Träning trots semester på annat ställe !!

En veckas semester och tankarna har varit på helt andra saker än planering av träning osv. Egenkomponerade gympass eller löprundor som ska springas har liksom inte ens funderats på, vilket jag faktiskt tyckt varit väldigt skönt. Men aktiv som jag är så klarar jag liksom inte av att vara helt stilla, hela tiden, trots att kroppen på något vis ändå är på semester. Så morgnarna här i Riksgränsen har faktiskt börjats med träning, inte löpning som mina morgnar ofta börjar med, utan gymträning. Jag har inte haft någon som helst eftertanke när jag tränat, utan mest för att få röra på kroppen och svettas litegrann. Det har funkat riktigt bra och jag känner mig nöjd, och än mer längtar jag efter ett riktigt hårt pass på SATS. :)
 
 
Måndag:
Cyklade 20 min.
Situps på pilates boll 3 set.
Bicepscurl med hantlar 3 set.
Jumping jacks 100 x3.
+ 4 timmar slalomåkning
 
Tisdag:
Uppvärmning 10 min på cykel.
Utfall med hopp 25x3.
Jumping jacks 50x3.
Höga knän 50x3.
Dips på bänk 12x3.
Russian twist med vikt x3set.
+ 3 timmar på stormäventyr i snön
 
Onsdag: Slalomåkning (läs: mest off pist-åkning) i 6 timmar.
 
Torsdag:
Uppvärmning 10 min på cykel.
Upphopp.
Dips på stol.
Axelhäv.
Situps.
Rygglyft
(Samtliga övningar utförs under 3 min med följd av 2 min vila innan nästa övning utförs. Gör så många du orkar på varje övning.)
 
Fredag:
Får se vad vi hittar på =) men något blir det säkert.
 
Lite gott och blandat har jag fått till i alla fall.. Men just nu är inte detta det viktigaste, utan det viktigaste är att jag har kopplat av och njutit av min semester. Nu spenderas två dagar i Töre, hemma hos Carolinas föräldrar, innan vi åker till Stockholm igen. Jepp, det stämmer, vi åkte från Riksgränsen igår.
 
Hur har er träning sett ut i veckan?
 
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Skönt att hålla kroppen igång även vid semester. Jag tränar alltid på semestern. : )
Trevlig helg fina du!
Kram

Svar: Ja, himla skönt. Oavsett vart man är så är det alltid svårt att låta bli =). Ha en fin lördag !!! Fint väder i Sthlm!? Kram
Mari

2013-04-05 @ 09:35:34
URL: http://asitismarie.blogspot.se
Postat av: Emmas träningsblogg

Skönt att träna det man känner för och inte följa något speciellt upplägg :) Bra med variation i träningen och att låta huvudet vila och kroppen jobba ;) Kram!

Svar: Ja, eller hur. Det är väldigt skönt, ibland. :). Men nu ska det bli skönt att få komma hem och svettas på riktigt ;) Ha en fin lördag nu ! Kram
Mari

2013-04-05 @ 09:53:03
URL: http://emmanyymaan.blogg.se/
Postat av: Lisa

Härligt med variation i träningen ibland!
Flera timmar slalom/offpist -åkning är ju sjukt bra träning!! :-)
Min vecka har oxå sett annars ut än i vanliga fall och jag tror det är bra att chocka kroppen med att gå ifrån och förändra sitt vanliga schema! :-)
Vilodag på måndag, löppass tisdag, dubbla styrkepass på onsdagen, löppass torsdag och idag har det blivit styrkepass! Ska klämma in minst ett löppass till denna helg :-)
Löppassen ser annars ut än i vanliga fall då jag kör på Fitness Lifestyles 5 km pass dom hade i förra tidningen! Jag kör ju en "bli snabbare på 5 km"-utmaning :-)
Ska bli spännande att se resultatet! :-)
Hoppas du får en toppen helg!! :-)
Kram kram

Svar: Ja, visst är det så., Och viktigt tror jag !! :) Härligt. Ser att du ligger i med löpningen, härligt. Hur går det tycker du?!. Det verkar kännas bra iaf :) Vad händer denna lördagen?! Kram
Mari

2013-04-05 @ 11:40:22
URL: http://minellii.shapemeup.se
Postat av: Sanna

Oj att du fixar så hård träning på semestern. Det brukar vara kul med nya gym :) svettiga upplägg!
Hoppas du får en fin helg!

Svar: Ja, byta miljöer är nyttigt. Nog för att SATS är bäst i längden ;). Hoppas du får en bra lördag. Fint väder i Sthlm?! kram
Mari

2013-04-05 @ 20:59:56
URL: http://engnuttasocker.blogg.se
Postat av: Lisa

Jodå det går bra med löpning! Har fått lite mer motivation med den här utmaningen jag kör!! :-)
Just nu sitter vi i bilen påväg till barnens farmor och farfar och ska köra skoter idag! :-) vi stannar tills imorgon förmiddag och sen ska vi hem. Vi har hyrt Simhallen för Elias kalas! Vi ska bada och äta tårta! :-)
Händer hos dig då?
Kram

Svar: Men vad kul =) Sådana utmaningar behöver man ibland, för att gå igång lite extra. Härligt med skoter, love it !!! Har du egen?!. Wow, kalas på simhallen, vilken dröm =) Hoppas ni hade kul !! Jag tvättar undan efter semestern och nu tänkte jag bara slöa i soffan med lite godis :) kraam
Mari

2013-04-06 @ 08:28:07
URL: http://minellii.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0