Min nya klocka + lite annat !!

Om det inte var för att det är mulet ute så hade jag hoppat runt på gatorna och trallat på någon fin vårvisa, åh det är så underbart. Det droppar från taken, fåglarna kvittrar, enorma vattenpölar bildas och folk kikar ut från deras iden. Jag ska inte sitta här och säga för mycket kanske, för snart är det är väl snöstorm igen. Men bara känslan av att slippa frysa är ju fantastiskt, en vårjacka måste kanske inhandlas snart. ♥

Ett besök i Liljeholmen blev det, för att hämta ut min klocka som dom skulle förkorta med några länkar. Men tyvärr hade dom inte lyckats med det arbetet, så jag får återkomma när urmakaren är där eller gå till någon annan som (kan) gör samma jobb. Typiskt !!! Jag blev en klocka (som jag får vänta med att använda), hudlotion, en necessär, en borste och en hårspray rikare på det där besöket i alla fall. Nödvändigt ont helt enkelt !!!


Nivea hudlotion, det är helt klart den bästa lotionen för kroppen. Undra hur många jag förbrukar per år??? Necessären (från H&M) var ett måste nästan, den jag har nu får man använda karta och kompass i för att hitta grejerna. (den är för liten med andra ord). Borsten fick jag gratis då jag köpte hårsprayen, det tackar vi för.




(med blixt)


(utan blixt)

En stilren och väldigt snygg klocka, jag är såå nöjd.







 


Helgen i bilder !!

Jag som älskar att fotografera måste bli bättre på det, men en systemkamera vore något att införskaffa först. Visst, min digitalkamera fungerar bra också..men ja, en systemkamera vill jag ha.. Mamma och pappa, nu vet ni vad jag önskar mig i födelsedagspresent :). Lite bilder har jag fått ihop från helgen i alla fall, så jag hoppas ni nöjer er med det!!!!






Som ni kanske förstår så älskar jag svart/vita bilder, jag tycker dom bilderna "säger" såå mycket mer än bilder i färg. Tänk vad en bild kan berätta mycket egentligen, från person till person. Jag skulle kunna skriva långa rader om varje bild ovan, men jag låter dessa bilder tala för sig själv i stället, det blir mycket bättre så. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning, tänkte att jag därefter skulle åka och hämta ut min klocka i Liljeholmen. Kanske tar en sväng i några butiker också, sådant är alltid trevligt :). Ikväll när Märtha kommer hem från jobbet blir det bio, en söndagstradition vi infört. Bio är mysigt :). 

Hej på er ♥ / M  





Vilka smakupplevelser !!

Då var vi hemma och vi har haft en väldigt trevlig kväll. Resturante La Cucaracha kommer jag med all säkerhet besöka igen, så den restaurangen rekommenderar jag varmt. Dom hade bra service, mysig inredning, goda drinkar och för att inte prata om maten som var fantastiskt god. Helt klart den godaste tapasen jag någonsin ätit. !! Vi käkade;

- Friterade bläckfiskringar med aioli
- Grillade räkor
- Grillad chorizo
- Friterad potatis med aioli
- Hembakat vitlöksbröd
- Grönsaksbiffar med tzatsiki
- Fiskspätt


Dessa sju tapasrätter delade vi på och därefter var vi mätta och väldigt belåtna. Innan maten serverades drack jag en mojito och till maten delade vi på en kanna sangria. Jäklar, jag vill tillbaka. Vilka smakupplevelser :). Som ni förstår är jag väldigt nöjd med kvällen, det var tänkt att vi skulle gå vidare men vi tog en långpromenad i stället och sedan åkte vi hem. Nu har jag hoppat i säng och ska nog strax släcka ner och sova, måste bara varva ner lite.

Förresten, vi var en hårsmån ifrån att krocka med ett tåg på vägen hem. Idioten till busschaufför stannade mitt på tågrälsen (eftersom det var rött ljus vid korsningen) och han tyckte nog att han stod bra där, för han vägrade flytta på sig. Det var 1 minut kvar till tvärbanan skulle komma, men innan dess hann ett lok komma. Som tack och lov hann stanna, annars hade det blivit pannkaka. Usch, min puls var uppe på max där i några sekunder. Jag eller rättare sagt vi fick panik...!!!!!!!!!!



En belåten Mari. God natt på er !!!!






Melodifestivalen !!

Hm, jag tror att jag slagit rekord på inlägg idag. Antingen har jag förbannat tråkigt eller så är jag bara jävligt pepp :). (som min vän Paula skulle ha sagt). Jag har precis sminkat mig och fixat håret, så nu är det bara klädvalet kvar men jag vet redan. Det får bli samma som jag tänkte sätta på mig förra helgen, svart fodralklänning, strumpbyxor och den champagnefärgade "jackan". Det blir la bra va ? :) Ska försöka fixa lite bilder under kvällen. Sådant är ni ju inte bortskämda med direkt. Men till saken, Märtha brast nyss ut i "jäävlar att vi missar Melodifestivalen, Peter Jöback är ju med ikväll" (hon svor nog inte, men det lät bättre så). Hm, ja. Tråkigt, men vi får hoppas dom visar reprisen i morgon för han måste jag se. Nu rynkar ni nog pannan och tror jag är helt vrickad, men han är trevlig att se på. Tråkigt att han inte spelar i mitt lag bara, men men :).




Nu ska jag byta om och fixa det sista, ha en fortsatt trevlig kväll !! / M





Andreas Wijk - Where is the love




Inte visste jag att denna duktiga (unga) modebloggare var så sjukt duktig på att sjunga, men nu vet jag. Helt underbart !! Jag skojar inte om jag säger att jag lätt skulle köpa alla hans skivor, hans röst är fantastisk.

Klicka in på youtube och lyssna på fler låtar. Ni kommer smälta som smör :).








Resturante La Cucaracha på Bondegatan !!


Mysfaktorn är hög :)

 
Nu är ett bord bokat, vid 20.15 och som vi förstod det igår så var det fullbokat eftersom dom inte ens hade tid att ta emot en bokning. (därför fick vi lov att boka idag), så nu kan vi ladda för en trevlig kväll med massa tapas, en fullbokad restaurang och goda drinkar. Hur nice låter inte det ?? :) Därefter letar vi upp något trevligt ställe och beställer in massa goda drinkar. Här ska det inte drickas någon billig sketen öl, ikväll är det bara drinkar som gäller. :).





Två säkra kort är Mojito och Strawberry daiquiri


Vilken är er favoritdrink???






Sovmorgon !!

Men fy bubblan vad skönt jag har sovit i natt, nästan för skönt. Somnade ovaggad vid 23-tiden igår och vaknade upp i morse vid 08.45. Jag är utvilad och på ett glatt humör, det kan inte bli bättre :). Jag och Märtha har käkat en god frukost, skrattat och töntat runt som vi alltid gör. Men nu är Gäfvert på väg till frisören och jag ska strax hoppa in i duschen. Men jag måste bara checka läget på aftonbladet och ST först. Ett måse varje morgon !!!!

Ute är det dimma och några få minusgrader, det droppar från taken och fåglarna kvittrar. Ja, det är nästan så jag får lite vårkänslor. (Om det nu inte hade varit för den tjocka dimman). Det trodde ni inte att jag skulle ha mage att skriva va, efter sådana negativa inlägg jag gjort om vädret (kollektivtrafiken) på sista tiden. Men det finns hopp om en vår tydligen :).

