Söder !!!!

Idag är det sista dagen här i sthlm, och det känns lika vemodigt varje gång, att behöva lämna staden. Men jag får tänka på att jag har haft det jättetrevlig, och att jag snart kommer tillbaka... =).

Vaknade vid 10-tiden, lika tidigt som alla andra mornar efter en utgång. suck. Jag kan verkligen inte sova länge dagen efter, men men.. Någon fler som har detta problem? Jag och Märtha gjorde finmiddag igår som sagt, och i min mening var det ryyysligt gott..haha.. Sedan blev det vin för hela slanten, och lite skvaller innan det var dags att bege sig ut. Söder var kvällens anhalt, först tog vi en öl på något litet hak på Götgatan, medan vi inväntade Anna.. Sedan drog vi vidare till Hotellet, som jag troooor att det heter.. Där blev det en drink, medan vi satt och surrade vid ett bord. Trevligt !!! De flesta ställena på Söder stänger ju vid 02-tiden, så därefter tog vi lite käk på Mc Donalds. Och sedan raka vägen hem, vi var nog i säng vid 04-tiden..... En lugn men jättetrevlig kväll !!!!



Just nu försöker jag få liv i Märtha,  men jag lyckas dessvärre inte. Så jag tänkte packa ihop mina saker nu, samt käka lite frukost.  Sedan blir det tre timmar på ett tåg..Jippi !!!!!!!!!!!!


...Bilder kommer ikväll...


Sommar !!!!!

Åh jag är så lycklig, sommaren är här =)


Idag har jag träffat två studiepolare från Lillsved, Christine och Cicci närmare bestämt. Jättetrevligt att ses igen =). Vi promenerade ner till Årstaviken och satt oss där, med en glass i varsinn hand.. Efter lite snack och uppdatering om vad som händer och sker skiljdes vi åt, så nu är jag hemma igen.... Men en sak måste jag bara poängtera efter besöket vid Årstaviken, - Ååååhh vilket mysigt ställe !!! Idag är det så varmt här i sthlm att folk till och med badade i havet, antar att det var iiiskallt. Men säkert vääldigt uppfriskande..


Märtha hoppade nyss in i duschen, och jag ska göra detsamma efter henne. Annars är matlagningen i full gång, det blir potatisgrstäng och biffar.... Och självklart ett glas vin till.. Ikväll blir det hör och häpna, faktiskt en utgång. Det var förövrigt det första Märtha frågade mig i morse, när hon vaknade vid sisådär 13-tiden..hehe. "Är du sugen på att gå ut ikväll?"



Nu ska jag återgå till matlagningen, och sedan en härlig dusch...

Tack för en lovely dag =)...

/ M


Barnsligt roligt !!!

Efter fem timmar på Gröna Lund är jag både mör i benen och i huvudet, men jag har känt mig som ett litet barn där vi traskat runt bland karusellerna. Kul !!! =). Trevligt att träffa tjejerna också, Josefine, Emma och Jenny. Märtha var självklart också med.... När huvudet snurrade och fötterna ömmade blev det lite Rosé på en av pubarna.. Gott !!! =)

Aja, vi har haft en strålande dag i alla fall. Likaså har vädret varit. Nu har vi äntligen landat hemma, och inom en snar framtid blir det sängen. Sömn är något min kropp verkligen behöver nu.............


Stockholm är ett himmelrike, om jag jämför det med Sundsvall. Jag lever här =).

En sak till, både jag och Märtha tackar dom högre makterna för våran bussresa från Liljeholmen. Busschauffören var med största sannorlikhet rallyförare i sitt förra liv.... usch.....



..Bilder kommer när jag är åter i Sundsvall....



Bye / M


Gröna Lund !!!

Sådär ja, då var man fit for fight igen.. Om man kan säga så =). Vaknade liiite senare idag, närmare bestämt vid 09-tiden. Skönt med en liten sovmorgon!!!    Efter ännu en brakfrukost, made by Märtha städade vi och fixade fram lite fikabröd. Syster äldst och hennes familj skulle nämligen komma förbi, jo ni förstår, dom är också i sthlm denna helg. Som vissa inte vet så hyr Märtha lägenheten av min syster och svåger. Så var de med det =).

Nu har en lunch intagits, samt en härlig dusch. Så efter detta inlägg ska jag lägga en make och klä mig, för Gröna Lund med Josefine, Jenny och Emma väntar på oss.. Det ska bli barnsligt roligt, om jag själv får säga det :).

Vädret är strålande, och värmen är total =)

Nu ska jag göra ett ryck, så man kommer ut någon gång...

Ha en bra dag...

// M

Stockholm till fots !!!

Pust och stön, men fan vad jag har ont i fötterna.... Som sagt, jag och Märtha var uppe vid 06.30 och fixade och donade.. Vid 11.30 begav vi oss iväg, mot Forum Nacka. Där det blev diverse shopping, och en hälsosam lunch... När timmarna på Forum Nacka rusade ifrån oss tog vi oss vidare mot nästa anhalt - City !!!

Mötte upp Josefine och Anna också. NK och andra butiker i närheten blev besökta, även lite shopping innanför slussarna blev det.. När vi blev less, och lagomt trötta slog vi oss ner på Friday´s, där det blev lite rosé och en god drink. Vid 19-tiden bar det av hemåt, och väl hemma kokade jag och Märtha ihop lite tacos =).

Nu är både jag och Märtha dödströtta, så sängen väntar bakom hörnet =). Det har varit en lång dag, men ack sååå trevlig..

NU: Sooooova


Stockholm..

Hej på er !!! Hur mår ni ? - Själv mår jag kalas, dock börjar jag bli trött...igen.... Jag och Märtha klev nämligen upp vid 06:30...Ja ni hörde rätt... Vattnet är nämligen avstängt här idag, så duschningen fick ske vid den tiden.. Och därefter har vi ätit en brakfrukost, samt legat och glott in i dataskärmen, på kläder =). 

Gårdagens tågresa gick som på räls, dock 15 minuter försenad. Men vilket Sj-tåg kommer någonsin i tid??? Men i alla fall, Märtha hämtade upp mig i Liljeholmen och sedan gasade vi hem och käkade lite....Vid 01-tiden blev det godnatt för min del... Efter lite skvaller och kaffe...

Idag är Forum Nacka, stan och en fika med tjejerna inplanerad..Så jag ska strax ta mig i kragen och göra mig iordning..
Vad gör ni idag ???

Jag återkommer senare, ha en bra dag !!!!!!!


NU: Toalettbesök...............

/ M


Stromen rider på ööööppet haaaav !!!!!

Visst finns det en mening i en låt som går så???? - Eller är jag helt ute och cyklar ?

Men i alla fall, angående rubriken... Jag håller på att blåsa booort!!! Shit vad det blåser alltså, träden står på trekvart och liakså min frisyr.. haha. Men nu är jag inomhus, och skönt är väl det, för jag har precis kommit hem efter ännu en arbestdag. Men inte vilken arbetsdag som helst, utan min sista för den här veckan..Weeeii :).  - Jag åker nämligen till stockholm vid 18-tiden idag, för er som missat det...  

Packningen är i alla fall på god väg att blir klar, men jag var tvungen att ta en taktikvil. Närmare bestämt, slänga i mig en frukt.  Klockan slår 14.15 och jag bara måste ha mellanmål..haha. Arbetsskada skulle jag kalla det för.....



Packningen ser lovande ut den här gången, men skulle inte förvåna mig om att jag slänger i lite mer kläder, innan jag stänger väskan....Det kan ju vara bra att ha menar jag :P.


Aja nu ska jag sluta babbla, ska istället återgå till väskan samt en dusch därefter...

Puss hej / M

Färgad!!!

Sådär, då är håret färgat och jag har bestämt mig, angående mitt problem i förra inlägget.
Jag åker imorgon, 18.11 om jag ska vara exakt.


Så nu kvarstår bara packningen, men den tar jag imorgon efter jobbet, för nu ska damen sova så hon orkar med morgondagen. Jobbar mellan 07-13.....


Hörs i morgon gott folk =).


Problems !!!

