En sköööön jävla dag !!

Shit, det var inte igår jag hade en sådan här dag. En göra-ingenting-gå-mellan-sängen-och-soffan-dag....Helt fuckning jävla underbart för att vara lite grov i munnen. Sådana här dagar ska jag banne mig planera in i kalendern, ett måste ibland faktiskt. Ja som sagt, jag har inte gjort någonting alls idag. Det enda vettiga jag har gjort är att packa ner alla saker som ska med i morgon och tvättat. Annars har jag slappat som bara Mari kan =). Men nu har jag tagit mig i kragen och duschat i alla fall och nu inväntar jag besök från Marie, det blir mys. Vi ska se Sommarkrysset och bara umgååååås. Det blir en tidig kväll, för i morgon är det upp med tuppen och sedan iväg till Stockholm. Det blir nice, skönt att jag får sällskap också.. !!!! 


Nu kommer Marie, vi hörs !!! 

/ M A R I 


 

Bröllopsnack och mys med vänner !!

Åh vilken mysig kväll jag, Josefine och Caroline hade igår. Tack än en gång för att vi fick komma förbi vännen ♥ !! Vi insåg snabbt att det inte skulle bli någon film, eftersom våra trutar gick i ett. Men sådant är också väääldigt trevligt. Vi började minnas tillbaka till vår första Åre-resa tillsammans, vi var 16 år och det var full fart varenda dag. Att man orkade, knappt så jag orkar en dag i dagens läge. Sedan kom vi in på bröllop och hur vi skulle vilja ha det.. Vart ska man gifta sig? Hur ska bröllopsfesten gå till? Ska pappa lämna över? Hur skulle man vilja att möhippan var??? Nog för att man inte bestämmer sådant själv, men vi gav några önskemål i alla fall...osv... ett riktigt intressant ämne att prata om faktiskt :). Jag däremot vet på ett ungefär hur allt ska se ut och gå till, men det gäller ju att mannen i fråga också får vara med och bestämma.. på ett litet hörn i alla fall ;). Nu ska ni inte tro att jag ska gå och gifta mig, utan det var mest bara tankar och drömmar som flög fritt.  Vi surrade på mest hela kvällen, timmarna gick och plötsligt var klockan midnatt. Så jag och Caroline gasade hem, och jag somnade väl vid 02-tiden. Efter en jättemysig kväll !!!!


Idag blir det packning och check så jag har med mig allt hem, jag åker ju tillbaka till Stockholm i morgon. Jobbet och allvaret väntar på måndag. Bläääää skulle jag vilja säga nu, jag har världens ångest. Men på onsdag lovar jag er att jag är inne i rutinerna igen....



Josefine och Caroline, skål på er. Vuxna människor dricker coca cola :P.




Här var det framdukat, morötter/gurka och dip, cola och masa godis. Mys var det =)




Detta kallar vi kvinnligt, som faaan !!!





/ M A R I



Taking Chance !!




Berättade ju att jag skulle se en film med familjen igår, det blev den som jag visar ovan. En sann berättelse dessutom !!! Jag hade förväntat mig lite action och lite annat spännande, som jag tror att dom resterande familjemedlemmarna också hade förväntat sig. Men i efterhand skulle kort och koncist säga att det var en dokumentär om hur USA hedrar sina militärer som fallit offer. Ingen höjdarfilm om man frågar mig direkt, jag gick ifrån när det var mer än halva filmen kvar. Vist den var bara 1h och 17 minuter, men nej....detta var ingen Mari-film !!!!!


/ M A R I



Fredag 30:e Juli 2010 !!

Hej på er !!! Nu har jag landat hemma igen, i stora staden Sundsvall alltså. Det har blivit lite flängade nu dom senaste dagarna, bara för att jag velat hinna umgås med ALLA på något sätt innan jag åker tillbaka till Stockholm på söndag. Jennie och Markus skjutsade hem mig i morse, jag snabbade att göra mig iordning och sedan ner på stan. Mötte upp Caroline och Josefine för en lunch, sedan lämnade vi Josefine på jobbet och vi andra två traskade ner på storgatan och glodde i butiker. Ingen av oss blev så mycket klokara av det, så vi hamnade på Waynes tillslut. Men det var i alla fall trevligt att få en dag med Caroline på stan, Josefine en snabbis också för den delen :P. Men än är det mysiga inte över, vi tre tänkte nämligen köpa lite gotta och åka hem till Josefine ikväll. Lite mer nostalgi måste jag få innan jag åker hem =).


Hör och häpna men det blir buss ner till stockholm, hur måååånga gånger har jag inte sagt att jag aldrig mer ska åka buss????? Miljontals gånger skulle jag vilja påstå, men detta kan nog bara infalla den dagen då jag tar mig i kragen lite tidigare när det gäller att boka färdmedel. Men jag har som tur är Marie som sällskap på bussen ner, så det ska nog bli bra ändå.


Nu ska jag köra en stödvila och ladda för en myskväll..






/ M A R I





En bra dag med hela familjen på stan !!

Men jusses vad varmt det är, eller kvavt för att vara lite mer korrekt. Svetten har lackat på mig idag, när jag satt mig ner och fikade med familjen + Marie kändes det som jag hade sprungit marathon. Kul, jättekul när man ska gå på stan en hel dag. Men vi har haft det jättetrevligt, det blev en snabb visit på stan i och för sig men jag fick i alla fall tummen ur och köpte mig en ny plånbok. DUKTIGT !!!!!! Nu slipper jag få ryggskott.....


När vi kom hem blev det tacos och vin, mumsigt. Nu har jag precis introducerat pappa i internetbankens värld. Det kan vi ju säga var på tiden, men det var en enkel match...

