När saker och ting bara blir sååå fel !!!

Hasse har blivit Lasse.
Rödlök har blivit lölök.
Potatisterrin har blivit potatisstearin.
Walléngatan har blivit om man betonar a:et istället, - Wallengatan.
Kaktus har blivit kak-tus.
Märtha ska kränga bokstäver istället för bostäder i framtiden.
André Wickström har döpt om sig till Fredrik Wickström (om ni frågar mig).
osv.osv.osv.osv.osv.osv.osv...........

Om jag ändå kunde ha allt på film så ni fick höra hur galet allt har blivit...Några få ord som ovan blir ni inte mycket klokare av. Men vi har haft sjukt roligt åt allt :).


Jag har precis satt mig i soffan efter att ha städat och varit ut med alla sopor som samlats som ett berg innaför dörren, vi skyller på kylan :). Nu tänkte jag faktiskt för ovanlighetens skull slå på tv:n och kika om det är något av värde. Allt för att glömma bort att mitt favoritjympa-pass går av stapeln på Hornstull om en timme :(. Blääää..Nästa vecka är det jag som ligger i hårdträning......



Men nu känner jag mig piggare :)


/ M A R I



En dam i köket !!

Jaha, då var det sista dagen hemma på sjukbädden innan jobbet kallar igen. Jag måste erkänna att det varit förjäkla skönt att ha varit hemma, fast jag har varit hängig och mått apa vissa stunder. Men imorgon är det allvar igen och det firar vi med att starta med den intensiva onsdagen...Jippi :).

Idag däremot har det varit en effektiv dag, både från min och Märthas sida. Sovmorgon för oss båda (jätteeffektivt, eller hur???), sedan har vi pysslat och förberett veckans middagar. (pensionärsvarning igen ha ha). Men fler än jag håller nog med om att det är onödigt att slänga massa mat...Så både köttfärsbiffar och kycklingfileér har tillagats. Nu kan vi med gott samvete sitta ner resten av kvällen, i alla fall jag :). (M ska jobba).

Måste också passa på att säga att jag ser fram emot helgen som kommer, då blir det Julmarknad, Norra Brunn, goda middagar och Julkonsert. Det låter väl som en bra helg va ?? :).




Kanske inte ser så frestande ut, men med lite tillbehör så ska det säkert smaka :).


Nu ska jag göra andra viktiga saker, ses senare..

/ M A R I






Tisdag den 30:e november och massa nytänk !!

Då tackar vi snart november för denna gången och denna månaden har bara bestått av jobb, träning och andra trevliga "möten" med nya människor. - Älskar detta !! Jag hoppas december månad också blir lik denna, fylld med massa saker jag älskar och sådant som jag får massa positiv energi ifrån. (negativ energi är inget för mig). Jag ser också fram emot att avsluta året med massa värme och kärlek från familjen när jag är hemma över Jul och Nyår. Ett bättre avslut kan jag inte få...♥

2011 ska dock bli ett ännu bättre år har jag redan nu bestämt, då blir det till att ta tag i saker som legat och gnagt mig i ryggen. Saker som fått mig att fundera, fått mig att fundera på vad som är värt att lägga energi på. Inget ska göras i onödan, allt ska göras/vara med kärlek och glädje från min sida. Då gäller det att lägga undan sådant som får en att må dåligt, - Sålla ut människor/saker/beteenden osv från mitt liv som gjort mig ledsen, frustrerad, arg m.m...... 2011 ska som sagt bli ett bra år, ännu bättre än detta. !!!!


Jag skrev på facebook idag att dessa två sjukdagar har varit dom bästa sjukdagarna i mitt liv, det låter ju så sjukt som det kan bli. Men jag har kommit fram till så mycket under dessa dagar som jag själv aldrig trodde jag skulle komma fram till.. Jag är faktiskt lite stolt över mig själv, - Och jag har skrivit under på att allt ska genomföras/ändras på. Nu blickar jag fram emot ett nytt år, som kommer bli det bästa på väldigt länge :).

Positiva klubben har vaknat, eller vad säger ni :).


Nu jäklar....

/ M A R I










Till Sundsvallsfolket !!!!

Märtha sökte på "Finlandsbåten i sundsvall" på google (observera, hon hade tråkigt) och hon började plötsligt asgarva. Jag var inte sen om att få veta vad som var roligt !!!! Och om man kommer från Sundsvall så vet man att utelivet där inte alla gånger är såååå bra. Så ni som inte har anknytning till Sundsvall kan genast sluta läsa, för ni kommer ändå inte förstå något. Men ni från Sundsvall, here we go.


För att förstå vad det handlar om, en kille (som inte kommer från sundsvall) har bloggat och frågat om vart i Sundsvall han ska gå ut. ?????

(Detta är några av kommentarerna på hans blogg)

" Du käkar på AllStar, sedan stannar du kvar där om du vill ha en avslappnad utgång, annars går du på Stadshuset om du vill träffa 18-20-åringar, Oscars 23-30-åringar, Svennsons om du vill hänga med dom creddiga och hockeybögarna och Memento istället om du vill gå på Finlandsfärja, typ."

" Först drar du på Svenssons, för lite förkrök och sedan vidare till Stadshuset. Om du är ute efter lite äldre generationer drar du på Oscars. Alla dom här krogarna ligger vid stortorget."

" Då skulle jag rekommendera Irish som första stopp, god dricka, trevlig miljö. Sedan kan du dra vidare till Memento Palace om du gillar karaoke, dansgolv, rockbar och en massa yngre snygga tjejer ihopblandat i en enda röra. Är du ute efter cougars så funkar Daltons bättre."

" Ha ha.. Cougars på Daltons. Seriöst, om du vill ha en bra kväll i Sundsvall så stannar du inne på Hotellet med ett sexpack folköl och tv4."


Notera att killen mellan dessa kommentarer skrivit att han var tveksam till utgång. För hans bästa så hoppas jag att han stannade på hotellet....


* Cougars - Kvinnor som gillar yngre män.
Creddiga - Dom lattedrickande personerna på Café Charm. (observera, detta gäller bara sundsvall).
Stortorget - I alla mina år jag har bott där, så har stortorget alltid hetat STORA TORGET !!!

Om utelivet i Sundsvall säger Girltalk.se detta " I Sundsvall kan du festa som en prinsessa varje helg. Sundsvalls nattliv bjuder på något för dom flesta. Stämningen är garanterat party året om, även om sommaren och lönehelg givetvis gör sitt för utelivet. Nedan ser du några av alla heta uteställen, nattclubar och barer i Sundsvall.
- Irish Pub
- Seaport Bar (hallå, stängde inte ni på 90-talet?)
- Svenssons Kök & Bar (för dom creddiga, eller hur var det??)
" Har du tips på fler heta uteställen och clubar i Sundsvall där det är bra fest?? Skicka ett mail till oss på:
[email protected] så lägger vi till dom i guiden happyparty ! "

Som sagt, detta är sjukt roligt om man ha anknytning till Sundsvall. Jag lovar att fler än jag sitter och skrattar nu :). Jag och Märtha ville bara bjuda på detta, en kväll som denna. Hoppas det roade er lika mycket som det roade oss.... PATETISKT !!!!


