Lov på jobbet !!

Dagen gick i racerfart. Men ändå har jag knappt gjort något. Hm..hur gick det till ???. En fantastisk höstdag, 13 grader varmt och lov från skolan. Både jag, barnen och kollegorna har haft en superdag. Efter blev det lite shopping och sedan sushi till middag. JÄKLAR vad gott det var......

Men nu sitter jag och väntar på att Carolina och Anna ska komma på besök. Mys. ♥






/ M A R I


Inspiration - Skor !!



InterSport hade grymt bra rea i helgen. Det tackar jag för. Älskar skorna =)

/ M A R I


Anna Ternheim !!

Sådär. Säga hejdå vet ni redan att  jag inte gillar, så det fick gå fort. Känns redan lite tomt utan föräldrarna här. Men jag har en jättebra helg tillsammans med dom att se tillbaka på. Så jag klagar inte. Vad gör ni ?!

Veckan som kommer blir väl rätt så lugn, på jobbfronten alltså. Barnen har höstlov från skolan, så det blir bara massa skojigheter på fritids i veckan. Vilket vi alla tycker om. Skansen och Halloweenfest är höjdpunkterna :). YEAH !!! På torsdag får jag besök av syster Jennie med familj också. Åh så trevligt. Full fart hos mig märker ni. Men jag gillart...

Nej, nu ska jag avsluta städningen och sedan gör mig iordning för en fika och promenad i stan. Lite frisk luft och ett bra avslut på en bra helg är jag värd :). Hej !!!!






Titta vad jag letade fram i skåpet. Hade totalt glömt bort hennes existens. Förlåt för det.

/ M A R I


Fint besök =)

Detta inlägg innebär helg OCH en ny dator. Men jag måste erkänna att det var rätt skönt att vara utan dator ett tag, det är tyvärr först då man inser hur beroende man egentligen är av all teknik i dagens samhälle. Sjukt egentligen. Men så är det :). Men nu har jag en ny i alla fall...

Mamma och pappa är på besök i helgen också. Vilket är såååå msyigt. Men jag guidade precis iväg dom till Göta Lejon där dom ska se Romeo och Julia. (ja jag är liite avis faktiskt). Så jag slappar hemma ikväll. Annars idag har vi varit till Sickla Köpkvarter och shoppat lite. (vad det blev visar jag till veckan). Vad gör ni ikväll??



ja, just en sådan blev det.

/ M  A R I



Jag lever !!

JAG LEVER !!!!!!!!!!!!! Det trodde ni inte va.....snacka om att gå under jorden eller något sådant. Men som ni redan vet så kraschade min datorn tidigt förra veckan, mitt mission var att köpa en ny men jag hann inte så långt. För jag blev liggandes med vinterkräksjukan, vilket jag har gjort den senaste veckan. Det är först idag jag ser ljuset haha. Kanske inte så illa direkt, men nästan :). Jag mår hyffsat och har faktiskt tagit mig till jobbet idag....

Jag har inte så mycket skoj att uppdatera er om med andra ord. INGENTING har hänt sedan sist.
Eller joooooooooooooo. Mamma och pappa kommer och hälsar på idag :) 
Vad gör ni och vad har ni gjort ?!



Bjuder på en nice bild från Kreta


/ M A R I


Datorn är trasig !!

Hej på er. ♥ Nejdå, jag har inte gått och glömt bort er. Det är nämligen så att min dator är trasig, eller ja, jag vet inte alls vad som hänt med den. Den vägrar att starta i alla fall. Så därför blir det inte så många inlägg från min sida, fram till att datorn är lagad eller att jag köpt en ny. Jag kanske som nu, hinner printa in några rader då och då när jag har rast. Men nu vet ni vad jag håller hus i alla fall :)






/ M A R I


Chris Medina - What are words !!




Idag på RIX FM dök frågan upp, om vi lyssnare börjat tröttnat på denna låten. Hur man ens kan ta "tröttnat" i sin mun när det kommer till denna låt är för mig svårt att förstå. Men jag vet hur Sofia egentligen menade när hon frågade. Och ja, den är lite uttjatad. (förlåt, vet inte vilka ord jag ska använda för att få det att låta rätt). Men för att svara på Sofias fråga, ja lite trötta är vi nog. Eller ? Men mest kanske för att den spelas så ofta, låten i sig går inte att tröttna på. Men det fina med texten raseras lite när den spelas så ofta. Lite synd tycker jag.


