Inspiration - Converse !!



Alla i min närhet vet nog att mina röda converse står mig nära hjärtat, dom sitter som oftast på mina fötter och är helt klart dom skönaste skorna jag någonsin ägt. Men nu är det dags att köpa ett par nya. Dessa (ovan) föll mig i smaken, härlig färg som också passar i höst. Så ja, kanske ?!?!.

Men frågan är bara vart jag kan köpa dessa, jag har aldrig sett dom!! Hjälp mig ?????

/ M A R I


Blandade känslor igår !!

Tårarna var brännheta igår när jag kramade och vinkade av familjen. Att syster äldst och två av barnen kom och kramade hejdå innan jag åkte, gjorde nog bara saken ännu värre. Men det var välbehövt. Tack. Oj så jag älskar er alla. Vad skulle jag göra utan er ?! ♥

Tågresan gick som den skulle, på räls (haha förlåt) men den var på pricken i tid. Bra jobbat SJ !!! Sedan åkte jag hem, packade upp, städade och handlade. Sedan bar det av till stan, där dagen vände från att ha varit lite nedstämd till att bli hur bra som helst.... Vilken vändning :).

Det känns faktiskt bra att vara tillbaka !!!!!



En tur till Waxholm vore på sin plats snart. Nästa helg om vädret tillåter kanske, vem hänger med?

/ M A R I


Inspiration - Tröja från H&M !!



Fyndade en tröja för 75 kr på H&M i torsdags. Vilket kap =)
(jag köpte en med gröna ränder dock)

/ M A R I



Tillbaka till Stockholm !!

Vet ni, jag var så otroligt trött igår när jag kom hem så blogga och alla andra "måsten" fick utebli. Jag däckade i soffan och vaknade upp när klockan var tillräckligt mycket för att lägga sig i sängen. Jag får ta igen allt det där idag helt enkelt...

Men i alla fall, jag spenderade hela dagen med Märtha igår. Vilket var mycket trevligt !!!  Mestadelen av tiden spenderade vi ute på Bergafjärdens camping, där vi solade, badade och surrade ihjäl varandra. Vid 17-tiden åkte vi in mot stan där det blev mat, jäääklar i min låda vad hungrig jag var. När vi var mätta och belåtna avslutade vi kvällen med minigolf. Haha , vilket skämt. Tur att det var Märtha jag spelade med :)...(det gick skäpprätt åt skogen med andra ord haha).


Idag är det allvar dock !! Liiite vemodigt måste jag säga att det är, men inte lika mycket som förra året. Mycket har förändrats sedan dess, jag vet att jag kommer få en superbra höst med mina kära kollegor på jobbet plus att jag har en vecka på Kreta med familjen som väntar. Jag är helt hundra på att dessa tankarna räddar mig från all ångest. Jag får heller inte glömma att jag har en helt fantastiskt semester att blicka tillbaka på..Tack till alla som förgyllt den ♥. 12.09 idag går tåget till Stockholm. På måndag brörjar jag jobba.





Jag för någon dag sedan

/ M A R I








Middag hos Elin !!


Jag tog mina......



..pepparkaksbruna ben och spatserade iväg, ner på stan och sedan hem till...



...Elin. Dit jag, Caroline och Maria blivit bjudna på...



...middag. En jättegod pastarätt, sallad, bröd, tzatziki och vin serverades....



...Titta så fint värdinnan till höger här ovan hade gjort...



Maria var nog lika nöjd som...



Caroline och jag över den goda måltiden och framför allt för det trevliga sällskapet...



..Inte var det slut ännu. Det blev kladdkaka, hallon och glass till efterrätt med massa skratt som krydda...

När efterrätten sjunkit ner tackade vi så hjärtligt. Sedan får jag nog lämna resten av kvällen där hemma hos Elin, för humorn blev så sjukt låg. Ha Ha Ha.



En nöjd, glad och proppmätt jag efter en grymt trevlig kväll.

Tack tjejer, jag älskar er  ♥

/ M A R I



Inspiration - Fjädrar från Indiska och lack från IsaDora !!




Örhängen (visar bara den ena dock) från Indiska och nagellack från IsaDora (nr. 115)

 
/ M A R I





Sol, bad och sedan vin !!

Åh så underbart jag, Elin och Oliver har haft det idag. 09.30 blev jag upphämtad, då gasade vi ut till Alnön och tog bästa platsen nere vid vattnet på Tranvikens badstrand. Helt fantastiskt. Massa bad, sol, sallad, bus, lek och skratt senare var det dags för Oliver att sussa lunch så då blev det hemfärd. Men jag stekte vidare här hemma, somnade på gräsmattan här utanför nämligen hehe :).

Men nu är det slutsolat för idag, jag ska duscha och fixa till mig för ikväll är jag, Caroline och Maria bjuden till Elin på middag. Det skulle serveras vin till maten hörde jag rykten om också ;). Ser fram emot en trevlig kväll med mina underbara tjejer ♥



Jag och Oliver badar..



En bild på mig och Elin från i måndags.



Redo att inta stranden..

/ M A R I
 


Inspiration - Stora halsband !!






Jag har nog bara inte reflekterat över det förut, men ja, stora halsband till rätt outfit kan faktiskt vara sjukt snyggt. Till min svarta jumpsuit kanske något liknande skulle passa. Ska fundera :)

/ M A R I


Min gårdag !!


Detta har jag njutit av hela sommaren ♥

Igår blev det träning, bad, grillat, vin, drinkar och till det väldigt trevligt sällskap. Med denna underbara vy framför sig kan inte någonting bli dåligt. Ännu en bra kväll att stoppa i ryggsäcken med andra ord. Tack !!