Maria, tack för att du påminde mig att jag skulle kolla på Solsidan igår. Det var första gången jag såg det, och jäklar. Det var länge sedan jag skrattade så mycket. Klockrent :). Schaaaas....


Nej, nu ska jag läsa "tidningarna" så hej med er. / M

Nu är det fredagsmyyyyyys !!!

Vet ni, jag har nog aldrig sett fram emot en helg så mycket som jag har gjort den här veckan. Det tar på krafterna att inte veta om man kommer i tid på dagarna osv, blir jag sen? kommer jag ens till jobbet? kommer jag hem? när ska detta ta slut?? kommer det ordna till sig till i morgon?? Ja detta är några få frågor jag ställt mig själv den här veckan, varje dag. Så en utslagen Mari lämnade Lidingö vid 16-tiden i eftermiddag, men nu är kollektivtrafiken igång igen. Så nu ska jag bara njuta :).

Jag gick en sväng i Liljeholmen när jag ändå var i farten, köpte en klocka faktiskt. Har en klocka som jag gillar redan, men ni vet vad jag tycker om variation :). Jag fick dock inte med mig den hem, då urmakaren inte var där.(klockan var för stor, men dom lyckades inte ta bort länkarna) så jag ska hämta den på söndag. Jag visar en bild då. När jag kom hem möttes jag av ett renstädat hem, åh vad det är underbart. Sedan blev det middag och nu sitter vi i soffan och kikar på Lets Dance. Vi har dukat fram lite gotta också, det hör ju fredagar till :).

I morgon är det sovmorgon för Mari, jäklar vad skönt det ska bli. Längtar redan efter att få gå och lägga mig, jag gissar på att det blir natti redan efter Lets Dance. Men i morgon var det ja, jag och Märtha hade tänkt gå ut och käka och sedan vandra vidare för några goda drinkar någonstans. Det ska bli trevligt :). Annars är morgondagen oplanerad, men tvätta kanske jag skulle ta och göra. (?) 




Får jag lägga mig snart ????



Hm..nehepp..då töntar vi oss en stund i stället !!!!





Onsdag !!

Började 09.00 i morse och trodde med all säkerhet att kaoset utanför hade lugnat ner sig. Men ack så jag bedrog mig, jag gick ut vid 07.30 för att ge mig iväg, bussen var drygt 30 minuter sen, köerna var enorma och jag klampade in på jobbet vid 09.45. Trevligt !!! Tur i oturen att jag öppnar i morgon med andra ord, det innebär att jag med all säkerhet kommer i tid. (eftersom jag åker så tidigt). Arbetsdagen har varit helt okej, det har varit mycket att göra så jag är sådär lagomt trött i huvudet nu. Så sängen lockar strax, eller ja, jag ligger där redan men sömn lockar alltså. Efter jobbet blev det en fika, sedan direkt hem till ett dukat bord. Flygande jacob blev det och Erikssonskan jublade. Det är bland det godaste jag vet faktiskt, så där fick du ett stort plus i kanten Märtha. haha.. Sedan stod jag för diskningen, och där måste jag rekommendera er en sak. Eftersom båda damerna i detta hushåll har känsliga händer (vi blir lätt torra alltså) så har vi köpt ett diskmedel som är skonsamt mot händerna, och resultat har det gett. Det är drygt och luktar dessutom mumma :)







Härmed önskar jag er en god natts sömn och en bra dag i morgon, det blir en lång dag för mig i morgon. Vi har nämligen APT-möte. 16.00-17.30. Det får bli till att sova i helgen i stället =) 


 


Tisdag och jag lyckades !!

Tjohej vad det gick bra att ta sig till jobbet i morse, jag var i och för sig 45 minuter tidig. Men hellre det än att inte komma till jobbet alls. Kollegorna hade saknat mig igår, så jag var väldigt välkommen idag. Känns skönt att ha underbara kollegor !! Hemresan gick lite sämre, men hem kom jag i alla fall. Dagen har varit bra, tisdag innebär som sagt utflyktsdag på fritids så vi har åkt pulka och lekt i snön hela eftermiddagen. Skojar inte när jag säger att snödjupet är upp till mina ljumskar, helt sjukt. Men det var skoj att leka med barnen i den snömassan :).

När jag kom hem blev det fiskbullar, potatis och kokta/rivna morötter. Såå jäkla gott :). Efter en varm dusch sitter jag nu i soffan och varvar ner i väntan på att Såld På Hus ska börja!!! Sedan blir det godnatt....


/ M




Jag har slagit rekord i timmar i kollektivtrafiken idag !

Jusses vilket kaos det är, förlåt om jag tjatar om det hela tiden men det är helt galet där ute. Ni vet redan att jag gjorde ett tappert försök att ta mig till jobbet i morse, men det gick ju som det gick. Käpprätt åt helvete med andra ord. I eftermiddags skulle jag till frisören, vilket gick bra. Resan dit alltså. Värre var det när jag skulle hem vid 18-tiden, jag väntade på t-banan i 20 minuter och bussen fick jag stå och vänta på i drygt en timme. Bussresan tog sin tid också vill jag lova, det är tjockt med bilar överallt. Vägfiler vet inte folk vad det är längre, bilarna kör överallt. Poliser cirkulerar runt överallt, folk är irriterade, vänthallarna är fullproppade, vägarna likaså, bussarna är kraftigt försenade..etc...etc.. Morgondagen får vi se hur den ser ut, jag samtalade nyss med min chef. Ville rådgöra med henne om hur jag skulle göra, eftersom jag gärna inte vill förlora massa pengar på grund utav detta kaos. Hennes råd var att jag skulle försöka ta mig till jobbet i morgon, sedan om det inte går så går det inte samt att det var helt okej om jag kom försent.(vilket jag med all säkerhet kommer göra). Men jag ska självklart ge det ett försök, jag får helt enkelt kliva upp lite tidigare och ta en tidigare buss. Kul !!! Men vad gör man inte...rätt tröttsamt och bara vara hemma också. Vill ju jobba !!!!

bla bla bla bla... Nu ska jag försöka prata om något roligare än detta kaos. Håret blev bra i alla fall, så nu slipper jag utväxten i några veckor. Jenny hon kan hon...:). Nu ska jag läsa lite bloggar och eventuellt några tidningar, sedan blir det godnattt. Så hej med er / M



Jag gjorde ett tappert försök att ta mig till jobbet !!!!

Men det gick inte. Klev upp vid 07.30, för att kunna ta en buss vid 08.30. Bussen var 15 minuter försenad, sedan tog det 1 timme för bussen att ta sig till Årstaberg.(den resan tar i vanliga fall bara 8 minuter). Jag förstod av all trafik att jag inte skulle komma så mycket längre, så jag hoppade av och vände hemåt. Väntetiden på bussen hem var 20 minuter, sedan tog det kanske 20 minuter att ta sig hem. Trafikolyckorna löste av varandra och långtradarna stod på tvären..Det är/var bilar överallt.. Ja, detta är fan ett skämt. haha, låt mig skratta !!! Så idag blev en ledig dag.. skönt i och för sig. Men jag gjorde ett tappert försök i alla fall, det kan ingen klandra mig för.


Ska till Jenny och färga håret vid 16-tiden också, får se hur det blir med det. Får ge mig iväg i tid i sådana fall, eller så får jag skjuta upp det besöket. Nu ska jag dricka kaffe och försöka få upp värmen i kroppen..


