Måndag, Forum Nacka och Shopping. Lite härs och tvärs liksom !!!

Då var den måndagen över också, det gick undan. En relativt lugn dag på jobbet faktiskt, jag tror att alla börjar slappna av inför sommarlovet. Både barn som vuxna !!! När jag slutade vid 15.30 stannade jag till i Liljeholmen för att kolla på ett par byxor, men som alltid annars finns dom inte i rätt storlek. En bitter Mari gav upp och åkte hem helt enkelt. Hemma var det bakning på gång, så nu är frysen full med diverse saker. Efter bakningen fick vi i oss en utsökt kycklingsallad och sedan skyndade vi iväg till Forum Nacka, för lite shopping. För drygt en timme sedan kom vi båda hem nöjda och glada :).


Jag vräkte ur mig "Härs och Tvärs" när vi satte oss i bilen idag, Märtha höll rent ut sagt på att dö. Hennes reaktion på den frasen skulle alla velat ha sett.. Jag lovar !! Så det har blivit kvällens citat.. Roligt som fan.. Förövrigt var Trazan och Banarne på besök vid middagen också. Humorn är verklig hög i detta hushåll..


Nu ligger jag helt utslagen i sängen och ska strax stänga butiken för idag, känns som att lite sömn kan behövas. Men först ska ni få se vad jag shoppade :).





En marinblå väska från Zara.




En jacka från H&M.




En svart tunika från Lindex. Ser skittråkig ut på bild såg jag nu, men den satt som en smäck :).

Jag köpte en svart längre jacka också, men den glömde jag fota. Så ni får klara er utan en bild på den, men jag är mer än nöjd :).


Sov gott !!!

/ M   A   R   I







En underbar dag med släktingar !!

Åh vad jag älskar sådana här dagar, då man bara får njuta av det vackra vädret och sin ledighet. (att det är måndag i morgon har jag förträngt). Planerna som jag hade blev lite ändrade, så jag passade på att umgås lite med mina släktingar idag. Min ena kusins dotter skulle ha kalas (hon fyllde 12 år i måndags), så jag blev inbjuden och det tackar man inte nej till. Faster och farbror kom och plockade upp mig vid 13.30-tiden, sedan gasade vi iväg med den lilla sportbilen till kusin och hennes familj. Vädret har varit strålande idag så dom hade dukat upp med kakor, tårtor osv utomhus i den underbara parken intill. Alina blev uppvaktad med presenter och hon värkade mer än nöjd när vi plockade ihop och gick in. Jag har några foton från kalaset, men min mobil vill inte riktigt sammarbeta med mig, så ni får se dom en annan dag helt enkelt. Jag har i alla fall haft en fantastisk dag :). När jag kom hem hade Märtha besök utav Amalia, så jag gjorde dom sällskap ute på balkongen ett tag innan Märtha skjutsade hem Amalia. Trevligt !!!! Nu har jag slängt mig i soffan och tänkte slappa en stund innan det är dags att sova. I morgon är det ju måndag som sagt (men det har jag fortfarande förträngt) !!! Veckan som kommer bjuder på lite smått och gott, såsom ett besök hos frisören och en bio. Sex And The City 2 är det tänkt att vi ska se :).







Grattis på morsdag mamma, hoppas du blev glad för blomman du fick :). ♥


/ M   A   R   I



Pensionärvarning på hög nivå !!!

Slog upp mina gröna vid 08-tiden i morse, hoppade direkt in i duschen och körde en huskur i håret. Så nu är håret silkeslent, rent och fräscht :). (jag hoppas att ni antecknar det). Men jag ska till frisören på tisdag, så liite fräsch i håret kan man ju vara. Vill inte skrämma slag på Jenny..!!!! Men i alla fall, strax efter att jag hade hoppat upp klev Märtha upp. Vi bestämde oss för att inhandla lite frukost, men vår närliggande affär hade inte öppnat så vi tog bilen till Willys i stället. Varför bara inhandla frukost, så vi storhandlade när vi ändå var på gång. Vi skrattade när vi svängde in på parkeringen vid 09.30, vi kände oss som två pensionärer som passar på innan allt folk vaknar till liv. Men ja, jag måste säga att det var effektivt. Nu är frukosten intagen och jag är färdigfixad, jag ska nämligen till mitt ena kusinbarn på kalas. Alltid trevligt att träffa släkten :). Nu måste jag försöka fixa en snabb present, så vi hörs....






/ M   A   R   I




Gott och blandat !!

Shit vad jag är effektiv. Blir nästan rädd för mig själv :). Igår efter jobbet åkte jag direkt hem till Jens, där jag hjälpte honom att slänga massa möbler osv. inför den kommande flytten. När saker och ting var slängda började vi packa i kartonger, dra lakan och sortera. Sedan blev det film och slapp i soffan. Välbehövligt efter att vi båda varit så duktiga :). I morse fortsatte vi med packningen och hej vad det gick.. Sedan begav jag mig hemåt, surrade med Märtha en snabbis innan hon drog till jobbet. Tyckte sedan att jag inte skulle sätta mig i soffan och slöa till, så jag tog och vände upp och ned på hela badrummet och storstädade. När jag ändå var igång blev det att jag storstädade hela lägenheten också. Är jag duktig eller är jag ?! ;). Efter städningen blev det en lång dusch med peeling och allt vad det innebär !!! I morgon åker jag till Jens och fortsätter att hjälpa honom med packningen, så nu har jag med gott samvete satt mig i soffan för att vila upp mig lite...


Rensar min mobil med bilder ibland, och detta var vad jag hittade:




Tre härliga bilder från vår heldagsutflykt med skolan..




En helt vanlig vitsippa, men den bär med sig en liten historia. Det var nämligen ett barn på jobbet som gick och bar på denna lilla blomma en hel dag, bara för att få ge den till mig på eftermiddagen. Rätt gulligt va :).



 
Jens stämmer min gitarr. Skönt att man har en privatlärare :).




Mitt projekt idag, storstädning i badrummet. Observera att detta inte ens är halva badrummet. Så det tog en stund att få allt att blänka :). Men nu är det sååå fint !!!



Så, nu får det räcka för idag. Kanske återkommer lite senare..


/ M   A   R   I








Dagens shopping !!

Skulle kolla efter ett par chinos eller några andra sommarbyxor, men kom hem med detta i stället:









/ M   A   R   I



Torsdag 27:e Maj och en rolig kvinna på Lidingö !!

