Bild nr. 14 !

14. En bild som påminner dig om gamla tider !



Detta säger säkert ingenting för vissa av er, men för mig och några andra som läser min blogg betyder detta massor. Ett år som kom att ändra mitt liv, helt och hållet !! Jag ångrar mig inte en sekund att jag skickade in ansökningarna och några månader därefter påbörjade en ettårig Idrottsledarutbildning på Lillsved. Under detta året fick jag inte bara med mig en bred utbildning, utan massa kärlek, nya vänner och kunskap om livet också. Mer än vad jag redan visste och hade !!! Detta är något jag aldrig kommer glömma... Kärlek till er alla på Lillsved 07/08 ♥

/ M A R I


Måndag 28:e feb !

Jaha, då var arbetsdagen över !! Vilket den har varit i över en timme i och för sig, men jag har pysslat med lite annat sedan jag kom hem :). Skönt med en kort dag, vi får ju passa på när barnen har lov.. Har ni haft en bra dag?! Själv sitter jag nu och funderar på om jag ska ta en powernap, eller om jag ska åka in till söder och förbruka mina rabatthäften på Kicks innan träningen drar igång. Hm, svårt val....jag kanske hinner med båda(??)





/ M A R I




Våren på H&M !


Igår var det soffhäng hemma hos mig..


Vårens H&M - trender

Modern Safari
Ny look i storstadsdjungeln
Tighta eller mjuka byxor, stela eller lena matrial - välj plagg efter den silhuett du vill ha. Kör på skarpa linjer eller den feminint avspända looken, vad som än passar dig bäst. Detaljer som multifickor och axelklaffar sätter den strikta känslan. Toppa med accessoarer på samma tema, som pilotglasögon och ankelhöga boots. Stiligt savannmode.

Flirtigt sextiotal
Modet som svänger
Positivt tänkande och glada färger ger ny energi. Flirtigt, glamouröst sextiotal inspirerar. Korta jackor och slacks skapar elegans medan tunikan och minikjolen ger en flicksöt känsla. Välj accessoarer som Mad Men-stjärnan Joan Holloway skulle gjort - som miniväskan och solglas i färg.

Urban Nomad
Bli en mordern hippie
Village blandas med bondromantik och den nya sortens hippieglamour. Hämta inspiration från stilikoner som Kate Moss och Sienna Miller - och från Indien. Det är därifrån som det lediga formerna, långa längderna och lager på lager-stylingen kommer. Tänk läder och mocka, smycken i mässing och koppar. Addera stora ringar och tunna långsjalar.

Minimalism
Rent, vitt och enkelt
Silhuetten är ledig, färgerna och matrialen lätta. Tygerna är tvättade och blekta, med skira mönster i tunna vattenfärger, organiska former och blomtryck, ofta i linne, vilket blir en ny favorit. Soft blazer, vita jeans och t-shirt är en garanterad hit. Accessoarerna följer i samma spår, enkla silversmycken, blommor i håret och sandaler.
(Information hämtad från H&M Magazine.)


Vilken trend kommer ni köra på i vår/sommar ?? :)


/ M A R I


Sportlov !



Godmorgon !
Denna vecka har barnen Sportlov, vilket i och för sig inte gör sådan stor skillnad eftersom fritids är öppet som vanligt och jag jobbar som vanligt :). Men självklart blir barngruppen mindre och vi personal kan och har möjlighet att anordna massa utflykter med barnen. Detta bjuder veckan på:
Måndag: En dag hemma på fritids
Tisdag: Besök på Skansen
Onsdag: Besök på olika museum
Torsdag: Heldag ute i skogen, med grillning etc
Fredag: Lugn förmiddag på fritids, sedan bio

Visst låter det som en bra vecka ? :)

NU: Kaffe !!

/ M A R I


Bild nr. 13 !

13. En bild på dig och en klasskompis !
(jag byter till kollega istället)

 

Jag har nog lagt upp denna bilden på bloggen redan, men ibland tål det att visa samma bild flera gånger. Speciellt på två pinglor som dom ovan :). Carolina och jag jobbar med varandra, umgås med varandra på fritiden och har alltid massa tok för oss.. En fantastisk kollega/(vän) helt enkelt !!


/ M A R I








En dag på Söder !

Jag har verkligen hittat min plats, - Söder !!!! Oj vad jag trivs där....folket, dom små och söta butikerna, alla underbara caféer, krogarna/restaurangerna, jag gillar ALLT som har med Söder att göra. ♥ Det blir ju en jäkla kontrast att strosa runt på Söder än som igår, längst Drottninggatan. Det går inte att jämföra !!! Söder is the shit :). Vart strosar ni helst runt ?!

Mahsa och jag har gått runt i alla butikerna, provat, skrattat, pratat, handlat, ätit och skrattat ännu mer. Vilken underbar dag, jag längtar redan till nästa gång....


En grå oversize tröja med duttisar på armbågarna.. 49:- (♥rea)


Vårens trender, plagg, skor och accessoarer..finns att hämta i H&M-butikerna..

Ska luta mig tillbaka i soffan och bläddra i tidningen (ovan) nu.

/ M A R I



Bild nr. 12 !

12. En bild på din vardag !





Jag kan inte visa er bilder på min vardag hur som helst, eftersom jag jobbar på en skola. Sekretess och andra lagar säger att jag inte får, och jag tänker inte ens tänka tanken. Så därför får Lidingö Stad stå för bilden på min vardag, eftersom det är dom jag jobbar åt. Annars under vardagarna har jag ofta träningskläder på mig, vilket jag gillar skarpt :).

/ M A R I


Godmorgon!



Sovit gott ? Jag vet inte ens av att jag lade mig i sängen igår, så pass trött var jag. Men nu är jag utvilad och som ni ser ovanför, - nyäten !!! Idag blir det en dejt med Mahsa (kanske Rickard också) på stan, det blir att kolla i lite butiker för att sedan slutligen leta upp något mysigt café och ta en kaffe. Låter trevligt va ?? :)

Jag träffade ju Paula för en promenad igår, SHIT vad det var länge sedan jag såg henne !!!! Men som alltid förr kändes det som att vi umgåtts hur mycket som helst på senare tid, allt faller sig naturligt med den tjejen. Kul att se dig ! ♥ Efter en promenad i Vasastan med massa prat åkte jag hemåt för att vänta på Gottfrid. Här blev det Melodifestivalen och B&J-glass....jag får väl säga att det var Gottfrids förtjänst att det blev något tv-tittande över huvud taget också...haha..Tack :).

Nu ska jag dricka upp mitt te.

/ M A R I






Ett besök på stan !

Men gaaaaaaalet vad folk det var på stan !! Jag får som panik när alla trängs och armbågar sig fram, men jag räknade till 10 och strosade vidare i min egen takt. Indiska fick ett långt besök av mig, åh så mycket snyggt dom har inne nu. Jag fick med mig en stooor påse därifrån också :).

Nu är jag hemma igen men ska snart vända och åka in till stan igen, jag ska nämligen möta upp Paula och ta en promenad med henne. Sedan hem igen och invänta besök av Gottfrid, vi ska se Melodifestivalen !!! Vilket flängande hörrni :).



Kuddar från Indiska.


Glasunderlägg från Indiska..


Fruktfat från Lagerhaus..