Idag blir det däremot häng med Elin, Maria och Caroline. Nästintill hela dagen faktiskt. Det blir nice :).

/ M A R I


Bildbomb - Min sommar !!


Alvin 7 år och Ida 4 år. Dom slog ihop sitt barnkalas. Perfekt ju :)



Ida valde kladdkaka......



..och Alvin en glassborg. Det gäller att vara påhittig :)



Syskonen Edvin och Elsa njuter av lite födelsedagsfika.



En Ipad kan användas till mycket, här visar den var skatterna kan ligga någonstans.



Alvin fick en stubbe för att slå i spik i den, här testar Edvin om den funkar och Elsa spexar lite :)



Födelsedagen slog inte in förrän i tisdags (barnkalaset var helgen innan), men fika böjds det på ändå :)
Alvin 7 år.



Massa bad.



Som sagt....massa bad. Sommaren är härlig !



Jag och Elin avslutade en kväll med en glass.



Elin och jag i måndags. . Fikatajm med tjejerna :)



Också här två fikasugna tjejer. Maria och Caroline :)



Jag, mamma och pappa avnjöt en specialare på Juniskär. (En härlig fiskerestaurang här i sundsvall)


Istället för att skriva ord valde jag här att berätta med bilder istället. Det kan vara lika trevligt det, om än inte trevligare. Hoppas ni också njutit av sommaren likt jag har gjort ♥

/ M A R I



Inspiration - Flätor !!












Tänk så snyggt det kan vara med flätor. Min favorit är bild nr. 3.
Vilken är er ?

/ M A R I
 


Full rulle kanelbulle !!

Hej och hå säger jag bara.

08.30 får jag ett sms av äldsta systern där hon frågar om jag ska med och bada. Upp och hoppa. Packar badväskan, käkar frukost, dricker kaffet, läser tidningen och sedan iväg. Hm..var jag ens vaken ??? Det vet jag inte.... Badar med Alvin, Elise och Ida så hela min kropp ser ut som ett russin. Men oj så kul det var.

Åker hem efter några timmar, duschar av mig allt klor, klär på mig och promenerar bort till samma gäng igen. Denna gången för att fika födelsedagsfika, Alvin fyller 7 år idag. Resten av familjen har nu också anlänt. Middagen serveras, det blir grillat. När den sjunkit ner dit den ska ger jag mig ut på en löprunda, avslutar med lite backintervaller.

Efter stetch och lite styrka slår jag mig ner framför Allsång På Skansen, kanske förövrigt bästa programmet i år. Eller vad är det Måns brukar avsluta med ?? :). På med skor och sedan in i bilen, nu är jag åter i stugan igen.

Det blir en tidig kväll för att sedan förhoppningsvis vakna upp till ännu en dag med sol, då hörrni ska jag bada och sola som aldrig förr. Syster Jennie med familj och grannar kommer på besök, det blir lek och bus kanske också grillat och lite vin.

Någon som sagt att jag försöker utnyttja dagarna till fullo ?! Min semester är snart slut.

Kärlek till er alla ♥ Nu säger jag godnatt




Bjuder på en bild på dagens födelsedagsbarn. Alvin 7 år

/ M A R I


Inredning - Vackert, färg och form !!



Hade jag haft ett torp hade jag inrett i denna stilen. Så fantastiskt vackert !!







Av dessa två bilder blir jag inspirerad av färger och former, kanske någon enstaka möbel eller så. Men annars tycker jag det är för rörigt. Men kanske väldigt mysigt ändå.


/ M A R I



Inspiration - Du är du !!




/ M A R I



Måndag 25:e Juli !!

Jag har haft en trevlig dag på stan med Marie. Det var nära att ett par skor följde med hem, men när jag insåg att det bara var en färg (fel färg) som var på rean så blidde det inget. Otur. Men gladare blev plånboken :). Vi slog oss ner för en lunch i alla fall. Pratade lite strunt och reste oss och åkte hem sedan.

Nu blir det stan igen, jag ska möta upp Elin, Maria och Caroline för en sen fika. Vi måste passa på att umgås en massa nu innan jag åker hem. Smida lite planer för höstan kanske det blir också, jag tänkte försöka lura ner dom alla tre till Stockholm en helg nämligen:). Tror ni att jag lyckas ???? hihi..

Nej. Nu måste kila !!!

Kärlek till er alla ♥







/ M A R I



Flaggorna på halvstång !!

Flaggorna vajar på halvstång, jag och säkert många fler hedrade dom drabbade med en tyst minut vid 12-tiden. Den kalla kåren som gick längst min ryggrad under den stillsamma minuten ligger fortfarande kvar. Jag kommer aldrig förstå detta. Jag är väldigt berörd. Att en person med så mycket hat inombords fanns, kunde jag i min vildaste fantasi aldrig tro. Men nu vet jag. Det är vidrigt.

Jag tänker på er alla ♥

Efter detta inlägg ska jag ta mig ner till stan, möta upp Marie, göra något annat, sluta tänka och bara promenera runt. Att försöka tänka på något annat måste vi nog alla göra en stund...





/ M A R I


Min söndag !!

Hej på er !! ♥ Jag var lite off igår, men så blir det när man har fullt upp med familjen. Var nämligen och fikade namnsdagsfika hos syster Jennie med familj, fikat blev till middag senare också så det blev en heldag helt enkelt. Supertrevligt !!!

