Långdistans på söndagar, vägen mot ett ev. halvmarathon (?).

Crosstraining på SATS var något som återkom väldigt flitigt i schemat förut, varje söndag faktiskt. Men de senaste söndagarna har det passet legat så dumt till, så jag har fått prioritera bort det. Helt klart väldigt synd, eftersom jag rent ut sagt älskar det passet. Men istället har det efter ingen speciell eftertanke alls, blivit långdistanslöpning på söndagarna, just för att det går att springa när som på dagen. Perfekt när man har fullspäckat schema.
 
Som jag skrev igår, jag förvånas varje gång över hur långt mina ben kan ta mig, och inte blir det sämre direkt, tvärtom. Mina ben känns piggare än någonsin. Och där någonstans under min 14 kilometersrunda som förövrigt kändes oförskämt enkel (trots ett bra tempo) dök "halvmarathon" upp i huvudet. Vad tror ni?. Jag känner att min löpning har utvecklats så enormt bra på sista tiden, så detta är något jag borde klara av, om än inte bara ha något att sträva efter. Ska jag? Lördagen den 14 september går loppet av stapeln, här i Stockholm...
 
Har ni anmält er till något lopp?
 
 
Känslan efter ett sådant lopp skulle med all säkerhet kunna jämföras med känslan efter ett SM-GULD. Jag och en kollega var och såg Bandyfinalen mellan Hammarby-Sandviken i söndags, Hammarby vann med 9-4. Vilken känsla, vilken match.... Och ja, den känslan skulle jag vilja känna :).
 
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh, vad härligt det låter. Tycker absolut att halvmaran låter som en bra plan :) Jag skulle också vilja anmäla mig till något lopp, men det tänker jag inte göra förrän jag är helt säker på att knät kan springa långt igen. Halvmaran eller Göteborgsvarvet är något som jag skulle vilja springa. Så mycket längre distanser än så vet jag inte om jag skulle vilja köra. Men det kan ju ändra sig.

Härligt att passet i söndags gick så bra.

Ha en fin dag! Kram

Svar: =) Ska nog anmäla mig faktiskt, känner att jag måste ha något att sträva efter.. Mm, det låter bra. Du ska lyssna på din kropp först och främst, när du är helt säker på att knät funkar så kan du kanske anmäla dig, till något kortare lopp då kanske?!. Jag ska springa Premiärmilen på söndag faktiskt =).
=) Ja. mycket skönt !!
Din frukost såg inte dum ut =)
kraaam
Mari

2013-03-19 @ 10:45:56
URL: http://semmla.shapemeup.se
Postat av: Rebecca

Klart du fixar en halvmara.. Jag ska springa Göteborgsvarvet men har inte börjat löpträna än. det är alldeles för kallt för att springa ute för min del (haha.. kleeeen jag är! :P)

Svar: =) Tack för ditt stöd fina du. Åh inte dåligt alls, heja heja =) Kraaam
Mari

2013-03-19 @ 11:27:02
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se
Postat av: Hanna Karlsson

Klart du ska springa en halvmara. :-)

Svar: :) Tack för ditt pepp...kraam
Mari

2013-03-19 @ 11:33:50
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: kaffehörnan

Gillar du inredning ? då har jag något trevligt till dig.
Jag fixar lite rabatt till dig. Det är väl inte helt fel

Ha en fin dag

2013-03-19 @ 11:41:45
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: isabellavallberg.blogg.se

Har du några Jeffrey Campbell skor?
isånnafall kan du lägga upp en bild på dom? :D

checka gärna in mina :D

2013-03-19 @ 12:23:03
URL: http://isabellavallberg.blogg.se/
Postat av: Sofia - ett bättre du

Härligt med långpass. Och klart du klarar en halvmatta, du tränar ju en hel del och från 14 km är det ju inte så stort steg till 21. Kör på tycker jag!

Svar: =) Tack för dina peppande ord. Tack !! Jag ska anmäla mig faktiskt, så snart så kan jag börja träna inför det =) kraaam
Mari

2013-03-19 @ 13:36:22
URL: http://ettbattredu.se/blogg
Postat av: Sofia

Klart du ska satsa! Det klarar du lätt. Men säger ju att man klarar till exempel Göteborgsvarvet hur bra som helst bara man sprungit runt en mil på träning innan. Du är ju redan förbi det. :)

Svar: =) tack för dina peppande ord. Jag ska med all säkerhet anmäla mig =) kraaam
Mari

2013-03-19 @ 19:54:29
URL: http://lifeaccordingto.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag älskar att springa men tror inte att det där med lopp är min grej. Jag gillar att springa själv för att rensa huvudet. Jag anar att den känslan försvinner i fall jag springer med massor av andra. Men jag skulle gärna vilja vara en sådan som springer lopp. Det verkar himla kul med folkfesten! Lycka till med löpningen :)

Svar: Nej, alla passar det inte.. Men härligt att du får till löpningen ändå =) Vissa rundor är för mig också bara rensa-huvudet-rundor, men ibland måste jag ha något att bita tag i, och då passar ett lopp mig perfekt :).. Ska faktiskt springa Premiärmilen på söndag =) kraaam
Mari

2013-03-19 @ 21:22:55
URL: http://engnuttasocker.blogg.se
Postat av: Emmas träningsblogg

Klart du ska satsa på en halvmara! Tänk vad kul att kunna säga att man fixat det! :D Kram!

Svar: =) Tack för dina peppande ord. Jag ska med all säkerhet anmäla mig =)
Mari

2013-03-19 @ 21:53:56
URL: http://emmanyymaan.blogg.se/
Postat av: felicia

tycker inte du ska tveka ens!! Springer du 14km på lätta ben så klarar du 21km.. på vilja om inte annat!! våga satsa å kör =D

Svar: =) tack fina du för dina peppande ord. Alla dessa får mig att bli ännu mer säker på mitt val :) kraam
Mari

2013-03-20 @ 07:27:26
URL: http://tkhl.wordpress.com
Postat av: Emelie pettersson

Jag ska springa Göteborgsvarvet för första gången den 18 maj iår. Än så länge har jag bara sprungit 11km som längst så jag borde lägga i en växel, men jag tycker det är så mkt roligare att med styrketräning. Men skam den som ger sig :)

Svar: :) Åh vad kul. Det kommer gå jättebra för dig, det lovar jag =) Har man sprungit 10 km eller mer så klarar man det... =). Lycka till ! När är det loppet?
Mari

2013-03-20 @ 10:43:14
Postat av: Emelie pettersson

TAck det var några lugnande ord och jag tror d är så med. Sedan har man en underbar publik som hejar fram en :) Har sprungit Midnattsloppet 2 år i Göteborg och det är inte riktigt lika mkt folk som hejar fram en då. Btw 18 maj är gbgvarvet

Svar: Men precis, den där publiken gör mycket. Trots att man inte känner alla :). Men man blir extra peppad, och orkar ta i lite extra =). Så kör på, du kommer klara det galant =) kram
Mari

2013-03-20 @ 11:03:55
Postat av: Emmas träningsblogg

Vad kul! Just do it ;) Tränar du långdistans redan nu kommer ju detta att bli superlätt och en superrolig upplevelse! Kram :)

Svar: Åh, tack för dina peppande ord. Dom behövs =) Jag kommer med all säkerhet anmäla mig..kraam
Mari

2013-03-20 @ 18:08:38
URL: http://emmanyymaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0