Texas Longhorn !!

Vill man ha hamburgare men slippa gå till Mc Donalds så är Texas Longhorn ett säkert kort. Rejäla, varierade och smakfulla hamburgare som faktiskt får 10/10 från mig. Helt klart bland det godaste jag käkat !!
 
Varit där?
 
 
 
 

 
/ M A R I
 
 
 

Jaha, vad händer egentligen?

Statusen är som sådan: När jag inte jobbar så glider jag bara runt, gör det som faller mig in, spelar yatzy sådär oändligt många gånger på mobilen, planerar, drömmer, prioriterar, städar, fixar, tvättar, myser med tända ljus, äter något gott, glor Robinson som jag är helt fast i och ja, kanske något mer.
 
Just nu, denna vecka gör jag mest bara ingenting.
 
Hur har ni det ?
 
 
 
 
 

 
/ M A R I
 
 
 

Idag ser det ut såhär !!

Tröja H&M
Jeans H&M
Klocka Stadium
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Gör annat än alla måsten i veckan !!

Ibland måste jag släppa på alla måsten och bara vara, flyta med vardagen och bara göra det som faller mig in. Trots att träning och annat som oftast förgyller mina dagar/kvällar gör mig så otroligt gott i själen, så har jag valt bort allt detta denna veckan. Självklart är jag på jobbet, gör det jag ska till 100% men allt annat ligger på vila. Och ja, jag njuter faktiskt.....
 
 
Brukar ni har paus i alla måsten?
 
 
 
 

 
/ M A R I
 
 

Bildbomb från helgen !!

 
 
Ja vad säger man. En bra helg helt enkelt :)
 
/ M A R I
 
 
 
 

New In !!

Letade desperat efter något att ha på mig i lördags, och ja ni vet hur desperat letande brukar sluta.(!?) Man hittar INGENTING med andra ord. Hm, var rädd att det skulle hända mig med, men jag tog det desperata letandet till en annan nivå och se, jag hittade en klänning OCH en parfym. Woohoo :)
 
 
 
 
 
 
Klänning från H&M
Parfym från Jessica Simpson (Fancy)
(parfymen har som jag tror slutat säljas, eftersom jag letat och letat efter den. MEN i helgen hittade jag den, det fanns två kvar så jag gissar att den var funnen i någon gömma i butiken.)
 
/ M A R I
 
 
 
 

Igår var jag inte kaxig !!

Med ett stort leende på läpparna lämnade jag en toppenbra helg bakom mig. Elin har varit på besök och vi har haft det supermysigt.. ♥
 
- Lunch på Sandys och Drottninghof
- En STOR muffin
- Skratt
- Musik
- Behövliga powernaps
- Shopping
- Kyckling/kebabrulle
- Desperat letande efter (fest)kläder
- Redbull vodka
- Regn
- SOL
- Grillat på tallriken
- "Cliff Barnes" på Odenplan
- "Ett Ställe" på Söder
- Dans
- Rosé/öl
 
Söndagen stavades B-A-K-I-S !!! Men oj så roligt vi har haft det.....
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

En ledig dag med besök från Sundsvall !!

Idag och några dagar framöver kommer denna blogg endast handla om nöjen. Kroppen vilar från träning i ett par dagar och jag spenderar dessa dagar med min kära barndomsvän Elin, som är här på besök från Sundsvall.
 
Mötte upp henne i morse vid 09-tiden, sedan har det blivit lunch på stan, shopping, en enorm muffins, powernap, skvaller och lite fix inför morgondagen. Hur kul som helst !!! ♥
 
Vad gör ni i helgen?
 
 
 
 
Finfina Elin
 
 
 
/ M A R I
 
 

Paddling i FRIHET !!

 
 
Jag skulle säga FRIHET !! ♥
 
/ M A R I
 
 
 
 

Triset med Karin !!

Ännu har nog inte den värsta värken kommit, men jag bara väntar. Redan några timmar efter passet igår kände jag att min överkropp fick sig en rejäl omgång. Men jäklar så nöjd jag är, och träningsvärken får mer än gärna komma.
 
