Summering av en vecka som varit !!

Idag går startskottet för första dagen på hösterminen 2013. Skolan börjar för barnen och i mitt fall sätter jobbet igång på allvar. Några som går på från semestern idag? Tiden tycks inte vilja sakta ner, tvärtom. Allt går så fasligt snabbt. Men jag vill inte riktigt ännu tänka på dom kalla höst/vinter-dagarna, jag är liksom inte klar med sommaren ännu och för den delen, jag hoppas sommaren inte är klar med mig. Men trots det så går startskottet för höstterminen idag, så nu kör vi !!
 
Veckan som var blev en bra träningsvecka också, med lite ändring och små nedgångar här och där. Men jag körde på och är sjukt nöjd över vad jag skramlat ihop....
 
Måndag - Rygg/biceps
Tisdag - 7,5 km löpning med Johanna. Läs mer här!
Onsdag - Axlar/mage
Torsdag - Löpning 9 km. Läs om rundan här!
Fredag - Vila
Lördag - 6,5 km morgonlöpning med David
Söndag - 8 km löpning innan frukost
 
I helgen mina vänner öppnades dörrarna till ett nyrenoverat SATS Lidingö/Dalénum, jag har inte hunnit varit där, men idag tänkte jag skåda resultatet. Som tydligen ska vara väldigt bra. Lokalerna har utökats med 1000 kvm, där cardioavdelningen blivit större, gruppträningssalarna blivit fler och dessutom ska gruppassen utökas och en 100 kvm stor löparbana bjuda in till massa härlig löpning. Hur låter inte detta? - Som himlen om ni frågar mig :)
 
Ha en toppenbra dag nu !!
 
 
 
 

Bland annat så har lunch på jobbet (läs: i skolmatsalen) intagits, lek på klippblock i väntan på lunch på Högberga Gård med kollegorna avverkats och dessutom checkades löpning med en vän av. Ja, mycket skoj hinner man med :)
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Crazylicious

Bra vecka, men såå synd att vi inte kunde ses! Men det går ju fler tåg. Kram!
Sv: Oh, vilken bra tips! Det skall jag testa nästa gång det börjar göra så där superont över ischias :) Just idag är det rätt lugnt faktiskt :) Tack tack för pepp, kraaam! <3

Svar: Sv. Jaaa, tänkte på det igår. Att det var så synd !! Men snart så :)
Mari

2013-08-19 @ 12:52:35
URL: http://crazylicious.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0