Helgens bravader

Tänk er en liten söt stuga vid en sjö 6 mil utanför Sundsvall, träden omringar er, sjön ligger ett stenkast från huset, solen tittar fram bakom molnen och ja allt är fridfullt. Just precis DÄR skulle det bli Party, i Cissi´s stuga närmare bestämt :).
När alla anlänt blev det grillning, en salig blandning dukades upp för ingen kom riktigt överräns om vad vi skulle käka. Men gott var det iaf och mätt blev vi alla :). Sedan blev det lite quiz som Pecka hade ordnat,  mitt lag förlorade :(. Men vi skrattade så tårarna sprutade iaf..haha. helt galet roligt :).   Vid 22-tiden bar det av ner till badtunnan som hade stått och blivit varm under kvällen, gissa om det var härligt att hoppa ner i en tunna med 37 grader varmt vatten..Mys :). Blev några dopp i sjön också, men dom var inte långvariga. Brrr vad kallt !!!!  Efter några timmar i tunnan blev det kvällsmat uppe i stugan, som bestod av Ninas kalasgoda kladdkaka.. Mums filibabba :). Kvällen fortsatte tills ja någongång vid 04-tiden, så för att summera kvällen blir det att säga att den var riktigt bra. Allt som en fest ska innehålla fanns med :).. Weeei :)

Grillning pågår =)



 



Cicci och Martin kollar käket




Nina och Ante



Lag Vanheden



Cicci, Fanny,Martin och Pecka ser ut att ha det bra :)



Fanny, Markus och Martin



Vid 03-tiden blåser Ante upp världens säng, haha.



Caiprinia, såå god drink :)






Idag söndag kan jag meddela att inget speciellt har hänt, mer än att jag har legat i soffan och kollat på tv. Ja ni vet hur det brukar kunna vara dagen efter :P.

Framtiden

Känner mig något förvirrad faktiskt,  vad är det jag egentligen vill?!     Ska jag flytta tillbaka till sthlm och söka jobb, bo där ett tag och förflytta mig igen nästa år när det förhoppningsvis blir studier eller ska jag redan nu flytta till gbg, söka jobb där och lära känna staden för det är ju där jag senare vill plugga. Gaaahh jag vet inte vad jag vill :) Någon som kan bestämma åt mig ????? Vet inte riktigt vad jag vill plugga heller,  kollat på två utbildningar jag är sugen på men jag skulle vilja ha fler alternativ. Suck :) aja, får fråga lilla mamma då brukar det lösa sig :P hihi.  
Vad ska man hitta på idag då tro,   regnet öser ner som vanligt så att gå ut lockar inte faktiskt.  Bio vore trevligt, gotta sig med lite biopopcorn och en ramlösa.Låter väldigt trevligt :)  Någon som vill joina ????? 



Resultatet från färgningen igår :)





Tjing tjing på er

Pigga upp dig med ett hemma-spa :)

Just precis vad jag och syster gjorde igår,  var tänkt att hon endast skulle färga håret på mig men efter en stund drog hon fram massa prylar. Weeei, då blev jag glad :). Exakt vad jag behövde, tror det är fler än jag som känner sig deprimerad eller ja något i den stilen vädret rent ut sagt suger och hösten närmar sig med stormsteg.. * Undra var sommaren tog vägen*.    Som sagt Jennie drog fram massa prylar sedan var det igång, pricken över i:et var ju när min söta svåger kom ner med vindruvor, kex, ost och ramlösa.  Vilken LYX !!!!!! :). * mår gott *.