Jag dagen till ära..


/ M A R I




Bild nr. 10 !

10. En person du kan berätta allt för !


mamma..

OBSERVERA!!!! Min PAPPA är också tilldelad detta inlägg, men jag har ingen bild på honom. Jag vet att vissa inte har det lika eller tycker lika, så detta talar bara för hur jag tycker. Hur många människor jag en skulle ha förtroende för så skulle det aldrig väg upp till det förtroendet jag har till mina föräldrar. Dom här två älskade personerna kan jag berätta allt för. Älskar er ! ♥

/ M A R I


Tvättid 07.00 !

Det var liiite segt att kliva upp, men nu ångrar jag mig inte faktiskt. Oj vad jag har hunnit med saker !!! Nu slipper jag skynda mig sedan när jag ska iväg till frisören, istället kan jag mysa i soffan och läsa en tidning. Kanske till och med kolla tv en stund :). Sköna effektiva lördag !!! Tvättat två maskiner, vikt tvätten, käkat frukost, duschat och nääästan gjort mig iordning..inte illa på en lördag !!!

Vad händer sedan då ?? Jag är öppen för förslag =)


/ M A R I




Tungt att bära !

Har jag bestämt mig för att hem så SKA jag gå hem, jag hade dock inte väntat mig att måsta bära hem en full kasse med tidningar. Men men, jag traskade hemåt !! Tungt var bara förnamnet för vad det var, så nu har jag en 1 dm längre högersida och en 1 dm kortare vänstersida. Jag hade nog inte världens bästa hållning alltså, med tanke på kassen. MEN, nu är jag hemma plus att jag är nystädad och nyäten. En klipptid till imorgon har jag fixat också, att toppa håret kunde inte komma lägligare... Så, nu är ni underrättade om detta. Vad pratar vi om nudå? :).  Jag ska mysa ner mig i soffan i alla fall, kolla på tv (OM jag får igång den) och äta godis :). Det är ju helg !!







/ M A R I


Inspiration från Indiska !






Gaaaah, jag blir tokig. Jag måste på Indiska, NU !!

alla bilder är hämtade på Indiska hemsida
www.indsiska.com

/ M A R I


Bild nr. 10 !

10. Någon du tycker är väldigt snäll !



Det får bli två personer denna gången också, fast det står "någon" !!! Mahsa och Rickard, två personer som alltid ställer upp och som är väldigt snälla. Mahsa lärde jag känna på Lillsved där vi umgicks väldigt mycket, helt klart en vän för livet. Rickard fick jag med på köpet då dom båda flyttade till Stockholm, förövrigt in i huset bredvid där jag och Märtha bodde (förut). Riktigt lämpligt :). Men som sagt, detta är två väldigt snälla personer.

/ M A R I




Fredag 25/2 !!

Godmorgon på er !!

Här är man vaken med tuppen, fast jag inte börjar förrän klockan 09. Idag behöver jag inte skylla på att jag är extremt morgonpigg heller, utan idag skyller jag faktiskt på en kollega som väckte mig med ett sms. Typiskt !!!! Men men... Hoppas allt är bra med er i alla fall ?! Här är det fint, helg om några timmar :). Vad har ni för planer ?!

Nej !! Nu blir det frukost och lite fix, sedan en promenad till jobbet. Jag gillar det där med promenader jag, sååå skönt. Bra musik i öronen och sedan full fart framåt :) Gött !!!

Ha en bra dag allihop !!


/ M A R I






Bild nr. 9 !

9. En bild på någon i din släkt !


Edvin och Jennie..


Ida och Madelene..

Hade velat haft en bild på mina systrar tillsammans, men jag hittade ingen. Så jag fick lösa det på det här viset istället =). Jennie och Madelene, mina storasystrar som alltid funnits/finns för mig. Visst har vi haft våra duster, sagt dumma saker och kanske till och med för någon minut hatat varandra, men innerst inne älskat varandra. Utan er skulle jag inte vara den lillasyster jag är idag, Älskar er ♥ 

/ M A R I


Solglasögon ?

Torsdag och det är snart helg igen !! Jaha, och vart tog denna veckan vägen då?!

Jag ska snart klä på mig och promenera bort till jobbet, underbart att kunna promenera till jobbet ju. Speciellt en dag som denna då solen strålar, så hörrni !! Håll tummen med mig nu så att det snart blir vår :).

Appropå vår, när är det okej att börja glida runt med solglasögon igen ? Jag vet inte om det bara är jag, men jag har fått för mig att man inte ska börja med dom för tidigt. Så, när är det okej ?? Har ni börjat redan ?!



Mina älsklingar..

/ M A R I




Snygga Converse !



Jag vill HAAAAAAAA !!!!
www.nicekicks.com

/ M A R I


Bild nr. 8 !

8. En person som du saknar !



Vissa människor fäster man sig vid och andra inte, denna tjejen träffade jag för första gången den 27 augusti 2007. Då vi båda klev in på okänd mark och mötte massa nya ansikten, vilka några skulle bli vänner för livet. Detta var på Lillsved, då jag läste till Idrottsledare. Paula som den underbara tjejen på bilden heter fick jag äran att gå i samma klass som, jag minns att vi hamnade bredvid varandra på uppropet och för att några månader senare vara "eliten", minns du ?? Du, jag, Jonas och Emil. Eliten kallades vi :) Efter Lillsved blev det en utlandsresa tillsammans, vilken förde med sig ännu mera underbara minnen. Denna tjejen saknar jag, men nu bor vi i samma stad igen så jag hoppas snart på ett kärt återseende. ♥

/ M A R I




När du gör som jag vill.

Tur att jag har min vilodag från träningen idag, annars hade jag nog aldrig orkat genomföra ett pass. Jag spelade nämligen hockey med några barn på fritids idag, sådär ungefär 1,5 timme höll vi på. Gissa om jag blev svettig där jag sprang runt i täckbyxor och täckjacka. Fy sjutton, men skoj var det !! Inte nog med det, jag tog en promenad hem också. Hurtig jag är va ?? :) Nu blir det en lugn kväll hemma bara, jag skulle i och för sig behöva tvätta men jag ställer nog in alla måsten ikväll. Det måste man få göra ibland, eller hur ?? :)

När jag var in på affären och handlade lite förnödenheter förut så sprang jag på en intressant bok, eller ja..... Jag tror att den är intressant. Jag har ju inte läst den ännu !!!! Jag har läst Henrik Fexeus succébok (vilket författaren till den här boken också heter) "Läsa tankar" och den boken är bland det bästa jag läst, så nu har jag rätt höga förväntningar på denna boken faktiskt. "När du gör som jag vill" heter den. Återkommer med en recension när den är utläst :).




" Du tror säkert att du styr dina tankar och val - som till exempel att läsa den här baksidetexten. Det är ett vanligt misstag. Du blir i själva verket utsatt för sofistikerad påverkan hela tiden. Varje gång du slår på radion eller tv:n, öppnar en bok eller går in i en butik försöker någon sätta idéer i ditt huvud. De snyggt och smart planterade budskapen finns överallt i vår omgivning. Annonser vill att du köper något, politiker att du röstar på dem, en chef att du presterar bättre. I den här boken får du veta hur."


Sådant här är sjukt intressant....

/ M A R I






Onsdag !!