Men hur jag än vänder och vrider så kommer låten What Are Words vara bland den vackraste sången jag någonsin hört. Budskapet är så vackert, men ändå såå himla tragiskt. Livet kan verkligen vända på en sekund.



/ M A R I


Shopping från helgen !!


En klänning från H&M



Fyndade en lång kofta från Gina Tricot. Dust it, vax och ett par örhängen blev det också.



Supersöta örhängen. Älskar dom.



Ett par svarta kängor. Grymt varma och sköna.

/ M A R I


Korv med bröd !!

Jaha. Söndagen har anlänt och den är snart på väg att lämna oss också. Men än har jag massa timmar att njuta av. Helgen har varit väldigt konstig men ändå väldigt bra. Musik får vara helgens ledord. På många olika vis. Men shoppat har jag också gjort, egentid på söder är bra grejer. Jag älskart. (bilder kommer imorgon).

Här och nu sitter jag vid köksbordet. Knappar fram massa bokstäver på datorn och njuter av en korv med bröd. Så små saker kan man njuta av. Men denna korven med mammas hemlagade senap på satt som en smäck. Gott. Kvällen får visa vad den har att erbjuda, kanske att jag ska iväg. Får se helt enkelt.

Vad gör ni !?





/ M A R I



Deep Forest - The Sound Of Africa !!



Hur konstig den än är så älskar jag den ändå. Lyssna !!!

/ M A R I


Melissa Horn - Under Löven !!




Jag bjuder på en låt idag.

/ M A R I



Ibland måste man få skryta !!

Jag om någon är inte ett dugg egocentrisk. Jag tänker oftast på alla i min närhet innan jag ens kommer på tanken att tänka på mig själv. Så i detta inlägget tänker jag faktiskt lägga min ena hand på min axel och skryta lite, ja berömma mig själv helt enkelt. Känner faktiskt att jag kan göra det. Vilket jag tycker alla borde göra lite mer ofta, utan att bli kallad för ett ego. Eller har jag fel ?? Men för att komma till sak...

Både igår och idag har jag fått så fina lovord från både föräldrar, kollegor och till och med från chefen. Jaha, vad har jag gjort för att förtjäna detta tänker jag på en gång då?! Men tydligen har jag gjort något. Något som satt sina spår. Bara som en förälder sa i eftermiddags, "alla arbetsplatser skulle behöva en som Du Mari". Hm, och vad svarar man på det ??? Jag vet inte. I detta fallet tackade jag lite generande och "kastade" bort dom orden ganska snabbt. Men nu i efterhand så känner jag att dom värmer enda in i hjärtat. Det är faktiskt sådant här som varje individ behöver få höra. Kanske inte just dessa orden, men i alla fall en klapp på axeln ibland och bekräftelse på att man finns till. 

En sak som är säker, det är att jag kommer leva länge på dessa fina orden jag fått igår och idag. Jag behövde detta och jag växte nog någon centimeter när chefen igår berättade att hon tyckte jag var en helt fantastisk människa. Som sagt, skryta måste man få göra ibland. Nu tackar jag för mig, nu är det helg.









/ M A R I




Inspiration - Ny halsduk från Lindex !!



Köpte en supermysig tubhalsduk från Lindex igår. 




Bjuder på gårdagens outfit också

/ M A R I


Ljus på olika vis !!






Tänk att ljus kan tillföra så himla mycket. Så mycket på så många olika sätt. Håller ni inte med mig ?! När hösten knackar på dörren går konsumtionen av värmljus upp i taket. Vi alla är hemma och myser, ja vi tycker helt enkelt att hösten är väldigt mysig ändå. Eller har jag fel?! Se bara på mig, detta var min kväll igår. Jag njöt.

/ M A R I



Effektiv torsdag !!

Jag klev upp i god tid imorse, fast jag hade sovmorgon. Men att sitta i lugn och ro och äta frukost, lyssna på musik, njuta av morgonen och slippa den stressen som lätt kryper på annars är underbart. Tycker inte ni det ??. Dagen började med möten som alla andra torsdagar, sedan ordnade jag och en kollega inför föräldrafikat som eftermiddagen bjöd på. Det blev en väldigt trevlig tillställning. Jag stängde idag och det blev tyvärr en sen sådan. Blä. Men vad att göra. Här hemma har det blivit dammtorkning, diskning, tvättning, dammsugning och slutligen svabbning av golven. Grymt skönt att ha det gjort innan helgen.

