Mitt intervallpass igår !!

Jag gjorde något igår som jag GÄRNA gör om igen !!!!!!!!!!!! Jäklar vilken kick jag fick, om man nu kan få det av ett träningspass. Men det kan man väl ?! Jag mötte upp Carolina och Helena (mina två närmaste kollegor) på SATS här på Lidingö, jag snörade på mig skorna och laddade upp med lite skön musik i öronen (använde inte ipoden under träningspasset dock). När ledaren (som förövrigt var en löpare ut i fingerspetsarna) anlänt, hälsade han oss alla välkomna och sedan förklarade han vad passet gick ut på osv... Bra tyckte jag !! Då kör vi sa han och så stack vi.... Efter 5 minuters uppvärmning var vi på plats, vid en lång härlig uppförsbacke. Intervaller var de ja, backintervaller dessutom. YEAH !!!

Vi började med 8 stycken intervaller á 30 sekunder, samt vila då vi sakta lunkade nedför backen. Efter dessa 8 intervallerna tog vi en löprunda på cirka 1 km och därefter blev det 4 intervaller á 45 sekunder, samt vila då vi sakta lunkade nedför backen. Vi pustade ut en stund, och sprang sedan tillbaka till SATS. Men innan blev det två spurter á 150 m.

GAAAAAAAAAAALET skönt hörrni !!!!! Någon som ska med nästa vecka ??




En bild från påskhelgen..

/ M A R I


Kommentarer
Postat av: Michaela | Vägen till uska, bloggdesign, foto & vardagsliv

fin bild på dig :)



svar

okej, går det bra på jobbet då trotts slitet? :)

min morgon har vart helt okej :) tiden går lite segt bara, man sitter bara och väntar på att få kliva på kvällspasset :/

2011-04-29 @ 09:56:16
URL: http://soeticz.webblogg.se/
Postat av: belsas / elsa

SV: Haha okej! ;) Jag är i skolan bara. Vad jobbar du med? :)

2011-04-29 @ 10:24:57
URL: http://belsas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0