/ M

Hur tar jag mig till jobbet i morgon ?!

Så, då var man i säng. Efter ännu en söndag i en biosalong, ett trevligt nöje måste jag säga =). Ikväll var det Snabba Cash vi såg, och den var helt okej. Lite fööör brutal för min smak, men gillar man brutala filmer så var den riktigt bra. Det som höjde hela filmen var ju Joel Kinnaman..oj oj oj säger jag bara !!!!!!!!!  

Annars har dagen varit helt okej, men kvällens frågetecken just nu är hur jag ska ta mig till jobbet i morgon (??). Stockholms kommun uppmanar folk till att stanna hemma i morgon !!! Vissa skolor i staden hålls stängda för barnens säkerhet till och med. Ja, vad säger man. Det råder ett stort kaos här är det minsta jag kan säga. Så vi får se hur jag lackas i morgon, är inte så sugen på att vara med om en olycka heller. Vägarna är glashala och nästan all tunnelbanetrafik är inställd. Aja, nogtjatat om det.. 


 
Joel Kinnaman

God Natt !! / M




Söndag !!

Tjohej vad dagen har sprungit iväg. Märtha har haft några släktingar på besök, så jag joinade dom över en kopp kaffe och lite fikabröd. Trevligt att få besök ibland, oavsett om man känner dom eller inte !! Lasagnen är i ugnen, och den hoppas vi blir klar i tid. Det blir till att kasta i sig maten och sedan gasa iväg till Sickla. Vi ska på bio nämligen, något roligt måste vi ju få hitta på eftersom gårdagskvällen blev som den blev !!! (vi ska se Snabba Cash).

Filurar på att jag ska ringa en arbetskamrat och be henne att öppna i stället för mig i morgon, om det fortsätter såhär så kommer jag knappast komma i tid till jobbet i morgon. Det är helt sjukt, men det snöar fortfarande. Det var väldigt länge sedan jag såg såhär mycket snö.. Jag tycker synd om dom som ska med ett tåg till en annan stad, samtliga tåg som kör för SJ är inställda och det råder ett stort kaos på Centralen. Tur att jag inte ska någonstans då :).

Nu ska jag filura vidare, så ni får ha en fortsatt bra söndag. Jag återkommer med en recension av filmen :).

/ M



När jag vaknade i morse hade jag en siamesisk tvilling vid min sida.haha. Humorn är på topp hurrni :).


Men när jag putsat glasen lite så insåg jag att jag såg ut såhär...





Söndag och jag borde vara bakis...

..men det är jag inte. Det blev ingen utgång för Mari igår nämligen. Jag vaknade upp med halsont igår, men försökte förtränga det och körde på i vanlig ordning hela dagen. Men när jag hade gjort mig iordning och öppnat första ölen kände jag att jag nog inte mådde så bra ändå. Men jag tänkte, det ska inte få stoppa mig. Men tyvärr så blev det så, jag kände mig mer och mer hängig. Så jag övervägde att stanna hemma faktiskt. Det kanske var lika bra, för tjejerna kom inte heller ut. Dom fastnade vid Gullmarsplan, för både tågen och bussarna var inställda nämligen.(pga vädret). Så dom vände och åkte hem... Jäkla snö !!!! Jag gick och lade mig vid 21-tiden, när dom drog och vaknade klockan 10:45, jäklar vad skönt det var att sova.

Nu på morgonen har vi städat och käkat en rejäl frukost, (nybakat bröd, juice, youghurt, fruktsallad, kaffe..m.m). Vad dagen bjuder på vet jag inte, vore nice att komma ut en stund. Men aja, jag får se. Hoppas ni hade en bra lördag i alla fall ?! Någon som är insnöad där ute i landet ? :)


Hej på er / M

Jag såg döden i vitögat !

haha. Nej så illa var det kanske inte, men det hade kunnat blivit en smäll i alla fall. Taxichauffören visste inte alls vad väjningsplikt var, men synd för honom, för det hade varit Taxi Kurir som fått stått för skadorna. Aja, vi klarade oss undan en krock i alla fall, men det var bara några centimeter ifrån.

En eloge till mig och Märtha som gav oss ut i det här vädret, det är helt sjukt vad det stormar och snöar. Iskallt är det för den delen också !! Vi sparkade lös bilen och gav oss iväg till Sickla, storhandlade mat och inhandlade alkohol till kvällens partaj. Sedan bar det av hemåt, jag trode förövrigt att mina fingrar skulle gå av när jag steg in genom dörren. Var tvungen att sätta mig på händerna, för att slippa smärtan. Köldskada nästa!!! Jag och Märtha har precis gjort iordning kvällens middag, som idag blir hemmagjord kinamat. Så nu är det bara att sätta sig till bords när det är dags.. Alkoholen står på kylning också, och jag börjar bli riktigt pepp för en kväll ute i Stockholm :).

En lång dusch har jag precis avverkat, smörjt in mig i body butter och kletat i mitt underbara värmeskydd från Kérastase. Det rekommenderar jag verkligen !!!


En underbar lotion för håret.










Nu laddar vi :)



Sverige Vs Vitryssland - OS 2010 !!

Efter bara 8 minuter leder sverige med 2-0, och det glädjer mig. Slopade Lets Dance ikväll faktiskt, hockeyn blir med all säkerhet mycket mer underhållande. Henrik Zetterberg är ju med :). Vissa av er vet mycket väl vad jag tycker om honom.. Elin, Maria och Carro...kommer ni ihåg då jag blev helt skakis när jag såg honom på stan ? :). Ja, Henrik är en stor i Idol. Han klädde till och med mina väggar i mina yngre år. Snyggt :). Glömmer aldrig heller min stora besvikelse när han ställde in vår istid tillsammans, jag skulle nämligen få några timmar med honom på isen. (jobbade åt Timrå Ik en gång i tiden, så därför fick jag den möjligheten), men under den perioden låg Timrå väldigt dåligt till i Elitserien, så Henke ville satsa all energi på träningen/matcherna då. Men jag kommer aldrig förlåta honom..haha :)..






oj oj oj. Han borde koras till sveriges snyggaste kille :).



Vero Moda !

Självklart hittade jag något i Liljeholmen, faktiskt det jag var ute efter också. Inte alltid man lyckas med det, men idag gjorde jag det x 2 :).



En svart och en champagnefärgad jacka, eller vad jag ska kalla det för. 199:-/ st från Vero Moda. Kunde helt enkelt inte bestämma vilken färg som var snyggast, så det fick bli båda.


 I morgon blir det en svart fodralklänning, en sotad make, svarta naglar och den champagnefärgade jackan. Det kan bli super :).


Fredag och snökaos !!

När jag vaknade i morse ville jag bara somna om och få slippa se det jag såg utanför fönstret, nämligen massa SNÖ !!! Nu tänker ni säkert, men hallå, klart att det är massa snö ute Mari. Men, jag såg ingenting annat. Inte ens huset på andra sidan gata, snöstorm var bara förnamnet för vad det var. Nu får det vara nog faktiskt, tänk på att allt ska bort sedan också. Hej översvämmningar !!!! Det har snöat hela dagen (och det snöar fortfarande), varit cirka - 10 grader och blåst som bara den. Det är ett under att jag kom i tid till jobbet i morse, och hem gick det lika smidigt. Tummen upp för det !! :).

