Ordbajs från mig !!!!

Hade jag haft en stegräknare på mig denna veckan så hade jag nog hamnat i Guinnes Rekordbok, för jag kan nog räkna på en halv hand hur många gånger jag suttit ner den här veckan. (kanske var att överdriva, men det känns som det) Bra motion ??.  Jag jobbar dubbelt i två veckor, vilket innebär att jag är lärare på skoltid samt att jag också har barnen på eftermiddagarna. Trött? - Ja !!!
 
Trots detta så har inte träningen eller något annat prioriterats bort, men om jag längtar till att helgen ska ta vid behöver ni inte fråga hehe :). Vad gör ni i helgen?! Jag ska till Josefine på fest ikväll, men valet av dryck blir vatten. Tröttheten och helgens andra planer tar över, men lika skoj kan man ha ändå :) Eller hur ?
 
Ordbajs var detta. Men imorgon tar vi nya tag !!
 
 
Trevlig helg ♥
 
 
 
 
/  M A R I
 
 
 

Filmtips: Worrior !!

 
 
Nu när helgen snart infinner sig så kan ett filmtips komma väl till pass. Håll till godo :)
-Handlingen utspelar sig i kampsportsmiljö där två bröder kämpar för att vinna sin fars kärlek, sina vänners respekt – och för sin familj.
Efter velande fram och tillbaka på Hemmakväll fick det tillslut bli denna filmen, och förväntningarna var inte skyhöga direkt eftersom jag inte alls är så förtjust i kampsport. Och att se det på film kunde ju bara bli värre, trodde jag......... I efterhand säger jag såhär, Warrior klättrade upp bland dem fem bästa filmerna jag sett. Se vad fel jag hade =). 
 
Ni måste se den !!
 
/ M A R I
 
 

Bodypump-onsdag !!

När dom där sjukt jobbiga armhävningarna på tå helt plötsligt inte är så jobbiga längre, har man helt klart lyckas och då kan en klapp på axeln och ett hurra behövas. Hur galet nöjd kan man vara egentligen?! Älskar när sådant här kämpande ger resultat....
 
Efter en arbetsdag fram till klockan 18.00 igår och ett hårt bodypump-pass därefter däckade jag rätt ordentligt, efter lite käk och en dusch. Idag säger statusen:  En rätt ömmande kropp efter fyra hårda träningspass behöver en vilodag, så idag blir det soffhäng och god middag till det.
 
Vad gör ni ?
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Jag och löpbandet !!

Att förklara känslan efter ett löppass är omöjligt, tror mig. Jag ville få en kollega som i princip aldrig sprungit i hela sitt liv att förstå hur den där känslan känns, men det blev bara pannkaka. Endorfiner, frihet, lyckorus, ja och mycket mer men det räcker inte. Jag vill liksom kunna sätta ord på den där magiska känslan, kan ni hjälpa mig?
 
Det blev mer än bara diskussion om ämnet löpning igår, jag avverkade 50 min på löpbandet också. Hur gött som helst och enligt mig, det bästa sättet att varva ner efter en dag på jobbet. Tummen upp för det !!
 
 
Detta är den ökända mördarbacken som jag talar om när det gäller back/trapp-intervaller.
 
/ M A R I
 
 

Träning är den lärande hjärnan !!

Jag kom över en riktigt intressant text igår via en länk på Facebook. Vetskapen om att fysisk aktivitet är livsviktigt borde alla människor får ta del av, minst sagt dom som argumenterar emot. Ta er gärna tid och läs texten, kommentera gärna vad ni själva tycker också!?!
 
www.rf.se
 
 
"Träning och den lärande hjärnan

Det är väl känt att fysisk aktivitet minskar risken för att utveckla fysiska sjukdomar som exempelvis diabetes, övervikt eller hjärt- och kärlsjukdom. Nu finns det dessutom ett antal forskningsstudier som tyder på att fysisk träning även har en positiv effekt på vår kognitiva förmåga – minne, inlärning och intelligens.