Tisdag är fan i mig värsta dagen på hela veckan, den dagen går allt alltid galet. Nästan jämt i alla fall. Saker och ting har i och för sig inte gått galet idag, men barnen är mer vilda än tama. Plus att två av mina kollegor ligger hemma och är sjuk.  Barngrupperna brukar som oftast vara helfull på tisdagarna också, vilket innebär en hel del.. Dock väldigt roligt också. Men bläää för tisdagar..... Förmiddagen började bra i alla fall, för då sken solen och alla var ute. Men eftermiddagen var lite kylig och problematisk. Men jag klarade av dagan, jag är åter hemma och jag lever =). 

Har hunnit med en sväng på Birsta också,  var tvungen att lämna tillbaka den där klänningen jag berättade om förra veckan. Den jag såg höggravid i..Så nu är den puts väck.. Och jag sparade 400:- Weeeeeiii =).  Mascara och hårfärg fick jag med mig hem denna gång, så strax när mor och far kommer hem blir det färgning.


Hjälp mig att bestämma !!!!
Jag står i valet och kvalet, - Ska jag åka till Stockholm i morgon eller ska jag åka på torsdagmorgon??? Finns både för och nackdelar med båda, men jag kan banne mig inte bestämma mig... Fördel att åka i morgon:  Om jag åker i morgon vid 18-tiden, får jag heeela torsdagen i stockholm vilket är toppen. Nackdel: Jag får stressa hem från jobbet, och sedan kasta mig iväg till tåget plus att jag inte ens har börjat att packa. Fördel med att åka på Torsdag; Hinner med allt jag bör hinna med innan resan, plus att jag får lite längre tid för att packa.:P Nackdel: Jag får spendera några timmar på tåget på torsdagen, vilket medför att jag losar några timmar i stockholm... haha, Vilket problem va ?????  





Lekte med kameran !!!









Lekte lite med kameran när jag var ut på en liten promenad förut...

Blogg.se är ju ett mysterium i sig.. funkar ju aldrig....

Nu ska damen sova, men vi ses i morgon..

Hej och Hå.. / M


Jag känner mig som ett litet barn !!!

Får ni inte sådana där ha-begär efter något ibland, sådär så ni nästan skulle kunna döda om ni inte fick det ni ville? Idag har jag haft glassbegär, och inte ett litet begär heller..ha ha.. Låter helt sjukt, jag vet. Men jag var tvungen att springa på kiosken och inhandla Vaniljglass för en stund sedan.Chokladsås och strössel fanns redan hemma =).




Efter en sådan här varm dag är alla värda lite glass, eller hur ? =)

Nu har jag stillat dagens begär, så nu ska jag stilla mitt andra begär..
Vad det är får ni fundera på :P.


En inspirationskälla !!!

Jag var in på Make Up Store för några veckor sedan, här i Sundsvall. För att hitta någon snygg ögonskugga, som just passar för gröna ögon. Efter att ha försökt fått lite uppmärksamhet av personalen, men utan framgång, traskade jag iväg igen. Hur svårt ska det vara att få hjälp tänkte jag ?!  Sedan dess har jag struntat blankt i att gå in där, så jag får leva utan en snygg ögonskugga. Men bara några dagar efteråt hittade jag en helt underbar sida, eller rättare sagt en blogg. Den bloggen ägs av en Hår och Make-up artist, vid namn Linda....Där har jag sedan mitt tappra försök inne på MUS fått massa inspiration till olika sminkprodukter, make-uper, frisyrer osv.. Hon visar även hur du steg för steg kan lägga en snygg bas, lägga olika make-uper, få snygga ögonbryn..m.m....En helt fantastisk blogg helt enkelt.!! Så tjejer, gå genast in på hennes blogg och kolla runt, jag lovar att ni kommer besöka henne fler än en gång....
http://micromiss.blogg.se



Jag ställde Linda frågan;
" Vad ska jag använda för ögonskugga för att framhäva mina gröna ögon?"
Ögonskuggan här ovan rekomenderade hon,Silk heter den och kommer självklart från MUS.
Tack Linda !!!




Sommarvärme !!!

Gaaah vad jag svettas. Men med tanke på min klädsel idag förstod jag nog inte i morse att vädret skulle bli så underbart som det blev, helt otroligt. Riktig sommarvärme !!!!!  Jag har spenderat mina 7 timmar utomhus, minus lunchen som var inomhus. Men dagen har varit helt underbar..Hoppas det håller i sig, för nu vill jag ha sommmar :).

Kvällen bjuder på ett möte, Anna en kollega till mig försöker lura in mig på Mary Kay. Så hon har som ni förstår lurat med mig på ett möte ikväll, angående försälgningen/produkterna osv.osv... Men jag får se, mötet kan jag gå på men jag är inte så säker på att jag vill börja sälja....Tror inte att det där är min grej, men vi får se som sagt....


Hur har ni haft det idag ?!




Den kommande veckan....

....ser ut som följer;
Måndag; Jobb 9-16. Möte vid 18-tiden.
Tisdag; Jobb 8.30-16. Packa.
Onsdag; Jobb 07-13, åker kanske till sthlm.
Torsdag; Om jag inte åkt på onsdagen åker jag på torsdag.
Plus en inbokad öl på någon trevlig uteservering, med tjejerna. (i sthlm)
Fredag; Ränner nog runt någonstans i sthlm.
osv osv.....

Planerna för sthlm är lite luddiga för tillfället, men jag uppdaterar er....

Nu ska jag bädda ner mig och sova några timmar innan en ny arbetsvecka tar vid.
Vad händer hos er i veckan ??





Tjohej / M


Music


Wille Crafoord/Just D - Tre Gringos


Boyzone - A picture of you


Märtha skickade över två låtar till mig idag, och dom har redan satt sig på hjärnan.
Jag är inte sen att hålla med Märtha, om att det här faktiskt är bra.
 Det är lite nostalgi över det hela =)
Tre gringos ah ah ah....
hahahaha



Inga Tårar !!!



Inga Tårar !
Manus och Regi: Håkan Bjerking

Skådespelare: Mikael Persbrandt, Alexandra Rapaport, Per Graffman mfl.


"Fotografen Magnus vill samla sin familj för ett familjeporträtt eftersom mamman fyller 75 och pappan ligger för döden. Då han går igenom fotografier hos sin bror hittar han han en mystisk bild som väcker frågor som ingen vill svara på. Sakta men säkert börjar Magnus göra upp med familjens förflutna, och möter en hårt kämpande ung mor, och en lynnig far som älskade flaskan mer än sina barn. Och när han försöker tussa ihop de ur familjen som inte vill mötas blir det inte helt lyckat....."

Mina tankar:
Eftersom filmen fått så bra kritik från tidningar osv trodde jag den skulle vara riktigt bra. Men jag blev faktiskt lite besviken om jag ska vara ärlig. Från början var filmen väldigt seg, och jag var nära att stänga av den. Men en timme och tjugo minuter kunde jag hålla ut tänkte jag. Vet inte vad jag ska tycka såhär i efterhand faktiskt, filmen är helt klart sevärd men mer än så kan jag nog inte säga här och nu. Att filmen är baserad på en verklig historia gjorde nog filmen mer älskvärd. Men ni får själva se den, och gå efter era egna tankar..........


Russia !!!!



Var nyss in på Jills blogg och fann den här låten, så jag kan inte vara sämre själv.
Helt galen låt, men fysjutton så bra. Partynerverna går igång....


Tingeling Tingeling / M

Efterrätt !!!





Efterrätten Nina bjöd på igår, den var suuuper !!

♥ ♥ ♥

Digestivekex
Vaniljglass
Jordgubbssås
Hallon

Digestivekexen smular du sönder.

Varva detta i ett valfritt glas, och du har en supergod och enkel
efterrätt att bjuda på.....

♥ ♥ ♥

Lunch/fika-gäster !!!!

Just precis vad jag har haft =). Som jag sa förut, familjen Eriksson/Hammarström skulle komma förbi. När dom svängde in här på gångvägen till vårat hus såg det precis ut som en ankfamilj eller något..haha.. Pappa Fredrik i täten med följe av Elise, Alvin och Madde med Ida bak i cykelstolen. (alla på varsin cykel). Bra gjort tycker jag faktiskt, eftersom det är ca 4 km från dom till mig... Men aja, tillbaka till ämnet.. Lunch skulle dom visst ha, så jag kokade ihop lite smått och gott. Sedan blev det kaffe och kaka på uteplatsen. Strålande väder, så lite frisk luft och gott kaffe gjorde susen... Nu har dom hoppat upp på cyklarna igen, och begett sig hemåt.



