Fantastiskt men ovanligt nyår !!

Jag har pratat med Carolina tre gånger sedan jag kom hem vid 19-tiden, vi båda är alldeles tom på ord. Inte bara av vår resa till fjällen utan också att vi kommer så bra överrens, okej att vi jobbar tillsammans men vi har inte umgåtts speciellt mycket privat. Men efter dessa dagar tillsammans är vi båda övertygad om att vi kommer umgås mer privat framöver, inte bara på jobbet alltså. Det ser jag fram emot...Hon är en vän för livet helt klart!
 
Över till vår lilla trip, den blev riktigt BRA !!!!! Mattias (en vän till Carolina) och Carolina kom och hämtade upp mig vid 06.30 och sedan gav vi oss iväg..När vi kom upp till Vemdalen vid 09-tiden kastade vi på oss pjäxorna och drog upp i backarna. 7 timmar, renkött och massa underbara åk senare handlade vi och begav oss till stugan. Där dök vi pladask ner i soffan och pustade ut.....VILKEN dag :). Vi hade tänkt göra oss iordning och gå ner till Högfjällshotellet och fira in det nya året med 2000 andra personer, men vi ändrade oss. Vi stannade i stugan !! Underställ, mössa, tjocksockar, vin, mousserande vin, yatzy, bezzerwizzer och massa skratt gjorde vår kväll istället.. Helt klart ett ovanligt nyårsfirande, men jäklar vad vi hade roligt. Jag skulle inte tveka en sekund på att fira nästa nyår på samma sätt.....och med samma underbara människor. 

Imorse stod vi i pjäxorna vid 09-tiden och sedan var dagen igång :). Helt underbar åkning....När liftarna stängde packade vi ihop skidorna och gasade hem till Sundsvall. Carolina och Mattias, tack för två oförglömliga dagar !!

Nu sitter jag i soffan och försöker hålla ögonen öppna..Men jag ska försöka vara lite social med föräldrarna innan jag lägger mig. Jag måste passa på, tåget går 08 imorgon. 

GOTT NYTT ÅR på er kära läsare !!!


En härlig bild jag fångade ute på altanen...


/ M A R I



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0