I ett samarbete med GIH, Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm har Elin Lidman undersökt tonåringars fysiska kapacitet i relation till deras prestation i skolan. Mer om det och om hjärnans formbarhet och hur olika typer av träning kan påverka hjärnans struktur och funktion, livet ut – får du höra när hon föreläser på Forum Idrott hela livet i

-  Vår hjärna består av 100 miljarder neuroner och mellan dessa neuroner finns trillioner kopplingar. Detta är basen till våra tankar, känslor, sensationer och vårt beteende. Kognition är i princip allt som vår hjärna producerar. Det är på det sätt information som kommer in via våra sinnen hanteras och bearbetas. Exempel på kognitioner är minne, inlärningsförmåga och koncentration, säger Elin Lidman.

Man vet att olika delar av hjärnan är specialiserade på olika typer av kognitioner. Man vet även att hjärnans struktur är föränderlig och formbar, inte bara under de första åren utan livet ut.

-   Minne och inlärning bygger på hjärnans formbarhet. Därför påverkar miljön och vad vi gör hjärnans funktionalitet, fortsätter Elin Lidman.

Ett positivt samband Hos vuxna är det relativt väl belagt att fysisk aktivitet i form av konditionsträning gynnar hjärnans formbarhet i det avseende att det kan ge upphov till ökad volym i vissa strukturer kopplat till minne.

Fysisk aktivitet har också visats vara en skyddsfaktor mot åldersrelaterade sjukdomar som demens för personer i övre medelåldern. Hos barn och ungdomar har inte fullt lika många studier genomförts.

- Hos individer under utveckling skiljer sig förutsättningarna att ta till sig fysisk träning. Flertalet studier visar ändå att det finns ett positivt samband mellan fysisk aktivitet och kognition, säger Elin Lidman."

 

 

/ M A R I


Veckans tips på mellanmål !!

- Lättkesella, svartvinbärsyoghurt och nötter -
 
 
Hur enkelt som helst, men en fantastisk glädje för smaklökarna ♥
 
Ge mig tips ??
 
/ M A R I
 

Summering av träningen !!

Tisdag - Promenad 45 min
Onsdag - Vila
Torsdag - Löpning 45 min
Fredag - Promenad 35 min
Söndag - Crosstraining 55 min
Måndag - 35 min promenad + bodypump 55 min
Tisdag (idag) - 35 min promenad + löpning (uppdaterar mer om tid osv imorgon.)
 
En vecka med lite gott och blandat, men det är väl ändå det som håller ångan uppe?!. Det känns riktigt bra i alla fall. Jag ska försöka lägga in lite mer kondition nu också, vill liksom reta igång löpnerverna på allvar igen. Några bra tips på hur jag lyckas?!
 
Hur ser er vecka ut ?!
 
 
 
Stockholm bjuder på höst numer, så igår fick vantarna åka på från och till gymmet.
 
 
/ M A R I
 

Fyllde på lagret med diverse saker i helgen !!

 
 
- Ljus från IKEA som doftar mumma kan man aldrig få för många av. Hösten och vintern är räddade !!
- Hudlotion från LdB som doftar fantastiskt gott. Billig men huuuur bra som helst. Testat?
- Storhandling i lördags och självklart fylldes fruktskålen till bredden. Den ekar aldrig tom här hemma.
 
/ M A R I
 

Helgens timmar !!

Fredag: Jobb. After work med vin (helt klart några glas för många) och mat på Mozarteum med David och hans mamma, kvällen avslutades vid 02-tiden och jag tog en taxi hem i det regniga Stockholm.
Lördag: En trött Jag tog sig upp för en tidig morgon i tvättstugan och sedan vidare mot IKEA, där jag, David, hans mamma och ALLA andra i Sthlm befann sig i några timmar. Det blev middag ute denna kvällen också, Loj på söder den här gången. Ett mysigt krypin med supergod mat. Godnatt blev det efter en sen storhandling vid 23-tiden.
Söndag: En långdragen frukost i vardagsrummet började söndagen, och sedan blev det crosstraining på SATS. Sedan fortsatte jag eftermiddagen med lite fix och sedan en bra film, som förövrigt traskade in på toppfem-listan (mer om det imorgon). Tända ljus, en kopp te och lite tidningsläsning avslutade helgen på ett fantastiskt sätt.
 