Dagen på jobbet har varit väldigt bra, alla kollegor inklusive jag har varit på strålande humör idag. Vi har busat med barnen som aldrig förr, småjävlats med varandra och skrattat i massor. Åhh vilken härligt Fredag :).

Vid 16.30 blev det hemgång, men jag stannade först en sväng i Liljeholmen innan jag åkte hem. Jag ville hitta något att ta på mig i morgon :). Tror ni att jag lyckades hitta något ?!?! Den som lever får se..... hihi... Väl hemma tog jag tag i vårat diskberg som jag aldrig trodde skulle försvinna, oj vad disk det var.. Jag diskade och diskade, men diskbänken vägrade komma fram. Men nu är det rent och fint i köket. En maskin med tvätt är igång också och karrapåsen är framställd. Nu blir det Lets Dance och massa mys, innan jag lägger mig. Ska nog lägga mig i tid, så jag kommer upp och hinner göra det jag ska i morgon.

- Hemma-spa
- Handla
- Inhandla alkohol
- Måla naglarna
- Laga mat
- Göra mig iordning

Oj oj, detta kommer ta tid :). haha


En eloge till Anja Pärson också !!!!


Håll utkik på nästa inlägg, så får ni se om jag lyckades hitta något i Liljeholmen :).

/ M








Tack för maten snälla staten, Ingvar Carlsson diskar faten !!

Ritch ratch filibom bom bom... filibom bom bom... Så roligt kan man ha det en kväll som denna :). Tror dock att jag är övertrött, likt ett litet barn. För trött är just precis vad jag har varit hela dagen, jag nickade till rejält på t-banan i morse också. Det är ju tur att jag ska kliva av på slutstationen, annars hade jag nog fortfarande suttit och sovit i en tunnelbanevagn någonstans här i Stockholm. Jag gjorde succé på bussen också, som förövrigt var fullproppad i morse. Jag klev på, gick och satt mig, men utan att visa upp SL-kortet. Busschauffören ropade tydligen på mig, men jag hade musik i öronen så jag hörde inte ett dugg. Killen jag satt mig bredvid knackade lite försynt på min axel och gestikulera att busschauffören ville något... Så jag klampade fint fram och frågade vad han ville..hm...Pinsamt..men men..Tror minnsann att det var någon som var trött !!!! :). Timmarna på jobbet har gått i snigelfart idag dessutom, men annars har dagen varit smärtfri. Skönt !!

När jag kom hem hade Gäfvert fixat tacos och efter middagen blev det gasen i botten till Nacka Forum, lite civilisation såhär på en torsdagskväll är aldrig fel. Men något av värde hittade jag inte, ögonen gick i kors och allt var utplockat. En Face Mist från Make Up Store fick i och för sig följa med hem. Fräscha upp ansiktet med något så underbart som denna, var exakt vad jag behövde idag.





195:- från Make Up Store


När jag var på väg hem från Nacka Forum fick jag ett sms, med en förfrågan om jag ville följa med ut i helgen.(på lördag). Tror ni jag bangade ??? - Svar Nej. Så på lördag ska Erikssonskan (som Märtha numer kallar mig) ut och slå klackarna i taket. Ja, det var på tiden.  :).

I morgon kväll är jag solokvist, så det blir en karrapåse och Lets Dance för mig. Alltid trevligt :)

/ M






MARI !!!! Back in the house !!! YEAH !!!!


Get off your shirts and wait for further instructions
Starting the "microphone business" I've got one message for the next decade.
Move Your Ass!


Just det, move your ass!!! Nejdå, skämt och sido. Blev bara jävligt taggad när jag hörde den låten förut, på min Ipod.(om den låten är bra eller inte förtäljer inte historien, men jag blev taggad i alla fall). Hade nästan lust att ställa mig upp på t-banan och skaka rumpa...det hade varit en syn för gudarna kan jag lova.. haha. Det är en tjej här som skulle behöva gå ut och festa lite tror jag, känner att jag måste bli av med lite dansenergi. Någon frivillig liten själ som vill följa med ??. 

Idag har det varit full fart, på högsta nivå. Men jag har nog varit skolans spralligaste fröken idag tror jag, varit på strålande humör nämligen. Men jag får sota för det nu, för jag somnar vilken sekund som hellst. Sjukt, klockan är ju bara 20.00. Men men......!!!!

Medan jag ändå är igång får jag Gratulera till Sveriges andra OS-Guld också. Bra kämpat Björn Ferry :).

Nu ska jag återgå till tv:n, där Halv Åtta Hos Mig rullar. Så ha en fortsatt bra kväll hurrni..

/M





Tjejklassikern !!!

Igår när jag och Christine satt och samtalade på msn kom vi helt plötsligt in på Tjejklassikern, tror närmare bestämt att det var Christines kommande marathon som ledde in oss på detta samtal. Hon frågade i alla fall om jag inte var sugen på att göra Tjejklassikern med henne.(?) OJ tänkte jag, men jag blev genast lite taggad måste jag säga. Det vore ju, håll med mig, en jävla utmaning. Stolt som en tupp skulle jag bli om jag klarade det också :). Så ja, jag skulle fundera över saken sa jag och idag känns det som att jag faktiskt skulle kunna svara JA på hennes fråga...Vad tror du om det Christine ?? :). För er som inte vet vad Tjejklassikern innebär, så innebär det följande.....


 För att erövra Tjejklassikern ska du:

  • genomföra ett av skidloppen Kristinaloppet 30 km eller Tjejvasan/Kortvasan 30 km
  • cykla Tjejvättern 100 km
  • simma Vansbro Tjejsim 1 km
  • springa Lidingö Tjejlopp 10 km

Genom att genomföra dessa lopp inom ett år blir du en Tjejklassiker och erhåller tjejklassikerdiplomet. Du kan starta med valfritt lopp.





Fan vad peppad jag helt plötsligt blev :). Om det är någon fler som vill haka på vårat äventyr, så hojta till.. Det är alltid roligare om man är flera.. !!!!!



/M



Tisdag 100216 - Prickarna har (nästan) försvunnit !!

Dagen har varit kall men väldigt trevlig, tisdagar innebär utflyktsdag på fritids. Så när skolan hade slutat drog vi iväg till en pulkbacke och åkte massa pulka, samt grillade korv över den öppna elden vi fixat. Gissa om det var mysigt.. :). Att ha ett jobb där man får vara ute hela eftermiddagarna borde alla ha, frisk luft är sååå underskattat. Så ni som sitter på kontor, ut i friska luften med er ;). Blev en halvtimmes övertid idag också, snäll som jag är..





När jag kom hem var det städfirma AB här hemma, Märtha hade dammsugit och moppat golven. Så här doftar det ljuvligt kan jag lova er, dessutom är sängen nybäddad. Skönt !!! :). Jag själv har hunnit duscha, diska och hänga lite tvätt, nu blir det några timmar i soffan innan sängen kallar.

Förresten, recension av gårdagens (natt)ansiktsmask. Mina mardrömsprickar i ansiktet är så gott som borta, och det skedde över en natt. Tack vare Dermalogicas underbara produkter. Det tackar vi för !!





Öppnade min agenda nyss och skrev in lite planer/saker som händer framöver, det är alltid så roligt att ha saker att se fram emot. Dop (i sundsvall), påsk (i sundsvall), Åre-resa, ansiktsbehandling, besök hos frisören, utgång...  Detta är bara några få utvalda saker som sker framöver... ♥ 



/ M


Dermalogica !!

