Kreta - Caldera Beach !!

Jag är tillbaka. Efter en vecka jag aldrig kommer glömma. Vi har haft det helt fantastiskt. Jag och min familj. Kreta - Caldera Beach var destinationen och jag skulle inte säga nej om någon gav mig en flygbiljett tillbaka. Jag vet att familjen tycker detsamma. När jag nu sitter på Lidingö igen får jag nästan nypa mig själv i armen för att förstå att jag verkligen har varit iväg. Så sagolikt bra har det varit. Jag skulle kunna spy ur mig hur många postiva ord som helst, men jag tror ni redan nu förstår hur bra vi har haft det. Kärlek till allt.

Veckan har bjudit på runt 30-37 grader och klarblå himmel. All Inclusive innebär också alldeles för många drinkar, alldeles för mycket mat, alldeles för mycket (sjukt goda) efterrätter, alldeles för mycket snacks och mycket därtill. Men vi har njutit. Vi spenderade en kväll i Chania stad också, där vi åt en god middag och kollade lite butiker. Mysigt var ordet. Men annars har sol, bad, Superkids och Bamseklubben (för barnen) varit huvudämnet på dagarna. På kvällarna har högklassig underhållning roat oss. Underbart.

Som sagt, jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men ni skulle för länge sedan slutat att läsa. Jag tycker ni istället ska klicka in er på Fritidsresors hemsida och kolla in stället. Jag kan med hela mitt hjärta rekommendera detta.

Idag innebär vila eftersom jag klev in innanför dörren vid 06-tiden här hemma. Men imorgon är det jobb igen. Jag längtar lite faktiskt. Aja, nu ska jag handla lite. Bilder kommer....jag lovar.




Inte ens ett stenkast var det till vattnet där vi på kvällarna satt och njöt av god mat och fantastiskt bra underhållning. Jag vill tillbaka. NU.


P.S Har ni barn så ska ni definitivt åka hit D.S


/ M A R I




Kommentarer
Postat av: My

Härligt!

2011-09-12 @ 15:46:49
URL: http://fromdepptopepp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0