♥♥♥
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Startar MIN söndag med SATS !!

Helgerna springer förbi, jag jäktar mig igenom allt som ska hinnas med och alla jag vill träffa. Är det sunt egentligen? Jag kan knappast tro det.... Så därför tillägnar jag denna söndag till mig själv.
 
Jag börjar med crosstraining på SATS för att sedan vara sådär tjejig som vi/jag kan vara. Jag ska måla naglarna, peela kroppen, raka benen, lägga en ansiktsmask, kladda in kroppen med en fet och mumsig lotion, tända ljus, lyssna på mina favoriter på spotify och äta favoriträtten, sushi. I mina öron låter det som en toppensöndag ♥
 
Brukar ni ha sådana här dagar?
 
 
 
 
 
/ M A R I
 

Det blir en lördag på IKEA !!

Efter en alldeles förskräcklig eftermiddag på jobbet igår passade det perfekt att ta en after work. Jag kan säga att det var just precis vad jag behövde. Vilket också märks idag !!! Rödvin får man bara ont i huvudet av....Men vad gör det idag, då jag har en supertrevlig kväll att titta tillbaka till.
 
Vad gjorde ni igår?
 
En grå och regnig lördag som denna passar det perfekt med en heldag på IKEA. Lite bra-att-ha-prylar ska tittas på och kanske till och med köpas. Doftljus och kanske något annat höstlikt får med all säkerhet följa med hem.
 
Vad brukar få följa med er när ni är på IKEA, för därifrån åker man sällan tomhänt?
 
 
 
 
 
/ M A R I
 

Blev vän med löpningen igen !!

Den 18:e augusti (sprang I-formloppet då) var datumet jag snörade på mig mina löparskor sist. Ett bra tag sedan med andra ord, men jag har inte för en sekund saknat det. Depåerna för löpning blev översvämmade för ett tag och jag kände inget sug alls, men jag har tränat en hel del annat medan löparskorna stått på hyllan och det tror jag bara har varit väldigt positivt.
 
MEN, igår tog jag fram löparskorna igen. Snörade på mig dom och klev upp på löpbandet och sprang fjäderlätta steg i 45 minuter. Ärligt talat så trodde jag aldrig det skulle kännas så enkelt. Äntligen är jag tillbaka !!
 
 
 
 
 
/ M A R I
 

Crosstraining på SATS !!

Jag har tänkt i flera dagar nu att jag ska skriva och berätta om crosstraining-passet jag var på i söndags, men det har kommit saker emellan. Eller så har jag helt enkelt förträngt det, för det är med hatkärlek jag måste binda ihop mina meningar med. Men jag ska säga er, på söndag ska jag på det igen. Samma sal, samma pass och samma hatkärlek. Vad konstigt det där är, att man tillåter sig själv att göra något man i själva verket bara tycker är en pest och pina. Men då kommer vi till endorfinerna, och dom älskar vi väl ?? :)
 
Crosstraining är:
En cirkelträningsklass där man tränar kondition och styrka i olika stationer. Instruktören coachar och inspirerar dig till tuff och effektiv träning utan större krav på koordination.
 
Upplägget på passet:
Uppvärmning 10 min.
8 stationer med två övningar (á 45 sek arbete respektive 15 sek vila mellan varje övning), som man gör två gånger vardera innan man byter station. Man är på varje station i cirka 4 minuter alltså.
- Stående rodd med stång /  Idioten
- Upphopp på låda / Chins på låda
- Rotation av överkropp med vikt / Höga knän
- Benböj med hopp och dopp med rumpan i stepbräda / Benböj på ett ben
- Jorden runt med vikt (ryggövning) / Upphopp
- Plankan med hantellyft in mot bröstet / Plankan med snabba benspark
- Utfall med hopp / Armhävningar
- Burpees / Plankan med rotation ?
 
