8 km vid soliga Årstaviken !!

Glädjen är total när jag numer inte behöver stressa mig hem för att hinna komma ut och springa, innan solen går ner. Springa i mörker går fint det med, jag har ju gjort det hela vinterhalvåret, men vårsolen som värmer kinderna är ju oslagbar. Morgon som kväll. Och visst håller ni med mig, en runda i kvällssolen kan väl helt klart vara bland det bästa som finns, eller?.
 
I förrgår hade jag packat med mig löparkläderna för en planerad runda runt Årstaviken när jag anlänt hem till David. - Att många andra motionärer var ute, att solen lyste och att vinden nästintill var stilla förgyllde nog denna rundan mest av allt, för mina ben var helt på andra tankar, oj så segt det gick. Huvudet var med men benen ville massa annat, men jag stretade emot och tog med dom runt på en 8 km runda ändå. Trots sega ben så ångrar jag mig självklart inte, allt annat var fantastiskt.
 
Igår, mitt i veckan var det vilodag. Herre min tid så skönt det var !! ♥
 
OBS!! Jag såg att länken i gårdagens inlägg inte stämde överrens med den blogg jag egentligen ville länka till, så jag gör ett nytt försök,  HÄR kommer länken igen.  :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/ M A R I
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ja det är verkligen underbart att det är ljust länge på kvällen nu! :-) <3 <3

Sv: Ja det är verkligen underbart att skratta för sig själv! :-) Och Morgonpasset är verkligen bäst! :-)

Svar: =) Eller hur. Underbart är det !!! Tänk så mkt solen kan göra.,
Dom är fantastiska !!!!
Mari

2013-04-11 @ 09:03:05
URL: http://minellii.shapemeup.se
Postat av: sanne-madeleine

skönt med en runda :)

Svar: Ja, mycket =)
Mari

2013-04-11 @ 21:05:01
URL: http://sampa.blogg.se
Postat av: Emma

Inte alltid ben och huvud är på samarbetar, men det är ju såna rundor som stärker en. Visst är det härligt med solen, äntligen :) Bara att det är ljust gör ju sitt. Egentligen gillar jag att springa i mörkret, men samtidigt tycker jag det är obehagligt när man är själv. Skymningen under sensommaren är nog favorit-löpartiden för mig. =)

Ha en underbar fredag!
Kram

Svar: Precis, det är dom rundorna som stärker en. Och ja, gårdagens runda kändes fjäderlätt =). Hur har du det, funkar det fint på jobbet?!. Jo, jag tycker också om mörkret, om jag springer tillsammans med någon =) men sena sommarkvällar, som du skriver är underbart =)
kram
Mari

2013-04-12 @ 07:33:40
URL: http://semmla.shapemeup.se
Postat av: Sanna

Å så härligt! En fråga; när du springer när det är lite kallare ute, vad har du då på dig? Jag börjar frysa så lätt :(

Svar: Riktigt skönt !! Jag tror det är så himla individuellt det där, eftersom vi fryser och svettas så olika. Men jag utgår alltid från att jag ska frysa liiite när jag går ut, eftersom jag blir varm efter en stund. Just nu när termometern visar några enstaka plusgrader har jag tights, en underställströja och en funktionströja ovanpå. Mössa och vantar åker också på, men vantarna brukar åka av efter några km. Blåser det byter jag ut funktionströjan mot en löparjacka. Det funkar riktigt bra för mig !!! Vad springer du i ?? kram
Mari

2013-04-12 @ 09:12:36
URL: http://engnuttasocker.blogg.se
Postat av: Marie

Underbart! Ja, visst är det alltid lättare att ta sig ut nu när det är ljust så länge. Längtar tills jag också kan börja att springa.
Ha en bra fredag!
Kram

Svar: Mm, så härligt är det !!!! Älskar ljuset =) kram fina du
Mari

2013-04-12 @ 09:33:11
URL: http://asitismarie.blogspot.se
Postat av: Crazylicious

Guuud så mysigt med Årstaviken! Knallade runt där en gång förra året, är rätt nära mitt jobb :D
Sv: Stort tack för alla fina kommentarer inne hos mig! <3 Det finns massa info om återförsäljare med mera via denna länk: http://www.sweetleaf.se/ <3

Svar: Ja, älskar det spåret runt !! Gillar att det är så mkt folk i farten där =) Killen bor där i närheten... =) Kul !! Då ska jag kika in där !!!
Mari

2013-04-12 @ 11:39:57
URL: http://crazylicious.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0