Jag och Karin körde efter Trisetprincipen igår. Man kör alltså tre (olika) övningar för samma muskelgrupp efter varandra, utan vila. Just för att få total utmattning i muskeln/musklerna. Efter en omgång vilar man 2 min, sedan kör man detta exempelvis 2-4 omgångar innan man byter muskel. Sjukt effektivt måste jag säga !!!
 
(antal repetioner väljer du själv)
 
Det blev:
- Mage
- Rygg
- Biceps
 
Har ni testat Triset?
 
 
 
 
/  M A R I
 
 
 

Glöm inte att njuta !!

Jobbet är i rullning. Träningen går bättre än någonsin. Hjärtat bankar ♥. Helgen närmar sig. Elin kommer på besök. Mysiga höstäventyr börjar planeras....
 
Ja, mycket känns väldigt bra !!! Livet går upp och ner, även för den bäste men ibland måste man stanna upp, och kanske som här, skriva ner alla positiva saker för att förstå hur bra man egentligen har det....
 
Hur brukar ni göra?
 
Glöm inte att njuta ♥
 
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Intensivpass !!

Jobbet har dragit igång på allvar, skolan och allt vad det innebär är i rullning med andra ord. Och ja, det innebär att både kroppen och knoppen är sådär lagomt mör på eftermiddagarna. Ni vet vad jag pratar om antar jag? =). Men det är då som disciplinen kommer väl till pass......
 
.......Ja, det jag menar är  - När bussen passerar "min" hållplats här på Lidingö är längtan som oftast på eftermiddagarna väldigt stor, på att få komma hem och bara vara. Men jag blundar och åker vidare, vidare till Friskis. I onsdags tog jag med mig Karin, på ett Intensivpass. Passet innehöll allt ett intensivpass ska innehålla, så jag är sjukt nöjd......
 
Träningsvärken sitter klistrad kan jag säga. Aj aj !!!!!
 
 
 
 
 
/ M A R I
 

Recension av Iform-loppet !!

Har ju faktiskt helt glömt bort Iform-loppet jag sprang i torsdags. Det var ett härligt och lagomt stort arrangemang, som triggade igång mina löpnerver lite extra. Så motivationen är på topp för tillfället !!!!
 
En lättlöpt bana som kändes lite för enkel, men bara känslan av att deltaga är ju fantastisk så det gjorde inte så mycket. Under timmen kom jag i mål och det får jag väl vara nöjd med?!. Ja, det blev en bra kväll sådär mitt i veckan.
 
Sprang någon av er?
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Bildbom från helgen !!

 
Hm, man skulle kunna tro att vi inte gjorde annat än att äta i helgen. Men så var det inte !! Jag ska försöka tigga åt mig några andra bilder till imorgon :).
 
/ M A R I
 
 

Snabb och effektiv träning !!

Två tröttmössor tassade till gymmet igår, jag och Karin alltså. Men på något konstigt vänster så fylls kroppen med massa energi bara man stiger innanför dörren på gymmet, känner ni igen er?!. Så var det även igår, så himla skönt för annars hade jag nog somnat. Och ja, i slutändan så fick vi till ett ett riktigt bra pass. Snabbt och effektivt gick det..
 
15 min på löpbandet, lutning 2 på 11 km/h
Latsdrag 3 x 15
Situps (med fötterna i luften, precis ovanför golvet) med vikt,  3 x 25
Rygglyft med vikt 3 x 15
Rotation för dom sneda magmusklerna med vikt 3 x 20 (10 åt vardera håll)
Sittande rodd 3 x 10
+ en lång och välbehövlig stretch
 
Idag blir det intensivpass. Woohoo :)
 
 
 
 
/ M A R I
 

Brunnsviken Vs Norrtälje !!

Oj så roligt jag har haft det i helgen !!! Mycket på grund av mitt härliga sällskap, Carolina, Susanne och Helena..
 
- Paddling i Brunnsviken.
- Picnic vid Brunnsvikens badplats.
- Bilfärd mot Norrtälje.
- Helenas landställe.
- Blåbärspaj.
- Godis.
- Bad (observera att det var första doppet för mig i år)
- Rosé
- Mys med lille Albin på 3 månader
- SKRATT
- Trerätters middag
- Regndroppar mot taket
- Vår egna hotellfrukost
- Löpning
- Tacos, film och mys.
 
