Mad World




Har gått och trallat på den här låten hela eftermiddagen...


Armbandet "söt" !!!

Jag har hittat något riktigt sött, något som kommer pryda min armled om några dagar. Detta fina armband, som www.catj.blogg.se har tillverkat landar snart hemma hos mig. Visst är det fint ?!. Kika gärna in ni också, och se om hon har något som faller er i smaken. Hon är verkligen superduktig !!!



090831

Jaha, då var måndagen avklarad och inte blev jag mycket klokare för det. Har suttit i möte halva dagen, och det sög rätt rejält. Vissa människor skulle jag bara vilja vrida nacken av. Ja, jag är allvarlig !!!! Men annars har dagen varit väldigt lugn.. Efter jobbet hämtade Anna upp mig, hon ville nämligen ha sällskap ut till Birsta. Där ute gick det undan, vi köpte det vi skulle och sedan åkte vi ner på stan och käkade tacos. Fybubblan vad gott det var :). Nu blir det en promenad, för att sedan med gott samvete kunna slappa i soffan...

Million Dollar Baby !!

Denna helg har verkligen varit den slappaste helgen i min livshistoria tror jag. Har inte gjort många knop, inga knop av värde i alla fall. Men men..Det tycks vara värt att upprepa i alla fall...Jag har precis sett "Million Dollar Baby", det är en grymt bra film och blödig som jag är grät jag en skvätt också. Jag är en vekling när det kommer till sådant :). Nu ska jag fixa lite kvällskäk, är nämligen vrålhungrig och sedan är det hopp i säng..


090830 + Bilder

Helgen ♥

Söndag....och idag ska man....hm....göra så lite som möjligt :). Men jag skulle faktiskt vilja göra tvärtom, för jag har verkligen inte gjort ett skit i helgen..bara tagit det lugnt.. Det kan och andra sidan också vara väldigt skönt, men jag börjar bli raaaastlös :). Tur att jag ska jobba i morgon, och ännu bättre.. - Jag har något att se fram emot, jag åker nämligen till Stockholm på torsdageftermiddag..♥ Igår eftermiddag åkte jag tillbaka till Madde och Fredrik, jag, mamma och pappa (som är hemma över helgen) blev bjuden på middag där. Sedan bar det av hemåt igen, så min helg har jag kort och gott spenderat hos syster äldst....

Idag har jag hunnit med en promenad med Elin, lille Oliver och Gizmo. Vi gick runt Sidsjön, uppdaterade varandra om vad som händer i våra liv osv...osv... Alltid lika trevligt att träffa dig Elin, och hoppas vi ses snart igen !! När jag kom hem fick jag mersmak, så jag bytte skor och gick ut och sprang 6 km.. Så nu har jag gjort av med lite energi, vilket var behövligt efter denna lugna helg.. Ska ta en dusch och sedan slå mig ner i soffan och se en film, tror det får bli "Million Dollar Baby", grymt bra film enligt mig :). Vad tycker ni ?


Hm..jag har blivit dålig på att ta bilder, det finns nämligen annat som snurrar runt i mina tankar så jag glömmer helt enkelt bort att fota.. :). Men jag fick ihop några i alla fall... Så håll till godo;




Den här söta tösen kan jag inte få nog av :)


Elise visar stolt upp sin glugg hon har i munnen, vi hade nämligen projekt-dra-ut-en-tand igår :).


Vet inte varför jag fotade detta, men jag tyckte att Madde hade fått till det så fint utanför dörren.



Satt och ritade med Elise igår eftermiddag, då jag fick syn på en rolig ritbok. En designbok eller något i den stilen, där man ska rita och designa egna kläder osv.. Kikade igenom boken och blev mäkta imponerad, snart 7 år och ritar såhär fint;





Är tveksam om jag ritade så här bra när jag var 7 år, men min äldsta systerdotter, hon kan :).










Sidsjön runt. Härligt :).


Lördag !!

 



Jag är hemma igen, känns helt okej. Men det är förbaskat tyst här, en viss skillnad efter att ha varit hos syster där det är tre ungar som springer runt benen på än. Men jag gillar det !!! Hade en jättemysig kväll med syster och barnen igår, (mannen i huset var ute på stan). När barnen hade lagt sig var det tänkt att jag och Madde skulle se "Män som hatar kvinnor", men vi fastnade vid Kristallen Galan i stället, och sedan somnade vi i varsitt hörn. Så det blev inte så mycket filmtittande, för när jag vaknade vid 23-tiden tassade jag in och la mig i sängen i stället.


Idag blev det en tidig morgon, Elise väckte mig vid 07.30 och frågade vad klockan var. Sedan dess har det inte hänt så mycket, mest lekt med ungarna och umgåtts med syster och svåger.. Jag börjar mer och mer inse att tjejerna har begett sig till tillbaka till deras "vanliga liv", för jag är galet rastlös var och varannan dag. När dom var hemma över sommaren hände det saker hela tiden, vilket jag älskar.. Saknar er !! ♥ Men snart blir ni inte av med mig, för jag flyttar ju snart :). Nu ska jag ta en promenad, och sedan försöka få ihop någon middag..


 

 

 

 


Jag har hittat den !!!

Innan jag renoverade mitt sovrum i vintras visade jag er en spegel som jag mer än gärna ville ha, men jag hittade den aldrig i någon butik. Eller så var det bara så att SIA´s återförsäljare här i Sundsvall inte hade tagit in den. Synd, för jag hade köpt den direkt !! Men det jag egentligen skulle komma till är - Nu har jag hittat den!! På www.nordljus.net . Problemet är, att jag redan har köpt en spegel.... Men ja, när jag äntligen har hittat den jag vill ha så måste jag nästan byta ut den som redan sitter på väggen. Eller köpa den ändå, och ta med den när jag flyttar. Aja, jag måste ha den i alla fall......

Så här ser den ut;





Så här ser spegeln ut som jag har på väggen nu;



Den vita spegeln är betydligt mycket snyggare, enligt mig..

Vad tycker ni ??


Sista helgen i september !!




Nu är det dags igen, att åka till Åre alltså. Sista helgen i september är inbokad, då den årliga höstmarknaden går av stapeln där uppe. Bilden ovan är fotad för nästan exakt ett år sedan, då vi var där uppe. Marknaden i säg är väl inget jag jublar över direkt, men friheten som jag känner där uppe går inte att beskriva. Jag älskar Åre !!

Någon som ska med, sängplatser finns det gott om ?? :)

Nu ska jag till syster.. Hörs i morgon !!

Fredag !!

Helg !!!


Jag är som sagt ledig idag, vilket är väldigt skönt. Har verkligen inget planerat under dagen, ska hyra film med syster äldst i och för sig. Men det är inte förrän ikväll, så jag kan slappa bäst jag vill heeela dagen. Tur att det regnar, då kan jag ju med gott samvete stanna inne :). Förresten, jag ska passa Edvin (som är sjuk) en stund också, medan Jennie klipper sig. Men det ser jag inte som något ansträngande....




Febersjuka Edvin ser på Pippi..