Men vilken kväll, det kunde inte bli bättre. Charlotte Kalla vann 10 km fristil, med en jävla bravur. Hon är en stjärna. Vi norrlänningar kan vi ;). Sedan fick jag svar på varför jag ser ut som en prickig korv i ansiktet, jag som aldrig och då menar jag aldrig annars har finnar/utslag osv. Märtha frågade en bekant (hudterapeut) vad det kunde vara, eftersom jag nu i några dagar svurit en förbannelse över dessa finnar/utslag. Jag skäms för fan !! Hudterapeuten hade frågat om jag var laktosintolerant eller laktoskänslig, och där prickade hon måltavlan. Jag har läkarintyg på att jag är laktoskänslig, men har de senaste månaderna slarvat som fan med mjölkprodukterna eftersom jag inte längre får ont i magen.(har med andra ord inte trott att jag varit så känslig längre). Men i stället för att få ont i magen har jag fått finnar/utslag... Och ja, det är svaret. Jag ska ge fan i mjölk helt enkelt, det är därför jag har fått finnar/utslag i ansiktet. Så, Hejdå mjölken !!!! Nu kan jag börja leva igen =).Så nu har jag precis lagt en härlig ansiktsmask (från dermalogica) som får värka under natten, så nu ska ni se att jag ser ut som en människa (igen) om några dagar =).







15:e Februari - Heal The World !!

Ibland önskar jag att jag kunde få prata av mig lite jobb med er, vad som händer osv. Men tyvärr, skulle verkligen behöva ventilera mig lite just nu. Jag har som ni kanske redan förstått haft en ruskig dag, men jag överlevde den. Tack och lov !!!! Nu blickar vi fram emot morgondagen i stället och hoppas att tisdagen blir bättre. Usch för att ha en sådan här start på veckan....

Jag kom hem för lite över en timme sedan och sedan dess har jag hunnit diskat och duschat, ni tror nog att jag inte gör annat än att diskar..haha.. Så är inte fallet dock, men har man inte diskmaskin så har man inte..!! Ikväll ska jag se Charlotte Kalla hade jag tänkt, så Märtha får säga vad hon vill när hon kommer hem :). Tänkte ni kolla ?? 

 


Den här låten har snurrat runt i mitt huvud hela dagen..


It´s Complicated !!

Sådär, lite action har det varit idag ändå. Jämfört med gårdagen, då vi bara slappade. Nog för att sådana dagar också är väldigt sköna...men men.. Det blev i alla fall en kort sväng till Apoteket i Kungens Kurva, för att inhandla lite salvor till Märthas utslag samt ansiktspeeling och försvarets lypsyl till lilla mig. Så nu är mitt face fräschare än fräschast ;). När vi storhandlat på Apoteket blev det bio på Heron City, It´s Complicated var filmen vi såg. Och ja, det är en film jag varmt rekommenderar faktiskt. Filmen innehöll det en film ska innehålla..humor, kärlek, problem, sorg..osv.osv.. Skratta gjorde man glatt ett par gånger :) Så se den hurrni !!  När vi kom hem fick vi besök av Amalia, så nu har vi suttit och pratat över en kaffe i några timmar. Alltid trevligt med lite besök :). Men snart ska jag bege mig till sängen, jag öppnar i morgon så ni vet vad som gäller.. alarmet ringer 05.00..Kul !!!!!

Veckans planer vet jag inte hur dom ser ut, har bara jobb planerat. Men något skoj ska jag nog kunna klämma in :). Börjar bli väldigt sugen på att gå ut och slå klackarna i taket också, det var ett tag sedan sist kan jag säga. Närmare bestämt......hm..... ja jag vet inte när jag var ut sist faktiskt... Förra året någongång..haha.. Så man kan tycka att en utgång skulle vara på tiden..Någon som hakar på ??? :) Nej, slutpladdrat. Nu ska jag vara lite social....

/ M




Alla Hjärtans Dag ??

Alla Hjärtans Dag är en temadag som varje år firas den 14 februari, dagen har sitt ursprung i traditioner som uppstod kring Helgonet Sankt Valentin under medeltiden. Men varför kopplas det till kärlek ?! Kopplingen till romantik och kärlek uppstod vid en folklig föreställning om att fåglar i mitten av februari sökte och fann sin partner. Detta inspirerade flickor och pojkar att fundera vilken som skulle vara deras Valantin, som dom minst ett år framöver skulle hålla ihop med... 

På så vis har Alla Hjärtans Dag uppkommit, och dagen kommer för oss alltid betyda kärlek. En dag då man skänker en extra tanke till dom vi älskar, eller kanske till och med ger bort en gåva. Allt för att visa kärlek !!! Så idag tänker jag skänka er, mina kära läsare lite kärlek ♥. 

Men jag brukar också säga, varför just IDAG ?? Varför inte skänka varandra massa kärlek en helt vanlig dag, mitt i veckan. Ge den man älskar en ros och berätta hur mycket du älskar honom/henne. Så ja, varför just IDAG?? Jag skulle uppskatta exempelvis en ros mer en helt vanlig vardag, än en dag som denna. Men det är jag det..

Jag önskar er alla en bra dag i alla fall !!! / M





Igår + Melodifestivalen!!

När jag avslutade mitt förra inlägg skrev jag något i den stilen att jag skulle hoppa iväg och diska, och ja det gjorde jag. Sedan blev det en dusch också, jag menar, det är ju alltid trevligt att lyxa till det :). Sedan var det dags att fixa middag, igår blev det grillad fläskfilé, klyftpotatis, sallad och till det serverades det pepparsås. Gissa om det var gott ?? :). Efter middagen satt vi oss ner och kollade på Melodifestivalen. Melodifestivalen är under all kritik nuför tiden, men några ljusglimtar finns det allt. Igår var det Eric Saade (oj oj oj) och Måns :). Hade tänkt se skidskyttet efteråt, men vi fastnade i en Beckfilm i stället. Men såhär efteråt gjorde det ju ingenting, skidskyttet blev ju ett stort fiasko. Hejdå med er tjejer :(. Sedan var det godnatt, vid sisådär 00-tiden. 


Nu är det söndag och jag har precis vaknat, så vi får se vad dagen bjuder på. Jag ska i alla fall börja med att käka lite frukost :)




Eric Saade




Skönhetstävlingar för barn !!!




Skönthetstävlingar för barn !!
Jag finner inga ord när jag ser/läser om sådant här, jag anser att det här är så rubbat som det kan bli. Såg ett program om detta på Tyra Banks Show, för väldigt länge sedan. Men idag när jag läste en blogg blev jag påminnd igen. Usch och fy !! Jag läste också något i aftonbladet för någon dag sedan att föräldrarna till dessa barn även låtit dom plastikopererats. Ja som sagt, jag finner inga ord. Vad tänker dom med ? Eller vill dom bara uppfylla sina egna drömmar, igenom sina barn ??.. Från en tjej som jobbar med barn på dagarna säger jag bara, låt barnen få vara BARN för tusan. Vad tycker ni, är detta okej eller inte ??



Drömmer mig bort...till sommaren !!

