Vila ! - Säger kroppen min !!

Två vilodagar har gått !! Jag vaknar då upp på den tredje dagen (igår) med yrsel och migrän, yrseln kan jag typ jämföra med att åka karusell. Virvelvinden ni vet. Jag som hade tänkt göra massa annat. Men, jag stryker ett sträck över allt och gör som kroppen säger, - Vila !!
 
Istället för att avverka dom planerade träningspassen och allt annat som ska göras tar jag och vilar i soffan och ser på tv, vilket inte alls hör till vanligheterna. Vad gör ni gärna sådana här dagar?
 
 
 
 
Mycket på jobbet, massa saker som ska fixas innan flytten och en tjej som inte alls tål speciellt mycket stress är nog orsaken till detta. Jag försöker blicka framåt och intala mig samtidigt om att nästa vecka blir lugnare, då jag, David och alla saker är på ett och samma ställe, och inte på två olika ställen... Lugn är vad jag skulle behöva !
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Usch, när migränen kommer på besök är det bara att hissa vita flaggan och lägga sig i soffan. Krya på dig, låt kroppen vila den tid den behöver!

Svar: Sv. Mm, så är det. Bläää !!! Så sjukt att den kommer från ingenstans, och typ river hela värdlen för en stund.... Kram, och tack för dina fina ord.
Mari

2013-08-30 @ 09:43:25
URL: http://hejklassiker.blogg.se
Postat av: Marie

Hoppas du blir bättre snart! Ta det lungt och vila så gott det går!
Vi är också i flyttartagen, rörigt överallt. Dessutom har jag inte mått jättebra på sista tiden, känt mig ruggigt nära väggen med bland annat yrsel. Jag har nu sedan två veckor tillbaka börjat köra ett pass medicinsk yoga mot stress och utbrändhet minst 1 gång per dag (ibland två) och det känns som att jag är på rätt väg att sakta känna mig bättre. Något jag kan rekommendera om du känner dig stressad.
Krya på dig fina du!
Kram

Svar: Sv. Tack fina du !!! dina ord värmer. Men vännen då, låter inte alls nå bra, hoppas för guds skull att det är på väg åt rätt håll. Inge roligt om du ska må dåligt !!!

Detta låter intressant, finns det någon sida om detta? eller är det ett pass du går på ?
kramar
Mari

2013-08-30 @ 14:11:14
URL: http://asitismarie.blogspot.se
Postat av: NW

Bra att lyssna på kroppen ibland :)

Svar: Sv. Ja ibland måste man =)
Mari

2013-08-30 @ 14:52:54
URL: http://breakingup.shapemeup.se
Postat av: Sofia

Usch då. Hoppas du känner dig bättre!

Svar: Sv. Idag känns allt bra igen, sjukt att det bara kan komma från ingenstans och gå över så snabbt. Hoppas du haft en bra fredag?
Mari

2013-08-30 @ 17:26:12
URL: http://lifeaccordingto.blogg.se/
Postat av: fight4fit

Ta det lugnt och ta hand om dig själv. Stress är nog en av våra värsta fiender. Träningen finns kvar nästa vecka :) Hoppas i alla fall att huvudet är lite bättre idag :/

Svar: Tack för dina fina ord !!Huvudet kändes mkt bättre igår, jag var på jobbet till och med. Men det är som du säger, träningen finns kvar nästa vecka. kraaaam
Mari

2013-08-30 @ 23:02:04
URL: http://www.fight4fit.se
Postat av: Marie

Jag kör detta program:
http://elisabethsblog.yogabolaget.se/yoga/yogaovningar/yoga-for-att-laka-utbrandhet-och-motverka-stress/

Sen kommer jag även att gå en kurs i kundaliniyoga i höst istället för asthanga yoga, det får bli en höst med fokus på lugn. : )
Kram

Svar: Sv. Ska absolut kika in detta !!! Ett mål har varit att få in yoga i schemat, just för lugnets skull, då jag är så himla beroende av det. Så ja, tack... jag ska ta till mig detta !!! kramar
Mari

2013-08-31 @ 10:41:45
URL: http://asitismarie.blogspot.se
Postat av: Lisa

Usch usch stackars dig, krya på dig och hoppas det känns bättre idag!
kramis! <3

Svar: Tack fina du !! <3 idag går jag bättre, och har flyttat för fullt... herre vad det finns att göra =)
Mari

2013-08-31 @ 11:39:23
URL: http://minellii.shapemeup.se
Postat av: Crazylicious

Ja ibland behöver man vila, bra val av dig! Jag brukar passa på att bara vara eller göra någon utflykt, läsa massor, kolla på film med mera. Myyys! Kram!

Svar: Sv. Tack !!! Man behöver det, oavsett om man inte är sjuk eller inte, just för att återhämta sig ordentligt och faktiskt längta efter något. Var iväg till gymmet idag, jäklar så skönt det var =)
Mari

2013-09-02 @ 08:29:31
URL: http://crazylicious.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0