Storasyster Elise och lillasyster Ida myste i solen, på filten.. Mellanborsan Alvin hade redan fikat klart och sprungit till lekparken.... Visst ser det mysigt ut ?



Nu ska jag hänga lite tvätt och sedan göra mig själv fräsch, genom en dusch =).


Bye Bye / M

Sommartider hej hej !!!!!!!

Just den känslan fick jag igår, när jag satt utanför Nina och Ante igår kväll. Grillen är tänd, solen skiner, ölen står välkyld på bordet, folk är galet positiva och suget efter lite kubbspel är väldigt stort. (blev dock inget kubbspel igår). Men i alla fall, detta är då banne mig sommar. Håller ni inte med mig?

Som sagt, jag var hos Ante och Nina igår kväll. Cicci, Martin, Marcus och Fanny var med oss också. Eftersom jag åt en så stadig lunch igår så var jag fortfarande proppmätt när det vankades grillning, så jag avstod faktiskt att grilla. Men trevligt hade jag ändå....  När maten var intagen, ölen var uppdrucken begav vi oss in för lite efterrätt.. Nina hon kan, hon testade nämligen något nytt igår. Som var sååå gott. Tack !!! Ni får se en bild senare...När efterrätten var slut drog vi fram Guitar Hero och lirade lite, och jag gjorde min debutspelning. Som förövrigt gick åt skogen..hehe..(skitsvårt ju)....Vid 23-tiden begav jag mig hemåt, och slocknade innan jag hann lägga mig på huvudkudden.. Tack för en trevlig kväll !!!!

Nu har jag precis vaknat, shit det blev en lång sovmorgon för min del. Inte likt mig..men men... Ska göra mig lite frukost strax, sedan skulle familjen Eriksson/Hammarström komma förbi, dom var tydligen ute på en cykeltur hela familjen. Gulligt =)..... 

NU: Frukost....

Återkommer later... / M

Pose VM !!!!






Så jäkla roligt man kan ha det bakom en kamera.. Men i alla fall, här är solisarna jag köpte idag. Har svårt att hitta nya då jag verkligen älskar dom jag hade innan. Men dom här får helt enkelt duga,  är det ok?! 
Båda paren är från H&M...

Nu ska jag leta upp något grillbart, ska nämligen iväg och grilla med gänget. 
Så ha en bra kväll gott folk. Jag återkommer, lita på det =).

Tjolahopp.. / M  

Solisar !!!

Hej på er igen !!!
Nu är jag åter hemma, och har precis fått igång en tvättmaskin. För er som vill veta =). Har som sagt varit på stan och lunchat med min kära vän Elin, och hennes lilla bebis. Som dock inte kommit ut än, men en stor kula på magen hade hon i alla fall.. Så vackert !!!!!! Det blev varsinn kycklingsallad på Café Charm. Trevligt att uppdateras lite, och surra gamla minnen. Sedan blev det kolla-på-kläder-shopping, i alla fall för mig =). Elin lyxade till det med en klänning från Gina Tricot och ett par vita tygskor från H&M. Riktigt fina grejer. Förresten, jag fick ju med mig två par solglasögon hem. Har lyckats tappa bort mina favoriter som jag köpte förra året. Så jag var mer eller mindre tvungen att köpa nya, men men.. Ni får se dom senare...

Nu har jag tänkt slänga mig framför tv:n och kolla någon film, fick med en film med Plaza-tidningen som jag köpte i torsdags. Så den kanske man ska ta och se..Inga Tårar heter den...Någon som sett den ?


Tjo fräs / M



Punkt !!!

Hinner inte blogga nu på morgonen, eller jag slänger in några rader i alla fall. Som ni märker =). Jag ska luncha med Elin idag,  äntligen fick vi tillfälle till det. Våra scheman har krockat nu i några veckor, så vi har haft svårt att bestämma någon dag/tid. Men NU då kör vi........



Over and out....

Missa inte Pistvakt och Sjukan !!!!

Men se på sjutton, två helt galna program visas ikväll, på Tv4. Hur stor chans är det egentligen ?! :).
Sett alla avsnitt av Pistvakt redan, men sådant här kan man bara inte missa.
Lovar att jag sitter och asgarvar här i min ensamhet mellan 20.00-21.00.
.






Fjöl av

Impulsklippning !!!!

När jag satt här i morse fick jag för mig att åka ner på stan, vad jag skulle göra där hade jag ingen susning om. Eller jo, gå på banken och föra över lite cash till en arbetskamrat. Annars inga ärenden. Men jag fick den briljanta idén, att gå och klippa mig. Kolla om det fanns någon tid i alla fall, och det gjorde det. Hade den turen att Katja som jag alltid klipper mig hos var ledig också, vilken lyckodag. Så jag bokade in mig där vid 16.00, problemet var bara att det var tre timmar kvar tills att klockan skulle slå fyra, orka åka hem och vända tänke jag. Så jag har strosat runt i butiker i 3 timmar,  med mig själv. Hur roligt låter inte det ?? - Det är inget jag gör om kan jag säga er..... Men i alla fall, nu är jag nyklippt och känner mig som en prinsessa...






Lite uppfräschning inför sommaren är alltid bra.....


OBSERVERA !!!!!!
För er som handlar/klipper er på Sax Och Kam i Sundsvall;
Till veckan ska dom ha en kampanjvecka där dom ska ha SUPERerbjudanden på nästan hela sortimentet.
Så passa på att fylla hyllorna där hemma, nästa vecka..
Det ska jag i alla fall göra :).

Teknikens värld !!!!

God förmiddag alla mina läsare !!! Jag är vaken, åter hemma, nydsuchad och nyäten. Hur bra kan det inte bli ?! Vaknade vid 08-tiden då Elise ropade lite försynt på överslafen "Miiimmi, är du vaken?"  Sedan kom hon ner och lade sig bredvid mig en stund, kvalitetstid med sin äldsta systerdotter, det är mysigt de =).  Sedan bar det iväg hemåt, passade på att snålåka med far när han skulle till Jennie och Markus och hjälpa till med deras renovering.  Så som sagt, nu är jag hemma.

Vädret är inget att hurra för idag, mulet och lite småkallt.  Så en bra film vore en lysande idé. Eller vad säger ni ?! =) Först ska jag se om jag får igång min Ipod, teknikens värld är inte riktigt min favoritsyssla. Så om någon kan gå en snabbkurs med mig, hur man gör, laddar in musik osv vore jag väldigt tacksam ?!?!


Hej på er, vi ses senare....

090521

Jag kom faktiskt ner på stan en sväng, som jag önskat :). Tack vare Nina. En villig själ som ville hänge med. Vi traskade runt i lite butiker, kollade kläder, skor osv.. Men ingen var egentligen ute efter något. Mascara och skosnören fick Nina med sig hem i alla fall. Medan jag kom hem tomhänt, lika bra det kanske. 



När jag kom hem mötte jag mor och far i dörren, som var på väg att åka ut till stugan. Elise skulle också åka med. Eftersom filmkvällen uteblev bestämde jag mig också för att följa med, så nu befinner jag mig med andra ord ute i stugan. Käkat middag och ritat lite med Elise är det ända jag hunnit med, så nu tänkte jag lägga mig i soffan och bläddra i min nya tidning jag köpte förut..Plaza...


Hej svejs på er..


Lutande tornet i Sundsvall....




Röd dag !!!!!!

God morgon på er !!! Hur mås det ?! Här är allt bra, vaknade vid 09-tiden och stutsade upp direkt. Hur skönt som hellst. Har gjort mig iordning, ätit en brakfrukost och rotat fram en outfit. Vad gör ni idag, är ni också ledig? 

Dagens planer skrider i verket när jag kommer på vad jag ska göra.  En vända på stan eller Birsta vore trevligt, men sällskap var det sämre med, någon villig ?????????? Annars väntas en god middag hos syster, samt en filmkväll.

Konstigt det där, jag har absolut inget vettigt att skriva om. Men likt förbannat ska jag sitta här och blogga...... Bara måste skriva några rader....:)

NU: Betala räkningar.....


Kalasbilder !!!


Såhär trevligt såg det ut i mitt rum när jag kom hem =)


Syskona Hammarström. Elise, Alvin och Ida.


Ordning och reda =)


Den omtalade smörgåstårtan, ser den inte god ut så säg :).