Nej vet ni vad, nu börjar Mari bli riktigt less på det här vädret. Norrlänningar kan också avsky snö ibland :). Om man blickar ut genom fönsret ser man bara  massa snö som yr omkring, ja det snöar fortfarande. Usch vad less jag är.. När jag stod och diskade nyss drömmde jag mig bort, till sommaren. Tänk vad allt är enkelt/härligt då...man kan hoppa i ett par sköna sandaler eller ett par snygga pumps och traska ut, sitta på en trevlig uteservering och sippa på ett gott rosévin, mysa på något fik en sen kväll, gassa i solen, klä sig i tunna snygga klänningar... Ja, listan kan göras lång men sommaren är så underbar. Jag vill ha sommar NU !! I stället för att bjuda på massa vintriga bilder,  som jag egentligen kanske borde tänkte jag blicka tillbaka till förra sommaren och bjuda er på några bilder därifrån..Så enjoy..


Sommaren 2009


stranden.. Geeee mig !!


Allt är så mycket enklare för barnen också..


Få vara grymt brun och röja runt på Gatufesten..


Få njuta av årets semester, på en strand..


Eller åka till Rotsidan, ett helt underbart smultronställe.(Höga Kusten)

Nej, det finns banne mig ingenting negativt med sommaren. Så KOM HIT !!!!!


Dårfinkar och Dönickar !

Just vad jag och Märtha nyss kollat på, vilken klassiker. Och så himla bra :). Bion blev avbokad ikväll, vi kände att en dag hemma också vore väldigt skönt. Så vi traskar runt i myskläder och känner oss allmänt lodiga. Det kan vara så himla skönt ibland, och jag behöver verkligen en sådan dag nu känner jag.





Ikväll blir det Melodifestivalen i stället, Sofia (en tjej jag gick i samma klass med på Högstadiet) dansar nämligen bakom artisterna ikväll..Så jag måste ju bara kolla :) Nu ska jag diska undan lite, det blev aldrig gjort förut faktiskt. Jag lade mig i sängen och somnade om i en timme i stället.. Latmasken Mari har talat :)


Lördag = Bio !!

Milda makter vad jag har sovit skönt inatt, nästan oförskämt bra :). Somnade vid midnatt och vaknade upp för en timme sedan, och jag är såå utvilad. Känner mig väldigt pigg, om jag håller mig från att kolla ut genom fönstret vill säga. För där ute snöar det, som att Stockholm behöver mera snö. Nu får det vara nog !!! Vad dagen bjuder på vet jag inte riktigt faktiskt, ska nog bara slöa i soffan och kolla lite OS. Sedan blir det bio, men det är inte förrän ikväll. Det blir till att se It´s Complicate.. I morgon blir det kanske också bio, men då ska vi se Avatar i stället. Någon som sett dessa filmer? Jag ska försöka fixa biljetter, så att vi kan se den i 3D. Men nu ska jag hoppa ut i köket och diska lite, ska skramla extra mycket så att Märtha vaknar..hi hi :).













Nu är OS i Vancouver igång !!

Hur många medaljer tror ni att vi kniper i år ??.  Charlotte Kalla är ett säkert kort, så hon drar nog in någon medalj. Av vilken valör vet jag inte, men Guld kan vi ju alltid hoppas på. Invigningen var tydligen ett fiasko också, i alla fall enligt aftonbladets skribent. Själv såg jag inte invigningen så jag kan inte bedömma själv, men jag får väl lita på hans ord. Tyvärr har OS inte börjat så bra, 30 stycken har åkt fast för doping och en dödskrasch har skett. (vid en träning i går). Så ja, vad ska hända härnäst?? Vi får alla hålla tummarna att allt går bra, samt önska alla svenska deltagare Lycka till !!! Nu ska jag slå på tv:n och glo lite....




Vad skulle ni göra om ni hittade en plånbok?!

Oj vilken mysig dag jag har haft :). Dagen började tidigt i morse, nämligen redan vid 05-tiden. Eftersom jag öppnade skolan idag, men det var inga problem. Morgonpigg som jag är !! Eftersom vi skulle ha Alla ♥ Dag Disco idag så var alla barn spännda av förväntan när dom kom till skolan. Så det var mycket glada miner i morse, och det klagar jag inte på. Dagen börjar så bra då. Skoldagen gick som på en dans och discot detsamma. Oj vad underbara barnen är :). Vi laddade discokulorna och dukade fram popocorn, chips, salta pinnar, ostbågar osv..som barnen själva tagit med. Sedan var allt i gång !!! Gissa om barnen var mätta och belåtna efter discot.. =).

När jag slutat begav jag mig till Söder, närmare bestämt till Götgatan. Där jag mötte upp Jenny, Emma och Josefine, vi hade som sagt bokat in en fika tillsammans. Bruno blev destinationen, och ja, dit går jag gärna igen. Mycket trevligt ställe !! När jag kom hem vid 18.30-tiden blev det middag, men nu sitter jag och Märtha och kollar på Let´s Dance. Vilken är er favorit??


En sak till, angående rubriken. Om ni skulle hitta en plånbok, skulle ni ta den och behålla innehållet eller skulle ni leta reda på ägarens telefonnummer och ringa upp och berätta att du hittat den ?!. Vad jag vet så finns det många oärliga människor där ute, som utan tvekan skulle behålla den. Men jag själv skulle vilja att personen som hittat min plånbok (har i detta fall inte tappat min plånbok) skulle ringa och berätta att hon/han hittat den. Men ja, det är jag det. Idag hittade jag nämligen en plånbok på bussen, och ärlig som jag är letade jag reda på telefonnumret till ägaren. Ella ja, till ägarens mamma, och gissa om hon blev glad. Tror hon tackade mig 10 gånger under det korta samtalet vi hade. Så nu har jag gjort dagens hjärning, känner mig mycket stolt :).

Nej hurrni, nu blir det Let´s Dance. ♥

Vårkänslor !!

Tror det är fler än jag som haft lite vårkänslor idag, eller har jag fel?!. Det har varit strålande sol och några minusgrader, fåglarna har kvittrat och solen har börjat värma en om kinderna. Helt underbart ju :). Vi trotsade till och med snön och hoppade hopprep på skolgården idag. Tyvärr påminner kalendern mig om att det bara är februari fortfarande, och vi ska inte tala om all snö. Men lite hopp om att det blir en vår finns det ju ;).




Min dag har varit väldigt bra annars, jag var ju förberedd på en väldigt lång dag men snälla kollegor som jag har så slapp jag kvällens föreläsning. Jag blir uppdaterad i morgon i stället :). Så nu är jag hemma med andra ord, har precis duschat och fått i mig lite käk. Eller rättare sagt, en shake :).

I morgon är det fredag, och hej vad veckorna går. Känns som att jag har sagt det tidigare, men jag vet faktiskt inte vart veckorna tar vägen.(?) Det känns som att veckorna bara består utav måndagar och fredagar, men jag klagar inte :).


Måste bara berätta. I morse i Metro stod det om en 40-årig man som tappat ner sin mobil på spåret, vid T-centralen (i tisdags). Dum som han är hoppar han ner och tänker plocka upp den, men vad han inte visste (fattade) var att ett tåg var på väg in på perrongen. Han kämpar för att hinna upp på perrongen igen, men tyvärr. Han blir påkörd och överlever inte. Då frågar jag, hur dum får man vara egentligen?? Mobilen var tydligen värd väldigt mycket..




I morgon blir det jobb mellan 07.30-16. Sedan ska jag möta upp Josefine, Jenny och Emma för en fika på Söder. Får se om jag hinner att delta i deras lilla shoppinrunda också, annars får jag nöja mig med en kaffe. Senare blir det Let´s Dance och gotta :). Nu ska jag kleta i lite värmeskydd i håret, och sedan föna. Så hej på er :)


Bichon Havanais !!