Är man trött om man tar upp SL-kortet när man ska låsa upp ytterdörren ???. - Hm, jag antar det. I alla fall slut i huvudet..Men det är ju bara jag, vi kanske inte ska bli så förvånade ändå :).


Ännu en dag har varit strålande, klev upp vid 05-tiden i morse och blickade ut mot en klarblå himmel och massa sol. YES tänkte jag, ännu en dag med strålande solsken :). Hm, några timmar senare mulnade det på och har så varit idag. Eller ja, solen har tittat fram då och då och det har varit varmt. Så jag klagar inte !!!!! Idag har inneburit massa möten, som vanligt på torsdagar med andra ord.. Sedan blev det utomhuslek på eftermiddagen, det blev brännboll och lite fotboll. Kul !!!! När jag åkte hem stannade jag i Liljeholmen en stund, ville inte bara åka hem och sätta mig. Det blev en jeanstunika och ett färgglatt/randigt linne. (anar trängsel i garderoben nu, tyvärr). När jag kom hem fick jag för mig att jag skulle ut och springa (som att jag inte var trött redan), sagt och gjort. Det blev två varv runt Årstafältet och sedan hem och skura badrummet. Har inte gjort klart allt dock, jag gav upp helt enkelt. Får skylla på att jag är trött..:). Som ni märker har jag haft fullt upp hela dagen, men det gillar vi. Snart är det ju helg :).


" Jag har sprungit efter massa killar i otid, men vad fick man ?? En gangster som vill gifta sig. Ja va fan, gifta sig kanske man kan göra. Det är ju bara att sticka när man inte orkar mer. Blå linjen mot akalla, sedan upp mot vänster. Jag ogillar att springa efter massa grabbar, men han var skitsnygg alltså." Ha ha ha jag kunde knappt hålla mig för skratt, jag fick bita mig i läppen och försöka tänka på något annat när jag hörde detta. Det var nämligen en kvinna på busshållsplatsen som stod och pratade med sig själv....ha ha ha.. Det finns bra roliga människor :).


Nu blir det ut och vattna blommorna och sedan soffläge...Känns som jag behöver det :).






/ M   A   R   I


 

Onsdag 26:e Maj !!!

Tyckte mig minnas att Maj månad började nyss, men nu är det bara drygt en vecka kvar. Hm.. Vart tar veckorna vägen ??????. Ska inte klaga i och för sig, för snart är det semester :).

Min dag har varit strålande, kände på mig det redan i morse när jag slog upp mina gröna faktiskt. Solen har strålat, jag har varit på toppenhumör, timmarna på jobbet gick undan samt att jag har lirat fotboll hela eftermiddagen. Vilket jobb man har ändå !!!! Jag och några barn busade och härjade på skolgården med fotbollen i över två timmar, så nu är jag sådär lagomt trött igen. Men det var förbannat roligt :).  Nu är jag hemma i alla fall, har precis kört igång en tvättmaskin och själv slagit mig ner på balkongen i solen. Göött :).


Jag fick massa beröm på jobbet i dag också, var bara tvungen att säga det :). ♥




Dagens...


/ M   A   R   I



Drygt 6 veckor kvar !!!

Vilken tur vi hade idag..!!!! Dagen innebar friluftsdag, vilket alla såg fram emot. Dock såg inte vädret så lockande ut i morse, men vi slängde på oss regnkläderna och gav oss iväg. Men vi hade tur som sagt, vi har sluppit regnet hela dagen fram till att vi skulle promenera hem. Då började det smådugga lite, det var först när vi kom fram till skolan igen som värsta skuren drog förbi. Flyt kallas det för :). Så ja, vi har haft en jättetrevlig dag med massa lekar, äventyrsbanor kluriga uppdrag osv.... Nu är jag hemma, och har precis hunnit med en varm dusch. Kan säga att det var lite kallt att bara stå och kolla på, när barnen lekte hela dagen. Men nu är jag varm igen :). 


Kom nyss och tänka på min semester, som blir av i Juli. Fyra veckor, alltså är jag ledig hela Juli :). Jag börjar faktiskt längta...Drygt 6 veckor kvar med andra ord :).. Det blir fyra veckor i Sundsvall, vilket kommer bli superbra. Jag har redan massa roligt inplanerat, och för att inte glömma. - Umgås med familjen är något jag ska vara riktigt flitig med !!!!! Men innan dess är det en hel del andra roliga saker som händer här nere. Såsom: Utgång, R.I.B-båtstur, middag med alla kollegor på någon restaurant, skolavslutning, avslutningsmiddag hemma hos rektorn med all personal från både högstadiet och lågstadiet..m.m... Detta kan bli skoj :). När höstterminen börjar närma sig kickar vi personal igång med en övernattning på Djurö, med diverse olika aktiviteter. Livet leker hurrni :).  



/ M   A   R   I








Tur man har minnet med sig ibland...suck..!!!

Måndag och jag måste erkänna att det har gått lite segt idag, i alla fall i mitt huvud. Men ändå har jag hunnit med allt jag ska ha gjort, bra jobbat. Kanske att koncentrationen ökar när man är seg, vad vet jag (?). Solen skiner på oss, i vanlig ordning. Hoppas det håller i sig, för i morgon ska vi på utflykt hela dagen. Angående rubriken, jag hade hoppats på att få komma hem vid 16.30 och njuta av kvällen lite. Hinna tvätta och göra massa andra måsten, men inte då. Ikväll är det ju Vårknytis på fritids, (barn och föräldrar tar med olika rätter som vi dukar fram och äter utav) vilket jag helt hade glömt bort. Så nu blir jag kvar på jobbet fram till 19.30. Blä vad jag hatar att glömma saker.... Aja, det är bara att acceptera och gå vidare..ha ha..

En sak till som ni måste veta, jag lever fortfarande på min och Märthas utgång. Kerstin, en kollega utbrast i världens applåd när jag berättade att jag hade varit ute i helgen. Så Märtha, nu är hon nöjd :).

Måste göra lite nytta nu...vi hörs..

/ M   A   R   I



Varför pratar jag engelska för ?? Nej men det är lugnt, jag kan översätta !!!