Idag går jag in på sista semesterveckan, men jag kan nog inte påstå att jag gör det med en ångest hängandes över mig. Jag tror att den kommande utlandsresan och vetskapen om att en höst fylld med massa trevligheter väntar räddar mig. Det tackar jag för. På något sätt (fast jag har haft en helt underbar semester här uppe i norr) känns det skönt att jag ska få komma hem igen. Rutiner är och kommer nog föralltid vara väldigt skönt.

Men nu ska jag fortsätta att njuta :)




Igår hemma hos systeryster

/ M A R I



Inspiration - H&M !!



Tappade både tid och rum när jag klickade runt på all rea inne på H&M´s webshop, så nu har jag lite brottom. Men jag hinner visa er ett snyggt halsband innan jag sticker. Inte rea dock, men jag vill ha.

Hojta till om det är någon i min närhet som vill handla lite rea med mig ???

/ M A R I





Tankarna går till Norge även idag !!

Jag tror det finns fler än jag som även idag skänker alla sina tankar till de drabbade i Norge. Det är fortfarande lika fruktansvärt och det kommer förbli en händelse som vi alla minns. En tragisk händelse. Hur kan man göra något liknande ?? En fråga jag antar ingen kommer få svar på.


Nu ska jag ta en pensel och börja måla. Ett skåp ska bli vitt.




Jag igår 


 / M A R I



Jag tänker på er i Norge !!

Shit, detta har berört mig mer än vad jag trodde att det skulle göra. Här i skrivande stund sitter jag med en klump i halsen och brännheta tårar bakom ögonen. Det som hänt är fruktansvärt. Jag mår illa av tanken. Jag beklagar verkligen och skänker här alla mina tankar till anhöriga och alla som varit i närheten av det hemska som hänt. ♥






/ M A R I



Inspiration - Hårspray !!



Kanske bästa hårsprayen ever. Eftersom min favorit från IsaDora slutade säljas så har jag sedan dess varit ute efter någon liknande, den här kommer mycket nära. Testa vetja !! Den håller hela dagen samt att den luktar gott..

/ M A R I


Norge får mina tankar !!

Jag har haft en fantastisk dag med massa fika, bus med barnen, smörgåstårta och umgänge med familjen/släkten. Alvin och Ida har haft kalas. Kärlek till alla.

Men på eftermiddagen/kvällen skänkte vi Norge alla våra tankar, aftonbladet har uppdaterats med jämna mellanrum och nyheterna har med hög volym stått och gått i vardagsrummet. Fy, det gör ont i mig. Det är fruktansvärt det som hänt. Det är så skrämmande nära Sverige också.

Jag ska fortsätta följa nyheterna nu. Vi hörs imorgon.




Jag idag



/ M A R I










Inspiration - Vitamin E från Body Shop !!



Body Shops produkter förknippar vi alla nog med goda dofter färgstarka burkar/tuber och liknande, men jag tycker ni ska slänga ett öga på denna produkt om ni inte redan gjort det. Den luktar väldigt svagt men är fantastisk ändå, helt klart en av dom bästa. Har ni testat ??

/ M A R I



Jag fick med mig en kille hem igår !!!

Ha ha, nu blev ni allt nyfikna ;).

Efter min och syrrans långpromenad igår var det en liten pojke som ville sova hos moster. Självklart sa jag, men vi hann bara hem innan han sov dock. Så det blev inte mycket mer än att sova för honom, för idag har jag massa ärenden som måste uträttas så Edvin får åka hem och leka istället. Men vi träffas om några timmar igen, för då blir det barnkalas för Alvin och Ida. Full rulle kanelbulle hörrni !!!!


Vad gör ni idag?



Den här lilla charmören fick jag med mig hem :)

/ M A R I



Blankt !!!!!!!!

Vad har hänt idag undrar ni ??!?! Inte ett skit säger jag.......det enda vettiga jag gjort, enligt mig, är att jag har skickat in massa fotografier för framkallning. Grattis !!!!!! Dom andra planerna ändrades....så dagen blev innehållslös. Men men..

Vid 19-tiden ska jag åka in till Sundsvall i alla fall, dagens händelse liksom Weeeeeeiiii :) ha ha. Två presenter måste fixas inför kalaset imorgon nämligen, så jag både passar på att sova i mamma och pappas lägenhet för att ha närmare ner till stan (jag slipper stressa med andra ord) samt låna systrarna för en långpromenad ikväll. Lite vettigt får jag gjort innan dagen är slut, tror ni inte det ? ;)


Nu middag och sedan ???????????






/ M A R I






Inspiration - André Bentzer !!



Där kom han med igen. Ha ha, förlåt. Men idag när vädret inte är något väder så får sådana här bilder pigga upp.


/ M A R I



Bildbomb från igår !!


Badplatsen nedanför stugan...nice att dom håller på att göra en grillplats :)



Ida och Edvin. Ha, sötare filurer får man ju leta efter ♥



Elise och Elsa laddar för bad



Ida och Elsa, nybadade och redo att gå upp til stugan igen...det blev liiite kallt.



Moster Mari och Elsa....



Grillkungen har anlänt... (Markus min svåger)

Hade en fantastiskt bra dag igår. Tackar min kära familj för det ♥

/ M A R I


Grillat är gott !!!

Familjen är samlad, grillen är igång och barnen busar på tomten. Sjukt vad underbart allt är ♥. Dagen har bestått av bad, sol och massa annat roligt med familjen. Tyvärr har molnen hittat hit så en mysig hoodtröja har åkt på, men inte klagar jag för det. Mys är det ju :)

Annars i veckan är det inte så mycket planerat, ska iväg och göra ett pass inför utlandsresan imorgon, gå på barnkalas (i dubbel bemärkelse) på fredag och sedan festa loss uppe på Norra Berget på lördagen. Oj, det blev en hel del ändå haha. Men det är bäst jag passar på, snart är semestern slut.


