Måndag 30:e Maj !!

Efter en fartfylld helg är jag lagomt måndagstrött, känner mig segare än segast för tillfället. Men en friluftsdag med barnen kanske kan ändra på det, frisk luft får man ju aldrig för mycket av. Så jag måste snabba på här, ska snart ställa barnen på led och promenera bort till skogen. Lunch och massa skoj i skogen kan bli skoj :).

Annars i veckan är det fulltecknat, jobb måndag, tisdag och onsda sedan får jag besök av äldsta systern med familj. Dom kommer på onsdag och stannar till på lördag, det ska bli mys. Gröna Lund är på tapeten, oj så barnen har längtat :). Jag med för den delen....  Samtidigt ska jag njuta av lite ledighet, torsdag, fredag och måndag ledigt klagar jag inte över.

Nej måste rusa.... Hej !!!
Köpte röda rosor till mig själv i fredags ;).

/ M A R I
Kommentarer
Postat av: Johanna

ah jag är hellre ledig på fredagen jag haha :)

2011-05-30 @ 08:41:42
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: lovisa

godmorgon:)

2011-05-30 @ 08:57:52
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Paula

jag hamnade med en dagisklass eller två på tåget häromdagen.. tänkte på dig och ba "hur fan orkar dom?!" det är helt otroligt.. ljudnivån.. energin.. och klockan var bara nio.. ert jobb är fanimej sjukt påfrestande och ni borde få högre löner!

2011-05-30 @ 09:41:30
URL: http://paulagoesapocalypse.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vilka fina blommor!SVAR: det hoppas jag med och det blir nog bra, det har börjat fint i alla fall.Ja man brukar göra det dagen efter en fest ;)

2011-05-30 @ 10:41:24
URL: http://lilleput.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0