#TeamStockholm - Träning med ett glatt gäng !!

Då har det hänt igen, ett avverkat pass med #TeamStockholm och gud så kul det är. Som jag skrev tidigare, jag är evigt tacksam för att jag får vara med om detta. Helt otroligt !! Vilken motivation, vilka glada tjejer, vilken inspiration och framför allt, vilken GLÄDJE. Tack ♥
 
I onsdags möttes vi upp igen, och det var intervaller på schemat. Vilka intervaller det var, det hade vi ingen aning om innan, men det blev hur bra som helst. Såhär såg det ut:
 
Uppvärmning: 1,5 - 2 km löpning.
 
Löpteknik: Låg skip, hög skip, hälkickar och sprättsteg. Detta gjorde vi i intervaller, 20m x 4.
 
Intervaller: Vi började i trappan, där det är cirka 50-55 trappsteg, uppdelat på 7 trappavsatser. Vi började med tre snabba (nästan max) vändor upp och ner, där vi tog varannat steg i trapporna, för att kunna få upp farten ordentligt. Efter tre vändor vilade vi i cirka två minuter, därefter körde vi en intervall uppför alla trappor, men då tog vi avstamp från varje trappsteg istället. Sista intervallen gjorde vi grodhopp uppför alla trappor. Oj så det sög i benen.
 
När vi gjort klart detta gick vi bort till raksträckan där vi brukar köra kortintervallerna. Cirka 120 meters intervaller, där vi sprang på nästintill max och vilade 30 sekunder. Detta gjorde vi 6 gånger, uppdelat i två set. Alltså, 120m x3, vila 2 min och sedan samma sak igen, x3. Benen krampade.
 
Men det var inte slut än.
 
Styrka: Vi plankade i 4 minuter också, med ingen vila.
 
Nästa pass tillsammans med oss i #TeamStockholm är Onsdagen den 15:e Maj, klockan 17.30. Vi möts upp vid T-banan Hornstull och traskar sedan tillsammans ner till Tantolunden. Kommer du??
 
 
 
Trötta tjejer efter intervaller
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Crazylicious

Alltså, jag blir lite sugen, men... Jag hade dött, har ju knappt någon kondis! :( Men ni verkar ha det så mys, och det är ju alltid kul att träffa folk, hihi.
Sv: Åh tack! :D Jag gjorde den på All in body art i Årsta hos ägaren som heter Alex. Han har jag verkligen fått förtroende för och från och med nu kommer han att få göra alla mina tatueringar :)

Svar: =) Klart du ska testa, häng med oss. På Onsdag?? =) Okej, tack för tips. Allt bra att veta, jag har ju en, men är helt klart sugen på något mer..;) får se vad det blir, och när.... kram fina du
Mari

2013-05-10 @ 09:54:09
URL: http://crazylicious.shapemeup.se
Postat av: Sofia

Grymt! Låter som ett perfekt pass. :)

Svar: =) Ja, så himla bra. Och skönt =)
Mari

2013-05-10 @ 22:41:34
URL: http://lifeaccordingto.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh, vad härligt och jobbigt det låter :D Som sagt, jag skulle verkligen gärna vara med. Men jag får hålla på det ett tag till...

Åh, tightsen är riktigt fina. Härligt med nya favoriter :) Hoppas ni har det underbart på semestern :)
Kram

Svar: =) Mm, jag förstår. Du får ta det lugnt. Men gymträningen går riktigt bra ser jag =) kul !!
=) Eller hur, älskar dom, trots att jag inte använt dom ännu.. kram
Mari

2013-05-11 @ 22:47:09
URL: http://semmla.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0