En kyss av choklad, mint och blåbär !!

Sötsugen? Ta då och kolla hitåt :)
 
Jag ramlade in i köket i förrgår och ville göra mig något gott. Fram åkte massa grejer, men jag hade ingen som helst aning om vad det skulle bli... Jag improviserade och slutsatsen av det hela blev, - Sådär ljuvligt gott, så att allt på fatet slank ner under kvällen och att killen här hemma bad om att få mer igår ♥
 
Du vispar två äggvitor till ett hårt skum, sedan vänder du ner två skopor casein, 1/2 dl valfri mjölk (jag använde laktosfri lättmjölk) och några droppar stevia. Detta rör du försiktigt ihop, till att det blivit en jämn smet. Låt sedan allt få stå en stund, för att svälla och gosa till sig. Medan du väntar kan du finhacka fyra rutor mörk choklad (jag använde Lindts choklad med mintsmak) och ställa fram bakformar på ett fat.
 
När smeten stått ett tag fyller du formarna med valfri mängd smet och toppar sedan med den hackade chokladen. Jag tryckte ned ett blåbär i varje form också. Mest för syns skull :) Sedan in med allt i frysen i sisådär 60 minuter...
 
- Vill du ha mer chokladsmak tipsar jag dig om att tillsätta kakao också.
 
 
Så enkelt, så gott och så nyttigt :) Bra, eller hur ?
 
 
 
 
Igår blev formen och utseendet lika, men smaken var av kokos. Gillar du kokos så kan du byta ut den laktosfria mjölken mot kokosmjölk, tillsätta 1/2 dl riven kokos och ta Lindts mörka choklad med kokossmak istället... Det funkar också perfekt, lika ljuvligt gott och samma underbara recension av killen fick jag  :)
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Intervaller av olika slag !!

Visste ni att man kan förbättra sin löpning med nästan 10 % om man tränar intervaller. Korta eller långa intervaller? Vad är bäst? Det finns inget som är bättre än något annat, givetvis handlar det om vad du har för målsättning. De korta intervallerna förbättrar din kondition medan de långa gör att du kan hålla ett högre tempo. Man pratar om att man ska försöka hinna med (minst) ett intervallpass under en träningsvecka, varva då mellan långa och korta intervaller.
 
- Personligen är jag en periodare, ibland avskyr jag dom vidriga intervallerna medan jag andra veckan älskar dom. Märkligt det där, men jag kan säga såhär, efter att ha kört intervaller en längre tid så märker jag stora skillnader på min löpning, både i tempo, löpstil och ork. Kanske därför min löpning går så otroligt bra?. - Vem vet!!
 
När det är just intervaller det handlar om så kör jag dom gärna tillsammans med någon, just för att få den där extra skjutsen i rumpan, och för att ha någon som tar mig till mitt yttersta. Nu i sommar har jag pressat mig själv under dessa passen, och imponerande nog så har jag klarat det med bravur.
 
Tränar ni intervaller? Ensam? Tillsammans med någon? Hur lägger ni upp passen? Vore kul att veta :)
 
I söndags drog jag ut på en intervallrunda, en runda som sträckte sig cirka 5 kilometer. Där jag stannade till och körde intervaller vid vissa ställen, innan jag sprang vidare... såhär gjorde jag:
 
Uppvärmning 1,5 km jogg.
Intervall 1. Ruscher upp för en brant backe x5
Intervall 2. Tabataintervall med snabba ruscher.
Intervall 3. Ruscher upp för en brant backe (samma som intervall 1) x5
Intervall 4. Tabataintervall med snabba ruscher.
- Sprang vidare, cirka 1,5 km.
Intervall 5. Trappintervaller (cirka 50 trappsteg). Snabba ruscher upp och lugn jogg ned, med avstamp på varje trappsteg x3 (ingen vila)
Intervall 6. Trappintervaller (cirka 50 trappsteg). Snabba ruscher upp och lugn jogg ned, med avstamp på vartannat trappsteg x3 (ingen vila)
- Sedan blev det lugn jogg 1 km innan jag promenerade sista biten.
 
Mellan varje intervall vilade jag 2 minuter.
 
Riktigt jobbigt men framför allt väldigt skönt efteråt...
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 

Summering av en vecka som varit !!

... PANG !!! och där gick startskottet för sista veckan på semestern. Förtusan så illa det där lät, okej om jag tar fyra veckor till?. Gå ner i tid och arbeta halvtid, få spendera tid hemma, träna, göra lite som jag vill, när jag vill... ja, det skulle vara något för mig :). Men men, jag har ett heltidsjobb där jag stormtrivs, så jag ska absolut inte klaga. Men drömma kan man ju göra ;)...
 
Det är fortfarande fix i nya lägenheten som står i fokus, och går allt som det ska så börjar köket ta form redan idag. Stommar och alla skåp ska upp, sedan in med lådor, kyl/frys, diskmaskin osv osv... Men, idag har jag tagit "ledigt", känner att jag måste få göra ingenting och ta vara på ordet lugn ett tag... Vad gör ni?
 
Träningen har gått riktigt bra ändå, trots renoveringen. Jag har klämt in träningen på morgonen, och eftersom både jag och David velat vara så effektiva som möjligt med allt, så har träningspassen blivit under tidspress. Vilket ni kan läsa att jag faktiskt gillar skarpt :). Tummen upp för det, och här kommer veckan som varit;
 
Måndag - 7 km löpning
Tisdag - Intervaller på löpbandet och rygg/biceps, kolla upplägg här
Onsdag - Ben och intervaller. Här hittar ni upplägget.
Torsdag - Fokus på axlar/mage hela passet igenom.
Fredag - 10,24 km löpning. Läs om den underbara milen här
Lördag - Vila
Söndag - Intervaller. Back/trapp och tabata-intervaller. Läs mer om dom imorgon :).
 
 
 
Jag har också hunnit med att lapa sol i parken precis intill nya lägenheten..
 
Denna (och den ska gärna vara iskall) kan jag varmt rekommendera =)
 
Som sagt, tränat har jag också hunnit med :)
 
 

/ M A R I
 
 
 

Den där underbara milen !!