Igår frågade en läsare, vart jag hade köpt jackan och sängkläderna. Jackan är köpt på Lindex (899 kr) och sängkläderna köpte jag på Hemtex (428 kr).. Så, nu fick du svar på det :).

Torsdag = Helg för mig !!!

Det är ett under att jag ens är vaken nu, shit vilken dag jag har haft. Tro inte att den har varit förjävlig eller så, tvärtom. Men det har verkligen varit fullt upp sedan 08 i morse när jag anlände till jobbet. Arbetsdagen gick i raketfart, men inte undra på, för vi hade inte en lugn stund alls.kan inte berätta så mycket mer.  När jag slutade klockan 15 åkte jag ner på stan för att möta upp mamma och pappa, mamma ville ha sällskap på stan och pappa skulle till en läkare för att få prata av sig lite. Efter rundan på stan (som tog cirka 2 timmar) åkte vi hem, och jag bjöd mina kära föräldrar på middag. wookade grönsaker, nudlar och kyckling.. När jag blev ensam igen började jag dona här hemma, bäddade rent i sängen, strök och hängde upp nya gardiner, dammtorkade, bytte ut massa ljus som jag inte tyckte passade in nu när det börjar bli höst, och slutligen fräschade jag till mig själv. Så ja, jag kan bara säga att det är riktigt skönt att sitta ner, samt att jag har arbetat klart för denna veckan. Jag är ledig i morgon :).

Hur har er dag varit ?! ♥




Men jag älskar det :)



Jag vänder kappan efter vinden !!







Köpte en höst/vinterjacka idag. En lite mer "avslappnad" modell en den jag köpte förra året. Men denna kommer jag använda flitigt, det är ett som är säkert. Den satt som en smäck i alla fall :).. (bör tilläggas att den ser snyggare ut i verkligheten). Varför ser ofta kläder bättre ut i verkligheten, än på bild?


Unnade mig lite nya sängkläder också, jag tyckte nämligen det var dags att göra lite höstmys i sovrummet. Har precis bäddat rent med dessa, så jag kommer sova som en prinsessa inatt :).




Lars Winnerbäck - Att fånga en fjäril


Lars Winnerbäck - Fånga en fjäril



Jag har ett hem under täcket som ingen har ryckt, jag har det varmt och tryggt
Jag har en lampa vid sängen
Där har du varit på flykt från den svåra terrängen
Det skulle aldrig ha gått, när vi stått
på så olika ställen i livet, men tiden gav oss lite grann ändå
Vi kallar oss vänner, det är svårt att vara när man längtar och känner
som vilka vänner som helst, vilka mänskor som helst
ungefär, du kan säga kär
Jag har ett hem bort i skogen, snårigt och svart, där har du aldrig vart
Där faller löven om våren
Där har jag gjort mig en kvart, i dom djupaste snåren
Vi skulle aldrig ha mötts, när vi fötts
på så olika delar av världen, men en fjäril flyger mellan oss ibland
Vi kallar den lycka, den är svår att fånga, den vill slita och rycka
som vilken lycka som helst, vilken fjäril som helst
Men ändå, vi ses igen vi två

Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still
för alla oss som aldrig vet vad vi vill
Det finns en sång och en dröm
om en lycka så öm
för oss som alltid ska till
att fånga en fjäril

Det finns en skugga bland träden, där vi kan ses, där kan det tas och ges
Där har vi nånting tillsammans
Där är skogen rätt gles, där finns ljus lite varstans
Det är en underlig plats, där vi satts
på så olika prov med varandra, två världar ska krocka varje gång vi ses
Vi kan kalla oss kära, det är svårt att säga, men vi vill vara nära
som vilka kära som helst, vilka världar som helst
Eller hur, det måste va nåt strul
Det går en vind genom skogen, nånting hörs därifrån, det blåser till över ån
Nånting fladdrar i vinden
Ingen väldig cyklon, men det biter i kinden
Det skulle aldrig ha blåst, om vi låst
om vi stängt om våra olika världar, en fjäril längtar alltid ut igen
Små lätta vingar, som jag lätt skjuter undan, som jag lätt förringar
som vilka vingar som helst, vilka känslor som helst
Rationell, vi kanske ses ikväll

Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still
för alla oss som aldrig vet vad vi vill
Det finns en sång och en dröm
om en lycka så öm
för oss som alltid ska till
att fånga en fjäril

att fånga en fjäril, som vill
fälla vingarna ut över världen, en fjäril som flyger mellan oss ibland
Vi kallar den lycka, den är svår att fånga, den vill slita och rycka
som vilken lycka som helst, vilken fjäril som helst
vilken kärlek som helst, hur som helst

Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still
för alla oss som aldrig vet vad vi vill
Det finns en sång och en dröm
om en lycka så öm
för oss som alltid ska till
att fånga en fjäril




090826

Kom precis hem från jobbet, vilket var förbannat skönt. Idag har Mari nämligen varit sjukt trött, och på dåligt humör.  Humöret berodde nog på lite sömn i natt, men jag försökte hålla humöret uppe. Sitter och tar igen mig i soffan lite, medan jag inväntar regnet som med all säkerhet börjar ösa ner snart. Jag som trodde det härliga vädret vi hade i morse skulle hålla i sig... men icke....!!!!

Allt känns bättre idag i alla fall, men jag går fortfarande runt och tänker och är orolig. Just nu kan jag inte göra så mycket mer än att finnas till hands, visa att jag bryr mig och lyssna om pappa vill prata. Men jag ska inte sticka under stolen med att det känns skitjobbigt att se honom ligga där och beklaga sig, jag menar, det är absolut inte likt honom. Men jag finns för alltid vid hans sida !!!! ♥


En av mina kära läsare (en anonym person) frågade mig hur jag lyckades komma så nära fjärilen jag fotade igår. Det var inte så svårt alls faktiskt, han/hon satt så stilla där på husväggen, och jag tassade försiktigt dit med mobilen i högsta hugg..Antar att jag hade lite tur också...men på den vägen är det, heter man Mari så lyckas man med allt ;).


Nu blir det till att dammsuga lite, jag återkommer senare....

Kära fjäril !!!

Fjärilen vilar i skymningens stund

där solstrålar leker tafatt

aftonen flyr mot en blå horisont

och vindarna viskar GODNATT.



Denna vackra fjäril fångade jag med min mobil idag, på jobbet. ♥

Vi hörs i morgon..


En obehaglig känsla !!

Hon har egentligen ingen ork eller lust att skriva just nu, men hon måste göra någonting för att skingra sina tankar. Trodde att hennes långa promenad skulle hjälpa, men nej, hon hade fel. En person i hennes närhet mår inge bra, och att se han ligga där, orkeslös och med tårarna rinnandes från sin kind gör henne så fruktansvärt ledsen. Hon har gått av och ann där hemma för att inte tänka, inte tänka på det hemska som kan hända. Hon vill helt enkelt inte !!


Telefonen ringer, hon kanske fortsätter att skriva senare...


Gårdagen!!!