När barnen har lagt sig blir det film och lite gotta, kommer inte ihåg namnet på filmen så jag får återkomma med det efter att jag har sett den. :)


Här kommer det lite bilder från gårdagen:


Mina bästa vänner.




Det var rätt tomt när vi kom, men det blev fullsatt på bara några minuter.




Kossan fick vara med också. Evert döpte vi honom till :)





Tufftuffloket var också på plats, men vi hann inte åka med.




Väntan är lång, men snabbt därefter var vi alla proppmätta.





När vi slukat vår mat kom det 50 raggarbilar, dvs att det kom runt 100 personer till på ett redan fullsatt ställe.




Min mat. Ugnsbakad laxfjäril med smörslungad potatis och skagenröra.




Markus intar den stoooora burgaren.




Alla dyker ner i tallrikarna.




Jag igår.


/ M A R I




Torsdag 29:e Juli !!!

Hej på er !!!! Här är det full fart, fullt hus är det också. Hela familjen åkte ut till havs igår och käkade middag på en fiskerestaurang, sedan hängde alla med hit till stugan. Och alla är fortfarande kvar :). Mysigt !! Vädret är inge vidare idag, så vi ska åka in till stan och strosa runt lite. Fika och shoppa lite kanske, det var ett tag sedan nu !!!

Jag återkommer senare när vi är tillbaka, med lite bilder och annat skoj.!!!


/ M A R I



Smultron vid mitt smultronställe !!

När jag pratar i telefon har jag en benägenhet att spatsera runt och pyssla med saker och ting, sitta still och prata går helt enkelt inte. Går ni runt när ni pratar i telefon? Så när jag hade ett långt samtal med Märtha nyss passade jag på att plocka lite smultron som jag fick syn på, stora och goda var dom också. Trä dom på ett strå var jag också tvungen att göra, allt ska gå rätt till :). Detta för mig tillbaka i tiden, då jag var vid mormor och morfars sommarställe. Där kryllade det av smultron, så där kunda man trä lååånga strån med massa stora härliga smultron. Smultron vid mitt smultronställe med andra ord !!! ♥







SOMMAR !!!


/ M A R I



En heldag med Elin och Oliver !!

Det blev lite dålig uppdatering igår, eftersom jag var inne i stan hela dagen. Men min dag tillbringade jag med Elin och Oliver i alla fall. Sååå mysigt !! När jag kom dit sov Oliver så jag och Elin passade på att fika och pratar lite, nybakade bullar och saft. En riktig fika med andra ord :). Oliver tänkte nog inte alls vakna från sin skönhetssömn, men tillslut så. Då fick jag leka av mig lite, det blev fotboll, gå-till-affären-lek och den hederliga tittutleken!!!! Mari var i sitt esse kan jag lova er ;). Vid 16-tiden åkte vi och hämtade Kim på jobbet, sedan hem igen och ladda för att åka och kolla på fotboll. Kim och Kristoffer (Marias kille) spelar i Kuben, och dom hade match. Kuben Vs Höga Kusten, japp, rätt lag vann !!!! Kuben VS Höga Kusten 4-0, och Kim gjorde två snygga mål. Bra jobbat !! Sedan var det kramkalas och hejdå, jag begav mig ut till stugan igen.


Jag ser fram emot att få träffa er snart igen !!!! Kanske att det blir lite tätare mellan gångerna också, vem vet ;).


Kärlek till er mina vänner ♥




Boxaren Oliver är redo att gå en rond.




Fikadax innan vi åker och hämtar pappa.




Kim syns, men det är kanske svårt för er att urskilja honom..




Min vackra vän Elin.


Oliver fick sig en ny badrock från tant Mari, jag och Elin konstaterade att det bara var boxningshandskarna som fattades. Då hade han rankat sig in till boxareliten direkt. Tack än en gång för en trevlig dag..


/ M A R I



Mitt huvud sprängs snart !!

Jag vet inte varför, men mitt huvud sprängs av funderingar snart. Ångesten deluxe har landat i min kropp antar jag, jag vill men jag vill ändå inte åka tillbaka till Stockholm. Jo jag vill !!! Har nu tre nätter i rad legat och funderat över livet ett par timmar, har väl vid 03-tiden tvingat bort tankarna och fallit in i en dvala som övergått till sömn vid sisådär 09-tiden. Därav mina enormt långa sovmornar och min trötthet. Är det i stockholm jag vill vara? Ska jag plugga? VAD ska jag plugga? VART ska jag plugga? Ska jag flytta hem till sundsvall?? Ska jag flytta någon helt annanstans ?? VAD vill jag jobba med i framtiden? Ja vad fan är det jag vill göra egentligen....och jag vet att det bara är JAG som kan svara på dessa frågor. Det är ju ändå jag som bestämmer över mitt liv.. Men jag vet tyvärr inte hur jag ska bära mig åt för att få svar på frågorna !!! Gaaahhh jag blir tokig....


Den enda frågan jag redan har svarat på är att jag vill hitta en plats där jag kan känna mig "hemma", en egen plats som jag byggt upp själv. Om den platsen är i Stockholm eller i Sundsvall vet jag ännu inte..(?)..Märtha detta är inget emot dig, jag trivs att bo med dig... ville bara klargöra det, så det inte blir några missförstånd. !!!!!


Jag ska kolla upp lite saker, sedan är kanske några fler frågor besvarade. Vi får se !! Håll tummarna för mig...

/ M A R I








Tisdag 27:e Juli !!