Nu ropar dom på mig, det är middag på gång !!!





På väg till Höga Kusten


/ M A R I







Inspiration - Sanslöst snyggt !!!




Ibland söker jag efter så konstiga grejer, så denna gången kommer jag faktiskt inte ihåg vart jag hittade denna sköna inspiration. Men passa på att njut, det gör jag. Helt sanslöst snyggt.


/ M A R I






Tillbaka efter en bra dag i Gävle !!!

Åter i soffan, men i stugan denna gången. Det blev ett kortvarigt besök inne i stan, för det är ju helt klart mycket skönare här ute på landet. Men i alla fall, min dag har varit supertrevlig. Tog tåget mot Gävle imorse vid 08.30, lite senare hoppade Mattias på och vi åkte tillsammans en stund innan vi hoppade av. Vi strosade mest bara runt, pratade, kollade i lite butiker, käkade lunch, pratade ännu mer, fikade och strosade runt lite till. Sol, fantastiskt sällskap och en trevlig stad. Så ja hörrni, en underbar dag  :). Tack !!!!

Sov Gott ♥




/ M A R I



Är i Gävle på äventyr !!

När ni läser detta så flanerar jag med all säkerhet runt på gatorna i Gävle, är där nere och spenderar min dag med vännen Mattias. Vad vi har hittat på får ni veta senare...Håll utkik :)

Vi hörs när jag är hemma ikväll ♥




Foto: Jag
Tog den i söndags då jag låg på Bergafjärdens Camping och solade.

/ M A R I




Inspiration - André Bentzer !!




(bilderna är från google)

Igen. Ja !!!!!!!! Jag har fastnat helt på denna unga killen. Älskar hans stil helt enkelt. Hett.


/ M A R I
 


Under en filt !!!

Sådär, då var jag "hemma" i stan och åter från ett besök hos äldsta systern samt en god middag på stan. Regnet öser ner och värmen vet jag inte vart den tog vägen, men jag klagar inte. Jag har haft en bra dag ändå :)

Nu ligger jag däremot under en filt, ser Projekt Runway och drömmer mig bort till en sandstrand. ♥

Vad pysslar ni med ?!




Normalt att ligga under en filt i Juli eller ???


/ M A R I



Inspiration - Nagellack från IsaDora !!




Det gula lacket (IsaDora nr. 653) har jag för tillfället på naglarna, jag bara älskar det. Superfint på. Lite segt att man måste lägga fyra lager för att det ska täcka. Men till bruna händer är det fint :).

/ M A R I



Inspiration - H&M !!



Såhär skulle jag vilja gå klädd idag. Allt från H&M. Skönt och avslappnat.
Vet någon om västen går att köpa fortfarande ?!


/ M A R I





Kolla hitåt alla norrlänningar :)


Jag höll allvarligt på att sätta maten i fel strupe när Marie visade mig denna innehållsförteckning. Ha ha ha ha ha. Jag skrattade så jag nästan dog på stranden. Är man norrlänning så är detta sanslöst roligt.


Jag, Marie och Ludde hade en bra dag på Berga. Klarblå himmel, bad, sol och massa skratt. Det är livet det. Sedan begav jag mig tillbaka till stugan igen, somnade i solen en timme för att sedan vakna till ett dukat middagsbord. Är det någon som talat om för er att jag har semester ??? :)

Nu laddas det för finalen i fotboll. Vilka hoppas ni ska vinna ?!


/ M A R I



Bergafjärden !!

Hörrni, idag spenderar jag min tid på Bergafjärden. Kanske Sundsvalls bästa camping. Om vädret tillåter ute vid kusten så blir det sol och bad, annars hittar jag och Marie på något annat skoj. Men mys blir det i alla fall, jag bara älskar Bergafjärden. Har massa underbara minnen därifrån ♥

Hörs senare idag/ikväll !!


Bergafjärden, en bild från förra året.


/ M A R I



Inspiration - André Bentzer !!


Foto: Greg Swales


André Bentzer, njutbart. Jag skulle vilja vara kille för en dag när jag ser sådant här.

/ M A R I



Inspiration - Body Shop !!



Det är alltid lika roligt att testa andras grejer, tycker inte ni det ?? :). Idag fick mammas lotion en omgång av mig, eller den har redan fått några omgångar...tyst säg ingenting..hihi.. !!! Men jag gillar den skarpt, finns den kvar på Body Shop tro ?? Har nämligen fått för mig att det bara var en tillfällig produkt..


/ M A R I




Inspiration - Vanessa Hudgens !!





Att Vanessa Hudgens är sjukt snygg kan man inte komma ifrån. Att hon klär sig grymt snyggt går inte heller riktigt att komma ifrån. Snygg människa helt enkelt.


/ M A R I


Jag hurrar för min yngsta systerdotter idag !

Hej på er !! ♥
Två veckor av min härliga semester är avverkade, shit vad tiden går snabbt. Håller ni inte med ?! Men jag har inte tänkt att deppa ihop för det, jag har ju två veckor kvar :).

Här i Sundsvall ligger molnen som ett täcke över staden så idag antar jag blir en sådan där tråkig dag igen (gud så mycket trevligare allt blir när solen strålar), men vi får besök av ena systern med familj samt min farbror idag så livat i stugan blir det nog ändå. Kul.

