Torsdag 7:e oktober !!

Årsdagen börjar närma sig faktiskt, ja tiden går ju som sagt aaaalldeles för snabbt. För ett år sedan höll jag nog på att packa i ren panik medan jag samtidigt försökte smälta att jag äntligen skulle få flytta tillbaka till Stockholm...Och ja, nu har det som sagt snart gått ett år och ni ska veta att jag inte ångrar det en sekund.....jag har dessutom världens bästa jobb där jag trivs fantastiskt bra. Är det inte en fantastisk känsla att kunna tycka sitt jobb är världens bästa ??? 



Sovmorgon var det idag ja, skönt värre måste jag tillägga. Men jag vaknar ju alltid tidigt, så jag har kunnat gjort allt i lugnt tempo och en kaffe med Märtha han jag också med. Men nu sitter jag på jobbet och fixar undan lite pappersarbete, som jag annars hade fått göra efter jobbet. Men träningen kallar ikväll, så då har vi inte tid med några extra timmar på jobbet. Punkt slut.


Nu ska jag återgå till det jag gjorde innan....Ha en bra dag !


/ M A R I









Kommentarer
Postat av: En bögs liv

Hej! :D Allt bra?

2010-10-07 @ 11:16:27
URL: http://morgans.nu
Postat av: Emma

VILL DU TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG UTAN ATT BEHÖVA GÖR NÅGOT? BLI MEDLEM PÅ....

http://www.nattstad.se/register.aspx?r=671766 OCH FYLLA I DINA UPPGIFTER. DU FÅR 1 ÖRE PER SIDVISNING OCH DET GÅR FORT ATT TJÄNA IHOP PENGAR. ÄR DU TJEJ KOMMER KILLARNA DIREKT OCH DÅ RAMLAR 1 ÖRINGARNA IN HAHAHA

2010-10-07 @ 12:31:05
URL: http://nattstad.se/Emma.kullbratt
Postat av: Michelledelice

Klickade förbi din blogg, lämnar ett avtryck efter mig, ha en skön helg!

2010-10-07 @ 23:36:32
URL: http://michelledelice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0