/ M A R I






Tjatar man tillräckligt....

...så får man allt man pekar på.. Eller nja, riktigt så är det kanske inte. Men mitt ha-begär efter sushi steg mig över huvudet förut idag så jag var bara tvungen att käka det till middag. Jag tackar min kära kombo för att hon inte är helt omöjlig, så för en stund sedan avnjöt vi en riktigt god middag, - Det var sjukt gott om ni frågar mig :).





Därefter har vi suttit och surrat i soffan, - Ja vi är sjukt duktiga på att prata som ni märker !!! Allt mellan himmel och jord har det varit, så efter dessa dagar och alla dessa samtal så känner vi nog varandra mer än vad vi gjorde förra veckan.. ♥  

"Det ligger i luften" som Märtha själv skulle säga...


/ M A R I






Vinterbilder !!










Orken tappade jag på vägen någonstans, så det fick blev en kort (läs väldigt kort) promenad ute i vinterkylan. Jag fick med mig några foton också (se ovan). Jag hade inte min kreativa sida med mig dock, så det fick bli som det blev men ja, se och bedöm själva ???...


Efter promenaden har jag och Märtha suttit vid köksbordet och pratat, och jäklar vad det finns mycket att prata om när man väl sätter igång :). - Sjukt roligt/trevligt måste jag säga !!!! Vad brukar ni prata om när ni umgås med era vänner ??


Nu ska jag nog se en film tror jag..


Tänk om tomten skulle kunna komma med en systemkamera :).


/ M A R I






Ut i kylan !!

Hej på er !! Har varit vaken sedan någon timme tillbaka, men jag har fixat med massa annat. Så nu tar jag och skriver ett kort inlägg innan jag beger mig ut på en promenad, måste andas in lite frisk luft. Och frisk luft är nog bara förnamnet för vad det är ute idag, jag stack utan näsan på balkongen alldeles nyss och det var svinkallt. Så massa kläder får åka på :). Kameran får nog också hänga med ut, solen strålar och det är underbart vackert ute. Lite vinterbilder vore på sin plats tycker jag.....


Hörs senare !!

/ M A R I







Massa värme och julmys !!








Detta värmde hjärtat ännu mer ♥



/ M A R I



En jul med Peter Jöback !!







Det är nästan så att jag sitter här med tårar i ögonen.


/ M A R I



SOS - Sällskapsresan !!

- Nu har vi skrattat så mycket här hemma att magmusklerna gör ont, - Sällskapsresan må ju vara det roligaste som finns nästan :).

- Jag är sjuk, så jag blir hemma från jobbet imorgon. Jippi säger jag då !!! Eller ???

- Pengarna hinner bara in på kontot innan dom försvinner därifrån igen, blää för räkningar.

- Angel med Jack Johnson är helgens finaste.

- Jag längtar efter sommar, sol och bad.

- Nu: Mys med julmusik











/ M A R I










Första advent !!

Glad första advent på er ♥


Här har det varit sovmorgon och en lång stund vid frukostbordet igen, det börjar bli till en vana tror jag hehe :).. Men sömn är den bästa medicinen mot baciller har min mamma lärt mig, så jag får se det som så, att det faktiskt har varit bra att jag sovit så pass mycket som jag gjort i helgen..


Önskar jag hade massa saker att uppdatera er om, men helgen har varit mer lugn än någon annan så ni får leva med att inläggen är dötråkiga. Hoppas kunna roa er mer en annan dag :).


Nu ska jag betala räkningar...


/ M A R I



Vilken dag !!

Jag kom på för en stund sedan att jag inte varit utanför dörren på hela dagen..bra jobbat Mari :). Som sagt, vi satt vid frukostbordet fram till 14.30...och sedan sprang tiden bara iväg. Nu har jag däremot städat, bäddat rent och unnat mig ett hemma-spa..Det var både skönt och behövligt :). - Allt för att skrämma bort alla baciller... Nu blir det soffan och Så Mycket Bättre, det gillar jag :). Mys helt enkelt !!!

Det blir dåligt med bilder när jag inte är ute på äventyr, så ni får överleva med bildfria inlägg idag. Imorgon kanske det kommer några!!! - Håll utkik :).


Nu: Torka håret !!


/ M A R I




Sjuk eller ???

Likt ett barn somnade jag igår vid 22.30-tiden, - Sjukt tidigt för att vara på en fredagkväll, jag vet !!! Men jag var helt färdig och idag vet jag varför.......Jag vaknade nämligen med ont i halsen och en kropp som inte riktigt hängde med. Kul !!! Och detta tror ni att jag har tid med ??????  Dricka massa vatten och sova en massa får blir helgens to do.....


Jag vaknade vid 11-tiden imorse och jag lovar er att det var förbaskat skönt att sova i så många timmar :). Det blev frukost med Märtha och vet ni, vi reste oss från köksbordet för cirka 30 minuter sedan. Vi fastnade i väldigt intressanta diskussioner och diverse andra "små" samtal.... 2,5 timme vid frukostbordet tycker jag låter väldigt normalt :). ha ha.... Men som sagt, jag ska ju ta det lugnt.....


Jag tänkte fortsätta ta det lugnt, för ikväll blir det en kopp te och en film. Mys :).


/ M A R I



Fjällröding !!






Idag fick det bli röding till middag här hemma och vet ni, det var gaaalet gott :). Mer än så har jag inte att säga om den här dagen faktiskt, jag blev sjukt irriterad på eftermiddagen och så har det fortsatt vara hela eftermiddagen/kvällen. Mamma sa att jag skulle räkna till 10 och ta det lugnt, men jag fick räkna till 100 istället men det har tyvärr inte hjälpt...Så efter Idol blir det godnatt...Jag stryker ett streck över denna dagen !!!!


/ M A R I







Jag ångrade mig !!!

Jag tog mitt förnuft till fånga och åkte hem efter jobbet istället, min sprängande huvudvärk tog mig i handen och visade mig vägen hem. Så nu är jag hemma och jag har inte tränat, men jag överlever nog ändå ska ni se. Huvudvärken och min genomfrusna kropp håller däremot på att ta livet av mig, så en dusch, en alvedon och en stor kopp te ska förhoppningsvis hålla mig vid liv. Vad gör ni ikväll ??


En stooor kopp te var det ja...



/ M A R I



Nu går jag hem !!

Jag håller mig kvar på jobbet ett tag, just för att slippa sitta och vänta så länge på Friskis innan passet börjar. Smart Mari :). Dagen har varit riktigt härlig, med massa snö, pulkåkning, fotboll och pyssel. Tänk om alla dagar vore sådana. Då skulle mitt liv vara på topp jämt och ständigt (nästan) :).


Fredag imorgon och veckorna bara försvinner, vänta på mig !!!!! har jag lust att skrika rakt ut men jag antar att jag inte får något vidare svar. Så jag håller tyst :). Imorgon avslutar jag veckan med ett nyss träningspass, det ska bli spännande. Men som sagt, Gottfrid han kan :).


Nu bär det av mot Hornstull.


/ M A R I






Pulkåkning !!





Idag ska jag och barnen inviga madrasserna/pulkorna på fritids, gissa om det ska bli roligt :). Nu ska jag sätta mig på torsdagens planeringsmöte, så jag återkommer senare idag. Efter träningen får det bli tror jag....