Efter detta såg jag svart och var spyfärdig, jag visste varken ut eller in. Har ni testat?
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 

Måndagens träning såhär i efterhand !!

En bättre start på veckan än ett hårt träningspass kan man nog inte få. Inte enligt mig i alla fall :) Snacka om att kicka igång veckan på allvar !!! Det är självklart måndagens träning jag pratar om, bodypump 55 min närmare bestämt. Efter lördagens och söndagens hårda timmar på SATS kändes detta passet i kroppen kan jag lova, men tjurig som jag är så ger jag inte upp. Känner mig oerhört nöjd !!
 
Idag onsdag tar jag en välförtjänt vilodag från allt som heter träning, men jag spenderar istället kvällen på jobbet då jag har föräldramöte med kollegorna. Håller tummarna för att mötet snabbt är överstökat så jag får åka hem. Vill tända ljus, mysa i soffan och se en bra film nämligen ♥
 
Vad gör ni idag?
 
 
 
Fångade några fina bilder med mobilen i helgen. Njut !!! 
/ M A R I
 
 

Summering av träningen !!

Har varit dålig på att veckosummera träningen, men ska bli bättre på det.
Denna gången blir det en vecka + 1 dag.
 
Måndag - Bodypump 55 min + promenad 20 min.
Tisdag - Promenad 45 min.
Onsdag - Bodypump 55 min.
Torsdag - Vila
Fredag - Promenad 30 min.
Lördag - Bodypump 55  mi + 50 minuter promenad.
Söndag - Crosstraining 55 min.
Måndag - Bodypump 55 min.
Tisdag - Vila
 
Känns det i kroppen ? Svar: Ja !!! Men jag ♥ det.
 
Hur ser er träningsvecka ut ?
 
 
 

 
/ M A R I
 
 

Välfylld helg i bilder !!
 
Fredagen bjöd på tjejkväll. Tacos, öl, tjejsnack och skratt.
Lördagen innehöll träning, sol, tacorester, söder, långpromenad, tapas på Bondegatan och myskväll.
Söndagen bjöd på träning, storm, grillat och bio (moonrise kingdom).
 
Hur var er helg ?
 
/ M A R I
 
 
 

Startbevis från Lidingöloppet !!

I torsdags damp startbeviset ned. Jag törs knappt säga det högt, men hujeda mig så opeppad jag är. Så i veckan gäller det för mig att börja tänka i andra banor och faktiskt börja ladda ordentligt, snart smäller det.....
 
Ska ni springa?
 
 
 

 
 
/ M A R I
 

Crosstraining startar söndagen !!

Inte lika tidigt som igår, men nästintill. Bodypump passet igår känns i varenda muskel idag, shit vad passet levererade. Eller var det jag som verkligen fick kontakt med allt igår? Carolina, fd bodypump instruktör har tipsat och visat hur jag ska på effektivaste sätt få bodypumpen att ge resultat. Snabbt. Hon har lyckats, för jag har nog henne att tacka för att mina muskler ömmar så otroligt idag......
 
Idag tar vi nya tag och siktar in oss på crosstraining.. Har ni testat det?
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

En c-vitaminbomb innan bodypump passet !!

I skrivande stund sitter jag och smuttar på de sista i kaffekoppen, lyssnar till Jesper på Nyhetsmorgon och samtidigt värms jag av solstrålarna som kikar in genom fönstret. Klockan var 07.15 när jag steg upp, då gjorde jag mig en riktigt god frukost med c-vitamin som tema. Jag fyller kroppen till bredden med c-vitamin nu i förkylningstider, hur gör ni för att förebygga sjukdom?
 
Den tidiga uppstigningen beror på att bodypump passet startar 09.30, och en fylld mage strax innan är ingen bra idé. Så det gäller att vara steget före !!!
 
Tränar ni idag?
 
 
 Fiberhavregryn, linfrön, kanel, nektarin, kiwi och på det, havremjölk. ♥
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Min torsdag med Den Svenska Björnstammen på scen !!