Ja ni, vart ska jag börja?? Kvällen igår var så jäkla rolig, så jag vet inte vart jag ska börja. Men vi tar det helt enkelt från början. Jag och Märtha placerade oss ute på balkongen i solen, med varsitt glas rosé. Tro inte att det bara blev ett glas... Efter några timmar på balkongen och några glas rosé/öl senare tog vi en taxi in till Medborgarplatsen, där vi spatserade in på Snaps och tog oss varsinn öl. (förövrigt den vidrigaste ölen jag druckit). Där blev vi dock inte långvariga, dom stängde strax efter att vi hade anlänt. Vi svepte ölen och sprang in på Hotellet (Malmen) i stället, där började alla galenskaper. Fy fan. ha ha ha.. Vi beställde varsinn Margarita (som var den vidrigaste Margaritan jag druckit). Märtha beställde en med extra salt, haha. Det resulterade i att jag fick halva glaskanten med salt och Märtha fick hela glaskanten med salt. Satan vad vi skrattade. Men som sagt, den var vidrig. Efter att vi tvingat i oss drinken begav vi oss till Sturecompagniet i stället, där återgick vi till ett säkert kort. Rosé med andra ord. Äntligen något som gick att dricka !!. Grym musik, massa sjuka händelser, skratt, rosé, drinkar, dans, Italienare, Holländare....ja you name it... Allt fanns med i går, så jäkla roligt. När Sture stängde promenerade vi ut i regnet och begav oss hemöver. Klockan var då 03.00, men av någon anledning (det förtäljer inte historien) kom vi inte hem förrän vid 05. Jag slockande innan jag hann komma innanför dörren tror jag, vaknade i morse och började skratta. Ja ni ser, vi hade en grym kväll...!!!!!


" Vad är det som är så fel?"  (Bartendern när jag visade min besvikelse över drinken och hans beteende, då han nästintill vägrade ta vår beställning).

" Ta ett kort Märtha, det är fan Rock´n Roll" ( När jag skulle kliva ur taxin vid Sture. Är man patetisk eller ?).

" Just fucking drive Hornsgatan stright ahead" ( När Märtha gav taxichauffören direktiv om vart vi skulle).

" Im terrible sorry, we must have been poisoned" ( När Märtha insåg att vi höll på att göra taxichauffören galen).

" Sei sotto sviluppatto", " Vattene per vabena" Översättning: " Är du efterbliven", " Stick och brinn" på Italienska. ( Efter mycket tjat och gnat om att personen i fråga skulle lämna mig blev Märtha ursinnig och vräkte ur sig detta. Observera att personen var en Italienare).

" Märtha - Varför pratar jag engelska för" Taxichauffören - Men det är ingen fara, jag förstår vad du säger. Mari - Men det är lugnt, jag kan översätta". ( När vi pratat engelska hela kvällen blev det svårt att sluta).

" Märtha -  Vad jobbade du med innan du blev taxichaufför?, - Jag jobbade på Sodexo!!!! Märtha - Jaha, var du städare?  Taxichauffören - Nej nej, jag var arbetsledare faktisg. Förstår du va.???. Ha ha ha.. ( Detta var roligt då, kanske inte så roligt för er.)

" En kille på gatan som kom fram - Hej, varför sitter ni här?? Här kan ni ju inte vara. Mari - Meen hej, där är ju han som ska skjutsa hem mig. Killen - Ja, jag har letat efter dig. Äntligen hittade jag dig. Mari - Vad bra, då åker vi då. Märtha - Men Mari, känner du honom eller ?! Killen går och jag börjar skratta, klart jag inte kände honom säger jag till Märtha. Jag bara drev med honom. Märtha - Ööhh jaha !!!!"


Ja, detta kanske är skittråkigt för er men ni skulle ha varit med. Vi skrattade hela kvällen åt våra sjuka bravader. Men denna kväll kommer jag leva på länge, dock känner jag mig inte så levande idag. Tack Märtha för en kalaskväll !!!!!













Ja, som sagt. Det var en grym kväll :).


/ M   A   R   I



Redo för fest !!!



Sitter för tillfället och inväntar att Märtha ska komma hem, hon har varit och jobbat. Sedan blir det rosé ute på balkongen. Men som ni ser är jag redan redo :).



/ M   A   R   I



Nässpray och Clarityn !!




Helt klart mina bästa vänner för tillfället.
Någon fler som har allergi ?!


/M   A   R   I



Ett år äldre och massa underbara kvällar !!!

Nu var det några dagar sedan jag skrev, men min tid har gått åt till så mycket annat dom senaste dagarna. Så tid för internet har inte funnits, skönt kan jag tycka !!!! Veckan på jobbet har varit underbar, massa sol och massa utflykter och annat skoj. Underbart !!!! I torsdags gick jag och blev ett år äldre också, även då var dagen/kvällen helt underbar. Jobb först, där blev jag uppvaktad med en blomma utav mina kära kollegor plus att vi hade en underbar utflykt vid havet med barnen hela dagen. När jag kom hem vid 17-tiden överraskade Märtha mig med mousserande vin, smörgåstårta och en bakelse till dessert. Det öppnades en rosé och -vinflaska också :). Vi spenderade hela kvällen på balkongen, i kvällssolen. Helt fantastiskt !!!! Fredagen blev lite seg för min del, konstigt. Men det var det värt :). Efter jobbet igår blev det en liten shoppingrunda, jag inhandlade mina kära Ray Ban (pilot) solglasögon....äntligen är dom mina.., en kofta och en parfym. Vid 17-tiden mötte jag upp Jens för en middag och några öl på Olearys, oj oj vad gott. Det blev några timmar på deras uteservering innan vi åkte hemåt, men än var det inte slut. Vi blev nämligen inbjuden till Jens kusin för ett glas och där blev vi sittandes i några timmar. Trevligt värre måste jag säga !!!! I morse blev det en välbehövlig sovmorgon, oj oj vad skönt. Men nu är jag hemma och ska snart hoppa in i duschen hade jag tänkt, ännu en trevlig kväll är att vänta. Livet är fan underbart :). (beror nog på solen en hel del, men banne mig vad jag njuter).












Detta var bilder från min födelsedag.


/ M   A   R   I





19:e Maj 2010 !!

Tjopp tjopp, onsdag och dagen har varit kalasbra. Vackert väder och ett strålande humör :). Vi var ute hela förmiddagen, då jag hade Natur och Fritid med barnen. Sedan blev det någon timme inomhus, men eftermiddagen spenderades i vanlig ordning utomhus, i solen...Gött :). Morgondagen kommer också spenderas ute, då hela skolan går iväg till Kappsta på utflykt. Hoppas det blir bra väder !!!!! Jag och Märtha har precis fått i oss lite middag, så nu ska jag smälta maten och läsa några tidningar Märtha hade köpt. Ute på balkongen, i kvällssolen :).