Full pott på detta. ♥
 
- Ikväll eller imorgon kommer det mer bilder..
 
 
 
 
/ M A R I
 
 

Summering av en veckas träning !!

Måndag - Promenad 1, 40 min. Promenad 2, 50 minuter.
Tisdag - 35 min promenad till jobbet. Löpning 45 minuter
Onsdag - Vila
Torsdag - Iform-loppet 10 km
Fredag - 35 min promenad till jobbet
Lördag - Paddling 2 timmar
Söndag - 40 minuter löpning
 
"Hm, jag har inte hunnit träna så mycket i veckan var min egna tanke igår" men när jag ser det såhär, nedskrivet framför mig så har jag ju hunnit med en hel del, lagom hård träning. Helt klart godkänt !!!!
 
Tränade ni i helgen ?
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Långängens Gård på Lidingö !!

I måndags var alla från jobbet på Långängens Gård och åt middag, chefen hade hyrt en lada där vi fick sitta alldeles för oss själva. Ladan var underbar, dukningen och maten likaså. Det var första besöket för mig, men absolut inte det sista....
 
På veckorna/helgerna kan man äta lunch/middag eller bara avnjuta en god bakelse och en kopp kaffe. Långängens Gård är ett hett tips om man vill att mysfaktorn ska vara hög.
 
 
 
Varit här ??
 
 
 
 
Eller vad säger ni, lockar det inte ?? =)
 
/ M A R I
 

Helgens äventyr !!

- Paddling
- Mys på en väns landställe
 
....mer än så kan jag inte berätta, eftersom det är Carolinas 30-årspresent vi talar om. Men jag, Helena och Susanne har allt under kontroll och det kommer bli riktigt bra.Självklart kommer det bilder och mer detaljer på söndag/till veckan.:)
 
Vad ska ni själva göra ?!
 
 
 
..jag på jobbet i måndags..
 
 
 
/ M A R I
 
 

Filmtips: The Dark Knight Rises !!

 
 
Jag får skämmas ett ögonblick. Gick inte frivilligt på denna filmen nämligen, utan det var David som hemskt gärna ville se den. Jaha, visst. Jag kunde ge den en chans i alla fall. Men frågan var också, skulle det inte vara bättre om jag hade sett dom andra två filmerna också?!. Hmmm....som sagt, jag får skämmas.
 
The Dark Knight Rises är en av dom bästa filmerna jag sett. Finner inga ord hur bra den var !!!!! Mer än så behöver jag inte säga......
 
Har ni sett den?!
 
/ M A R I
 
 
 

Iform-loppet !!

 
 
 
Idag går Iform-loppet av stapeln och jag är en av alla som ska springa. Finns det någon fler där ute som ska göra mig sällskap ?? :). Känner mig riktigt taggad !!!
 
/ M A R I

En smothie i min smak !!

Kan man misslyckas?! Jag tycker då att alla varianter funkar, vad man än stoppar i. Smakupplevelserna blir aldrig densamma och det är väl ljuvligt. Gud så jag älskar dessa godingar.
 
Har ni några favoriter?!
 
 
 
2dl mjölk, 1dl kesella, lite banan, kiwi, persika och hallon. P.S slängde i ett ägg på slutet också.
 
/ M A R I

Löpning i göra-av-med-massa-energi-anda !!

Sitta på en stol, lyssna, kommentera, anteckna, lyssna lite till, planera och sitta still ännu mer är absolut inget som tillfredställer mig. Jag är van att stå, gå, leka, prata, gå och stå lite till. Ja, vara aktiv på jobbet helt enkelt. Två planeringsdagar har helt enkelt tagit kol på mig, fast jag knappt gjort något. Kroppen har liksom skrikit efter att få röra på sig.....
 
igår blev det en löprunda av den anledningen att bara göra av med energi. Jag sprang, njöt och älskade det ännu mer än vad jag brukar göra. Hur skönt ??? =) 45 minuter blev det och sedan en god middag, riktigt nöjd är jag. Energin för dagen tog därefter slut...
 
Idag vilar jag och laddar inför morgondagen, då jag och Carolina ska springa Iform-loppet. :)
 
 
 
Såhär såg det ut efter Premiärmilen i våras.
 