Bilder säger mer än tusen ord har jag hört.
 
 
En dag med klarblå himmel, solen i ögonen, indisk middag i Vasastan med Carolina och Helena, Gröna Lund och Den Svenska Björnstammen på scen. Torsdagen blev mer än godkänd :).
 
Idag är det fredag och timmarna på jobbet påbörjades precis, ska avverka ett par stycken innan helgen infinner sig. Den startar med en hemmakväll med Karin som sällskap. Annars är träning och bio inplanerat i helgen. Mer kanske det blir :) vad ska ni göra?
 
/ M A R I
 
 
 

Onsdagens BodyPump !!

 
Lidingöbanan rullade till SATS och jag traskade in på onsdagens bodypump-pass, vilket skulle bli hur jobbigt som helst :) Kände mig inte riktigt lika stark som i måndags, men helt okej gick det ändå. Inser mer och mer att det är sådana här pass jag är ute efter, där jag får gå igenom hela kroppens muskler och kämpa tills jag nästan spyr. Då pratar vi endorfinkick :)
 
Vad tränar ni i veckan?
 
/ M A R I
 

Från Friskis och Svettis till SATS !!

Vad det än må vara så behöver jag lite förändringar här i livet ibland. Behöver ni också det? Denna gången blev det att byta gym, från Friskis till SATS. Jag har hållit Friskis kärt i ett par år nu, men jag känner att jag behöver lite förändringar, lite andra utmaningar och nya miljöer. Att SATS ligger strax intill jobbet blev det absolut avgörande, och det ska bli så himla skönt att slippa åka in till stan varje gång jag ska träna. Det kräver mer tid än vad man tror !!!
 
Efter lite information, snack och pappersjobb känner jag på mig att jag kommer stormtrivas på SATS :)
 
Vart tränar ni?
 
 
 
 

 
 
/ M A R I
 
 

Filmtips: En Plats I Solen !!

 
 
 
Det blev tre filmer i helgen. Härligt när man bara avverkar dom en efter en :).
 
Liza Marklunds filmer faller ned i ett sådant där passar-en-regnig-dag-då-jag-inte-hade-något-annat-att göra fack. Typiskt svenskt men ändå väldigt bra. Jag gillar det, men inte mycket mer än så. Lite Beck och Wallander över det hela. Men gillar man sådant så ska man absolut se dessa :)
 
/ M A R I
 
 
 
 
 

Hjälp mig att hitta Skor från Nike !!

Nike Performance IN-SEASON TR
 
 
 
Hittade dessa snyggingar på www.zalando.se igår, och jag var ytterst nära på att klicka hem dom då jag märker att min storlek inte finns. Skorna kommer med all säkerhet inte komma in i min storlek heller, då dom är på rean. Så nu en fråga till er, har någon sett dessa skor någon annanstans??? Jag vore så himla tacksam om ni ville hjälpa mig.
 
/ M A R I
 
 
 
 
 

Filmtips : The Grey !!

 
Ett gäng hårdingar kraschar med ett plan och blir då utsatta för extrem kyla, dödliga skador och ondskefulla vargar. Följ deras kamp om överlevnad....
 
Jag gillar filmer med spänning rakt igenom och denna bjöd på det, så den får 8/10 av mig. Sett den?
 
/ M A R I
 
 
 

Måndagens Bodypump på SATS !!

Några dagar på annan ort får mig faktiskt att njuta lite extra av nuet. Såå himla lite behövs för att saker och ting ska kännas så fantastiskt underbara, så jag tänker passa på att älska livet extra mycket denna veckan.
 
Glöm inte det ni heller
 
Gårdagens träning. Tanken var löpning, eftersom Lidingöloppet kryper sig närmare och jag inte sprungit på väldigt länge. Men saker ändrades under dagens gång, så det blev BodyPump på SATS tillsammans med Carolina istället. Inte illa pinkat det heller, och ärligt talat så är jag glad över att jag ändrade mig för oj vilken genomkörare vi fick. Så jäkla skönt !! Endorfinerna dansade tango i kroppen efteråt, och ni vet vad jag säger om det, jag ÄLSKART :)
 
 
 
 

(google)
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 
 
 

Höst i Sundsvall !!

