Inställd fika..

Kladdkakan blev väldigt populär bland kollegorna, den tog slut innan jag ens hann fota den så tyvärr får ni ingen bild :(.
Kom nyss hem,jag har haft en bra dag på jobbet faktiskt. Idag var det Fotografering på schemat och det gick helt okej, men det var ett jäkla ståhej innan alla barn hade på sig det dom skulle vid fotograferingen, jag är inte anställd för att styla och göra barnen fina, det är något föräldrarna får göra hemma. Om föräldrarna nu vill ha ett så fint och "perfekt" kort som möjligt (som de flesta föräldrar vill ha) så tycker jag dom kan sköta fotograferingen privat. Nog om detta, min dag har varit bättre en gårdagens iallafall och det är mycket positivt :).


Skulle egentligen träffa Cicci nu direkt efter jobbet men hon fick förhinder, så nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på !?!
Jag är riktigt sugen på att shoppa, det var länge sedan nu så jag kanske ska passa på att åka till Birsta och kolla lite. (haha, kom ni ihåg hur det lät sist jag var på Birsta och skulle shoppa.!?!)  Men om jag har tur så har det kommit in lite trevliga Nyheter !!! :)  Ska slå en signal till en Hemlig vän och fråga om hon är sugen på att hänga med, vi hörs sen :).

Såhär Glad är jag idag :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0