Jag visste inte alls vad som väntade mig. Förväntningarna är som oftast, inga alls när jag beger mig ut. Termometern visade redan vid 08-tiden över 20 grader. Skulle jag orka någon lång distans?. Jag hade ingen aning. Jag tillät mina ben bestämma. Efter fem kilometer flög jag fram. Men jag pressade ingenting, jag lät mina ben fortsätta bestämma. Jag torkade svetten i pannan emellanåt. Efter åtta kilometer visste jag att milen skulle tas under femtio minuter. Jag låg riktigt bra till. Tempot ökades. Jag var inte alls trött, bara väldigt varm. Efter exakt 10,24 kilometer var fredagen igång. Den där underbara milen ♥
 
Annars hade jag en vilodag igår. En dag fylld med saker till bredden att göra ändå, men det var en bra dag. En VARM dag. Vad gjorde ni? Idag fortsätter pysslandet i nya lägenheten, det är väl typ det jag gör på dagarna. Skruvar, dricker vatten, skruvar lite till, planerar, sover i solen, bär grejer, skruvar osv osv....
 
Hur har ni det i värmen, svettas ni?
 
 
 
 
Typ så här kan det också se ut....
..kameran är med överallt..
 
 
/ M A R I
 
 
 

Torsdagens axlar/mage-pass !!

Ännu en gång körde jag ett pass under tidspress, oj så uttjatat det blir, men jag har hittat något jag gillar skarpt. Himmel så effektivt det är. Och pulsen håller en hög och jämn kurva hela passet igenom. Det gillas :).
 
Någon som sitter på ett grymt pass som funkar perfekt under tidspress kanske?.
 
Torsdag och det var axlar/mage på schemat. Jag började i samma ordning, med löpning på bandet. Denna gången 5 minuter uppvärmning, sedan 10 minuter på en för mig hög hastighet. Hoppade av bandet, torkade svetten som sprutade och hoppa sedan in i styrkerummet. Såhär blev det där:
 
Stående axelpress med stång / Russian twist med vikt x4
Böjda axellyft åt sidan / Plankan med benindrag (45 sek) x4
Drag till hakan (här chockade jag musklerna) x5
Sittande axelpress med hantlar / Liggande benlyft x4
Framåtlutande axellyft / situps på pilatesboll x3
Hade 5 min kvar, så jag körde axelpress (maskin) i ett dropset.
 
Sedan blev det SOL hela långa dagen, fix i lägenheten och gomiddag ute på restaurang.
 
Vad hittar ni på idag?
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Våga beröm dig själv !!

Beröm. Beröm. Beröm..... ja det klingar rätt fint i mina öron. För vem vill inte ha beröm?. Alla människor har ett behov av att bli bekräftade, att få känna sig sedda, hörd, få höra att de gjort en skillnad och att dom gjort något bra. ALLA människor behöver det. Vi behöver det för att vi ska må bra. Är du duktig på att berömma? När berömde du din mamma, pappa, partner, kollega, vän, barn etc senast? Var det för en vecka sedan, en månad sedan eller minns du inte? Och när jag ändå håller på, när berömde du DIG SJÄLV?
 
Att du berömmer andra mer ofta än vad du berömmer dig själv är nog svaret jag skulle få, om jag ställde frågan till er. Eller har jag fel? Att berömma sig själv, är av egen erfarenhet och säkert av er erfarenhet också bland det svåraste som finns. Är det ens okej att berömma sig själv? Den frågan dyker rätt ofta upp, när jag för att ta ett exempel berömmer mig själv här på bloggen, med bilder på resultat eller annat liknande...
 
Men varför, varför ska jag ens behöva tänka efter? Varför ska jag inte få berömma mig själv? Måste man inte kunna berömma sig själv innan man över huvud taget kan berömma någon annan? Men berömma andra, det är helt okej. Jadu, jag fattar inte... gör ni? Jag tänker trotsa detta i framtiden och fortsätta berömma mig själv, för är jag stolt över mig själv så är jag. Punkt slut.
 
Skryt, jag vet var gränsen går, så var inte rädd.
 
I detta nu när jag skriver tycker jag att du ska resa dig upp, gå fram till första bästa spegel, titta in i din spegelbild och säga några väl valda (självklart positiva) ord om dig själv. Något du är bra på. Något du förändrat till det positivare. Eller bara se din egna spegelbild och vara glad över att Du är Du. ♥
 
 
 
 
 
Dessa tankar dök upp när jag la upp den här bilder på instagram igår, med texten av att min baksida och mina axlar börjar ta form. Höll sedan på att ta bort bilden, tyckte det var för skrytsamt, men vad är det för skrytsamt med det?? Jag ÄR mäkta imponerad över mina resultat, och det måste väl vara helt okej?.
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 
 

Svettlycka !!

Jag vet inte om det bara är jag?!, men jäklar så jag svettas när jag tränar ben på gymmet. Inte mindre nu under sommaren heller. Kläderna klibbar fast och tröjan går nästan att vrida ur när jag kommer hem...
 
Att träna under tidspress är jag inte någon expert på (trodde jag innan igår), jag gillar nämligen att köra i min takt och njuta fullt ut av stunden jag är på gymmet. Igår, då hade jag bara 60 minuter på mig, hur ska det gå tänkte jag? Allt går, bara man vill !! - den inställningen gick jag in med och hej vad det gick.
 
Träna under tidspress kanske är något jag ska utsätta mig själv för snart igen, vad tror ni?
När tränar ni som bäst, under tidspress eller när ni får latja på hur länge ni vill?
 
Passet var grymt i alla fall, jag älskar att träna ben och svettlyckan var total :)
 
Uppvärmning 5 minuter på bandet.
- 30 sekundersintervaller i 10 minuter. Ökade hastigheten med 1,5 km/h var 30 sekund. (ingen vila)
 
Squats i smithmaskin / Sumosquats med stång x5
Insida lår / Squatsjump x4
Utsida lår / Benböj på bosuboll x4
Tåhävningar i smithmaskin / Utfallsgång med vikter x4
Marklyft (lätt vikt då jag tränar på tekniken) x3
 
Fakta från en säker källa: Kör man detta med minimal vila mellan seten så är benen ordentligt trötta efteråt. På vingliga ben traskade jag hemåt, duschade (jäklar så man eftersvettas i värmen hehe) och tog mig till Svandammsparken precis vid vår nya lägenhet för att lapa sol hela dagen :) Underbara sommar ♥
 
Vad gör ni ?
 
 
 
 
ja, blött blir det.
 
 

/ M A R I
 
 
 
 

Äntligen tillbaka på gymmet !!