Jag får också passa på att Gratulera min yngsta systerdotter Ida idag, som fyller 4 år. Hon stojar runt på böljan den blå i helgen. Hon och familjen är nämligen i Helsingfors och roar sig, så massa grattiskramar får hon när hon är hemma igen. Grattis än en gång min älskling ♥




Födelsedagsbarnet

/ M A R I



En seg fredag !!

Vaknade imorse i hopp om att det skulle vara lika fint väder som igår. Men icke !!!!! Det blev ett uppvaknande till en grå himmel istället....suck.... !!! Men det har blivit rätt mycket gjort ändå, jag och mamma åkte in till stan och tvättade massa kläder, samt storhandlade inför helgen. Men jaha, nudå???? Jag ligger som ett mähä i soffan, glor upp i taket och kollar in mamma ibland när hon dansar runt med dammsugaren. Kul liv. YEAH !!!!!!!!

Hoppas det händer något roligt imorgon i alla fall ♥

Vad gör ni en dag som denna ?!




Ungefär såhär ser det ut....


/ M A R I





En seg fredag !!

Vaknade imorse i hopp om att det skulle vara lika fint väder som igår. Men icke !!!!! Det blev ett uppvaknande till en grå himmel istället....suck.... !!! Men det har blivit rätt mycket gjort ändå, jag och mamma åkte in till stan och tvättade massa kläder, samt storhandlade inför helgen. Men jaha, nudå???? Jag ligger som ett mähä i soffan, glor upp i taket och kollar in mamma ibland när hon dansar runt med dammsugaren. Kul liv. YEAH !!!!!!!!

Hoppas det händer något roligt imorgon i alla fall ♥

Vad gör ni en dag som denna ?!




Ungefär såhär ser det ut....


/ M A R I





Inspiration - Dumleglass !!




Sommar och ja, då måste man käka glass. Denna testade jag på midsommar för första gången, minns det som igår för den var så GOD. Och vet ni, igår smakade den lika bra. Den finns dock bara att köpa på glassbilen än sålänge som jag har förstått det. Men ni måste TESTA den !!!

/ M A R I


Bildbomb från Höga Kusten !!










♥♥♥♥

Jag anser att jag inte behöver säga något. Bilderna får tala för sig själv.

♥♥♥♥

/M A R I


Smultron !!




Denna dagen har bestått av bad, sol, smultron, glass, minnen och massa mer. Åh så underbart. Detta är livet på en pinne som jag sa till mamma när jag låg på gräsmattan och lapade massa sol. Helt ljuvligt.

Nu har jag dock lämnat solen för idag, kanske att det blir en kaffe i kvällssolen om en stund men nu pustar jag ut efter en löprunda istället. Ella ja, det blev intervaller. Mördarbacken var elak. Men jäklar vad skönt det är efteråt.

Vad gör ni en fin kväll som denna ?!

/ M A R I



Inspiration - Stråhatt !!




Helt rätt i sommar. Kör på ett par byxor med hög midja också. Snyggt ju.


/ M A R I



Höga Kusten igår !!


Bild tagen igår, under strandpromenaden
(det kommer fler bilder ikväll)


Jag har med ord svårt att beskriva hur fantastiskt bra vi hade det igår. Höga Kusten, och då speciellt Nordingrå måste upplevas för att förstå min känsla. Men i alla fall, vi besökte några småbutiker, njöt av solen, fikade och grillade hos pappas ena kusin och slutligen tog vi en oslagbar strandpromenad vid Norrfällsvikens Camping. Hm tänker ni...Ni gjorde ju ingenting..Egentligen ?!?! Men jag ska berätta, man behöver inte göra någonting där uppe. Om man håller ögonen och öronen öppna så räcker det, naturen och allt som har med den att göra är fantastisk. Jag vill tillbaka. NU !!!


Idag blir det nog bara lapa sol på altanen, det får räcka :). Men nu: Frukost !!


Inspiration - Hemlighet !!









Jag har tänkt. Frågat andra. Gett fan i att lyssnat. Bestämt mig. Det sker när när jag är tillbaka i Sthlm.
Vad kan det vara tror ni ? :)




/ M A R I


Höga Kusten here we come :)

När ni sov som skönast smög jag upp och gjorde mig iordning, drack en stor kopp kaffe och packade en liten väska. Jag, mamma och pappa är nämligen på väg upp till Höga Kusten. Närmare bestämt till - Nordingrå !!! Tror att jag har nämnt det förut, men det är helt klart mitt bästa smultronställe. Helt fantastiskt. Jag lovar er massa bilder.

Mer om vår dag kommer jag berätta när vi åter är hemma ikväll. Kanske att det blir imorgon också, beroende på hur sent det blir. Ha nu en underbar dag där ute. ♥




Två bilder tagna förra året då vi var där.

/ M A R I



Inspiration - Allsång På Skansen !!



En löprunda, handling, tacos och en dusch senare sitter jag nu och inväntar Allsång På Skansen.
Vilka ska kolla ?? :)

/ M A R I


Men trååååk och Sundsvall är under vatten !!!!!

Dagen började sååå bra, med massa sol och bad. Jag var uppe innan 08 imorse så jag hann med en hel del innan lunchtime..sedan brakade åskan igång. Jösses !!!! Men vi här i stugan kan glädja oss åt att det inte var så farligt, för om man kollar www.st.nu så ser man att hela Sundsvall är under vatten. Fram med simfötterna hörrni :).

Rastlösheten har satt sig djupt i märgen nu, gaaah. Jag måste hitta på något !!! Vad gör ni??







(bilderna är från www.st.nu)

Jag tror jag stannar här i stugan

/ M A R I



Inspiration - Shorts från Adidas !!