/ M A R I
 
 
 

Söndagens blöta 10 kilometer !!

Igår måndag blev det aktiv vila.
Promenad 1, cirka 40 minuter
Promenad 2, cirka 50 minuter.
 
Annars var det kära återseenden på jobbet, planering, skratt, sushi, lite mer planering, buffé på Långängens Gård ( Lidingö) med kollegorna och sedan adjö vid 19.30..... En trevlig heldag med kollegorna med andra ord !!!
 
Men angående rubriken. Söndagens 10 kilometer blev en blöt runda, bokstavligt talat. Regnet öste ner och jag var inte alls sugen på att pallra mig ut i regnet, så jag väntade, väntade och väntade lite till. Tillslut slutade regnet vräka ner. Jag skynda mig ut........Ni förstår kanske vad som hände?! Det började ju självklart regna igen, inte lite heller. Men att vända om kom aldrig på tal och jag ångrade mig inte en sekund efteråt, insåg istället att löpning i spöregn åkte högt upp på tycka-om-listan.....
 
Idag tar vi nya springtag :) Ska ni med?!
 
 
 
 
/ M A R I
 
 

New In from H&M !!

 
Ännu en randig tröja har fått komma hem till mig. Rätt trevligt när man hittar kläder med ens namn på ;).
 
/ M A R I
 
 
 
 

Bildbomb från Waxholm !!

 
 
Är ni på besök i Stockholm tycker jag helt klart att ni ska besöka Waxholm. Skärgårdslivet när det är som bäst, ni kommer aldrig ångra er........  
 
Vi hade det som ni ser helt fantastiskt bra ♥
 
/ M A R I
 
 
 
 
 

Summering av en veckas träning !!

Då lämnar vi en vecka bakom oss, och lika snabbt tar en ny vid. Underbart !!!! Den veckan som var fylldes med jobb, träning och besök av föräldrarna. Mer än så hann och orkades liksom inte med. Men jag är supernöjd, både på träningsfronten och med veckan/helgen som varit.  ♥
 
På träningsfronten har det sett ut såhär.
Måndag - 7 km löpnig och eget cirkelgympass
Tisdag - 15 km löpning
Onsdag - 6 km löpning och trappintervaller
Torsdag - 7 km löpning
Fredag - Vila
Lördag - Powerwalk innan frukosten, 35 min.
Söndag - Powerwalk innan frukosten, 35 min samt 10 km löpning.
Måndag - Kick off med jobbet, så en härlig vilodag avnjuts här.
 
Hm, jag bör vara rätt nöjd va?? =)
 
 
 
 
/ M A R I
 
 

En härlig dag på Waxholm !!

Klarblå himmel, över 20 grader, vindstilla och väldigt passande att planera in en dag på Waxholm. Vi hade det hur mysigt som helst igår, jag rent ut sagt älskar skärgårdsöar. ♥
 
....tidig morgonpromenad innan frukosten, bilresa till Waxholm, ceasarsallad, choklad från chokladbutiken, båtar, härliga havsvindar som luktar sådär underbart gott, promenader, andra förväntansfulla människor som också tagit sig till Waxholm, små söta butiker, skärgårdsfärjor, vin, tacos, ost och kex, kaffe och OS var annat som förgyllde vår lördag tillsammans.....♥♥♥  
 
- Idag söndag blir det städning, träning och inflyttning av Carolina som ska bo här i någon vecka.
 
Vad gör ni ?
 
 
 
 
/ M A R I
 

Frossar i bär och frukt i helgen !!

Mamma och pappa är på besök och jag njuter av deras sällskap. ♥ Kommer som ni förstår inte vara så aktiv här, men jag lovar er massa bilder och annat när helgen börjar lida mot sitt slut...
 
Stannade till vid torget här i Lidingö Centrum och köpte frukt och bär igår, så i helgen ska det frossas. På massa olika sätt :) Jag kan knappt vänta på alla dessa underbara smakupplevelser. Mums !!!
 
Vad gör ni i helgen?
 
 
 
 
/ M A R I
 

Filmtips: Nawals Hemlighet !!