Efter sammanlagt 89 km (helt galet) löpning, plus två intervallpass och tabataintervaller med fokus styrka på mina två semesterveckor så var ett besök på gymmet helt fantastiskt härligt. Tänk er hur barnen blir när dom kliver in på ett lekland, så reagerade jag ungefär :). Visste inte alls vad jag skulle utsätta kroppen för, men i slutändan blev det väldigt bra.... Längtar redan till nästa pass !! Då köttar jag ben :)
 
Passet:
Uppvärmning på bandet 5 min. Sedan blev det 1 minutersintervaller, med ökning varje minut. Jag ökade 1 km/h varje minut, till att jag sprang på 15 km/h, där vände jag och minskade 1 km/h varje minut till att jag joggade i ett lugnt tempo. Det blev 10 minuter sammanlagt. Svettigt?? - Dyngsur !!
 
- Ägnade mig sedan åt rörlighetsövningar i 5 min.
 
När jag gick över till vikterna/maskinerna, så såg det ut såhär:
Latsdrag / Bicepscurls med hantlar x4
Smal sittande rodd / Russian Twist med vikt x4
Ryggresningar / Burpees x4
Enarmsrodd med hantel / Plankan med benindrag x3
Raka marklyft / Bicepscurls med stång x4
Avslutade med latsdrag i dropset.
 
..sedan gick en endorfinhög dam hem och åt lunch..
 
Vad tränade ni igår?
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Frågar man inte får man ingenting veta !!

Just precis, så är det =). I detta inlägg kommer svaren på frågorna jag fick under frågestunden.
 
Håll i er, för här kommer både frågorna och svaren:
 
Vilken träningsform gillar du bäst (gissar löpning, men kan ju ha fel) :) ?
- Funderade en stund, och försökte tänka bort just löpningen, eftersom du nämnde den. Men, jag kan faktiskt inte komma på någon träningsform som jag gillar mer än just löpning. Löpningen är tillgänglig, var du än befinner dig. Ett par skor och bekväma kläder är det enda du behöver, väder, årstid osv spelar liksom ingen roll. Inte för mig i alla fall. Ett stort plus med just löpningen, är att du startar träningen vid hemmet och avslutar den vid hemmet. Riktigt skönt att slippa ta sig till och från. Distans, snabbt, långsamt, intervaller, springa av sig energi, skingra tankarna, terräng.... Oavsett hur det ser ut så är löpning bland det bästa som finns !!
 
Om du fick välja ett livsmedel som du fick äta resten av ditt liv (och du får inte äta någonting annat), vad skulle det vara då?
- Oj, den här var svår. Då jag gillar typ allt, så kunde jag knappt välja. Men tillslut beslöt jag mig för att välja kyckling. Ser man tillbaka på mina matlistor, val på restauranger och liknande så är kyckling något jag ofta väljer. I alla dess former. Äta det resten av mitt skulle jag inte ha några problem med. Gott !!
 
Vad lyssnar du på för slags musik?
- Jag är en allätare, hur tråkigt det än låter. Men så är det. Hemma är det ofta Tracy Chapman, Melissa Horn, topplistan på spotify och Lars Winnerbäck som spelas. Denna är en favorit. (varför vet jag inte egentligen). När det gäller träning är det också blandat, ibland sån där äckligt klämcheck musik eller något sådant här.
 
Vilket /vilka fotbollslag håller du på?
- Sundsvallsfan som jag är, så måste jag självklart säga GIF Sundsvall. Hammarby får jag säga annars :)
 
Vad har för tankar och funderingar kring lightprodukter + stevia?
Vad är det du brinner allra mest för just nu?
Har du ett stort mål du vill uppnå (och verkligen kämpar för att nå) i ditt liv?
Vilken skostorlek har du? :)
- När det gäller lightprodukter så gillar jag det inte alls, har man valt att dricka en läsk (exempelvis) så kan man lika bra dricka en "riktig" anser jag. Jag har inte druckit läsk eller i detta fallet lightprodukter på över två år, och det får nog stå för vad jag tycker om detta :). Stevia, ja. Hm... är inte jätteinsatt. Jag har testat den steviasötade VitaminWellen och steviadroppar i alla fall. Annars vågar jag inte riktigt uttala mig. Men, jag skulle nog välja steviasötade grejer före lightprodukter i alla fall.
 
Just nu brinner jag nog för allt som har med träning och hälsa att göra, vilket jag gjort i många herrans år, mer eller mindre. Framgång och ett större intresse för detta har satt djupa spår, och för att binda ihop nästa fråga i detta så kan jag väl nämna att detta är något jag drömmer om att få jobba med i framtiden. Tyvärr inget jag tagit tag i, men vägleda och inspirera människor på vägens gång är något jag kommer kämpa för att få göra.
 
Jag är mellan 39-40 i skostorlek. :)
 
Vad är det som håller din motivation uppe? Har du något mål?
- Motivation är något som pendlar fram och tillbaka, men just intresset är något som alltid finns där, och det är nog min största källa till motivation. Träningen är också något som krävs för att jag ska orka med allt som ska hinnas med och framför allt något som behövs för att jag ska må bra. Så ja, svårare än så behöver det inte vara =). Just nu finns inga direkta mål faktiskt, har du någon utmaning åt mig?? :). Träningen utförs för att det är roligt och för att den ger mig massa energi.
 
Jag skulle vilja veta mer om er nya lya, lite bilder och så kanske?
- Som ni kanske har läst tidigare så har jag och David köpt lägenhet tillsammans, eller David har köpt, jag flyttar med :). En tvåa i Midsommarkransen. Ett mysigt område nära söder som är lite som en stad i staden, för er som inte vet. Vi renoverar köket för tillfället, och det beräknas bli klart (vet inte exakt), men så snabbt som möjligt. Inflytt sker så snart köket är färdigt. Under tiden bor vi båda hemma hos mig på Lidingö. Bilder har jag inte så många av än tyvärr (kolla någon i inlägget igår), men det kommer, var så säker :).
 
 
Detta var allt för denna gången, men som rubriken lyder, "Frågar man inte får man ingenting veta", så var inte fega med att fråga. Jag har säkert ett mycket klokt svar på lager :). Med det sätter jag punkt för idag, och tar vägen förbi gymmet innan skruvandet av möbler fortsätter. Vad gör ni?
 
 
 
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Summering av en vecka som varit !!