Tänk er, snart är det augusti och snart är det höst/vinter. Banne mig vad snabbt tiden går, och snabbare går det när man har roligt (semester). Men nu ska vi inte vara så negativa, jag ville bara uppmärksamma er om detta ;)


Idag blir det in en sväng till stan, träffa en kompis och sedan åka och kolla på fotboll med Elin. Vette tusan vilka lag det var som spelade, Kuben vet jag i alla fall. Bra att en fotbollstjej har stenkoll på sådant :). Funderar om det blir en natt i stan också, skulle behöva göra några ärenden på banken i morgon.. Men jag får se !!!! Vad händer hos er idag ?! 


I morgon ska jag börja ställa klockan på morgonen också, måste vända tillbaka dygnen. På måndag när jag börjar jobba startar jag med en öppning, vilket medför att jag måste kliva upp 05.00. Vilket jag inte gjort på över en månad nu. Så upp före tuppen blir det i morgon. JIPPI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nej, nu blir det en dusch...




Tänk om man fick backa bandet och ha fyra veckor till...


/ M A R I



Bilder, Barnkalas och mys framför brasan !!!

Så då var en till dag förbi, vad snabbt allt går. Kan bero på att jag sov så länge i morse :). Jag och mamma gasade in mot stan i alla fall, vi hann hem en sväng och hämta lite post. Sedan blev det kalas hos Alvin !!! Jag vill också ha en sådant kalas, då man får massa paket, massa tårta och bara få vara i centrum hela dagen. Få vara ett barn med andra ord :). Den tiden är nu förbi dock, men ni minns väl hur mysigt det var att fylla år när man var liten ?!. Alvin verkade vara mer än nöjd när vi begav oss hemåt, det är huvudsaken. Min älskade Alvin !!! ♥




Födelsedagsbarnet öppnar paket.




Söta Ida var det fart på som vanligt.




Elsa försöker visa moster sin glugg, första tanden är tappad.




Elsa, Edvin och Ida posar fint.




Kidsen är samlade, snart är det mat på väg in.




Det bjöds på grillade hamburgare och korv.




Efter maten blev det kaffe, kaka(or) och tårta.




Alvin blåser ut dom 6 ljusen.




När sittplatserna tar slut åker utomhusmöblerna in. Praktiskt :)




Jag idag.



Nu har jag bytt om och slagit mig ner i soffan, sitter för tillfället och kollar på Lotta på Liseberg. Sedan får vi se vad som händer, tror faktiskt att det är en bra film på 4:an vid 21-tiden.


/ M A R I



Maria Haukaas Storeng feat. Måns Zelmerlöw "Precious To Me"




Detta kommer Carro gilla, men även jag =)





Måndag 26:e Juli och nu blir det barnkalas!!!

Jag får först och främst Gratulera min ena systerson, Alvin som fyller år idag. Hela 6 år blir han. Han är en stor kille nu med andra ord :). Min lilla fis !!! Jag själv tycker att han föddes nyss, men tänk vad åren går för nu är det dags att börja i skolan.... ♥







Jag sjusovaren själv vaknade vid 10.30 av ett ryck, eller jag skyller på att det var mammas mobil som ringde. Men det var en smärre chock, det lät ungefär som tredje världskriget höll på att bryta ut. Jag somnade vid 03 i natt nämligen, på grund utav att jag sov en timme i soffan på kvällen. Typiskt !!!!!  Men men, upp kom jag i alla fall och nu är frukost och lite annat fixat... Ska väl snart börja göra mig i ordning för kalas, barnkalas alltså. Vi hörs senare..






/ M A R I







Nu har jag varit dålig igen, men här kommer det en uppdatering =)

Ni minns att jag var dödstrött sist jag skrev, men tro inte ett jag har sovit sedan dess. Det har varit full fart, från morgon till kväll varje dag. Och sjukt roligt har jag/vi haft det :). Det har jag mina underbara vänner att tacka för, speciellt Marie denna gången. Eftersom vi umgåtts 24/7 sedan i tisdags. Men nu till uppdateringen =)


onsdag gjorde jag ju mig klar och åkte ner till Marie, vi började handla lite sedan kom Märtha också förbi. Sedan var vi igång, vin och groggar svalkade våra strupar i värmen. Kinamat blev det också =). När vi umgåtts ett tag och klockan började närma sig gå-ner-på-stan-tid packade vi ihop och blev nedskjutsad av Märtha. När vi hade gått förbi och hejat på en bekant till mig mötte vi upp Märtha, Anna, Nina och några till på Stadshusverandan. Där blev vi inte långvariga, vi spatserade nämligen vidare till All Star i stället. Det hade vi ju kunnat skippat dock. Men det blir vad man gör det till :). Lite senare träffade jag och Marie på några bekanta till hennes familj på Bishops Arms, så där fastnade vi till det var dags att åka hem. Men sjukt roligt hade vi :)


Torsdag blev en lugn dag för oss båda, vi vaknade och greppade tag i en stadig frukost och en dusch. Sedan åkte jag till syster mellan och hälsade på, det blev tacos till middag där :) Tackar !!!! När det var dags för barnen att sova åkte jag tillbaka till Marie, dit Ronja och Sofia också hade anlänt. Två tjejer jag och Marie gick tillsammans med på Högstadiet. Nostalgi, ja visst :). Vi gick laget runt och uppdaterade varandra om vad som hänt och vad som sker i våra liv. Såå trevligt att träffa dom !!! Sedan blev det godnatt...


fredag vaknade vi utvilade vid 11-tiden. Då blev det frukost och sedan en snabb sväng ner på stan för att göra några ärenden, alkohol och lite käk skulle inhandlas. Vi var nämligen bjuden på grillkväll hemma hos Märtha. (skulle såhär i efterhand kalla det för en drinkkväll i stället). När vi anlände blev vi bjudna på ett glas Rosésangria och massa tilltugg, sedan åkte hela skålen fram. Så efter en liten stund var all Rosésangria slut. Då kom en fulgrogg som Märtha så fint kallade den fram, men det var då mig ingen fulgrogg. Den var hur god som helst !!! När vi fått i oss den tog vi tag i det vi egentligen kom dit för att göra- Grilla !!!! Maten smakade riktigt bra och vi alla var på toppenhumör :). Efter lite skratt, mat, musik och en härlig kväll kom den fram. Den så otroligt goda drinken, som jag nu har pratat med alla om. Rabarber Svaj hette den tydligen !!! Jag överdriver inte om jag säger att det var det godaste jag druckit någonsin...i alkoholväg alltså ♥. Sedan blev det stan...det blev en tidig kväll dock. Men vi lämnade en väldigt trevlig kväll bakom oss !!!