I morgon blir jag ett år äldre också, vilket kommer firas med en liten utgång i helgen. Får hoppas att min onda hals har blivit bättre tills dess bara. Men annars får vi bota det med något starkt :). Nu ska jag läsa tidningar, vi hörs.







/ M   A   R   I



Skogsmulle !!

Trodde dagen bara skulle bjuda på massa moln, eftersom det var grått och trisst i morse när jag steg upp (vid sisådär 05.40). Men där hade jag fel, senare på förmiddagen sprack det upp och blev kalasväder. Det är banne mig sommar, våren kom men den försvann lika snabbt. Men lika glad är jag för det :). Att det var tisdag och strålande sol gjorde saken bara ännu bättre, tisdagar innebär ju utflykt på fritids. Så jag har varit ute i solen sedan 13-tiden. Gissa om jag har njutit !!! Idag blev det lite skogsmulle utav oss alla, vi har täljt (så vi kan göra kolpennor, som barnen kan rita med), sågat, huggit ved.m.m. Rena rama karlgörat, men det var både tjejer och killar som deltog. Till och med jag har använt yxan och en sådan där stor sax man brukar klippa häckarna med (kommer inte på namnet nu bara). Pappa du skulle ha varit med, jag lovar att du hade blivit imponerad utav din yngsta dotter :). Tror vi alla var trötta och slut i kroppen när vi begav oss hem till fritids igen. Solen och allt slit tog energin från oss. Men kul var det :). När jag kom hem fick jag för mig att springa en runda, så det är gjort. Det blev tre varv runt Årstafältet och sedan raka vägen in i duschen, svetten lackade kan jag säga. Men nu är jag värd en vila och ett stort glas Loka Päron.





Skogsmulle.


 


/ M   A   R   I


Måndag, och viiiilken dag !!!!

Trodde aldrig att jag skulle komma upp ur sängen i morse, då jag inte somnade förrän vid 00-tiden igår. Vända på dygnet är inte alltid så bra, eller bra är det väl inte över huvudtaget. Men jag kom upp !!!! Har väl inte direkt varit på toppenhumör idag, men jag har kämpat på. Kollegorna undrade till och med vad det var, så ja lite depp var jag nog. Men humöret blev bättre och bättre, tur det!!! Solen har ju strålat så fantastiskt hela dagen. Så Mari har njutit varje sekund, soldyrkare som jag är :). Tur man har ett jobb där man kan vara ute på dagarna (i mitt fall på eftermiddagarna). Efter att jag slutat för dagen blev det middag med kollegorna och därefter APT-möte, jag fick då reda på att jag ska börja jobba i årskurs 1 till hösten. Det blir en utmaning, eftersom jag är van att jobba med dom minsta. Men det ska ändå bli såå roligt. Känner ju barnen redan, så det ska inte vara några problem. Sedan blev det raka vägen hem, för att invänta Märtha. Storhandling stod på schemat, och hej och hå vad vi handlade. Tror att vi slog rekord med summan idag. Men det behövdes, så nu har vi allt som behövs om än inte lite mer. Barnfamilj nästa haha :). När vi kom hem blev fick vi ett ryck, så vi rensade på balkongen och tog upp stolarna som Märtha hade med sig hem. Så i helgen blir det invigning av vår nya balkong, vi ska i och för sig dammsuga och göra det lite mer hemtrevligt. Men det är på god väg !!! Vi har till och med bestämt att festa till det i helgen, något skoj måste vi ju göra. Jag som fyller år och allt :). Nu ska jag duscha och invänta John Blund, känns dock som att han snart är på väg.







/ M   A   R   I



Vad vore livet utan musik !!

Jag behöver bli sysselsatt, så just nu spelar jag musik för hela området. Det behövs för att jag inte ska koka över !!! Men som rubriken, Vad Vore Livet Utan Musik. För mig betyder musik minnen, det finns så mycket musik som får mig att tänka tillbaka till olika stunder i mitt liv. Både tråkiga och roliga stunder. Men för att jag nu ska hålla humöret uppe är det bara massa festmusik som spelas, grymt..!!!!! Vad betyder musik för dig ??









Fyra favoriter..


/ M   A   R   I



New Moon !!

Åh vad jag älskar Twilightserien, jag vill ha MER !!!!!! Jag tycker dock första filmen var bättre än den andra (New Moon). Men ändå, ååååh vilka filmer. Det visar på hur riktig kärlek ska handskas och hur filmer ska göras. Jag ber på bara knän att det snart kommer en tredje film, antar att det gör det också eftersom slutet var som det var. Så nu är det bara att vänta, och jag väntar med spänning ska jag säga er. ♥

Tur att det finns filmer som gör än på gott humör!!!!!





/ M   A   R   I



Då tänker vi om !

Dagens planer blev ändrade till max, så det får bli en kväll hemma i soffan. Det blir inte riktigt som man tänkt sig ibland !! Men jag antar att det bara är att rycka upp sig... men just nu känns det svårt !! Aja, ska inte prata sönder er om massa strunt.!! Tog en promenad förut, bara för att skingra tankarna lite...sedan var det en impuls som sa att jag skulle hyra film. Så sagt och gjort, det blev New Moon. (Twilightserien). Så nu ska jag öppna min kalla Loka, sätta mig och glo på film, dra ner rullgardinerna och inte göra någonting mer på hela kvällen. Det är jag värd idag !!!! Förövrigt luktar det förbannat gott utanför, grannarna grillar och det finns banne mig inget som luktar godare. Hej Sommar !!! Men det får bli något annat ätbart för min del, som sagt mina planer gick i stöpet.


Tänker på dig Märtha !!!


/ M   A   R   I


Önskelista !!!

Elin och Maria borde komma ihåg när jag varje år började räkna ner till min födelsedag redan i februari, om än inte tidigare. Men nuför tiden är min födelsedag något som knappt existerar, inte i min värld i alla fall. För min familj är den väl viktig, eftersom dom firar mig osv.. Men ja ni fattar. När man var mindre var födelsedagen höjdpunkten på året, och önskelistan var flera sidor lång. Numer är den knappt en sida lång... Så ja över till önskelistan..



Ray Ban

Produkter från Body Shop

Ett armband från Thomas Sabo


Ja ni ser, tre saker som jag fick klämma ur mig. Men det är alltid något :). Om jag får en kram och några gratulationer är jag annars också väldigt nöjd.


På torsdag får vi se !!!
 

/ M   A   R   I



Söndag 16:e Maj !!