Halvtid på semestern, och om veckorna går snabbt under jobbperioden så går semesterveckorna ännu snabbare. Herre, det gäller att hänga med :) Två veckor av lugn har spenderats i norr, och det behövde jag. Nu är jag åter i Stockholm, där pulsen är lite högre och saker att hinna med att göra blir allt fler. Men jag har lovatmig själv, att inte glömma ordet lugn. Jag har ju faktiskt semester !!
 
Hur har er helg varit?  - Min har minst sagt varit fulltecknad. Shopping på IKEA, en del inredningsshopping, storstäd efter att målaren varit på besök, ihopskruvande av möbler, riva kök, flytta kartonger från förråd till förråd m.m. Det är minst sagt mycket att göra nära flytt pågår (läs mer om flytten imorgon). Men någonstans i kaoset så är det väldigt roligt också =).
 
Idag har jag paxat för en dag där ingenting ska ske, jag har som sagt semester.
 
Vad gör ni såhär första dagen på veckan?
 
 
Det där jag älskar mest att göra är inget jag glömmer, såhär kommer veckan som varit:
Måndag - Löpning 7 km.
Tisdag - 6 km löpning, plus tabataintervaller. Se upplägg här
Onsdag - 6 (snabba) km löpning
Torsdag - 7 km löpning
Fredag - Vila
Lördag - Vila
Söndag - 12 km. Skön runda hemma på Lidingö :)
 
 
 
Sista frukosten på landet denna semester, intogs i fredags.
 
Grillat. Vanligt förekommande på sommaren :)
 
Sista doppet i sjön togs i torsdags..
 
Mellanmål i bilen, snabbt och väldigt gott..
 
Lunch på golvet. Ett nytt favorithak har jag redan hittat :)
 
Lampa i vardagsrummet. Mysfaktor: Hög !!
 
Pyssel på golvet..
 
Paus vid balkongdörren..
 
Imorgon fortsätter flytten. Då kan ni också läsa mina svar på frågorna från Frågestunden. :)
 
 
/ M A R I
 
 
 

Päronsplitt i en nyttigare skepnad !!

När det gäller sötsaksuppehållet så går jag i mål på onsdag. Fyra veckor går snabbt. Men något märkvärdigt med det är det inte, jag tänker faktiskt fortsätta i dessa spår, för det är såhär jag mår som bäst, när jag är helt utan dom sliskiga grejerna...
 
I sommar har middagar avslutats med efterätter, vissa kvällar har bestått av godis/chips osv, men jag har inte ätit. Vilket faktiskt inte alls har varit något problem, tvärtom. Men glass är något jag ibland har varit avis på att dom andra ätit, det är ju liksom sommar, och då äter man glass....i stora lass :). Då har proteinglassen kommit till undsättning, denna gången med smak av Päronsplitt. Tänk dig riktiga glassen päronsplitt, men i nyttigare skepnad, precis så smakar den =)
 
 
1 portion.
- 1 skopa Whey 100% från Body Science  med smak av päronsplitt.
- 1 msk kvarg
- 1 1/2 msk vatten
 
Mixa ihop allt, in i frysen och efter cirka 35 min kan du njuta av en jättegod glass.
 
Enkelt är oftast godast, eller hur ?? =)
 
 
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Frågestund hos Mari !!

Eftersom jag helt och hållet dyker ner i förbereda-inför-flytt-och-renovering-kaoset denna helgen kommer jag inte alls ha tid att bjuda er på några innehållsrika inlägg. Så jag kommer återigen ta er till hjälp faktiskt, nämligen genom att ha en frågestund. Ni frågar och jag svarar !! så enkelt och så kul :) eller hur?.
 
Har ni några funderingar? Vad vill ni veta mer om? Kör !! jag svarar :)
 
 
 
 
 
 
/ M A R I
 

En mörk torsdag !!

Gråare än molnen utanför. Tålamod kortare än någonting annat. Tröttare än vanligt. Nära till gråt. Ja det beskriver hur jag och min dag såg ut igår. Blää!! för sådana känslor, det är liksom inte jag. Men jag vet att jag bara är en människa, som faktiskt inte kan vara på topp, varje dag. Så jag lät mig faktiskt vara sur och tvär, hela långa dagen... en löprunda med kärleken fick mig på något positivare tankar, men annars ville jag helst av allt bara krypa ner under en filt...
 
Ni känner igen er antar jag?
 
Idag är en annan dag, en annan dag med helt andra förutsättningar. Jag är mycket gladare, och det gråa som var igår är helt bortblåst. När ni läser detta så är jag på väg söderut, på väg hem till Stockholm igen. Jag har med mig mina föräldrar och David. Ett nytt skede i mitt och Davids liv ska nämligen påbörjas. Flyttkartonger ska bäras, kök ska rivas ut och massor ska inhandlas. Ja ni fattar, vi har köpt lägenhet. Jag ska bli SAMBO !!! Hur underbart är inte det?? Spännande om inte annat :). Nu vet ni hur min helg kommer spenderas, hur kommer er se ut?
 
Resterande två veckor av mina semesterveckor kommer spenderas i Stockholm, tillsammans med David, vänner och gymmet/löparspåren. Mycket bra !! Har aldrig varit i Stockholm under semestertider faktiskt. Men det ska bli riktigt skönt...
 
 
 
 
 
Då inte inlägget är träningsinspirerat, kan jag passa på att visa att jag inte BARA har träningskläder på mig :)
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Pulsklocka, men vilken ska jag köpa?

Det finns en hel uppsjö av dessa urverk som digitalt visar hur långt du sprungit, vilken hastighet du legat i, hur många kalorier du förbrukat osv. Utseendet varierar, kostnaden varierar, kvalitéten varierar osv. Men, jag har INGEN som helst aning om vad som är bra, prisvärt och funktionellt.....
 
Så nu ska Ni mina kära läsare få hjälpa mig! Min tanke är att köpa en pulsklocka, en som framför allt visar mig distans och tid (en rättvis sådan, då jag spyr på Runkeepern för tillfället), allt annat spelar nog ingen roll faktiskt. Kanske att pulsen får vara med på ett hörn också, men viktigaste är distans och tid. Nå, tipsa mig och berätta gärna varför jag ska köpa just den Du tipsar om...
 
Vad ska jag köpa, och varför?
 
 
 
 
Denna ligger på min topplista nu.... Någon som har en sådan?
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 
 
 

6 snabba och tabataintervaller på en tisdag !!