Lördag och jag var tröttare än tröttast. Det blev inte många knop gjorda, jag låg mestadels i soffan och grämde mig för att jag skulle ut en kväll till. Det blev dock en mycket lugnare kväll för min del, men den avslutades på Oscar vid 03-tiden. Men en sak är säker, dit går jag inte tillbaka. Vilket jävla skitställe, under all jävla kritik faktiskt.


Idag är det söndag och jag är pigg som en mört faktiskt :). Har bara tagit det lugnt och myst inomhus, sådant får man göra när det regnar !! Nu är jag åter i stugan med mamma och pappa.... Här blir jag i några dagar, måste passa på att umgås med föräldrarna innan jag åker tillbaka till Stockholm...





Jag i fredagskväll.


/ M A R I






Trötthetsministern talar !!!

Jaha du, här går det snabbt framåt. Eller inte !!! Någon slags trötthetskänsla har ramlat över mig, jag skulle kunna lägga mig och sova. Men icke, sådan ska vi inte vara. Här ska vi ju ut och ha skoj ikväll, glöm inte det =). Tröttheten tror jag har att göra med att jag vet att jag snart börjar jobba igen, en slags ångest gissar jag att det är. Jag menar, man vänjer sig rätt snabbt att vara ledig.

Just nu håller på att göra mig i ordning, eller jag är faktiskt klar. Jag ska bara bestämma mig vilka kläder jag ska ha på mig, går det bra med mina gamla fotbollsshorts och ett slitet linne ???? Jag orkar inte..haha. Det blir en teskedsgumma av mig ikväll i alla fall, en knut får pryda mitt huvud. Orkar inte duscha håret helt enkelt, illa. Men det blir nog bra ändå :). Nej, sluttjatat. Nu ska jag packa en liten väska och kasta på mig några kläder, jag ska sova hos Marie i natt är det tänkt. Vi måste ju umgås, snart lämnar hon mig och blir borta i 6 månader. Hur fan ska det gå ????????????????? Nej, kläder var det. Hej !!!!





Testade att få till ett leende, men det gick sådär.


/ M A R I



21:a Juli 2010, bröst och underbara vänner !!!

Tänk vad man kan bli varm i kroppen när man umgås med vissa människor, människor som betyder så oerhört mycket för än. Igårkväll var jag, Elin och Maria och hälsade på Caroline nere i stan. Man skulle kunna tro att vi umgås med varandra 24/7, för allt känns så otroligt bra tillsammans med dessa personer. Eftersom jag inte bor i samma stad längre så umgås vi väldigt sporadiskt, men när vi väl träffas är allt som förr. Vi skrattar, flamsar, skrattar lite till, flamsar och skrattar lite till. Dessa tre människor kan man lita på, man vet att dom finns där.....det är riktig vänskap...Och så kommer det alltid vara, vad som än händer. Kärlek till er ♥


Men i alla fall, kvällen hos Caroline var supermysig. Hon hade gjort en jättegod paj och vi andra hade köpt med oss en massa gotta. Så det gick ingen nöd på oss direkt :). Vi surrade gamla minnen, pratade framtid osv, måste också tillägga att halva kvällen gick åt att prata om bröst. Hur bh:ar ska sitta och vilken storlek osv man ska ha..tjejsnack deluxe :)... Tack tjejer för en fin kväll !!! Får även tacka för det fina kortet och innehållet jag fick av Elin och Maria med familjer, eftersom dom hade lånat lägenheten i stockholm. Tack !!!!


Idag blir det till att ta till andra åtgärder, för ikväll ska det nämligen intas starkare drycker hörde jag =). Det blir lite käk hemma hos Marie, för att sedan trippa ner på stan och inta någon trevlig uteservering. Om det finns någon vill säga ???????


Nej, nu blir det till att läsa lite ur min bok. Jag läser och läser, men den tar aldrig slut. Men snart så, och bra är den kan jag lova er :). Som sagt, det kommer recensioner om böckerna lite senare.



Det glömde jag !! Jag, Märtha, Anna och Lennie spelade minigolf på dagen också.







Mycket gotta var det som sagt.




Söta Elin.




Maria och Caroline (proffset) pratar bh:ar, som var kvällens huvudämne som sagt :)




Jag fick vara med på ett hörn också.


/ M A R I




20 Juli 2010 !!!

Måste erkänna att jag saknar att vara i stugan lite, där var det bara att kliva ut och känna friheten omringa en på morgonen. Men här kan man bara inte gå ut, då blir man väl anmäld. Inte för att jag springer runt naken, men ja ni fattar. Hoppas jag :). Idag ska jag passa på att läsa ut min bok, så jag ska strax sätta mig ute och sjunka in i bokens berättelse. I eftermiddag/kväll ska jag träffa Elin, Carro och Maria. Det ska bli skoj !!!! Får se vad vi hittar på, men surra lite skit och äta något gott tyckte jag det ryktades om. Vad gör ni en dag som denna ?