Jag och Märtha satt och samtalade om hundar för en stund sedan, så jag var bara tvungen att klicka in och kolla på lite bilder. Och oj vad söta små jyckar det finns :). Nästan så att man blir sugen på att skaffa en, nog för att jag redan vet att tiden inte räcker till för det. Men drömma kan jag ju göra, eller så tjatar jag lite på mamma och pappa. Dom kan ju alltid skaffa en, så jag har något att busa med när jag är hemma och hälsar på :).

 Vad säger ni mamma och pappa, en sådan här söt sak skulle väl ni inte tacka nej till?! :)  



(ser nästan ut som vår förra hund, Viktor )

Onsdag = Huvudvärk !!

Ja, det slår aldrig fel. Men jag tror onsdagar har någon förbannelse över sig, för jag har alltid huvudvärk på onsdagar. Varför vet jag inte ?! Men aja, nu vet ni det. En treo har i alla fall åkt ner, så jag hoppas den släpper snart. Annars har dagen varit helt okej, men nu sitter jag i soffan efter en god middag. Märtha har kommit hem igen, efter en minisemester hemma i Sundsvall. Så nu är det liv i luckan igen ;).

I morgon är det öppning som gäller för mig, likaså på fredag. I morgon efter jobbet ska jag gå på en föreläsning också, mellan 18-20.30. Jag är hemma vid 22-tiden med andra ord, om jag har tur. Vilket innebär att jag bara hinner hem innan jag ska sova. Men tur att det snart är helg, då kan jag unna mig en eller kanske till och med två långa sovmornar :). Appro på helg, på Söndag träder Alla Hjärtans Dag in. Vilket innebär att man ska ha massa mys med den kära och att Elin fyller år. Men vad jag ska göra vet jag faktiskt inte, men jag har hört rykten om en biodejt :). Nu ska jag koncentrera mig på Det Okända. Så vi hörs :)





Converse, mitt nästa inköp !!


699:- från www.Nelly.com


Mitt nästa inköp blir ett par Converse-skor, har tänkt att dom ska få pryda mina fötter i vår/sommar :). Avslappnat men grymt snyggt ! Frågan är vilken färg jag ska ha, vita eller svarta ???.


Hittade ett par till snygga skor som jag funderar på att klicka hem, men jag köpte mig precis ett par boots. Så ja, jag vet inte. Men variation förnöjer om ni frågar mig :).


249:- från www.Nelly.com


Vackra fjäril !!


(fjärilen som vaktar mig om nätterna)


En bedårande liten fjäril ensam i denna grymma värld
En fjäril så ömtålig, men målmedveten i sin långa färd
Hon sprider sin skönhet med varje vingslag
Så otroligt stark och så väldigt svag
Den stormande vinden vill få henne ur kurs
Men inget stoppar henne, inte ens en regndusch
Hon flyger längre, högre, bättre än något annat
Och nu har hon lyckats. Världen har äntligen stannat..



Härlig dag :)

Tisdagarna på jobbet är ju bara för underbara, dagen börjar med idrott och slutar med en hel eftermiddag utomhus. Det kan ju faktiskt inte bli bättre :). Det är massa annat som är bra med tisdagar också..men men.. Jag har lekt herren på täppan hela eftermiddagen, så jag är måttligt mör i benen nu. Upp och ner i snöhögen, som förövrigt är sjuuukt stor/hög. Men det var bara roligt, kände mig som ett barn :). Kollegorna hade i alla fall roligt, där dom stod och kollade på när jag sprang som en tok. Kul att man roar någon i alla fall. Vilket underbart jobb jag har :).


Nu är jag hemma och jag har hunnit duscha och sätta in massa papper i min pärm, tjejen som har ordning och reda vettni ;). Så nu kan jag med gott samvete sitta i soffan och glo på tv resten av kvällen, benen i högläge vore skönt också. Halv Åtta Hos Mig och Såld På Hus är det som väntar mig :).




Salem Al Fakir Vs Ola Svensson








Som jag sa, jag kollade på Melodifestivalen i lördags. Och som ni redan vet så gick Ola Svensson och Salem Al Fakir vidare till Globen. Men frågan är ju, var låtarna bra ????? Om man jämför med dom andra bidragen så var dessa låtar helt klart bäst, men ja. Nivån på Melodifestivalen är inte precis hög nuför tiden.. Det var bättre förr ;). Vilken låt gillar ni mest ??? Jag säger nog Salem Al Fakir - Keep On Walking.


Baciller på högsta nivå !!

God eftermiddag, eller kväll kanske jag ska säga. Hur har er dag varit ?!. Jag har haft en mardrömsmåndag, usch och fy. Jag som gillar måndagar i vanliga fall, men inte denna. Plus att alla möjliga sjukdomar cirkulerar runt på skolan..Är det inte vattkoppor så är det luss och är det inte luss/vattkoppor så är det magsjuka. Haha, så om ni vill bli smittade så är det bara att komma hit på besök.. Jag bär på alla möjliga baciller :). (inte luss dock).

Jag har precis dansat runt med dammsugaren här hemma, men mer ansträngande än så blir det inte ikväll. En lång dusch och tv är det som står på agendan. Skönt va ? :)




(Jag i uppsala förra helgen)


Sturefik !!

Sådär, då hade man gjort stan en sväng också. Eller ja, det blev bara en vända in på Åhlens för att hälsa på Jenny, hon var dock rätt upptagen med sina kunder så vi gav oss därifrån rätt snabbt. Jag, Josefine och Rikard tog en sväng in i några butiker innan vi promenerade till Sturegallerian, där det blev en smörgås och en kopp kaffe. Riktigt gott, och mycket trevligt :). Vi blev där i någon timme, innan det var dags att åka hem. Hur kan det vara så roligt att kolla på folk? Ibland bara måste jag ut och kolla på lite folk, lite civilisation med andra ord. Så nu är jag mer än nöjd, jag har verkligen haft en superhelg. Det niger och tackar jag för !!! =). Nu blir det soffan i stället, innan det är dags att sova och ladda betterierna för ännu en arbetsvecka. Vad gör ni ikväll?






Uscha för att säga Hejdå !!

Det blev en tidig morgon även denna morgon, men jag var väl utvilad helt enkelt. Det blev en brakfrukost även idag, och sedan började mamma och pappa packa ihop sina grejer :(. Innan det var dags för dom att bege sig hemåt åkte vi till Willys och storhandlade, dom ville bidra med lite mat. Det tackar vi för, så nu är kylen fylld :). Hatthyllan och spegeln fick komma upp på väggen nu på morgonen också, så nu har vi en "riktig" hall Märtha.. Sååå skönt, och fint blev det !! Men aja, jag och mina älskade föräldrar har i alla fall haft en helmysig helg tillsammans. Vad skulle jag göra utan er, Älskar er !!! ♥ 

Renbäddat i sängen är det också och jag är nyduschad, ska nämligen strax bege mig in mot stan och möta upp Josefine och Rikard. Vi tänkte ta en sväng förbi Åhlens och kolla så Jenny sköter sig på jobbet :). (Hon jobbar några dagar på Åhlens denna vecka, visar och tipsar folk om hårprodukter osv). En kaffe blir det nog också...




Vy från vår loftgång..