Tidningen jag hade i handen bjöd på intressant läsning, så tanken om att stanna inne och fortsätta läsa, när jag igår satt påklädd och klar för träning fanns där. Men jag vet att jag skulle ångra mig!! Jag lämnade tidningen öppen, gick ut, började springa och jäklar så kvalitativt det blev tillslut. 60 min svepte förbi fortare än vinden som höll på att ta mig itu. 6 snabba km (läs: på 27 min), varav tre var i hård motvind (tänk er att springa med någon som håller i dig) plus styrka hemma på gården. En timme går snabbt och vill man, så hinner man med mycket..
 
 
 
 
 
Detta var början på tisdagen, sedan fortsatte dagen med trädfällning, kram och pusskalas då David äntligen kom upp (jäklar så långa två veckor kan vara när man saknar någon) :), 6-års kalas för yngsta systerdottern, grillning med familjen och Allsång På Skansen på tv... En riktigt bra dag ♥
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

När ska man byta löparskor?

Eftersom det är mycket fokus på löpning nu, inte bara hos mig utan i många delar av vårat avlånga land så väljer jag att skriva ett renodlat inlägg om löpning, och i detta fall om löparskor....
 
 
Hur ditt löpsteg ser ut, dina kroppsliga och träningsmässiga förutsättningar, hur ofta du springer varje vecka och vilket underlag du springer på är några få faktorer som spelar in på hur dina löparskor slits. För visste du, löparskor har bara en begränsad livslängd. Man pratar ofta om att en sko håller i cirka 100-150 mil. En löpare som springer några gånger i veckan rekommenderas alltså att köpa ett par nya varje år. Åh, jag som inte springer ett par gånger i veckan slipper alltså att köpa ett par nya varje år?! Tänker säkert många nu, men så enkelt är det inte. Trots att du inte springer ofta så tappar ett par "stående" skor sina goda egenskaper efter ett tag. Så har du ett par skor med några år på nacken bör du i alla fall investera i ett par nya...
 
 
För att dina skor ska hålla så länge som möjligt tänkte jag lista några bra tips ni borde ta till er:
 
* Tvätta aldrig skorna i tvättmaskinen. Vill du göra ren dom, ta istället ut sulan och tvätta/borsta den med nagelbrosta, ljummet vatten och tvål.
 
* Innersulan kan du också skölja av i ljummet tvålvatten.
 
* Skosnörena kan du tvätta i tvättmaskin, eller helt enkelt byta ut dom.
 
* Torka inte skorna i torkskåp eller på element, stoppa istället i tidningspapper som gör skon torr. Byt papper om så behövs. Det tar cirka 12 timmar innan skon är torr.
 
* Låt inte skorna stå i direkt solljus, det kan förstöra formen på dom.
 
* Är det så att du springer ofta, då kan det vara bara att ha två par skor att variera mellan. Då finns det alltid ett par torra.
 
* Har du en mängdträningsko ska du endast använda den till löpning, då skon inte har stabiliteten för exempelvis fotboll, tennis och inomhussporter. En lättare tävlingssko eller barfotasko kan istället användas för andra sporter. Den typen av sko kan du passa på att använda när du vill bygga upp fotens muskelatur.
 
 
Nå, hur många är ni som inser att ni måste investera i ett par nya skor? - Jag tror det säkert är några, och var inte sena med att göra det. Tänk på att din kropp svarar negativt på dåliga skor också, framför allt dina knän och dina benhinnor....
 
Vad springer ni i för skor?
 
 
(info: Löplabbet).
 
 
 
Dessa från Asics springer jag med.
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Summering av en vecka som varit !!

Första dagen på andra veckan av mina fyra veckor på semestern började redan vid 06.45-tiden idag, då mina gröna totalvägrade stängas igen och somna om. Kommer faktiskt inte ihåg när jag sov längre än till 08, men jag klagar inte, älskar att ta vara på dagen. Upp och hoppa, på med rentvättade träningskläder, fram med dagens tidning och en Celsius till uppladdning.. Efter gårdagens totala stillasittande så såg jag verkligen fram emot att få röra mig... Och efter 8,6 kilometer smakade frukosten sådär löjligt bra som den alltid gör efter ett morgonpass...
 
Vad gör ni idag? - Jag äter lunch på stan med tre av mina närmaste vänner i alla fall ♥
 
Inget jobb, inga måsten, inga planer och inga som helst tankar på att planera något heller...ta dagen som den kommer och bara njuta av nuet (ursäkta att jag tjatar, men detta är underbart). Så har veckan som varit sett ut och med det avslutar jag detta inlägg och bjuder er på veckans träning istället:
 
 
Måndag - Vila
Tisdag - 13,7 km löpning.
Onsdag - Vila
Torsdag - Intervaller, se upplägg här
Fredag - 5 km löpning + styrka på gräsmattan, se här
Lördag - 6 km löpning
Söndag - Vila
 
Tränar ni på er semester?
 
 
 
 

 
Jag är bra på att sitta och göra ingenting, lika duktig är jag på att äta massa fruktsallad och goda luncher, detsamma gäller också att varva ner och återhämta benen med mina älskade kompressionsstrumpor.
 
 
/ M A R I
 
 
 

Vad gör jag på min semester egentligen?

När kylan biter tag i kinden är det dessa stunder man längtar efter, då värmen bildar svettpärlor på pannan och kläderna gärna är av badvänligt material. För svalka sig, det hör till. Det är i dessa tider man också ska göra det man annars inte hinner med, - stressa ner och ta hand om kroppen. Jag har verkligen tagit dom orden till mig, för den veckan jag nyss spenderat på mitt semesterkonto har bara innehållet lugn....Ja, till och med mina x antal kilometrar jag samlat ihop längst vägarna vill jag nämna med namnet "Lugn."..
 
Men nå, hur har det sett ut då?? Ni ska givetvis får bildbevis :)
 
 
 
Jag har legat raklång i solstolen eller nere på stranden ett antal timmar...
 
 
Jag har ätit förträffligt mycket god mat, både hemma och på restaurang.. mestadels grillat :)
 
 
Jag har tagit hand om mina fötter (otroligt viktigt då dom går/springer en hel del), jag har gått runt osminkad, haft håret i en knut och lekt cool i killens tröja, jag har också bara varit, suttit och tittat och vunnit över mamma och pappa i yatzy :)
 
 
Sedan jag kom upp till Sundsvall (kom upp förra fredagen) har jag också avverkat 6 träningspass. Då det blivit sammanlagt 46 km löpning, varav två km var lätt uppvärmning inför ett intervallpass. Benen klarar av mycket dom :).
 