Inte behöver man boka en tid på ett SPA när man oftast brukar ha perfekta produkter hemma, billigt blir det också och det gillar vi :).          Shampoo och Balsam från märket Label.m, återfuktar och skyddar håret från att bli frissit och dom har en doft utav citrus. Mumma :). Till kroppen blev det Body Shops  body polish med en doft av satsumas därtill även skrubbhandsken som är köpt på Åhlens.  Efter badet blev det Body Shops body butter (mango), den är fet och passar perfekt efter en varm dusch och även den luktar mums :) hihi.  Till ansiktet blev det en ansiktsmask från Belle Visage som riktigt gick in på djupet, fräsch doft av ja jag vet inte vad.haha.  Sedan en mjuk ansiktskräm från Garnier.
Jennie skippade Body butter och siktade in sig på att få lite färg, så hon tog ACO´s  Brun utan sol i stället. Till fötterna tog vi apotekets egna fotsalva.  På slutklämmen blev det ett ljusrosa nagellack på både händer och fötter.
Gissa vem som sov som en prinsessa inatt !?!?! :)

Filmkväll

Igår kväll blev det filmkväll hos mig, jag och Märtha åkte och hyrde två filmer samt lite "karra". Mums :).  Sedan gasade vi hem igen och kastade igång filmerna.    Första filmen vi såg blev vi väldigt skeptiska till, och det hade vi all rätt till att vara för  den var totalt värdelsös men vi tvingade oss igenom hela filmen faktiskt. Filmen heter " Himlens Hjärta" 



                                                             

Eftersom skådespelarna var hyffsade trodde man allt att filmen skulle vara värd de 50 kr den kostade att hyra, men tji fick vi. Allt handlade om fyra nära vänner som ofta umgicks med varandra,ja typ åt middag och drack vin tillsammans inte mycket  mer hände  ända tills den dag då Lars ( Mikael Persbrandt) är otrogen med sina bästa väns fru Ann ( Maria Lundqvist ), sedan blir det bara trubbel.  
 - Om ni inte måste, så se den inte :P







 

Andra filmen heter "He´s the girl". Helt klart bättre än "Himlens hjärta", men ingen 10poängare direkt. Har ni sett "She´s the man" så tycker ni nog om den här också. Den handlar om två ungdomar som är så olik varandra man kan bli, ja dom rent ut sagt hatar varandra. Men en dag då en trolldom faller över dom förändras deras liv för ett tag..  Det ända sättet att bli fri trolldomen är att hjälpa varandra... osv.   - Helt klart en okej film som går att kolla på utan att vilja stänga av efter någon minut.  Av någon kooonstig anledning tror jag att vi av det kvinnliga könet inte tackar nej till att kolla på den :P.           
Kolla på den så förstår ni hi hi hi :)

Nöjd efter en lugn och mysig helg.

Efter besöket hos frisören i fredags åkte jag raka vägen till stugan där hela familjen satt och väntade vid köksbordet,  tacosen var redan serverad men ändå sitter dom snällt och väntar på mig...Ni vet, fint folk kommer alltid sist :P.    Jag blev kvar i stugan hela helgen faktiskt och helgen har varit riktigt lugn och supermysig, ätit och druckit gott, spenderat dagarna ute i solen med diverse sysslor på gården, badat, promenerat, spelat spel..Har nog glömt endel saker, men härligt har jag haft det iaf och det är ju det som är huvusaken.. Weeeeeiii :) .    Tog lite bilder på och runt om stugan, ni måste ju få se hur mysigt det är :)  

Utsikten från altanen



 




En av gäststugorna



Stugan från baksidan




Andra gäststugan som är under byggnation =)




Stugan från framsidan




Freeeedag :)

Varför är alltid Fredagar lika trevliga när dom anländer, vare sig man har något planerat eller ej så är fredagen alltid lika välkommen. För visst håller ni med mig ?! :).   Idag ska jag till frissan vid 13-tiden, får se vad jag hittar på för något nytt.
Sedan kommer pappa och hämtar mig för då bär det av till stugan, måste passa på att vara där nu innan hösten och vintern anländer.  Någon liten själ som vill flytta utomlands med mig i vinter ????? :P.   Nu ska jag flyga in i duschen och putsa fjädrarna lite,  såhär kan man ju inte gå :) Hej svejs på er, kommer med en bild på min nya frisyr senare.