 Jag är sjukt effektiv :).





Såhär ser jag ut idag


/ M A R I


Inspiration - Mörkrött !!



Ja jag funderar på någon förändring, vad det blir för frisyr är jag redan överrens med mig själv om. Men färg då?? Just nu ser mitt hår ut som ett kaos. Utväxt deluxe och sjukt slitna toppar...
Vad säger ni om denna färgen. Hiss eller diss ??

/ M A R I




Ont i ryggen !!

Massör som jag i egen hög person är vet och har mina knep för att trycka ut knutar i ryggen på mig själv. Allt från möbler till tennisbollar brukar kunna få vara mina verktyg. Ha ha vad sjukt det låter. Men det hjälper och blir som oftast mycket bättre efteråt. Men nu har det kommit till det stadiet att ingenting i den stilen hjälper. Inte ens dörrkarmen här hemma (haha). Boka en tid och gå till en massör, tänker säkert ni. Men jag har ett till problem, VART finns det en bra massör i denna stora staden (stockholm) ?????? HJÄLP mig med det är ni snälla. Då blir både jag och min rygg glada.....





/ M A R I


Vilken dag detta blev !!

Rast det vet jag inte vad det är. Inte en dag som denna i alla fall. Gissa om jag är slutkörd??. Men jag lever och ser fram emot en sovmorgon imorgon. Full fart på jobbet blev det idag från morgon till det var dags att gå hem, många sjuka kollegor innebär dubbelt arbete. Till en viss del. Men vi löste det på bästa sättet. Efter jobbet åkte jag och träna vilket gick liiite segt idag. Jag körde igenom hela passet i alla fall, men kroppen ville inte riktigt samarbeta i vissa övningar. Men men. Man kan inte alltid vara på topp :). Nu är jag nyduschad, nyäten, sängen är bäddad och bästa programmet (112 på liv och död) rullar på tv:n. Skönt. Vi hörs imorgon.




Såhär mysigt har jag det ikväll.

/ M A R I




Inspiration - Nagellack från IsaDora !!



Färgen gör sig inte rättvis här på bilden. Men den blommonlila färgen kommer göra sig riktigt bra i höst.
(nr. 722)

/ M A R I


Sverige Vs Holland !!

Sist gick det åt pipsvängen. Vad tror ni, klarar vi kvällens match ?! Jag vågar inte uttala mig faktiskt. Vi får se helt enkelt. Jag sitter bänkad och hejar i alla fall. Gör ni det?

Jag tog en sväng förbi Fältöversten (galleria) efter jobbet. Hm, men jag återvänder nog inte. Kanske för något litet ärende men annars kan jag inte påstå att gallerian levererar så mycket. Ett nagallack (se imorgon) och hårsnoddar blev inhandlade. YEAH, vilka kap. ha ha. Annars har dagen varit bra. Solen har strålat och det har vi tagit till vara på på fritids idag. Så skönt. Nej, nu är det fotboll. Hörs imorgon.




Christian Wilhelmsson

Jag kan ju alltid kika på denna killen. Om inte matchen är till något värde tänkte jag ;).

/ M A R I


Bilder från helgen !!



Kalasdags. De vuxna var snabbt på plats i alla fall :)



Elsa spelar ett parti fia med knuff..



Ida och Elise är kalasfina och redo att hugga in på fikat.



Spexa till det är Edvin grym på =)



En jag och en god drink svåger Markus blandade ihop



Lördagsgodis får inte glömmas =)

Jag var rätt dålig med kameran i helgen, tyvärr. Så en bild på Alvin haffade jag aldrig, men för det så är han inte glömd. Ville bara säga det. Bilderna ovan är rätt blandade, alla är inte från samma dag med andra ord.

/ M A R I


En konstig dag !!