Edvin bjuder sin kära mor Jennie på smörgåstårta =).


Inget kalas utan ballonger :).


Moster Mimmi och Elsa.


Sockertopp =)


Mina presenter :).  Body Shopprylar, läppglans, Ipod och massa Mary Kay grejer, som jag förövrigt beställt och valt själv men som jag snällt slapp att betala..Tydligen.. =)..


Trevligt besök och väldigt bra presenter förgyllde min kväll. Så min födelsedag har varit riktigt bra. 
Och TACK till er som sms:at, skrivit på Facebook eller uppvaktat mig på annat sätt. Tack !!!!!
 


 

23 år, så nu rullar det utför !!!!

Vaknade redan vid 06-tiden i morse och var hur pigg som hellst, det är väl typiskt när man vet att man får sova längre. (hela två timmar). Tur som jag hade somnade jag om, efter en låång stund. Hoppade sedan upp vid 08-tiden och gjorde mig iordning för en dag på jobbet. Dagen på jobbet har gått bra, vi har haft en väldigt bra dag idag. Började med ett besök i skogen, och sedan har det rullat på i vanlig ordning.  Stängde idag som sagt, så jag kom inte från jobbet förrän vid 17.45....

När jag väl var hemma var det bara att le och se glad ut igen :). Här hemma väntade nämligen systrarna med familjer,  och min stora smörgåstårta :). Lite presenter fick jag öppna också, det får ju inte glömmas...... Efter fika, presentöppning, lek med barnen och surr med familjen begav dom sig hem. Så nu är det tyst igen...hi hi.. Ska bara ta det lugnt resten av kvällen, och njuta av vetskapen att jag är ledig i 4 dagar.... Gött !!!!


Hur har er dag varit ?!


...Visar bilder från kvällen i nästa inlägg.


Så galet söta !!!!

Ni vet vad jag tycker om foppatofflor, - Inge vidare !!!!
Nog för att dom är galet sköna, men man bär dom bara inte offentligt. (enligt mig), men dessa hittade jag hos syrran idag och blev helt förälskad, (hur nu man kan bli förälskad i ett par tofflor), men dom var så galet söta.





Håller ni inte med mig ?! :


Kvällen är ung, likaså jag :P.

Kom nyss hem efter en jättebra vårshow, som inte var någon vårshow.ha ha. Snacka om att jag inte hänger med ibland =). Det var ju ett litet skådespeleri,  Elise´s förskoleklass gjorde Rödluvan och vargen och andra förskoleklassen gjorde Petter och hans fyra getter.  Riktigt duktiga var dom =). Och en stolt moster insåg att äldsta systerdottern börjar bli en stor tjej.  Efteråt blev det fika hemma hos Elise (hos Madde och Fredrik med andra ord).

Nu har jag tagit den där omtalade duschen, och mår nu som en prinsessa !!! ♥



Märtha: Jajjamen. Här bjuds det inte på någon prinsesstårta, du vet ju vad jag tycker om sådant. Bläää!!!! Men som du säger, efter föör många bitar smörgåstårta mår man nog inte hundra. Så det får bli med måtta :).

Tack vännen !! Vi ses nästa vecka =)
Kramar  !!!!

Tisdag var namnet !!!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men den här dagen har då banne mig gått till historien. Allt som INTE ska hända HAR hänt, det är inget jag får eller vill berätta här på bloggen i alla fall. Så vi lämnar den biten. Annars har dagen gått ganska snabbt, 07-16 är lite saftigt, men jag lever fortfarande. eller kanske inte?. Men av någon konstig anledning är alla tisdagar såhär, det slår aldrig fel. Men men, som sagt. Nu lämnar vi det !!


Ska precis sätta mig och käka middag, idag blir det potatis, köttbullar, grönpepparsås och lingonsylt. Gott !!!!  Sedan vid 18-tiden ska jag och pappa promenera bort till Elise´s skola, vi är nämligen bjuden på en liten vårshow. Gulligt =).  Ikväll blir det garnerning av smörgåstårtan, samt en lååååång dusch innan sängen ropar.


Vad gör ni idag ?!

Kakorna jag bakade igår var suuuupergoda :).

Nu: MAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Bakning !!!!



Just nu:
Kalasbjudning på Onsdag, så kakor måste bakas :).


♥ ♥ ♥

Havrekakor

3 dl Socker
250 gr Milda
2 dl Havregryn
2 dl Russin
6 dl Mjöl
2 Tsk Bikarbonat
2 Äggulor

Rullas och tryckes till på en plåt

Ugn: 175 grader
Tid: Ca 10 min

♥ ♥ ♥


090518

Hej hopp på er alla glada :). Hur står det till ?! Med mig är det bara bra, haft en riktigt bra men kyylig dag på jobbet. Jobbade som sagt mellan 07.30-16.00, och timmarna bara flööög iväg idag. Skönt värre hurrni, med tanke på att det är måndag. Efter jobbet traskade jag hem och satt mig vid middagsbordet och smaskade i mig en tacosgratäng, sedan bar det iväg till Birsta. Strosade runt där en timme, medan mor och far var på ICA Maxi och handlade. Köpte förövrigt en jäääättefin klänning på Vila, som jag kollat på, ja säkert hundra gånger. Men den får åka tillbaka, tyvärr. Det såg ut som om jag var gravid i 8:e månaden eller något liknande.. synd, jag som ville ha den. Varför lär jag mig aldrig att prova kläderna i butiken, istället för att köpa hem dom. (?)

Undra vad man ska önska sig till på onsdag då?! - Just nu har jag ingen aning alls, elle jo, en sak. Men den kan jag nog glömma... haha.. (Herrklocka från Armani). Meen, om jag lägger huvudet på snè...




...och himmlar med ögonen som bara jag kan, så kanske det går..Vad tror ni ??

I och för sig blir jag nöjd över vad jag än får..Men önska kan man ju alltid =).

Gröna ögat !!!

Nu är jag nyduschad och fräsch efter en lång dag i solen, plus en mumsig kycklingsallad ute på altanen i stugan. Kom hem för inte så länge sedan, och den här söndagen har då banne mig varit den bästa på väääldigt länge. Fast jag inte gjort så mycket mer än solat. Men det räcker för att göra mig nöjd =).  I stugan blev det också stek i solstolen en stund, innan min faster och farbror kom på besök. Då blev det skvaller av högsta grad kan jag säga..hehe.. Träffade en gammal lärare också från Högom. Minns ni Birgitta tjejer?! (hon har också stuga där ute).




Lekte lite med kameran där ute, ingen vidare vacker bild egentligen. Men ville bara visa mina enormt gröna ögon, visste nog inte själv att dom var såå pass gröna..Läckert !!!



Utsikt mot sjön, på vår altan.


Där uppe skymtar ni min stuga =)


Och där ser ni barnens stuga, lekstugan alltså =)


Filten åkte på när det blev lite kyligt.



Min vecka;
Måndag; Jobb 07.30-16.00.
Tisdag; Jobb 07.00-16.00. Fixa smörgåstårta.
Onsdag; Jobb 09.00-17.30. Födelsedagsfirande här hemma, visst någon som heter Mari som fyller år.
Torsdag; Ledig =)
Fredag; Ledig =)

En skön vecka ser det ut att bli =)

Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova, men jag håller ett öga på er :P



Sov gott !!!

Pepparkaka !!!!

Inkommen från solstolen där jag legat sedan 12-tiden. Åhh så skönt =). Har fått en bra grund för sommarens bränna nu, och mer ska det bli..Ni känner väl soldyrkaren, eller pepparkakan som ni kallar mig.(?)  Nu ska jag byta om och invänta mor och far, vi ska åka till stugan och käka middag. Mysigt var ordet !!!! 

Vad underbart, nu börjar det kännas att sommaren är på väg. Och då menar jag inte det underbara vädret, utan planering för alla roliga happenings i sommar.  Gabriella ringde nyss och gav mig en personlig inbjudan, så nu är midsommar så gott som planerad :).Längtar redan..... Tack vännen !!!!!!  ha ha, har egentligen inget annat som håller på att planeras, men vetskapen om att alla tjejer kommer hem i sommar gör mig på toppenhumör. För inget går upp emot sommrarna med tjejerna..... Niiice =).



Nu: Byta om......

Vad var de jag sa ?!