 


Tjejkväll !!

Igår tog jag med mig mamma, Jennie och Madelene till "Våningen" för att festa till det lite samt än en gång vara med på melodikrysset.  Vi hade verkligen suuupertrevligt. Till och med resan ner till stan var grym, pappa skjutsade oss. Mamma, pappa i framsätet och deras kära döttrar i baksätet. Shit, det kändes som förr. Minstingen i mitten och två äldra störande systrar på varsin sida, sådant kan/kunde bara sluta i panik. Eller Kiiiiiik som jag skrek när jag var liten. Hihi :).
Vi beställde iaf in varsin god drink att smutta på ( blev två likadana senare ) :P samt en snacksbricka med lite smått och gott. Underbart !!!
Vi blev trea i melodikrysset även den här kvällen, eftersom det var sista krysset igår så får vi ladda om och komma igen nästa år.  Då får också ni hänga med :).


Mums ;)





När livet stannar !

Köpte en bok i tisdags som jag tänkte läsa någon dag, men när jag hade börjat läsa dom första sidorna kunde jag inte lägga ifrån mig boken. Efter några timmar var den utläst och jag väldigt påverkad av bokens handling.

" När Livet Stannar".     Malin Sävstam berättar i dagboksform hur hon miste två av sina tre barn, sin man och tre av sina bästa vänner i flodvågskatastrofen. I boken får man följa henne  från den 26 december 2004 då hennes och många andras liv fick en kaosartad vändning tills förra året 2007. .  Boken är en gripande berättelse som innehåller fasanfull smärta och kaos men någonstans där fanns det hopp om att kunna vilja leva igen.  Många nära och professionella vänner stöttade Malin och hennes överlevande son Axel åren efter katastrofen. 

 " Nu vet jag att man inte dör av sorg"
"Hur ska vi orka möta allt som är välbekant och som varit en del av vårt gamla liv? Hur ska vi klara alla möten med dem som kände oss när vi fortfarande levde?"
    Detta är några av frågorna Malin tänker på några veckor efter katastrofen.

Boken fick mig verkligen att stanna upp och fundera,  har åter igen insett vad som verkligen är viktigt i livet. Kärlek.
Jag kan inte ens försöka förstå vad Malin, Axel och så många andra gick igenom den där julen för 4 år sedan. Det värker i mitt hjärta av att bara tänka tanken. Jag tänker inte berätta mer utan ni får läsa den själva. Den här boken får bara inte gå förbi er, den är ett måste. Läs den !!!!









Lev i nuet för i morgon kan det vara försent.

It´s a rainy day

Om det inte hade varit för mitt tandläkarbesök i morse så hade jag legat i soffan under en filt heeeela långa dagen,  det har verkligen varit riktigt "hemmaväder" idag. En dag då man bara vill mysa med trevligt sällskap i soffan och se en bra film eller så.    Helt sjukt, himlen har varit öppen hela dagen och likaså nu. Man skulle nästan kunna ta fram plastbåten och ro, såå stora är vattenpölarna..Hihi... Ganska mysigt faktiskt :)







Fullt ös medvetslös.

Fredagen spenderade jag hos min syster Jennie hela dagen, var tänkt att jag skulle gå på stan med mamma men ställde in det besöket pga att min kära svåger Markus hade råkat bokat in en kund på jobbet, fast han är ledig på fredagar. KLANT !!!  Snäll som jag är ryckte jag in som barnvakt,  var barn för hela slanten hela fredagen för på kvällskvisten ringde Madde och frågade om jag kunde hjälpa henne med barnen på kvällen, för Fredrik var i sthlm..pust och stön... Snart ska jag börja ta betalt, och jag lovar att det kommer stå dom dyrt :P.  Somnade som ett barn på kvällen kan jag lova !!!!!

