Tröttheten höll på att ta mitt liv !!

Tänka sig, jag trodde nog allt att tröttheten skulle överta mitt liv. Har varit så fasligt trött dem senaste dagarna att jag nästan blivit rädd för mig själv. Visst, det finns orsaker till detta. Sena kvällar, fullspäckat schema på jobbet, tidiga morgnar och lite därtill. Allt detta medför nog en hel del. MEN, idag när jag vaknade till solsken var all denna trötthet som bortblåst. Jag skuttade upp ur sängen och har sedan dess flugit runt som i en dans hela dagen. Hm, ja det jag ville få fram var att de senaste veckornas dåliga väder kanske ställt till det. Kan det stämma?? Så nu håller jag tummar och tår för att solen tänkt stanna.....

Veckan rullar mot långhelg och jag hade tankar om att åka till Sundsvall, mysa med familjen, träffa vänner och busa med vår lille hundvalp. Men jag och min närmaste vän Mig Själv övervägde att stanna hemma. Spara närmare tusen kronor på tågbiljetter, passa på att göra ingenting, njuta av våren här i Sthlm, träna och bara vara ledig lockade mer denna gången. Ibland måste man bara få vara. Ser verkligen fram emot detta.
Vad ska ni göra på Sista April?

Nu ska här tillverkas en fruktsallad och sedan blir det 112 På Liv Och Död. Vi hörs imorgon !!







Kommentarer
Postat av: Nicole

Jag tror absolut det kan ha med vädret att göra för jag känner igen mig i det du skriver och känner igen det även hos mina vänner och kollegor. Alla har vart heltrötta och lätt drabbats av huvudvärk/yrsel och både det ena och det andra. Gud vad härligt med långhelg - njuuut!



SJälv får jag se vad som hittas på :)

2012-04-25 @ 06:58:29
URL: http://nicolesoraya.wordpress.com
Postat av: CJ

Jag slänger upp tävlingen inom en vecka, så håll utkik. :) Kram och ha en fin onsdag!

2012-04-25 @ 10:02:01
URL: http://cjs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0