/ M A R I



Mysonsdag !!

Det är mycket mysdagar nu denna årstid..och det gillar vi ju såklart. Eller hur ?? Egentligen behövs det bara lite tända ljus och trevligt sällskap för att det ska bli trevligt/mysigt. Som ikväll, det blev tända ljus och god middag när vi båda hade kommit hem. Middag: Kyckling med cashewsås och ris. - Faktiskt bland det godaste jag ätit på länge..Tur att det blev över till en matlåda också :).


För en gång skull tycker jag det är skönt att bara vara hemma en kväll också, utan att ha varit iväg och tränat. Sådant behöver jag ibland antar jag, i alla fall efter en sådan här dag. Så nu ska jag mysa i soffan med lite tilltugg och Efterlyst.







Kvällens tilltugg..



/ M A R I



Bra gjort....eller???

Ofta håller man tyst och bara ser på, men idag kunde jag inte vara tyst !!!! Om det hade varit för några år sedan hade jag gjort som många andra, bara suttit tyst och låtsas som ingenting. Men nu viker jag mig inte för mycket..... Idag när jag satt på bussen på väg hem sitter det två tonårstjejer en bit ifrån mig, dom pratar och skrattar som ja, tonåringar brukar göra..Gärna väldigt högt också !! Efter en stund inser jag att dom sitter och härmar, skämtar osv om en handikappad kille som sitter på andra sidan gången. Jag väntar en stund för att se om detta beteende ska sluta, vilket det förstås inte gör. Så ja, jag öppnade käften och bad dom (på ett vuxet) sätt tänka efter vad dom höll på med och bad dom snällt sluta.. Dom började givetvis skylla ifrån sig och vet ni, det var självklart inte han dom härmade.. (Men det var jäkligt uppenbart). Efter att jag sagt åt dom två gånger fick dom nog och knep igen....Så var det med det, jag kände mig rätt nöjd efteråt !!!!  Dagens goda gärning och jag hoppas jag slipper se något sådant mer... Avskyvärt !!!!!


/ M A R I







Utmattad !!!!




Snälla, ta mig hem !!!!! Utmattad är bara förnamnet för vad jag är idag, blä vad trött jag är. Intensivare dag får man leta efter och vetskapen av att vi har AP-möte efter jobbet idag gör mig ännu tröttare. Tyck synd om mig någon :).


Hörs senare.

/ M A R I



Snöstorm !!

Men galet vad det blåser/snöar ute idag, att jag tog mig till jobbet var ju en ren jäkla tur. Man ska dock inte ropa Hej förrän man kommit över bäcken, - Jag har inte lyckats tagit mig hem ännu !!!! Antar att det kommer bli en rolig upplevelse.....


Jag har en kort rast nu innan barnen kommer in från sin rast, hoppas dom inte har blåsit bort bara :). Natur och Fritid är på schemat för tillfället, så det skrivs och ritas för fullt. Vi pratar om vad som händer med djur under vintern..Flyttar dom, isf varför ??? Vilka djur flyttar ?? Vilka djur är aktiva på vintern?? Vilka djur går i ide/vintersömn/dvala?? osv osv.....Sjukt bra att kunna hörrni :).


Idag är det en sådan där dag då jag knappt hinner avsluta något innan det andra ska påbörjas, så det är bäst jag ligger i. Måste kila nu med andra ord...


Ha en bra dag !!!


/ M A R I



Varför vi tjejer sminkar oss ???

Linda Hallberg som bloggar på veckorevyn och som är make up artist skriver idag varför vi tjejer sminkar oss......egentligen !!?? Jag blev full i skratt när jag läste vad anledningen var... - Anledning är att vi ska likna oss själva så mycket som möjligt när vi har ägglossning, för det är tydligen då vi är som mest attraktiva..


http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/


Kan detta verkligen stämma ?


Medan ni funderar över det lägger jag mig och sover några timmar :). Vi hörs i morgon gott folk, utvilade och taggade för att ta onsdagen med storm..(rent bokstavligt, för jäklar vad det blåser)



/ M A R I



Plus, minus och tjejvasan !!

+ Två uppskattade lektioner från mig idag !! Det värmer när 7-åringar berömmer en...♥

+ Massa beröm från en kollega, sådant värmer ju också :)

+ Ett lyckat och väldigt effektivt möte med dom närmaste arbetskamraterna.

+ Ett grymt roligt/hårt intensivpass efter jobbet, sådant blir man glad av :).

+ Kom hem till ett nystädat hem och massa tända ljus

- Blåsigt, kallt och jävligt. (men jag överlevde)



Inte så många minus idag faktiskt, så min dag har varit riktigt bra som ni förstår. Detta hoppas jag fortsätter :). Förövrigt så har jag gjort en sak idag som jag tvekar lite på eller nej förresten, jag SKA klara det. Så nu måste jag börja ladda !!! Skidor och diverse utrustning måste inköpas också. Hm, ni undrar säkert vad jag ska göra ???? - Jag skakade nämligen hand om att åka tjejvasan nästa år med två kollegor idag. Så som sagt, nu måste jag börja ladda...och åka skidor...





/ M A R I



Min dag !!

Så, då hade jag avslutat ännu en måndag och dagen har varit väldigt bra. En ovanligt lugn måndag faktiskt....ni vet, barnen har en tendens att vara speedade till tusen efter helgen. Men icke idag, vilket var skööönt !!!! Efter jobbet blev det ett intensivpass på Friskis vilket också var väldigt skönt. Nu är jag duschad och redo för sängen, en ny dag med jobb och träning väntar imorgon. Så Godnatt !!




Tidigare idag..



/ M A R I



Måndag 22:a november !!

Slutet av november är här och jag inser mer och mer att ett nytt år snart står för dörren, sjuuukt vad tiden går snabbt. Är det så när man blir äldre ??? Mer om vad året har bjudit på kommer lite närmare årsskiftet....


Jag sitter på jobbet i vanlig ordning !! Just nu inväntar jag att några kollegor ska ansluta så vi kan börja mötet som ska hålla på hela förmiddagen. Gäsp, jag kommer somna. Annars ser denna måndag ut som dom flesta måndagar, jobb och träning. Sedan hem och slappa innan sängen lockar... Ekorrhjulet är igång med andra ord :).


Till er som har barn, här kommer två riktigt bra hemsidor med pyssel och annat skoj.
www.ungafakta.se
www.skapligtenkelt.se


Nu blir det möte !

/ M A R I





Hemma-spa !!


Igår.


Såhär kan det se ut när jag tar och gör mig ett hemma-spa. Mys !




/ M A R I



Myssöndag !!


Julstjärnan i vardagsrummet.



Julstjärnan i köket.



Mysmiddag.



Dagens middag: Kycklingsallad, senapsdressing och vitlöksbröd.


Eftersom jag skulle köra löpning idag gjorde jag faktiskt Märtha sällskap på SATS, och det gick ju hur bra som helst. Det blev 50 minuter löpning och sedan lite magövningar. - Skönt !!! Löpningen har aldrig gått så bra som idag faktiskt, så nu ser jag fram emot våren så jag kan gå ut och springa mina rundor ♥. Efter träningen vevade Märtha ihop en supergod middag (ovan) medan jag lekte ljussättare och fixade julstjärnorna. Så nu är vi båda mätta, belåtna och full av julmys. En dusch och jag är sedan redo för att se filmen Märtha köpte förut..