Visst matchar jag hårbandet, linnet och sporttoppen bra också?? ;) haha.....
 
 
Mer detaljer än såhär får ni inte, jag njuter och tänker fortsätta göra det under dom tre veckorna jag har kvar av semestern... ♥
 
 
Vad pysslar ni med?
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Sockerfri månad, hur går det??

Nej nej !! Jag har inte gett upp, tvärtom. För er som är ny så kan ni läsa mer här.
 
26 Juni var datumet jag satte igång, då jag startade min sockerfria månad som innebär uppehåll från sötsaker (med det menar jag, godis, kakor, glass osv) och nu har jag precis tagit steget över halva tiden. Alltså är det lite mindre än två veckor kvar. Jaha, och hur går det då?? - Vet ni, detta är absolut inget problem... trots semestertider och allt vad det innebär med godisskålar, glass i stora lass, läsk, söta kakor och den enorma närhet som allt sött har, så klarar jag det riktigt bra.. Jag mår rent ut sagt förjäkla bra utan dessa sötsaker.
 
Jag kommer inte kunna sticka under stolen med att Kromet har varit en stor hjälp på vägen. Men nu efter att ha varit utan tabletterna i några dagar, så inser jag att det går bra utan dom också. Sötsuget är som bortblåst, jag njuter av massa annat och min IBS-mage mår så bra som den kan må. Det är en stor anledning till att jag tar bort det söta...
 
Ja summa summarum, inte så mycket kan jag säga, mer än att socker går finfint att vara utan.
 
Jag återkommer med vidare information om hur det går :)
 
 
 
 
Vattenmelon i stora lass har jag konsumerat, likaså bär och frukt... Gotteligott :)
 
  
Jag vet att några hakade på mig, samt att några startade en sockerfri månad precis när Juli månad började. Det vore roligt att höra hur det går för er, så släng in en kommentar och berätta vetja :)
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Fredagsträning !!

Morgonens pass innehöll svett, endorfiner och lycka. Men det som faktiskt gjorde mig mest glad, tro det eller ej, var att en till knäppgök med samma intresse var ute på landsvägen och sprang. Det hör inte till vanligheterna att man möter en motionär här, speciellt inte klockan 07.15 på morgonen. Men tummen upp som jag fick av honom gjorde mitt pass fulländat idag :). Tänk att en tumme upp och ett Hej !! kan göra så mycket...
 
Hur kommer er fredag se ut?
 
Jag ska njuta av min frukost som står och väntar, sedan placera mig i solstolen. Inte alls illa :)
 
 
 
Fredagspasset:
 
Löpning 5 km
 
Tabataintervall
- Höga knän
- Squats
- Armhävningar
- Russian twist
 
100 av varje uppdelat i olika set
- Squats
- Plankan med benindrag
- Dips mot bänk
 
 
Ha en toppenbra dag nu :)
 
 
 
 
 

 
/ M A R I
 
 
 
 

Intervalltorsdag !!

I detta nu sitter jag svettig, nöjd och hög på endorfiner. Men innan dess var det, upp och hoppa vid 07.30. På med träningskläder. Läsa tidningen med en Celsius i handen. Ladda, planera träningspasset och sedan ut och kuta. Ungefär så har min torsdagsmorgon sett ut. Helt perfekt och helt i min smak :). Nu, en stor frukost !!
 
 
Uppvärmning - 2 km löpning
 
Tabataintervall
- Maxad löpning x 3 (med 1 min vila mellan varje tabata)
 
Backintervaller
- Lång och seg backe x 10
 
Tabataintervall
- Utfall med hopp
- Armhävningar
- Russian twist
- Höga knän
x 2
 
Tabataintervall
Squats
Höga knän
x 2
 
Biceps / Axlar med träningsband x 4
 
 
Allt detta innan frukost. En bra start på dagen, eller hur ?? :)
Vad gör ni idag?
 
 
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Mari tipsar !!

Det händer att jag tipsar om vissa saker på instagram som jag sedan glömmer att visa er här, och ibland är det riktigt trevliga saker ni går miste om, så därför tänkte jag nu passa på att fylla ett inlägg med massa goda och bra tips :). Vill ni sedan ta del av mer, så hittar ni mig på instagram under namnet Mimmi44.
 
 
 
Dessa underbara kex från Renée Voltaire dök jag på av en slump, men det blev en positiv överraskning när jag öppnande påsen. Gudagoda var dom :). Svarta sesamkex med en härlig salt smak som passar perfekt som dom är, eller med en bit av er favoritost på.. Helt klart värt att testa !!
 
 
 
Det är många märken där ute som konkurrerar med varandra, det ena är bättre än det andra och vi alla har olika favoriter. Denna är min favorit. En sporttopp från Pierre Robert, som faktiskt vinner i hästlängder över den toppen från Nike som jag har. Denna kan du hitta på en välsorterad matvarubutik. Den andas, sitter där den ska och tar bort all din svett..
 
 
 
Är du lika träningstokig som jag, gillar att läsa, inspireras att läsa om löpning och om tiden förr?? Ja, då ska du nog ta och köpa den här :) Riktigt bra !!!
 
 
 
Quetsbars. Behöver jag så mycket mer?. Tror inte det :). Bästa baren jag någonsin haft i mina ägor, och frågar ni mig och favoritsmak så får jag passa på den frågan. Alla jag har testat har varit underbart goda.
 
 
Nå, vad tipsar ni mig om?
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 
 

Tjejmilen och Be Your Best Convention !!

Håller ni med mig om att man behöver ha saker att se fram emot? Jag håller då med mig själv om detta. Något att sträva eller längta efter. Sådant behövs för att peppas, inspireras och faktiskt orka med andra tråkiga saker på vägen dit....
 
Så jag har tagit och anmält mig till två evenemang, två olika, men med den gemensamma nämnaren -Träning!!
 
Först ut är det Tjejmilen den 7 september, som jag kommer springa tillsammans med Carolina och tusentals andra löparsugna tjejer. Perfekt för att hålla löpningen i gång i sommar. Någon fler som ska springa? Träningseventet Be Your Best Convention den 9 november är andra ut, denna heldag med träning kommer spenderas tillsammans med #TeamStockholm. Riktigt kul att ha något i den ruggiga månaden att se fram emot, och framför allt att få en heldag med de underbara tjejerna.
 