Godmorgon på er gott folk, och ett stort Grattis till grannlandet Norge !!!! Jag har precis avnjutit en god frukost på balkongen, i solen. Helt fantastiskt varmt :). Här blir jag sittandes ett tag känns det som....


Dagens planer är, SOL !!! Jag ska alldeles strax hämta en bra bok och sätta mig här och läsa. Sedan blir det solstolen på framsidan :). (när solen nått dit). Vad har ni för planer idag ?








Uttråkad !!!!

Röstningsutdelningen ger mig damp. Jag röstar i alla fall på att Eurovision Song Contest ska läggas ner. sämst.










Grattis till Norge i alla fall !!!!! (antar att det blir så i alla fall)


Jag ska sova....

Nostalgi och Eurovision !!!!



Är det inte nostalgi så säg :)
Kom ihåg att man köpte sådant här på fritidsgården i Granlo, minns ni tejer?!

Nu blir det Eurovision, cola och dessa smaskigheter ovan.

Hur tror ni det går för Malena ?!





Ha en bra kväll gott folk !!!!

Hemma-Spa !!!!

Nu är både hemma-spa och tacos avklarat,  och jag är mer än belåten. Jag har hunnit mysa med Elsa och Edvin också, Sunes Sommar och lördagsgodis blev det för deras del (självklart efter middagen), medan jag satt med som moraliskt stöd. he he. 

I detta inlägg tänkte jag att ni skulle få se mina hemma-spa-produkter.




Från vänster:

Paul Mitchell
schampoo/Balsam. Inte mina favoritprodukter dock, men vad att göra när mina Rostedt produkter är slut.  Men helt klart värt att använda,  och luktar gott gör dom också. 

Bad och duschgelé från märket Yves Rocher. En mjukgörande gelé som verkligen gör kroppen babymjuk. Den lämnar efter sig en lagom doft, av cocos.  Detta är en av mina favoriter. 

Body polish från Body Shop.  Bättre peelingskräm finns det inte, enligt mig i alla fall. Denna produkt luktar också väldigt gott, satsumas. 

Body milk från Nivea. Min one and only. Efter dusch och som idag helkroppspeeling behöver man verkligen en bra hudlotion som är fet och som återfuktar. Och denna lotion är den bästa om man letar dessa egenskaper. Jag använder den varje dag, och jag är sällan eller jag ska säga aldrig, torr. 

Serum från Paul Mitchell.  Ett superserum som luktar riktigt gott, håller ihop topparna och skyddar håret bra när du fönar och plattar håret. 

Ansiktsmask från Body Shop.  Eller ansikstpeeling om man vill kalla produkten för det istället, eftersom den innehåller små, små korn.  Redan efter någon minut känner man att produkten gör sitt, den går in på djupet och stramar åt ansiktet. Riktigt bra enligt mig. 

Återfukta ansiktet gör jag med Body Shop´s Vitamin E (moustring) ansiktskräm. Den luktar sisådär, men krämen lämnar efter sig en fräsch och återfuktande känsla. 

Rakhyvel från Venus. Ja tjejer, ni får avgöra själv om den är bra. GIssar på att jag inte är ensam om att använda den. Men jag tycker den är helt okej. 





Dessa produkter var första gången jag använde idag, så jag har egentligen ingen bra recension att komma med. Men detta är i alla fall, Från vänster: Handlotion. Handscrub. Fotlotion. Fotscrub.  Alla produkter är från märket Well Being. Tror inte att det går att hitta dessa i butik, då mamma har köpt dom hos sin hudterapeute.  Men, både händer och fötter blev väldigt mjuka i alla fall.. 




Ska man bli fin får man lida pin :P.



Hoppas ni gillade detta, och kanske får några tips till er eget hemma-spa. 

Tack på förhand !!!!! =)


 

Städ AB !!!!!

Vaknade vid 08-tiden och var pigg som en lärka, hoppade upp och gjorde mig en god frukost. Därefter tog jag med mig dagens tidningar och hoppade ner i sängen igen, hur gott som hellst =)., Somnade om en timme också, för den som är intresserad..  Vid 10-tiden var jag på benen igen, och påbörjade strax därefter min storstädning. Som är så gott som klar,  gaaah vad jag älskar när det är nystädat.  Började att bädda rent, sedan blev det dammning, dammsugning och lite rensning i garderoben. Jag har också putsat och gjort rent mina höst/vinter-skor som ska ställas undan under sommaren.....Nu har jag precis avklarat bärget av kläder/örngott som behövdes strykas. (skittråkigt att stryka ju).  Så nu blir det lite lunch, och sedan ska jag göra mig ett hemma-spa.  Gött och välförtjänt :). Tycker ni inte ?!

I eftermiddag kväll är det tänkt att jag ska bjuda mamma, pappa, Jennie, Elsa och Edvin på middag. Jag har tänkt slita ihjäl mig i köket faktiskt,  det blir tacos :P. Sedan får jag se vad som händer, jag kanske följer med Jennie och barnen hem till dom och ser på Eurovison. Markus är på svennsexa, så jag kan gott hålla min syster sällskap =).

Fredag, och vad innebär det ????

..... Det betyder givetvis, HELG !!!!!!!!!!!!!!! Hade stängning idag, så min dag på jobbet varade mellan 09.00-17:30. Segt att stänga på en fredag dock, annars brukar det vara helt okej. Direkt efter jobbet promenerade jag bort till Madelene och Fredrik, där jag tidigare idag bjöd in mig själv på middag. :). Grillat blev det, och det tackade jag verkligen inte nej till.

Nu är jag hemma, och skönt är bara förnamnet för vad det är. Börjar bli riktigt trött, så det blir en tidig fredag skulle jag tro. Några planer för morgondagen finns det inte, men ta dagen som den kommer är nog alltid skönast. En sväng på stan, om vädret är lika underbart som idag vore trevligt =). Någon som vill joina mig ?! 


Sov gott mina vänner, jag återkommer imorgon....

Sushi Cravings !

ÄNTLIGEN !!!!!!!!  Jag vet inte hur länge jag gått och suktat efter sushi, jag har bara inte fått tummen ur och avnjutit en sådan måltid på huur länge som hellst. Men, IDAG fick jag äntligen mitt begär stillat :). Dock gick jag på en fet chansning, då jag inhandlade sushin på en matbutik. Men jag ska säga er, det var faktiskt riktigt gott ändå...








Storhandlingen i Härnösand gick också väldigt bra,  trevligt att se lite annat. Nu är jag hemma igen, och ska snart sätta mig och kolla på film. Köpte en film i H-sand nämligen.....  Nu har jag nästan alla mina favoriter i hyllan, det är bara Gran Torino som fattas. Någon som vet när den kommer ut på dvd ?!




Sååå bra film !!!!!!!!!

Dagens shopping !!!


D&G - Light Blue blev det idag. 399:- (Kicks)
Alltid trevligt med variation i dofthyllan, hoppas det blir tillökning
nästa onsdag då jag fyller år :).



Kunde inte bara motstå detta snygga armband. Tiamo 149-: (Scorett)



Skor får man aldrig för många utav :).
Björn Borg 550:- (Scorett)


Nu blir det att hålla i pengarna till jag åker ner till Stockholm den 28:e :).

Torsdag = Ledig !!!!

Vaknade vid 09-tiden och var riktigt pigg, så jag klev upp, klädde på mig och tog en promenad ner till Tandläkaren. Där jag hade tid vid 11-tiden. Tur som jag har så hade jag inga hål, känns rätt onödigt att gå dit ibland och få det bekräftat - Du har inga hål.  Eftersom jag alltid får det svaret. ( Jag har nämligen aldrig haft hål.). 500 riksdaler vågade hon kräva också, men men..  Efter tandläkaren tog jag mig en vända på stan, och shoppade lite. Så underbart att få unna sig saker då och då, av någon konstig anledning känner man sig så jäkla glad efteråt. Känner inte ni så ?!...

Nu har jag precis käkat en sen lunch här hemma, och nu inväntar jag min kära far. Jag och mamma kom på den galna idén att vi ska åka till Härnösand (5 mil från sundsvall) och storhandla i eftermiddag/kväll. ha ha.. Vi är galna, jag vet ;). Men brist på annat och tråkiga matvarubutiker här i sundsvall, så måste man hitta på något skoj. Så det blir kvällens syssla..

Hur har ni haft det denna underbara torsdag ?! =)

Eurovision Song Contest !!!