Hinner inte uppdatera så mycket sådana här dagar, då saker och ting löser av varandra på löpande band. Men nu fick jag en konstpaus på cirka 10 minuter. Så jag passar på :). Har ni haft en bra dag ?! Här i Stockholm strålar solen och det är sisådär - 10 grader. Liiiite kallt, men jag ser ändå fram emot att få gå ut och busa lite.

Efter att jag lade upp bilden på mig själv, då jag var liten, söt och blond är det många som frågat om jag egentligen är blond (?). Svaret på den frågan är, .- Ja jag är blond egentligen !!! Men jag gick och blev brunett för cirka 5 år sedan, vilket jag trivs mycket bättre i. Så, nu har ni fått svar på det också =)



Nemen, ser man på !! Blond och redo för en dag i Åre...Känner ni igen mig ?? :)


/ M A R I




Tisdag 22/2 !!

Äntligen hemma !!!! Men efter en bra dag så gör det inte så mycket att komma hem sent, nog för att jag i princip bara hinner hem och lägga mig nu. Men ändå, ni fattar :). Utedag på fritids (alltid samma på tisdagar) och det innebär massa frisk luft och bus i snön, vilket jag ÄLSKAR !!! Sedan intensivpass på Friskis och sedan hem och hopp in i duschen....jag och kollegorna/chefen hann med ett APT-möte också. Det gäller att vara effektiv hörrni !!!
Nej !! nu blir det sängen och ladda batterierna för en ny dag, med massa nya möjligheter. Ni vet ju hur mina onsdagar brukar vara. Så pigg och alert bör jag vara :). Sov sött hörrni, vi ses imorgon.


/ M A R I


Bilder från Sundsvall!!


Gänget som öppnade en klädesbutik i Elsas rum !! Rean var lagom till jul haha, sjukt vad dom snappar upp saker och ting dom där små.



Butiksbiträdet Ida..



Skyltdockan Edvin !! Roligt jobb ha ha..


Efter en god middag med familjen och massa bus med barnen drog jag vidare, till Elin på 25-årsfest....



Födelsedagsbarnet i egen hög person..



Caroline fick då mig till en riktigt busig blick... var har du på gång ?? =)



Soffhäng, YEAH !!!!!



Ännu mer soffhäng !! Sedan drog singstar och festen igång på allvar :)



Chipsskålen var då mig väldigt populär, undra när dom ska börja slåss om den ??



Killhörna och tjejhörna...som alltid på förfest ! VARFÖR ???



Shotspel och stryktipset, jag vet inte hur Elin tänkte här ?? :)


När 25-årsfesten började lida mot sitt slut och vi alla började röra oss mot stan passade jag också på att möta upp den här Pärla(n), som landat i Sverige igen. Gissa om jag blev glad att se henne, oj oj.. Slängde mig i armarna på henne...♥



Som sagt, vi blev väldigt glada båda två..



Plötsligt så stod där en drink också..

Det blev en bra helg i Sundsvall !!



/ M A R I







Bild nr. 7 !

7. En bild du aldrig lagt upp !




Hm...Det finns nog rätt många bilder som jag inte lagt upp, jag lägger ju inte upp vad som helst, på vem som helst. Men denna bilden skrattar jag så fort jag bläddrar förbi, så jag väljer denna. Detta är i alla fall en sen kväll på Lillsved (där jag pluggade till idrottsledare), då jag och Jerry posar framför kameran sisådär hundrahelva gånger bara för att få till den rätta posen.. (observera att vi hade druckit några öl ha ha). Ni kan ju gissa om jag skrattade jag när vaknade upp dagen efter och kollade igenom kameran. Ha ha, vilka minnen !!!!! Vi lyckades väl rätt bra va ?? :)  

/ M A R I


Måndag 21/2 !!

Hej på er !! ♥

Har ni haft en lika givande och inspirerande dag som jag ?! Jag är helt lyrisk faktiskt, fylld med massa nytänk och kreativa idéer. Vi fritidspersonal var nämligen på en föreläsning på förmiddagen idag, "Offensiva Fritidshem" hette den !! Det kan ha varit den bästa föreläsningen jag varit på faktiskt, oj så intressant han talade. Jag ska berätta mer om det, men inte just nu. För jag tänkte byta om och ladda för ett hårt träningspass i stället, det känns sjuuuukt lockande faktiskt.


/ M A R I





Hem till Sthlm igen !

Det gäller att planera in i minsta detalj för att hinna med allt som man vill hinna med en sådan här helg. Det blir ofta att jag får prioritera vissa saker, men jag har faktiskt hunnit med det mesta i helgen. Det känns skönt !!Bloggen har jag däremot satt åt sidan, det känns som att familjen/vännerna är lite viktigare. Sorry hörrni :).

Idag har tiden ägnats åt Marie och familjen !! Först blev det lite handling på ICA Maxi med mamma och pappa, för att sedan åka och hälsa på Marie. Oj vad vi har saker att uppdatera varandra om. Vi hann med det mesta, men vi har redan planerat in en helg då hon ska komma ner och hälsa på i Sthlm. Då får ni passa er ;). Sedan blev det fika med familjen hemma hos äldsta systern, självklart passade jag på att krama och pussa lite extra mycket på barnen när jag var där. Jag måste ju ha några kramar och pussar på lager när jag sitter där nere i sthlm och saknar dom ♥ 

Här är nu middagen snart på intåg, det blir kyckling och ris på min begäran. Sedan blir det att packa ihop det sista och invänta Carolina som kommer och hämtar mig vid 18-tiden. Då bär det av igen, hem till vardagen. Tack Sundsvall för denna gången, vi ses !!



Slappar i soffan efter en välfylld dag..

(fler bilder från helgen kommer imorgon)

/ M A R I 


 


Bild nr. 6 !

6. En bild på dig och en vän du inte varit med på länge !




 Nästan 25 år som vänner och vi tröttnar aldrig på varandra, Marie och Mari !!! Nu har hon varit på andra sidan jordklotet i ett halvår och gjort sitt exjobb inom läkemedelskemi, men har i och för sig landat i Sverige igen. Men, vi har inte umgåtts sedan i somras då vi faktiskt spenderade hela sommaren tilsammans. Så jag tillägnar Marie, min vän och andra hälft detta blogginlägg.. ♥

/ M A R I






Idag !!



Jag kom precis hem efter en dag på Birsta med familjen !! Men jag måste lika snabbt ila iväg igen, jag måste börja göra mig iordning för kvällen. Vi ska nämligen till ena systern på middag, så jag måste vara redo för både middag och fest om en timme. En timme ???? Hjälp !! Jag måste sticka....

Vi hörs

/ M A R I


Bild nr. 5 !

5. En gammal bild på dig själv !




En solig dag i Sundsvall (Granlo) där jag är uppväxt !! Jag kommer ihåg att det var en äldre man som kom hem till oss, för att fotografera oss döttrar i familjen. Den galna (icke levande) fågeln på mannens axel skulle roa oss, trodde han. Men jag upplevde den nog mer med skräckblandad förtjusning, men ett liiitet leende fick han fram. Det var tider det, sååå söt man var he he :).


/ M A R I


Jag är i Sundsvall !!



Im Dreaming..

