Norrland kommer till Stockholm ikväll !!

En kort vecka på jobbet lämnar jag bakom mig och det gör jag med välbehag, vädret och allt som varit i veckan gör mig lite förvirrad. Men vilken tur att helgen då är här, eller vad säger ni? Visst ska det bli skönt?

Wooohoo !!!!!!!! Vet ni, jag får finfint besök av Carolina i helgen, vilket ska bli så oerhört kul. Det var alldeles för länge sedan vi sågs, så jag tänkte faktiskt passa på att njuta av vareviga sekund hon är här. Blir ni avis ?? :)

Jag och Carolina har ju antagit utmaningen att springa Lidingöloppet 30 km i år, och ja, det måste börjas tränas i tid. Så vi ska faktiskt försöka springa en del av banan imorgon, för att känna på terrängen. Känner mig sjukt pepp.

Vad ska ni göra i helgen?





..för några dagar sedan..

/ M A R I



Kommentarer
Postat av: Emelie - kläddesigner, modell och har 3 egna företag

Fin blogg! :) Jag har precis gjort iordning min sen läsarantalet växt så mycket. Till höger på sidan kan du enkelt klick in på två av mina företags hemsidor ( en klädshop) och på bloggen följa min vardag som kläddesigner, modell och drivandet av 3 egna företag.



Skulle vara jättekul om du lämnade ett fotavtryck :)



Ha en grym fredag!

2012-04-13 @ 19:19:07
URL: http://eraey.se
Postat av: marina

ahdå :)

2012-04-13 @ 21:20:12
URL: http://marinapalme.blogg.se/
Postat av: ellen

allt bra med dig idag? :)

lust att följas via bloglovin? :)

2012-04-14 @ 01:36:46
URL: http://eellenpeterssoon.blogg.se/
Postat av: sara

Sv. Jag jobbar som communication & change manager på IKEA i Shanghai. Och jag tycker om mitt jobb för det mesta, men måste erkänna att det är attans trvligt att skrota runt hemma också :-)

2012-04-14 @ 04:29:09
URL: http://lifeinshanghai.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0