En kall men underbar dag !!

Jag blev mött med öppna armar när jag kom tillbaka till jobbet imorse, fast jag bara var borta en arbetsdag. Har man underbara kollegor eller? Saknad hade jag varit i alla fall. Och detta har jag levt på länge idag. ♥ Annars har det varit en kall men solig dag, helt fantastiskt faktiskt...... Tårtkalas på förmiddagen med alla eleverna blev det också, då generalsekreteraren från Barnfonden var på besök, med sällskap av några politiker och Raoul Wallenbergs halvsyster. Finfint besök alltså !! Detta på grund av att vi vann pris i Raoul Wallenbergs anda för någon månad sedan. Pengarna vi vann går direkt till en uppbyggnad av en skola i dom fattiga delarna av Mali (afrika), så idag överlämnade vi en av byggstenarna med vår skolas logga på, som ska muras in i en av väggarna. Otroligt fin tanke om ni frågar mig !!!!


Dagens träning. Idag blev det cirkelfys på friskis, sådär sjukt jobbigt så alla muskler i hela kroppen skakade när jag gick ut därifrån. En galen kick som både jag och min kropp älskar !!!

Hur har er dag varit ?




..efter en powerwalk i helgen..


/ M A R I



Kommentarer
Postat av: Jakob Andersson

Svar: Tack så jättemycket Mari! :)

2012-03-06 @ 20:19:01
URL: http://blogg.veckorevyn.com/detvarmindag
Postat av: Maria

Det var ett fint pris! När vi var i Budapest förra året så var det många som uppmärksammade att vi var svenskar just tack vare Raoul Wallenberg och det fina arbete med att rädda judar han hade gjort där. Då var man stolt över att vara svensk!

Han var en stor man där!

Kommer precis hem från ett långt yogapass ... som får bli min grej denna månaden!

= )

2012-03-06 @ 20:54:24
URL: http://mariasfavoriter.blogg.se/
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

sv: Okej :)

Vad gör du då?

2012-03-06 @ 21:10:57
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Maria

Vi var där i mars förra året! Underbar stad med härliga bad (även utomhus), god mat & öl & prisvärt. Fina museér (mindre trevligt "Terrormuseét" som var fängelse tidigare där RW bla suttit) och mycket annat att se. Kan rekommendera en långweekend där! Finns ofta billiga resor ex. Ryanair eller Wizz air som vi åkte med.

= )

2012-03-06 @ 21:15:19
URL: http://mariasfavoriter.blogg.se/
Postat av: Anonym

Grymt nice blogg :)! Hoppas allt är bra med dig.

Och jag skulle vilja bjuda in dig till min Dagens blogg tävlig, skoj va :D

Skit skoj om du anmäler dig iaf =D

http://saandriiiee.blogg.se/2012/march/dagens-blogg-vinnaren.html#comment

2012-03-06 @ 22:10:47
Postat av: hanna

Jag skulle uppskatta väldigt mycket om du skulle ville ta dig tid att kolla in mitt senaste inlägg, lagt upp en video om KONY, en man från afrika som kidnappar barn för att träna upp dom till soldater eller ha dom som sex slavar. Och nu är de många som har reagerat starkt på detta så nu försöker dom sprida denna video om detta. För att i slutändan få stopp på detta. Att fånga Kony.

2012-03-06 @ 22:22:20
URL: http://sparksss.blogg.se/
Postat av: JULIA - MODE VARDAG DRÖMMAR

Vilken fin design du hade :)

2012-03-06 @ 22:58:36
URL: http://juliawlindvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0