Det har blivit mycket film här hemma på slutet, helt klart okej då det typ som oftast är sitta-hemma-i-soffan-och-se-film-väder på kvällarna nuför tiden. Rätt segt, men mycket bra filmer hinner traska förbi.
 
Denna gången var det Nawals Hemlighet som rulllade igång här hemma. -  En tragisk historia som bevittnar ett tvillingpars bakgrund. Att verkligheten faktiskt ser ut så för vissa skrämmer mig något så oerhört, än en gång, var tacksam för det ni har fått.... Så kära ni, SE DEN !!!
 
Nu är det er tur att ge mig några filmtips??? :)
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 

Fyra perfekta rundor ute i det fria !!

Igår inkasserade jag ytterligare några kilometer på löpkontot, 7 kilometer närmare bestämt så nu är jag uppe i 34 kilometer sedan i måndags... Kanske att jag adderar några kilometer ikväll, vi får se :).
 
Att fyra relativt långa rundor har gått så otroligt enkelt, utan känningar eller ömma muskler gör mig helt underbart glad. Ja, ni fattar......rätt mycket känns på tok för bra just nu :). (självklart njuter jag av det).
 
Inget blir sämre av att jag får besök av mina kära föräldrar i helgen också ♥
 
 
 
Passade på att njuta av solen ett tag också
 
 
 
/ M A R I

Bed Head - Masterpiece !!

Det det med att testa nya grejer gillar jag, och denna hade jag hört mycket bra om innan jag tog mig till frisörsalongen i centrum och köpte den. Hm, det dyra priset gjorde mig lite velig men jag köpte den ändå.
 
Vad tror ni jag tycker om den?? - Jag älskar den !!!!! Den doftar hur gott som helst, ger en härlig glans, kammas lätt ur och funkar som en riktigt bra hårspray ska göra...
 
Testat??
 
 
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Jag sprang fast jag inte orkade !!

Ibland förvånas jag hur kroppen fungerar, för när jag kilade hem från jobbet igår ville jag egentligen bara lägga mig i sängen och sova till idag, benen kändes trötta och huvudet dunkade lite men jag hade bestämt att en löprunda skulle avverkas innan kvällen tog vid.. Ut tog jag mig, och väl där ute flög jag fram, benen kändes superlätta trots dom härliga 15 kilometrarna jag sprang i tisdags. Ja, ibland förvånas jag !!!!!!
 
- 6 km löpning
- 40 trappsteg uppdelat i två. Grodhopp (två trappsteg i taget) till hälften och sedan höga knän resten. Det blev 4 omgångar innan jag ruschade uppför den sista långa/sega backen....
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Filmtips : Jag Saknar Dig !!

Har så himla många gånger tänkt att jag skulle vilja se den här filmen, men jag har nog på något undermedvetet sätt gått förbi den i hyllan på HemmaKväll bara av den anledningen att jag redan innan visste att jag skulle gråta floder, och vad trodde ni jag gjorde?! - Jag tog mig i kragen och hyrde den, grät floder och insåg att jag är så sjukt tacksam för allt jag har. Livet kan verkligen vända på en sekund, och då är det försent att tacka för allt fint man haft. Så glöm inte det hörrni, ta vara på alla/allt i eran närhet. Nästa sekund kanske något liknande som händer i filmen händer er..... Hm, jag ville nog bara säga att ni MÅSTE se filmen !!!!
 
Har ni sett den?!
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

15 sköna kilometer !!

Trodde aldrig jag skulle ta dom orden ur min munn, men gårdagens 15 kilometer var hur härliga som helst. Dom satt som en smäck och var relativt snabba...
 
Att lägga om kosten, prioritera och variera träningen med måttliga mängder har verkligen gett sina resultat. Just nu känner jag mig i världens form och hoppas få känna så ett bra tag till, självklart ska man acceptera svackor men just här och nu, mår jag som en prinsessa och jag tänker njuta fullt ut av det. ♥
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 

Det där löjligt goda mellanmålet !!

Jag bara älskar alla olika varianter. Här kommer en klar favorit:
 
Kesella (1%-ig), persika och nötblandning.
 
 
Vilken är er favorit?
 
