Känslan är underbar!!

Mötet på Lidingö (Högsätra) gick jättbra igår, tror jag. Men det kändes som så i alla fall, så nu är det bara att vänta och se :). Sedan var jag som sagt hos Jenny och fixade håret, och resultatet blev fabulous. De resterande timmarna av eftermiddagen spenderade jag, Jenny och Märtha på stan innan vi släpade våra trötta kroppar hemåt. Vi hade en toppenbra dag..

Imorse var jag uppe med tuppen igen, men jag ångrar att jag inte sov någon timme till. Jag börjar nämligen bli trött igen, men men. Ikväll får jag se vad som hittas på, men jag blir inte kvar hos Märtha i alla fall... mer än så får ni inte veta.. :). Nu ska jag hjälpa Märtha att duka fram frukosten, vi hörs later....Vad gör ni idag då??


Kommentarer
Postat av: hanna

med mig e det super :) händer ikväll då?

2009-09-19 @ 17:12:27
URL: http://taiiiny.blogg.se/
Postat av: Andreas Årzén

trevligt! :)



Hoppas du får en hyfsat bra söndag nu, kram!

2009-09-20 @ 11:26:56
URL: http://andreasarzen.blogg.se/
Postat av: Maria

Tack gumman vad gullig du är. Är du tillbaka i sundsvall? Hur var stockholm? ;-)

2009-09-21 @ 21:41:04
URL: http://emmariia.blogg.se/
Postat av: Tina

Hej Mari! Läser din blogg då och då. Kan det vara så att du har sökt en tjänst på Högsätra skola? På fritids eller liknande? Superkul isåfall, hoppas du får tjänsten=) Jag jobbade på Lidingö i höstas, STicklingeskolan och trivdes grymt bra, Lidingö är en fantastisk kommun att jobba i. Hade jag velat fortsätta som fritidsklubbsansvarig så hade jag varit kvar ännu. Jag håller tummarna för dig!



Kramar/ Tina

2009-09-24 @ 10:16:39
URL: http://tenah.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0