Ikväll tävlar Malena Ernman och " La Voix" för Sverige, i den första semifinalen av Eurovision Song Contest 2009. Tio bidrag tar sig vidare till finalen, som avgörs på lördag den 16:e Maj. Följande länder medverkar i kvällens program som sänds direkt från den Olympiska Arenan i Moskva: Montenegro, Tjeckien, Belgien, Vitryssland, Sverige, Armenien, Andorra, Schweiz, Turkiet, Israel, Bulgarien, Island, Makedonien, Rumänien, Finland, Portugal, Malta och Bosnien & Hercegovina.


Om jag ska vara ärlig så hade jag ingen som hellst aning om att det skulle vara semifinaler och sådant krafs innan finalen, som går på lördag.  Det är nog att dom hade sjuttielva delfinaler på Melodifestivalen, men nu, inför Eurovision !?!.. Helknäppt om jag själv får säga det. Varför inte bara köra en STOR tävling, där alla tävlar mot alla på engång. Bara långdragit med massa deltävlingar. Eller är det jag som har fel ?!  Malena kanske inte går vidare till Finalen med andra ord ?! - Det är ju knas så det bara svänger om det, för jag tycktes faktiskt höra att hon gick vidare till Finalen i Moskva när hon vann här i Sverige. Men icke tydligen !!!!!!! Vad tycker ni om detta ?!


Jag önskar dig Malena ett stort LYCKA TILL i alla fall :).




Viktnedgång, tack !!!!!!

Ja, det är bara förnamnet för vad som skulle vara skönt nu. Mitt huvud väger bly, och jag är hängig så det sjunger om det. Några kg lättare så skulle jag vara med igen, undra varför ett huvud kan kännas så tungt?!  Som ni förstår- Jag är sjuk. Eller sjuk vill jag inte kalla det för, jag är hängig och känner på mig att något är på gång. Så jag har faktiskt varit hemma hela dagen, skönt att få vila ut. Det kanske är det jag skulle behöva, - Vila !!!! Min dag har gått ut på att läsa tidningar och sovit, skoj det låter va ?! :). Men det har varit avkopplande, jag har inte ens kollat på tv eller suttit vid datorn. Bara vilat.


Nu efter en måltid och massa vatten känns det lite bättre, men detsamma kändes det efter lunchen. Och sedan, bara några minuter efteråt är jag aptrött igen. Aja, nogpratat. Jag är hängig i alla fall =(.

Oboy !!!

Ville inte alls kliva upp i morse när alarmet ringde, jag var helt sjukt trött. Men det var bara att pallra sig upp och göra sig iordning. 06.55 infann jag mig på jobbet, och hade då 9,5 timme att se fram emot. Hur låter det gott folk?. - Det klingar inte så fint i mina öron i alla fall, men klirr låter det. Eftersom kvalitetsredovsiningen som det så fint heter ska vara klar i veckan, så hjälper vi varandra med barnen, mellan avdelningarna. Svårt att förklara, men i alla fall. Jag och Jenny skulle vara på en avdelning idag, med ca 10 barn. Men, Jenny var hemma och var sjuk. Kul. Det innebar från en början att jag skulle få vara själv hela dagen, ja, i 9,5 timme. Men där sa jag NEJ !!!! Och tur var väl det, för jag är ändå helt slutkörd. Dock inte pga en jobbig dag, utan pga en låååång dag. För i största allmänhet så har dagen varit riktigt bra. Nu är jag i alla fall hemma, och ska snabbt fixa iordning någon middag. Jag är sjuukt hungrig. Någon god mat att tipsa mig om ?!


Kvällen blir som ni kanske redan förstår, - Lugn !!! :).

Hade lite bilder att bjuda på, men dom vägrar att bli publicerade. Så ni får fint vänta =).

ABBA

Shit, nu är jag torr i halsen :). Har suttit och lekt Dj här i soffan i snart två timmar,  och sjungit med är det självklart att jag har gjort.. Tur att det finns lyrics på vissa låtar :P.  Sjukt skoj att lyssna på massa musik,  och sjunga. Ikväll har det blivit all sorts musik kan jag lova. Grymt !!!!!  


Här kan ni också få möjligheten att sjunga med;

=)


Igår/Idag !!!!

Avslutade mitt inlägg igår med att skriva att jag skulle till min faster och farbror, men dom var icke hemma. Så jag vände på klacken och traskade tillbaka till vår stuga. Skönt med lite luft i alla fall =).  Sedan blev det middag och en bilfärd hem, för jag skulle ju jobba. Jobbet gick galant, 4 timmar är inte mycket att hurra för. Men jag fick ju sällskap, och lite klirr i kassan ;).   När jag kom hem parkerade jag mig i soffan, men kom ganska snabbt underfund med att det inte visades något bra på tv. Så vet ni vad jag gjorde, jag såg Twilight....IGEN :P. Och ja, den var lika bra den här gången också...


Idag blev det en lång sovmorgon, vaknade vid 11-tiden. Steg upp, gjorde mig en brakfrukost och nu sitter jag här och kollar runt. Inge vidare skoj, men har man inge bättre för sig så har man inte.  Planerna för dagen är att försöka städa, tvätta och plocka undan höst/vinter-kläder. Sådant som måste göras ibland med andra ord :).


Återkommer....

Satuuuurday !!!!!

Åh vad jag älskar lördagar. Speciellt sådana lördagar som det är idag =). Inga som hellst planer, jag kunde sova till jag vaknade, kliva upp och äta frukost i lugn och ro, sätta mig i soffan och vakna till liv i min egen takt. Är det inte underbart ?! :).  

Just nu sitter jag och iaktar min far som är i full färd med att renovera köket här i stugan, det blir riktigt bra om jag själv får säga det. Men inget är riktigt klart ännu.....


Igår kväll var det tänkt att jag skulle se hockeyn, Sverige Vs Kanada. Men jag han bara med första perioden, sedan somnade jag.. oopps.. Vaknade vid 00-tiden, och sedan bar det iväg till sängen. Skönt !!!! =)


Vad gjorde ni igår?!

Idag händer inte mycket, jag ska bara ta det lugnt. Men, ikväll mellan 18-22 ska jag jobba. Blev tvungen att hoppa in och hjälpa dom på Dygnetrunt Förskolan. Det var kaos tydligen.. Men det blir ju en liiten slant extra i kassan i alla fall, och det tackar vi för :)....


Nu ska jag ta en promenad bort till min faster och farbror,  hoppas dom håller kaffet varmt :P.


Hejdå.




Dagens...




...Historia; "Medicin förhör i skolan: Erik, vad är panodil bra för ? - Värk och sånt... Ja just det! - Men viagra då? Det är mot diarré!. - Nja säger fröken, vart har du fått det ifrån? - Jo mamma säger alltid det till pappa, - ta en viagra så stelnar skiten!.

ha ha ha.. Hej min låga humor =)


..Fundering(?); Nyss, när pappa packade upp den nyinköpta cirkelsågen han köpt utbrast mamma! - Åh vad fin den var. Min kommentar,- Men hur i helsike kan en cirkelsåg vara fin?????? Fick inget vettigt svar heller...



....Godaste;  Mumsfilibabba =).





...Mysigaste; Vad är mysigare än en fotölj framför en brasa...sprakilisprak =).




...Låt; Inte långt ifrån tårar när man hör detta..





Har man tråkigt så har man =)

Underbara helg =)

Tack för att ni finns mina kära vänner !!!!!



Idag innebär helg, och det tackar jag för med en öppen famn :). Veckan har varit sjukt jobbigt, plus att gårdagens tankar satt snurr på min hjärna. Men nu är jag back igen, känner mig faktiskt riktigt glad idag. Konstigt det där, att ena dagen mår man skit och sitter och tänker på tråkiga saker som hänt, medan den andra dagen är hur ljuvlig som hellst. Skumt. Men jag tror att man behöver nedgångar för att uppskatta det goda med livet.. Eller vad säger ni ?!

Jaja, slutpratat om det där. Jag försöker lämna det som hänt bakom mig, och ska nu ta nya tag..


Min fredag har i alla fall varit helt okej, som en fredag brukar vara. Avkopplande, lugn och den bästa dagen på veckan :). Vi har varit ute i solen och lekt hela dagen,  enda gången vi var inne var under lunchen. Så vi har haft det riktigt skönt =)

Nu har jag precis anlänt till stugan, smällt i mig lite käk och krypit ner i fotöljen framför brasan. Låter det inte mysigt så säg :). Kvällen blir lugn, och jag antar att det är Hockeyn som prioriteras här.  Skoj =). Vad ska ni göra ?!


