En märklig vecka !!

Allt är inte glitter och glamour hela tiden, det vet ni alla och detsamma gäller för mig. Dagarna kantas inte alltid av glädje, positiva tankar och massa roliga saker. Men vet ni, den här veckan HAR kantats av roliga grejer, glädje och positiva tankar. Men just idag när jag sätter mig ner och tänker efter, så har allt bara bestått av stress och tankar om att jag måste hinna med ALLT jag hade tänkt att hinna med. Varför Mari?. Jo för att sådan är jag. Det slutade i en sömnlös natt mellan onsdag och torsdag, och sedan vändes alla andra dagarna upp och ner. Så trots att allt har varit i trevlighetens tecken så har saker och ting inte alls varit så bra, egentligen. Ja, den där stressen kan vända ut och in på vem som helst, till och med glädjen.
 
Ville nog bara skriva av mig, och faktiskt nämna att allt inte alltid är bra här hemma hos mig. Många känner nog igen sig, eller har jag fel?. Men jag har saker att lära, och det är att jag inte kan vara överallt, hela tiden. Det funkar inte....
 
Så idag ska jag ägna all min tid åt killen jag älskar mest, för han har tyvärr hamnat i skymundan i veckan. Men dagen ska få börja med en löprunda, en sådan där härlig tänka-igenom-saker-runda.
 
(träningen i Rålambshovsparken blev inställd.)
 
 
 
 
Fem dagar på Gotland kommer väldigt lägligt. Vi åker på torsdag ♥
 
 
 
/ M A R I
 

Kommentarer
Postat av: Emmas träningsblogg

Ta hand om dig! Kram!

Svar: Tack fina !! kramar
Mari

2013-06-15 @ 10:27:38
URL: http://emmanyymaan.blogg.se/
Postat av: Sofia

Så är det ibland. Men det är bra att du tar hand om dig. Kram!

Svar: Jo, helt klart. Tack fina du !! kramar
Mari

2013-06-15 @ 12:27:14
URL: http://lifeaccordingto.blogg.se/
Postat av: Veronica

Känner i mig i det du skriver. Jag har samma problem..stressar upp mig över allt och jag sätter stor press på mig själv att jag ska hinna mycket. Så tyvärr kan jag inte komma med några råd..bara säga att du inte är ensam. kram! :)

Svar: Bara att du skriver några ord känns bra. Tack !! =) kramar
Mari

2013-06-15 @ 16:53:59
URL: http://veronicas.shapemeup.se
Postat av: Crazylicious

Men usch, inte stressa! Skönt att det snart är semester för dig! Hoppas att ni får toppenväder på Gotland :D Kram!

Svar: Nej, jag vet. Uscha !!! Måste skärpa mig.... men det är lättare sagt än gjort. Jaaa semester, gud så skönt. Har du semester i sommar?! kramar
Mari

2013-06-16 @ 09:35:42
URL: http://crazylicious.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0