Mitt internet ville inte riktigt vara med igår, så därför uteblev inläggen. Inte för att jag ska sitta här och be om ursäkt för det, men i alla fall :)..  Efter jobbet igår åkte jag ut en sväng till Birsta City, för att shoppa lite. Nu har jag köpstopp, i alla fall tills på torsdag då jag får lön... Detta fick jag med mig hem;


Vita fräscha tygskor från Bianco...



En härlig lila halsduk från VILA, som kommer klä mig grymt bra i höst..:)



En lila klänning från Vero Moda
(klänningen gör sig bättre i verkligheten)







090823

Vid 04-tiden inatt kröp det ner en liten tjej i min säng, och efter det sov jag inte speciellt mycket. Så jag börjar bli sådär lagomt trött just nu, tur att jag fick en powernap i solen förut i alla fall.  Jag har mest suttit och njutit i solen idag faktiskt, inte gjort många knop med andra ord. En härlig söndag !!! Efter en hel helg i stugan med familjen är det riktigt skönt att komma hem, för tystnaden som råder är förjäkla skön...

Alla mina kära vänner har vänt tillbaka, eller är på väg att vända tillbaka till deras nuvarande städer, där dom pluggar/jobbar..osv...Jag saknar er redan... Så nu är det bara lilla jag kvar i stan, vilket känns jävligt trist. Men om turen är på min sida så kommer saker och ting förändras efter den här veckan, vilket jag verkligen hoppas på. Kom ihåg, ni måste hålla en tumme för mig i veckan....

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, sedan åker ett nytt lack på.. :)



 


Hej på ett tag :)



Snus skadar !!

Haha.. I morse när jag läste ST bröt jag ut i världens skratt. Rubriken på den lilla notisen löd "Snus skadar", och därefter löd en liten text om hur en snubbe hade fastnat med sin hand i en tobaksautomat på en butik i stan. Han kom inte loss, så personalen var tvungen att tillkalla ambulans/brandkår. Haha..jag dör.. Vilket rikspucko !!!!



Bilder från mobilen !!

Skulle fota massa roliga bilder i stockholm sa jag ju, men det var inget löfte jag kunde hålla faktiskt. Sorry !! Kändes som att jag inte fick några bra tillfällen att fota, men jag tömde nyss mobilen på bilder och jag fick till en liiiten kompott i alla fall..






Man skulle kunna tro att vi inte gjorde något annat än åt under min vistelse i Stockholm, för dessa två bilder är endast dom jag fick med mig. Men men, Stockholm var trevligt ändå :).








I fredags efter jobbet blev det shopping på Body Shop, som ni kan se här ovan.
Body Lotion ( Papaya)
Body Polish ( Strawberry)
Shower Gel ( Papaya)
Body Butter ( Coconut)

Köpte en oversize-kofta från H&M också, men den får ni se vid ett senare tillfälle.

Min mobil innehöll jäääättemånga foton..Verkligen..
Det ska bli skärpning, jag lovar....

Lördag - 090822

Blev väckt vid 08-tiden i morse när Elise kröp ner i min säng, hon ville värma sig lite nämligen. Vi båda somnade om en timme, innan vi steg upp och åt frukost. "Jag tror att jag vill besöka någon affär idag, för det passar bra när det regnar faktiskt" säger Elise vid frukosten, och lämnar världens största leende efter sig. Hon är ju bara för rolig den tösen !!! Efter frukosten bytte vi om, och sedan myste vi i soffan framför barnprogrammen innan det bar iväg. Iväg till den stora byn Njurunda, Weeeeiiiii !! Man kan räkna på en hand hur många butiker det finns...en liten håla med andra ord.. Det blev ett par höst/vinter-stövlar åt Elise, som jag faktiskt tipsade om. Är man dagisfröken så har man rätt stor koll på sådana där saker :).. Så hon var mer än nöjd, efter bara en affär.. Tänk vad så lite, kan göra såå mycket... Ett besök på Nordljus (en söt liten inredsningsbutik)blev det också, och där mina vänner skulle jag kunna flytta in eller i alla fall köpa hela butiken. Älskar den romantiska stilen, och det är precis vad butikens tema är..Romantik !!....Kolla här vad jag köpte;



"Where there is love there is life"   149:-
Ska hem och hitta en perfekt plats till den här skylten..

Senare i eftermiddag kommer Madelene och Fredrik hit, med dom två resterande ungarna. Det blir lördagsmiddag här i stugan. Jag älskar att vara här, speciellt idag när regnet öser ner. En dag under favoritfilten är mer än tillåtet med andra ord, samtidigt som jag har lagt alla måsten åt sidan. Lovely !!!

090821 - Jag får liksom ingen ordning...

Just nu sitter jag och "känner av" Lars Winnerbäcks nya låt, - "Jag får liksom ingen ordning". Har ni lyssnat ?! Jag tycker att den är helt okej faktiskt, ingen sådär kalasbra låt kanske men det är ju Lasse vi pratar om, så allt är acceptabelt..Här får ni den:



Vad tycks ??


Annars är jag i stugan och myser, fick nämligen för mig att åka hit och känna lugnet en kväll. En god middag bestående av grillade ytterfileér/grönsaker, klyftpotatis och en stor sallad avnjöts för någon timme sedan, annars har jag och Elise (som också följde med hit ) myst på..Vi har målat naglarna och lekt frisör... Vet ni, hon börjar i Ettan på måndag......Shit vad åren går fort !!  I morgon blir det en sovmorgon och därefter drar jag mig nog in till stan igen, mina festnerver fick sig ett spratt förut nämligen, så jag måste ragga med mig någon på en krogsväng...Någon som skulle vilja göra mig sällskap?? Kom igen !!!  Nu ska jag återgå till mina tidningar jag inhandlade förut.....


/ M



Om du lämnade mig nu, så skulle jag kunna stöta på din brorsa..




Parodi på Lars Winnerbäck och Miss Li´s - Om du lämnade mig nu..

Jag dör av skratt, detta är min humor på hög nivå...

Det ser mörkt ut !!

Som ni kanske märker uppdaterar jag inte lika ofta numer, och det är för att jag inte alls vet vad jag ska blogga om längre. Jag har absolut ingen fantasi alls, har till och med funderat på om jag ska ta bort bloggen och strunta blankt i allt som har med bloggvärlden att göra, men jag vet inte, för samtidigt gillar jag ju att skriva av mig när det behagar.  Men om jag ska fortsätta blogga vill jag inrikta min blogg på något, jag dör ju själv av tristess av allt jag skriver om, så vad gör inte ni då... Ni har väl dött för länge sedan.. Men ja, vi får se hur det blir helt enkelt...
 
Vad tycker ni ?? Kom gärna med förslag....




Bloggtorka på hög nivå....

Fotsvett på Y-buss !!!

Efter dagens resa med Y-buss upp hit till Sundsvall, konstaterade jag att det var absolut sista gången jag åker buss en längre sträcka. Jag har egentligen absolut inga problem med att vara i närheten av folk jag inte känner, tvärtom. Men 40 mil nästan i knä på okända människor är fan inte det roligaste.. Håller ni inte med mig ?!

