En låååång och tråkig dag !!

10 timmar sömn i mitt gamla flickrum gjorde susen, så nu är jag piggare än någonsin och peppad inför världens längsta och mest tråkigaste dag. Ja, för så kommer Långfredagen alltid benämnas. Jag minns än idag hur lång och tråkig dagen var när jag yngre, jag bara väntade och väntade. Påskbestyren stog dom vuxna upp i halsen och barnen (läs:jag) längtade till dagen D, då påskägget skulle letas, värpas eller hur jag nu lyckades få mitt efterlängtade påskägg. Innehållet i ägget/äggen försvann dock lika snabbt som jag hann blinka. Men långfredagen kommer för mig alltid förbli en lång och tråkig dag, hur mycket eller lite jag än längtar efter påskäggen. Är det någon som håller med mig ?


Idag började med en god frukost, kaffe och massa sol utanför fönstret. Ut till vårat landställe bär det iväg senare, men först ska det bli en löprunda och lite styrketräning. Hur ser er dag ut ?



..trots att det inte är lika varmt, varken för att ha shorts eller för att skydda sig från solen under ett parasoll så ska det grillas och njutas av god mat idag.. Hur underbart ?!?..


/ M A R I




Kommentarer
Postat av: Alice Forslund

vad gör du? :)

Fin blogg!

2012-04-06 @ 14:02:16
URL: http://aliceforslund.myshowroom.se
Postat av: Josefine

Glad Påsk! :D

2012-04-06 @ 14:54:55
URL: http://josefineklashed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0