En äldre bild, men såhär såg jag ut på träningen idag.


/ M A R I




Cornelis !!

Igårkväll var jag och Märtha och såg filmen "Cornelis", vilket vi båda inte ångrar såhär efteråt. Det var en riktigt bra film om en man som levde ett riktigt vilt liv men som samtidigt skrev och framförde otroligt bra musik. Jag gillar/gillade honom skarpt !! Detta är en film som bör ses på bio och inte hemma i soffan, musiken gör sig mer rättvis i en biosalong där volymen är bra. Så iväg med er, se filmen vetja :).






/ M A R I



Julgranen är framme !!!


Igårkväll fick vår fina gran åka fram..


Två julstjärnor blev inhandlade igår också, men glödlampor måste fixas först. Så ni får se resultatet senare :). Med andra ord, julen börjar smyga sig in. Mysigt !!


Nu har vi precis fått i oss lite frukost här hemma, så när frukosten har fått smälta beger vi oss iväg för att träna. Idag blir det löpning för mig....


/ M A R I


PS. Elin, du är så Välkommen så. D.S :)



Husmanskost !!


Jag idag..


Nu har jag varvat ner och dessutom fått i mig middag, - Riktig husmanskost blev det !! Innan jag och Märtha drar till Sickla för att gå på bio blir det en lugn stund här hemma, det kan behövas efter vårat äventyr idag. Vi tänkte se "Cornelis", vilket jag tror kommer bli riktigt bra eftersom jag gillade honom skarpt.




Min favorit ♥


/ M A R I



Rullatorligan har varit i farten !!!

Som ni såg i förra inlägget satt jag och Märtha och åt frukost vid 08-tiden, observera att vi redan hade varit vaken en stund då. På en lördag ???? Innan 11 var vi ute och väntade på bussen, sedan blev det pendeltåget till Södertälje. Vi kom dit lagom till att det var dags att äta lunch, - Det blev grekisk mat. Gott !!! Efter lunchen gick vi runt och botaniserade i dom butiker som finns där, vilket i och för sig inte är så många men vi fördrev lite tid i alla fall :). Vi slog oss ned och drack kaffe lite senare, då var klockan visst bara 14.00 och vi kände oss mer än nöjda. Hm, vi kollade på varandra och skakade på huvudet. Vi är som två pensionärer när vi är i farten..ha ha. Vi tog oss samman och bestämde att vi skulle åka hemåt och ta bilen till Forum Nacka istället. Där känner vi oss hemma :). Så ja, nu är vi hemma igen efter 7 timmars äventyr. Fötterna värker och huvudet bankar, så om jag ska orka hålla mig vaken på bion senare så röstar jag för en powernap nu. Hej på er !!!!


Ett par träningsbyxor rikare blev jag idag.





Vi fikade på ett jättemysigt konditori..


/ M A R I







Lördagmorgon !!




Vid 08-tiden såg det ut såhär hemma hos oss. Mysigt !!! Nu ska jag hoppa i andra kläder och göra mig iordning, jag och Märtha tänkte ta en sväng till Södertälje och kika lite. Variation gillar vi :).


Ikväll blir det bio ♥


/ M A R I


Sex and the city 2




Vi slopade slutet på Idol och slog på Sex And The City 2 istället.
Har ni sett den ??


/ M A R I




Fredag och det är heeeelg :)


Tidigare i höst...


Gissa om jag tycker det är skönt att det är helg. Äntligen !!!! Efter en riktigt bra dag på jobbet blev det ett intensivpass på Friskis, så jag har för inte så länge sedan kommit hem faktiskt. Jag han precis till att Idol skulle börja så med andra ord, jag återkommer lite senare. Heja olle :)  Vem hejar ni på ???


/ M A R I







En perfekt julklapp !!

Godmorgon på er, här sitter jag och inväntar att starta första lektionen. Hur mår ni ?? Jag hittade aldrig orken att blogga igår när jag kom hem, så det uteblev. Men idag ska jag nog få till några inlägg :).


Jag har förövrigt hittat den perfekta julklappen, en klockren sådan. Så nu måste jag ta fram min kreativa sida och börja skapa :). Detta kommer bli galet bra..... Jag önskar jag kunde visa, men då blir det ingen överraskning..


Efter jobbet blir det ett intensivpass med på Kungsholmen, nu ska vi köra hårt Christine :) !!!


Nej, måste kila. Vi hörs senare !!!


/ M A R I





Torsdag 18:e november !!!

Hej på er :)

Kom precis till jobbet och jag sätter mig självklart här vid datorn det första jag gör, nööööörd. Men jag var tvungen helt enkelt :). Idag blir det en dag med möten och andra trevligheter, en rätt lugn dag med andra ord. Jag stänger också som ni redan vet, sedan blir det raka vägen till träningen. Skönt värre i detta kalla väder :).

Nu ska jag slänga i mig lite lunch och sedan bläddra igenom skolkatalogen som kom idag, det var inte igår man fick vara med i en sådan direkt......


Vi hörs lite senare..

/ M A R I


Barnsligt värre !!

Då lämnar vi snart onsdagen efter oss och allt går med en hejdundrandes fart. Håller ni inte med mig ?? Idag har det varit en sådan där intensiv dag igen, likt alla onsdagar. Jag borde vid det här laget kunna säga att jag börjar bli van, men jag är likt förbannat lika mörbultad och trött efter jobbet på onsdagar. Inte nog med det så blev det ett par timmar i Sickla också samt storhandling, så benen värker.... Nog om detta !!


Ni vet väl att man ska ha barnasinnet kvar:



Jag och Märtha kunde inte låta bli...


Imorgon är det sovmorgon, stängning och träning på schemat.


/ M A R I



Getting over you




Detta blir dagens/kvällens låt !


Sov gott


/ M A R I




Tränad och klar !!



Innan kvällens träning..
(observera snyggingen på kylskåpsdörren bakom mig)



Dagen har gått i slowmotion och ändå vaknade jag vid 10.15-tiden, anar att det har med allt som var igår att göra. Men nu har jag kommit hem från kvällens intensivpass i alla fall, så nu är ångan uppe igen vilket den inte var för några timmar sedan. - Känslan efter ett intensivpass är grym :). En dusch är avklarad så nu blir det soffan innan det är dags att sova. Hoppas för guds skull att jag kan sova inatt, för imorgon är det jobb igen.


Sov gott !


/ M A R I



Tragikomiskt !!

Som sagt, kvällen igår slutade sådär och natten detsamma. Jag har inte sovit många timmar, så jag blev hemma från jobbet idag faktiskt. För att smälta det som hände och få mig lite sömn. Inte nog med det, vid 02-tiden inatt vaknade jag av ett ryck när jag hörde ett frukansvärt liv utanför, föreställ er hur det skulle låta om en helikopter var på väg igenom huset. - Hela huset skakade med andra ord !! Jag väckte Märtha med ett skärande skrik, som säkert hördes till andra sidan stan... Vi flög runt som två idioter här hemma och undrade vad som höll på att hända. Det slutade med att vi klampade ut på loftgången och insåg att det var grannarna som hade ringt slamsugarbilen, för att dom hade stopp i avloppet. Men hallå, 02.00 på natten ?????????? Efter detta blev det ännu svårare att sova....Som sagt, vilken jäkla kväll/natt...allt är tragikomiskt på något vis !!!! Allt eller inget som Märtha uttryckte sig för en stund sedan....