Allt började bra, tills min fööör snälla sida kom fram. (som resulterade i ett helvete).Två tjejer steg på bussen och ville väl helst av allt sitta bredvid varandra, men det fanns inte två lediga säten bredvid varandra. Så jag, som sitter ensam reser mig upp och lämnar sätena till dom, bara för att dom två ska kunna sitta bredvid varandra. Är jag inte för snäll så säg ?! Jag sätter mig i stället bredvid en tant två säten framför.... Pust och stön, äntligen kunde jag känna lugnet..... Men då brakar helvetet ut, tanten bredvid mig tar av sig sina skor, vilket hon INTE skulle ha gjort. För hela bussen fylldes med en vidrig odör som höll på att ta livet av mig... Åka 40 mil med en tant bredvid sig som har VÄRLDENS vidrigaste fotsvett.. Det låter latjo va?? Fy fan säger jag bara !!! Och ni som känner mig, ni vet ju vad jag tycker om fötter.... I alla fall, jag fick bita ihop och smått hålla för andan för att över huvudtaget överleva. Men håll i er, självklart blir tanten trött och måste ta en powernap. Hon lägger upp fötterna på sätet, och vrider sig mot mitt håll.. Så där sitter jag, med två vidriga fötter som stinker vid min sida ( som för övrigt låg mer på mitt säte än på hennes), spyan uppe i halsen och världens panikångest... ALDRIG mer Y-buss säger jag bara !!!!!!!!!!!!!!!!


Bläääääää


Back in town !!

Sådär ja, då var man hemma på brottsplatsen igen då. Och här var det lika tråkigt som vanligt !!. Men i alla fall, mina fem dagar i Stockholm har varit såå trevliga. Har ju uppdaterat er lite i alla fall, vilket är bra va ?!?.. I måndags kom som sagt Jenny, Sara och Anna och hälsade på mig och Märtha, vi käkade tacos och surrade som bara vi tjejer kan tills klockan slog läggdags vid 01-tiden. Tacosen serverades inte förrän vid 22-tiden, på grund utav att Märtha och Anna var och hämtade Annas soffa som Märtha skulle ta över...Gissa om vi andra var hungriga :).. Läs Märthas blogg,  där får ni en mer utförlig berättelse om hur det gick med transporten av soffan....Igår Tisdag var jag en snabbis på stan och uträttade ett ärende, sedan hem och vinkade adjö till Märtha och Anna som skulle upp hit, till Sundsvall.. Jag blev kvar eftersom jag skulle på ett möte idag.. Kvällen spenderade jag på Söder, mer än så säger jag inte.. Men det var mer än trevligt !!!! Idag Onsdag har jag som sagt varit på ett möte, och det gick riktigt bra. Så nu får ni banne mig hålla varsinn tumme, för min skull.. Jag får besked nästa vecka...Hoppas hoppas hoppas.......!!!!!!!!! Efter mötet spatserade jag runt på stan ett tag, innan bussen till Sundsvall begav sig.. Aja, nogbabblat....jag har haft det vääldigt trevligt i alla fall...


Nu blir det slapp i soffan, haha...det märks att jag är tillbaka i sundsvall..slapp i soffan....hm..Aja, jobbet kallar i morgon, så jag ska försöka lägga mig i tid.. Bye // M

Stockholm 2

Frihet !! ♥


Som sagt, jag har ingen större lust eller tid till att blogga. Men här kommer en liten uppdatering, igår var som sagt Märtha och jobbade så jag tog det lugnt här hemma, fram tills att hon kom hem vid 16-tiden. Jag var rastlös så jag drog med henne till IKEA. Sedan finhandlade vi lite på City Gross, innan vi åkte hem. Fläskfilé och potatisgratäng blev gårdagens middag, sedan slappade vi i soffan med filmen Confession i bakgrunden.. Har ni sett den ?

Dagens planer är att kika runt på Forum Nacka, kanske en fika på stan och ikväll är en helkväll med tjejerna inplanerad. Tacos, spel och kanske något gott vin om jag har tur :). Nu ska jag ta en taktikvil innan vi beger oss, vi har nämligen varit uppe sedan 08 i morse, så jag börjar bli småtrött....


Ha det så bra allihop !!!


Sthlm 1

♥ Godmorgon Stockholm !!

Igår var det full fart så jag hade inte tid att blogga, men idag kanske det blir ändring på det. Vi får la se :). När jag kom ner till Gävle vid 16-tiden igår väntade Märtha på mig vid centralen, därefter åkte vi raka vägen ner till Stockholm. Vi var väl nere vid 17.45 kanske.. Vi stannade på Willys för att handla, sedan hem med grejerna och iväg igen. Ett besök hos Jenny och Emma väntade.. Emma skulle tyvärr iväg och jobba, så henne han jag inte surra med så mycket. Jag, Märtha och Jenny tog i alla fall en promenad till en närliggande mongolisk resturang och köpte med oss mat hem.. Proppmätta som vi var skulle vi självklart trycka i oss lite godis/chips också.. Varför nöjer man sig inte bara med maten ??. Vid 23.30-tiden åkte jag och Märtha hem, efter en jättemysig kväll med Jenny.

Idag har vi inte hunnit med så mycket, mer än att käka frukost. Märtha ska iväg och jobba vid 14-tiden, så jag får se vad jag hittar på. Om det är någon som vill ta en fika eller något liknande, hojta till i sådana fall ????????. Nu ska jag kila ner på affären en snabbis... men jag återkommer senare....


Stockholm !!

Jaha, då var det bara och invänta att tåget ska gå då. Väskan är packad och jag är redo, lite lunch kanske jag ska fixa innan jag drar iväg i och för sig. Smart !! :). Jag anländer till Gävle vid 16-tiden, där hoppas jag att Märtha står och väntar på mig med bilden, för direkt när jag kommer ner gasar vi vidare til Stockholm. Jag har faktiskt ingenting planerat att göra där nere, eller jo, två saker är inplanerade. Annars har jag bara tänkt ta det lugnt, njuta utav ledigheten och min blivande stad. Datorn får stanna hemma, men jag hoppas att jag kan slänga iväg några inlägg från Märthas dator..  


Förresten!! Speciellt till er jag redan känner: Hör av er om ni vill träffas något ?!?!


090814...Uppdatering...

Lyckorus !!


Äntligen med stora bokstäver !! Satt mig precis ned, för tredje gången idag..typ...det har varit en fullspäckad dag kan jag lova, fast jag hade en kort arbetsdag. 07.30-13.30..!! Under dagen har vi förberett inför alla inskolningar som sker till veckan, namnlappar ska skrivas/hängas upp, hyllor ska rensas, gammalt ska bli nytt..osv...osv.. Plus att vi hade barnen att passa, så vid 13.30 var jag riktigt nöjd och kunde verkligen gå hem med gott samvete. Därefter åkte jag direkt hem till Jennie, där jag skulle fira Edvin som fyller år idag. Orkar inte rabbla upp allt vi gjorde, men en lugn stund var det inte. När mannen i huset kom hem promenerade vi ner till den närliggande pizzerian och käkade middag, Edvin hade nämligen önskat pizza dagen till ära.. Självklart skulle han få det !! Men det bästa av allt är, -  Jag är äntligen hemma !! Den lilla stunden jag har varit hemma har jag sysselsatt mig med att packa, och jag tror att jag fått ner allt nödvändigt. Åker ju som sagt till Stockholm i morgonbitti, tåget går 08.33, men jag ska bara åka ner till Gävle och därifrån åker jag bil med Märtha.

