Löplabbet !!

Ännu en fredag är förbi, och idag har det varit vår på RIKTIGT !!!! Solglasögon, människor sittandes med en glasstrut i handen, fullsatta uteserveringar i stan, fågelkvitter, massa plusgrader och vårblommor som bara ploppar upp här och där. Är det någon fler än jag som kallar detta magiskt ? Jag gör det i alla fall.

Listan med några punkter som skulle göras idag är avverkad, jag passade också på att fylla på den med några fler. Storstädning, tvättning och bädda rent i sängen. Så nu sitter jag här, i en nystädad lägenhet med en nybäddad säng som bara skriker efter mig. Underbart att ha detta gjort innan helgen drar igång på allvar.

Dagens träning. Hade tänkt en vilodag, men fyllde kvällen med gårdagens uteblivna pass istället. Löpning, med betoning intervaller. Backintervaller, 8 snabba ruscher uppför en lång backe och småjogg nedför. Maxlöpning mellan 2 lyktstolpar, och småjogg mellan 1 lyktstolpe. Så höll jag på i drygt 5 minuter. Trappintervaller, 40 trappsteg och 5 vändor upp och ner, i en (galet) brant backe. Sedan joggade jag ur kroppen det sista, under den kilometern som var kvar. Ett härligt fredagspass :)

Nu är det helg !!..denna passade jag också på att hämta ut idag..på söndag smäller det :)

/ M A R IKommentarer
Postat av: Fanny Leffler

Vill du vara med och tävla om ett par inredningsprylar?

Anmäl dig här: http://fannyleffler.blogg.se/2012/march/tavling.htmlHoppas att du inte tar illa upp av reklam! :)

2012-03-23 @ 20:43:31
URL: http://fannyleffler.blogg.se/
Postat av: My

Trevlig helg!

2012-03-23 @ 21:27:29
URL: http://fromdepptopepp.blogg.se/
Postat av: Karin

Låter helt perfekt:)

2012-03-24 @ 07:47:23
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0