Resan med Carolina gick hur bra som helst, det var bart väglag, nästan ingen trafik och solsken hela resan så vi var i Sundsvall på 3,5 timme.. Här hemma hos föräldrarna har precis en god middag (tacos) och kaffe/kaka slinkit ner i magen. Gött hörrni :). Vi fick besök av äldsta systern med barn också, så det blev massa kramar och surr innan det var dags för dom att åka hem och sova..

Let´s Dance visas på tv:n men jag laddar för att få håret färgat istället, ni vet ju vad jag tycker om sådana där program. Appropå skidåkningen som skulle bli av imorgon, den blir nog tyvärr inställd !!! På grund av kyla, det är 24 minusgrader vilket kommer resultera i förfrusna kroppar om vi ska åka slalom. Så det kan tänkas bli en sväng till Birsta (köpkvarter) istället..Det gillas också :).

Nu blir det annat..

/ M A R I


Frågestund !!



Medan jag sitter i bilen på väg till norr så passar jag på att ha en frågestund, så fråga på nu :). Jag svarar på frågorna senare ikväll..

/ M A R I


Sofias Änglar !

ÄNTLIGEN !!!! Har ett program med lite baktanke börjat sändas, det var på tiden efter alla dessa år. Visst jag har några andra favoriter...debatt, SOS på liv och död, sporten, såld på hus, room service, spårlöst och nu Sofias änglar (säkert några fler också). Jag älskar program med lite baktanke !! Paradise Hotel, bonde söker fru, ensam mamma söker och alla dom där....släng er i väggen...haha, förlåt !! Men det är skitgrejer i mina ögon.. Aja...Sofias Änglar var det ja, oj vilket fint program. Jag har precis avverkat dom senaste avsnitten på kanal5. Vilket har resulterat i tårar och tankar om livet och dess mening osv. Mer sådana program åt folket, allt annat kan stängas av.





/ M A R I



Fredag 18:e februari !

Redan 18:e februari och jag tycker det känns som att jag firade in det nya året precis, hm.. Men tiden går snabbt när man har roligt, var det inte så ?? :). Nyvaken tjej har precis fått i sig frukost och läst nyheterna på nätet, men det är inte mycket till positiv energi man får på dom där nyhetssidorna. Jag ska nog bojkotta dom (?). Nu ska jag väl börja ta tag i packningen och lite annat fix innan Carolina kommer och hämtar upp mig, Sundsvall är nästa hållplats. Hem, mysa med familjen/syskonbarnen, åka slalom, fira Elin som fyllt 25 med mina andra goa vänner, hälsa och krama Marie välkommen hem till Sverige (äntligen är min Pärla hemma) och mysa lite mer med familjen. Det blir en bra helg, för både kropp och själ ♥

Vad har ni för planer i helgen ?!





/ M A R I









Finn ett fel !




Medan jag sover ett par timmar och laddar för en resa till norrland, så kan ni fundera på vad som är fel på den här bilden ?! Sov så gott nu ♥

/ M A R I


Jag idag !!



Jag idag..

Jag vet inte om det bara är jag som känner så, men när ni har varit hemma och varit sjuk några dagar/en längre tid, känner ni inte er väldigt konstig då när ni äntligen får gå ut och beblanda er med massa människor ?? Som sagt, det kanske bara är jag som är knäpp. Men nu är jag back on track igen, så nu ska inte sitta hemma och röttna något mer :). Gött !!! Jag har precis kommit hem efter att ha varit och handlat lite, så nu får vi se vad Mari fixar ihop i köket. Mästerkocken, det är ju jag..hä hä :P. (älskar min egna ironi).

Kram

/ M A R I


Färger i vår !


Bilden är från hemtex hemsida.


Åh vad glad jag blev när jag såg dessa färger, blir inte ni det ?! Nu nu nuuuu vill jag ha vår !!! Detta är med all säkerhet några färger jag kommer använda i vår/sommar. Inte bara som sängkläder, utan också på andra ytor i hemmet. Åh så härligt :)

Nu ut på lite äventyr.


/ M A R I



En sliten dam !

Oj, jag skulle kunna sova till nästa år känns det som. Ja ni vet, som törnrosa ungefär :). Men jag antar att det bara är kroppen som har gått ner på sparlåga nu när jag varit hemma, eftersom jag inte gjort så mycket. Idag har jag däremot bestämt att komma ut en stund, fången ska få komma ut från sitt egna hem. Sköööönt :). Jag drömde så sjuka drömmar nu innan jag vaknade också, så just nu känner jag mig inte så tillfreds heller. Uscha vad drömmar kan påverka en. Men en kopp te och lite frukost så ska jag nog vara på andra tankar snart.....

Såhär mysigt hade jag det igårkväll:




Runners, Träna Hemma och Världens Bästa Påhitt...Bra läsning hörrni :)


/ M A R I




Inlåst i mitt eget hem!

Då var ännu en dag förbi här hemma. Det känns som att jag är inlåst i mitt eget hem, för sjukt nog kände jag mig som en brottsling när jag gick ned och bokade en tvättid för en stund sedan. Jag skyndade mig in och låste om mig igen...Har jag varit hemma lite för länge kanske ?! Men jag och mina kära kollegor tyckte/tycker att jag ska vila hemma resten av veckan, så jag verkligen blir frisk. Tycker det låter som en bra plan, men frågan är ju bara vad jag ska sysselsätta mig med. Aja, jag får ta fram fantasin och klura ihop något. Att jag har en bra helg att se fram emot är väl det jag kan sitta och tänka på i och för sig, planera och längta lite. Ja, så får det bli !!!

Jag pratade om att bädda rent i sängen, peela hela mig, lägga en ansiktsmask, läsa en uppiggande tidning och dricka en kopp te förut idag. Vet ni, det är avklarat. Dammtorka, dammsuga, vattna blommorna, tvätta och svabba golven tillkom på listan också... Men nu är jag slut som artist, så jag landade fint i soffan under en filt precis och jag tänker nog stanna här till sängen ropar på mig.

Men vet ni vad !! Att vara hemma såhär, isolerad från omvärlden kan faktiskt betyda en del positiva saker också, visste ni det ?! Man hinner tänka en massa, på livet, framtiden, saker och ting man vill göra, vad man uppskattar och BÖR uppskatta här i livet. Ja, att tänka och fundera kan ta en människa väldigt långt. Så hem och tänk och fundera, det är nog bra för själen tror jag. Bara man inte snöar in sig på massa negativa saker, då blir det inte så bra kanske. Tänk positivt, det gör jag :)



Just nu tänker jag på att jag ska få krypa ner i dessa rena och fräscha sängkläder ikväll, det är en mycket positiv tanke :)

/ M A R I






Bild nr. 4 !

4. En bild på en konstig tid i ditt liv !

Jag tänker så det knakar hörrni, men jag kan inte komma på någon konstig tid i mitt liv. I alla fall ingen tid som jag har dokumenterad på bild. Det ska vara den tiden då jag var blondhårig, men vad är det som är konstigt med det. Nej, jag vet inte faktiskt ?! Men däremot har jag gjort massa tokiga saker, men som har haft med humor att göra. Att jag får frispel och gör massa tok är vardag för dom som känner mig, så ja....det får vara min konstiga tid. Är det okej??



