Proteinpulver. Men vilket ska jag välja ?

Har tänkt att köpa proteinpulver, mest för att se hur det funkar på mig och faktiskt kunna säga att jag har testat. Men jag är helt vilse när det kommer till sådant här. Så här kommer ni in i bilden, hjälp mig !!! Vilket av alla märken ska jag välja ?!






(google)


/ M A R I




Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag började med proteinpulver i februari. Nu slänger jag i det lite överallt för att öka mättnadskänslan och proteininehåll. Superbra. Kan inte påstå att jag känner någon konkret effekt mer än att jag vet att protein är bra för kroppen när man tränar. :) Sen är det ett perfekt mellanmål också.



Visste inte heller vad jag skulle välja, så jag köpte det som dom har på gymmet. Det enda min PT sa var att det ska vara vassleprotein (whey). :)

2012-06-07 @ 14:04:25
URL: http://borninmay.blogg.se/
Postat av: Anonym

verkligen fin blogg ❤

2012-06-07 @ 17:16:25
URL: http://paulineart.blogg.se/
Postat av: Helga

Ja vassleprotein är ju ett bra basprotein och ska man ha en sort är det någon sorts vassle ( whey) man ska ha då.

Tycker inte heller att man behöver köpa något snordyrt, jag har testat både dyra och billiga och effektskillnaden är i princip noll.

Skulle rekommendera antingen svenskt kosttillskotts egna "core protein" ( svensktkosttillskott.se) eller kostexpertens egna mass whey tror jag den heter ( den använder jag just nu , kostexperten.se ) även proteinbutiken.se har en egen variant som är lite dyrare , ca 230 kr per spann, men finns i många smaker och är väldigt god.

Hoppas detta var till någon hjälp :)

2012-06-10 @ 09:21:01
URL: http://helgals.wordpress.com
Postat av: Hasse Wiberg

Personligen föredrar jag Dalblads produkter. Framför allt för det ofta alldeles utmärkta instruktionerna som medföljer.



Deras ISO Whey är grym och extremt prisvärd tycker jag...



http://www.dalblads.se/eshop/category20/article64.aspx

2012-06-12 @ 15:13:03
URL: http://hanswiberg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0