Tre dagar spenderades i Sundsvall. Mamma fyllde år. Solen sken. Regnet smattrade mot fönstret. Två bra filmer rullade förbi. Goda drycker och god mat intogs. Sjöutsikt. Shopping. Mys. Kärlek. Presenter. Skratt. Spel. Höstvindar. Norrländsk luft........... Bättre kunde inte helgen bli ♥
 
 
 
 
 / M A R I
 
 
 
 
 
 

Stramar åt tyglarna ett tag !!

Jag anser att man kan äta i princip vad man vill, när man vill bara man rör på sig reglbundet. Jag menar, bara för att man kan äta vad man vill, när man vill behöver man inte trycka i sig godsaker, eller ta plusmeny varje gång man besöker Mc Donalds..osv.. Sker allt på en sund nivå tycker jag det är helt okej. Anledningen till att jag tycker som jag gör är för att jag starkt ogillar orden unna sig och förbjuda. Men ibland måste man strama åt tyglarna, och det är precis vad jag tänker starta vackra september med. Någon som tänker joina mig?
 
Eftersom jag nu inte gillar ordet förbjuda så tänker jag faktiskt bara tänka lite extra noga på vad jag stoppar i mig, och kanske istället lägga till lite extra motion. Sådant älskar jag ju !!
 
Häng på vetja...
 
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Tar tåget till Sundsvall !!

Tiden bara springer förbi och jag har helt glömt att berätta att jag och David tar tåget upp till Sundsvall idag, vilket ska bli otroligt mysigt. Mamma fyller år och hela familjen blir samlad igen, kärlek säger jag då ♥
 
Kommer som ni kanske förstår vara rätt upptagen, men någon liten uppdatering kring vad vi gör kanske kommer upp. Annars finner ni mig på instagram, Mimmi44 heter jag där. Kika gärna där :)
 
Ha en bra helg nu kära ni ♥
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Promenad och fixardag !

Ibland får jag verkligen inte saker och ting att tajma in, schemat blir tight och det gäller att prioritera. Igår blev det prio att plocka undan, packa, tvätta och umgås med David. Inte dumt alls, det är inte så jag menar, utan ibland skulle jag bara vilja ha åtta armar som en bläckfisk och kunna hinna med ALLT. Men igår gick det bara inte !!!
 
Hur gör ni när schemat blir tight?
 
Två promenader på cirka 30 min vardera fick bli gårdagens motion, helt okej men önskar jag hade hunnit med att springa av mig lite energi. Jag får ta det en annan dag helt enkelt :)
 
 
 
Bjuder på några fina bilder från tisdagens arbetsdag. Jag klagar inte !!!! ♥


 
 
/ M A R I
 

Cirkelfys på Friskis !!

Trots en smärtsam träningsvärk (vilket iofs aldrig skulle kunna stoppa mig) tog jag mig till Friskis i tisdags. Cirkelfys 55 min med en ny instruktör, som förmodligen inte var ny på jobbet eftersom hon verkligen kunde sin sak. Bra och rätt enkla övningar som tog mig till en level högre, kunde nämligen koncentrera mig på riktigt tunga vikter istället för på hur övningen verkligen skulle göras. Bra kontakt från start !!
 
Känns toppen att vara tillbaka till endorfinkällan :).
 
Får peta in 10 km promenad denna veckas tisdag också.
 
 
 
 
/ M A R  I
 
 
 
 

After Work med damerna !!

Bli inbjuden och se fram emot är några ord jag gillar skarpt. I detta fall gäller det aw med några kollegor :). Inbjudan damp ner för några dagar sedan och idag går kalaset av stapeln. Åh så trevligt det ska bli !! Middag, vin, tjejer, långa samtal som förmodligen övergår i heta diskussioner och säkert mycket mer väntar kvällen. Allt detta hemma hos fina Susanne.
 
 
Hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag tänker få :)
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Box på SATS !!