En sönderriven Willyspåse som tävlingtröja, en vattenflaska och sedan var "Willysloppet" igång. En helt vanlig vardagskväll när jag bodde med Märtha.


/ M A R I


Gissa låt !?

" Do you ever feel like a plastic bag. Drifting throught the wind, wanting to start again. Do you ever feel, feel so paper thin like a house of cards, one blow from caving in. Do you ever feel already buried deep six feet under scream. But no one seems to hear a thing..."

Vilken låt är det jag söker ??





/ M A R I





Jaha, nudå?

Seg start hörrni, eller rättare sagt. Jag har ingen ork..... jag mår relativt bra men jag förmår mig knappt att ta mig upp ur sängen. Jag fixade en kopp te och en smörgås i alla fall, men nu är jag tillbaka i sängen. Jippie vad underhållande !! Är det ingen som har en film att slänga över ? - Nej, visst ja !!!! Jag har ju inte köpt någon tv ännu...men skit ner er.... ha ha, jag börjar bli bitter här hemma !!! 

Bädda rent i sängen, peela hela kroppen, lägga ansiktsmask, läsa en uppiggande tidning och dricka en kopp te. Kan det göra mig frisk tror ni ????

Nu ska jag sluta vara så bitter, nu är det er tur. Något roligt som händer där ute ??

/ M A R I



Bild nr. 3 !

3. En bild på någon i din familj !





Elise, Alvin, Elsa, Edvin och Ida..

Ja, jag vet. Det står "En bild på någon i din familj", men jag kan faktiskt inte argumentera emot varför jag bara skulle välja en bild. När jag egentligen har fem bilder jag så gärna visar upp !! Jag valde dessa bilder just för att jag är så oerhört stolt över att få vara deras moster samt att dom dessutom är mina familjemedlemmar. Att ha fått följa dom i deras uppväxt har varit det mest underbaraste i mitt liv.. Jag älskar dom alla och jag saknar dom så det gör ont just nu. Kärlek till er, från moster ♥

/ M A R I



Inspiration från Monki !


Vårigt och härligt..


Varför inte bryta av med en färgklick i vår/sommar..


Allt hittas på www.monki.com

/ M A R I


En dag i sängen !

Jaha.. Denna dagen blir inte så vettig kan jag säga er, orken tryter och kroppen skriker efter sömn. Kul vecka hörrni !! Jag som ska åka till Sundsvall i helgen och vara pigg och alert för både skidåkning och fest....Tror ni att jag lyckas med det ??  - Jag SKA lyckas, för denna helgen tänker jag inte missa..

När jag ligger här i sängen och tycker synd om mig själv, vad hittar ni på då?

Nej, en kopp te kanske vore på sin plats.


/ M A R I



Bild nr. 2 !

2. En bild på dig själv!



En bild tagen på min härliga promenad igår.


/ M A R I




En sjuk tjej !

Hej på er !! Trodde jag inte skulle orka mig upp och få fingrarna till datorn, men jag orkar och hinner nog printa ner några bokstäver innan kroppen strejkar igen. Jag har gått och blivit dundersjuk, typiskt när massa skoj väntar. Men det är bara att inse att jag får boka om vissa saker, för gå ut och beblanda mig med människor ska jag definitivt inte göra.... Feberfrossan som inte har varit av denna värld har lagt humoren för dagen i alla fall, sjukt vad jag har irrat runt och svamlat massa saker. Till och för mig själv dessutom...Kul !!! Värst var det från början, då jag inte hade några värktabletter hemma. Kroppen skreeeeek av smärta, jag ville bara krypa ur skinnet och jag får väl såhär i efterhand tacka min kära kollega Susanne som räddade mig. Hon fick åka på apoteket åt mig, tack !!! ♥ .

Nu ska jag kliva upp och försöka få i mig lite blåbärssoppa.


/ M A R I



Bild nr. 1 !

(nu drar jag igång utmaningen) 
1. Någon du umgås väldigt mycket med !!




Sedan vi lärde känna varandra, vilket vi gjorde i augusti förra året då Carolina började jobba som lärare i årskurs 1, där också jag jobbar har vi varit på många äventyr tillsammans. Att vi är ett radarpar på jobbet är kanske därför vi funkar så bra ihop, även privat. Och ja, Carolina är nog den jag umgås mest med just nu. Att hon också är norrlänning gör saken bara ännu bättre. Hon är en toppentjej, som jag alltid har roligt med !

/ M A R I




Fotobomb !!

Nu har jag och Hoffmaestro redigerat bilderna!









Om man tar fram fantasin och kastar lite snö blir det såhär..












Detta är favoriten..




Tjejen som ligger bakom alla fotografier..



/ M A R I



Promenad: Strandvägen!

Jag kom hem efter träningen och kollade mig omkring här hemma.....Jaha, nudå??? Tänkte jag och blev genast sjukt uttråkad. Kollade ut genom fönstret och fick den briljanta idén att ta en långpromenad med kameran, längst Strandvägen här på Lidingö. Strålande sol och några minusgrader...Åh vad fint det var !!! Jag har massa bilder ni ska få se, måste bara kolla igenom dom och redigera lite. Håll utkik :). 

Under promenaden kom jag underfund med att jag bor riktigt bra här, några steg på gatan och sedan nedför en trappa och jag är nere vid vattnet. Lovely skulle jag vilja kalla det ♥
 



Innan promenaden..

/ M A R I



En utmaning !!

30 bilder utmaningen!!!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om


För att peppa mig själv med lite att blogga om så tänkte jag börja med den här listan idag, så håll utkik !!! Jag börjar senare idag..

/ M A R I


Kungsholmen !

Att vakna och känna ett sug efter att få träna måste ju vara positivt. Eller ?? Så jag tänker göra något av min känsla faktiskt, - jag drar och tränar helt enkelt !! Det blir ett intensivpass på Kungsholmen idag, känns skönt hörrni. Någon som ska med ?!

Sushi, vin, efterrätt, yatzy, mys och massa prat förgyllde min lördagskväll. Det blev en mycket trevlig kväll. Tack får jag säga :)


Nu drar jag iväg och tränar, hörs senare !


/ M A R I






Bokrecension:



Jag har ju glömt att ge er en recension om boken jag började läsa för någon vecka sedan, och som jag för några dagar sedan läste ut.. " I Det Tysta" heter den och är skriven av huvudpersonen själv, Vicky Jaggers.

"När Vicky Jaggers var liten avgudade hon sin storebror David och han var också deras mors ögonsten. För modern var David ljuset i familjelyckan det perfektabarnet som inte kunde göra något fel. Men Vickys egen familjelycka och hennes barndom förbyttes mot mardröm när hennes bror brutalt våldtog henne upprepade gånger. Hon var tolv, han var sjutton.

Därefter förblev hon i hans våld. Hans viskade hot vid middagsbordet förlamade henne av skräck och höll henne tyst. Inte ens när hon upptäckte att hon var gravid och födde ett barn vågade hon säga något. Hon var övertygad om att ingen någonsin skulle tro henne.
I det tysta är en skakande sann berättelse om syskonincest och om att vara skrämd till tystnad, av sin egen bror. Idag är Vicky Jaggers 34 år och bor i Storbritannien med sin man och sina fyra barn."