Godmorgon på er !!! Här har det blivit till någon rutin att vägra kliva upp ur sängen på mornarna, jag vänjer mig rätt snabbt att vara ledig med andra ord. Men i morgon är det upp innan tuppen igen, och det ska bli roligt att se hur det går eftersom jag har vänt på dygnen.men men. Idag ska jag en snabbis till Liljeholmen och fixa en sak, sedan hem och invänta att Märtha kommer hem så jag kan hjälpa henne att bära upp dom nya utemöblerna vi tänkte ha på balkongen och sedan ska vi gasa iväg och storhandla. När detta är gjort ska jag till Jens, får se vad vi hittar på men han ska firas i alla fall. (han fyller år i morgon). :). Nu ska jag hoppa in i duschen..



Det här blev helgens låt..


/ M   A   R   I



Besök av Marie och lunch i Kungsträdgården !!

Igår mötte jag upp Marie vid 13-tiden, därefter kikade vi in i några butiker innan vi satt oss ner och käkade en utsökt lunch (röding med dillkokt potatis).. Timmarna går snabbt när man har roligt, så vid 17-tiden begav vi oss hemåt för att fortsätta den trevliga dagen vi påbörjat. Det blev tacos till middagen sedan myste vi bara i soffan med massa bra musik i bakgrunden, för att inte glömma att det blev lite skvaller och massa skratt också. Vid 01-tiden somnade vi som två små barn, för att sedan kunna kliva upp i tid och komma ut på stan. Men gissa vilka som tog sig en rejäl sovmorgon i morse, jo Mari och Marie. Skönt var det i alla fall, men sedan blev det brottom. Marie skulle ju åka hem vid 15-tiden, så det var bäst att lägga på en rem om vi skulle hinna med en lunch i Kungsträdgården. Det gjorde vi.. Vi köpte med oss varsinn toast och en dricka, sedan slog vi oss ner på en bänk i parken. Gissa om det var varmt :). Men ack så förbannat härligt. Toasten smakade fint, sedan blev det en snabb sväng in på några butiker innan jag vinkade hejdå till min lilla Pärla(n). Vi har haft två underbara dagar tillsammans. Sommaren har vi planerat också, jag måste ju passa på att umgås med henne så mycket som möjligt nu för i Augusti flyttar Marie till Nya Zeeland. (hon gör sitt ex-jobb där). ♥












Kärlek !! ♥

Senare idag träffade jag en kompis, vi köpte med oss varsinn dricka och satt oss vid vattnet i Haninge. Där vi pratade och njöt av kvällssolen. Nu är jag hemma och har väl inte hunnit med så mycket, rensat och gjort rent kylskåpet har jag gjort i och för sig, samt torkat golven. Det är en jäkla fart på Mari ska ni veta :). Nu blir det tv.



/ M   A   R   I



Idag och igår !!!




Igår och Idag !!!
Ska strax lägga upp lite bilder som jag och Marie fotat i helgen.


/ M   A   R   I



Då drar jag in till stan !!

Kaffeabstinsen är stillad x 100 och jag är redo att åka in och möta upp Marie. Det blir nog så att vi sätter oss på ett café och surrar lite, innan vi åker hem för att direkt åka och handla och sedan mysa ner oss i soffan..Ååh vad roligt det ska bli :).

Min yngsta systerdotter (Ida) ringde för en stund sedan, och man kan inte annat än att le när dom små ringer.  "Du jobb Mimmi?"  Nej jag är ledig svarade jag "Jahapp" fick jag som svar tillbaka..sedan blev det tyst...hehe.. Jag saknar mina små. ♥


Nu ska jag bege mig till stan..





/ M   A   R   I



Kaffe, jag måste ha kaffe !!!

Puh, vilken tur. Jag vaknade upp och var alldeles kallsvettig och hade världens huvudvärk. Hm tänkte jag, dålig start på dagen och ännu sämre start på dagen eftersom att Marie ska komma på besök. Men kroppen var pigg i alla fall, det var bara huvudet som dunkade. Varför visste jag inte då (?). Men nu vet jag, Kaffeabstinens kallas det för !!!!!! Kul att man har blivit beroende av en till sak... bläää... Men gott är det !! Jag drack inge kaffe igår, vilket resulterar i en sur och tvär Mari med världens bankande huvudvärk. Men nu har jag stillat mitt begär med två koppar, så jag är redan med i matchen igen....

Vi hörs senare...


/ M   A   R   I




Jag ska lära mig att spela gitarr !!!

Tjosan mina läsare. Torsdag och jag är ledig, det kan inte bli bättre. Vaknade upp först vid 07 i morse, men somnade om lika snabbt när jag insåg att jag var ledig. En underbar känsla :). Skulle egentligen käka lunch med min tremänning (syssling) idag, men det blev inställt. Så idag har jag och Jens varit en sväng till Dalarö och promenerat runt, åååh så mysigt. Där skulle jag inte tacka nej till att ha ett sommarställe !!! Vädret kanske inte var det bästa, men jag kan bara föreställa mig hur underbart det skulle vara att vara där en varm sommarkväll. Efter våran trip dit åkte vi till Skärholmen (där var det förövrigt evigheter sedan jag var) och inhandlade en gitarr. Eller, jag inhandlade den inte, Jens köpte en tidig födelsedagspresent till mig helt enkelt. Jag har i många år sagt att jag ska lära mig att spela gitarr, så nu när jag har fått en är jag bara tvungen att lära mig. Lärde mig några ackord idag faktiskt, så snart är det en kvinnlig Lars Winnerbäcks blogg ni är inne och läser på ;).

Kom hem för en stund sedan, så jag har bara hunnit dansat runt med dammsugaren och dammtrasan lite. Marie kommer ju i morgon, och fint besök kräver ett fint och rent hem :). Annars har inte så mycket mer hänt här hemma, en dusch och lite filmtittning blir nog kvällens sysselsättning.





En sådan fick jag...




/ M   A   R   I



12/5-10. Då var det helg !!

Äntligen helg gott folk :). Mer korta veckor åt folket, det vore skönt. Man hinner att göra sådant man inte annars hinner på veckorna, nog för att man kan göra detta på helgerna. Men det är inte samma sak..om ni nu förstår vad jag menar :). Det har varit strålande sol idag och cirka 15 plusgrader. Gissa om Mari ha njutit, jag blir så lycklig. Ännu lyckligare blir jag av dom fina orden jag fick av en förälder idag.. Beröm är alltid roligt att få !!!  

