Måndag 7/2 2011 !!

Hej på er !!

Nu har mamma och pappa åkt hem till Sundsvall igen, usch så tråkigt det var att säga hejdå. Det känns redan tomt här hemma :( !!! Men vi har haft en fartfylld helg tillsammans med inredning som tema...Roligt har det varit samt jättemysigt att få ha haft föräldrarna på besök :). Jag kommer nog inte kunna beskriva med ord hur tacksam jag är för att dom kom ner och hjälpte mig, utan deras hjälp hade jag knappt hunnit halvvägs nu. Visst, jag har också hjälpt till. Men ni fattar vad jag menar....Tack än en gång kära ni !! ♥

För att fortsätta med lite flyttsnack så har jag redan nu insett att jag kommer trivas riktigt bra här, mest för att jag får bo ensam tror jag. Detta är inget ont mot Märtha, men vi behövde separera..ha ha.. Ingen av oss blir yngre och det blev mer och mer nackdelar än fördelar på slutet, av att bo tillsammans med någon. Så innan vi slog ihjäl varandra eller avslutade vår vänskap som ovänner bestämde vi oss, eller jag mig för att flytta. Ni ska veta att det känns förbaskat bra.. Jag sa ju det, året 2011 kommer bli mitt år :)

Hädanefter kommer jag ha väldigt nära till jobbet också, och det är bara EN av alla fördelar med denna flytt !!! Terassen/grillplatsen utanför kommer nog användas flitigt kan jag tänka mig och alla motionsspår här på ön kommer nog också användas flitigt....Jag kan fortsätta men jag gör inte det, för jag vet redan att jag gjort rätt.

Nu ska jag ta en dusch och göra mig iordning, ska in till stan och ta en kaffe nämligen.

Vi Hörs !



Efter bytet av gardinerna..

Lite färgglada prydnadskuddar och lite tavlor så kommer det bli perfekt. 

/ M A R I





Kommentarer
Postat av: Trees london

Ser ut som en fin start:)

Hoppas du får en fin dag!

2011-02-07 @ 14:29:04
URL: http://mangofisk.se
Postat av: Anonym

Detsamma =)

2011-02-07 @ 17:31:32
URL: http://mangofisk.se
Postat av: Amanda

Åh vad fint, ljust och fräscht :)

2011-02-08 @ 21:06:19
URL: http://mycketamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0