Vi har nu suttit hos grannen och hållt honom sällskap en stund, snälla och omtänksamma som vi är. Nu ska jag ta en dusch och sedan fixa dagens middag. Vi festar till det på tacos idag faktiskt, det är vi värde efter allt detta och en storstädning....

Kvällen bjuder på ett träningspass också. Det blir skönt, tänka på annat och hoppa av sig lite energi.


/ M A R I







En dag med blandade känslor !!

Måndag var det då, hej och hå. Jag öppnade imorse som alla andra måndagar, vilket höll på att gå käpp rätt åt helvete. Eller ja, det gjorde ju det.....För en äldre kvinna hade nämligen svimmat på tunnelbanan, så det blev stopp vid Östermalmstorg i cirka 15 minuter. Tur att jag kunde ringa min kära kollega Kerstin så hon kunde öppna istället. Tack !! Jaha, nu skulle väl allt ordna till sig i alla fall...och visst gjorde de det, dagen på jobbet har varit bra. Träningen ikväll gick superbra också, jag var taggad som sjutton...Gottfrid vickade på kvällens pass, så nu är jag uppvärmd inför samma pass imorgon :) - Vilket kommer bli riktigt skoj !!!

Men efter träningen vände dagen från att ha varit positiv (iaf arbetsdagen och träningen) till att bli väldigt negativ. - Jag är just nu fylld med väldigt obehagliga känslor !!! Eftersom jag respekterar personen i fråga så väljer jag att inte berätta vad som hänt ikväll... Men vad jag och Märtha har varit med om och för att inte tala om grannen, är inget man vill vara med om. Absolut inte !!!!! Det känns sådär faktiskt....

En alvedon och sedan är jag redo för att försöka sova lite, vilket jag redan nu vet kommer bli väldigt svårt. Men jag måste....


En kväll som denna skulle det kännas oehört skönt att få krama om mina nära och kära och berätta hur mycket jag älskar dom ♥


/ M A R I



"Hemma" ???

Då var jag i huvudstaden igen !! Väskan är uppackad, jag är ombytt och nu blir det lite mys i soffan innan jag tänkte lägga mig i sängen och läsa...Ja, ni hörde rätt !!!


Men vad är "hem" egentligen ??? När jag åker "hem" till Sundsvall uttrycker jag mig som så att jag ska åka "hem", men jag gör likadant när jag sedan gör tvärtom, åker tillbaka Stockholm..Då åker jag också "hem"...Men vad är då "hem" egentligen ???....Jag ska ge er ett bra svar när jag själv kommit på svaret....Låt mig fundera någon dag först !!!!

Imorgon är det jobb och träning igen, träningen känns det skönt att komma tillbaka till. Men jag skulle ärligt talat vilja vara ledig några veckor, tror jag skulle behöva det. Men det är bara att bita ihop, jullovet anländer om cirka en månad....




Mys i soffan var det....


/ M A R I




På tåg till Stockholm !!

Jaha, då var helgen i norr över. Jag lämnade Sundsvall för cirka en timme sedan, så nu rullar jag fram på rälsen med X2000-tåget. Jag hoppas över allt annat att resan hem går bra, så jag kommer hem till lägenheten i tid. Packa upp och slappa en stund innan jag ska sova har jag tänkt hinna med nämligen :).

Helgen har som jag skrev i förra inlägget varit en av dom bästa helgerna i mitt liv, massa kärlek till er alla ♥. Nu är det cirka en månad kvar innan jag åker upp igen, då för att fira Jul och Nyår. Jag längtar redan !!! Fram till dess är det jobb och träning som gäller....och det känns skönt att jag har något skoj att sysselsätta mig med medan jag längtar :). Nu ska jag luta mig tillbaka och läsa min bok som jag köpte på centralen i Sthlm i fredags....

Hörs senare !!


/ M A R I






Ännu fler bilder med massa kärlek !



På eftermiddagen kom (Madelene), Elise, Ida och Alvin hit på besök, dom hittade genast rätt på tv:n i mosters rum. Mys :)






Här sitter Elise, Edvin och Elsa (närmast kameran).




Efter att barnen hade ätit klart åkte ritgrejerna fram, som moster/mamma Jennie strategiskt hade tagit med sig. Fem underbara barn satt som små ljus under hela restaurangbesöket. ♥




Stör ej !!!! Edvin är mycket koncentrerad..




Ida är lika koncentrerad som sin kusin..




Jag fick äran att sitta bredvid Elsa :)



- Massa foton är tagna, så nu har jag något att kolla på när jag är i Stockholm
- En farsdagskaka är på gång i ugnen
- Nu blir det en signal till Elin
- 16.08 går tåget söderut 


/ M A R I







Min lördag i sundsvall !!

Tyvärr börjar min helg i Sundsvall lida mot sitt slut, men jag har än sålänge bara underbara minnen jag kan blicka tillbaka till när jag kommer tillbaka till Stockholm så jag kommer kunna leva länge på detta.. Denna helgen har nämligen varit en av dom bästa i mitt liv faktiskt ♥.


Eftersom jag åker hem idag så bestämde vi oss för att äta en tidig farsdags-middag ute tillsammans, hela familjen. Så det var det jag pysslade med halva kvällen igår, umgicks med familjen på en av Sundsvalls restauranger. Mysigt var bara förnamnet för vad det var !!! Efter att vi hade betalat notan och tackat för oss tog jag en sväng till Caroline, där vi hade planerat en myskväll :). Där blev det massa prat, två filmer och massa gotta....Helt fantastiskt roligt att träffa Caroline igen, tråkigt att inte Elin och Maria gjorde oss sällskap bara. Men det får vi försöka ta igen idag....Tack vännen för en bra kväll !!!


Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan göra mig redo för söndagen :).





Igår..




/ M A R I



Lördagsgodis !!

Jag, mamma och pappa åkte en sväng till Birsta förut. Vi tänkte roa oss med lite shopping nämligen. Mamma stod för shoppingen, jag för sällskapet och smakrådet och vad pappa gjorde på sin egna runda vet jag inte.. När det var dags att åka hem skrek vi alla tre efter godis, så det blev ett stopp för att köpa godis på vägen hem :) Väl hemma kom Madelene, Elise, Alvin och Ida hit på besök - åh så mysigt !!! ♥  Mellan allt detta har mamma hunnit färga håret på mig också, så om ni har tur får ni se resultatet lite senare :). Nu ska jag blåsa håret och göra mig iordning lite snabbt så jag kan busa med barnen en stund, innan det är dags att byta om och åka ner på stan. Middag ute med familjen står på schemat nämligen.....







Ida hittade också godisskålen..


/ M A R I




Birsta City !!

Hejsan hoppsan på er :).