Fyndade ett par korta snygga shorts från Adidas igår.
Kommer vara grymma nere på Kretas stränder i september :)

/ M A R I


Bildbomb !!


Jerkan !! Kanske inte min musiksmak, men snart 70 bast och vet ännu hur man kan äga en hel stad.Grymt.



Marie och Louise



Ludda höll fast vid sina kortspel, jösses. Dom fick oss alla att spåra ur på kvällarna.



Elin och Caroline



Veronica Maggio. Nice. Mycket nice.


Nu har jag både tömt mobilen och kameran, så nu kan jag inte bjuda på några fler bilder. Dessa är dom sista :).

/ M A R I





Min måndag !

Slappade rejält förut idag. Låg i brassestolen och lapade massa sol, åt en rejäl frukost och tog ett dopp i sjön. 24 grader, riktigt behagligt ju. Men vid 15-tiden blev jag sjukt rastlös, tog med mig mamma och pappa till stan. Baddräkt till mamma, badbyxor till pappa och ett par snygg shorts från Adididas (visar imorgon) till mig. Nice ju.

Kycklingsallad och ett stopp på ICA blev det innan vi begav oss tillbaka till stugan igen. Nu värmer kvällssolen min rygg, barnen ropar glatt från stranden, grilloset ligger som ett täcke över området. Hm. Det är ju underbart måste jag säga. ♥




Bilder som blev tagna igår

/ M A R I




Andra veckan på semestern !!


Två bilder från i lördags

Jaha. Rehaben ute i stugan är påbörjad, jag har inte gjort ett skit sedan igår när jag kom hit. Men jag börjar faktiskt redan känna mig piggare och betydligt fräschare. Festivallivet är hårt. Men roligt har det varit. En ny vecka och andra veckan på semestern är precis startad, får helt enkelt se vad som händer. Inga måsten.

Hörs sen

/ M A R I


Lite bilder från i Lördags !!


Caroline, Anna och Annikki



Elin suger i sig sig egna slush...galet gott ju :)



Fina damer.... vilken kväll vi fick :)



Det vackra värdparet vi var hos



Elin lade ribban för kvällen haha =)



Senare spårade de ur.... men skoj hade vi :)



Jag i egen hög person


Lite random bilder från kvällen i lördags. Det är många bilder som inte är respektabla för denna blogg, så ni får nöja er med dessa :). Det var en grym kväll i alla fall, helt klart bästa på hela veckan. Tack alla som gjorde den så bra. ♥





Några bilder från Gatufesten !!


Håkan Hellström på scen, helt galet. Hela Sundsvall dansade.



Mari och Marie. Radarpar.



Ludde sitter och drömmer om, ja jag vette tusan. haha.



Hm.. svep sa vi, ja visst säger Ludde. På två sekunder var ölen nere. Också galet.



Gänget på balkongen. Alla ser sjukt social ut...eller??





Hade kameran med mig ner på stan igår, så jag ska kolla igenom bilderna och bjuda på några till. Håll till godo :). Men först ska jag till Galtström och käka en brakmiddag med föräldrarna. Jäklar vad gott det ska bli. Sedan ut till stugan för rehab haha.

/ M A R I



En trevlig kväll !!


Bild från igår


Precis vad hon där uppe önskar er. En Trevlig kväll. Take Care !! ♥

/ M A R I


Inspiration - Fjädrar !!





Jag blev inspirerad av en tjej på stan igår. Hon var så snygg. Med massa fjädrar. Sjukt snyggt.

/ M A R I



Dag 5 på Gatufesten !!

Igår var jag lugnast i stan, på många sätt. Min kropp ville inte riktigt hänga med. Så jag besvarade den och tog det lugnt helt enkelt. Så idag är jag piggare än någonsin (haha), så nu är det bara att ladda för sista kvällen. Ikväll blir det först födelsedagsfest hos Caroline, sedan börjar kvällen med Veronica Maggio nere på stan. Grymt.

Men i alla fall, Oskar Linnros, Håkan Hellström och Timbuktu gjorde kvällen igår. Sjukt bra. GALET bra.Tack.

Jag måste börja gå på konserter!





Tyvärr syns han ju inte..Men Oskar, vilken kille. 

/ M A R I 


 


Dag 4 på Gatufesten !!

Jag, Marie, Jonas, Ludde, Edvard, Kim och Rickard rockade loss här hemma, till massa bra musik och goda drycker. Efter en stund stod vi helt plötsligt nere på stora torget och dansade lös till Jerry Williams. Vilken stjärna han är. En grym konsert gjorde han igår. Han ägde hela Sundsvall. Kvällen fortsatte och det blev mycket dans kan jag säga. Jäklar i min låda vad vi hade skoj.

Idag är jag segare än vad SJ brukar vara ibland. Men det var det värt. Jag, Elin och Oliver (hennes son) har varit nere på stan och kikat läget. Köpt lite presenter och bara njutit av vädret och alla människor. En powenap fick jag till när jag kom hem också, men nu är jag fit for fight igen (tror jag). Så ja, jag återkommer med lite roligare inlägg imorgon. Jag måste kila.

Ha en bra kväll !!!






/ M A R I



Inspiration - Mojito på box !!



Efter önskemål så kommer här en recension.
Blev rekommenderad att köpa denna av en kollega, så jag var inte sen med att beställa en box. Ja, det stämmer. Det är beställningsvaror och detta görs på systemets hemsida. (görenkelt).