Igårkväll blev det en sväng runt Alnön, vi stannade till på Spikarna och kollade runt lite. Ack ett sådant vackert ställe, där skulle man bo :). Sedan kikade vi runt på massa båtar osv..... En trevlig kväll blev det !!!




Spikarna på Alnö, Sundsvall.


Nej brassestol och en bok var det, hej sålänge.


/ M A R I







Bilder och en dag på stan !!!!




Vad tvungen att fota den stackarn innan jag räddade honom från att ha fastnat i draperiet.







Dom säger att om man kysser en groda förtrollas den till en prins, men inte fan han jag det. Han hoppade iväg lika snabbt som jag hann blinka. Så rolig var han !!!







En bild från stugfesten i lördags. Trevligt var ordet !!!!



Idag blev det en heldag på stan kan jag lova, mötte upp Marie vid 12.30, sedan snokade vi runt i massa butiker innan jag fick blodtrycksfall och var tvungen akut att inta mat. (skippade frukosten nämligen). Så vi slog oss ner på 1891´s innergård, där blev det en god smörgås och en icelatte. Solen gassade på oss där vi satt och vi båda mådde riktigt gott, så vi blev kvar där. Märtha kom in lite senare, hon tog en snabb kaffe innan vi drog vidare och kikade på lite kläder. Marie lämnade oss tillslut så jag och Märtha fick för oss att käka sushi, så nu är middagen också intagen. Det blev en härlig dag med andra ord :).







/ M A R I









Snart är min tredje bok utläst !!!

Blir nästan imponerad av mig själv nu faktiskt, jag är ingen som slänger mig på sofflocket och läser en bok. Tvärtom, för mig ska det vara fart och fläckt hela tiden. Men denna sommaren har något hänt, jag har snart läst ut min tredje bok på min semester. Duktig Mari :). Kan göra en liten recension av böckerna senare, men nu tänkte jag snabbt göra mig i ordning och åka ner på stan för att möta upp Marie. Får la se vad vi hittar på, men lite skyltfönstershopping och en kaffe vore trevligt :).


Igår blev jag som sagt bjuden på middag hos Märtha, Anna var också där. Det blev tacos och en jättegod blåbärspaj till efterrätt. Vi körde en nostalgisk kväll med lite portello också :). Tack för en trevlig kväll tjejer !!!!


Nu ska jag skynda mig...Hej !!!!




En bild tagen för någon månad sedan.



/ M A R I





Party Party !!!

Igårkväll var det fest för alla i stugområdet, det var partytält, femkamp, lotterier, grillbuffé, rosé, sangria, drinkar, musik och massa människor hela kvällen :). Det kallar vi sommar !!!!! När klockan slog midnatt och regnet började smattra mot tältet begav jag mig hemåt. Inte för att det var så långt att gå, eftersom tältet nästintill står utanför vår stuga. Men i alla fall :). Efter en trevlig kväll somnade jag som ett litet barn... Jag gjorde något igår som jag tycker är så barnsligt roligt, - jag körde fyrhjuling !!!!! Oj oj, man blir som ett barn igen när man sätter sig på en sådan. Kan man önska sig en i julklapp kanske ????? :)...Kommer bilder från kvällen lite senare...


Jag vaknade för inte så länge sedan, satt mig på altanen och intog frukosten som vanligt. Nu ska jag snart gå ner och ta ett bad faktiskt, måste svalka av mig lite. Sedan i eftermiddag blir det en färd in till stan och middag hos Märtha..Trevligt trevligt :).




Bild från Gatufesten.


/ M A R I




Bad och sol :)

Grymt skönt med en sovmorgon, det var länge sedan jag lyckades sova till 10.30. Vakna upp till det här vädret är inte så illa heller, grymt om jag får säga det själv. Idag blir det sol och bad....igen....:). Ska slänga på mig bikinin och gå ut strax, här inne kan jag inte sitta....

I morgon blir det en stadsbo utav mig, jag lämnar landet och mina föräldrar för att bo i deras lägenhet inne i stan ett tag. Känns som jag måste få lite civilisation ett tag, innan jag lämnar Sundsvall och semestern bakom mig.




igårkväll..



/ M A R I




Bilder från dagen !!!








Några enstaka bilder från dagen. Ida hon är ju sötare än socker i alla fall, det är ett som är säkert :)



/ M A R I



Födelsedagskalas, Timoteij och massa sol :)

Det börjar bli tjatigt tror jag, men mina lediga dagar blir bara mer och mer underbara. Antingen är det vädret eller så är det mitt liv som leker helt enkelt :). Vet inte vad det kan vara, men jag är på strålande humör heeela tiden. ♥


Idag blev det uppstigning vid 09-tiden, gjorde mig i ordning, käkade frukost och sedan gav vi oss iväg. Jag hade nämligen inte köpt någon present till Ida (hon fyller 3 år idag), så jag var tvungen att åka på stan fram och tillbaka. Mamma gjorde mig sällskap, medan pappa åkte hem och gjorde lite nytta :P. Jag köpte en jättefin rutig skjorttunika till Ida samt några Hello Kitty trosor. Hon blev mer än nöjd den lilla fisen :). Timmarna rullade på, kalaset tog slut och vi gav oss iväg till Folkets Park. Hela familjen. Barnen hade för en tid sedan önskat att få gå och se Timoteij, så ja, varför inte. Vi packade ner filtarna och uppfyllde deras önskan !!! Måste erkänna att det var riktigt bra, eller så var det kvällssolen och alla människor som förgyllde min kväll. Vem vet ??? :) Nu är jag hemma i stugan igen, så nu tänkte jag sätta mig ute på altanen och njuta lite innan det är dags att sova. I morgon blir det förhoppningsvis massa sol och bad. Kvällen bjuder däremot på grillfest, med alla i stugområdet. Det kan sluta hur som helst !!!