På fredag kommer Marie och hälsar på, det ska bli toppenmysigt. Lite kvalitetstid med min älskade Pärla !!!! Vädret ska inte bli så bra såg jag, tråkigt. Men det blir vad man gör det till, eller hur ?! :). Roligt ska det bli i alla fall..



Det fick bli en inbakad fläta dagen till ära, skönt att få upp håret nu när det är så varmt.


/ M   A   R   I





Vårmarknad på Lidingö !!

Hej och hå vad det går. Det finns en förklaring till varför jag är så trött på kvällarna, men just nu är förklaringen väldigt positiv. Så jag tänker inte ens beklaga mig över att jag är trött !!! Just nu är det rätt mycket allmänt skit ni blir uppdaterad om, men jag gillar att skriva av mig lite. Så ge tusan i att läsa om ni inte är intresserad :). Idag har det varit en fullspäckad dag, från morgon till kväll. Dagen började med ett möte, sedan fick jag äran att börja fundera och skissa lite på hur inredningen ska bli i ett utav fritidsrummen till hösten. Såå roligt !!! På eftermiddagen mötte vi upp en annan skola på ön, och därefter promenerade vi tillbaka till vår skola där vi grillade korv, gick på en tipspromenad, lekte lekar njöt av solen. (vi var sammanlagt 340 barn/vyxna). När vi vinkad hejdå till den andra skolans barn/vuxna började vi direkt göra i ordning inför Vårmarknaden som fritids annordnar varje år. Det var loppis, café, små maträtter, hoppborg, lotterier, lekar och massa annat skoj. Plus en stor SOL. Hur bra kan det egentligen bli :). Skolgården var fylld med både vuxna och barn.. Sååå himla roligt !!! Vid 19.00 begav jag mig hemåt, fick despens att gå lite tidagare. Snällt va !!!

Nu har jag dykt ner i sängen faktiskt, ska väl inte direkt sova ännu hade jag tänkt. Men det finns inget bättre än att sträcka ut sig när man har gått och slitit arslet av sig hela dagen...

Onsdag: Jobb.
Torsdag: Ledig. Lunch med en släkting.
Fredag. Jobb. (fick offra mig).

/ M   A   R   I



Lekens betydelse !!!

Så hette föreläsningen jag var på ikväll !!!! Helt klart en väldigt intressant föreläsning, men jag var nog för trött för att ens orka lyssna på allt. Jag drömde mig bort till min säng medan tanten talade om hur viktig leken är för barnen. Hm, bra Mari !!! Men jag snappade upp en hel del ändå, samt att mycket är rent sunt förnuft. ( som många andra gånger på föreläsningar). Som jag sagt många andra gånger i den här bloggen, - Låt barnen vara BARN !!!!!!

Helgen som jag lade bakom mig i går var mysig, den har innehållet ett besök på ett tivoli (inte Gröna Lund) och ett besök på ett lekpalats. Hm, passande för dagens föreläsning. LEK !!!!!! :). ♥

Jag kom hem för inte så länge sedan, så jag hinner inte mycket mer än att lägga mig. I morgon är det ännu en lång dag som väntar, så det är bäst jag är utvilad. Morgondagen bjuder på en hel del !!!! Förmiddagen : Möte och vanliga lektioner. Eftermiddagen: Fritidshemmets dag, då ska vi annordna massa aktiviteter med en annan skola på ön. (jag räknade ut att det skulle bli cirka 310 barn). Full rulle med andra ord :). Efter detta är det vårmarknad på skolan, med både barn och föräldrar. Så ja, det är en fullspäckad tisdag som väntar Mari. Som sagt, det är bäst jag lägger mig!!!! Vi hörs...


/ M   A   R   I





Lördag och en grå morgon !!

Godmorgon !!! Hör och häpna men Mari fick sig en härlig sovmorgon idag, det var jag i behov av kan jag säga. Skönt var det också :). Har dock haft väldigt skumma drömmar inatt, så jag har väl kanske inte sovit sådär jättebra. Men jag känner mig utvilad i alla fall, och det är huvudsaken. Kunde ha legat kvar ett par timmar till faktiskt, nu när jag kollar ut igenom fönstret. Det är grått, trisst och regnet hänger i luften. Bläää . Jag vill ha SOL !!!!!

Det blev en riktigt trevlig kväll igår, med Paula. Vi planerade lite saker, uppdaterade varandra om vad som hänt i våra liv sedan sist, drack lite öl, käkade gott och skrattade en massa. Precis som det brukar vara när jag och Paula umgås. Lovely !! ♥

Idag får vi se vad som händer, vädret ställer till det en hel del så om jag fick bestämma skulle jag lägga mig under en filt, se en film och gräva i en stor godispåse :). Men vi får se....







/ M   A   R   I




Melissa Horn - Med ena foten utanför !!




Fantastiskt vackert.
Ni måste lyssna !!!



Fredag och det innebär middag och öl ute på någon trevlig restaurang !

Puh, då var det äntligen helg. Veckorna går snabbt men dom innehåller en hel del, man jobbar och sliter så det glöder i kroppen. Men då är det bra med helg, så nu ska det bara laddas batterier och mysa :). Jag ska träffa Paula om ett tag, vi ska kila in på någon trevlig restaurang och käka något gott, samt dricka några välförtjänta öl. Trevligt ska det bli :).  Vad gör ni i helgen ?!.  Så ja, det får duga för idag. Har faktiskt inget av värde att uppdatera er om nu.. Ni får ha en trevlig kväll allihop..







/ M   A   R   I



Solnedgång i Stockholm !!!






Solnedgång över Stockholm 2010-05-06.

Bilderna är tagna från våran balkong.



Nu blir det en lista, det var länge sedan !!

Vad är sann lycka? - Lugn


Vilken är din största rädsla? - Höjder och fötter (om det nu är någon rädsla)


Vilken egenskap föraktar du mest hos dig själv? - Att jag är alldeles för snäll i vissa lägen.


Vilken egenskap föraktar du mest hos andra? - Oärlighet


Vilken/vilka levande person/personer beundrar du mest? - Mamma och pappa


Hur känner du dig just nu? - Fräsch efter en lång dusch, men också väldigt skönt utmattad efter en dag på jobbet.


När ljuger du? - När jag måste. Jag vill dock undvika att måsta ljuga.


Vad ogillar du mest på din kropp? Mina fötter !!!!!!!!!!


Vilka kvaliteter uppskattar du mest hos män? Ansvarstagande och ärlighet.