Har ni något att se fram emot ??
 
 
 
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 
 

Summering av en vecka som varit !!

Den sista dagen på jobbet innan semestern, avslutades på torsdagen direkt efter lunch. Med ett brett leende trampade jag hemåt på cykeln :) jäklar vad jag älskar den känslan, när man vet att fyra LEDIGA veckor stundar. Blir helt till mig när jag tänker på det :) Mamma och pappa kom ner, umgicks, shoppade och tog sedan med mig hem till Sundsvall på fredagmorgonen. Så här har jag spenderat dom senaste dagarna, på landet med lugnet omkring mig. Jag kommer vara här i drygt två veckor innan jag beger mig hemåt igen, väl hemma i Stockholm stundar ett nytt kapitel i mitt och Davids liv. Samboskap kallas det för :) (mer om det senare).
 
Sol, bad, läsning, träning, lek, bus, familj, grillat och mycket mer har jag roat mig med. Mer än såhär tänker jag inte säga, men det jag avslutar med är NJUTNING !!
 
Veckans träning såg ut såhär:
Måndag - Löpning 6 km.
Tisdag - Gym: axlar/mage
Onsdag - 7 km löpning innan frukost. Kvällsgym: bröst/triceps
Torsdag - Gym: rygg/axlar/mage, här kan ni läsa mer om det
Fredag - Vila
Lördag - Löpning innan frukost, 8,5 km.
Söndag - 9 km löpning innan frukost.
 
Den nya veckan startar med en härlig vilodag ♥
 
Hur ser erat träningsupplägg ut i veckan?
 
 
 

 
Ljuvlig mat, syskonbarnskärlek, stretch efter löpning med underbar utsikt, överfulla frukosttallrikar och bad. Ja är det semester så är det :)
 
 
/ M A R I
 
 
 

En tidig löprunda på norrländsk mark !!

Är det inte konstigt, så säg ?! Att ena dagen sucka och stöna över hur dom senaste löprundorna känts jobbiga, rent ut sagt åt skogen har det känts, till att andra dagen förvånas över att löpstegen känns bättre än någonsin och att löpningen aldrig varit så underbar. Mycket märkligt tycker jag. Men gårdagens tidiga runda kommer jag njuta länge av.
 
Jag vaknade upp innan 07-tiden, av solen som då tittade in genom fönstret och av svetten som pärlade sig på pannan, av värmen som var i rummet. Jag klev upp, bytte lite kvickt om till kläderna jag lagt fram kvällen innan, öppnade en Celsius och bläddrade igenom Sundsvall Tidning (gud vad underbart det är med en morgontidning) innan jag begav mig ut. Runkeepern var igång och löpstegen tog mig ut på landsvägen, som ledde mig rakt igenom grönska och en sådan där tystnad som bara norrland kan bjuda på. Gissa om jag njöt? Efter 8,5 km var jag åter hemma igen. Lite styrkeövningar senare satt jag med en överfull tallrik med godsaker och njöt ännu mer av lördagens fantastiska början.
 
Dagen fortsatte med sol, bad, läsning och massa mys. Underbara sommar ♥
 
Hur och var spenderar ni er semester?
 
 
 
Sittande i en brassestol hör till vanligheterna på semestern :)
 
 
Lägger man fram kläder dagen innan finns det inga bortförklaringar :)
 
 
Rätt enformig runda, fram och tillbaka liksom, men helt underbart ändå :)
 
 
Ni får nöja er med dessa bilder, det tar nämligen evigheter att ladda upp dom.
 
 
/ M A R I
 
 
 

Årets bästa rygg/biceps/mag-pass !!

Läser man inläggen i veckan så kan man minsann tro att jag inte alls har tränat, inga inlägg om upplägg eller ord beskrivna om olika träningspass. Men tror ni det så har ni fel :) Givetvis har det blivit träning, riktigt kvalitativt och härligt har det varit, plus mestadels styrka då löpningen för stunden känns väldigt seg (varför vet jag inte?).
 
Har självklart lust att berätta om alla pass som avverkats, men det skulle i detta nu bli väldigt uttjatat och lite långrandigt, så jag riktar in mig på ett pass. Torsdagens pass. Inte vilket pass som helst, utan ÅRETS BÄSTA rygg/biceps/mag-pass. Jäklar ni vilken känsla det var rakt igenom. Jag kände mig så otroligt stark. Musklerna blev utmattade och jag gick från gymmet helt endorfinkickad.
 
Att den känslan breddes på med SEMESTERKÄNSLOR gjorde inte alls saken sämre :).
 
Passet:
Uppvärmning 10 min löpband och rörlighetsövningar med pinne.
Latsdrag / Bicepscurls med hantlar x5
Sittande smal rodd / Russian twist med vikt x4
Ryggresningar / Plankan med benindrag x3
Stående rodd med stång / Smal rodd med stång x5
Marklyft x3
Enarmsrodd med hantel / Bicepscurls med stång x4
Plankan till utmattning x2
 
Har varit otroligt dålig på att få med marklyft i mina upplägg, men ska bli bättre på det. Galet bra övning ju :)
 
- Efter detta blev det shopping i Sickla med föräldrarna som var på besök. (dom kom för att plocka upp deras yngsta (jag) dotter för en härlig semester i Sundsvall). Är alltså i Sundvall i skrivande stund, i två veckor :).
 
 
 
 
 
 
 Vad gör ni denna lördag? - Jag ska testa mina ben under en löptur, sedan bara njuta av lugnet.
 
 
/ M A R I
 
 
 

Proteinfluff - Double Rich chocolate !!

Casein är aldrig något jag tidigare testat, men däremot har jag läst och frestats av tiotusentals bilder på massa gottigheter som går att göra med detta härliga pulver. Men nu kunde jag inte suktas något mer, så jag var tvungen att testa...
 
Efter att jag rivit upp påsen blev det genast ett kvällsmål, i form av proteinfluff.
 
1 portion
1 skopa casein (jag använder detta).
1/2 msk kakao
Några droppar stevia
- Tillsätt vatten och vispa till en mousseliknande konsistens, ställ in skålen i kylen och vispa sedan några gånger till innan du tar fösta tuggan.
 
VARNING !!! Detta är beroendeframkallande, jag dog lite när jag åt det. Kärlek. Sjukt passande när jag har mina kära uppehåll från sötsaker.
 
