Min dag..

Mellan 08-14.30 var det jobb, haft en helt okej dag faktiskt. Solen har varit här så vi har varit ute hela dagen, det är så himla skönt med frisk "höstluft". Eller hur?? Efter jobbet snabbade jag mig hem för att putsa till fjädrarna lite,  en träff med Josefine och Märtha väntade nämligen, och i deras sällskap måste man ju se anständig ut :P.
 Vi startade våran runda på stan med en smothie/kaffe på Barista sedan rotade vi runt i några butiker i hopp om att hitta något.. Josefine fick med sig ett par påsar hem, Märtha ville förgylla morgondagen också så hennes fynd blev undanhängda och JAG då, jag åkte hem tomhänt. (börjar snart tycka synd om mig själv.). haha....  Nu ikväll har jag bara varit hemma, alltid skönt att få varva ner i soffan innan man lägger sig och laddar för en ny arbetsdag.  Morgondagen innehåller jobb och ett bio-besök med Märtha och Josefine.  Tipsa oss gärna om en bra film!?!

Nu ska jag dricka en kopp te och mysa lite i soffan, sedan blir det sängen men vi hörs i morgon.



Mari in action.
(på väg ut med barnen.)


Kommentarer
Postat av: cicci

nej jag har ju inte det.- längtar som en sate, men jag meddelar på min blogg så fort hon har lagt upp de på sin blogg :)

2008-10-08 @ 22:04:35
URL: http://lookatmy.blogg.se/
Postat av: Mari

Kung, spännande. Kan man boka tid med henne som privatperson eller ??

2008-10-09 @ 17:10:50
URL: http://marriie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0