Ett gymbesök, två härliga rundor och sedan sjuk...igen..!!

Mellan fredag och söndag kände jag mig småhängig, så med kliande hals och lite varm panna stannade jag hemma och vilade upp mig några dagar. Relativt pigg ändå, så jag var rätt snabbt rastlös, men jag tog det väldigt lugnt.
 
Redan på söndag kände jag mig mycket piggare, ja allt kändes som vanligt faktiskt. Men jag tog det säkra före det osäkra så jag var hemma en dag till. MEN, på måndag kunde jag inte vila benen längre. Tog en låångpromenad på 50 min (en lugn sådan) och verkligen njöt av att få känna hur underbar den friska luften verkligen är.
 
Tisdagen kom och jag tog mig till gymmet, avverkade ett rygg/biceps/axel-pass som kändes ordentligt dagen efter. Middag med familjen på kvällen hemma hos ena systern förgyllde dagen ännu mer. ♥
 
onsdagmorgonen passade jag på att ta en löprunda innan frukosten, eftersom jag ville äta frukost tillsammans med Elise (ena systerdottern) som sov över. Det blev en runda på cirka 4 km och sedan mag/bål-övningar på vardagsrumsgolvet. Härligt !! Jag och Elise avverkade 60 min promenad tillsammans också, efter att ha suttit allt för länge framför ett dataspel. "Mammas Pojkar" på bio med systrarna avslutade kvällen.
 
Torsdag, och vips så var näsan täppt och ena ögat rann som det alltid brukar göra när jag blir förkyld. Suck. Dagen spenderades i soffan, vid datorn, vid tv:n och några timmars sömn i soffan fick jag också till. Bara för att orka med den planerade middagen på Olearys med tre barndomsvänner. Urtrevligt blev det, trots att min näsa och mitt ena öga rann. Kärlek till er tjejer i alla fall ♥ Vi ses nästa gång jag kommer hem !!
 
Idag fredag blir det att vila, och det tänker jag göra med hela familjen på vårat landställe.
 
Så, en resumé av vad som händer här borta !! Vad gör ni ?? =)
 
 Trevlig helg :)
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Usch, vad trist att du blivit sjuk igen. Men du verkar ha hunnit med mycket! Själv jobbar jag. Krya på dig! Kram

Svar: Mm, känns sådär. Men känns som att det var mer lägligt nu en nästa vecka, då jobbet drar igång.. Kraam
Mari

2013-01-04 @ 09:45:28
URL: http://asitismarie.blogspot.se
Postat av: Annellisaa

Gå in och läs mitt inlägg ”Må du vila i frid” och skriv jätte gärna ner dina tankar om våldtäkter. Tack för din tid!

2013-01-04 @ 11:02:37
URL: http://annellisaa.blogg.se
Postat av: Sofia

Du kanske inte tog det tillräckligt lugnt där efter ändå. Segt. Vila nu en dag eller två extra när du känner dig bättre. :) Jag har fortfarande inte tränat, känner mig inte hundra än. Men imorgon ska jag iallafall ta en lång promenad. :)

Svar: Nej, förmodligen inte. Men så himla konstigt när man känner sig pigg och kry =) Men jag har verkligen dränkt mig med vitaminer, så jag hoppas snuvan försvinner, vilket det känns som den är på väg att göra. Men det blir väldigt lugnt nu ett par dagar, för att vara säker :)
Stackare !! Förkyld..... ingefär/citron i hett vatten gör susen =) testa !!! Krya på dig. kraam
Mari

2013-01-04 @ 17:57:31
URL: http://borninmay.blogg.se
Postat av: Annoula

Inte alltid lätt att tyda kroppens signaler!
Hoppas att det vänder snart!

Svar: Nej, tyvärr är det ju så !! Men nu kurerar jag mig :) Tack !!! Kraaaam
Mari

2013-01-04 @ 18:09:52
URL: http://www.annoula.se
Postat av: Lina

Hurtigt :)!

Svar: :)
Mari

2013-01-04 @ 19:03:25
URL: http://linaohlsen.se
Postat av: Emma

Tråkigt att vara sjuk. Men du hinner med en massa mysigt iallafall vad det verkar som. Mysigt att njuta på lantstället, hoppas ni har det toppen!

Sv. Ja, testa bean! Den var riktigt god :) Testade en liknande variant som jag gjorde varm idag, blev riktigt god den också :) Använde en skvätt grädde och en äggula istället för creme fraiche o fil. Men det är fortfarande nyttigare (och framför allt enklare) än att göra vanlig bea :)

Krya på dig så du får springa snart igen! Själv har jag lyckats åka på löparknä eller nåt liknande (huxflux :() Så det blir vila för mig (från löpningen) i några veckor nu. Så trist!

Svar: Mm, känns väldigt olägligt, fast och andra sidan väldigt lägligt då jag hellre är frisk till veckan då jag är åter i Sthlm och börjar jobba. Men men =) jag har det toppen iaf, njuter av sällskap med familj och vänner.
Ja, då ska jag testa och göra den =). Får försöka fixa ihop den laktosfri bara, men det ska nog inte vara några problem. Inga andra smaskiga recept?

Tack snälla du :). Är sugen på en liiiten runda idag, men får se hur det blir. Är ju pigg !!! Uscha då :( har också haft det, så det är ju tyvärr bara vila som gäller, men ett tips.... träna ben på gymmet, så du får upp muskelaturen runt knät. Funkar bra faktiskt !! Cykla på gymmet också, skönt för knät.... Kraaam
Mari

2013-01-05 @ 00:28:28
URL: http://semmla.shapemeup.se
Postat av: Neha - Foton, Sömnad, Tips & Trix

Tycker ingefära är så gott:D

Svar: Gott till sushi kan jag hålla med om haha, men annars vet jag inte =)
Mari

2013-01-06 @ 04:50:30
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0