Kan bara säga såhär: Kvällen har varit bra, så mycket kan jag säga. Mer än så vet jag inte faktiskt. Har ingen aning om dagen varit bra eller dålig. Det har liksom inte hänt så mycket. Jag har varit trött, ja sådär trött-för-att-det-är-tråkigt-väder. Ingen annan orskak eftersom jag sov som en stock i natt. Men ja, dagen är över i alla fall. Snart. Kvällen spenderade jag hos en fd kollega. Susanne och söta Sigrid bjöd på middag. Snällt värre. (läge för mig att bjuda tillbaka också kan jag säga). Hej och hå. Sova ska jag göra snart. Kroppen ropar efter sööömn.

Imorgon blir det jobb och träning.






Tryckte i mig lite godis ikväll också

/ M A R I




7 år sedan !!




Åren går och moster hänger inte riktigt med. Idag fyller denna vackra tös 7 år. Ett stort GRATTIS på din dag Elsa. Jag tackar för ett fint kalas igår. Moster saknar dig/er redan. Kärlek.

/ M A R I


Inspiration - Will sing 4 beer !!



Love it

/ M A R I
 


Min minisemester !!

Nu sitter jag säkert på en buss mellan Sundsvall och Stockholm. Suck tänker ni, stackarn som åker buss. Men vet ni, denna gången gör det inget. SJ hade mage att ta 1500 kr för sin tågbiljet vilket jag VÄGRAR att betala. Hutlösa priser ju. Y-buss tog endast 200kr vilket är helt okej. Eller, förbaskat billigt. Vad skulle ni välja ??? Ja, ni ser. Jag har ju i alla fall inget bättre för mig. En bra bra bok har jag med mig också.

Min helg i Sundsvall har varit intensiv men väldigt bra. Både vänner och familj har jag hunnit träffat. Kärlek. Om mindre än två veckor är föräldrarna nere hos mig. Jag behöver inte vänta så jättelänge till jag träffar dom igen med andra ord. Så underbart. Jag älskar er alla ♥

Imorgon kommer det bilder från helgen :)



Fantastiskt

/ M A R I


Inspiration - Ashley Olsen !!



Tänk så enkelt. Tänk så förbaskat snyggt.
Tänk RÖTT !!!!

/ M A R I


Jag mår bra !!

Den friska luften som jag andades in under min löprunda började min dag på bästa sättet. Helt otroligt underbart. Sedan har dagen bara fortsatt i samma tema. Underbart. Jag strosade runt på stan i min ensamhet, ja det är rätt skönt faktiskt. Två presenter och ingenting mer fick det bli. En av töserna blev väldigt nöjd i alla fall. Vi får se vad den andra säger imorgon. Kalas hos Elsa 7 (fyller på måndag) år blir det. "Då blir det massa godsaker" som yngsta tösabiten i familjen slängde ur sig innan hon tackade för sig ikväll. Dom är bra härliga. Jag älskar dom. Efter besöket på stan blev det bus och en supergod middag hos syster Jennie med familj. Även resten av familjen var samlad. Så fantastiskt. Jag har haft en otroligt bra dag. Jag kommer somna gott... ♥

Det bistra sanningen är dock att vintern är nära. I alla fall här uppe, termometern visade nollgradrigt nu när jag, mamma och pappa åkte hem. Hm. Vinter nu ??? Nej nej, jag väntar gärna en månad till. Vad är det för väder i det övriga landet ??



Fia med knuff blev det också..

/ M A R I


Inspiration - Hatt !!



Lite opassande för denna årstid. Men galet riktigt snyggt ändå.

/ M A R I


Jag myser i Sundsvall !!!

Tågresan gick jättebra igår. Hur stor är chansen att man hamnar mitt emot en gammal barndomsvän på tåget ?? Det hände mig i alla fall. Den snygga killen som vi alla tjejer var förtjust i när vi var små. Hi hi. Min bror som jag även kallade honom, eftersom vi är födda på samma dag och samma år. Trevligt återseende i alla fall. Jag hann hem en snabbis för att kolla fotbollen och käka middag med pappa innan jag begav mig till Elin. Gotta och Idol var tanken och så blev det vill jag lova (se bilden nedan haha). Trist att dom andra två damerna inte kunde komma. Men vi hade en supermysig kväll. Kärlek till dig mig vän. Vi får göra om det i Stockholm nästa gång :). Eller hur ??. Sedan blev det godnatt när jag kom hem vid 22.30 tiden...

