På väg hem till Stockholm !!

Tog en skön paus från internet igår, vilket man faktiskt behöver ibland. Det sköna och varma vädret var nog en bidragande orsak :). Helt underbart att det är så varmt så tidigt... Jag njuter !!

- Igår mötte jag upp Marie som sagt, vi tog en glass nere på stan, slog oss ned på torget och där satt vi och skvallrade och njöt av solen i ett par timmar ♥. När det var dags att säga bye bye till Marie bestämde jag mig för att åka till syster Jennie med familj. Där blev det middag och sedan en glass (jösses vad jag äter glass hela tiden) nere i hamnen, samt lite lek i lekparken där. Väl hemma och att vi fått barnen att somna åkte lite gotta och en bra film fram. Recenserar den senare. Vid midnatt tackade jag för mig och begav mig hemåt... Ännu en bra dag avverkades igår !!

- Idag vaknade jag av syster Madelene messade och frågade vad jag hade för planer. Hemresa till Stockholm var mina enda planer, men det slutade med att jag satt hos Madde med familj och njöt av solen och en stor kopp kaffe. Trevligt !! ♥ Hann busa och pussa på barnen lite innan mamma och pappa kom och hämtade mig också...

- Nu sitter jag på bussen och funderar på livet. En lång bussresa är ett bra tillfälle för att göra sådant..

Hörs senare ! Jag kommer med lite bilder senare idag också...


Jag sitter på bussen på väg hem..

/ M A R I


Kommentarer
Postat av: anna

hoppas hemresan går bra :)

2011-04-25 @ 14:57:11
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0