Men vet ni, fast dagen har varit fullspäckad och att jag är helt knäckt så har jag gått runt med ett leende på läpparna, hela dagen. Jag känner att saker och ting börjar ordna upp sig, just nu är det bara en sak som fattas och det är ett jobb. Annars har alla andra pusselbitar fallit på plats... Som en vän sa till mig, " Hösten 2009 är MIN höst" och jag kan inget annat göra än hålla med henne. Jag känner ett lyckorus inom mig. Vid den här tiden på året brukar jag känna mig nere och börja grubbla över saker som jag inte alls borde grubbla över egentligen. Men nu har jag inte alls några sådana känslor, och det är underbart måste jag säga !! Jag anar att vissa redan förstår hur mina planer i höst/framtiden ser ut, men jag tänker vänta med att skriva om det här faktiskt. Vill att allt ska vara ordnat i minsta detalj först.....


Lycka ♥



Uppdatering 22:32
Ändring i schemat, jag tar tåget som går 14:11 i stället, av bekvämliga skäl.. :)

Allt känns toppen !!

Kärlek


Hej på er !! Sorry för dålig uppdatering idag, men jag kom inte hem förrän nu. Jag har jobbat mellan 09-17, sedan åkte jag raka vägen till syster. Jag har av någon konstig anledning mitt CV liggandes på deras dator, så jag var där och uppdaterade det lite, samt kastade iväg det till min mail så jag kan fortsätta här hemma. Mitt CV ska nämligen med mig ner till Stockholm i helgen.... Nu kanske ni börjar ana vad jag ska till Stockholm och göra ;). Men i alla fall, när jag puttsat lite på det tog jag och syster en sväng till Birsta. Hon skulle kika på lite kläder, köpa nödvändigheter till Elsas utlandsresa (hon åker till Cypern på söndag, med hennes farmor och några av hennes kusiner. Första utlandsresan för henne faktiskt) och storhandla mat på Ica Maxi. Jag köpte en present till Edvin som fyller 3 år i morgon, annars var jag bara med som moraliskt stöd :). Nu ska jag slappa i soffan lite innan det är dags för sängen... Morgondagen bjuder på jobb, tvättning, packning och ett litet kalas för Edvin. (Han ska egentligen ha kalas på lördag, men jag åker ju till stockholm då)....

Hörs i morgon folket...Jag gissar att det blir lika kass uppdatering då också, men det får ni ha förståelse för...:).

/ Charmtanten !!

090812

Jag var nog den tröttaste tjejen i Sundsvall igår kan jag gissa, för jag gick nämligen och la mig vid 20:45.  Höll på att somna när jag satt framför tv:n, så jag tyckte att det var lika bra att sova. Men tji fick jag, för när jag precis hälsade John Blund välkommen plingade det på mobiltelefonen. Jag fick ett sms. Sedan blev jag vaken ett tag till, eftersom jag hamnade i telefon med personen i fråga. Väldigt trevligt i och för sig, så jag ska inte alls klaga !!! Men därför blev det inte så mycket bloggande igår, orkade helt enkelt inte. Idag är jag betydligt piggare, och jag tror att dagens väder har med det att göra. Strålande sol och lagomt varmt. Det gillar jag :). Slutade klockan 14.00 idag, så jag har hunnit vara hemma en stund men mina föräldrar var hemma på besök när jag kom innanför dörren, så jag har varit social med dom ett tag. Ikväll ska jag bara slappa faktiskt (som att jag inte gör det alla andra kvällar också), har lite att fixa dock men det ska jag röja undan lite snabbt...Det har med min flytt att göra kan jag meddela er, men mer än så säger jag inte :)... Förresten, har jag berättat att jag åker ner till Stockholm lördag ?!. Så är det i alla fall.. Vilket ska bli riktigt trevligt !!! Nej, mina damer och herrar, nu ska jag färga håret och det är mer än behövligt kan jag säga.. usch vilken hemsk utväxt jag har.

Vi hörs senare hurrni :).


Exotic och Brämhults !!

Shit vilken bra dag jag har haft det, fast det har regnat från och till hela dagen plus att barngrupperna svämmade över idag..(självklart var vi kort om folk i personalen också). Som sagt, barnen börjar komma tillbaka från deras ledighet och mina kära kollegor börjar göra detsamma. Allt börjar kännas som vanligt igen. Vilket jag verkligen gillar, jag blir bara stressad över att det är sommarvikarier överallt. Bla bla, jag har haft en bra dag i alla fall. När jag kom hem insåg jag att kylen ekade tomt, så jag ilade iväg ner mot stan för att snabbt handla och uträtta ett ärende. Men, det tog 25 minuter innan jag var nere i stan (det tar annars drygt 5 minuter bara).. Det hade skett en motorcykel-olycka i en rondell här i närheten..Usch.. Olyckan fick mig att må psykiskt dåligt så jag glömde bort hälften av det jag skulle handla...plus mitt lilla ärende jag skulle göra.. Typiskt !!! Nu har jag lagt mig i soffan och tänker strax slå på en film, samt gotta mig i lite naturgodis och Brämhults....

Vad gör ni idag ?!



Paketöppning :)

Peace&Love.

Detta var innehållet i paketet.....









090810

Äntligen !! ♥


Äntligen har jag börjat på mitt "vanliga" schema, så nu är allt sig likt igen. Har jobbat mellan 07.30-16, och för en gång skull så känner jag mig "skönt trött". Svårt att definiera ordet "skönt trött", men jag hoppas ni förstår vad jag menar. När jag kom hem tog jag en liten powernap innan jag satt igång med städningen. Nu var det faktiskt läge att städa, och det blev strålande fint. Härefter blir det bara slapp i soffan....Visas det något bra på tv ikväll??  Åh, när jag kom hem idag låg det ett paket och väntade på mig i brevlådan. Gissa vad det var ?? :). Jag blev jättenöjd... Visar er i nästa inlägg vad paketet innehöll....

Söndagens njutning!!

Vaknade upp hemma hos Josefine och Rikard i morse, efter frukosten och stek i solen begav jag mig inåt stan igen. Min ena svåger (Fredrik) fyller 35 år idag, så det vankades kalas...IGEN.. Tycker jag inte gör något annat än att uppdatera er om massa kalas jag har varit på. Men alla lyckas fylla år samtidigt i vår familj...Men men, kalas är mysigt :). Det blev fika när vi kom dit, lite presentöppning och sedan grillade hamburgare till middag. Dagen har bjudit på stråååålande sol, och det vet ni mycket väl vad jag tycker om :).  Måste dock meddela att det har börjat åska och regna här nu, tråkigt. Hur bra kan det egentligen vara att sitta vid datorn då, Mari ???????  Efter detta inlägg ska jag ta en dusch och sedan varva ner innan det är dags för mig att sova. I morgon börjar jag mitt "vanliga" schema igen, och det innebär att jag jobbar dagtid måndag-fredag hädanefter. Äntligen säger jag bara !!!!!