Nå, vad tycker jag ??
- En riktigt bra blandad mojito på krogen kan ingenting slå !!! Men över förväntan så är jag nöjd med denna, dock smakar den liiite för starkt så mitt tips är att köpa sodavatten eller helt enkelt blanda ut den med vanligt vatten. Det funkar, jag gjorde det. Så testa vetja. Den var supergod en varm kväll som igår =)


/ M A R I


Lite småseg, men vi kör ännu en kväll till !!




Lite småseg är jag allt där bakom glasögonen. Men jag laddar om och kör ännu en kväll. Gänget anländer strax hit, så jag ska koppla in högtalarna och dunka igång lite musik. Ha det så bra där ute =)


/ M A R I


Inspiration - Strandklänning !!



Hittade denna fina när jag kikade igenom lite strandklänningar.. Älskar färgerna..

/ M A R I


Dag 3 på Gatufesten !!

Jag sa ju det, det var fullsatt. En grym kväll nere på Gatufesten med Marie, Ludde, Tomas och Jonas blev det igår. Det tackar vi för. Men den var innehållsrik.

- Jag hjälper en kvinna som ramlat i folkmassorna. Det som gör mig mest orolig/arg var att det inte var någon annan än jag som hjälpte till eller såg henne där på marken, alla gick förbi eller bokstavligt talat trampade på henne.
- Jag hjälper en kille som sitter på marken och blöder (läs:blöder mycket, han hade ramlat och tagit sönder läppen på något vänster. Han leder jag bort till ambulanstältet.
- Fullsatt öltält, ja man blir knuffad och det får man acceptera. Men inte denna kvinnan, hon blev fly förbannad på mig. Skällde ut mig efter noter och slängde av mig mina glasögon. Tur man känner vissa vakter, så henne vinkade vi hejdå till :)
- Vi sitter vid ett bord, vi har våra glas med vin/öl eller vad vi nu dricker. Då får helt plötsligt en (okänd) kille för sig att lyfta på bordet, ja varför vet jag inte. Men han gör det. Varpå jag får all dryck över mig. Tack det var precis det jag behövde efter allt annat. Som plåster på såren fick jag ett häfte med dryckesbiljetter.

Undra vad som komma skall ikväll haha :)

Men i alla fall, vi hade en riktigt bra kväll !!!




En bild tagen nere vid ån här i Sundsvall


/ M A R I





Solkysst hud !!

Solat är det enda jag har gjort idag. Käkat lunch och läst massa tidningar också i och för sig. Men brassestolen har varit min trognaste vän idag. Oj så skönt. Pepparkakan Mari har anlänt till 2011 nu :). Vad gör ni ?!

Istället för att slappa i solen har jag nu duschat och påbörjat kvällens make, det blir stan med Marie, Ludde, Tomas och Jonas ikväll. Det kan bli röj. Gatufesten invigs på "riktigt" ikväll, så det kommer vara fullsatts plus att vädret är underbart. Ha så skoj hörrni :)


Lite andra kläder, sedan kan vi köra =)

/ M A R I



Inspiration - Shorts !



Mycket snyggt. Mer behöver jag inte säga.

/ M A R I


Dag 2 på Gatufesten !!

Jaha. Ännu en dag på Gatufesten är avverkad, igår blev det liite mer vin och en liite senare kväll. Vi drog på efterfest med StandUT Blakk så hemma var jag vid 04-tiden. Gaaaaaaaaahh. Jag är trött. haha.

Före allt stohej nere på stan satt vi hemma hos Ludde och surrade lite, drack vin och lyssnade på massa gamla godingar. Shit vilken nostalgi. Jag kilade ner på stan lite tidigare, skulle nämligen möta upp fina Elin för ett glas. Trevligt. Mycket trevlig. Sedan var det full fart.

Idag har det inte hänt så mycket. En promenad ner till stan bara. Nu äts frukosten och sedan blir det brassestolen ute i solen.

Vad gör ni mina fina ?!



Innan kvällen började igår blev det sushi, nere vid ån i stan. Nice.

/ M A R I





Jag, min dag och en bild.

Jaha. Upp ur soffan har jag kommit, tro det eller ej. Det var svårt. Har nämligen legat i soffan sedan jag vaknade imorse, men Marie fick mig att bli piggare. Tack.

Jag har i alla fall gjort mig iordning nu, packat en liten väska och käkat lite. Ska ner på stan och möta upp Marie, lite solintag och en glass kan behövas. Sedan bär det av hem till Marie, vi tänkte dricka lite vin och surra lite skit innan vi ännu en kväll går ner på stan och kikar läget. Men det blir lugnt. Veckan är lång. Bye Bye. Återkommer.




Jag idag. Nu blir det stan med Marie

/ M A R I


Inspiration - Jeansväst !!



Med rätt matchning av andra kläder så kan jeansväst vara sjukligt snyggt.


/ M A R I
 


Dag 1 på Gatufesten !!

Det blev en lugn men onekligen väldigt trevlig kväll igår. Jag och hela familjen började med en middag hos min äldsta syster, det blev grillat och ett glas vin, lite bus med barnen och sedan en supergod efterrätt. Så underbart med sommar ju. Sedan begav jag mig hem till mamma och pappas lägenhet, dit kom också min själsfrände Marie. Vi surrade lite skit, drack ett till glas vin och sedan drog vi ner till stan.....

Måste säga att jag inte riiiiktigt var upplagd för massa party, men träffa och se lite folk och lyssna till StandUT Blakk (sveriges bästa partyshowband) gjorde mig på humör igen :). Dom är grymma... Kvällen slutade vid midnatt, då blev det en taxi hem och raka vägen i säng. Men då ställer jag en fråga, hur sjutton kan man vakna upp och känna sig bakis, fast man inte druckit speciellt mycket (läs tre glas vin) ???


