Spinning 55 minuter !!

Efter spinninginstruktörs-utbildningen jag gick på Lillsved blev jag rätt mättat. Det blev liksom inte roligt länge. Utöver den utbildningen var det väldigt mycket spinning både på skolen och på fritiden också, vilket faktiskt slutade med att jag inte ens ville se en spinningcykel efter Lillsvedstiden. Och så har det varit sedan dess. Jag har varit på några enstaka pass, bara för att få en variation på konditionsträningen, men trots det så har glädjen liksom inte funnits där. Träna gör man ju för att man ska ha kul och må bra, eller hur?.
 
Så inför gårdagens spinningpass var jag lite tveksam till om jag ens skulle sätta mig på cykeln, men nu var det nog minst ett år sedan jag cyklade så jag tyckte helt klart det var rätt läge. Denna underbart sprudlande glada tjej bjöd med mig på ett av hennes pass på SATS Fridhemsplan, spinning 55 minuter alltså. Tiden försvann och vips så hade passet genomförts. Och nå, vad tyckte jag??. Förmodligen var det Sanna som person, hennes väldigt bra musiksmak och hennes upplägg på passet en stor anledningen till att jag faktiskt kände att det var ROLIGT !!!!! På väg tillbaka tro? Ja, kanske.
 
Spinningpasset ska få smältas och jag ska inom en snar framtid hoppa upp på cykeln igen, och avgöra om jag känner glädje för att cykla igen.
 
Men dig har jag att tacka Sanna, grymt bra instruktör !!
 
 
Efter passet blev det hem, käka (se nedan), packa inför dagens träning med #TeamStockholm och även inför morgondagens träning. Pang bom och så somnade jag.
 
Hur har ni det idag?
 
 
 
 
Kvarg, mosade hallon, steviadroppar och granola på toppen + ett proteinbröd med gurka på.
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Tack bästa du för att du kom igår! Och oj vad fint du skrivit om klassen. Det ska vara roligt :) Hoppas teamsthlm går finfin ikväll! Kram!

2013-05-15 @ 11:18:12
URL: http://engnuttasocker.blogg.se
Postat av: Anna E

Var köper du steviadropparna? :)

Svar: Den flaskan jag har hittade jag på ICA :) Finns att köpa på nätbutiker också, iherb och ecoliving exempelvis =)
Mari

2013-05-15 @ 20:18:49
Postat av: Jossan

Vad gott brödet såg ut! :) Idag har jag en spännande dag framför mig, ska hålla i en fokusgrupp till min uppsats så mycket att göra, men spännande! Vilar från träningen idag även fast det är grymt svårt.
Svarar i det här inlägget angående IBS-magen. Jag försöker egentligen inte undvika något särskilt eftersom att det varierar så pass mycket som det gör. Men gluten saker brukar jag försöka att låta bli, vissa råa grönsaker som paprika, kål och även bönor(ibland). Jag har börjat ta några ibs-droppar man kan köpa receptfritt på apoteket och ibland funkar det, men ibland inte :P Sjukt irriterande med en sjukdom som man typ inte kan göra något åt! :/

Svar: Ja, riktigt gott är det. Och där får jag även säga som du, äter väldigt sällan bröd, då jag försöker vara utan gluten så mkt som det går. Men just detta brödet går riktigt bra. Gott är det också =) finns att köpa på COOP !! Mm, eller hur, så är det. Ena dagen är den andra inte lik, och så kommer det vara. Tyvärr ! Åh, vad heter dom dropparna ?!
Mari

2013-05-16 @ 06:43:06
URL: http://jossan.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0