Här slog jag upp mina gröna vid 07.30 och sovmorgon vet jag tydligen inte riktigt vad det är, men vaken och alert är jag i alla fall :). En grötfrukost är intagen och nu ska jag göra mig iordning för en sväng till Birsta (köpkvarter i sundsvall) med mamma och pappa. Det gillas :). I eftermiddag får vi se vad som händer, men ikväll blir det middag ute med hela familjen och sedan myskväll hemma hos Caroline. Mys !!!!

Jag återkommer senare...


/ M A R I




Bilder med massa kärlek !!












Jag har haft en underbar dag med min familj ♥


/ M A R I





Jag och Edvin !!

Här har vi byggt med klossar, lekt sjukhus, traskat runt i några butiker på stan och käkat pannkakor :). Nu sitter vi och inväntar att syster/mamma Jennie ska komma, så vi kan åka och hämta dom andra kidsen... När alla barnen är hämtade blir det lek och bus hemma hos Jennie och Markus....Latjo hurrni :)


Nu kommer syster, så vi ska dra iväg....Jag har lite bilder från dagen att visa, men dom kommer senare..




Jag och Edvin...


/ M A R I



Fredag 12:e november !!

Godmorgon gott folk !! ♥


Jag vaknade för en stund sedan och flög rent ut sagt upp ur sängen, jag fick för mig att det var Julafton..jag som inte har köpt en ända julklapp tänkte jag..hm..jag måste ha drömt att det var jul, för när jag insåg att det inte var julafton blev jag lika besviken som ett barn blir som inte får just den julklappen han/hon önskat sig.......men nu är jag glad igen :)


Ska strax sätta mig och äta frukost med mamma, men först ska jag stryka lite kläder och få på mig lite smink. Vid 09-tiden ramlar Edvin in här, så det är bäst jag lägger på ett kol :). Vi får höras senare helt enkelt....


/ M A R I










Fulltecknad weekend i Sundsvall !!

Fredag:
Imorgon blir det familjen i fokus hela dagen, det blir hämtning av syskonbarn på skola/dagis på eftermiddagen för att sedan leka/fördriva tid fram till middagen vi alla ska käka hos syster Jennie. Idol får vi inte missa heller =).
Lördag:
Ska försöka boka in en fika med tjejerna..vart?? när?? hur?? får vi se då :). Eftermiddagen/kvällen bjuder på en överraskning för dom vuxna killarna i familjen..(vi ska fira farsdag lite tidigare nämligen) samt en myskväll hemma hos Caroline.
Söndag:
Inget riiiktigt besämt här faktiskt, men jag tror det får bli ytterligare lite bus med barnen innan jag åker hem till Stockholm igen :).



Nu blir det strax sängen för att kunna orka upp imorgon, Edvin (som är ledig från dagis) kommer nämligen hit vid 09-tiden och då blir det full fart :). Ett besök på stan blir det för oss, jag måste fixa några ärenden....annars blir det med all säkerhet massa lek och bus innan vi åker och hämtar dom andra fyra småtrollen :).



Sov så gott hurrni..



/
M A R I




Värme !!




(en skål för flingsalt)


"Vänskap är den gyllene tråden som binder hjärtan samman"



Det har bara varit massa mys sedan jag kom hem..Nu har precis äldsta systern och äldsta systerdottern åkt hem, efter lite fika och massa skratt :).


Åh vad glad jag är



/ M A R I



Massa snö !!

En timme kvar på en (hittills) väldigt bekväm tågresa :). Utanför fönstret strålar solen och snön ligger som ett tjockt täcke över marken, det är verkligen vinter här uppe. Riktigt mysigt faktiskt !!! Jag har väl egentligen inget att skriva om här och nu, fördriva lite tid är väl det jag vill göra.... Så ni får ha överseende med att det bara blir massa ordbajserier....


Rickard !!!!  Du som kommenterade på förra inlägget. Ja, jag sitter på 12.30-tåget till Sundsvall. Vem är du?? :) 


Nej, nu måste upp och gå en sväng !! 


/ M A R I 






 


Sundsvall !!

Helt underbart med sovmorgon ♥


Jag är redo att åka till centralen och hoppa på X2000-tåget som ska ta mig till Sundsvall, önskar att jag redan var framme dock. Igår kände jag mig riktigt laddad för en tågresa, men jag vet inte om jag är lika laddad idag faktiskt....Jag vill bara vara framme...NU !!!!!! Ikväll har jag beställt min favoriträtt till middag samt lite god dryck till det, så ja, det blir en myskväll med mamma och pappa..Det gillar jag :).

Som så många andra gånger så är besöket i Sundsvall fulltecknat...Ingen rast och vila, men jag vill ju hinna med så mycket som möjligt när jag väl är där uppe :). Jag kommer hålla er uppdaterade....


Nu måste jag fixa det sista innan jag beger mig till stationen..


/ M A R I





Då var det helg :).

Får man lägga sig och sova såhär tidigt ???? Om någon godkänner det tar jag tag i saken, banne mig vad trött jag är. 10 timmar på jobbet och en sjuhelsike så intensiv dag, en härlig kombination måste jag säga. Jag får väl pusta ut och försöka inse att jag har helg nu, men jag är speedad som sjutton för tillfället så det är lite svårt. Sugen på skräpmat är jag också, ha ha.. Allt på en gång, det gillar vi :).

Imorgon beger jag mig till Sundsvall för att hälsa på familjen och vännerna, jag längtar så att det gör ont.♥ Och angående resan; väskan är packad, ipoden är på laddning, kameran är på laddning, biljetterna är inom räckhåll och jag är sjukt peppad för en tågresa :). (håll tummarna för att inte SJ kronglar imorgon bara). Detta kommer bli latjo...:)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för en kväll i soffan....


Tjohej..


/
M A R I



Meditera !!

När jag och grannarna satt i bilen på väg från träningen ikväll berättade Rickard om när han åkte iväg och mediterade i 10 dagar, under deras Indonesienresa. Han hade mediterat i 9 timmar varje dag, bara ätit vegitarisk mat och värst av allt, - Han fick inte prata !!! Efter 7 dagar hade han inte kunnat hålla sig dock, men det var bara några enstaka ord till någon random kille... När Rickard avslutade detta hade han åkt därifrån med ny energi och massa livsglädje...(det hade han nog innan också), men han ångrade sig inte en sekund..

Det jag ville komma fram till var att jag blev väldigt tänd av idén, så jag måsta nog testa detta någon gång under mitt liv.. Jag har dock svårt att tro att jag kan vara tyst i 10 dagar, för efter en lång stunds tystnad får jag spunk. Men sjutton gubbar, detta måste jag väl klara av :). Någon som är sugen på att följa med ??




I lördags...


Sov gott !!


/ M A R I



Mari i plaskeby !!!!

Oj oj, plask plask säger det under stövlarna. Snön vräker ner, men eftersom det är nollgradigt ute smälter snön på marken....= Sthlm är ett blött hål just nu, bara massa sörja. Om det nu ska hålla på såhär så får temperaturen hellre lägga sig runt 5 minusgrader så att snön ligger kvar...men men...Jag bor ju i Stockholm och apropå det....det är alltid lika roligt att beskåda stockholmarna och lokaltrafiken när dom intar snökaoset..ha ha, lugn bara lugn...då brukar allt ordna sig :)..blaj blaj, nu lämnar vi detta...