Ha en bra kväll i alla fall, kanske återkommer med några fler inägg =)..


Regnet knackar på dörren !!!

Tankar och minnen flyger genom mitt huvud, och jag inser att saker och ting som hänt de senaste veckorna börjar komma ikapp mig.  Varför just idag vet jag inte, men ensamheten ekar här inne och jag kan bara sitta och tänka. Medan regnet smattrar mot fönstrena. Världen drar i mina armar,  men jag vet inte varför jag inte följer med. Just nu vill jag bara stänga in mig och drömma mig bort. Orkar inte fundera längre, önskar bara att någon drog hårdare i min ena arm. Det som en gång var underbart är bortfluget nu, och jag står här ensam kvar.  Men jag antar, eller jag vet att livet inte är en dans på röda rosor...

Lite flummigt, men det är mest skrivet för mig själv.


Shit, nu blev det deep talk. Men sådant måste också få plats.







Jag ska ta en dusch, koka en kopp te och krypa upp i soffhörnet.





Om någon har något skoj på G snart, hojta gärna till. Jag är i behov av lite glädje.


090506

Näst sista dagen på arbetsveckan, och jag måste säga att idag har varit den bästa dagen på hela veckan. Lagomt stor barnaskara, på sisådär 15 kids. Mys ute på förmiddagen, och sedan begav jag hemåt vid 14-tiden. En kort, men väldigt skön dag =). Me like !!!!

När jag kom hem hoppade jag ner under en filt, i soffan och kollade klart på filmen Twilight. Jag orkade nämligen inte se klart den igår, då jag fastnade vid en dokumentär på ettan fram till att klockan var 21.00. Men nu har jag satt klart den i alla fall, och shit vad jag älskar Twilight. Jag är så besatt att jag till och med såg extramatrialet på dvd-skivan :P. Helt klart en av dom bästa filmerna som gjorts. Har ni sett den !?. Robert Pattinson (Edward) är inte så dålig han heller, en redig karl om Mari själv får säga det :P.

Kvällen blir lugn, som alla andra vardagskvällar. Jag orkar inte med så mycket mer än att jobba, men det är rätt nice. Det blir säkert en film i soffan eller bara chill framför något dåligt tv-program. Vad ska ni göra ?! Tell me =).




I´m too sexy for my duck.

"Den här veckan har varit jobbig", inte bara jag sa det idag på jobbet. Kan inte beskriva hur schleten jag är,  skulle bara vilja gömma mig och komma tillbaka nästa vecka. I hopp om att den veckan blir mycket bättre. Vet ni hur jag känner mig ?! Men i alla fall, det är tur att kollegorna håller med. Annars hade jag sökt hjälp.. ha ha.. Dagen spenderade vi ute, och onsdagar innebär "uteaktivitetsdag". Idag stod en tipsrunda på schemat, och ni kan inte föreställa er hur det är att hålla reda på massa ungar längs en gångväg. ha ha.. Jag var alldeles svettig när vi kom tillbaka till Förskolan. Tur att dom fick fika efteråt, så dom satt still en liiiten stund i alla fall :P. Eftermiddagen spenderades också ute..........


När jag kom hem fortsatt kaoset. Dom fem ligisterna som jag håller kär var här och hälsade på ( mina syskonbarn med andra ord).  Middag i omgångar, sedan lek ute. Pust och stön. Men nu har alla begett sig hemåt, och jag är nog gladast :P. Men ack så mycket jag älskar dom......


Hålla mig för skallen är det minsta jag kan göra idag.

En ipren och filmen Twilight blir det nu.....

Bye Bye....

Shopping !!!!




Försökte ta en rättvis bild på min jacka som jag köpte idag, men det blev inge bra. Men jag hade tur, jag hittade den på Bik Bok´s hemsida. Så, här ovan kan ni se mitt senaste inköp...
499:- på Bik Bok.

Vad tycks?!

Jag är mer än nöjd i alla fall =)

GULDEXTRA !!!!!!!!!

Jag får av mitt hela hjärta gratulera Sundsvall Dragons !!!!!!  Efter kvällens sjunde och sista finalmatch mot Solna, kunde Sundsvallskillarna höja armarna mot skyn och med all ära ta emot SM-Guldet.   

Ett stort Grattis killar, det är ni värd !!!!!!!


Och ännu roligare, Sundsvall har inte på flera, flera år kunnat skryta om ett SM-Guld. Men tack vare er killar så kan vi nu göra det.. Ännu en gång, ett stort GRATTIS !!!!!!













Äntligen Hemma....

Just precis vad mina känslor säger, samt tv-programmet jag kollar på. Klädkammaren verkar ju bli väldigt bra i alla fall... Gee mig =). Annars föredrar jag Bygglov eller Room Service.  Vilket tycker ni är bäst ?!


Vissa dagar skulle man bara vilja dra något gammalt över sig. Idag har varit en sådan dag, jag har i och för sig varit på jättebra humör,  men när saker och ting inte går som jag vill. Eller när inte barnen lyder, så blir jag galen.  Det har varit en riktig tisdag med andra ord.... (tisdagarna brukar alltid sluta i kaos). Men jag överlevde, och nu har jag stillat min kaotiska känsla i kroppen med lite shopping :D..


Det blev en jacka från Bik Bok och filmen Twilight.... Visar bild på jackan vid ett senare tillfälle...


Jag förgyllde Elise´s kväll också. Jag träffade nämligen Madelene och Elise på Birsta, och gissa vart fröken Elise ville. Jo, till Lekplaneten såklart. Vi började där, och Elise visste genast vad hon ville ha. Spelkulor. Men, Madelene nekade köpet eftersom Elise precis fått en ny skrivbordsstol.   Det var då moster Mari hoppade in,  spelkulor var det ju självklart att hon skulle få :).  Ni kan ju gissa vem som hoppa jämfota där inne.. hihih :P.. Jag är kvällens hjälte :) :).....


Det finns ingen bättre glädje, än när ett barn visar det...... ♥



NU:  Kvällsfika.

090504

Började jobba klockan 09. i morse.  Vaknade väldigt pigg faktiskt, om jag själv får säga det. Rätt ovanligt när det är måndagar vi pratar om =). Ha ha... Timmarna på jobbet gick undan,  men dagen har varit lugn. Endast 7 barn på avdelningen idag, så vi har myst och kunnat spendera all tid med barnen. Skönt !!

Nyss käkat middag, det blev pasta med köttbullar, ingen höjdare dock. Men vad att göra =). Nu har jag placerat mig framför tv:n,  Sverige möter Frankrike i Hockey VM.  (sverige leder med 6-3).


Vad händer ikväll då ?! - Ingen aning faktiskt,  om jag får bestämma blir det en lugn hemmakväll. Borde städa, tvätta och byta sängkläder. Men jag tror att jag ska skippa alla "måsten" idag.......


Hörs later....



Tips från Coachen !!!!

Jag måste tipsa er om en faktiskt väldigt fräsch grej.   Det jag ska tipsa er om är något jag har åstakommit alldeles själv :). Duktigt !!!!! Det var nog för en vecka sedan, när jag skulle städa här hemma. När jag hade påbörjat städningen i badrummet råkade jag välte ut en kartong med tvättmedel.(inte allt pulver dock).  Istället för att sopa upp pulvret tog jag dammsugaren och sög upp allt.  Det var då jag uppfann den behändiga doftfräscharen :).   Eftersom tvättmedlet ligger kvar i dammsugspåsen utsöndras en väldigt fräsch doft när du kör dammsugaren...  Ni alla vet väl, att dammsugaren brukar lämna efter sig en ibland väldigt unken doft.. Så testa detta vetja =).....


Vad smart jag är va ?! =).

Jag vet, doftkulor finns redan att köpa till dammsugaren. Men detta är ju ett billigare och mycket enklare alternativ, för lite tvättmedel kan man väl avvara.... Tänk på doften :).




Trötthetens tecken..

