Naturdiet - Lågt sockerinnehåll och högt proteininnehåll !!

Lågt sockerinnehåll och högt proteininnehåll. Det är vad många söker efter när vi letar bland hyllorna i matvarubutikerna, eller har jag fel?. Lågt sockerinnehåll för att sockret skrämmer dom flesta där ute och högt proteininnehåll för att stimulera muskeltillväxten och återhämtningen. Ja, typ så låter det när man pratar om sådant.
 
Därför har Naturdiet kommit att lansera en mellanmålsdryck/återhämtningsdryck under benämningen, LSHP som kort och gott står för Low Suger High Protein. Hur bra som helst ju :) Eller vad säger ni? Har ni testat?
 
Jag dök på en flaska när jag handlade igår, hade som säkert ni också, läst om den och blivit sugen på att testa. Jag testade denna:
 
 
 
 
 
Vad tyckte jag? - Hela konceptet gillar jag, då jag faktiskt försöker undvika produkter med massa onödigt socker i, samt produkter med alltför mycket kolhydrater i. Perfekt i det avseendet !! Tyvärr föll inte rich chocolate mig i smaken, kan faktiskt inte säga varför, men nja. Tror jag jämför den alltför mycket med proteinpulvret jag har här hemma, med chokladsmak. Nu finns det ju en med jordgubbsmak också, så jag måste nog testa den också :).
Naturdiets egna dietist skriver såhär.
 
(nej, detta är inget sponsrat inlägg utan jag väljer själv att recensera den).
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Crazylicious

Åh, jag tycker att den där chokladen är supergod! Hittade den någon gång i somras och har köpt den några gånger när chokladsuget är stort och blodsockret lågt ;) Jag tycker att deras nya koncept är bra.
Kram till dig!

Svar: Sv. Har halva kvar då jag inte drack upp den, så ska ge den en chans till. Ska smaka extra mkt, bara för att se om jag gillar den liiite iaf. Annars ska jag testa jordgubb också =) har du testat den? kram
Mari

2013-09-12 @ 10:56:14
URL: http://crazylicious.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0