Lyckades få två underbara bilder på Ida och Edvin när vi gungade idag.
Visst är dom underbara ??

Apprå på foton, jag kanske borde ta mig i kragen och lämna in min digitalkamera på lagning snart. Det var ett tag sedan den gick sönder nu, men jag har helt enkelt inte orkat lämnat in den. Hur jobbigt det nu kan tyckas vara ?!?

Ha en fortsatt bra kväll, vi hörs i morgon !!
/ M

Lördagens njutning !!!


På väg mot skoooogen, Matfors vettni..fina ställen :P.


När jag kom fram var bordet dukat och maten var på ingående...Vilken lyx :)


Maten, innan den blev grillad och uppäten :).


Söta Rikard blandade supergoda drinkar till mig och Josefine..


I morse blev det en dunderfrukost ute i solen.. Underbart är ordet !!!


Efter frukosten lade vi oss och solade, samt läste maaassa skvallerblaskor.


Som sagt, igår kväll åkte jag till Josefine och Rikard för att grilla lite. Jag tycker att bilderna får tala för sig, för jag har inte så mycket mer att säga än att vi hade en jättetrevlig kväll, och en jättemysig förmiddag idag....

Tjo fräs / M

Make Up Store !!

Efter flera veckors läsande av www.micromiss.blogg.se , så har jag blivit helt besatt av Make Up Store´s produkter. Har alltid gillat grejerna, men jag har inte handlat där alltför ofta. Men nu har det blivit ändring på det kan jag lova er :). Linda ger mig sådan sjuk inspiration att det med ord inte går att beskriva. Jag skulle kunna stå och lägga massa olika make-uper efter varandra.. Tack tjejen :). Här är dagens handling i alla fall; 




Läppstiftet Happy


Läppglanset Vide


Brow Color No.2


Ögonbrynspennan använder jag dagligen och jag är mer än nöjd med den.
Om ni har lite tur så får ni se stiftet och glanset på någon dag :).




Detta fick jag med mig från Apoteket också.
Återfettande handdesinfektion. Kom ihåg, en god handhygien håller er friskare längre.
Oil-free moisturiser. En komplett kräm för en renare och fräschare hud.

 

090808

Hej på er !!! ♥


Nu är jag äntligen hemma !! Har jobbat mellan 09-13, helt okej måste jag säga :). Jag och min arbetskamrat, som jag jobbade med idag hade redan tidigare i veckan bestämt att vi skulle ta med barnen på en utflykt, och så blev det också. Vädret gjorde utflykten lovely!! Vi packade ner lite olika goda smörgåsar, kokade nyponsoppa och tog med vår hemmagjorda saft vi gjorde med barnen i veckan. Vid 10-tiden tog vi bussen ner mot stan och kikade runt på alla stadens drakar som står utplacerade lite här och var, sååå spännande för barnen. (mindre roligt för oss kanske hehe). När vi kikat klart på dom spatserade vi ner till hamnen, där vi slog läger :). Barnen lekte i lekparken, kastade sten i vattnet samt kikade på alla fina båtar som låg där nere. Smörgåsarna kom väl till pass efter lite lek, sedan blev det en god glass till efterrätt. Som sagt, jag slutade 13.00 så jag hann inte med så mycket mer. Men vi hade väldigt mysigt !!!!

Efter att jag slutat mötte jag direkt upp Josefine och Rikard. Vi strosade runt i några butiker innan vi satt oss på Barista och tog varsinn Ice Shai Latte. Galet gott med något svalkande i den här värmen !! Jag sprang in på Make Up Store och shoppade loss lite också :).(lägger snart upp bilder).  Vi tänkte åka hem vid 16-tiden, men Josefine och Rikard hade precis missat bussen, så vi passade på att avnjuta lite sushi också innan nästa buss gick..Det var sjuuuukt gott kan jag säga. Äntligen !!!!

Nu har jag precis landat hemma och ska väl inte stanna hemma alltför länge hadde jag tänkt, är nämligen bjuden till Josefine och Rikard på lite grillning ikväll.  Ska kolla upp lite busstider, packa en väska (sover nog över) och byta om, innan jag sticker igen....Vad har ni gjort idag ?!








Sundsvall
Hamnträdgården som det så fint kallas !!!

Grejerna från MUS lägger jag upp i nästa inlägg....

Peace&Love

Som jag sa, jag var sugen på att unna mig något fint och det har jag avklarat redan :). Här går det undan hurrni...Var in en sväng på www.cocoo.se och hittade ett strålande fint armband som jag klickade hem. Så nu är jag nöjd för en stund :).





Mani !!

Hem ljuva hem säger jag bara !!!!

Brukar som oftast klaga över att bara sitta hemma och uggla, sucka för att jag alltid jobbar när andra har något roligt på gång, svära en lång ramsa för att jag bor kvar i Sundsvall.. Osv...Osv.. Men ikväll, när jag kom hem insåg jag att det var förjäkla skönt att kliva in genom dörren och känna min ensamhet, som skriker här inne. Är jag konstig eller?. Jag hade egentligen planerat att städa när jag kom hem, men när jag tog upp rengörningsmedlet i badrummet ställde jag omedelbart tillbaka det, och bestämde mig för att bara sitta och försöka njuta av att det faktiskt är lite stökigt här hemma. Besegra min städmani med andra ord !! Har ni någon mani över något ?!.  Bla bla, vad jag surrar. Nu ska jag kika lite sidor och se om jag kan klicka hem något skoj, är nämligen sugen på att unna mig själv något fint. :). Vad sägs om det ?! So long långkalsong.. / M


Hett.

Nyvaken och redan laddad för att lägga mig ute i solen, jag måste passa på innan det är dags att gå till jobbet. :). Känns väldigt surt att jag ska jobba hela helgen, eftersom solen verkar ha kommit för att stanna.. men vad att göra..!!! Haha, vet ni vad jag gjorde i natt ? - Jag körde en porsche, men inte på vilken väg som hellst, eller rättare sagt det var ingen väg alls för jag körde nedför Hummeln i Åre med bilen. Det var någon tävling, och gissa vem som vann ?? - Jag såklart !!! Skumt, väldigt skumt... Vad ska ni göra en fredag som denna?!. Jag ska i alla fall byta om till bikini nu, och lägga mig ute sedan jobbar jag mellan 15-20...Vi hörs när jag har slutat ikväll... / M



090806

Shit, jag är nog tröttare än vad jag trodde att jag skulle vara idag. Jag pallar inte med att festa helt enkelt, vilken jäkla vekling. usch. Jobbet kallar strax också, jobbar 16-23 men jag försöker ignorerar det, i stället gör jag massa annat än det jag borde göra - Göra mig i ordning ! Jag skulle kunna tänka mig sushi nu faktiskt, någon som kommer förbi med det till jobbet sedan ?! :) Gaaah vad gott !! Ne folket, nu ska jag försöka lyfta på rumpan från soffan och stega in på badrummet och fräscha till mitt tryne..Vad säger ni om det ?! :). Trååååk skulle jag ha svarat i alla fall... Btw, jag har fetaste blåmärket ovanför knät. Och ja, jag vet vad jag har gjort för så onykter var jag inte. Det stod nämligen ett bord ivägen, och jag fattar inte hur man kan placera ett bord så knepigt  ;). Ont gör det i alla fall.....Hej hopp på er, nu kommer jag får skynda mig också.jävla skit.. / M

26 grader

♥ Nu ska jag ut och sola ♥


Under kvällen.