Lördag och det var Party på schemat :).
  Efter en lång sovmorgon tog jag en promenad ner till stan och inhandlade chips, godis och vin, sedan hem igen. Gjorde mig iordning medan jag samtidigt försökte i desperat tillstånd få min tunika torr. ( Smart att tvätta kläderna samma dag man ska ha på sig dom). Men jag lyckades få den torr, tur det finns hårtorkar ;).
När Gabriella och Jill anlände var förfesten igång och kvällen spenderade vi sedan på Stadshuset,  dock snurrade vi runt mest för oss själva hela kvällen men stötte på varandra ibland och då oftast i baren eller i toalettkön. haha. Men roligt hade vi :). Vid 03-tiden blev det hemgång och jag hann nog inte mer än hem innan jag somnade. 


Damerna på stadshuset, hann få en bild innan vi skiljdes åt :P.






Jill och Gabbi hemma hos mig :)




Kvällens tjejer :)




Rosévin ett måste när någon i fam. Vikström är på besök ;)






Puss och hej leverpastej :)

Syskonkärlek.

En kärlek som jag själv tycker alla borde få uppleva, utan mina syskon skulle jag nog inte vara den jag är idag självklart är det mycket annat också som spelar in, men mina två systrar har alltid funnits till hands om jag haft problem eller helt enkelt bara haft en fråga eller varit pratsugen. Eftersom mina systrar är 8 och 12 år äldre än mig har jag inte riktigt umgåtts med dom som andra syskon kanske gjort/gör, när dom började tänka på familjebiten hade jag mina värsta år i tonåren, men vi har iaf alltid ställt upp för varandra och det känns så himla bra..  Genom åren har vi också självklart bråkat MASSOR som alla syskon gör, sagt att vi hatar varandra osv.Ja ni vet :).... Men innerst inne är kärleken mellan oss enorm, det går helt enkelt inte att beskriva.  Detta skriver jag pga att jag nyss suttit och haft ett långt samtal med mina systrar, ett riktigt syskon-samtal. Vi har nog babblat oavbrutet i två timmar, men det  känns verkligen hur skönt som hellst nu efteråt,  det är något speciellt att öppna sig för sina syskon men jag är inte den som har svårt att öppna mig för mina vänner heller  men syskonen lyssnar och förstår på ett helt annat sätt. Så himla svårt att förklara, men jag lovar att ni där ute som har syskon förstår mig till 100 %. Eller hur ?!. Kvällen har varit den bästa på länge faktiskt,  så himla glad att jag har Jennie och Madelene. Love ya. =)


Ny dator =)

Veckans köp blev en ny dator, den andra var väl mer eller mindre stendöd. haha. Men den har varit mig trogen länge :). Nu ett tag har jag använt systers dator, men nu får dom tillbaka den och jag kan pilla på min egna dator ist :) Weeeeiii !!!! 

ASUS A7U


 


Melodikryss

VÅNINGEN

En fest och eventvåning som bjuder på massa trevligheter varje dag. Igår var det Melodikryss, Jag, Marie, Birgitta och Lotta gick dit för att vinna hem allt :). Det var första gången jag var där men absolut inte sista,  stora lokaler med grym inredning, trevlig personal, en stor terass med utsikt över delar av stan samt selångersån. Aja, över till Krysset. Vi blev tilldelad en svarsblankett, sedan var tävlingen igång. En lokal känd tjej sjung och en för mig okänd kille spelade piano, (stämningen var på topp). Efter varje låt fick vi en eller flera frågor som vi skulle svara på, vi svarade på alla frågor faktiskt . Duktigt va ;).  När juryn hade räknat ihop alla rätta svar steg spänningen, vi såg nog ut som 4 små barn som satt och väntade på julklapparna på julafton.. haha. Typiskt nog hade vi strukit och ändrat två svar som senare visade sig skulle  vara rätt, FAN !!!! Vi kom trea iaf med 28 rätt, tvåan hade 29 rätt och ettan vann med 30 rätt. Laget som kom etta fick varsit presentkort av värde 500 kr, som gäller i hela IN-gallerian. Jag ville ju också ha !!!!!!!!!!!!! Men jag var nöjd ändå, för kvällen var suuuupermysig :)