- Att bli inlåst i någons våld i över 18 år får mig att må psykiskt dåligt, tyvärr är detta vardag för många där ute. Jag hade väntat mig mer detaljer om våldet och en närmare inblick i varför han gjorde så här mot sig egen syster. Att jag slapp undan den detaljerade bilden om hur han våldtog henne är jag glad över att hon lämnade borta från boken, men däremot hade jag fortfarande velat få en annan "bild" av hur David egentligen var och som sagt, varför han gjorde detta. Annars tycker jag det var en bra och tydlig berättelse om hur vissa människor lever där ute, och vad vi andra inte ser händer där innanför väggarna. Att svenska och tydligen andra länders rättsystem inte riktigt fungerar som det ska fick jag också bevis på, det gör verkligen ont i hjärtat när jag läser i boken om vilket fängelsestraff han fick...... Ni som är intresserad av att läsa sådant här ska absolut haffa boken i någon affär och luta er tillbaka och läsa. Ni har läst ut den på någon timme !!

Någon som har något annat bra boktips ??


/ M A R I

Solen strålar !


På väg hem, igår...


Vilken underbar dag jag har haft hittills !! Imorse när jag vaknade strålade solen utanför fönstret, så min kropp skrek efter en långpromenad. Sagt och gjort !!!! Jag fick med mig min kollega Susanne och hennes dotter också, jösses vad trevligt :). Efter promenaden blev det kaffe här hemma hos mig och lilla Sigrid fick sig en banan och en apelsin, oj oj så söt hon är :). Nu har jag precis kommit in efter en snabbis i centrum, där jag inhandlade diverse småsaker inför kvällen..

Jag måste bara säga att det är så fantastiskt när det är så mycket människor i farten, alla ler och ser glada ut. Tänk vad solen kan göra hörrni :). Nu blir det en dusch....Hej !!!

/ M A R I


Dagens bild !!


En mobilbild från dagen..♥


/ M A R I


Jag är en festis !

YES !!! Jag lyckades ta mig hem :). Kollektivtrafiken har börjat rulla smått igen, vilket jag tycker är en himla tur för dom stackarna som måste igenom stan för att komma hem. (jäklar vad det där var skönt att säga, nu när jag inte bor så långt bort från jobbet längre). Eftersom jag tog en promenad imorse kunde jag lika bra ta en hem också, varför inte passa på liksom. Stannade till i Centrum för att köpa sushi och lite smågodis som min kära kollega Helena kallade det för..ha ha..Det heter ju lösgodis !! :) Så nu har jag precis vräkt i mig sushin och lite festis, snodde med mig en festis från jobbet idag nämligen..Ni vet en sådan där man hade när man var utflykt, med sugrör. Gött ;).

Vad som händer ikväll är osagt, det var ju tänkt att ta en after work med kollegorna. Men alla ville hem, eller ja....försöka i alla fall !! Och ja, jag förstår dom. Jag kände lite lika faktiskt.. men aja, det kanske blir ett glas rött här hemma för mig ändå. Det är ju ändå fredag, eller hur ?? En tid i tvättstugan kanske vore på sin plats också så jag ska nog ut och kika på tider faktiskt....okej om man dricker vin i tvättstugan ??







/ M A R I



Jag var förbannad i snöstormen imorse!

Järnspikar vad jag var arg imorse ! Det kokade i mig.... Efter en stunds väntan vid busshållplatsen insåg jag nämligen att alla bussar var inställda, så jag försökte finna någon annan lösning att komma till jobbet. Jag öppnade ju !!! Men nej, jag fann ingen annan utväg än att ta en promenad. På med huvan, upp med halsduken för halva ansiktet och sedan iväg. 40 minuter senare var jag genomblöt, förbannad, svettig och genomfrusen. Att jag var först ut på gångvägarna var ju bara pricken över i:et...eftersom jag då fick pulsa i en meter nysnö. Kul Jul !!! Men nu är jag på humör igen och jag ser fram emot en trevlig after work med kollegorna ikväll....

Nu: Ut och leka med barnen på fritids !!





/ M A R I


Snart är det helg :)


Jag idag..


Nu är jag hemma igen !! Efter en väldigt trevlig kväll, med väldigt trevligt sällskap och god mat. Hur bra som helst ju :). Nu laddar jag för att hoppa upp och åka och öppna på jobbet imorgon, sedan blir det after work med kollegorna och sedan HELG. Nice hörrni :). Vad är era planer för helgen ?





/ M A R I


Love and Peace !

Idag har jag på mig mitt Love And Peace-armband, som gömt sig i smyckeslådan alltför länge nu. Riktigt snyggt är det också :) 


 

/ M A R I


Firework !


Jag blev helt tossig igår när jag skulle gå till skogen..


Torsdag idag och jag har sovmorgon. Det gillar jag !! Och sjutton gubbar vad mycket jag hinner med på morgonen, men det hade dock suttit fint med en tvättid nu. Men jag orkade inte, tar det en annan dag helt enkelt. Idag blir det jobb, stängning och middag ute. Jag har en bra dag framför mig :). Vad gör ni?

Dagens låt:
Katy Perry - Firework

/ M A R I 


 


Efter en dag i skogen !


Jag ute i skogen idag..


Efter jobbet botaniserade jag runt i några butiker här i Lidingö Centrum, jag måste ju kolla vad som finns :). Det man behöver finns ju i alla fall, så det får jag vara nöjd med. Ett mysigt centrum är det i alla fall !! Nu är jag däremot utslagen i soffan och håller för tillfället på att förbereda mig mentalt, för att skutta in i duschen och skrubba bort all röklukt. Sedan får det nog blir lite mörk choklad och en kopp te, lite värme och något gott behöver min kropp nu känner jag. Brrrr vad jag fryser.. Men som sagt, min dag har varit underbar. Så det gör ingenting ♥

Imorgon är det sovmorgon, JIPPIE :)



Underbart väder hade vi också..

/ M A R I 




Vilken underbar dag!

Oj oj oj, vilken DAG !!!!!!! ♥ Det snöade och blåste rätt ordentligt imorse men vi gav oss iväg ändå, vid sisådär 09-tiden. MEN, sedan sprack det upp och blev klarblå himmel och solsken. Gissa om vi hade det härligt i skogen där vi var :). Det blev lite matteuppgifter, lekar, målning i snön och självklart massa frilek. Men oj, jag får inte glömma den grillade korven. Det var ju höjdpunkten på dagen, jäklar vad det är gott med grillad korv. Bara om den är grillad över en öppen eld då förstås :). Men som ni förstår så har vi haft det toppen...

När vi ändå är inne på utomhusvistelser, så drar jag lite tankar från min sida..: Jag drar absolut inte alla över en kam, men jag önskade att föräldrarna till barnen i vårat samhälle skulle vara ute med sina barn lite oftare. Man märker/hör att många barn inte är ute så ofta, eller ingenting alls och det grämer mig. Att vara ute och leka fritt måste ju vara det bästa ett barn kan göra. Men ja, det är mina tankar. Jag önskar bara att fler människor tyckte lika. Nå, vad har ni för tankar kring detta ??



Radarparet, Carolina och Mari :)

/ M A R I



Onsdag hela dagen !!