Väst från MQ 499:-


Två par riktigt sköna Jeans från GT 199:-/st


Ljusgrön tröja (den ser ljusblå ut) från GT 99:-


Märtha såhär blev resultatet :)


Nu slipper vi springa in på toaletten och spegla oss på mornarna :)



Hej på er, nu ska jag ut i det fiiiiina vädret :)



Lördag den 100206, en riktigt bra dag !!!

Det är väl typiskt, när man sett fram emot en sovmorgon i ett par dagar vaknar man pigg och alert vid 07-tiden i stället...Bläää...Jag hade inte mage att kliva upp och börja stöka runt heller, ville ju inte väcka föräldrarna som snusade och sov i rummet intill. Så jag fick fint ligga och filura i någon timme, vid 09-tiden fick jag nog och klev upp. Strax därefter tassade pappa upp, hihi. Jag väckte honom inte alls :P. När mamma också tagit sig i kragen och klivit upp blev det en brakfrukost, för att sedan börja göra oss i ordning.

Vi började dagen med en fika hos min faster och farbror, och oj vad trevligt det var att träffa dom igen. Faster snålade inte med godsakerna på brödfatet heller kan jag säga, oj oj oj. Jag nästan rullade ut därifrån, men vilken tur att vi skulle åka till Forum Nacka och spatsera i lite butiker. En väldigt sen lunch på Nacka Forum hann vi med också, så middag ute på någon restaurang ikväll uteblir faktiskt. Vi är fortfarande proppmätta !! Annars fick jag med mig ett par svarta jeans, en svart lite rockigare väst (i kostymtyg) och en ljusgrön baströja därifrån, så jag är mer än nöjd :). (Bilder kommer) Mamma köpte två koftor, ett brödskrin och ett baslinne. Pappa däremot gick på Claes Ohlson och inhandlade plugg, skruv, ståltråd och en hammare. haha.. Kul !!! Han har nämligen fått i uppdrag att sätta upp hatthyllan vi köpte samt en spegel..men vi hade tyvärr inte alla tillbehör hemma.. Sorry pappa !!!!


Vi sprang på Paolo Roberto och Gry Forsell idag också, inte tillsammans dock.. Gry kände jag knappt igen faktiskt, hon gick runt i sportkläder, håret i en knut på huvudet och osminkad. Jag menar, man är ju van att se henne uppklädd till tänderna. Men men, hon är bara en människa.. !!!! (onödigt vetande, jag vet..haha) Paolo däremot såg riktigt fräsch ut, riktigt snygg faktiskt :P.


Just nu sitter vi och väntar på att Melodifestivalen ska börja, ett måste på lördagar nu framöver. Jag hoppas att ni vet varför ?! En ledtråd: Programledaren !!!! :)





Man får stoltsera lite med att Dolph Lundgren är uppvuxen i mina hemtrakter..:) Men det var inte den programledaren jag menade...Carro vet mer än väl vem jag menar :P.

Myyyys !!!

Timmarna gick undan på jobbet, fast det skedde ett flertal tråkiga incidenter. Men jag har ju en trevlig helg att se fram emot, så nu tänker vi inte på det.  När jag kom hem mötte jag upp mamma och pappa ute på parkeringen, Gud så skönt det känns att ha dom på besök. Storhandlat hade dom gjort åt mig också, så vi packade upp matkassarna när vi kom in och sedan började vi genast med middagen. Alla var väldigt hungriga nämligen :). Nu har vi sett på Let´s Dance och käkat lite gotta. Ljusen är tända, tulpanerna jag fick är framställda i en vas och vi bara myyyser !!! ♥ Det blir nog inte så många vakna timmar till här, jag är dödstrött och dom andra två likaså...

I morgon blir det förmiddagsfika hemma hos min faster och farbror i Huddinge, för att sedan kika runt i några butiker. Vilket köpcentrum det blir får vi se..Nacka Forum är alltid trevligt :). En middag på någon trevlig restaurang blir det också. Något tips på en bra restaurang någon ??  Nu blir det lite disk....


Det var den torsdagen !!!

Det blev som jag ville, torsdagen bara susade förbi. I en hejdundrandes fart och det gillar vi :). Jobbade mellan 07.30-16.00, vilket även talar för att jag har varit vaken i snart 18 timmar. Bara så ni vet..(snart dags att sova kanske). När jag kom hem vid 17-tiden började jag genast fräscha till sovrummet, bäddade rent, dammsög, och torkade golven. Mamma och pappa måste ju få sova gott om nätterna :). Annars har inte så mycket annat hänt i kväll....

I morgon är det jobb mellan 08.00-16.30, sedan raka vägen hem för att ta emot mamma och pappa. Men nu ska jag lägga mig, så hej på er och hoppas ni får en trevlig dag i morgon. För det tänkte jag ha :). ♥



Med det säger jag God Natt !!!! 


 


100203

Snö och åter snö, räcker det inte nu ?!. Här vräker i alla fall snön ner, och mer ska det tydligen bli. Kul !!!!!!!!! Snart helg igen, nog för att det är två dagar kvar på arbetsveckan men denna helg ser jag verkligen fram emot, så jag hoppas torsdag och fredag rusar förbi :). Mamma och pappa kommer nämligen ner och hälsar på, för er som inte vet. Mamma bokade in en dag på något köpcentrum, så ja, det ska vi nog kunna ordna men annars vet jag inte vad planerna är. Umgås är i alla fall ett säkert kort !!! Dagen annars har gått i snigelfart, barnen har varit mer vilda än tama idag och jag har gått runt med världens huvudvärk och en stark längtan hem till sängen. Men det var bara att kämpa på...Nu är jag hemma, och huvudvärken har släpt. Men jag känner mig sådär ändå...jag är fullt medveten om varför, men jag försöker inte tänka på det helt enkelt. Vilket är förbaskat svårt..men men..!!!!  Nu blir det tv, men först får ni ett smakprov på en grym låt som jag för tillfället är besatt av :). (om man nu kan bli besatt av en låt)



Uppsala...uppdatering..!!!!









Lite bilder från helgen fick jag upp i alla fall, det får duga :)


1:a Februari. En bra dag !!!!

Jusses vad jag/vi har varit effektiva idag, nästan så att jag blir lite stolt över mig själv :). Började dagen med en tidig uppgång, vid sisådär 07.30 för att gå raka vägen ut och skotta snö. Märthas bil vill nämligen komma fram, och hej vad det gick. Skönt med frisk luft och en kort promenad också !!! Sedan gjorde vi oss iordning för att gasa iväg till Forum Nacka, där vi skulle kika på Sko/hatt-hylla, vi hittade dock ingen sko/hatt-hylla som dög oss två. Så vi shoppade massa annat trevligt i stället. Som att det behövdes :). För mig blev det ett par jeans, skor och massa hårprodukter från Loréal. Märtha däremot drog i handbromsen och inhandlade bara en kofta, men ack så snygg den var. När vi gått runt där ett par timmar blev det en sväng till Kungens Kurva också, och ja, där hittade vi sko/hatt-hyllan vi letat efter. En snygg dörrmatta hängde med hem också. När vi kommit hem och packat upp allt vi köpt blev det storstädning, och jusses vad rent och fint det blev..Nöjd !!!! Så nu kan vi med gott samvete bjuda hit lite folk.. En god lasagne till middag serverades också...Men nu sitter vi som två slashasar i soffan och kikar på Annorlunda Familjen...en dusch väntar också, annars är det bara slapp innan sängen ropar.










Skorna är jag mest nöjd över :)


Bamse !!







Helgens humor !!!!


RSS 2.0