjar det hända grejer".

En galet söt film som fick mig att le under hela 98 minuter.  Ni måste se den !!! 



Om ni har sett någon utav dessa filmer får ni gärna skriva och berätta, vad ni tyckte om filmerna ?!






 

Mari är tillbaka !!

Sorry gott folk,  för min usla uppdatering. Men det finns vissa orsaker, men dem behåller jag för mig själv.  ;). 

Sedan sist jag skrev har jag hunnit med 4 dagar i Hudik, där jag också firade Nyår.  Där var vi bjuden på middag, trerätters. Förrätt; Toast med hjortronsås och en tunn skiva kallrökt lax på. Varmrätt; Älgfilé med klyftpotatis och en stor sallad. Efterrätt; Kladdkaka och någon avancerad gräddvariant. ( vet inte riktigt vad det var ). Maten var helt fantastiskt god !!  Kvällen spenderades med underbart sällskap ( dem flesta hade jag aldrig ens träffat ),  skratt, champagne, vin, tilltugg och vackra fyrverkerier.  Ett nyårsfirande jag sent kommer glömma.... 
God fortsättning på det nya året !!!!


Annars har veckan bjudit på det ena och det andra, så som; Långa promenader, bio, bekantat mig med nya människor, filmkväll, goda middagar, picknick på en sjö..osv.osv.    Jag har haft det riktigt trevligt !!!

Hur hade ni det på Nyår ?? =)


RSS 2.0