Att jag ens håller en penna normalt är ju en gåta, för hujeda mig vilken träningsvärk jag har i armarna. Box-passet på SATS i måndags tog ut sin rätt kan jag säga. Men ni vet, jag älskar det :).
 
Jag gick dit med status noll i förväntningar eftersom jag aldrig varit på ett box-pass, men jag gick därifrån svettig, glad och sjukt sugen på att köra box igen. Nästa måndag Carolina??
 
Tackar Carolina ömt för att hon tog med mig :).
 
 
 
Bjuder på några kloka ord från Runners World idag också.
 
/ M A R I
 
 
 
 
 
 

Fyra från helgen !!

Lugna stunder i soffan har både fredagen, lördagen och söndagen bjudit på. När det är första helgen på väldigt länge som det är möjligt så är det bäst att passa på. Gissa om jag njutit =)

Yatzy på mobilen är något jag blivit besatt av. Helt otroligt roligt, så detta har sammanlagt fördrivit någon timme. Spelar ni?? :)
Ett besök hos frisören i lördags hann jag med också. Så himla skönt !!!
 

Middag på Primo på Kungsholmen (jag åt kalvnoisette med klyftpotatis) och detta fick bli desserten på en riktigt god och trevlig middag. Kvällen fortsatte sedan på Scandic Grand Central, där några öl slank ned.
 

Helgen har bjudit på regn, sol, regn, storm, åska, regn, regn och lite mer regn.
 
 
Hur var er helg?
 
 
 / M A R I
 
 
 
 

New In from H&M !!

 
En enkel t-shirt som man kan matcha med det mesta kan man aldrig få för många av.
T-shirt / H&M
 
/ M A R I
 
 
 

Nu är jag igång igen !!

Byta om till träningskläder, snöra skorna, trycka på play på spotify och andas frisk luft var som att födas på nytt.
 
Efter 10 dagars vila är jag nu åter på banan igen och endorfinkicken sedan gårdagens löprunda/styrkepass flyger fortfarande runt i kroppen. Hur härligt som helst och jag är oerhört glad över att jag mår som bäst när jag får röra på mig, för detta kan man bara inte vara utan. ♥
 
Löpning: 4 km
Styrka: Mage och rygg
 
Tränade ni i helgen?
 
 
 
 
Tror ni jag hann hem innan ovädret började?
 
Träna hemma med Iform fick bli gårdagens styrkepass. Mag och ryggövningar i 30 min.
 
/ M A R I
 
 
 
 
 
 

New Jewelry !!

 
Spenderade lite tid i Lidingö Centrum i helgen, och detta blev mitt.
Halsband / Lindex
Armband / Lindex
 
/ M A R I
 

Den där underbara morgonen !!

Mycket har hänt under den senaste tiden, all tid har varit fullspäckad och jag känner en dag som denna att jag faktiskt knappt hunnit sitta ned och njutit av stillhet och tystnad. Först idag, efter säkert fyra veckor fick jag känna den känslan. Den där känslan som faktiskt är helt magisk !!!!
 
Tända ljus, regnet mot fönstret, kaffe, gröt, nyhetsmorgon och bara jag. Hur underbart??
 
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 

Fredagskvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig !!

Fredagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. 07.45  infann jag mig på jobbet, vilket var helt onödigt, för jag började egentligen 10.00. Så går det när man blivit tilldelad fel schema. Tack !!!!!!!! Om jag blev sur, oja. Jag fick med andra ord stryka ett streck över allt som var planerat för eftermiddagen/kvällen, börja 10.00 innebär stängning hos oss nämligen..aja, dagen gick okej ändå. Men ja, inget blev riktigt som jag hade tänkt mig..
 
Hoppas det gick bättre för er ?
 
Kvällen spenderade jag i stället i soffan, med tända ljus, bloggar, fångarna på fortet, regndroppar mot fönstret och godis. Inte helt fel det heller !!!
 
 
Nu blir det ett besök hos frisören :)
 
 
 
 
 
/ M A R I
 

RSS 2.0