Caroline. Hon är ju bara för söt.


Vad annars, bara massa tooook ;).


Syster äldst var det ordning och reda på ;).
Carro, söt fot du har som sticker fram..haha


Äldsta, mellan, minst
Jenny, Caroline, Jill.


Vi hade visst finbesök i Sundsvall igår, känner ni igen honom?!


Pussilipuss på storsyrran..hihi..

Det var jag som lekte fotograf hela kvällen, så nu fick ni systrar äran att få ett alldeles eget inlägg.. Men det skadar inte. Love. ♥


Nu ska här ätas frukost !!

Innan.

Tiden räckte inte till för att blogga igår kväll, men nu har jag all tiden i världen :). Jag var som sagt och firade min svåger Markus som fyllde år igår. Trevligt !! Han fick en Hair & Body Wash från Body Shop av mig, som han förövrigt Älskar.. Efter lite födelsedagsfika och lite surr med familjen och den ingifta släkten begav jag mig hemåt... Hann inte vara hemma många minuter innan systrarna Vikström kom på besök.. ♥  En liten förfest hemma hos mig blev det, med vääldigt mycket skratt och lite deep talk.. Vi tjejer kan :)... Sedan fick vi skjuts ner till Oleary´s, där vi spenderade resten av kvällen.  Kan faktiskt räkna på en hand hur många gånger jag har varit ute på onsdagar, och det är inte många gånger kan jag säga. Men det var helt klart värt det, för vi hade på tok för roligt :). Tur att jag inte börjar jobba förrän 16.00 idag....


Förberedelser.....


Redo för bus med systrarna Vikström :).

Lars Winnerbäck, nu är det dags igen !!

Nu har det gått flera år sedan jag var på någon konsert med Lasse, så i år är det dags igen tycker jag och jag längtar redan till ruset, som går genom min kropp när jag ser Lasse på scenen. ♥ Han börjar sin arenaturné den 30 Oktober, i Göteborg (Lisebergshallen) och sedan har han yttligare 30 konserter inbokade här i Sverige och Norge, innan han kör en avslutning i Örebro (Conventum Arena) den 12 december.. Om jag ska gå på konserten i Stockholm eller här i Sundsvall har jag inte bestämt ännu, jag får se vem/vilka jag får med mig först :). Någon frivillig här och nu ?? Förresten, ni har väl inte missat att han släpper det nya albumet "Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen"  i september. Men ni får redan den 21 Augusti ett smakprov, i form av singeln "Jag får liksom ingen orndning"........






Lars Winnerbäck - Faller 

Den här live versionen får ni inte missa :).  



Lars Winnerbäck (med Lisa Ekdahl) - Kom Änglar

Lasse´s bästa låt....

Minnen för livet, helt enkelt !!!

Igår kväll sysselsatte jag mig med att rensa bort lite bilder på datorn, som bara tog onödig plats. Men shit, det är inte det enklaste att rensa bilder kan jag säga, alla bilder bär ju med sig ett minne och jag hade väldigt svårt att bestämma mig för vilka som skulle gå till papperskorgen eller inte..Lyckades få dit några i alla fall, men rensandet gick sisådär måste jag erkänna :).  Hade tänkt dela med mig av lite olika bilder, som för mig bär med sig underbara minnen.. ;



Sundsvall 2008






Dessa tre bilder är från en båttur med tjejerna, på Carolines "lilla" båt ;). Varenda sekund med dessa tjejer (plus några till) blir minnen för livet. Tack för att ni finns !!! ♥


Lilla Elevträffen 2009








Dessa bilder väcker upp sådana sjukt underbara minnen, som för mig är svårt att beskriva med ord. Ett år med galna upptåg, massa kunsak, underbar vänskap och massa kärlek. För mig kan det inte bli mer underbart !! (Dessa bilder är från vår återträff, drygt ett år efter att vi gått ut från Lillsved).


Turkiet 2008








Efter ett år av studier kunde en utlandsresa inte passa bättre, och att resa med Paula som blev min själsfrände under Lillsvedstiden var det bästa jag gjort ever. Både jag och Paula har underbara minnen från den här resan. Tänk er att sippa på en god Strawberry Daiquiri hela dagarna :). ♥


Paris 2009






Detta kapitel i mitt liv är avslutat, men resan till Paris med denna person och många andra underbara stunder tillsammans brukar jag minnas tillbaka till. Vad var det vi pratade om?! - Jo, minnen för livet helt enkelt !!!


Åre 2009




Som många redan vet så är Åre mitt paradis, och dit försöker jag åka ett flertal gånger per år. Dessa bilder är från när jag och gänget var uppe över sista April. Grym resa med ett underbart gäng :). Vi ses på samma plats nästa år....


Stockholm


Har jättemånga bilder från tiden då jag bodde i Stockholm, och andra tillfällen då jag har varit där nere. Men denna bild får tala för allt. (bilden är tagen från Märthas lägenhet, där jag, om jag har lite tur flyttar in om en snar framtid). Vår huvudstad kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag har sååå många minnen därifrån att det inte ens är någon idé att rabbla upp några här.  Men något som är säkert, - Jag ska snart flytta ner igen :).


Jag har otroligt många fler bilder jag skulle kunna visa er, som bär med sig massa minnen.(eller ja, vilka bilder bär inte med sig minnen)..Men jag tror att detta inlägg skulle bli kilometer långt i sådana fall, och det vill vi inte :). Därför avslutar jag här. 


Kan inte ni berätta om något speciellt minne som ni har ?!.



090804

Välkommen Augusti !!!   (lite sent dock)

Det känns fan vemodigt att säga välkommen till en sådan månad,  detta innebär att det snart är höst..igen...som att jag bryr mig... Känns som att hösten nyss tog sin slutspurt...illa... Det är ju nu man måste börja kolla efter höstkläder, och kanske till och med börja kika efter ett par snygga stövlar. Usch, jag vill inte !!! Jag vill ha sommar på heltid, men samtidigt vill jag kunna åka slalom.haha. Hur låter inte det hurrni?? :). Nog om det, det är bara att acceptera att jag bor i Sverige....

Ska strax göra mig i ordning för att pallra mig till jobbet. Jobbar 12-21 idag, helt okej eftersom denna dagen också bjöd på SOL :).  Ikväll ska jag försöka städa lite här hemma, innan jag lägger mig för att sedan kunna njuta fullt ut av min lediga dag i morgon. Då blir det kalas hos Jennie och Markus (Markus fyller år) och sedan ska vi tjejer hitta på något. Caroline pratade om något bus på Oleary´s....Får la se vad vi hittar på !!!  Måste rusa nu.. vi hörs / M



You Got It



Roy Orbison - You Got It

Ni får en bra låt innan jag säger Natti :).