Lotta, Birgitta och Marie









Äventyrsbana

Jag och Märtha tog oss upp till Södra Berget för att gå Björnstigen, en äventyrsbana i skogen med diverse utmaningar som exempelvis;  En bergvägg man skulle klättra upp för, balansbana, lianer man skulle slänga sig i m.m.  Var nog 10 år sedan man gick den banan sist, men roligt var det. Kul att få leka av sig lite :). Södra Berget bjuder även på en enorm utsikt över sundsvall, fint hotell beläget precis vid slalombacken med hotellrum som har utsikt över stan + ett stort och populärt SPA,  ännu en till äventyrsbana ( Tarzanstigen). m.m Helt klart värt ett besök om man är i sundsvall. :)

Söndag = Dagen efter :)

Vaknade upp och trodde munnen förvandlats till sahara-öknen, shit vad torr i munnen man blir efter alkohol. Hoppade upp ur sängen och insåg eller rättare sagt kände att det var dagen efter :). haha.. Men inte kunde man lägga sig i soffan och dra en filt över sig heller, nepp för här skulle man på kalas. Barn/gubb-kalas, Markus 30 år och Edvin 2 år. :)




Efter en mumsig men liten frukost slängde jag min in i duschen i hopp om att väcka kroppen till liv,  gick ganska bra tror jag för jag känner mig riktigt pigg faktiskt :).  Sedan bar det av till kalaset, där var vi inte ensam vill jag lova. 20 vuxna + 13 barn,  fika och middag skulle serveras under dagen. Sicken tur jag hade, för dagen efter får man ju synda lite hi hi :P.  

Mums :)



Markus öppnar paket =)





Edvin ( Hann aldrig få en bild från kalaset)



Barnbordet.



Gott :)





Syster och svåger hade lyckats bra, för alla var mätta och belåtna efter både fika och middag. :)
Himla trevligt med kalas hurrni, tänk själv när man ska bjuda hem halva släkten.. hua, blir trött bara jag tänker på det :).

Lördag = Fest =)

Lördag eftermiddag och jag blev övertalad att hänga med ut, fast så svårt var det nog inte att övertala mig iofs, om jag ska vara ärlig :) Förfest hos mig var det tänkt och lyckat blev det,  Jag, Emma och Märtha var dom tre tappra hjältarna igår kväll. Vi korkade upp eller förlåt skruvade upp vinflaskorna och festan var igång =). Under kvällen gick stereon varm med musik från, Creedence, Bruce Springsteen, 80-talsklassiker, hits for kids ;), 60-talsklassiker..m.m. Grym musik :)
Sedan var frågan, vart skulle vi gå ?!  Efter en nogrann utredning av ALLA krogar här i stan bestämde vi oss för att gå till Oscar ( typ det ända vettiga stället i stan ), Weeeiii vem kunde inte ana det :) ( Där har man ju aldrig varit menar jag )....Hm.....;). Kom ner vid 23.30-tiden, klampade in där och beställde in varsin öl att smutta på medan vi minglade runt. Mums =). Kvällen blev väl helt okej,  Oscar var helt enkelt som alla andra gånger man varit där, samma sammma och åter samma människor som kommer dit. Men men, tur man hade bra sällskap :). 


  Jag höll mig även på fötter heeeeela kvällen, finns vissa som brukar stupa på dansgolvet ibland ;). ( Nämner inga namn, det är en HON iaf =). Lovar att jag ska köpa stödhjul till dig, fislisa :)


                           
  Emma ( stal en bild från hennes facebook ) :P




Meeeeee




( Märtha ville inte vara med på något kort, hittade inget annat kort heller....tråååkmåns :)









Norra Berget

Gjorde ett besök på Norra Berget med syskonen och barnen härom dagen, riktigt mysigt ställe som borde besökas oftare.  En gigantisk lekpark för barnen, fina promenadmöjligheter, söta djur att kolla på =), fin utsikt, mysiga fik, resturanger..m.m Ja allt finns för att kunna fördriva några timmar. 