 
 
/ M A R I
 
 

Gårdagens perfekta pass !!

Den där känslan man får efter ett sådant där sjukt perfekt träningspass är nog helt omöjlig att beskriva, det skulle bara bli pannkaka om jag skulle försöka sätta ord på det... Men ni kanske vet vad jag pratar om?
 
Igår fick jag till ett sådant pass, alldeles perfekt var det.
- 7 lätta km på 11km/h
- Gjorde mitt egna cirkelgym-pass i cirkelgymmet, 12 maskiner + burpees. 30 sek x 2 på varje maskin/övning,
 
Sjukt härligt !! Idag siktar jag in mig på en löprunda ute i det fria...ska ni med?
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 

Summering av en veckas träning !!

Hej och hå gott folk. Vet ni, ångesten jag pratade om igår har försvunnit, det gick hur bra som helst att komma tillbaka till jobbet :). Tackar mina kollegor för det ♥
 
Lämnade en riktigt bra träningsvecka bakom mig igår, ruskigt nöjd är jag..
Måndag - 4 km löpning med betoning på back/trappintervaller
Tisdag - 8 km löpning och styrketräning på Eriksdalsbadets utegym
Onsdag - 5 km löpning, intervaller 3 x 30 sek, biceps och rygg.
Torsdag - 4 km löpning, ben och mage.
Fredag - 30 min löpning och cirkelgym 55 min.
Lördag - Vila
Söndag - Vila
Måndag - 7 km löpning samt ett eget ihopknåpat cirkelgympass.
 
 
 
 
 
Nöjd tjej ??
 
 
/ M A R I
 
 
 

New In from COS

 
Tvekade inte en sekund när jag såg denna snygging inne på COS, den liksom bara skrev mitt namn :).
 
/ M A R I
 

Klockan tickar mot slutet !!

Då tickar minuterna mot slutet på semestern och jag får trots att jag inte trodde det, säga att jag har lite smått ångest inför morgondagen. Jag vänjer mig så otroligt snabbt med att vara ledig, och jag kan gissa på att ni gör detsamma?!. Men nu är det som det är, imorgon börjar "vardagen" igen och det är bara att bita i det sura äpplet och göra vad som göras skall..... (det kommer säkert gå hur bra som helst, bara jag kommer på jobbet men tyck liiiite synd om mig i alla fall hehe ).
 
Helgen har varit hur bra som helst:
- Träningen i fredags började helgen på bästa sättet
- Hemmagjorda hamburgare
- Filmen En Natt På Stan, en klassisk 80-tals rulle som grabbarna bara var tvungen att se. (jag somnade)
- Måste-ha-shopping och lunch på IKEA
- Öl
- Soffläge med OS på tv:n
- Stans största pizza
- Pridefestival på stan
- Alldeles för lite timmar på sömnkontot
- Drinkar i Gamla Stan
- Stekande i solen
- Tvättning
 
Ja, hur bra kan det bli liksom??
 
 
 
 
 
 
/ M A R I
 

COS på Biblioteksgatan !!

 
En påse med innehåll från COS kom med mig hem i fredags. Vad den innehåller får ni se imorgon :)
 
/ M A R I
 
 

Olé Olé på Kungsholmen !!

Olé Olé är en spansk minimal tapasbar på Kungsholmen, Hantverkargatan 30. Rätterna är utsökta och väldigt prisvärda, i torsdags var det andra gången jag var där och nu tänker jag rekommendera er denna restaurang.
 
Gillar ni tapas så kommer ni ÄLSKA det här stället !!
 
Någon som redan varit där?
 
P.S. Sangrian nedan är kanske den godaste sangrian jag druckit. Bara så ni vet ;)
 
 
 
 
/ M A R I
 

Cirkelgym på förmiddagen !!

Att vara ledig eller kunna tajma jobbet med morgonträning varje dag skulle vara guld värt, jag har verkligen blivit helt beroende av dem tidiga träningspassen. Dom är underbara och jag har aldrig kännt mig så piggare på eftermiddagarna/kvällarna som jag gör nu. Tyvärr blir det annat till veckan då jag börjar jobba, men då får jag vänja mig vid kvällsträning igen.......
 
Föredrar ni förmiddagsträning eller eftermiddag/kvällsträning?
 