Ida 3 år. Bilden är några dagar gammal.


/ M A R I




Bilder från Höga Kusten !!












Ett par bilder från vår lilla resa igår ♥


Vi åkte och hälsade på en kusin till pappa, i Nordingrå. Stället alla borde besöka med andra ord :). Vi åkte runt och kollade på alla ställen man måste se, och det är som jag alltid brukar säga - Underbart vackert !!! På kvällen blev vi bjuden på middag hos en annan kusin till pappa, så vi kan säga att det blev en liiiten släkträff igår. Jag ser redan fram emot nästa gång jag åker dit.




igår.



/ M A R I






Vilken dag !!

Ska köra ett snabbt inlägg innan jag, mamma och pappa åker och handlar lite. Nuför tiden får man göra sådana sysslor på kvällarna, då det blivit lite svalare. Shit vilket underbart väder :). Marie har varit här på besök idag, vi började med bad och sedan har vi gassat i solen hela dagen. Skönt värre !! Paula, snart ser jag ut som en turk..haha..du kommer väl ihåg?? :).  Men ja som sagt, jag ska sticka iväg nu. Sedan blir det ett inlägg med lite bilder osv... Hörs sedan !!






/ M A R I



Höga Kusten, Nordingrå. Mitt smultronställe !!

Får nästan nypa mig själv i armen, jag är alldeles lyrisk. Åh vad jag älskar Höga Kusten !!! Det är ett ställe alla borde besöka någongång.. Jag klev upp tidigt i morse och drog iväg, det resulterar i att jag är trött nu. Så jag tänkte berätta mer i morgon, och självklart ska jag visa er några härliga bilder :). Godnatt !! ♥






/ M A R I



Ett ligg på altanen !!!

Vilken seg dag, men den har varit varm, trevlig och inneburit massa familjetrevligheter. Vaknade först vid 06-tiden i morse, med ett jäkla ryck. Hörde pappa pyssla på ute i köket så jag trodde helt klart att det var dags att kliva upp. Hm !!!!! Men som sagt, klockan var bara 06.00. Jag försökte somna om men åskan och regnet som piskade mot fönstret hindrade mig. JÄKLAR tänkte jag och rent ut sagt flög upp, ut på altanen och raka vägen mot torkställningen. Jag hade ju kläder på tork, som jag ville skulle vara torra i morse. Men där fick jag tänka om, för dom var dyngsur och äckliga utav regnet. Aja !!! Det var bara atta kasta in kläderna och försöka somna om...igen... Sedan vaknade jag igen vid 10-tiden då mamma frågade om jag ville följa med in till stan. Upp och hoppa blev det, en snabb frukost och en snabb dusch. Sedan åkte vi iväg. Dagen har spenderats hemma hos Madelene och Fredrik, där vi poat på och bara umgåtts. Jag däremot har inte lyft ett finger, jag har legat i brassestolen och njutit av det fina vädret. Jag måste säga att det är jag riktigt duktig på :). Jennie och Markus kom också förbi, så det blev en familjemiddag på kvällskvisten. Det är alltid lika trevligt !! Nu är jag i stugan igen, ska snart ta en dusch och sätta mig i soffan och kolla på Allsång På Skansen.


I morgon ska jag, mamma och pappa ta en sväng till Nordingrå (Höga Kusten) för att hälsa på en släkting till pappa. Självklart ska vi besöka alla mysiga ställen också, dom ställena man måste se när man är där uppe :). Om jag någongång ska skaffa mig ett sommarhus så ska det vara där uppe...!!!!








/ M A R I





Underbara sommar !!!

Shit vad livet leker, eller så är det jag som tycker att min semester varit helt fantastiskt hittills !!! En blandning av båda skulle jag nog tippa på i och för sig... Bloggandet uteblir lite eftersom jag knappt är hemma något, eller rättare sakt, är inomhus. När solen skiner ska man inte vara inne !!!! Dom senaste dagarna har förgyllts utav massa bad....och massa annat skoj !!!!


Fredagen började jag nere på stranden med Elsa och Edvin, där vi badade och lekte i någon timme. Vi fortsatte med detta när lunchen var intagen, sedan kom syster äldst och barnen hit också. Solen strålade underbart, så det blev lite mer bad. När klockan nästan slog middag kom Jens och grabbarna hit. När middagen intagits och det var dags för barnen att lägga sig begav sig jag, Madde med familj, Jens och grabbarna hem till stan. Det blev inte så mycket mer innan det var dags för sängen....


Lördagen fick bjuda på en skön sovmorgon, molnen låg tätt så vi bestämde oss för att inviga det nya äventyrsbadet här i Sundsvall (Himlabadet). Jäklar vad skoj det var, minns inte sist jag tyckte det var så roligt att åka massa vattenrutschkanor. Efter drygt 5 timmar var vi alla slutkörda, så vi duschade och åkte hem. Jag, Jens och Fredrik som var dom vuxna på badet var mer än död på kvällen, så vi spenderade kvällen i soffan. Barnen var också trötta, så det blev en tidig kväll.


Söndagen bjöd också på en sovmorgon, shit vilken träningsvärk jag hade. Ryggen värkte och benen vek sig under mig, men det var det värt. För äventyrsbadet besöker jag gärna igen :). Eftersom solen strålade så packade vi badväskorna och åkte ut till Bergafjärdens havsbad, där blev vi i ett par timmar. Skönt var ordet !!!!! När vi kom hem trixade jag ihop en tårta och medan dukades middagen fram. Viktor (Jens äldsta son) fyllde år dagen till ära. Så det blev kalas, med tårta, paketöppning och fiskedamm för barnen. Mys !!! Sedan drog molnen in och vi blev bjuden på ett åskväder..... Resten av kvällen spenderades inomhus i soffan och fotbolls VM.