Så, då är jag redo för en dag i skogen med årskurs 1. Åh vad det ska bli roligt, ni vet....att grilla korv och dricka varm choklad är ju supermysigt :). Med detta säger jag att ni inte får något fler nlägg förrän jag kommer hem i eftermiddag, så håll till godo för ni sticker jag till jobbet/skogen =)





/ M A R I



Jag dog ett tag !




Jäklar vad skönt det var att träna !! Jag dog ett tag i sängen när jag kom hem också, men nu är jag nyduschad, fräsch och vid liv igen. Skönt !! Ni som tränar mycket, vad brukar ni äta efter att ni har tränat ? Jag undrar bara, av ren nyfikenhet :). Nu ska jag rota fram lite kläder att ha på mig imorgon, skogen väntar ju som sagt så lite varmare kläder måste på.♥  Hjälp mig att hålla tummarna för att det blir lika underbart väder imorgon, som det var idag. Okej ??  





/ M A R I





Träning på G !!




Jaha, då var jag hemma från jobbet då. Eller jag har faktiskt varit hemma en stund, Carolina har nämligen varit på besök så jag har suttit och surrat med henne. Trevligt !! Nu är jag i alla fall ombytt för ett (hårt) träningspass, idag tänker jag INTE ge mig i första sekunden. Nu jäklar :). Jag är laddad.....

Vad gör ni ikväll ?

Imorgon har vi pedagoger som är "kopplade" till 1:an och alla barnen i årskurs 1 en heldag ute att se fram emot, grilla korv, dricka varm choklad, klara av kluriga samarbetsövningar osv... Åh vad roligt det ska bli :).

Nu ger jag mig iväg !





/ M A R I




En vanlig dag !!




Godmorgon på er !
Tisdag idag och jag insåg nyss att det var väldigt skönt att vara ledig igår, behövligt för den delen också. En ledig dag då och då, när man själv vill borde alla få ha :). Eller vad säger ni ?? Idag är en "vanlig" tisdag, jobb och träning med andra ord. Nu är det snart dags att snöra på sig löparskorna och springa några varv i något mitionsspår också. Våren är ju (snart) här :) Nej, nu måste jag kila iväg..barnen väntar. Men vi hörs och ses.

/ M A R I



Måndag 7/2 2011 !!

Hej på er !!

Nu har mamma och pappa åkt hem till Sundsvall igen, usch så tråkigt det var att säga hejdå. Det känns redan tomt här hemma :( !!! Men vi har haft en fartfylld helg tillsammans med inredning som tema...Roligt har det varit samt jättemysigt att få ha haft föräldrarna på besök :). Jag kommer nog inte kunna beskriva med ord hur tacksam jag är för att dom kom ner och hjälpte mig, utan deras hjälp hade jag knappt hunnit halvvägs nu. Visst, jag har också hjälpt till. Men ni fattar vad jag menar....Tack än en gång kära ni !! ♥

För att fortsätta med lite flyttsnack så har jag redan nu insett att jag kommer trivas riktigt bra här, mest för att jag får bo ensam tror jag. Detta är inget ont mot Märtha, men vi behövde separera..ha ha.. Ingen av oss blir yngre och det blev mer och mer nackdelar än fördelar på slutet, av att bo tillsammans med någon. Så innan vi slog ihjäl varandra eller avslutade vår vänskap som ovänner bestämde vi oss, eller jag mig för att flytta. Ni ska veta att det känns förbaskat bra.. Jag sa ju det, året 2011 kommer bli mitt år :)

Hädanefter kommer jag ha väldigt nära till jobbet också, och det är bara EN av alla fördelar med denna flytt !!! Terassen/grillplatsen utanför kommer nog användas flitigt kan jag tänka mig och alla motionsspår här på ön kommer nog också användas flitigt....Jag kan fortsätta men jag gör inte det, för jag vet redan att jag gjort rätt.

Nu ska jag ta en dusch och göra mig iordning, ska in till stan och ta en kaffe nämligen.

Vi Hörs !



Efter bytet av gardinerna..

Lite färgglada prydnadskuddar och lite tavlor så kommer det bli perfekt. 

/ M A R I





Åh vad jag blir glad !

Jag hade fått ett mail av Carolina (min kollega) såg jag nu när jag kollade min mail precis. Säg mig, vad annat än väldigt glad och rörd kan jag bli när jag får ett sådant här mail? :


" Hej Grannen !!

Jag är sååååååå lycklig över att du har flyttat till ön. I vår kommer vi vara ett vinnande team!

Största kramen till dig Mari.

ps. det blir ju inte sämre av att du är norrlänning också!"



Det var ett fint mail, eller hur ??




Jag och Carolina i Hassela..


/ M A R I





Lidingö Magasin !



Nu får jag börja läsa den här tidningen istället...

/ M A R I


Lägenheten !!













Ni får ursäkta sakerna som ligger och stökar på sidan om på vissa bilder, men jag orkade inte flytta på allt krafs innan jag fotade. Men nu fick ni några fler bilder från lägenheten, samt två bilder på en sjuuuukt nöjd tjej :)

/ M A R I


Nu liknar det något !

Det är tre utslagna hjältar som kommit hem efter lite inhandling av växtligheter och annat smått och gott. Lunch och kaffe är också intaget. Det var behövligt kan jag säga :). Men nu har jag satt mig i soffan för att ta igen mig en stund eller ja, det går inte att göra så mycket mer idag faktiskt. Det som kvarstår är bara småsaker som jag kan fixa någon annan dag, inget jätteviktigt med andra ord. Vet ni, jag känner mig riktigt nöjd faktiskt !! Ser redan fram emot att få bjuda hem några vänner på middag, fika eller vad det nu blir :).

Jag har utlovat massa bilder senare idag till familjemedlemmarna där hemma i norr, men jag kastar ut några stycken nu också. Så håll till godo :)


Tydligen måste man äga sådant här också..



En trevlig detalj som dök upp i huvudet på mig..



Kaffe och munk.. ♥



Köksfönstret..

/ M A R I


Godmorgon !!

Här sitter jag med morgonkaffet och njuter av att solen strålar in genom vardagsrumsfönstret =). Frukosten är intagen och vi är snart igång med allt som dagen bjuder på.. Igårkväll låg vi här som tre utslagna hjältar och beskådade allt vi gjort.. Bra jobbat säger jag bara !!!

Hör och häpna, men det blir en sväng till Kungens Kurva idag igen. Saker som vi missade igår och saker vi kom på som måste inhandlas måste fixas idag. Så hej gott folk, nu ska vi ut och trängas igen.

Ha en bra dag där ute !!! ♥


/ M A R I




Jag tog och flyttade !!

Jag antar att ni alla har suttit bänkade framför Melodifestivalen..Eller har jag fel ?? Själv har jag inte haft en tanke på att detta visades just idag. Annars brukar jag också sitta bänkad nämligen..MEN, jag har ju tagit och flyttat i helgen som några av er redan vet. Så jag har haft fullt upp sedan igårkväll....

Idag vaknade jag vid 07-tiden och var sjukt pepp för att ta tag i allt som skulle göras, men jag fick som sagt hålla mig i skinnet någon timme. Mamma och pappa låg ju och sov :). Vid 12-tiden anlände vi till Kungens Kurva i alla fall och vi åkte därifrån cirka 5 timmar senare. När vi kom hem satte vi igång och fixade.....och såhär några timmar senare är vi näääästan färdiga. I alla fall med det som går att göras idag !! Imorgon ska vi ta tag i hallen och sedan inhandla lite växtligheter och annat småkrafs... Sjukt nice är det i alla fall :). bla bla bla.....Jag visar några bilder istället.....