Idag blev det:
- Eftersom jag var tidig så värmde jag upp på löpbandet, 30 min.
- Cirkelgym 55 min.
- Lång stretch och rörlighetsträning
 
Känns som att helgen inte kunde börja på bättre sätt, så nu önskar jag er en trevlig helg :)
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Blåbär, hallon och banan = hemmagjord sylt !!

Kiwi brukar vara den stående frukten som brukar få vara topping på min gröt, men ibland måste den trenden också brytas. Det blir liksom lite samma, samma hela tiden !!! Jag var in på http://wegard.shapemeup.se/ igår och kom på att jag så enkelt som att mosa lite bär/frukt kunde få till världens mest enklaste hemmagjorda sylt.
 
Sagt och gjort, till frukosten idag fick det bli denna kombination. Simpelt men hur gott som helst !!
 
Valfria bär/frukter
Mosa dessa i en skål med en gaffel, och om slätare resultat önskas kan du mixa allt tillsammans
Jag ringlade lite honung ovanpå allt, för att det inte skulle bli för surt
Färdigt att toppa gröten med, och det är hur gott som helst :)
 
Hur ser er favorittopping ut??
 
 
 
 
/ M A R I
 
 

Torsdagens tidiga träning !!

Helt ärligt så har jag inte sovit längre än 09.00 på hela semestern (galen?? Nej nej, det är bara jag =) ), detsamma gällde idag så jag bestämde mig faktiskt för att ta en tidig träning denna torsdagen. Frukosten (se frukosten imorgon) och kaffet slank ner, nyhetsmorgon stod på i bakgrunden och jag peppade för ett hårt träningspass...
 
- Löpband 11 km/h i 25 min
- Liggande benböj 4 set
- Leg extension 4 set
- Benpress 3 set
- Benböj med stång 3 set
- Mellan varje set gjorde jag 15 squats eller 20 rotation med vikt (för dom sneda magmusklerna).
 
 
 
 
/ M A R I
 

Resultat av träningen !!

"Don´t wish for it, work for it", och jag är på god väg mina vänner.
 
 
 
Tagen för drygt 5 veckor sedan
 
 
Denna bilden är tagen igår.
 
 
Kicken av att se att allt ger resultat får mig att älska det ännu mer.
 
/ M A R I
 

Löpning, biceps och rygg på gymmet !!

Så länge det inte är snöstorm och minus 30 grader så håller jag mig gärna utomhus och tränar, jag får såå himla mycket mer av det än att gömma mig inne på ett gym. Men ibland måste den trenden brytas också, liksom trenden att alltid köra samma träningschema. Jag har nu i ett par veckor varierat mellan löpning utomhus/löpning och gym inomhus och jag måste säga att den blandningen fungerat väldigt bra.. Trots att solen strålat på himlen...
 
Hur tänker ni angående det?
 
Idag var en sådan dag, då jag tog mig till gymmet och tränade.
- 5 snabba kilometer på löpbandet (25 min)
- Avslutade med 3 x 30 sek intervaller
- Stående rodd med stång 4 set
- Latsdrag 4 set
- Bicepscurls 4 set
- Armhävningar på bosuboll 3 x 45 sek
- Ryggresningar med vikt 4 set
- Biceps med hantlar 4 set
- Sittade rodd 4 set
 
Vågar jag fundera på hur mina armar kommer känna sig imorgon??
 
 
 
 
/ M A R I
 

Löpning och styrketräning vid Årstaviken !!

Jag och David spenderade kvällen vid Årstaviken igår. Måste nog erkänna att det blivit mitt favoritställe, det finns allt där.... Träningsmöjligheter, du kan äta/dricka, njuta av kvällssolen på någon av alla bryggor, bada om du så vill eller bara sitta på en parkbänk och kolla på alla människor i närheten... ♥
 
Vi satsade på träning denna gången. Det blev löpning och styrketräning.
- 8 km löpning
- Step up på en stubbe
- Stående benpress
- Jämfotahoppning över en hinderbana
- Squats
- Plankan 45 sek x 3 som avslut.
 
Utegymmet får ett stort + i kanten av mig.
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 

RSS 2.0