Nytt från MM Sports !!

Klicka hem och invänta paket är då bland det bästa jag vet :). Trots att jag vet vad som kommer i paketet så är det alltid lika roligt att hämta ut paketet, och sedan få gå hem och klämma, känna och prova. Denna gången blev det en beställning på MM Sports och vill man ha snabb leverans så kan jag varmt rekommendera denna sidan.
 
BCAA XX.
Jacked Fuel.
Mega Shake.
Lifting Straps.
 
Fyra finfina grejer kom med i paketet och jag är spänd av förväntan över att få testa allt. Någon av er som har erfarenhet av dessa grejer? Vore kul att veta vad ni tycker :).
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Crazylicious

Åh, samma aminosyror som jag har :) Och blir inte alls avis på Jacked fuel, mmmm, det är ju så gott att avnjuta en kall sådan ibland! :) Kram till dig! -Ser fram emot söndag!
Sv: Nej, koffeintabletterna sätter inte igång magen så som kaffe gör.

Svar: SV. Yes, litade på dig och köpte samma märke.. och efter en användning så kände jag en jäkla skillnad, framför allt under passet. Jösses =). Haha, har bara smuttat på den, men ja....colasmaken var inte dum ;)

=) ser också fram emot söndagen., Ska bli toppenkul !! kraaaaam
Mari

2013-08-13 @ 08:37:24
URL: http://crazylicious.shapemeup.se
Postat av: mariekarolina

Min sambo är en flitig beställare därifrån, och som jag uppfattat det är han alltid nöjd :) Vi har flera kartor jacked fuel som står på balkongen ;p Inget för mig dock som inte alls gillar energidrycker, men sambon häller mer än gärna i sig :)

Svar: Sv. :) ja, jag är också alltid supernöjd med deras produkter, samt deras snabba leverans. Att gå ini butiken och klämma och känna är inte dumt det heller :)
Mari

2013-08-13 @ 09:31:05
URL: http://mariekarolina.blogg.se
Postat av: Johanna - älskar, älskar inte

Love MMSPORTS! Jacked Fuel är helt okej som pwo, men enligt mitt tycke lite för mycket vätska (allstå för stor dos) för att få i sig på kort tid. Jag har svårt med dryck... Shakern är grym! Och remmarna är perfekta när det är dags att öka på vikterna :)

Svar: Sv. Håller med, beställer alltid därifrån :). Jacked Fuel testade jag för att bara se hur den funkade, och jag håller med dig, det är för stor mängd vätska. Jag blev mätt efter mindre än halva... Vad använder du för PWO??.
Remmarna ska jag testa här i veckan, och jag hoppas dom ska underlätta nu när jag lägger på mer vikter. Får så jäkla ont i handlederna/underarmarna annars... =)

Ses sen =) Kraaaaam
Mari

2013-08-13 @ 09:53:47
URL: http://alskaralskarinte.shapemeup.se
Postat av: Saras Träningblogg

Kul med nytt! Som julafton ;) hehe

Svar: =) Men precis. Underbart =)
Mari

2013-08-13 @ 16:16:53
URL: http://monch.blogg.se
Postat av: Sofia

Kul! Håller med, alltid lika spännande även om man vet vad det är i paketet. :)

Svar: Sv. Haha, lustigt det där, men kul är det :)
Mari

2013-08-13 @ 18:04:27
URL: http://lifeaccordingto.blogg.se/
Postat av: Crazylicious

Åh vad kul att du blev nöjd med den då! Hoppas att du blir nöjd med Jacked också :) Jag tycker dock att den med jordgubb/kiwi är godast.