                                                             

Söttryne, tänkte ta med han hem =)

   




Ett Café



112 trappsteg upp i luften, lovar att man ser heeeeela sundsvall =)



Norra delan av stan



Södra delan av stan

Ansvar !!!

Sitter och funderar lite över jobbet,  vilket ansvar man egentligen har åt små barn som man knappt känner eller ännu värre aldrig träffat..  Personalen kommer och går under dagen, barnen leker och märker knappt att personalen byts ut.  Frågan är ju om dom verkligen är trygga ?! Man kan ju inte gå och fundera på det iofs för jobbet måste ju skötas men tanken har slagit mig ett par gånger..   Visst, en större del av personalen är utbildad och är mycket rutinerad men vilket ansvar vi har. Maten ska lagas,  barnen ska roas, blöjorna ska bytas, tårarna ska torkas plus mycket mer... på barn vi knappt känner... Hur tänker ni ?!   


Kvällens Citat :
 

***** 4 år - Den här bollen har jag köpt i Afrika med min mamma, Afrika ligger väldigt långt bort bara så du vet. Tror faktiskt inte att du visste det... ( Tur, nu vet jag ) :)

***** 3 år -  Manii jag ska snart grina efter min mamma  ( Tur hon förvarnade mig )


Heldag med Elise.

Vaknade tidigt i morse och blev riktigt sugen på att hitta på något med Elise idag, vi brukar ibland ta en heldag tillsammans då vi skämmer bort oss och bara har kul. Detta skulle passa perfekt idag  eftersom min dag iaf ekade tom,  ringde syster och frågade om det gick bra. Sicken tur jag hade för det gick hur bra som hellst :). Gick förbi hos syster och hämtade upp Elise vid 11-tiden sedan tog vi en lunch på stan. Elise åt pannkaka, grädde och sylt och jag mumsade på en taco-tallrik sedan promenerade vi bort till en lekpark och gungade lite, började dock spöregna efter bara några minuter så vi spraaaang till bussen. Nu sitter vi och myser i soffan efter att vi spelat lite spel och målat Elise naglar, hon blev så fin så :).
Jag bara älskar att umgås med mina småtroll... Weeeiii =)


In The Valley Of Elah

Filmkväll med Jennie och Markus, födelsedagsbarnet fick äran att välja film :).
In the valley of elah  ( Baserad på en sann historia ) -  Hank Deerfield ( Tommy Le Jones ) får ett samtal där han får reda på att hans son är spårlöst försvunnen från sin militärbas, det finns inga spår efter honom men hans far Hank ger sig av för att leta efter honom. Intrigerna strömmar in och soldaterna vet mer än vad som avslöjas men hans far ger aldrig upp.............. Mer avslöjar jag inte ;).  ( I rollerna Tommy Le jones, Charlize Theron och Susan Sarandon )


Filmen blandades av spänning, nyfikenhet och desperationen av att hitta sitt barn.
Helt klart en film värd att se..






Snurrhöna!!!!