Idag öppnades mina utvilade ögon vid 07.30, hm. Tidigt för att vara på en lördag kan vissa tycka. Men jag gillart. Nu hinner jag med ALLT jag har tänkt att göra. Skönt värre. Frukost, tidningen och kaffe på sängen framför Nyhetsmorgon har varit min morgon hittills. Mysigt. Underbart skulle jag väl egentligen säga. Jag ska snart byta om och ta mig ut på en löprunda. Ambitiöst värre att ta med träningskläderna på min miniresa :). Sedan blir det stan och lite shopping.....




Gotta var det ja ;)

/ M A R I


Inspiration - Nicole Richie !!



Rätt otippat från min sida. Men idag får Nicole Richie stå för inspirationen.
Älskar färgen på väskan.

/ M A R I


Överhettad !!

Snacka om att huvudet snurrar på i 180. Mer information kan man nog inte trycka in i hjärnan. Eller, kanske ???. Men jag får nog ta fram en penna och ett papper och skriva ner all information/inspiration som flyger runt där uppe. Grymt nice att ha sådant kvar ju. Min dag har varit sjukt givande, på många olika sätt. Ibland är föreläsningar bland det bästa jag vet. Låter kanske helt galet. Men efter dagens föreläsning kan jag säga så. Sådant är roligt. Det tackar jag för..... Men nu ska jag försöka pusta ut efter en lång dag. Hm..En kopp te kanske ??.

Imorgon går tåget mot Sundsvall. Vid sisådär 14.30-tiden. Jag ska jobba först med andra ord. Det ska bli grymt skönt med en miniresa. Önskar här och nu att jag hade några fler dagar ledigt dock. Men man kan inte få allt här i livet.

Min tatuering är uppritat nu förresten. Spännande :)






Godnatt

/ M A R I



Lära, leva, utvecklas !!

Aspekter på fritidspedagogik och lärande.
Jaha du...När ni läser detta sitter jag förmodligen i en sal på Lidingö Stadshus och lyssnar på en föreläsning om just detta jag skrev ovan. Intressant ?? Jag återkommer med den informationen. Efter föreläsningen ska jag och en kollega träffa några politiker över en lunch i det gröna. Just för att det blir lunch i det gröna är för att påvisa varför och hur mycket man bör vara ute med barnen. Osv. Så ja, detta återkommer jag också om. Roligt projekt i alla fall. När detta är avklarat blir det några timmar på jobbet innan jag och samma kollega ska till Naturhistoriska och se en film på Cosmonova, om Människans Utveckling.

Innehållsrik dag ???? Ja visst. Jag gissar på att min hjärna kommer vara överhettad ikväll. Men så får det väl vara då :). Kul med lite variation tycker jag.




Igår innan träningen.

/ M A R I


Inspiration - Renée Voltaire (musli) !!



Kanske bästa muslin i världshistorien. Den ger en underbar mättnadskänsla.
Innehåll: Rostade veteflingor (vete, kornmalt), havregryn, russin, sultanrussin, kornflingor, dadlar, pumpakärnor, paranötter, mandlar, solrosfrön, hasselnötter, torkade aprikoser, torkade äpplen, rostad kokos, svaveldioxid (konserveringsmedel).

Den rekommenderas varmt från min sida.

/ M A R I


Välkommen in !!

Jag har flugit på små lätta moln idag. Nej jag är inte förälskad. Men jag har varit pigg och oförskämt glad idag. Kan det ha varit på grund av det underbara höstvädret?? Ja, kanske. Men jag bara älskar när man känner denna känslan i kroppen. Ja ni vet, när allt går sin väg och leendet bara blir större ju längre in på dagen man kommer. Det är fantastiskt. Eller hur ??. Efter jobbet flög jag och mina moln hem och dansade runt med dammsugaren ett varv. Sedan på med träningskläderna och sedan ut igen. Efter 9 km fick det vara bra idag. 3,7 mil gjorda på bara tre dagar. Helt okej, eller hur ??? :). Tvättstugan är min ikväll, bara min. Allt ska få vara rent och fint innan jag åker till Sundsvall i helgen. Hm, har jag berättat det förresten ??. Jag åker till norr och hälsar på, lite kalas och annat mys står på agendan. Det kan bli hur bra som helst. Jag längtar. Men nej, nu ska jag inte trötta ut er med massa bokstäver. Jag slänger upp en bra låt istället. Njut.