Svar: Jacked funkade fint, drack en sådan idag innan löpningen. Men tycker dock det var för mkt vätska, blir så mkt på en och samma gång. Men den funkade fint =)
Mari

2013-08-13 @ 18:54:40
URL: http://crazylicious.shapemeup.se
Postat av: Lisa

Underbart med paket! :-)

Sv: haha ingen fara, skönt att höra att någon är likadan ;-)

Svar: Haha, bra det.. jag känner samma, tur att det finns fler än jag som är helt galen haha =)
Mari

2013-08-13 @ 20:24:37
Postat av: Lisa

Sv: ja gör det! Dom är ju himla goda! :-) Och man kommer ju undan med att äta dom lite nu och då ;-)

Svar: Sv. Precis =)
Mari

2013-08-13 @ 21:57:25
Postat av: Crazylicious

Ja, att dricka en halvliter innan löpning är väl ingen höjdare :P Men bra att den gav resultat iaf!
Och sorry, skall skriva mindre om mat på kvällstid kanske? Haha, när magarna inte kurrar så där efter jobb, innan middag ;)
Kram!

Svar: Sv. Haha, nej. Men jag blev inte lika kissnödig som jag blir av celsius iaf haha... vilket är bra när man är ute och springer =) .
Mat funkar när som, men det var sååå mkt gott på bilderna ;)

kraaaam
Mari

2013-08-13 @ 23:03:09
URL: http://crazylicious.shapemeup.se
Postat av: fight4fit

Beställer också alltid där i från och är sjukt nöjd. Har inte provat Jacked Fuel så ska bli skoj att höra vad du tycker. Använder PWO från Jacked och det är jag ju galet nöjd över så borde ju vara bra :p

Svar: Sv. Mm, jag har beställt från många olika ställen, men MM Sports är alltid bäst, enligt mig :). Jag har testat en Jacked Fuel, igår... den funkade riktigt bra som PWO, tycker dock det är lite för mycket vätska på en och samma gång, mängden som finns i en celsius är bättre. Men, effekten var bra... :) Så testa !!!!
Åh, spännande. Har du haft den länge ?
Mari

2013-08-14 @ 07:11:31
URL: http://www.fight4fit.se
Postat av: fight4fit

Jag har snart tömt min första burk så haft det några veckor. Har tidigare aldrig använt PWO utan bara druckit typ celsius så har inget att jämföra med. Tycker dock att den är jäkligt bra och ger mer extra energi och pump. Första veckan jag testade så maxade jag i allt. Kände mig lite som hulken! :) Haha!

Då får jag testa den. Kan ha svårt för att det är mycket vätska då det känns som om de mest kluckar runt i magen undern passet, men värt att testa i alla fall :)

Svar: Sv. Jaha okej, men kul att den verkar funka så bra iaf. Det är positivt :). Vilken smak har du?!.Haha känna sig som hulken är inte dumt ;)
Mm, håller med. Jag drack bara halva flaskan, och tyckte det gav bra energi ändå. Men hela flaskan hade inte gått att få i sig... kram
Mari

2013-08-14 @ 09:16:47
URL: http://www.fight4fit.se
Postat av: Sofhie

MegaShakern är grym & läcker inte över huvud taget! :D Jacked är minst lika grym den. Celsius funkar inte på mig men Jacked måste jag säga bidrar med den där extra energin :) ..dock gillar jag personligen inte colan, men straw/kiwi är precis som cider, hihi.

BCAAn kör jag med på! Väntar på ''berry'' som ska komma vilken dag som helst i brevlådan. Vilken smak valde du? :) Äääälskar mina dragremmar! Har inte provat BB's utan har dom från Body Science men vilken grym kontakt det ger i både roddar och marklyft. Dock blir ju greppet lite lidande, alltid bra att träna upp i och för sig.

Men lovar att du kommer bli galet nöjd! :D
Kram

Svar: Shakern är jag väldigt nöjd med, just för att den inte läcker... den andra jag har läcker så den kan jag inte ha i väskan...Jacked är jag riktigt förvånad över, tyvärr tycker jag det är för mycket vätska men effekten den ger är riktigt bra. Jag drack jordgubb/kiwi idag, åh JÄKLAR vad god den var :).
Åh, då får du meddela hur den smakar sen =) Vilken smak har du nu? Jag har lemon/lime nu..

Mm, nu när jag har ökat i antal vikter så måste jag ha dom, får så himla ont i handlederna annars. Så jag ser fram emot att se hur dom funkar ;)

Hur har du det?! Har plugget börjat?! kraaaam
Mari

2013-08-14 @ 14:04:35
URL: http://sofhie.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0