Lördag var det igår ja, och det innebar grillfest.  En riktigt lyckad sådan måste jag säga =). Vi var ca 25 pers som stod runt en ända grill och slogs om köttbitarna.. Tur att alla hade sina egna köttbitar att fokusera på... Jag och Märtha grillade kycklingfileér. Sååå gott.... Men i alla fall, kvällen var innehållsrik och väldigt trevlig. Vädret var kalas också, vi kunde sitta ute heeela kvällen. Hur nice är inte det ?! =). Vi lämnade till och med jackorna hemma när vi traskade ner på stan..vilket jag tycker är grymt skönt.. Efter en god middag, trevligt sällskap och några glas rosévin promenerade jag och Märtha ner på stan...

Vi bestämde oss för Oscar,  så våra långa ben tog oss dit. Kön var enorm, men vi valde att traska förbi kön :P. Underbart att man känner vissa vakter, jag menar, orka stå i kö...hihi :P.... Väl där inne blev det några drinkar, och mingel med alla dom andra gästerna.. En väldigt trevlig kväll med andra ord !!!!!!  Vid 02-tiden började jag tokfrysa, och jag fick någon konstig frossa.. Trodde helt klart att jag började bli sjuk, så jag begav mig hemåt. Konstigt, för idag mår jag som en primadonna :)...

Här kommer några bilder från kvällen;
















Hope and glory...

Alla har ni väl hört Måns Zelmerlöw´s Hope And Glory, från Melodifestivalen 2009.  Jag har länge tyckt att den har varit väldigt bra, trallvänlig och en skön danslåt. Men samtidigt låter den som alla andra låtar Måns sjungit, lite tråkigt med andra ord..... Men NU mitt herrskap har jag hittat något galet bra... LYSSNA PÅ DETTA;



Måns Zelmerlöw - Hope And Glory (Acoustic)




Inte nog med att den här versionen är tusen gånger bättre än orginalet, Måns är ju galet snygg också :).

Vad tycker ni ???


Grillfest, Rosévin och ett glatt humör =)

Kom in från solen för en stund sedan,  så nu har jag en fräsch bränna till kvällen. Tur att man snabbt blir brun =).  Pratade nyss med Märtha, och hon meddelade att hon plockar upp mig vid 18:30-tiden, sedan bär det av mot grillarna.  Känner mig galet pepp !!!!!! Kan det vara vädret tro......?!?!  

Apprå på ingenting, men vid det här laget vet ni alla säkert vem min kära granne är. Tanten på 85 bast.  Hon stannade och pratade en stund, när jag låg på uteplatsen och solade. Till min förvåning sa hon " - Jag måste ta en promenad, jag har gått upp så mycket i vikt".  Innan jag ens hann svara var hon borta... Observera att tanten nyss opererat in en pacemaker och är hela 85 år. Vilken jäkla krutgumma, sådär ska jag också vara när jag är 85 år.... En timme senare var hon tillbaka.... ha ha..


Kvällen bjuder ju på en utgång också, vilket ställe det blir har vi inte bestämt. Men Oscar eller Aveny blir det säkert...Osäker om Sundsvall ens har några fler respektabla uteställen att erbjuda (!?)...... Melody Club spelar dagen till ära på Aveny, men hur latjo låter det.... Hur det än blir mina damer och herrar så får vi säkert det galet skoj :).




2:a maj =)

Vilken start på denna månad, vädret är inte att klaga på, och detsamma med mitt humör. Helt galet vad jag är positiv :). Ikväll blir det som sagt årets första grillfest, både jag och Märtha har laddat upp med en flaska Rotari (Rosé vin), samt reserverat två stolar utanför Özgur, där vi ska avnjuta den goda maten och smutta på vårat fantastiskt goda Rosé vin. Kan det blir bättre ?! - Nej !!!!!!

Strax ska jag gå ut, lägga mig i solstolen och fixa lite färg inför kvällen. Håller ni inte med mig om att man känner sig såå fräsch efter att man fått lite färg ?!.. 

Ha ha, jag hade nästan glömt det roliga som hände i förrgår. Gå in på Märthas blogg (länk finns till höger), där kan ni läsa om min blixtsnabba löpning, ut från butiken Wedins Skor......Vet inte om jag blev rädd eller äcklad, men något var det i alla fall, för jag bokstavligen sprang ut från affären....ha ha... sorry...


Ja jag vet, det är skittråkigt med blogginlägg utan bilder. 


Hejdå...


Bite Line !!

Just precis, Bite Line blev det. En god Tacobuffé avnjöt både jag och Märtha, och ni vet ju vad jag tycker om tacos. GOTT!!! Efter någon timme sittandes där bjöd vi in oss själva på kaffe, hos Özgur. Trevligt Trevligt !!

Nu har jag precis landat hemma, och ska strax sova. Måste bara checka in internet världen en snabbis först =). I morgon vankas det årets första grillfest, och jag är laddad till tusen. Hoppas bara på att det blir lika lovely väder som idag..






Sov gott på er !!!!!

Tjuv somnade medan han gjorde inbrott !!!!

HA HA HA HA !!! Jag kan inte hålla mig för skratt, mer illa, tårarna sprutar på mig. Så jäka roligt !!!! Hur i all sin dar lyckas man..Jävla pucko !!!!  Läste nyss dagens nyheter på http://www.st.nu/ , och fick ta del av detta roliga.

http://st.nu/start/sundsvall/1.1006283

En inbrottstjuv var i full färd med att försöka stjäla massa saker, utav en handikapad man i Nedansjö strax före midnatt på Valborgsmässoafton. Mannen larmade polisen på plats, och den 21-åriga tjuven kunde gripas eftersom han SOMNAT efter sitt inbrottsförsök. 


HA HA !! Jag kan inte sluta skratta.... Rikspucko....



Jag har precis fått tag i Märtha. Det är inte lätt att få tag i henne ska ni veta, men jag är inte den som ger mig..Hihi :) Jag har fått svar på min fråga i alla fall, "Undra vad som händer nu då?", vi ska avnjuta någon god middag på någon restaurang. Vet dock inte vilka som är öppna idag, men något sketet litet hak ska vi med all säkerhet hitta :). Eller vad säger du ?!

Vilket ställe och vad vi åt får ni veta senare, nu ska jag göra mig iordning :) Hejdå !!!!!

Underbart !!!





Gaah, solen värmer banne mig som en het sommardag.
Jag har precis legat ute i 2,5 timme, somnade nästan direkt. Som vanligt med andra ord, när jag steker i solen :).

Köpte en trisslott utav en stackars grabb som gick runt och knackade dörr, jag brukar aldrig köpa något av dem som kommer och knackar på. Men jag tyckte så synd om honom, så jag var tvungen. !!!!!!!!!

Vann i och för sig inte ett öre, men pojkens fotbollslag fick i alla fall lite tillskott i kassan :)
Känner mig som en hjälte ha ha......



Undra vad man nu ska hitta på?!
Ett samtal till Märtha kanske kan svara på den frågan...

See you..

Paris Kate & I



Jag var bara tvungen att köpa den här snygga läckerbiten....
399:- från MQ. ( Paris Kate & I )




Skottlossning !!!!

Ja det var banne mig vad det var inatt, har vaknat och varit förbannat ett flertal gånger inatt. Vad mer kan man begära än en tyst och fridfull natt. Ne, då ska folk smälla massa raketer. Och det var då inte vilka raketer som hellst, för de skakade i hela huset.  Hur dum får man vara så man skjuter bort massa pengar.... Förstår mig inte på sådant där !!!!!!  Finns det EGENTLIGEN någon anledning till att man skjuter iväg raketer på Valborg ?!  Skjuta raketer är bara tillåtet på Nyår om man frågar mig......



1:a Maj gott folk, och det innebär väl säkert en hel del saker. För mig innebär det i alla fall, sommar !!!! Sommaren har tydligen kommit till vissa ställen här i Sverige,  den riktiga värmen börjar närma sig Sundsvall också, vilket jag älskar :). Maj innebär också att jag blir ett år äldre, närmare bestämt den 20:e Maj. Så nu börjar det gå utför..hehe...


Vad händer idag då tro ?! Röd dag, så det blir till att vara på hemmaplan. För Sundsvall vägrar ju ha affärer osv öppna en sådan dag..suck..  Men, min brassestol och en bra bok/tidning vore något kanske.  Vad ska ni göra då?!


Nu ska jag duka upp lite frukost, och sedan bege mig ut. Här kan jag ju inte sitta och uggla...



Bye bye !!!!!!!!!!!



RSS 2.0