Torsdag 25 Mars 2010

Se där, då var torsdagen avverkad också och det blev en dag närmare helg. Skönt !! Dagen har rullat på i sin vanliga ordning, eller egentligen inte. Vi har ju varit till konserthuset idag, vilket resulterade i att vi inte hade någon vanlig skoldag. Härligt med lite variation måste jag säga. Barnen var nöjda likaså vi vuxna när vi begav oss hemåt från konserthuset. Dom bjöd på lite skådespeleri och massa musik. Oväntat va ?? ;). Det blev översvämmning av våfflor idag också, ni kan inte ana hur många våfflor som gräddades. 80 barn plus 7 vuxna, ja det blev ett par stycken. Men gott tyckte barnen att det var i alla fall, "mina" mellanmålsbarn har nog aldrig varit så tysta.

Efter jobbet tog jag en sväng till Liljeholmen och bytte storlek på ett par leggings jag köpte i veckan. Jag tyckte nämligen att det inte var så charmigt när grenen hängde ner till knäna, dom var en aningens för stora med andra ord. Nästan så att det hade varit värt att tagit en bild, det såg förjävla roligt ut. Men aja. Väl hemma serverades det fläskfilé, klyftpotatis, tzatsiki, sallad och vitlöksbröd. Mystorsdag var det ja =). Ni anar inte hur gott det var !!! Synd för dom som är i min närhet i morgon dock, för jag stinker vitlök. Men det får dom leva med. Efter maten tog vi en promenad, runt Årstafältet. Härligt var ordet !!!

Nu ligger jag däckad i sängen och inväntar att John Blund ska knacka på dörren, förresten, jag måste vänta på att tvättmaskinen blir klar också. Typiskt !!! Jag som vill sova.... Vi hörs i morgon gott folk !

/ M




Jag ser fram emot att få bli så där brun igen.




Kommentarer
Postat av: Alicia

Hur mycket har du att röra dig med varje månad?

Brukar du känna dig "fattig"?

Har du ett jobb, vid sidan om studierna?

2010-03-26 @ 00:24:54
URL: http://aliciiaa.blogg.se/
Postat av: Anna

så snygg du är :D

2010-03-26 @ 01:31:20
URL: http://annaahellgren.blogg.se/
Postat av: Sofie

Härlig sommarbild!

2010-03-26 @ 09:09:05
URL: http://sofiefi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0