Ni får bättre bilder en annan dag, då det inte är så mycket krafs som ligger och skräpar på sidan om. Okej ?? :)


/ M A R I


Då sätter vi igång !

Hej på er ! ♥

Jag har legat vaken sedan 07.00, men fick hålla mig i skinnet eftersom mamma och pappa låg och sov. Men nu är vi upp på benen och frukosten är på gång, själv har jag invigt duschen och nu sitter jag och kollar på kaoset som breder ut sig på vardagsrumsgolvet.. Men förhoppningsvis är kaoset borta med vinden när vi lägger oss ikväll. Så gott folk, jag har inte tid med detta nu. Jag måste sätta igång med dagens alla måsten...

Ha det så bra nu !

/ M A R I



Fredag och det är full fart !

Kom hem för inte så länge sedan, jag har varit och skrivit på lite papper och fixat andra viktiga detaljer. Det känns sjuuukt bra ska ni veta :). Just nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska anlända, dom passerade Uppsala för 20 minuter sedan. Sedan blir det full fart ska ni veta....

Morgondagen kommer nog gå i tema "IKEA".. !!! ♥

Jag ska dricka lite kaffe med Märtha nu, sedan fixa klart det sista. Men jag återkommer säkert med ett inlägg senare ikväll :)


/ M A R I






Fräscht hörrni !!




Jag gillar det..

Ny dag och snart helg, jag har börjat nedräkningen faktiskt. Bara 6,5 timme kvar :). Har inte så mycket att skriva just nu, men jag lovar att helgens bloggande kommer innehålla massa intressanta saker...hihi..

/ M A R I



Underbar inredning !!


Jag finner inga ord...magiskt vackert..



Me like..Färger, former och annat liknande kommer ni säkert få se mer av...


/ M A R I


Regnar det eller ??

Jag må ju säga att det regnar väääldigt "fint" om man inte kan avgöra om det regnar eller inte regnar, någon sthlmare som kan skynda sig ut och avgöra det åt mig ?? Tack :)

Här sitter i alla fall en nästintill nyvaken tjej, men som är iordning gjord och redo att ta tag i dagen. Sovmorgon på torsdagar som alla redan vet, det tackar jag ännu en gång för. F*n vad skönt det är !! Arbetsdagens första två timmar bjuder på planeringsmöte, varför anstränga sig så mycket för liksom ?? ;)

Kvällen får fortsätta i packningens tecken, men jag ska säga er att det inte är mycket kvar nu. Jag har bara en väska till som ska fyllas och massa småkrafs som ska ner i en IKEA-kasse. Sedan är jag redo för morgondagen :P Som jag längtar...... ♥

Nu säger jag hejdå, ha en bra dag där ute !!

/ M A R I


Löparskor !!

När jag ändå är inne lite på temat "träning" så passar jag på att visa er några löparskor, så ta er en titt :). Skorna är hittade på www.sportamore.se . Grym sportbutik på nätet enligt min mening !!




"Vägvinnande och snabba, slitstarka och superlätta - gör löprundan lättare med Nike Lunar Elite+. Den sömlösa ovandelen med Flywire-teknologi ger bekväm stadga åt foten. LunarLite i mellansulan borgar för ett fjädrande steg. Skon är förberedd för Nike+. Kul blir det och snabbt kommer det gå - i Lunar Elite+ flyger du fram. Dammodell."




"Nike Wmns Lunarglide+ 2 är en sko för löpare med neutral pronation med en lätt stötdämpning. Både ut- och insidan av skon är gjord i mesh. Snörning upptill och uttagbar innersula.Skorna har reflekterande element för ökad synlighet vid svagt ljus. För hållbarhet är gummit på yttersulan miljöanpassat. Hälen är gjord av slitstarkt Karbongummi."




"New Balance Mr1226 är en sko för löparen som vill ha en exceptionell dämpning med måttlig stabilitet. Oavsett om du springer ditt tredje maraton i år eller ett snabbt varv för uppvärmningen, så hjälper 1226 dig att ta din löpning till en ny nivå."  


Nu är detta tre par skor av cirka 300 stycken på sportamore, så gå in och kolla runt lite själva istället. Men detta var tre tips från mig i alla fall. OBS !!!!!!!!!!! Gå inte och köp ett par skor bara för att ni tycker dom är snygga och för att dom just sitter skönt på foten, utan ni ska köpa ett par skor som verkligen fungerar för dina fötter. Fråga gärna någon som kan i butiken där du är, eller så läser du noggrant om skon innan du klickar hem ett par. Det finns inte något så dumt som att köpa ett par skor som inte passar dina fötter!! Jag lovar att ni känner skillnad när ni har hittat rätt....Så ut och testa nu :)

/ M A R I






Onsdag = full fart !!

På onsdagar hinner jag inte göra mycket mer än att koncentrera mig på jobbet, det är knappt så jag hinner med allt som ska göras där heller. Men med nöd och näppe så går det, dagen har i och för sig varit väldigt bra. Men har man underbara kollegor så brukar allt eller i alla fall mycket, ordna sig...

En bra dag avslutades med packning, en lång dusch och en god tonfisksallad. ♥

Jag längtar till helgen !!

/ M A R I


Träningsskor från Nike !!



www.sportamore.se
Jag vill HA !!!!!

"Nike Zoom Sly Sister One+ är en träningssneaker som maxar prestationen ytterligare ett snäpp. Ovandelen är uppbyggd med Flywire-teknologin och superventilerande mesh. Mellansulan med Nike Zoom ger finfin dämpning. Yttersulan i gummi hjälper foten i vilken riktning den än rör sig. Skon är strippad på onödiga gram. En lättviktssko som du rör dig fjäderlätt i. Dammodell".

Nu tar jag mitt pick och pack och drar till Friskis.
Vi hörs senare !!

/ M A R I




Bok: I Det Tysta !!

Fick för mig att köpa en bok igår men jag har bara kommit så långt som att läsa förorden, men den verkar vara bra. Eller BRA ska jag inte säga egentligen.....VIDRIG är nog rätta ordet faktiskt!!!! Varför jag köper böcker som alltid får mig att må psykiskt dåligt efteråt vet jag inte (?), men jag antar att jag tycker om att läsa sådant. Annars hade jag väl inte köpt den/dom. Eller?? Är det någon fler än jag som köper sanna berättelser, som oftast är så vidriga att man mår psykiskt dåligt efteråt. Om inte, säg till i sådana fall. Då måste jag nog sluta läsa sådant ha ha :). Aja, över till boken...

- I Det Tysta heter den och den är skriven av Vicky Jaggers !!!! "En sann och ovanlig berättelse om syskonincest"...ja, vidrigt var ordet..Som sagt, jag har bara hunnit till förorden men den handlar i alla fall om Vicky. En tjej vars barndom förbytts till en mardröm, där hennes bror brutalt våldtar henne. Upprepade gånger !! Där slutar jag, jag återkommer med en recension när jag läst den.... Någon av er som läst den ??





/ M A R I


RSS 2.0