Jag kom precis hem från ett intensivpass på Friskis, ett hoppa-från-den-ena-övningen-till-den-andra-jympa blev det idag. Inget vidare pass alls om ni frågar mig men ja, jag fick träningen avklarad i alla fall. Det blir vad man gör det till helt enkelt, men tacka vet jag Gottfrids intensivpass på tisdagarna..

Nu sitter jag däremot i soffan och slökollar på Såld På Hus, det är ett favoritprogram i detta hushåll nämligen :).

Imorgon blir det en intensiv onsdag igen, som alla onsdagar med andra ord. Men jag får se det som så, det är ju min sista dag denna arbetsvecka... Jag ville bara säga det :P.





Innan jag stack till träningen ikväll...



/
M A R I


Storm på liiiidingö !!

Håll i hatten gott folk, idag är det bäst vi håller i oss hårt annars kommer vi blåsa bort. Jösses vad det blåser, men gårdagens väderprognos stämmer ju i alla fall. Snön väntar vi på dock, men den kommer till kvällen har dom sagt....hm..hur ställer vi oss till det ?? Jag röstar för att snön ska vänta några veckor till....

Idag går jag in på min näst sista arbetsdag denna vecka, och jag lovar er att det känns väääldigt skönt :). Jag ser fram emot att få åka och hälsa på familjen och vännerna där borta i norr, det var ju ändå tre månader sedan jag var där så både jag och alla där uppe tycker det är dags.. Krama och pussa på mina småtroll ska jag definitivt också göra, dom kommer vara less på alla pussar och kramar när moster åker hem på söndag..Kärlek till er alla ♥

Ikväll blir det intensivpass och lite tvättning....annars har jag inga planer, om jag inte har blåst bort innan dess :).

Nu: Lektion (bokstaven L)


/ M A R I




Blodsmak !!!

Blodsmak i munnen var ett faktum under träningspasset idag, antingen var det för att jag tog i hårdare än vad jag brukar eller så var jag inte i form helt enkelt.. Kul var det i alla fall !!!!! Jag har precis bokat in mig på ett intensivpass imorgon också, så nu ska det tränas hårt innan jag åker norrut (på torsdag) och vilar upp mig i några dagar....


Jag har inte så mycket mer att säga idag faktiskt, orken tryter och jag vill bara lägga huvudet på kudden och sova. Men jag ska jag skärpa till mig imorgon :).



Ni får en fin bild istället



Tagen från balkongen i somras...



/ M A R I



Måndag 8:e november....

Och det luktade lussebullar vid tunnelbanestationen i Ropsten imorse. Såå mysigt :). Liiite tidigt enligt mig dock, men jag fick en liten längtan efter julen.. När får man börja julpynta ???

Igår var jag på Teater som sagt och det gör jag snart om igen, jag var alldeles varm i själen när jag kom hem. Det nöjet ska jag göra till en tradition :). Fadern som jag och Gottfrid var och såg kan jag varmt rekommendera också... Så mer teater åt folket ;).

Idag är det jobb och träning som står på schemat, en vanlig måndag med andra ord. Jag borde egentligen sitta här och ha måndagsångest (som jag brukar ha), men jag känner mig lugn faktiskt. Jag jobbar ju bara måndag, tisdag och onsdag denna vecka så jag känner mig sjukt motiverad....GÖTT :)


Nu måste jag kasta fram lite saker inför lektionen, men vi hörs senare hurrni :)


/ M A R I



Dagens låt - Mikrofonkåt !




Tänk att bli festsugen en söndagseftermiddag :)



/
M A R I



Teater ikväll (Fadern) !!!

Jag har i flera månader sagt att jag vill gå på teater, men jag har aldrig kommit till skott. Det rinner ut i sanden eller så är det ingen som vill följa med helt enkelt. Men ikväll ska jag på teater eller ja, jag och Gottfrid ska på teater. Vi ska se Fadern !! Tack för en briljant idé :).






/ M A R I




En att-göra-lista !!

Jag har fortfarande inte kommit på något märkvärdigt att hitta på idag, men jag har däremot kryssat för massa saker på att-göra-listan. Så jag känner mig rätt så nöjd faktiskt :). Eftermiddagen består av att hålla golvläggaren (Jens) sysselsatt, eller det är väl han som sysselsätter sig själv antar jag så jag får väl stå bredvid och hålla honom sällskap helt enkelt...Skönt att det äntligen ska bli klart i alla fall..!!! Kvällen skulle jag vilja spendera med en stor kopp te i handen, en bra film och trevligt sällskap...Någon som vill joina mig ??. Men nu över till att-göra-listan;

(detta har jag avverkat igår och idag)

[x] Storstädat
[x] Tvättat
[x]
Bokat tågbiljett till Sundsvall
[x] Rensat ur garderoben på kläder/skor jag inte använder
[x] Intresseanmält mig till en PT-kurs och en kostrådgivnings-kurs


Det är skönt när sådana där måsten som bara har lagts åt sidan blir gjorda, så nu kan jag med gott samveta sätta mig ner i soffan och se fram emot en kort arbetsvecka :).



/ M A R I



En bra lördag !!


Jag igår..



Det blev en riktigt trevlig kväll igår !!
Jag och Gottfrid hade bestämt att vi skulle ta take awaymat igår, så det fick bli kinamat och det vet ni alla att jag inte tackar nej till. Efter att vi fått i oss maten fortsatte vi kvällen med lite vin/alkoläsk, prat och Så Mycket Bättre (åh vilket mysigt program)....men när klockan närmade sig 22 begav vi oss in till Scandic Malmen, där vi hade tänkt spendera resten av kvällen, med lite drinkar...Mycket gott :).. Efter någon timme i baren var det dags för två trötta själar att åka hemåt....

Nu har jag ännu en trevlig kväll att kolla tillbaka på, Tack !!



/ M A R I






Jag tog en tupplur !!

"En tupplur är en kort vila som avbryts innan djupsömnen inträder. Ordet kommer av det gammalsvenska ordet tupp eller topp, som betyder kort, och lur, av lura som betyder vila. Sömnforskning har visat att en tupplur är välgörande för de flesta och kan minska uppkomsten av en rad sjukdomar, bland annat hjärtinfarkt. En tupplur kan uppnås med hjälp av vägledd djupavspänning, Yoga Nidra. En del företag tillämpar denna kunskap genom att ge de anställda möjlighet till kortare stunder av vila under betald arbetstid. Då presterar de oftast bättre, och sjukfrånvaron minskar. För personer som brukar ha svårt att somna på kvällen kan dock svårigheterna förvärras av tupplurar under dagen..."



Jag var tvungen att googla och läsa.!!! Jag har länge vetat att det är bra att ta en stödvila, powernap, tupplur eller vad man nu väljer att kalla det för men jag har fått mothugg av en kollega. Men ha, jag hade rätt :)  Efter dagens tupplur så vet jag att det bara gynnar själen, så länge tuppluren inte blir över flera timmar. 15-30 minuter rekommenderas och jag måste säga att efter min 20 minuters vila så är jag betydligt mycket piggare än innan. Så mer powernaps åt folket  ;).


Nu blir det en dusch och lite fix, sedan får jag besök.