090803

Tjoho !!! ♥


Vilken underbar dag !! Jag har varit på strålande humör, och jag antar att vädret har med det att göra. Jag vaknade vid 09-tiden, i min sköna säng i stugan. Klev ut på altanen och möttes av en klarblå himmel och en underbar värme. Termometern har nog nått 27 grader idag. Det kan inte bli bättre !! Käkade min grötfrukost i solen, läste tidningen och njöt av tystnaden och den spegelblanka sjön som jag hade framför mig. ♥  Sedan bytte jag om till bikini och la mig i solstolen. Eftersom jag började jobba kl 14.00 så begav jag mig hemåt vid 13-tiden och sedan dess har jag jobbat, skulle jobba fram tills klockan 21:30 egentligen men jag fick gå hem redan vid 19:30-tiden, pga en väldigt lugn kväll. Skönt !!

Jag hade ett väldigt givande samtal med min vän Märtha i går, vad vi talade om har jag ingen lust att gå in på här. Men saker och ting klarnade för mig, eller ja,  jag har i och för sig begripit detta tidigare men jag ville bara prata med en utomstående som förstår vad jag menar och som i detta fall höll med mig till 100%. Brukar inte ni känna så, att det ibland är skönare att prata med en utomstående om vissa saker ?!  Känns skönt !! Så nu känns det som att min höst/framtid kommer bli som jag vill att den ska se ut... En flytt är i alla fall inräknad, och så mycket kan jag än så länge sträcka mig att berätta för er. Tack vännen !!!!




Nu ska jag blicka framåt och göra precis vad jag själv känner för att göra....





Sommarstället !!









Med dessa härliga bilder från vårat sommarställe säger jag;




// Mari






Design !!

Nu är det dags tycker jag !!!


Nu har jag snart haft min blogg ett helt år, och jag tror faktiskt inte att det har gått en dag utan att jag har skrivit ett inlägg. Detta är som en terapi för mig måste jag erkänna, älskar att skriva nämligen. Även om det för stunden kanske bara är massa onödigt vetande, för er mina kära läsare. Men jag driver den här bloggen för min egen skull, men till en viss del för att också dela med mig av saker och ting.  Läsarantalet ökar för var dag som går, vilket jag tycker är jätteroligt =). Vissa kommenterar mina inlägg efter att dom besökt min blogg, men besökarantalet är fler än kommentarantalet så jag undrar vilka ni andra är ?!. Vore roligt att veta !!!!  Men i alla fall, det var inte detta jag skulle babbla om. Utan att jag har tänkt att ändra designen på bloggen,  tycker nämligen att det är på tiden att göra det nu.. Men problemet är att jag inte alls är något vidare duktig på detta, så jag tänkte höra med er om du/ni kanske kan hjälpa mig?! Eller om ni kanske känner någon som ni vet är duktig på att pyssla med detta ?!. Vore tacksam om jag fick lite hjälp !!!


Tack på förhand // M ♥


Bilder från gårdagen!


Vår räddning i det fula vädret...


Haha...Här sitter dom uppradade..


Hemmagjord potatissallad måste vara det absolut godaste..


Här var det mat, och mer skulle det fyllas på.


Svåger Markus och Edvin. Edvin visar hur en kråka låter och flaxar..


Tårta till efterrätt. Nej, ingen fyllde år.


Madelene.....Fredrik.....Malin
Svininfluensan härjar så ta avstånd..haha..


Ida och moster Mari.


Ett urplock av lite bilder från gårdagen..

Nyvaken ????

Hej på er !!! ♥


Känns faktiskt som om jag är nyvaken, fast det var tre timmar sedan jag vaknade. Eller rättare sagt, blev väckt. Har käkat en stor grötfrukost, läst tidningen, spelat UNO och kikat på kaoset som uppstod när fem barn skulle klä sig för att gå ut..haha. En fröjd för ögat :). Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, har absolut ingenting planerat.. Jag får se, men jag blev genast väldigt sugen på att gå på bio.. Någon som vill hänga med, och vilken film ska man i sådana fall se?!  Biopopcorn och en Loka Päron kändes väldigt lockande nu faktiskt... Bilder osv från gårdagen får ni lite senare för jag ska passa på att göra mig i ordning nu, när badrummet för en gång skull är ledigt....... / M

Väggord !!


"Dröm om morgondagen, Minns gårdagen, Lev idag"
1.278 Sek.



" Lär dig livets stora gåta, Älska, Glömma och Förlåta"
1.278 Sek.



"Kärlek, intensiva känslor, villkorslös förälskelse"
1.278 Sek.



Nu ska ni få hjälpa mig, något av dessa tre "väggord" vill jag har ovanför sängen hemma. Men jag kan verkligen inte bestämma mig för vilket ?! Så ni får helt enkelt bestämma !!!! ..Det som mest grämer mig är att dom verkligen är svindyra, men jag får la skita i det. För jag vill HA !!!! Om nu inte någon villig själ vill hjälpa mig att buda hem sådana på Tradera, där dom tydligen också finns. Till ett mycket bättre pris !?!

/ Mari

Skitväder!!

Jaha, vad kul. Verkligen !!! Jag dör av lycka....................... JÄVLA SKITVÄDER !!!! Nu är inte Mari glad kan jag lova er, men jag tänker skita i det vidriga vädret och ha en trevlig kväll ändå. Jag, hela familjen, några vänner till ena syrran plus min faster och farbror är laddade för grillfest ikväll, här i stugan. Tur att vi har tillgång till ett stooort partytält. Sedan jag kom hit, vid 12-tiden har jag halvlegat i soffan ett par timmar och lusläst Cosmopolitan, som jag köpte innan jag kom hit. Mycket bra läsning faktiskt =). Elise, Alvin och Madelene sitter och spelar UNO, snacka om nostalgi. Det spelade jag alltid på fritids..... Ida sover, mamma står i köket och ordnar inför middagen och pappa fräschar till sig efter en dag på åkgräsklipparen...Så just nu, innan alla dom andra anländer är det relativt lugnt faktiskt.. och jag älskar det här lugnet !!!!


Kom på en sak i morse när jag klev upp, att jag hädanefter ska ställa klockan på 09.00 på helgerna. Den senaste tiden har jag vänt helt på dygnen, och jag kan inte annat än säga att jag hatar det. Så nu ska jag upp tidigt varje morgon, och ta till vara på dagarna i stället. Jag mår mycket bättre då !!!! Hur är er teori om det där ?!..


Dagens citat:  "Jag ska bara ut och ragga några kex Mari, jag kommer snart"..
( Alvin 5 år, när han sprang ut för att hämta väskan i bilen.).
Kex=flickor. Det ska börjas i tid menar jag ;).


Nu ska jag göra kidsen och syster sällskap. // M









 


RSS 2.0