Vilka kvaliteter uppskattar du mest hos kvinnor? Omtanke.


Vilka ord eller uttryck använder du för ofta? - "Hä", ett utmärkt ord som kan användas till allt. Norrländskt och bra :). (ni får fråga om ni vill ha beskrivning på ordet kan användas till.)


Vilken talang skulle du vilja ha? - Jag skulle vilja vara en duktig gitarrist.


Om du kunde förändra en sak med dig själv, vad skulle det vara? - Börja få lite jävlar annamma i mig och inte vara för snäll jämt.


Vilken är din största bedrift? - Om jag hade barn skulle det vara att ha fött dom, men nu får vi dra till med en dagens bedrift och det får bli dagens incident på skolan som jag med envishet och tålamod löste.


Om du skulle dö och fick återvända som en person eller sak, vad skulle du välja? - Jag skulle vilja vakna upp till mig själv, men redan då med bagaget fyllt av mina kunskaper som jag lärt mig i detta liv.


Vad håller du högst i ditt liv? - Mitt liv och min kärlek till min familj. (oj nu blev det djupt)


Vad är det värsta en människa kan uppleva? - Att mista någon i sin närhet.


Vilken är din favoritsysselsättning? - En god middag i goda vänners lag. Fotografera.


Vilket är ditt mest utmärkande drag? - Hm....styrka...kanske...vet inte...


Vilka är dina favoritförfattare? - Astrid Lindgren. Jag har bara en, eftersom jag sällan läser.


Vilken påhittad person gillar du mest? Pippi Långstrump.


Vilka är de största hjältarna i ditt liv? - Dom som aldrig ger upp. (Allt är möjligt det omöjliga är bara lite svårare). Sedan får vi inte glömma min familj också. Dom är allra störst.


Vad ogillar du mest? - Pessimism och oärlighet.


Hur skulle du vilja dö? - En dag då jag har gjort allt jag har velat att göra.


Vilket är ditt motto? - Lev i nuet !!!! Var mot andra som du skulle vilja att det var mot dig !




/ M   A   R   I






6:e Maj 2010 !!

Hej på er, fy tusan vad jag mår gött. Finns det något bättre än dagar då solen skiner?! - Nej jag tror nog inte det.. Jag borde flytta utomlands tror jag, för solen är helt klart min bästa vän. Dagen har gått i racerfart, men på något konstigt vänster så har jag hunnit med allt som skulle göras. Kidsen slutade direkt efter lunch idag, pga att alla lärare skulle på lärarkonferens så alla barn och vi fritidspersonal har varit ute i solen sedan 12.15 fram till 16.00, då jag gick hem. Och ja, det känns i ansiktet. Det hettar, men det är bara trevligt med lite solkyssta kinder :). När jag var på väg hem blev det åter ett stopp i Liljeholmen, (det börjar bli en vana att gå dit en sväng efter jobbet) men idag hade jag faktiskt ett ärende. Nu är jag hemma och har tyvärr fastnat i soffan, hur jag ska komma upp härifrån vette sjutton. Men det får vi lösa..... Mari är trött med andra ord !!!!


Några trevliga saker som händer inom kort:

Fredag. Middag och några öl med Paula som kommer på besök.
Lördag. Inget riktigt planerat, men jag ska till Jens i alla fall.
Söndag. Inte hellt något riktigt planerat. Det är ju helg, så vi tar dagen som den kommer helt enkelt :).
Måndag. Jobb + föreläsning "Lekens Betydelse" på kvällen.
Tisdag. Jobb + vårmarknad (jobbet) på kvällen.
Onsdag. Jobb. Inga kvällsplaner. Skönt!!!!
Torsdag. LEDIG. Lunch med min tremänning (syssling) Magnus.
Fredag. LEDIG. Inga planer, sköööönt. Kan vara bra att koppla av ibland också :).

Har lite att se fram emot dom kommande dagarna i alla fall. Känns härligt, om vädret håller i sig så kommer allt bli super. Nu ska jag masa mig upp ur soffan och ta en dusch.. Hej sålänge !!!!


/ M   A   R   I



Hon blev inte mördad !!!

Har följt alla skriverier om den 19-åriga tjejen som hittades död på Södermalm här i Stockholm, för några dagar sedan. Innan dagens nyheter var det ingen som visste vad som orsakat hennes död.. På aftonbladet idag skriver dom att obduktionen visar att Chantal (som tjejen heter) inte blev mördad, utan att det var en olyckshändelse. Dom tror att hon har fallit handlöst ner från en bron, den bron hon hittades under...m.m..m.m...

Men då frågar jag, hur lyckas man falla handlöst ner från en bro?? Om man då inte hänger eller klättrar över på andra sidan räcket vill säga.. Hm.. Kan någon svara på den frågan ?! Lättade hon med sina vingar och flög över räcket och pang ner i marken..(?)..Dom skriver ju att det var en olycka.. Men hallå, ni tror inte att hon själv tog intiativet och klättrade över räcket och därefter hoppa, för att ta sitt egna liv. ?????? Wake up......

Detta är jättetragiskt, en sådan ung tjej som hade hela livet framför sig.. Men media borde vakna upp och tänka ett steg längre innan dom skriver, "handlöst fall från bron" jo tjena. Skriv att det var en tragisk händelse, och ingenting mer. Det är rätt enkelt att läsa mellan raderna... nog om det, tragiskt är det i alla fall. Så ung !!!!!






4:e Maj 2010 !!!

Tjohej vad dagarna går, jag hinner knappt komma till jobbet innan det är dags att åka därifrån. Så är det ju inte riktigt, men det känns som det i alla fall. Skönt med andra ord !!!! Tisdagar innebär utflyktsdag på fritids, så idag blev det en promenad till en skogsdunge där vi käkade mellanmål och lekte, det fanns en närliggande fotbollsplan också, så ni kan ju gissa var jag befann mig. På fotbollsplanen !!! Jag och grabbarna, vi lirade fotboll i över 1,5 timme så jag är sådär lagomt mör i benen för tillfället. Men skoj var det :). När jag var på väg hem tog jag en sväng inne i Liljeholmen, kikade runt och botaniserade som jag börjar bli riktigt duktig på. Men jag köpte ingenting, bra där Mari :). Jag sparar krutet till i morgon i stället, då jag ska till Jenny och färga/klippa håret. Gissa om det ska bli skönt, både utväxten och håret är i riskzonen nu. Usch och fy !!!! Nu blir det en lång och härlig dusch innan jag sätter mig till rätta i soffan och slappar....