Det spelar ingen roll hur ofta detta spelas, den är alltid lika bra.

/ M A R I
 


Tema HÄLSA på skolan !!


Min frukost idag


Idag börjar vi arbeta med temat "HÄLSA" med barnen på skolan. Hur bra är inte det egentligen ??
Så då passar ju en fråga till er perfekt:

Hur ser ni på "Hälsa" och hur och vad gör ni för att hålla er hälsa vid liv ??
Vore såå roligt om ni skrev ned lite. Tack =).


Träning och lite annat !!

Men äntligen. Äntligen sitter jag ned i soffan. Det var ett par dagar sedan, förra och början på denna veckan har varit fullspäckade. Så ta det lugnt hemma en kväll har det inte ens varit en tanke på. Men idag, tisdag den 4 oktober ska jag banna mig slappa så det svänger om det. (hm, men slappar jag då egentligen??). Dagarna som varit har spenderats på många olika sätt, i träningslokaler, hemma hos vänner, på stan, på restauranger, ute i löparspåret och på jobbet. Vissa ställen har besökts flera gånger. Men när jag nu sitter här och njuter av att ta det lugnt, kan jag ändå inte undgå att meddela er om att jag har haft det bra oavsett det fullspäckade schemat. Bra är väl det. Vad har ni sysslat med? Jag är tyvärr lite dålig med kameran för tillfället. Jag ska skärpa mig. Men några bilder på vad dagarna har bjudit på har jag...

Njut. Glöm inte det ♥




Löpning har det blivit en hel del utav. 1,3 mil i lördags och 8 km idag.



Redo att åka in till stan



Denna får nog stå för vänskapen


/ M A R I







Inspiration - Monki !!



Det får bli inspiration från Monki idag igen. Kunde inte låta bli.

/ M A R I


En mössa från Monki !!


Som sagt. Det fanns mycket snyggt.
Denna snygga mössa köpte jag för 99:- på Monki igår.

/ M A R I


Inspiration - Jacka från Monki !!



Jag hade kunnat köpa hela Monkibutiken igår. Jäklar i min låda vad mycket snyggt det fanns. Denna jackan exempelvis, såå snygg. Hann eller rättare sagt, orkade inte prova den. Men måste nog åka in och göra det någon dag. En förtidig julklapp kanske ???? ;)

/ M A R I


Here i come !!

Öppnade mina gröna ögon vid 09-tiden. Njöt av bara tanken på att det var söndag, åh så skönt. En ledig dag till och möjlighet till att göra vad som helst. Vad ska jag hitta på ? Jo, nu ska ni få höra. Efter att mitt svarta kaffe gjort sitt ska jag göra mig fin och åka in till söder. Jag vill se saker. Jag vill se människor. Jag vill köpa något fint. Hur låter inte det ?? Kanske att jag slår mig ned och njuter av en kaffe också. Ja, ibland är sådant skönt att göra själv. Fundera över livet och njuta av dagen. ♥ Senare idag ska jag besöka min fd sambo, Märtha. Jag blev inbjuden på middag. Det tackar vi för. Ett glatt humör skulle jag ta med mig. Det fixar jag :).


Ja, snart är det nog dags satt ta med kamern ut på en lektur.

/ M A R I


Underbara lördag !!

Ryggbiff, sallad, ris och till det vin. Ja, trevligt hörrni. Det blev gårdagens middag och gott smakade det kan jag lova. Sängen sa jag hej till vid 02-tiden och godmorgon klockan 09 imorse. Så skönt att vara utvilad. Här på morgonen har jag fixat lite här hemma, ätit en god frukost och njutit av några koppar kaffe. Underbara morgon. Underbara lördag. Vad gör ni ?

Jag ska alldeles strax snöra på mig löparskorna och bege mig ut i sommarvärmen. Ja, det är ju helt galet. Det är 1:a oktober och termometern visar 19 grader. Jag klagar inte. Så nu ska här njutas och svettas. Samtidigt som jag svettas och njuter av värmen hejar jag på Carolina när hon springer Topploppet idag. Heja Heja. Den damen hon kan. När hon kämpat klart kommer hon förbi för att låna duschen och sedan göra mig sällskap över en sushimiddag. Fint som sjutton. Gott. Jag längtar :).





Hihi. Dom är ju för söta.

/ M A R I


RSS 2.0