Nu blir det frukost =).




StandUT Blakk


/ M A R I



En dag i Sundsvall !!

Besökte först min snälla tandläkare. Det är nästan så att jag skulle kunna boka tid hos henne oftare, bara för att hon är så trevlig. Ett bra jobb gör hon också. Mina tänder fick som vanligt - MVG. Därifrån sprang jag vidare, in och ut i några butiker. Det var sjukt länge sedan jag var inne i stan här "hemma". Kom därifrån med en kofta och en klänning. Alltid hittar man något :).

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa, i deras lägenhet i stan. Inväntar att tiden ska springa iväg, middag hos äldsta systern väntar nämligen. Sedan ska jag och bästa vännen ner på stan och ta ett glas vin. Trevligt.

Kanske hoppar in med ett inlägg innan jag och Marie hoppar ner på stan  =).




Jag idag


/ M A R I





Inspiration - Monki !!






Monki kan jag aldrig få nog av.


/ M A R I


Inspiration - Sundsvalls Gatufest !!



Idag sätter det igång !!
Sundsvalls Gatufest som i vanlig ordning brukar höja stämningen i stan till max. Jag ser redan fram emot dom sena kvällarna i öltälten. Dom brukar kunna bli oförglömliga. 

Nu laddar vi :) 

/ M A R I 


 


Sköna semester !!

06.45 vaknade jag imorse, vände mig sedan om och försökte somna om. Men efter att ha vridit och vänt på mig några miljoner gånger insåg jag att jag inte skulle somna om. Jag hoppade istället upp, läste tidningen, försökte vakna till liv och käkade en banan. När jag väl fått upp ögonen och bananen landat där den skulle bytte jag om, och sedan begav jag mig ut på en löprunda. Gissa om den rundan var skön ?? Alldeles tyst, inte en människa syntes till. Det var bara jag och fåglarna. Vilken morgon. Vilken semester.

Frukosten efter rundan kan jag säga smakade UNDERBART !!!!!! ♥

Annars idag har jag legat ute i solen, mått gått och njutit av livet. Madelene, Elise och Ida kom ut hit i eftermiddag också. Men bara Elise stannar, så jag, mamma/mormor och pappa/morfar får lite kvalitetstid med största tjejen. Mys !!!


Jordgubbar.Sommar.
(synd att jag är allergisk)


/ M A R I



Min shopping från gårdagen !


Hårfärg från Goldwell och värmeskydd från Ghd



Tygskor från Åhlens...



Mascara från Max Factor




Mojito i box. Detta kan bli hur som helst, men min kollega tipsade om denna i alla fall. Jag återkommer med en recension :)


Ibland orkar jag bara inte fota allt jag köpt, så jag fixade det på annat sätt denna gången. Det här är i alla fall det jag fick med mig hem igår :). 

/ M A R I



Lite shopping, löpning och tacos !!

Vilken härlig dag jag och mamma haft det idag. Pappa valde att stanna hemma, ni vet hur pappor är när det gäller shoppingkvarter :). Vi tog oss igenom dom flesta butikerna inne på Birsta City, innan vi satt oss ned för en god lunch inne på Café Charm. Sedan var vi rätt nöjda men liite shopping blev det allt, både före och efter lunchen. Ett par tygskor, en mascara, lite hårprodukter och alkohol (till veckans festligheter) fick följa med mig hem :). Visar bilder imorgon..

Nu är jag åter i stugan, vilket jag har varit sedan 16-tiden i och för sig. En löprunda och en god middag (tacos) tillsammans med mamma, pappa, Jennie (syster) med familj har jag hunnit med. Myspys !!! Ska återgå till att vara lite social nu..

Vi hörs imorgon :)




En bild från Höga Kusten förra sommaren.. Underbart.

/ M A R I





Inspiration - Solkräm !!


OJ OJ !!! Detta om något luktar ju gott. Det är sommar helt enkelt.
Jag nöjer mig med solfaktor 6 dock.

/ M A R I


Mot shoppingen !!

Godmorgon alla fina läsare.♥ Hur mår ni idag ?! Själv vaknade jag med ett leende på läpparna, mer behöver jag inte säga :). Kvällen här i stugan var lugn, vi snackade massa strunt och kollade på lite tv. Jag somnade rätt tidigt, men är idag utvilad och redo att inta Birsta (köpcentrum).  Vad gör ni idag ?! 




Bjuder på en bild jag fångade under en släktträff för många år sedan.

/ M A R I





SEMESTER !!!!


 

Nu har jag SEMESTER !!!! Jag sitter för tillfället i bilen på väg upp till Sundsvall, där helgen blir lugn och stillsam. Nästa vecka drar Gatufesten igång, så det är lika bra att jag vilar och laddar upp mig. Det kan nämligen bli väldigt hårt :). Nu ska jag läsa och sedan kanske sova en stund. Kärlek till er alla.

/ M A R I


Inspiration - Ashley Olsen !!



Det gör ingenting att hon återkommer i min blogg. Jag gillart.
Är det någon som har koll på vart jag kan hitta ett sådant pannband ???

/ M A R I


6,5 timme kvar !!!


Lika glad som Leon är över godispåsen är jag över att jag får semester idag :)

Om exakt 6,5 timme (om inte tidigare) spatserar jag ut härifrån och jublar över att jag har semester. Jag kan knappt hålla mig. Känner mig som ett barn på julafton, men denna semestern är verkligen välkommen. Jag behöver den. Nu ska jag fortsätta leka med SVT...

/ M A R I



RSS 2.0