Måndag, idag alltså. Jens och barnen begav sig hemåt vid 12-tiden, så jag passade på att bli skjutsad till Berga. Där jag hade bestämt träff med Marie, ja det blev mer bad och sol idag. Jäklar vad varmt och skönt det har varit :). Nu sitter jag i stugan och svettas, men jag klagar inte.....


Jag har haft fyra fantastisk bra dagar. Så jag hoppas det forstätter såhär :). Nu ska jag kika lite tv och bara slappa med min mamma vid min sida....






/ M A R I



Alfapet, jordgubbar, Gatufesten och massa annat !!

Oj vilken start på semestern. Helt fantastiskt !!! För att börja om från början så kom Marie till mig i söndags. Delar av familjen och Marie beställde mat från pizzerian i Njurunda, sedan blev det spel och en härlig kväll på altanten. Helt underbart nu när man kan sitta ute hela kvällen, utan att frysa. Det är sommar :). På måndagen begav vi oss in till stan som sagt, gjorde några ärenden på stan och sedan var vi igång. Måndag, tisdag och onsdag spenderade vi nere på Gatufesten. Hej och hå vad roligt vi har haft det =). Det bör upplevas för att förstå, så därför lämnar jag det tomt där.  Men jag och Marie lämnar aldrig några tråkiga kvällar bakom oss, allt är skoj när vi umgås. Vi får tacka Anna, Lotta och Caroline för tre trevliga förfester också.


Idag när jag vaknade insåg jag att jag mådde apa, usch. Men det var det värt =). Nu blir det lite vila och laddning för en trevlig kommande helg. Sundsvall får nämligen besök utav tre stockholmare....










Mari och Marie
En härlig duo :)


Lite fler bilder från Gatufesten kommer, men nu måste jag duscha.



/ M A R I






Gatufesten 7/7 2010 !!

Kan ju först och främst säga att jag inte är 17 år längre. Hej och hå vad trött jag är !!! Men allt det roliga väger upp tröttheten faktiskt, vi har haft så sjukt roligt. Måndagen var en succé kan jag meddela, oj oj.... Gårdagen var liiite tam, men som man brukar säga....det blir vad man gör det till..Jag och Marie lyckas alltid :). Vi åkte som sagt till Anna på förfest, när klockan började närma sig 21.00 begav sig jag och Marie ner på stan. Mat skulle intas !! Sedan var det fart....Standut Blakk på scen, det kan inte bli så mycket bättre faktiskt. Grymt helt enkelt !!

Nu är vi snart på gång igen, sista kvällen. Vad tror ni, den ska väl bli den bästa ?? :). Vi ska först till en bekant till Marie sedan ska vi till Carro och Mattias. Dom bor grannar, så vi kan gå imellan nästan. Bekvämt :). Nej, nu ska jag fixa till mig..Men i morgon lovar jag er massa bilder....Så håll utkik..!!!!




Igår kväll nere på stan..


/ M A R I




Gatufesten !!!

Hej på er!! Fullspäckat schema är vad man har det, hade inte jag semester ?????? I morse klev jag och Marie upp vid 08.30-tiden, för att hinna med en löprunda innan vi skulle bege oss mot stan. Sagt och gjort, löprundan bockade vi av i listan likaså allt annat som vi hade planerat att hinna med idag. Bra jobbat !!!! Löprundan var tung måste jag säga, att springa i nästan 30 graders hetta kan jag inte rekomendera. Men vi kämpade på :). När vi var klara med frukost och allt fixande liftade vi med Markus in till stan. Vi lämnade packningen här och åt lunch, sedan åkte vi ner till stan. Några ärenden skulle uträttas, alkohol, skor, väska, mat och diverse andra grejer skulle inhandlas. Men nu är vi hemma igen, skööönt !!! Svetten lackade kan jag säga där nere..uscha... En dusch och en kall cider ska nog få mig på banan igen :). Har lite bilder att lägga upp, men dom får komma upp en annan dag helt enkelt..


Ikväll ska jag och Marie ner en sväng på stan och dricka några öl, kolla på folk och bara njuta av sommaren :). Någon som ska med ??? I morgon och på onsdag blir det också stan..Vi måste passa på när Gatufesten är här !!!!


Vi hörs



/ M A R I



Årets varmaste dag (igår) !!!

Jag skulle kunna skriva ett långt och klagande inlägg om hur varmt det var igår, men jag tänker inte för en sekund klaga faktiskt. Jag gillar det !!!!! Termometern visade 31 grader i skuggan igår, vilket med all säkerhet är rekord på några år. I alla fall här i sundsvall. Det var riktig utlandsvärme, sååå himla skönt. Gårdagen gick till att ligga och sola på en madrass hela dagen, samt läsa min bok. Annars gjorde jag så lite som möjligt, hade smält bort i värmen annars. Edvin och Elsa kom på eftermiddagen eftersom Jennie och Markus skulle på fest, när dom anlände sprang vi genast ner till badet och tog ett svalkande dopp. Det var behövligt kan jag lova er !!!! Kvällen spenderade vi ute på altanen, när klockan slog 23.00 packade jag ihop och gick in. Hade funderingar på att sova på en badmadrass ute på sjön innan, men jag hade säkert blivit ihjälbiten. Men det var en frestande tanke !! Jag somnade i sängen tillslut och nu sitter jag mätt och belåten efter en god frukost, ute i solen. Trodde det skulle vara mulet och regna idag, väderprognosen visade det. Men det kanske kommer senare. Så nu ska jag gå ut och lägga mig en stund, man måste ta till vara på det fina vädret :). I morgon ska jag packa ihop och åka in till stan, Gatufesten och andra trevligheter väntar i veckan nämligen..