Idag har inte mycket egentligen hänt,  men snurrigt värre är bara förnamnet för vad det blev.... Började dagen med en städning hemma,  dansade runt med dammsugaren i lägenheten och sjöng till Arvingarna ( Hoppas ingen såg mig ), snabbt gick det iaf och roligt var det :). Sedan blev det en sväng på stan där jag stilade upp mig framför kameran hos en av stans fotografer, ett nytt ID-kort skulle nämligen göras. Fortsatte sedan spatsera runt på stan i hopp om att hitta några fina presenter, typ halva släkten fyller år känns det som men jag hittade inget av värde faktiskt så jag började bege mig hemöver. Men klantig som man är, jag hade GLÖMT att Markus (svåger) fyllde år IDAG!!!!!!!!!!. 30 år dessutom plus att hela familjen är bjuden på middag  hos dom. ( Hur sjutton kan man glömma en sådan sak ).  så ja det var bara att vända på klacken och åka ner till stan igen för en present måste ju köpas,  jag gick raka vägen till MQ eftersom jag någonstans i bakhuvudet visste att han ville ha ett presentkort där.  Sedan fick jag äntligen åka hem, skulle bli skönt med en dusch och en lugn stund innan det var dax för middagen men väl hemma mötte jag mina föräldrar i dörren - Nu åker vi till Jennie och Markus. Hade jag duschat och bytt om ännu?!  Nix, sjutton vad livet är stressigt ibland :) Haha.  Men väl hemma hos syster och svåger la sig lugnet, presenten blev bra också :).  



Snurrhönan i hög person :)


Shopping :) ( Måndag )

Shit, jag har nästan glömt bort hur man shoppar, jag har  varit riktigt snål den senaste tiden så det har inte blivit så mycket shopping för min del,  men med det har jag lärt mig mycket också. Man måste inte ha allt, bättre att tänka efter en extra gång innan man köper det där klädesplagget som sedan iaf slängs in i garderoben och tas fram efter något år. ( Usch vad vuxen jag lät där)
Aja nog om det, över till min och mammas shopping-dag istället. Dagen blev riktigt lyckad, in och ut i varje affär, riv och slit i alla ställningar och under all shopping-hysteri hann vi också med en fika tillsammans. Sedan gick vi hem med några kassar var och vi såg väldigt nöjda ut :).  Mamma köpte ett vitt fräscht linne från Zara plus några hudvårdsprodukter från Body Shop. Jag kom över en blus från H&M, ett linne från Åhlens och en läppglans från Estée Lauder.






















Söndag !!!

Klev upp vid 07.30 för att pallra mig till jobbet, jag hade ännu ett mördarpass framför mig men vid 10-tiden meddelade en kollega mig att dom tre barn som skulle vara där på eftermiddagen blev lediga. Gissa vad detta innebar ???? Jag fick gå HEM. Weeeeiii !!. En betald arbetsdag utan att behöva lyfta ett finger kändes ganska skönt :).     Jag gick hem och somnade i soffan ett par timmar, sedan gick jag över till Madde och Fredrik (syster och svåger) dom har ju flyttat upp till sundsvall nu, närmare bestämt till gatan bredvis oss så nu är det bara att dra på sig ett par skor så är man där på ett kick :).  Dock är huset överfyllt med kartonger, fick nästan en chock när jag kom dit. Förstår inte hur man kan samla på sig så mycket grejer, men men. Tog mina kära syskonbarn och gick till en lekpark ist, orkade inte med kaoset. haha. 





Elsa








Edvin

( Elise och Alvin vägrade dock vara med på bild )
 











Lååååång dag !!!!

Första inlägget, weeeiii !!! Önskar jag dock var på bättre humör så jag hade kunnat börjat min fina blogg med ett lite glatt inlägg, men känner mig riktigt bortkommen idag. Arbetshelg och jag jobbar ensam,  nog för att jag trivs och så men ensam med ett enda barn i 11,5 timme får mig att klättra på väggarna plus att jag har samma pass i morgon.. Vädret är inget vidare heller annars hade vi kunnat göra en utflykt, men det ska fixas med mat, blöjor, vagn ja You Name It !!!!!!! Man är som en riktig mamma.   Josefine, Rikard, Emma,Gabriella, Märtha mfl ska gå ut ikväll också. Men vad gör jag, jo jag JOBBAR !!!!!!!!!!!  Lovar att jag ska återkomma med ett trevligare inlägg en annan dag då jag är på bättre humör.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0