(40 minuter senare)
Glasögon och lite andra kläder så...




/ M A R I



Kängor från Scorett !


När jag har tråkigt förgyller jag tillvaron med att kolla på skor, dessa hade jag inte sagt nej till. Hm, ska jag ???



/ M A R I



Mysfredag !!


Som oftast ser det ut såhär när man umgås med dom..bara massa tok :)



Igår blev det myskväll hemma hos grannarna (bilden ovan), med vin, chips/dip, godis, idol och massa tända ljus. Helt underbart :). Rätt person i Idol åkte ut också, så jag var nöjd när jag traskade hemåt.. Väl hemma somnade jag som ett litet barn....


Idag har jag hunnit städat hela lägenheten, bäddat rent i sängen och käkat frukost. Ja, lite har jag hunnit med i alla fall :). Jag får se vad som händer nu, en promenad vore på sin plats då solen strålar så fint. Kvällen ska jag spendera med Gottfrid, får la se vad vi hittar på. Något skoj hoppas jag på :).


Hörs senare.

/ M A R I



Jag idag !





Då var tvätten hängd, så nu kan jag hoppa över till affären och kraffsa ner lite godis i en påse. Ha en fin kväll allihopa, det tänkte jag försöka ha i alla fall :) ♥


/ M A R I



Vargavinter !!



Man skulle kunna tro att det var - 35 grader och metervis med snö, men ja, tittar man i mina fotoalbums så kan man hitta det mesta ;).




Jag ska strax kila på affären och köpa lita gotta, som jag kan ta med mig över till grannarna. Det låter väl som en bra idé va ?? :). Jag sitter för tillfället i soffan och inväntar tvättmaskinen som jag vill ska bli klar innan jag sticker iväg, men varför är den alltid så seeeeg när man ska någonstans ???.


Morgondagen får vi se hur den blir, en sovmorgon först blir det i alla fall. Sedan kan jag bestämma vidare...


Nu hänga tvätt...


/ M A R I











Min torsdag !!!

En läsare ville gärna veta hur en dag kunde se ut för mig, så here we go :

07.00 steg jag upp och började genast göra mina sysslor inne i badrummet, sedan blev det frukost för att sedan rota fram några kläder att ta på mig. En träningsväska hann jag packa ihop där emellan också.
07.35 satt jag mig en snabbis vid datorn, han med att skriva ett blogginlägg som ni ser nedan.
07.56 steg jag på bussen som skulle ta mig till tunnelbanan i Liljeholmen.
08.40 gick 206:an mot Lidingö sjukhus (vid Ropsten), den bussen tar mig till jobbet med andra ord.
09.00 var jag framme vid jobbet, började där och då min arbetsdag. Den har bestått utav halloweenfest för barnen på fritids. Ansiktsmålning, spökrunda, spökhistorier och slutgligen en läskig lunch. (grön och rosa spaghetti, fingrar och aphjärnor). Mums :). Eftermiddagen spenderade vi utomhus med diverse lekar och roligheter.
17.20 stängde jag fritids och gick mot bussen, den tog mig till ropsten och sedan tog tåget mig vidare till Hornstull.
18.20 studsade jag in på Friskis, bytte om och gjorde mig redo för ett jympapass (medel).
20.45 var jag hemma och då blev det en dusch och nu soffan innan sängen ropar. 


Så kan en dag se ut för mig, men observera att mina dagar inte är någon annan lik. Det blir så när man jobbar med barn :).


Imorgon är det jobb som väntar och ett intensivpass på Kungsholmen (friskis), sedan måste jag skynda mig hem och duscha. Idol och lite mys hos grannarna väntar :). ♥



Sov så gott hurrni !!


/ M A R I










Sommar !!

Hm, det känns väldigt konstigt att ens skriva det ordet när det idag är en kall novembermorgon. Men jag har faktiskt drömt om sommaren inatt, närmare bestämt om årets semester som jag hade. Någon som längtar tillbaka kanske???..  På något konstigt vänster så drömde jag faktiskt om saker som på riktigt hände, så ja, jag fick återuppleva massa härliga sommarminnen inatt. Det tackar jag för ♥






Såhär kunde det se ut, där jag satt och lapade sol i min brassestol..
(utsikt från familjens stuga)



Men nu är jag vaken och verkligheten har hunnit ikapp mig, så nu laddar jag för en ny dag med jobb och träning. 



Ha en bra dag ! 


/ M A R I 



 


Hamburgare för 75 personer !!

Gah, efter detta var jag både less och förbannat osugen på hamburgare. Skogsutflykten ställdes in på grund utav en jäkla skitväder, så vi stannade "hemma". Men allt tillbehör till hamburgarna som vi tänkte grilla var framtaget, så det var bara att ställa sig i köket istället och leka kock.....alla var mätta och belåtna efteråt och det var en jäkla tur, skära upp grönsaker, steka hamburgare osv för 75 personer var inte det roligaste kan jag lova..


Efter jobbet mötte jag upp G för att åka och kolla på en bil åt/med honom och ja, nog blir det ett köp allt...Eller ?? :). Nu är jag däremot hemma, nydsuchad och lagomt mör efter en bra dag. Imorgon blir det sovmorgon, halloweenfest, stängning på jobbet och träning... Kul :)





En bild tagen förra påsken..Moster saknar er ska ni veta ♥



/ M A R I




Intensivpass på friskis !!

Yes, precis vad jag har kommit hem ifrån. Ett hårt men roligt pass som jag lovar kommer sätta sig i benen imorgon, fy fan. ha ha.. Men det är det värt :). Imorgon får det bli en vilodag från träningen....


På jobbet flöt det på som vanligt, vi har varit på äventyr hela dagen så både vuxna och barn var trötta när vi kom tillbaka till skolan... Något sjukt patetiskt hände mig idag också, men jag orkar inte dra hela historien här ;). Imorgon blir det utflykt till skogen, med grillning och andra trevligheter. Därför var jag tvungen att inhandla ett par gummistövlar idag, eftersom jag har mina andra i sundsvall. (bild kommer nedan)..... Resterande dagar som är kvar av denna arbetsvecka kommer bestå av jobb och träning... mer hinner jag inte riktigt med, men snart är det helg igen hurrni och den är i nuläget planerad till max...Skoj !!!!


Stövlar från Tretorn, 599:-




/ M A R I




En sportig dag !!

En bra början på veckan, helt klart !!!! Jag började med att åka skridskor hela förmiddagen med barnen, gissa vem som tyckte det var roligast ?? :). Det rycker lite i mina bandynerver när jag snörar på mig ett par skridskor faktiskt, men det är något jag lagt bakom mig nu. Efter lunchen blev det fotboll med några stycken, så ja, mina ben har gått varm idag för jag gick på ett intensivpass efter jobbet också. Ha, vad sjukt duktig jag är :).




Jag blev ett hockeyproffs idag ;).



Imorgon blir det museum med kidsen, Etnografiska för att vara mer exakt. Jag hade hellre gått på Tekniska eller något liknande dock, men det är bara att gilla läget :). Det blir nog en bra dag ändå....dagen avslutas återigen med ett intensivpass...



Nu ska Mari sova, men vi hörs imorgon.


/ M A R I





RSS 2.0