Sunprime Antlantic view suites & spa !!!!




Jag tycker mig minnas att jag nämnde att jag skulle berätta för er, om mina och Paulas planer i höst. Här ovan har ni våra planer, en utlandsresa. En riktig wellnes-resa inför den gråa och bittra hösten. Jag blir mer och mer taggad för var dag som går, och när man kollar på den här bilden (ovan) kan man ju inte annat än att längta bort till värmen. Detta är som ni ser på rubriken, ett spa-hotell plus att det finns gym och andra roliga sportaktiviteter (utomhus) att delta i. Perfekt för oss två med andra ord :).


Jag och Paula var som många av er redan vet i Turkiet tillsammans 2008, och det var en resa jag sent kommer att glömma. Så nu är det dags igen, för en underbar resa med underbart ressällskap. Mer sådant tack, så nu laddar vi och hoppas att denna resa blir av.


"Sunprime Atlantic View Suites & Spa ligger i populära Playa del Inglés på Gran Canaria. Det här är en modern och påkostad anläggning där allt är noga genomtänkt. Du bor i designade sviter med hög komfort och gott om praktiska och genomtänkta detaljer."





Jag och Paula i Turkiet...





Back in sthlm och jag började veckan med en aw !!

Detta är fan livet på en pinne om jag själv får säga det :). Strålande sol, massa plusgrader (dock kalla vindar), en underbar dag på jobbet och en väldigt spontan after work med en sann Lillsvedssjäl. Dagen på jobbet gick som på räls, jag hinner knappt med allt som ska göras på dagarna men jag antar att det är så det ska vara. Det är måndag och det innebär att jag slutar tidigt, och jag hade ingen som hellst lust att åka hem och bara sätta mig så jag stannade till på stan och spatserade runt lite på Drottninggatan, ut och in i butikerna bara för att fördriva lite tid. Men så plötsligt, när jag gick ut från Zara sprang jag på Jonas (en kille som jag pluggade med på Lillsved) och vi bestämde rätt omgående att vi skulle göra varandra sällskap en stund, eftersom vi båda var ensam. Så vi slog oss ner på en bar längst gatan och drack några öl. En liten stund blev nog 1,5 timme tillslut, det kan ta ett tag att uppdatera varandra om saker och ting. Hur trevligt som hellst var det i alla fall. Mer spontanitet åt folket och alla skulle må som prinsar/prinsessor.!!!! Nu är jag hemma i alla fall, och jag har precis flugit runt med dammsugaren och dammtrasan som värsta racerföraren, Mari är på toppenhumör som ni kanske märker.. Livet är banne mig på topp :)...


Märtha du missade något precis, grannarna spelade Per Gessle för hela området. Rock´n Roll du vet :).









Destination Stockholm !!!

Tuff, Tuff, Tuff, Tuff säger tåget och hej vad det går. Vi har precis passerat Hudiksvall, så nu är det bara 2h och 15 min kvar på min resa. Jippi !!!!!!!!! Något som stör mig mest med dagens resa är att det har varit strålande sol, det slår då aldrig fel när man ska resa en hel dag. Men jag hoppas att veckan bjuder på massa sol, så jag också får njute lite :). Vi åkte från Åre vid 12-tiden och anlände till Sundsvall vid 15.30, så jag hann åka och hälsa på Jennie, Markus, Elsa och Edvin en sväng också. Sedan blev det en snabbis hemma också, hämtade lite behagligare skor som passar vädret lite bättre. Men nu sitter jag och guppar på tåget och laddar för en ny vecka. Veckan bjuder på jobb, ett besök hos frisören, ett icke planerat glas vin med Josefine och kanske ett besök av Marie på fredag. En bra vecka med andra ord :)... Nu ska jag stoppa in hörlurarna i öronen och försvinna bort i drömmarnas värld.. Vi hörs senare !!! / M





Hejdå Åre !!!!

Solen skiner och det är några få plusgrader, helt klart en kalasbra dag för skidåkning. Men nej, det är klart. Idag ska vi ju åka hem, det är då typiskt !!!! Men vi har haft en bra weekend i Åre i alla fall.... Vi ska precis sätta oss och få i oss lite lunch, innan vi beger oss hemåt. Vi tänkte stanna till i byn och på chokladfabriken först också.. I Sundsvall blir det bara ett snabbesök för min del, 18.00 går mitt tåg ner till Stockholm, så idag blir det ett evigt resande. Men men, jag måste. !!!! Det får bli ett kort inlägg nu, men jag återkommer när jag sitter på tåget..



Bilder från Åre !!














När jag skrev sist skulle jag ställa mig i kö för att komma in i duschen, men det slutade med att jag hamnade längst bak i kön. Ni vet att varmvattnet inte brukar räcka hur länge som hellst i sådana här fjällstugor, men jag hann shamponera håret så det var lugnt tänkte jag. MEN, när jag skulle tvätta ur shampot för andra gången var det som jag befarade från början, varmvattnet var slut. !!!!!!!!!! Fy bubblan vad kallt, usch och fy. SVINKALLT rent ut sagt... Var jag inte vaken så vaknade jag ju då i alla fall, shampoo, balsam och duschkräm var jag ju bara tvungen att tvätt ur/bort. Så det var bara att bita ihop, brrr.... Fy!!!!! Nu har vi fått i oss middag i alla fall, och mat var just vad jag behövde. Så nu har jag fått lite mer energi. !!! Nästan så att jag blir lite sugen på att svida om och slå klackarna i taket ikväll..jag blir säkert inbjuden till grannarna nedanför :).


En dag på slalomskidorna, Åre är underbart !!!

Som jag sa, det skulle vara hemskt att åka härifrån utan att ha åkt slalom. Så idag trotsade vi vädret och drog ut i backarna, jag, Madelene, Fredrik, Elise och Alvin. Såhär i efterhand ångrar vi oss inte. Vädret har varit växlande, ena sekunden sol och nästa sekund snö. Men det var underbart, nu är jag mer än nöjd. Jag älskar känslan man har i kroppen efter att ha pumpat puder och varit ute i friska luften hela dagen. Nu blir det att bada bastu för att sedan slappa i soffan, kvällen blir lugn med mys här i stugan. Vi unnar nog oss en långpromenad också :). Har fotograferat en hel del idag, men orkar inte lägga upp dom nu. Så ni får glatt vänta, men dom kommer senare. Jag lovar !!! Nu ska jag ställa mig i kö för en dusch, hörs senare.. / M








RSS 2.0