Vi hörs senare..


/ M A R I


En plats i solen !!

Jag brukar inte vara den som slukar en bok på några timmar/dagar, det tar hellre månader/år för mig att läsa ut en bok. Om den nu inte är ruskigt spännande/intressant. Jag fick som sagt med en bok i en tidning jag köpte i torsdags, En Plats I Solen heter den. Skriven av Liza Marklund. Jag började så smått läsa den i bilen på väg upp till Sundsvall, och vet ni, den är nästan utläst nu. Nej jag skojar inte :). En bragdmedalj borde utdelas till mig, helt klart.. Den är riktigt bra.. Någon som läst den ???  Att läsa en bok är en exemplarisk sysselsättning när man ligger ute och solar, timmarna bara rusar förbi. Brun blir man också, jag lovar :).







Sovmorgon vad är det ???

Ja det kan man gott fråga sig själv, jag har gått och blivit för gammal för sådant. Jag slog upp mina gröna vid 06.45, trodde för en stund att jag drömde. Men snart därefter var jag klarvaken, försökte lyssna om det var någon som var vaken redan. Men icke, alla sov. Jaha, vad göra nu liksom tänkte jag ????? Men jag läste lite ur min bok som jag fick med i en tidning härom dagen.... Nu är i alla fall frukosten intagen och jag är nyduschad, ska nog ta en ipren och lägga mig en stund. Jag har världens huvudvärk nämligen !!! Idag får vi se vad som händer, det blir en dag ute i stugan i alla fall...massa mys med andra ord....






/ M A R I




En underbar dag ute till havs !!!









Oj oj vilken dag jag har haft idag, den har varit helt fantastisk. Började som sagt med frukost på altanen sedan begav jag mig till Marie i Berga, där satte vi oss på deras soldäck och gassade i solen och till det käkade vi massa vattenmelon. Gött :). När några timmar hade gått var det dags att kliva ombord på båten, som skulle ta oss till Juniskär för en lunch. Maries båda morbröder och två kusiner följde också med. Det blev en räkmacka för min del och jag avslutade med en glass innan vi åkte hemåt igen. Åh vad jag älskar havet, det är frihet !!!! ♥ När vi kom tillbaka slog vi oss ner på soldäcket igen och blev därefter serverade varsinn sommardrink alá Rickard. (Maries morbror).  Lite yatzy, en drink, en cider och lite solande var det dags för mig att åka tillbaka hit, till stugan. När jag kom hem hittade jag Madelene och có på altanen, med ett dukat bord. Middagen var på intåg, det blev grillat kött och pommes. Annars ikväll har vi bara suttit ute på altanen och umgåtts. Mysigt värre !!!!  Nu ska jag slå mig ner i soffan och läsa en tidning, innan det är dags att sova. Det tar på krafterna att vara ute i solen hela dagen. Men som sagt, OJ vilken underbar dag jag har haft. Detta är semester på hög nivå :).


/ M   A   R   I



2:a Juli och åka båt !!!

Först och främst får jag Gratulera min kära barndomsvän Maria, som fyller år idag. ♥


Vaknade vid 07.30, vilket för mig är sovmorgon nuför tiden. Jippi :). Ska strax sätta mig till bords ute på altanen för att avnjuta en god frukost, med mina föräldrar. Sedan ska jag ge mig iväg till Berga. Jag, Marie och några till ska ge oss ut med båten och njuta av sommaren, kanske det blir en räkmacka i Juniskär också :). Sedan får det bli till att ligga och sola...

Men som sagt, nu väntar frukosten !! Ha en bra dag allihop..


/ M A R I


4 veckor semester, nu drar jag till Sundsvall !!

Gissa om det ska bli skönt, jag ser fram emot min semester så enormt mycket. Jag har egentligen ingenting speciellt inplanerat, men det är just det som är semester. Jag, mamma och pappa är på väg till Sundsvall nu, vi passerade precis Uppsala så det är några mil kvar. Men jag ska lusläsa min tidning och ta en nap, så vi är nog snart hemma :).. Tackar ödmjukast för att mina kära föräldrar kom ner och hämtade mig också...♥ 

I morgon om vädret tillåter blir det lite båtåkande med Marie och hennes morbror, får se om det blir lite bad och sol också. Måste nämligen underhålla min bränna lite :). På lördag blir det 1-årskalas, Oliver fyller 1 år. Oj oj vad tiden har gått snabbt...... Snart är en annan gråhårig.....!!!!!



Vila.
Sola.
Bada.
Njuta på uteserveringar.
Umgås med vänner.
Besöka Höga Kusten.

Några punkter som min semester ska innehålla..



Nu ska jag läsa min tidning...Vi hörs !!!







/ M   A   R   I








1:a Juli !!!

Tjopp på er !! Tro det eller ej, men jag har lite tid över på jobbet. Barnen stack iväg till en lekpark, men kvar sitter jag och skissar lite på ett rum jag ska inreda till hösten. Spännande :). Vädret är inte så tilltalande heller, så det passar perfekt att göra detta idag.

15.30 slutar jag men om jag har tur får jag gå tidigare, sedan blir det en snabbis hem, packa det sista och sedan gasa till Sundsvall. JIPPI :). I morgon väntar en båttur med Marie och hennes morbror, det kan bli skoj. Hoppas vädret blivit bättre där uppe bara !!!!

Nej, nu ska jag göra lite nytta. Vi hörs :)

RSS 2.0