Söndag och jag är laddad !!

Såhär i efterhand är jag helt lyrisk efter att ha haft två helt fantastiska dagar, tillsammans med kära vänner. De lite mer seriösa samtalen har avlösts med ironsika skämt och massa skratt, minnen har pratats, den lantliga luften har intagits, elden som sprakat har värmt oss, en morgonpromenad har startat dagen på bästa sättet och tillslut lämnade jag landet och insöp det lite mer hektiska livet inne i stan, men det är inte fy skam det heller. Djurgården bjöd på kyliga vindar och Blå Porten (vid Gröna Lund) på värme och god mat. Kvällen fortsatte hemma hos mig med träningstidningar, skratt och utsökt goda clementiner (haha) eller vad säger du Carolina?. Underbart har det varit i alla fall...
 
♥♥
 
Här och nu slår klockan snart 09 och jag har varit vaken sedan ett tag tillbaka, allt är i sin ordning med andra ord. Crosstraining på SATS, tvättning och sedan invänta David är planerna. Söndagen kan bli riktigt bra känner jag :).
 
Hur avslutar ni er helg?
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jennie & FrökenFlis

det låter som en alldeles fantastisk helg du haft.
kram!

Svar: :) det stämmer..helt underbart !! kraam
Mari

2013-01-13 @ 12:43:34
URL: http://jenniesays.blogg.se
Postat av: Marie

Låter som en perfekt helg! Min helg var också väldigt mysig! Kram

Svar: :) Riktigt bra har det varit.. Ja, jag läste precis det. Lät helmysigt =) kram
Mari

2013-01-13 @ 14:24:47
URL: http://asitismarie.blogspot.se
Postat av: Sofia

Låter ju jättemysigt! :) Jag har inte kommit så långt, min bästa kompis fyllde år i fredags och har dessutom vart ute och rest länge, så hon ville ut och fira. Så jag var ute för första gången sen typ september, ramlade i säng vid fyra. Nu har vi ätit pizza till frukost och jag insett varför jag vanligtvis inte går ut. haha.

Svar: :) Ja, riktigt bra har jag haft det. Åh se där, kul att passa på när hon kommit hem. Men ja, jag säger som du, jag vet också varför jag vanligtvis inte går ut länge... =) kram
Mari

2013-01-13 @ 15:08:42
URL: http://borninmay.blogg.se
Postat av: Benita Fransén

har lagt upp träningstips på bloggen hur du kan komma igång med träningen på bästa sätt!

2013-01-13 @ 18:47:05
URL: http://benitas.se
Postat av: Veronica

Mysiga bilder! :)

Svar: =) Tack snälla
Mari

2013-01-13 @ 21:23:37
URL: http://veronicas.shapemeup.se
Postat av: Emma

Åh, vilka fina bilder. Vad mysigt det ser ut o låter! Jag har också haft en härlig helg, fått träna för första gången på en vecka, bara en sån sak!

Sv. Härligt med ännu en deltagare. The more the merrier, right? :) Ger iallafall en grym pepp! Haha, jag startar också med en galen träningsvärk. Ska köra rygg på gymmet idag är planen, så kommer jag ha träningsvärk ÖVERALLT sen :D Haha.

Svar: Tack snälla :). Urmysigt var det, det är sådana helger man behövder då och då, boosta kroppen med lugn och annan miljö. Men se där, inte dåligt alls :) Fantastiskt.
=) Kalas. Jag är igång, det har blivit 5 min sammanlagt idag. Men som sagt, en pina med träningsvärken haha men men =) Kram

Mari

2013-01-14 @ 14:03:26
URL: http://semmla.shapemeup.se
Postat av: Karin

Men åh vilket mysigt hus!
Nästan som vårat här i trollskogen!

Svar: Eller hur, helt underbart ställe. Jag hade ingen lust att åka därifrån =)
Mari

2013-01-15 @ 17:05:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0