Ett blött öga på centralen !

Oj vad blödig jag är !! Hur jag än bär mig åt så är det alltid lika känsligt att säga Hejdå.. Ett tomrum lämnades kvar men lika snabbt är jag åter i vardagens tempo igen. Det är konstigt det där !! Hur är ni i denna situavation ?

Jag har i alla fall haft en jättemysig helg med min ena syster och två av mina syskonbarn. I fredags blev det fredagsmys här hemma, men barnen och deras kära mor (min syster) slocknade rätt omgående i varsitt hörn. Likaså jag efter en stund, en helt vanlig fredag med andra ord hehe :). Igår lördag var vi på Aquaria och kollade in djuren där, tog en mysig fika med havsutsikt i solen och slutligen en sista runda förbi hajarna. Vi överlevde hajarna, så vi tog oss in till city och åt en god lunch inne på Kulturhuset. Där passade Elsa och Edvin på att leka av sig lite också, i Barnens Rum !! Klockan tickade vidare så efter all lek var det dags att åka hemåt.. Hemma blev det lite mys och vila innan vi fixade middag och lördagsmys inför Melodifestivalen. Eric Saade vann och det var väl då en väldans tur :) Han ägde sa Elsa hehe... Om ni frågar Edvin vad som var det bästa med lördagen skulle ni med all säkerhet få till svar, att det var allt buss och tågåkande. Lättroad unge, ja visst hehe :).

Idag har vi slöat här hemma, spelat pingis, spelat nintendo DS och hunnit med en fika på ett närliggande konditori. Vid 12.30 vinkade jag ajdö vid tåget och slänge iväg massa slängpussar. Tack för en mysig helg mina kära, jag älskar er !! ♥



Elsa och Edvin på Kulturhuset igår..

/ M A R I



Kommentarer
Postat av: marina

sv. okej :) ja det får man kanske göra då.

2011-03-13 @ 15:34:15
URL: http://marinapalme.blogg.se/
Postat av: Johanna

Känner du någon med klumpfot eller är du bara nyfiken?! Kolla in hemsidan www.klumpis.se

2011-03-13 @ 16:38:49
URL: http://www.klumpis.se
Postat av: SANDRA - FOTO

sv:det är bra med mig med :)

2011-03-13 @ 17:07:02
URL: http://photosbysandrae.blogg.se/
Postat av: Nathalie

vad tycker du om utsvängda byxor?:D

http://liborius.blogg.se/2011/march/utsvangda-byxor.html#comment

2011-03-13 @ 18:41:01
URL: http://liborius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0