Löparstrumpor !!

www.runnersworld.se listar dom de bästa löparstrumporna. En superbra artikel om ni frågar mig, eftersom skillnaden att springa med vanliga bomullsstrumpor och löparstrumpor är så enormt stor. Använder ni löparstrumpor? Efter att jag köpte första paret har jag aldrig kunnat sluta, inte ens under gymträning åker "vanliga" strumpor på.
 
I artikeln skriver dom såhär: "Till skillnad mot vanliga bomullsstrumpor är löparstrumpor tillverkade i funktionsmaterial som minskar friktionen och håller fötterna torra och svala. Löparstrumpor är i regel också höger- och vänstermärkta. Det beror på att de är anatomiskt utformade så att de inte ska vecka sig, utan tvärtom sitta så tajt som möjligt mot foten.För att strumporna ska sitta och fungera bra finns löparstrumpor oftast i betydligt fler storlekar än vanliga strumpor. Var därför noga med vilken storlek du väljer - om strumporna veckar sig bör du testa en storlek mindre.Löparstrumpor är också förstärkta kring hälen och under trampdynorna, det vill säga där de slits mest och där man oftast drabbas av skavsår. Det är också bra om strumporna är tunna över fotryggen, då det gör att foten lättare håller sig torr."
 

 

 
/ M A R I
 
 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Ibland har jag det, ibland inte. Jag är noga med att använda det det när jag ska springa lopp och lite längre sträckor :)

Sv: Åh vad mysigt :) Nej, tyvärr inga julrecept :( Men lussebullar måste nu ju baka :D Det är ju liksom ett måste ;)

Svar: Ah okej. :) Men får du aldrig skavsår ??
Jag är nog den enda på jorden som inte tycker om lussebullar haha, så jag avstår nog att baka dom också =)
Mari

2012-11-20 @ 13:30:05
URL: http://andaa.shapemeup.se
Postat av: mandy - en musikblogg

julklapp jao !

kika gärna förbi min blogg ifall du vill, driver en musikblogg om mitt liv i London. sväng förbi och lyssna på en liten låt xx annars ha en kanondag och tack för tipset

2012-11-20 @ 14:14:52
URL: http://www.mandybeem.wordpress.com
Postat av: Sofia

Jag håller med. Har aldrig annat än träningsstrumpor på mig när jag tränar nu. Tack och lov för att slippa blåsor som jag annars får så lätt. :)

Svar: Ja, jag håller med. Så otroligt skönt, plus att man slipper svettas om fötterna. Älskar dom =) Har du några favoriter? Kram
Mari

2012-11-20 @ 22:38:08
URL: http://borninmay.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0