Min tanke med året 2013 !!

Nyårslöften hit och nyårslöften dit, nej nej. Sådant där tror jag inte på, inte det minsta faktiskt och jag har nog så långt bak i tiden jag kan minnas aldrig skakat hand på ett nyårslöfte. Men saker att sträva efter, små eller stora mål att uppnå eller varför inte i vissa skeden bara låta tiden visa vart vägen/vägarna leder. Sådant tror jag hellre på.
 
Att sitta här och försöka klämma fram massa mål jag ska/vill uppnå under år 2013 är bara väldigt onödigt, det kommer inte leda någon vart och jag kommer tycka det är dötråkigt. Jag kommer istället låta detta födas fram allt eftersom och när det väl gäller kämpa tills jag uppnått det jag vill uppnå. Låter inte det sunt?
 
Jag har ett mål som jag skrev ner redan innan nyår, och det är; - Att kunna springa milen under 50 minuter. Så när jag är tillbaka till Stockholm (nästa vecka) börjar faktiskt resan mot detta mål. Hänger ni med mig?
 
Fortsätta leva mitt sunda liv, med både bra kost och lagom med träning, vara spontan, bara umgås med människor som sprider positiv energi, tillåta mig stunder då jag gör ingenting och leva i nuet tycker jag också låter som bra saker att föllfölja detta år.
 
- Springa fler lopp
- Bli starkare
- Börja spåna om studier
 
- Detta kommer med all säkerhet födas till mål som jag vill/ska uppnå.
 
Nu blickar vi framåt, skakar hand med år 2013 och lovar varandra att vi ska göra allt för att det ska bli ett så bra år som möjligt. Lovar ni mig det?
 
 
 
 
Tummen upp för det
 
/ M A R I
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Veronica

Att fortsätta vara spontan är något jag också borde taq tag i, det är inte min starkaste sida..hehe :)

Annars önskar jag dig stort lycka till och såklart ska vi göra 2013 till en bra år! Det bästa! =)

Svar: :) Ibland är jag så himla spontan att jag nästan blir rädd för mig själv, men andra sekunden så vill jag ha ALLT planerat. Konstigt det där !! Men spontanitet är underbart :)
Tack detsamma fina du !!! =) Kraaaam
Mari

2013-01-02 @ 10:53:07
URL: http://veronicas.shapemeup.se
Postat av: Sofia

Jag lovar att 2013 kommer bli ett grymt år! :)

Svar: ;) Låter härligt att höra.
Mari

2013-01-02 @ 14:29:39
URL: http://borninmay.blogg.se
Postat av: Emma

Jag håller helt klart med dig. Jag har suttit och funderat på mål inför 2013, men har inte kommit på något bra än. Men ingen stress, det kommer förr eller senare. Jag trivs bäst om jag har mål att eftersträva :)

Förra året körde jag faktiskt ett "nyårslöfte". Egentligen var det väl en mål, men jag bestämde mig på nyår och beslöt att det var mitt löfte. Precis samma som ditt under 2013, nämligen att springa milen under 50 minuter (utomhus). Jag har slitit och kämpat, och varit så nära så många gånger. Lyckan var total när jag äntligen lyckades :D

Jag funderar på att sätta upp en ny tid nu, men vet inte vad det skulle vara... Så, jag kanske hittar på nått annat. Ska bli skoj att följa dig mot vägen under den magiska 50-gränsen iallafall. Hejjahejja!


Svar: Nej, stressa och pressa sig själv ska man vara försiktigt med. Lätt att man misslyckas på några få försök då, så ja, låta det dyka upp spontant passar bättre. Tror att min genomför målet bättre då :)
Meeen, vad roligt och du, GRATTIS till att du kämpade dig över mållinjen =). Kul !!! Tränade du efter något program, eller kämpade du bara på ? Vore kul att veta :)

Hoppas det dyker upp något interssant, men det tvivlar jag inte på och varken eller så kommer jag följa dig ändå :). Kraaaam
Mari

2013-01-02 @ 20:39:48
URL: http://semmla.shapemeup.se
Postat av: Kajsasven

Så fin du är! Kram

Svar: :) Tack snälla
Mari

2013-01-02 @ 22:20:44
URL: http://kajsasven.se
Postat av: AmandaB

Allt bra idag? :D

MVH AmandaB

2013-01-02 @ 23:15:52
URL: http://amandablomkvist.blogg.se
Postat av: Karin O

Vilka bra mål du har satt upp!:)

Svar: Kan skriva mer om det i ett inlägg sen:) Ayi är något som de flesta har här i Kina. De som tex har småbarn har inte dagis utan de har ayi hemma på heltid o.s.v. Hon som vi har (lika för våra vänner) kommer 2-3 gånger i veckan, 2 timmar varje gång, storstädar o.s.v. det kostar 600 kr i månaden. Inte så farligt:)
Ändra

Svar: Sv. Ja, det känns bra. Ska bli roligt att sätta igång och förverkliga det =)
Mari

2013-01-03 @ 08:07:35
URL: http://kakansemlanoliven.se/
Postat av: Annie

Jag tycker det låter som sunda 2013tankar. Jag tror det kommer att bli ett fantastiskt år!

Svar: :) Vad bra, och vilken tur du tror det :) kraaaam
Mari

2013-01-03 @ 08:37:23
URL: http://liveitloveit.myshowroom.se
Postat av: Marie

Det låter sunt tycker jag. Jag är inte heller mycket för nyårslöften däremot är det alltid bra att ha mål att jobba mot. Hoppas också på ett kanonår! Kram

Svar: Mm, precis. Sådana löften bryts alltid !!! :) Hopps också på det =) kraaaam
Mari

2013-01-03 @ 09:30:02
URL: http://asitismarie.blogspot.se
Postat av: Felicia

Jag tänker lite som dig där! verkligen, new year, 2013, here we comeee!

puss

Svar: :) Jaa, här kommer vi... kraaaam
Mari

2013-01-03 @ 11:34:35
URL: http://fjaelkis.blogg.se
Postat av: My

Jag har heller inga direkta nyårslöften :) Mer än ett harmoniskt liv och att jag ska lyssna på min egen vilja lite mer :)

Svar: Låter riktigt bra :)
Mari

2013-01-03 @ 11:38:28
URL: http://fromdepptopepp.blogg.se
Postat av: Linda Grane

Bra skrivet! Håller med dig! Känns verkligen onödigt att tvinga fram ett nyårslöfte! Jag tuggar vidare på mitt mara-mål men har även passat på att sätta lite mål för december 2013. Det är så himla skoj med mål! :)

Svar: Mm, lätt hänt att det inte blir med glädje man genomför målet då. Nej, vad kul. Imponerande :). Blir det i år?? Lycka till !! kram
Mari

2013-01-03 @ 21:35:16
URL: http://lindagrane.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0