Massage

Kom precis hem efter en kväll med Märtha och Husse,  ett möte med min första massage-kund också.(haha det där lät faktiskt riktigt seriöst.) Husse har anlitat mig som massör en gång i veckan ett tag framöver. Roligt att kunna få användning av kunskaperna man fick med sig från Lillsved plus att det blir en slant extra i plånboken, och det gillar vi :).
Måste  inhandla en massagebänk också, funkar inte att ha kunden liggandes på golvet. (varken bekvämt för kunden eller för mig.)  Någon som har en bänk Till Salu  för en billig peng?? 



Någon mer än jag som är less på regnet ?!?
Regnet har verkligen vräkt ner hela dagen, vattenpölarna är större än jag med ord kan beskriva plus att det blåser som f*n. Jag blir så less !!!   Ingenting är roligt när det regnar, kläderna blir fuktiga och äckliga, frisyren brakar åt skogen och allt är grått och trisst. När tänkte solen komma tillbaka ???
PS. Observera att Märtha körde lagligt idag också, och det pga regnet. Ja då förstår ni vilket väder vi har.DS. Haha.


I morgon ska jag jobba, 08.00-14.30. Helt klart en godkänd tid och sedan blir det Body Pump Helex samt en sedvanlig hockeykväll hos syster. Timrå Vs Modo.  Nu ska jag bädda ner mig och få min välbehövliga vila, men vi hörs i morgon. God Natt !!!


Får inte missa att tacka Maria för min nya design på bloggen.










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0