Jag toppade med hallon och riven kokos.
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Krom - Vad tyckte jag?

Här kan du läsa ett inlägg jag skrivet, om just Krom. Förra veckan gick jag med en helt ovetande inställning in på Life för att köpa Kromtabletter. Jag hade hört talas om dom, att dom skulle dämpa sötsuget, lägga blodsockret på en jämn nivå osv osv (läs mer i det länkade inlägget). Detta skulle kunna passa fint som en kickstart för min sockerfria månad tänkte jag. Saker och ting är alltid värt att testa, och så i detta fallet också. Nå, efter att ha ätit tabletterna en vecka, vad tyckte jag?
 
- Efter bara två dagar kan jag säga såhär, sötsuget var som bortblåst. Det sötsug som på eftermiddagarna (pga trötthet) kommer som ett brev på posten fanns inte där längre. Jag trodde från början inte att det var tabletternas förtjänst, för min karaktär när jag väl bestämt mig vara utan saker brukar vara riktigt bra. Men när helgen kom och godishyllorna passerade mig en efter en på stan och när killen mumsade på för glatta livet insåg jag, tabletterna gjorde nog sitt. För inte ens frestelsen fanns, med ett glatt leende skar jag upp melon och mumsade fint på det istället (detta skulle aldrig ha hänt i vanliga fall, om någon i min närhet satt och mumsade lösgodis, som typ är det godaste som finns). Så ja, jag är sjukt överraskad, på ett väldigt positivt sätt. Detta är absolut inget jag kommer käka varje dag, hela året om, men när just sådana här sockerfria perioder startas är Krom ett perfekt hjälpmedel.
 
Har ni testat?
 
En tablett om dagen, vid måltid. Har man krombrist så kan två tabletter rekommenderas dem första dagarna.
 
Testar ni, kommentera gärna och berätta vad ni tyckte!!
 
 
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 

 
 

Stoppa sötsuget !!

Alltid krävs det att man utgår ifrån sig själv. Alla är vi olika, och det innefattar att saker och ting funkar olika på (nästan) varje individ. Det är vi överrens om va?. Det som också krävs är viljan, utan den så går ingenting. VILL man så KAN man brukar mitt motto lyda. Och i detta fallet så handlar det om att vara utan socker i en månads (kanske längre) tid (mer om det kan ni läsa här).
 
Innan jag bloggade om det gick jag till mig själv och frågade, Vill du det här Mari? Denna gången var svaret Ja. JAG vill det här, ingen annan. Det är viktigt !! "En sockerfri månad" föddes av att jag hade haft en period då jag åt mycket godis, glass, kakor, chips osv osv. Självklart av den anledningen av att jag tyckte det var gott, och att jag förmodligen behövde det då (äter sällan sötsaker bara för att) men efteråt mådde jag dåligt och min IBS-mage gjorde uppror. - Jag mår helt enkelt mycket bättre av att inte äta dessa sötsaker. Jag gillar egentligen inte att förbjuda mig saker, lagom av allt funkar fint i min värld. Men när det kommer till sötsaker så mår jag så otroligt mycket bättre (mycket pga min IBS) av att inte äta detta, så denna månad är som en "avgiftningsperiod". För att sedan enklare kunna vara (nästan) helt utan. Ni förstår?.
 
Men det många glömmer, är att man ska göra sådana här saker för sin egna skull, inte för någon annans....men är det nu som så att DU har hakat på min sockerfria månad, så tänkte jag lista några grejer som gör det enklare för dig.
 
* Hoppa inte över några måltider
* Rensa skåp på allt vad som heter sött
* Ät frukt istället
* Borsta tänderna
* Ta ett glas vatten
* Ät mycket proteiner, det mättar längre
* Försök inte göra en sådan stor grej av det, tänk inte på det
* Träna
* VILL man så KAN man
* Krom (kommer en recension om dom senare i veckan, men läs mer om tabletterna här)

Detta är några knep som funkar för mig, och jag delar gärna med mig av dom. Men glöm inte att det finns tiotusentals olika sett att slippa sötsuget på. Nu är det bara för dig att hitta dom knepen som passar just DIG.
 
Vad har ni för relation till sötsaker, och vad är era bästa tips?
 
Lycka till !!
 
 
 
 
P.S Vill ni läsa ett intressant inlägg om just sockerberoende, hoppa då in hos Lisa och läs.
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Nytt från Adidas och Under Armour !!

Lördagens shopping bjöd på det ena och det andra. Två presentkort gav mig rätt mycket, sådant gillas. Dessa två godbitar från Stadium kommer få svettas ordentligt med mig i sommar :)
 
 
 
Korta tights från Adidas och hårband från Under Armour.
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Summering av en vecka som varit !!

Nu ni, nu är det nära !!! Räknar jag inte med idag så är det bara tre dagar kvar. Sedan kommer jag i fyra veckor njuta av min SEMESTER. Den börjar i Sundsvall och fortsätter sedan här i Stockholm. Kanske något annat planeras in också, men lugn och ro är prio ett. Hur tänker ni på semestern, planera in mycket för att passa på, eller njuta av ledigheten och ta dagen som den kommer? Jag föredrar det sistnämnda.
 
Veckan som avslutades igår får MVG i betyg, det är mycket sådant nu och det gillas. Sol, träning, shopping, lite mer träning, jobb, lugna kvällar osv osv. Tyvärr spenderades gårdagen med nackspärr, vette tusan var den kom ifrån, men har på allvar aldrig haft så ont. Skojar inte om jag kände mig stelopererad. Det känns också idag, men jag kan röra mig lite firare i alla fall. Bra det !!!
 
Hur har er vecka/helg varit?
 
När det gäller träningen så såg det ut såhär:
Måndag - Löpning 7 km
Tisdag - Vila (ofrivillig vila, då solen helt tog knäcken av mig)
Onsdag - Gym: Ben. Här kan ni se upplägget
Torsdag - Vila
Fredag - Löpning 30 min. Gym: Rygg/biceps, här ser ni upplägget
Lördag - Crosstraining i Rålambshovsparken
Söndag - Löpning 5 km (på tiden 23,25 sekunder). Gym: Triceps/bröst
 
 
 
Min sockerfria månad går riktigt bra, snart har redan en vecka gott. Hur går det mamma?? :)
 
 
Killen kan :)
 
 
Efter söndagens löprunda
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 
 

RSS 2.0